Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Niskuta's Portofolio.

#1
Buna tuturor! 9

Pai, am vazut ca pe aici la capitolul GFX exista ceva activitate, ceea ce-i super, asa ca m-am gandit sa-mi deschid si eu un thread, pentru a-mi expune micile-si-non-reusitele mele creatii. Uhm, si.. sincera sa fiu, ideea sa stiti ca mi-a venit dupa ce Min a precizat la SOTM ca n-am portofoliu pe aici. Damn, are dreptate, ar trebui sa-mi fie rusine! *hihi, thank you Min* Oricum, inainte sa pun imaginile, vreau sa fac anumite precizari. In primul rand, vreau sa va spun ca, desi am lucrat acum un an timp de patru - cinci luni in PhotoShop, inca ma aflu la stadiul de incepatoare. In plus, niciodata, dar niciodata nu am urmat un tutorial! Am descoperit singura ce face fiecare butonas din meniul programului - sau ma rog, marea majoritate dintre toate aplicatiile, intrucat este destul de diversificat si este imposibil sa le stii pe toate. Stiu ca poate urmarind tutoriale ma pot perfectiona, insa vreau sa raman la stadiul la care eu consider ca fac fata, vreau sa-mi exprim propriile mele conceptii. Doi la mana, efectele de pe imagini sunt destul de saracute intrucat personal nu-mi place sa le incarc si nici nu-mi place sa am computerul prin de c4d-uri/fonturi/fractale/stock-uri stupide. In general prefer sa folosesc efecte din alte poze, pe care le preiau si le aplic pe imaginile mele.

Ok, acum sa va arat si cate ceva din ceea ce am lucrat, totusi nu destul de curand - cam acum 2-3 luni:

1. [Imagine: siggiej.jpg]
Imagine este destul de saracuta. M-am concentrat pe expresivitate si contrast, punand in evidenta culorile acelea vi.

2. [Imagine: sig1c.jpg]
Alta imagine destul de saracuta. De data asta am umblat putin la culori (buze, ochi, par), contrast, cat si cateva efecte pentru luminozitate. Aveam si avatar pentru aceasta la set, dar nu mai conteaza. Arata tot cam la fel. Difera putin noanta.

3. [Imagine: h1syn.jpg]
Lucrare cu care am participat acum ceva timp la un duel. Nimic de spus, expresivitatea trebuie luata in vedere.

Cam asta ar fi de unde am pornit acum ceva vreme, dupa o lunga pauza. Astept cateva critici constructive, si am sa vin cu ceva nou (inclusiv lucrarea de la SOTM, despre care as vrea mai multe pareri atunci, pentru ca este un stil ceva mai nou pentru mine, care probabil a ineput sa ma caracterizeze - viu si nuantat).

Kisses pupic.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#2
Ok, trec si eu pe aici ca nu am ce face si nu pot adormi.
In primul rand iti zic sa abordezi dimensiuni mai mici - zic pentru ca am vazut si la duel si la SOTM cu ce ai participat -, gen 400x200 sau chestii de genul. Iar in al doilea rand ai putea sa incepi prin a nu mai pune toate texturile/c4d-urile/brush-urile pe personaj - asa cum ai facut in a doua semnatura si in prima -. Ai putea cuprinde mai mult din stock/render, nu numai capul si ai putea sa-ti aleg mai bine stock-urile pe care lucrezi, ultimul stock e cam lq. La a doua border-ul nu merge, poate daca era alb era mai bine, dar asa nu prea se potriveste.
Daca semnatura pe care o porti e facuta de tine iti spun ca imi place enorm de mult chiar daca-i simpla.
Anw, bafta in continuare, stiu ca nu ti-am zis cine stie ce dar meh hug.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Uhm, nu o sa ti le iau la comentat pe fiecare in parte, o sa incerc sa vorbesc la modul general. Texturile pe care le ai ar trebui ori puse cu cap, in sensul ca ar trebui aranjate in asa fel incat sa se potriveasca cat de cat cu imaginea ( si, apropo de asta, pune-le pe screen pentru ca pe Lighten au un aspect low quality ), ori sa renunti la ele pana inveti sa le folosesti. Spui ca nu iti place sa urmaresti tutoriale pentru ca vrei sa iti "expui propriile tale conceptii" dar uiti un amanunt destul de important: nimeni nu face tutoriale pentru ca altii sa copieze pas cu pas, imagine cu imagine, ce e prezentat acolo. Poti sa urmaresti tutoriale, cu totii o facem, dar nu sa urmezi toti pasii si sa ajungi la un rezultat identic cu cel al autorului, folosesti imaginile tale, resursele tale, dar inveti cateva tehnici noi din tutorial si reusesti sa iti formezi un anumit stil de lucru. Si legat de faptul ca nu iti place sa le incarci, mi se pare ciudat. Intr-adevar, semnaturile foarte incarcate nu arata bine, dar daca stii sa iti organizezi resursele in asa fel incat sa arate bine nu conteaza cat de multe folosesti. Nimeni nu a spus ca o semnatura simpla e urata sau de incepator atata timp cat e executata ok, dar daca tot ce faci e sa umbli la culori/luminozitate si sa pui o textura mai bine nu o mai faci deloc. Eu astept sa vad alte lucrari si iti spun ca ar fi bine daca ai cauta niste tutoriale pentru incepatori ca sa mai inveti cate ceva si sa-ti descarci niste resurse. Multa bafta!
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ang's Portofolio. Ang. 52 31.465 31-08-2012, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  My Portofolio Games Master 7 4.428 15-08-2008, 12:25 PM
Ultimul răspuns: yulobo
  My Portofolio [New Features : Flash & Vectors] Fernando Torres 7 4.356 11-08-2008, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Fernando Torres


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)