| 

Răspunsuri: 1.445 
	Subiecte: 59 
	Data înregistrării: Jul 2008

Reputație: 
850
Zupi: 36.015 z 

(29-09-2011, 09:45 PM)Tan A scris:  eh, nu iti trebuie ghid, vii la standul zup si il folosesti ca basecamp, si de acolo te invarti pe unde te intereseaza 
în plus, dacă vine Tan acolo care e prieten cu toată lumea, o să ai cu cine vorbi. 
Ia uite, Tan, îţi fac reclamă... ne vedem pe acolo this year, right?

Răspunsuri: 96 
	Subiecte: 10 
	Data înregistrării: May 2011

Reputație: 
12
Zupi: 2.097 z 

Aham... Nu stiu daca vin.... Dar daca vin va rooog mult de toooot sa ma ghideze careva pe acolo si sa nu ma lasati singura cu parintii ca dupa 5 minute ei sunt ceva de genu "ti-am zis ca e l afel de neorganizat ca la Otaku" [voi ati rezista cu parinti ca ai mei ???]. Deci... eu chiar nu fac misto de nimeni... e pericol daca tata intra acolo.... Deci.... VREAU SA VIIIN!!!
 [mda.... cam off topic... si daca va deranjeaza postul meu ziceti ca eu nu este suparacioasa xD]

Răspunsuri: 1.606 
	Subiecte: 204 
	Data înregistrării: Jul 2007

Reputație: 
155
Zupi: 29.147 z 

@ssakura: Ok, hai ca vedem cum facem ca sa nu ai probleme. 
Also, idee noua:  un afis/coala de hartie mare pe care sa se poata semna toti userii de pe Zup care trec pe la noi la stand si vor sa ne lase o amintire   
Plus ca asa veti putea stii si voi cine a trecut si cine e pe la Niji.  
Eventual, daca userii doresc, le facem si cate o poza, sa ii punem la final pe toti pe site

Reputație: 
12

@Flaw: Da... vedeti voi cum sa ma protejati de parinti [lol. ce aiurea suna...].Probabil voi fi cea mai mica de acolo so...Stai... stai... stai.... ideea cu poza.. ma tenteaza... aham... e interesanta. Sunt de acord ca este o idee buna si daca nu e pusa in aplicare... e grav... Si oricum, sper sa ajung, mai ales pentru ca [nu stiu cum] am ajuns fana ta Flaw. Dar si a lu' Ang.

Răspunsuri: 18 
	Subiecte: 1 
	Data înregistrării: Aug 2011

Reputație: 
2
Zupi: 469 z 

(29-09-2011, 09:53 PM)Teh A scris:   (29-09-2011, 09:45 PM)Tan A scris:  eh, nu iti trebuie ghid, vii la standul zup si il folosesti ca basecamp, si de acolo te invarti pe unde te intereseaza în plus, dacă vine Tan acolo care e prieten cu toată lumea, o să ai cu cine vorbi.
 Ia uite, Tan, îţi fac reclamă... ne vedem pe acolo this year, right?

Ah, ce bine [ar trebui sa te apuci de reclame  ] atunci nu cred ca am de ce sa'mi mai fac griji.

Ugh, you guys are so awsome, I can't wait to see you there! xD

Răspunsuri: 432 
	Subiecte: 28 
	Data înregistrării: Aug 2010

Reputație: 
24
Zupi: 6.505 z 

(30-09-2011, 12:14 AM)ssakura3 A scris:  @Flaw: Da... vedeti voi cum sa ma protejati de parinti [lol. ce aiurea suna...].Probabil voi fi cea mai mica de acolo so...Stai... stai... stai.... ideea cu poza.. ma tenteaza... aham... e interesanta. Sunt de acord ca este o idee buna si daca nu e pusa in aplicare... e grav... Si oricum, sper sa ajung, mai ales pentru ca [nu stiu cum] am ajuns fana ta Flaw. Dar si a lu' Ang.

Awww 12 anisori?  n_n stiu cum e    mama a fost cumine tot cand aveam 12 ani si eram clasa a 7-a    din fericire s-a mulat pe ideea ca sutn tineri si a acceptat ideea de nou. 
Oricum stai chill n_n daca vrei te-as putea ghida n_n 

Reputație: 
12

(30-09-2011, 09:43 AM)deeaH2elen A scris:   (30-09-2011, 12:14 AM)ssakura3 A scris:  @Flaw: Da... vedeti voi cum sa ma protejati de parinti [lol. ce aiurea suna...].Probabil voi fi cea mai mica de acolo so...Stai... stai... stai.... ideea cu poza.. ma tenteaza... aham... e interesanta. Sunt de acord ca este o idee buna si daca nu e pusa in aplicare... e grav... Si oricum, sper sa ajung, mai ales pentru ca [nu stiu cum] am ajuns fana ta Flaw. Dar si a lu' Ang.
 Awww 12 anisori?  n_n stiu cum e
  mama a fost cumine tot cand aveam 12 ani si eram clasa a 7-a  din fericire s-a mulat pe ideea ca sutn tineri si a acceptat ideea de nou. Oricum stai chill n_n daca vrei te-as putea ghida n_n
 Yay !!!  ![[Imagine: 117.gif]](http://www.smileycodes.info/emo/onion/117.gif) 
Te vreau pe tine !! Te vreau pe tinee !!! Numa sa ajung... Dar sigur ajung pentru ca am arma secreta *evil laugh* 
Si da.... cam am 12 ani... dar la Niji o sa am 13 ani si o saptamana  ![[Imagine: 116.gif]](http://www.smileycodes.info/emo/onion/116.gif)  

Răspunsuri: 326 
	Subiecte: 37 
	Data înregistrării: Jul 2007

Reputație: 
11
Zupi: 19.171 z 

(29-09-2011, 10:07 AM)Azazel A scris:  Am si eu niste intrebari pentru veterani....Preturile sunt acceptabile??
 Eu vin(prima data) mai mult pentru cosplay merita??

Pretul de la intrare e mic fata de anul trecut , asta inseamna ca s ar putea sa umfle dinou preturile la manga si tot ce este legat acea conventie.

Dar sa spunem ca preturile sant acceptabile (asa par) si (asa spun oamenii "SARACI" )

Răspunsuri: 362 
	Subiecte: 9 
	Data înregistrării: Feb 2009

Reputație: 
129
Zupi: 6.202 z 

30-09-2011, 02:49 PM 
(Ultima modificare: 30-09-2011, 02:50 PM {2} de Tan.)

@Teh  lol, tyvm pt reclama, si da vin, nu am posteru cu i <3 Tan ?? 
@Flaw  ti-am zis eu care e faza cu fanele, nu    ? 
@Deea  h2elen iar nu dormi 2 luni    ca ai "nijikon fever"   ))))) 
@ssakura3  anu trecut mitzuke a fugarit-o pe mama ei tot nijikonul ca tot incerca sa scape de ea    o tot vedeai cum dadea ture si maica-sa dupa ea!

Răspunsuri: 663 
	Subiecte: 67 
	Data înregistrării: Jul 2011

Reputație: 
26
Zupi: 14.444 z 

Hei tre' sa intreb si aici,cum sta treaba cu voluntarii??Adica ce faci mai exact,si ce iti da de mancat si de baut??(nu de alta da vreau sa-l conving pe frtemiu' sa se inscrie)
 huh..cum sta treaba cu biletu,adica platesti la intrare si pe urma daca iesi si intri platesti din nou??
 Anyway mai sunt vreo 3 saptamani nu am de ce sa ma agit

Elda TalutaSarks Sark
 Ark Alks

|