Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone

#31
Cireşicăăăăăăă! Ai vazut? Diacritice doar pentru tine*hug*.
Capitolul asta a fost foarte frumos si putin de tot pervers. A fost destul de surprinzatoare atitudinea lui Sasuke. Felul in care incerca sa o motiveze pe Sakura era chiar adorabil, desi in spatele acestei intentii aparent bune era dorinta brunetului de a o vedea pe fata miscandu-se lasciv. Nu cred ca e nevoie sa spun ca Suky e geniala, secventele in care aparea si ea au fost atat de amuzante.
Sakura a fost foarte perceptiva, ca sa zic asa. Sa inveti in cateva ore sa dansezi e impresionant. Si faptul ca nu s-a dat batuta a fost si mai dragut. Revin la Sasuke pentru ca mi-a placut foarte mult! Fiecare gand al lui era pervers. Omu' asta a gandit pe placul meu tot capitolul! :]]
Descrierea a fost buna si dialogul la fel. Naratiunea si actiunea au fost okay.[mereu ma plictisesc cand trebuie sa vorbesc despre chestiile aste : )) ]
Imi cer scuze pentru ca am fost nesimtita si nu am lasat comm mai de mult :'(.
Anunta-ma cand pui nextu'*kisses*
[deci va rog, priviti ora la care am lasat com`u : )) ]
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#32
ANUNT (pt. moderatori): Am permisiunea lui Aly sa postez linkuri catre poze/videos.

Cap. 6: Lacrimi pentru o noapte
Dedicatie pentru Clau. LMA cireshica !!! Doi ani de prietenie ♥

Sakura:

M-am trantit pe canapeaua din sufragerie si am inchis ochii. Eram terminata, franta de oboseala si simteam cum mainile si soldurile imi sunt arse de o forta necunoscuta. Sangele imi circula in buze atat de repede, incat simteam parca fiecare bataie a inimii in petalele gurii. De cate ori le-am muscat in incercarea de a ma abtine a trage palme si pumni in gura devoratorului aluia de urechi si de cate ori m-am abtinut in ceea ce priveste comentariile lui Suky numai eu stiu. Am expirat adanc, in timp ce somnul mi se scurgea printre gene. Suky nu plecase de mult timp. Am rugat-o sa stea, sa-mi faca o coregrafie, dar mi-a explicat situatiea de cel putin cinci ori, si nici acum nu am inteles-o. Imi venea sa tip, sa plang de draci pentru ca dupa tot acest efort depus, nu pot participa la preselectiile lui Yuki datorita faptului ca nu am coregrafie.

Mi-am strans genunchii la piept si mi-am lasat fata sa se scufunde intre acestia. M-am chinuit atata pentru degeaba! Ce vroiam eu de fapt? Sa fiu un star? Sa apar in videoclip ca sa castig popularitate in noul liceu? Nu. Nu cautam nimic din toate astea. Si-atunci, ce vroiam de fapt? De ce tineam cu dintii sa apar intr-un video? De ce tineam cu dintii sa ma pregateasca un coregraf specializat? Voiam sa fiu o fata simpla. Voiam sa am o viata normala, sau macar partial normala. Dar nu aveam parte de una asa cum se cuvine. Mama mea murise. Relatia dintre mine si tatal meu este un pact stupid, iar in rest nepasare. Mama mea vitrega ma uraste, desi eu incerc sa fac un efort cat de mic s-o accept ca pe propria-mi mama. Simteam ca nimeni nu ma iubeste. Oare asta incercam sa fac? Sa-mi umplu tot timpul liber ca sa-i vad tot mai putin?

Nu era o solutie sa ma distantez de familia mea, ca sa spun asa, dar era ca o pauza pentru mine. O pauza in care tata nu exista, nici mama vitrega, nici moartea mamei mele adevarate. Deodata, usa de la intrarea in sufragerie s-a deschis. Mi-am ridicat capul si am clipit des ca sa-mi ingrop lacrimile sub pleoape. Sasuke se rezema de usa, cu mainile incrucisate in san, in timp ce zambea. Am strambat un ranjet pricajit si am asteptat sa vad daca are ceva de spus sau vrea doar sa ma chinuie asa cum a incercat si pana acum.

-Deci, am ramas doar noi doi.
-Am numarul de telefon a cinci firme de paza si protectie. Stai departe!
Brunetul a chicotit.
-Foloseste-le mai tarziu, pentru ca diseara mergem in club si sigur o sa ai nevoie. Asta daca protectia mea nu ti-e de ajuns.
-Protectia ta fata de mine nu ma incalzeste cu nimic. Mai ales cand tu esti motivul pentru care am nevoie de gardieni.

M-am ridicat in picioare, strangandu-mi primul rand de haine transpirate intr-un cocolos gigant, pe care mai apoi l-am indesat in rucsac. Mi-am varat elasticul pufos de la par pe incheietura mainii Mi-am ridicat privirea si am tresarit cand am vazut ca Sasuke statea langa mine uitandu-se la mine cu o spranceana ridicata.

-M-ai facut mandru de tine cand ai inceput sa dansezi asa cum ai facut-o. Chiar vrei sa dai cu piciorul acestor nopti nedormite?
Mi-am tras rucsacul pe umar.
-Daca m-ai fi ajutat sa-mi creez o coregrafie ar fi fost ceva. Dar sa ma scoti intr-un club in seara de dinaintea preselectiilor suna ca si cum ai vrea sa dau cu piciorul intregii mele munci.

Am trecut pe langa el, proptindu-mi intentionatumarul de al lui in timp ce-mi croiam drum spre usa. Pasii lui se auzeau in urma mea. Ca sa evit o noua scena, am grabit pasul si am apasat clanta ca sa ies. Am incercat odata, dar nu a mers. Crazand ca nu am impins cum trebuie, am mai incercat odata, dar nici bine nu mi-am presat podul palmei de clanta ca cineva, sau mai bine zis Sasuke, ma lipi de usa. M-am repezit sa-mi pun mainile pe lemnul usii casa nu-mi fac fata una cu usa. Brunetul isi atasase mainile de soldul meu, in timp ce respiratia sa imi insufle caldura in ureche. Mi-am trantit fruntea de usa, realizand ce proasta am fost. Suky incuiase usa.

Un zambet fals mi-a inflorit in coltul gurii. Stiam ca Sasuke il ochise imediat cum am simtit respiratia sa mutandu-si directia spre obrazul meu, sesizand astfel ca isi apropiase mai mult chipul. Simteam cum suflarile sale imi gadila pielea, facandu-ma sa-mi intorc colturile gurii. Si-a infipt dintii in clavicula mea, dupa ce a coborat.

-Ba ai sa vii. Face parte din planul meu de a te baga in clip.

Mi-a sarutat obrazul, dupa care mi-a tras o palma dura peste fund, in timp ce m-a apucat de ingheietura mainii, intorcandu-ma in bratele sale. Am suras. Chiar ma obisnuisem cu fazele astea din partea lui tratandu-le ca pe ceva normal. Stiam ca nu avea sa ma violeze, chiar daca atingerile sale erau indecente. Mainile mele erau pe pieptul sau, iar ale sale erau pe soldurile mele. L-am intrebat printr-un schimb de priviri destul de expresiv ce planuieste, iar el a raspuns foarte calm, cu zambetul larg afisat pe buze.

-Yuki da o petrecere in clubul in care te duc. Am de gand sa-ti fac o introducere frumoasa si, daca dansezi asa cum trebuie, esti ca si bagata. Te iau la opt?
L-am apucat de barbie, privindu-l provocator. Mi-am indoit mijlocul intr-un mod sexy, dandu-l gata cu o singura privire.
-Nici gand, superboy. Eu te iau la opt.

***

In camera mea, totul era vraiste. O buna parte din fardurile mele erau amestecate si aruncate ba pe pat, ba pe covor. Rujurile, gloss-urile si luciul meu preferat erau ba sub pat, ba pe covor, ba sub covor. Cremele mele pentru ten erau aruncate pe masuta de machiaj. Rimelu si eyelinear-ul meu erau pe noptiera, intr-un morman de creioane speciale pentru conturul buzelor. Restul camerei era plin cu haine mototolite si aruncate. Motivul? Tinuta perfecta era pe mine, o minunata rochie siclam cu negru, iar machiajul perfect era pe fata mea.

Doua batai in usa m-au facut sa tresar, scapandu-mi oglinjoara pe pat. Nici n-am raspuns, ca persoana de la usa a patruns in camera mea. Raven, mama mea vitrega, a inchis usa in urma ei, privindu-ma sfidator. Am schitat un zambet sincer, bucurandu-ma sa o vad.

-Termina cu teatrul, pustoaico. Suntem doar noi doua aici.

Am continuat sa zambesc, dar trist, lasandu-mi privirea in pamant. Aceeasi poveste. Atunci cand era tata de fata, ma lua in brate si ma sugruma cu dulcegarii si sfaturi. Cand ramaneam noi doua, nu-mi vorbea, numai atunci cand ma trimitea sa gatesc pentru cand vine tata acasa, iar cand vroiam sa vorbesc cu ea, imi dadea un ignor pe fata, sau daca nu, ma jignea si ma punea la munca. Iar eu taceam si faceam ceea ce imi spunea, doar doar m-o accepta ca pe fiica sa.

-Considera ti-am dat sah mat in lupta noastra pentru tatal tau. In curand, fratiorul sau surioara ta se va naste, iar tu vei ramane ca un gunoi mizerabil ce esti in afara acestei familii.

Am bulbucat ochii si am deschis gura. Raven si-a dat ochii peste cap si, in ciuda gesturilor ei dispretuitoare, eu nu imi puteam reveni din soc. Incerca sa-mi spuna cumva ca este insarcinata? Doamne, cat am lipsit? Cand au avut timp? Cand s-au intamplat toate astea? Am inchis gura si am incghitit in sec, continuand sa ma uit la ea ca mata la calendar. Raven purta copilul tatalui meu in pantec. Raven imi purta fratiorul vitreg in pantec. Raven purta un copil in pantec. Asta trebuia sa fie o gluma, pentru ca femeia asta habar n-avea ce inseamna sa fi o mama sau cum sa faci acest lucru. Femeia asta nu stia decat sa batjocoreasca, sa se prefaca si sa tipe. Nu putea fi o mama, nu avea cum! Imi este mila de copilul pe care il va naste. Ce crede ea? Ca un copil este un trofeu pe care l-a castigat in lupta noastra inexistenta pentru tatal meu?

M-am ridicat, abea tinandu-ma pe picioare. Abea cand am facut primul pas, mi-am dat seama ca tremuram. Am alergat spre usa, impleticindu-ma, si am iesit. Nu vroiam ca iubita tatalui meu sa ma vada plangand. Am luat cheile de la masina, nefiind sigura daca le-am nimerit, si am dat buzna in BMW-ul meu. Am incuiat usile si am inceput sa plang, tinandu-mi capul pe volan, cufundat in bratele mele. Socul fusese prea mare pentru mine. Faptul ca tata va avea un fiu sau o fiica iar eu voi fi exclusa complet a durut cel mai tare. Daca tata vroia sa-si uite trecutul? Daca el vroia s-o uite pe mama si tot ce tinea de ea ca s-o poata lua de la capat? Daca eu il impiedicam sa faca asta?

De ce Raven nu ma putea accepta cu adevarat? De ce o deranja asa tare faptul ca traiam si eu cu ei? In momente ca astea vreau sa mor. Nu vreau nici sa tip de durere, nici sa strig dupa ajutor. Vreau sa mor in tacere, vreau ca nimeni sa nu mai stie de mine, pentru ca le fac rau tuturor. Ma urasc! Ma urasc pentru ca exist si cu siguranta ma urasc pentru ca m-am nascut! Unde e mama sa ma aline acum? Unde e mama sa ma vada plangand? Imi e dor de familia perfecta pe care o aveam atunci cand tata se intorcea de la munca si o saruta scurt pe mami, iar aceasta zambea bucuroasa. Imi e dor de familia pe care o aveam atunci cand parintii mei imi sarutau fruntea, pe rand, inainte de culcare si stateau imbratisati, alaturi de mine pana cand adormeam. Imi e dor...

Am decis, dupa minute bune de lacrimat pe volan, sa-mi sterg lacrimile si sa trec mai departe. Mi-am refacut machiajul in cateva clipe si am sperat ca roseata din ochi sa dispara. Am blocat toate gandurile legate de ceea ce ma facuse sa plang cu o bariera mintala, repetand „Seara asta o sa fie grozava” de mai multe ori, in timp ce conduceam. Am oprit la primul semafor catre casa lui Sasuke si am rabdat. Cineva tot claxona in spatele meu, neavand de gand sa se opreasca. Imi venea sa iau persoana aia de guler si sa-i mutilez mainile alea doua cu care tinea apasat pe blesteamata aia de sonerie.

Am privit in oglinda si, spre uimirea mea, l-am vazut pe Sasuke tactand ritmul unei melodii cu mainile pe volan. Mi-a facut cu ochiul, dar apoi am vazut cum isi ridica telefonul spre ureche, in acelasi timp in care buzunarul incepuse sa-mi vibreze.

-Hey, supergirl, am auzit de la capatul celalalt al „firului”. A facut o pauza, timp in care am zambit usor. Parcheaza frumusetea aia undeva si hai cu mine.
-Sunt in mijlocul unei intersectii, Sasuke, nu am cum sa parchez aici.
-Serios? Atunci urmeaza-ma.

A facut slalom printre masina mea si masina celui din stanga, aproape ciocnindu-se. Bolidul brunetului o lua la goana inainte, desi inca mai erau treizeci de secunde de rosu. L-am urmat, riscand sa ma lovesc de doua masini si un tir din fata. Am tras de volan. Cautam cu privirea masina lui Sasuke, in timp ce o gramada de masini claxonau disperate in spatele meu. Am chicotit. Era chiar amuzant sa incalci regulile, uneori. Iti schimba radical modul de gandire, macar pentru cateva minute. Te distrezi. Uiti de toate problemele pe care le ai si incepi sa razi si sa te amuzezi, ca sa te degajezi. Poate ca de aceea Sasuke facea meeu lucruri care ii erau interzise.

Am ochit numarul de masina al baiatului si am zbughit-o cu BMW-ul dupa el. Am dat radioului, cautand cu o mana postul pe care il asculta colegul meu de scoala, incercand sa-l identific dupa melodia ce bubuia in afara Mercedesului sau. Si l-am gasit. L-am dat la maxim volumul, bucurandu-ma de toate acele sunete ce-mi vuvuiau in urechi. Big girl now era melodia ce, cu siguranta, innebunea masinile de pe Walker Street, ce mergeau pe langa noi. Am bagat viteza ca sa ma pot tine lant dupa Sasuke si sa nu-l pierd din ochi. Am luat-o pe o straduta laturalnica, unde am si parcat masina. Am coborat, dar nu inainte de a-mi lua posetuta cu mine, Sasuke parcase cativa pasi mai in spate.

Am deschis portiera si am pasit cu grija inauntru, ca sa nu ma dau cu capul de ceva. Mi-am azvarlit geanta pe bancheta din spate, in timp ce-mi tapetam parul buclat la varfuri cu mainile. Apoi mi-am intors capul catre sofer, uitandu-ma cat de umit ma analiza. Am chicotit. Camasa sa alba era descheiata la primi nasturi, delectandu-mi privirea cu pielea pieptului sau. Parul sau era bine aranjat, cu creasta specifica la spate si cu cele doua suvite ce-i conturau intr-un mod sexy tenul. Avea leagaa de gat o cravata neagra prost aranjata, pusa acolo parca special sa ma tenteze la mai mult. Mi-am muscat buza de jos, dupa care am facut ceva ce am simtit sa fac in momentul acela, deoarece ma simteam rea, simteam ca toate regulile din lume nu erau pentru mine.

L-am prins de cravata si l-am tras spre mine. Am zambit pervers, in timp ce el ma analiza cu o aura la fel de perversa. A dat sa ma sarute, dar i-am pus degetul la gura.

-Sa nu te prind ca te atingi de mine in seara asta fara sa-ti dau eu permisiunea, superboy, am zis pe o tonalitate de fata care stie ce face. In seara asta am sa ma revansez fata de toate lucrurile rautacioase pe care mi le-ai facut pana acum.

I-am luat degetul de la gura, si i-am sarutat buzele muscandu-le serios in mare parte. Acesta a gemut putin iritat de modul brutal in care ii captasem gurita. Mi-am dezlipit buzele de ale sale, lasandu-l sa ma priveasca usor incruntat. L-am impins pe scaunul sau razand cu pofta pentru cateva secunde, apoi m-am oprit, punandu-mi picior peste picior intr-un mod destul de hot, lasandu-l sa saliveze dupa corpul meu.

-Hai, ochii la drum si condu, am spus, indicand cu degetul spre inainte, apoi l-am retras si l-am lins intr-un mod indecent, ca sa vad daca este atent la mine si bineinteles ca a fost.

Si-a scuturat capul si si-a frecat ochii cu mainile, privind drumul. A pus mana stanga pe volan, iar cealalta a asezat-o relaxat pe schimbatorul de ziteze. Amandoi am lasat geamurile in jos, dupa care brunetul a pornit masina si am luat-o la goana cu masina, in timp ce muzica de la radio bubuia in difuzoare.

Ajunsi la club, eu si Sasuke ne-am raspandit prin multime, separat. De altfel, facea parte din planul lui Sasuke. Cu ajutorul lui Suky, brunetul a reusit sa imi faca o intrare printre grupul de animatoare care urmau sa danseze in seara asta. Coregrafa spusese ca este un mod genial de a-mi dezvoltare al dansului lasciv liber intr-un timp scurt. Astfel, nu mai aveam nevoie de o coregrafie. Imi puteam misca propriul corp dupa instinct si iscam sa fac un show pe cinste, fara a fi nevoie de niste miscari prestabilite. Chipurile. Habar nu avea Suky ca eu nu mai aveam sa apar a doua zi la concurs si ca ceea ce planuia sa faca nepotul ei era cu totul altceva, numai pregatirea mea pentru preselectii nu. Sau ar trebui sa-i spun fratele? Incurcate mai sunt si gradele astea de rudenie...

M-am refugiat in vestiarul pentru fete. Sasuke ma dirija de la distanta, auncandu-mi ochiade si aratandu-mi cu degetul, subtil, spre unde trebuie sa ma duc sau ce sa fac. Din cate intelesesem din ce-mi zisese pe drum, nu trebuia sa ma schimb, deoarece tinua mea era suficient de sexy cat sa dea pe spate o gramada de barbati. Trebuia doar sa conving una dintre fete sa faca schimb de tura cu mine. Imi explicase cat de greu era sa o conving una dintre ele sa imi lase mie liber postul lor, pentru ca ele castigau o suma frumusica pe noapte, dar m-am gandit sa pasez toate castigurile mele fetei ce avea sa faca schimbul. Nu aveam nevoie de bani. Tata si curva lui universala inca bagau bani in fundu’ meu si pentru prima oara ma bucuram ca inca mai fac parte din acea familie, chiar daca in curand nu o sa mai fac.

Trag aer in puiept si imping usa vestiarului. In spatele ei se auzeau chicoteli si fete in chiloti si sutien ce-si cautau tinuta perfecta printre rafturile parfumate. O liniste apasatoare se infatisa intre mine si ele in momentul in care m-am aratat lor.

-Tu cine mai esti, pustoaico? Intreba o fata cu parul roscat.
-Karin, am auzit o alta, facand-o pe roscata sa taca. Isi intoarse privirea catre mine si imi zambi intens. Avea parul brunet si ochii ciocolatii si era imbracata intr-un costum deochiat, stralucitor. Tu trebuie sa fi Sakura Haruno, corect?

Am incuvintat din cap. Bruneta se apropie de mine si imi intinse mana.

-Eu sunt Amanda. Dar poti sa-mi spui matusica, daca iti suna mai bine.
-Matusica? Am bulbucat eu ochii.
-Pai... Banuiesc ca asa ar trebui sa-i spui sorei mamei tale vitrege, nu-i asa? Nu pot sa cred ca Raven nu ti-a spus despre mine.

Era a doua oara in acea seara cand blestemam gradele de rudenie. Dar o ruda de-a lui Raven era ultima pe care vroiam sa o vad, dupa toate cele intamplate. Respiram sacadat si imi doream din tot sufletul ca de undeva sa apara Sasuke, sa-i pot da un cot pe la spate ca semn ca vreau sa ma scoata de aici cu orice pret. Dar de unde atata noroc? Oficial asta era cea mai urata zi din viata mea. Amanda (pentru ca preferam ca Amanda sa ramana Amanda si nu „matusica” mea) observa ca nu schitez nici cel mai mic gest si-si retrase mana. Si-o puse in sold si-mi zambi, un zambet ce l-as fi considerat fals daca nu i-as fi vazut sclipirea din ochi.

-Nu stiu de ce sora-mea te uraste asa de mult. Pari un copil dulce. Ma lua de barbie de doua degete si imi ridica privirea spre ea. Si ce te aduce pe aici, Sakura?

Incepusem sa ma balbai si sa transpir. Faa asta era chiar draguta... Poate prea draguta. N-o vazusem niciodata, dar se pare ca ea ma vazuse pe mine. Ciudat... Tocmai dragalasenia ei ma oprea sa cred ca era ruda cu Raven. Asta, sau era doar o mincinoasa care auzise de familia mea, familia Haruno, si vroia sa mi se bage pe sub piele. Oricum ar fi, aveam sa profit de ea. Nici nu vroiam sa ma gandesc ca, fara cineva caruia sa-i iau locul, nu puteam sa ma razbun pe Sasuke, deoarece astea imi erau adevaratele intentii. Chiar daca ma obisnuisem cu pipaielile si jocurile sale murdare, asta nu insemna ca era ceva normal. Si aveam sa ma razbun pe el, folosindu-i planul impotriva lui.

-Putem vorbi putin? Intreb, observand cum glasul imi reveni la normal.

Aceasta aprobase cererea mea bucuroasa si lefacu semn fetelor din cabina ca se intoarce imediat. I-am explicat situatia in care sunt, evitand unele lucruri cum ar fi Yuki sau videoclipul. Aceasta se arata incantata sa ma ajute, apoi isi pierdu urma printre straini. Asta a fost mai ciudat decat credeam eu ca este posibil. Intai mi se spune ca este matusa mea, apoi ma ajuta sa fac ceva necugetat. Si nici macar nu a vrut sa-i dau inapoi banii castigati pe tura ei de munca! Ma uitam mirata din urma ei, incercand sa inteleg. Toate aceste lucruri se intamplasera prea repede. Raven era insarcinata cu fratiorul meu vitreg. Sora ei lucra la un club de noapte privat, recunoscandu-ma, cu toate ca eu nu am vazut-o in viata mea. Totul era atat de confuz... Dar totusi am preferat sa uit. N-am mai vazut-o pe tipa asta niciodata, si puteam sa pariez pe toate economiile mele ca nici in viitor n-o voi vedea. Ce era important acum era ca aveam ocazia sa-l infrunt pe Sasuke folosindu-ma de punctul sau slab, si anume frumusetea unei fete.

Baiatul imi spusese ca in momentul in care il vad pe el si pe Yuki tinand amandoi un pahar de whisky in mana inseamna ca trebuie sa ma apropii de ei si sa-i fac ochi dulci blondului si sa-i dansez asa cum Suky ma invatase. Acesta era semnalul nostru. Dar ce s-ar intampla daca as inversa putin rolurile? Aveam planul pus la punct. Cu ocazia asta ma faceam remarcata si de Yuki, dar ma si razbunam pe Sasuke. Era perfect!

Am urcat pe scena.

***

Sasuke ridica paharul spre mine, in timp ce Yuki imi devora esenta corului din priviri. Mi-am muscat buza de jos si m-am apropiat de cei doi, avand grija ca pasii mei sa fie cat mai eleganti si cat mai sexy. Mergand cu mana in sold m-am oprit in dreptul celor doi, facandu-i cu ochiul lui Yuki. Mi-am dezvaluit perlele albe, in timp ce el isi rotea ochii, examinandu-ma. Isi scoase telefonul scump din buzunar, intinzandu-i-l brunetului.

-Suna-l pe Cupidon si spune-i ca-i raman dator.
-Serios? Rase Sasuke. In cazul asta, faci tu cinste in seara asta. Si-ti garantez ca nu o sa beau putin!

Yuki il tintui cu privirea.

-De ce te uiti asa la mine? Parca spuneai ca imi ramai dator!

M-am apropiat de domnul-gura-mare si l-am prins de cravata, tragandu-l usor spre mine. Dupa ce l-am tras, am inceput sa-i deschei nasturii de la camasa, unul cate unul, incet si tandru, incat devenise confuz.

-Cupidon, nu? Atunci, dragul meu, sa sti ca mie imi plac ingerasii musculosi si bruneti asa ca tine.

Cand am descheiat si ultimul nasture de la camasa sa, baiatul m-a tras in bratele sale. Si-a asternut a mana pe fesa mea, iar cealalta pe mijlocul meu, in timp ce eu aveam palmele lipite de gatul sau. Isi apropia buzele de urechea mea si, fix in momentul in care am crezut ca ma va musca, am simtit soapta sa in ureche:

-Ce crezi ca faci, idioato? Pe el trebuia sa-l ataci.

Am chicotit.

-Schimbare de plan, superboy.

Yuki isi arcui sprancenele cand imi observa gesturile obraznice la adresa prietenului sau. L-am ochit cu coada ochiului cand a dat pe gat vreo cateva inghiitituri bune de tuica, fara sa aiba vreo problema cu gustul acesteia. In momentul in care a trecut pe langa noi, am simtit un gol in stomac. Oare planul meu esuase? Vroiam sa-l seduc pe Sasuke, dar in acelasi timp Yuki sa vada cat de rea pot sa fiu, sa observe cat de bine stiu sa dansez si sa ma leg de un baiat, dar nu. Poate ca Sasuke avea dreptate... Trebuia sa-i urmez planul. Minunat, probabil ca acum o sa-mi scoata ochii cu faptul ca nu am respectat punct cu punct tot ceea ce a zis el! As fi vrut sa renunt chiar acum, dar nu puteam. Sa muncesc la un videoclip stupid zi si noapte pana cad din picioare era de un miliard de ori mai bine decat sa sa vad cum lumea se distruge in jurul meu, cum il pierd pe tata asa cum am pierdut-o pe mama.

Am simtit o palma peste fund.

-Dragute trasaturi, papusico. Cu putin noroc, ai putea face furori printre fanii mei.

L-am muscat pe Sasuke de buza de jos, fara a fi nevoie sa-si deschida gura. Stiam eu ca va merge! M-am intors in bratele sale, acum stand cu spatele la el, tinandu-i cravata in mana. Brunetul inca avea mainile pe soldurile mele.

-Ia-o tu pe pisicuta asta , Sas`ke. Testeaz-o si vezi ce poate face si nu uita sa-mi spui dupa aceea daca merita sa o iau in echipa mea de domnisoare. Apropo, cu ocazia asta, poti sa ma stergi de pe lista ta cu datornici, Cupidon.

Ii facu cu ochiul brunetului care ramasese masca. Nu-i vedeam fata, dar corpul ii ramasese impietrit pe langa mine, imbratisarea sa de la spate devenind brusc rece. Am zambit trist, avand grija totusi sa ascund asta. Imbratisarile sale lipsie de afectiune imi aduceau aminte de Raven. Nu! Mi-am jurat mie insami ca n-am sa mai fac nimic care sa ma lase sa ma gandesc la ea sau la familia mea! Eram aici cu Sasuke. Puteam sa-l seduc si sa-mi joc planul pana la ultima carte. Apoi, cand am fi ramas chit, abea atunci am fi putut relua prietenia noastra de la capat, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Mi-am recapatat zambetul pervers intr-o fractiune de secunde si i-am facut cu mana blondului. Il trageam pe Sasuke de cravata sa, iar acesta ma urma fara sa-mi spuna nimic. L-am condus pana in baie, aruncandu-mi din cand in cand ochii peste umar, rotindu-i seducator in timp ce buzele se strangeau de placere numai cand se gandeaula baiat. L-am impins inauntrul baii barbatilor si l-am lipit de faianta printr-o simpla impingere.

M-am aruncat pur si simplu in bratele sale, presandu-mi cu pasiune buzele de ale sale. Erau atat de calde si de moi... Sasuke reactiona imediat, prinzandu-mi pulpele cu palmele sale. S-a rotit pe calcaie, facandu-ma sa ajung eu cea lipita de perete, in timp ce picioarele imi erau acum agatate de mijlocul sau. Mi le-am incolacit in jurul acestuia, in timp ce sarutul dintre noi devenea tot mai apasat si mai pervers, si-atunci am stiut ca nu avea sa se opreasca prea curand. Si-a desprins buzele de ale mele, in timp ce-si prindea mainile de fesele mele, pentru a ma putea ridica.

Ma asternu intinsa peste spatiul liber lasat intre chiuvetele din baie. Incepu sa-mi sarute gatul si sa-l muste puternic, facandu-ma sa gem. Stiam ca asta il va excita peste masura, asa ca mi-am folosit cunostintele in materie de seductie pentru a-l da peste cap. I-am apucat camasa si i-am indepartat-o, iar cand s-a aplecat din nou asupra mea, mi-a prins o parte din par printre degetele sale. Mi-a ridicat putin capul facandu-ma sa ma uit in ochii lui ce pareau acum atat de.. atat de...

Inima imi bubuia in piept. Mainile incepusera sa-mi transpire in timp ce tremuram, oarecum, in bratele sale. Privirea sa atat de sincera si de blanda, atat de sclipitoare, ma induiosa. Dupa atatea muscaturi si miscari de-a dreptul brutale, el era inca in stare sa ma priveasca in felul in care o facea. Am simtit inima sa batand puternic in pieptul meu. Oare undele erau atat de puternice? Oricum ar fi fost, acum resimteam in mine doua ritmuri cardiace.

Si-a unit buzele cu ale mele, dar de data aceasta bland, tandru, atent. Imi mangaia cu petalele sale cand buza de sus, cand cea de jos, atat de lent, ca si cum ar fi fost cele mai fragile lucruri de pe Pamant. Mi-am contopit mainile cu obrajii sai, atingandu-i bland. El ma mangaia incetisor, trezindu-mi fiecare simt de placere, fiecare fior ce-mi trecea pe sira spinarii, fiecare sentiment de indragire. Sau iubire?

Dar stai, ce dracu` fac eu aici? El se juca cu mine, iarasi, iar eu ii dadeam mana libera sa o faca? Chiar atat de fraiera eram? De fapt, scopul meu aici nu era acela de a ma razbuna pentru toate jocurile perverse la care m-a supus? Trebuia sa intorc cumva toata aceasta balmajeala cuminte si romantica intr-una perversa.

L-am prins de guler si l-am intors, ajungand desupra sa. L-am muscat de buza de sus, apoi l-am ridicat. Asa a facut si el, privind in urma mea. Mi-am aruncat ochii peste umar si i-am facut semn din deget sa vina tot mai aproape. In timp ce eu avansam cu Sasuke pe urmele mele – mai bine zis la trei sau patru metri fata de mine – am ajuns in afara baii. Brunetul inca pasea inainte, vrand sa treaca pragul, dar fix atunci i-am trantit usa. Am folosit o smecherie veche ca sa incui usa cu propriile maini, incepand sa chicotesc cand Sasuke a inceput sa dea cu pumni si cu picioarele in usa.

-Da-mi drumul, scorpie mica ce esti! Zise el.
-Iarta-ma, Sasuke. A trebit sa ma razbun cumva, nu-i asa?

O alta bubuitura in usa s-a auzit.

-Dacama lasi aici, n-o sa mai joci in videoclipul lui Yuki nici peste cadavrul meu!
-Si ce daca? In cazul in care nu ma propui, am sa vin la preselectii. Cu siguranta o sa ma recunoasca si o sa ma aleaga. Acum ce mai spui?

A urmat o tacere indelungata. Am ramas langa usa asteptand sa mai spuna ceva. Dar nimic. M-am rezemat de perete, asteptand sa bata in usa, sa ma injure, sa am eu satisfactia ca l-am enervat la culme. Dar nu, nimic nu se mai auzea din spatele usii ce-l adapostea. Oare era o strategie ca sa-l scot afara? Sa ma faca intr-atat de curioasa sa vad daca mai este acolo incat sa-l descui? In acest caz, ar fi fost bine sa stie ca nu aveam de gand sa fac acel lucru.

Cineva m-a batut pe umar. Am impietrit.

-Cum ai iesit de acolo?! Am zbierat, prea socata ca sa continui.
-Sa-ti amintesc ca suntem la parter si ca, apropo de asta, toate baile de aici sunt dotate cu niste termopane gigantice? N-ai fost prea inspirata cand m-ai incuiat acolo. Data viitoare cand vrei sa te razbuni, fi mai sireata de atat.

Isi puse bratul in jurul gatului meu. Am inceput sa mergem, in timp ce il injuram in minte pe baiat de tot arborele genealogic. Am rasuflat de vreo cateva ori ca sa ma relaxez, evitand sa arat cat de enervata sunt. Adevarul era ca aveam la draci in mine incat mai aveam putin si plangeam, insa incercam sa ma abtin pentru ca nu vroiam sa-i dau satisfactie acestui nesimtit care isi batuse, intr-un fel sau altul, joc de mine.

-Stiu ca esti suparata. Si eu as fi reactionat la fel daca as fi avut de aface cu... mine, teoretic. Ma revansez eu intr-una din zile, promit.

Isi puse mana dreapta in dreptul inimii, lasand-o pe cea stanga sa atarne pe umerii mei. Am aprobat robotic din cap, refuzand sa zambesc sau sa-i vorbesc.

-Yuki vrea sa fac niste poze pe aici si sa le trimit la eZine sub titlul de „Viitoarele dansatoare ale lui Yuki sau doar partenerele de pat pentru o noapte?”.

Gesticula cu mana titlul, in timp ce facu o fata de tantalau care ma amuza, cat de cat. Ma conduse in continuare, intrand din nou in sala de dans, unde m-a trimis langa Yuki, ca sa traga ceva poze cu noi doi.

***

Eram in masina lui Sasuke care gonea pe strazile din Milano mai ceva ca la televizor. Geamurile erau deschise iau muzica bubuia in difuzoare. Ce este drept, era dimineata, dar inca nu ne obisnuisem cu linistea aceea profunda a unei noi zile. Ar fi trebuit sa conduc eu, dar cum Sasuke inca se mai tinea pe picioarele sale, am decis ca este capabil sa sofeze. Nu bause mult, doua sau trei paharele de vin, inspre dimineata, dar cine mai poate sti in zilele noastre?

BMW-ul meu inca zacea acolo unde il lasasem si nu aveam de gand sa-l iau numai dupa-masa, pentru ca era mai simplu sa merg acasa cu cineva decat singura. In plus, decat sa dau ochii cu tata dupa vestea-soc a lui Raven, mai bine intram cu Sasu si spuneam ca aveam un invitat. Macar mai trageam de timp. Nu aveam nici timp, nici chef, nici dispozitia necesara ca sa am o discutie tata-fiica despre viitorul meu fratior.

Nu-i spusesem lui Sasuke despre problemele mele, asa cum nici el nu imi spusese de ale lui. Cum ar fi, de ce sta cu matusa lui de cel mult douazeci de ani, cu o minte ingusta ca a unei fraiere de saisprezece? Unde sunt parintii lui? A avut vreodata frati sau surori? Oare m-ar intelege in aceste momente daca i-as spune despre necazurile mele?

Abea cand masina a franat puternic, lasand o dara serioasa in urma, m-am trezit la realitate. Am tresarit usor, incercand sa imi tin in frau un tipat de uimire, rasufland usurata cateva secunde mai tarziu. Am facut un schimb de priviri cu Sasuke, care imi zambea dulce.

-Te conduc?

Mi-am luat geanta de pe bancheta din spate.

-Chiar te rog.

Am coborat din masina in acelasi timp cu soferul meu si am cercetat din priviri casa. Oare chiar vroiam sa intru acolo? Cu siguranta nu. Dar ce puteam sa fac? Sa-l rog pe Sasuke sa raman la el o vreme nu era o alternativa. Dar daca as incerca sa rog pe altcineva? De fapt, cat de proasta pot sa fiu? Nu cunosteam aproape pe nimeni in Milano, inafara de cel care ma ajutase cu coregrafiile, insusi coregrafa si... Si tipa nebuna de aseara care se dadea drept matusa mea vitrega. Si nici pe aceea prea bine.

Brunetul imi facu semn sa o iau inainte. As fi preferat sa mor decat sa o iau inainte, dar decat sa dau de banuit, mai bine mergeam in fata. Am deschis usa si m-am uitat in stanga si in dreapta. Am intrat, invitandu-l pe brunet intauntru, dar fix atunci cand a vrut sa calce pragul, am simtit cum ceva ma trage de par inauntru. Am tipat de-a dreptul speriata cand am vazut ca usa s-a inchis puternic, impinsa de o mana de barbat pe care o puteam recunoaste oriunde – tata. A incuiat yala cu o singura mana.

-Unde ai fost toata noaptea, curva nenorocita ce esti?

Era vocea tatei. Era atat de furioasa, cum n-am auzit-o niciodata. M-a plesnit peste fata atat de puternic incat aproape am resimtit palma in restul corpului. Am tipat pentru a doua oara, in timp ce lacrimile se scurgeau pe chip. Cum reusise sa ma loveasca? El, care in atatia ani de zile, nu s-a atins atat de violent de nici macar un fir de par de-al meu. Din spatele usii se auzeau batai puternice.

-Sakura! Auzeam vocea lui Sasuke.
-Imi explici si mie ce e cu asta?! zise tata, ignorand vocea baiatului. Asta este cumva o poza cu tine?

Mi-am ridicat privirea atat de sfioasa, incat nici aer sa respir, fara voia lui, simteam ca nu pot. Era eZine, ziarul pe care tata il citea in fiecare dimineata si de care abea acum imi adusesem aminte. Ziarul in care, pe prima pagina, se afla o poza cu mine si cu Yuki. Eu-dansand la bara. Yuki – cu camasa descheiata, urland din toti plamanii la mine.

-Eu...eu...

N-am apucat sa continui, ca ma apuca din nou de par si ma transti cu capul de perete. Am tipat de durerea provocata. Simteam cum mi se frange ceva pe interiorul cutiei craniene, dar stiam ca nu putea fi decat o urma, ce se va transforma intr-un cucui cat de curand. Dar durea, durea ingrozitor. Si nu doar fizic, ci si moral. Eram socata. Eram distrusa. Imi era frica.

Bataile in usa au devenit mai puternice decat de obicei. Din ce in ce mai puternice, ca si cum cineva ar fi incercat sa sparga usa. Tata se pregatea sa ma puna la pamant cu o lovitura de picior cand usa s-a deschis brusc iar pe ea a tasnit el, cel care imi facuse acea fotografie care invelea ziarul eZine intr-o imagine nu prea decenta. Am vazut cum isi pregati cotul si, cand l-am vazut pocnindu-l pe tata atat de rau incat l-a bufnit sangele printre dinti, am inlemnit.

Sasu m-a luat in brate si a incercat sa ma linisteasca pret de cateva secunde. Sau, mai bine zis, cat timp tata s-a adunat de pe jos. M-a prins de mana si m-a tras dupa el pana afara. Il urmam robotic, fiind total desprinsa de realitate: tata ma lovise. Atat de rau, incat poate ca daca nu ma salva Sasuke acum, ajungeam in moarte clinica la spital – daca mai ajungeam. Eram de-a dreptul traumatizata. Eram... paralizata.

Rochia Sakurei: http://www.allshops.ro/files/clients/54/...244106.jpg


EDIT Daria: 5.Nu scrieţi reply-uri sau fic-uri în mai multe culori.


[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#33
Deci nu imi vine sa cred...:-o Cum poate sa dea in ea? Imi vine sa... imi scot tot parul din cap ~X(! Si totusi, imi place enorm de mult:X. Simt cum fiecare cuvant ma atinge intr-un mod unic! Ador faptul ca e luuung( si normal, dupa cat timp am asteptat) si plin de persevitati >?:) Am stat aseara, dupa ce am vazut ca l-ai pus, pana la 11 sa il termin... Si am ramas atat de trista :( Nenorocitul ala...X( O fi el tatal ei, dar totusi, nu avea dreptul! Ma bucur ca Sasuke era acolo...:X: Asa nu va fi "forever alone"...:( Ma bucur mult ca ai pus next si sper ca celalalt vine mai repede, ok?:))
[center]Now look at me, I’m sparkling
? A firework, a dancing flame ?
You won’t ever put me out again
? I’m glowing… ?

[Imagine: scaled.php?server=194&filename=423798234...res=medium]

???This is the part of me???
That you’re never gonna ever take away from me, no
? This is the part of me... ?
[/center]

#34
Mersi că mi-ai spus.
Eu cred că vor fi mai multe lacrimi, nu doar pentru o noapte. Adică adevăratul chin abia începe. Din moment ce tatăl Sakurei a lovit-o şi a făcut-o cum a făcut-o e clar că o să urmeze zile negre pentru fată; asta dacă Sasuke nu o mai lasă să stea acolo. A reacţionat prea dur tatăl său, chiar aşa? Cum să faci aşa ceva, e totuşi fata ta, nu e un sac de box. A tras concluzii pripite, putea să o ia la întrebări, dar nu să o bată. Aoleu X.x, de ce am impresia că şi Raven şi vârât codiţa aici? Adică sigur ea a băgat nişte minciuni despre Sakura.
Fac şi eu ca Amanda, ce are aia cu Sakura? Obsedată de bani, pentru că nu cred că are inimă. Sper ca Sasuke să facă ceva şi să o ajute, orice e bun :]]. Dar şoc ce mi-am luat când am văzut că brunetul îl loveşte pe tatăl fetei o.o. De unde atâta forţă? Poate e ceva ce se înfiripă, ca voi două sunteţi pline de surprize. Cine ştie, ppoate îi loveşte fulgeru şi mor amândoi, vă cred în stare de aşa ceva.

Ceea ce nu mi-a plăcut, sincer, au fost acele propoziţii scurte şi seci care erau puse după dialog şi cu spaţiu înainte şi după. Cel mai bine era să se uneşti de replică, prin virgulă, o liniuţă, dar nu să le laşi părăsite în mijlocul foii. Estetic vorbind, arată rău. Iar la dialogul puţin şi mic, gen: te conduc?, nu mai lăsa rând liber între replici că nu îşi au rostul.
Ai avut si greşeli de tastare, dar nu stau acum să ţi le spun.

Bun, atât am avut de zis. Spor la scris şi nu uitaţi să mă anunţaţi, vă rog frumos.
La revedere.
[Imagine: h8v.gif]
 

#35
H
ehehe..am ajuns:x

Deci ca inceput: Oribil....
nu capitolul ci felul in care s.a comportat tatal Sakurei. Dar nu stiu de ce am impresia ca cu**a aia nenorocita i.a spalat creierul si l.a facut sa.si urasca propria fica. Sasuke e un dulce si spre binele lui nu ar mai trebui sa o lase pe Floricica sa stea cu familia ei de han******ti, cur*e, pros*i si tot pomelnicu pe care nu as vrea sa.l spun deoarece eu sunt o fire diplomatica si care nu vorbeste necenzurat...>da de unde?<. In afara de asta pot spune ca ai reusit sa faci din Sakura o fata care stie ce doreste si stie cum sa se foloseasca de frumusetea.i pentru a.si atinge scopurile. Despcrierea, ai reusit sa transpui dar spre sfarsit nu prea am mai simtit acea durere, parere de rau. Trebuia sa amplifici mai mult sentimentul dar e bine si cum ai facut tu. Raven pot spune ca imi provoaca o greata iar tatal Sakurei ajunge sa.mi provoace acelasi lucru. Cat despre "matusica" Amanda nu prea stiu ce sa spun...O sa ajung la aceeasi concluzie, daca pot sa spun asa, ca Sakura: aceea ca nu prea.mi vine sa cred ca sunt surori ea si Raven(nume frumos, comportament urat). Si titlul revistei?! Ce mama naibii a facut Sakura cand Sasuke ii spunea ca vrea sa faca o poza cu ea si Yuki sa o puna pe copera cu un titlu(nu mai tin minte) gen: dansatoarele lui Yuki sau doar fete pentru o noapte...>gen, ca nu mai tin minte exact cum era<. Si, nu vreau sa fiu doar o...din multe care fac numa comentarii cat de bun e ficul si tot alaiul>prin asta nu spun ca nu ca e bun capitolul dar vreau sa spun ca mai sunt si greseli pe care multi le omit(era sa zic omoara:))) ) si spun doar cat de minunat, fantastic si fara gresali este.< Ai cateva greseli, de la a lasa un spatiu intre cuvinte diferite->am cautat pe una la indemana > M-am repezit sa-mi pun mainile pe lemnul usii casa* ca sa* nu-mi fac fata una cu usa. Ai mai adaugat cate o litera sau ai mai elidat una dar nu sunt aceste greseli cu caru' deci nu e nimic grav. Pe viitor trebuie sa fii mai atenta dra si asa tot mai scapa o gresala pe care unii ca mine o sa iti sara in cap pentru 1-2 gresali. Ma bucur ca ai putut posta capitolul, rochia este saxy si sa stii ca de````mult am asteptat pe cineva cu un capitol proaspat scos din "cuptor" ***
S
Y
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#36
[center]Capitolul 7
Before the dawn[/center]

Sasuke


Era putin spus speriata, era putin spus traumatizata. Nu mai era in stare nici sa lege doua vorbe, de fapt daca ma gandesc mai bine nu era in stare sa mai spuna nimic. Statea pe locul din dreapta, prinvind in gol, tremurand ca un pui. Stiu ca a fost nesabuit din partea mea sa intru peste ea, in casa ei, dar stiam ca ceva nu era bine de cum cineva imi trantise usa in nas… si vorbesc despre faptul ca eu nu permit nimanui sa imi tranteasca usa in nas. Mai apoi cand am spart-o mi-am dat seama ca tatal Sakurei mai avea putin si o trimitea pe fiica lui pe lumea cealalta. Nu am mai stat deloc pe ganduri asa ca mi-am luat avant si l-am lovit destul de tare, ca mai apoi sa o apuc de mana pe ea si sa o duc in masina. Imediat am urcat si eu pe locul soferului si am plecat de acolo, inainte ca tatal tinerei sa se dezmeticeasca.

Acum, la doar o ora distanta de acel incident, am iesit de pe soseaua principala pe un drum rural si mai putin populat. Am oprit la un magazin, care avea sa fie ultimul magazin dar si ultimul petic de om pana la destinatia finala. Am cumparat doua sticle de apa, cateva pachete de servetele, cateva pahare de unica folosinta, doua ness-uri si ceva de rontaint. Dupa ce am iesit am vazut-o pe Sakura, la fel de nelistita si fara expresie de parca era un manechin dintr-un magazin nicidecum o fiinta umana. Pornit din nou la drum incercam sa gasesc o modalitate sa o scot din starea de soc, sa o fac sa scoata macar un cuvant sa ma asigur ca mai are un contact cu realitatea, oricat de mic ar fi el. Insa, instinctul meu imi spunea cu disperare ca ea nu mai vrea sa auda de Yuki Yamanaka sau de vreun videoclip cat o mai trai. Nu stiu exact daca si eu sunt pe lista, dar nu indraznesc sa scot un cuvant prea curand. Nu mai fusesem in acel loc de ceva vreme. Acel loc in care gaseam o oaza de liniste, calm, pace in zilele proaste si cel mai important o gura de aer proaspat care imi incarcau la maxim bateriile pentru o noua zi.

Acel loc de uitat de lume, cu o priveliste mortala si care te primea cu caldura chiar si dupa cel mai rau lucru care ti s-a putut intampla. De mic veneam cu tata aici si ne linisteam dupa note mici, probleme la serviciu, certuri din cele mai mici nimicuri, iar uneori veneam de buna voie cu cosul de picnic si patura doar pentru a petrece putinul timp de care dispuneam, impreuna. Astazi aveam sa impartasesc micul meu colt de rai si tinerei de langa mine, care ii priveam pieptul cu fiecare ocazie pe care o prindeam… si nu, nu era pentru placerea mea, ci doar ca sa ma asigur ca el se ridica, adica ea respira. Cand am plecat din fata casei nici nu stiam unde sa merg, ce sa fac, tot ce facusem acolo fusese o reactie la situatie. Dar apoi, mi-am amintit de acest loc si mi-am zis de ce nu. Altceva care ar fi putut sa o linisteasca nu stiu, asta e primul loc care m-a venit in minte si sper sa functioneze. Am luat ultima curba si am oprit masina, dupa care am coborat si i-am deschis portiera. Sakura nu schita nici cel mai mic gest, asa ca am apucat-o de umar si i-am spus.

- Realizezi ca nu poti sta asa tot restul vietii nu? Stiu ca iti e greu, dar am ceva care o sa te mai scoata din starea de soc… sper, am continuat nesigur.

Sakura si-a ridicat ochii plini de durere, iar tot ce am putut face eu a fost sa schitez un zambet palid, spunandu-i prin priviri ca totul se va rezolva cumva. I-am intins mana, iar ea a pucat-o strans si s-a dat jos din masina, inconjurand bratele cu mainile dand de inteles ca ii e racoare. Vazand asta am luat jacheta mea de pe bancheta din spate si am pus-o pe umerii tinerei. Am intors-o cu fata la priveliste, iar acesta si-a marit putin ochii de uimire. Trebuie sa recunosc si pe mine ma uimi panorama, mai ales ca cerul incepuse sa prinda culori de portocaliu dand de inteles ca in curand va rasari soarele. Ne aflam in cel mai inalt punct din oras, un deal care cuprindea mai bine de jumatate din Milano.

- Bun venit in ca pitala modei
- E foarte frumos aici, zise ea, inca uimita de frumoasele cladiri ce se iveau in raza ei vizuala. Cred ca pot vedea intregul oras.

Am mers pana aproape de maginea dealului si ne-am asezat pe iarba. Era superb, aveam sa prindem rasaritul soarelui chiar sub ochii nostri. Rozalia a oftat.

-Cand eram mica, incepu tanara, mama obisnuia sa ma plimbe ca sa cunosc cat mai multa lume si cat mai multe cladiri din orasul ei natal. Mereu si-a dorit sa existe undeva in apropiere un punct de pe care sa poata vedea un oras intreg. Mereu i-au placut privelistile frumoase.
- Inteleg perfect la ce te referi, am spus la fel de trist.
- Mda ce sa spun. Marele Uchiha induiosat de cuvintele mele. Iti spun eu una si buna, tu nu stii nimic. Habar n-ai cum este sa nu fii inteles, dar cel mai important nu ai nici cel mai mic habar cum e sa pierzi persoana la care tineai cel mai mult, mi-a trantin-o ea.
- Vrei sa incetezi? Crezi ca esti singura care are probleme? De unde stii tu ca eu sunt inteles? De unde stii tu ca eu nu sufar? Doar pentru ca tu mi-ai pus o eticheta de fustangiu asta nu inseamna ca sunt unul. Tu macar ai apucat sa iti vezi mama, ai apucat sa o strigi „mami”, sa o strangi in brate, sa ii spui ca este singura care te intelege, sa ii multumesti ca te-a educat cum a stiut ea mai bine si cel mai important sa ii spui ca o iubesti. Ar trebui sa te consideri norocoasa, eu nici macar nu am apucat sa o vad.

Mi-am muscat buza de jos ca sa-mi impiedic lacrima sa curga. Dar in zadar. Ea tot s-a scurs din ochiul meu trist si m-a facut sa-mi fie dor de mama mea, pe cat ii era dor Sakurei de a ei. Tanara s-a intors spre mine si a observat lacrim care inca traia. Nu m-am mai obosit sa-mi ascund fata. Plangeam ca un idiot. Dar nu ma deranja faptul ca Sakura ma privea. Era un sentiment pe care nu-l mai avusesem. Ca si cum imi puteam deschide inima in fata ei fara sa regret. Nu a mai spus nimic si si-a lasat privirea in jos. Mi-am sters cu podul palmei lacrimile, apoi am scos din buzunarul de la spate al blugilor portofelul meu si am scos de acolo o poza cu mama, de fapt pe langa mai era tata, inca o tipa cu inca un tip.

- Uite aici, am spus intinzandu-i poza Sakurei. Asta e tot ce mi-a ramas de la ea.

Aceasta s-a uitat sceptic la mine, dar apoi a intins mana si aluat-o. Cand a privit poza si-a marit ochii cat cepele nevenindu-i sa creada. Parca vazuse o fantoma nu alta.

- Ea e mama, a spus ea aratand spre femeia de langa mama mea. Iar el e tatal meu, a spus mai apoi aratand spre barbatul care o tinea de dupa gat pe mama Sakurei.
- Si cel care a ramas e tatal meu, am spus apropiindu-ma de ea. Acum intoarce poza si citeste ce scrie.
- „Liceul Bay View, promitia 1990. Pentru Kiry si Mino Uchiha. Sa nu uitati niciodata ca am fost cea mai tare gasca din liceu. Cu drag Kumy si Ray Haruno.”
- Ce mica e lumea, am spus chicotind.

Deodata, vantul rece ne-a smuls fotografia din maini. Amandoi am privit-o mirati cum zbura in aer si, dupa un moment de confuzie, am inceput sa alergam dupa ea. Poza zbura ba intr-o parte, ba in cealalta, iar noi umblam si ne ridicam mainile in sus pentru a o prinde. Sakura a fost atat de aproape sa o prinda! Eram langa ea atunci cand a sarit pentru a apuca imaginea intre degetele ei fine. Dar aterizarea nu a fost la fel de norocoasa. Fata se trezi in bratele mele, odata ce ma doborase la pamant. Tinea strans fotografia in timp ce ochii ei ma priveau fix. Ma ustura putin spatele de la cazatura, dar durerea se diminua imediat cand am vazut cum Sakura incerca sa-mi evite privirea, in timp ce obrajii ei erau de un rosu aprins. Am zambit in momentul acela.

- Vrei te rog sa te dai de pe mine? Inca ma doare spatele de la cazatura.
- Macar eu am aterizat pe moale, a spus ea razand.

S-a ridicat, dupa care m-a ajutat si pe mine. Mi-a dat poza, iar in timp ce o puneam inapoi in portofel, acesta s-a apropiat cativa pasi de marginea dealului si a inspirat adanc aer in piep. A inceput sa priveasca orasul care incet, incet prindea viata si care avea in curand sa fie scaldat in lumina rasaritului. Am imbratisat-o de la spate si mi-am lasat capul pe umarul sau. Rozalia a oftat. Mi-am lipit buzele de gatul ei pentru o secunda. Fiecare gest pe care il faceam, fiecare reactie pe care o aveam, era un impuls. Nu ma gandeam inainte sa actionez. Lasam sentimentele sa curga de la sine.

- Mi-as fi dorit sa fi trait suficient cat sa-i pot arata locul asta. Mi-as fi dorit sa fi trait suficient cat sa ma vada crescand. Mi-as fi dorit sa fi trait, pentru ca nu mai suport viata fara ea. Era singura persoana care ma iubea si intelegea cu adevarat.

Lacrimile fetei s-au scurs pana pe gatul sau, iar atunci le-am resimtit pe pielea mea. Am ridicat capul ce-l sprijineam pe ea si am intors-o in bratele mele. Lasa ochii in pamant, nu pentru ca ochii o intepau, ci pentru ca nu voia sa o vad plangand. Am strans-o la pieptul meu. Vocea ei tremura. Se simtea ranita si parasita. La fel ca mine. Se simtea singura si trista intr-o lume care nu o doreste. La fel ca mine.

- Nu inteleg, spuse ea printre sughituri. Cum poti tu, un pervers de prima clasa sa se simta singur? Tu ai ogramada de prieteni, ai o reputatie de invidiat, cum se poate sa te simti nedorit?
- Asta pentru ca nu am vurt eu ca toata lumea sa stie asta. Mereu ma port diferit in fata prietenilor ca sa le dau impresia ca nu am nimic, cand de fapt abia astept sa ajung acasa si sa ma indop cu inghetata care apropo nu m-a dezamagit niciodata, am spus facand-o pe tanara sa zambesca.

Ne-am privit in ochi timp de cateva secunde, timp in care simteam cum razele soarelui se revarsau peste noi. Simteam ceva in adancul meu, ceva ce eu nu puteam descrie. Era ca si cand aveam un gol mare in stomac. I-am prins obrajii in palmele mele si apoi mi-am presat buzele peste ale ei indemnand-o sa ma sarute. Nu stiu de ce am facut asta, Sakura a ramas si ea la fel de surprinsa, insa incetisor si-a intredischis gura si am putut sa imi maresc raza de actiune. Am trecut bariera buzelor ei, apoi mi-am strecurat limba provocand-o pe a ei la diverse jocuri perverse, iar ea incepuse cu avant sa raspunda provocarilor mele, adancind sarutul. Dupa cateva momente in care m-am jucat cu limbuta ei, m-am oprit brusc si m-am intors cu spatele la ea inaintand cativa pasi.

- Imi pare rau, am spus. Nu stiu ce m-a apucat, am continuat rosu in obraji.
- Nu e nimic, a raspuns ea timid.
- Haide cred ca a r trebui sa te duc acasa.
- Este nebun? Tata o sa ma omoare!
- Atunci stiu eu pe cineva care l-ar convinge sa te ierte, am spus facandu-i cu ochiul.
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#37
Prima si aici^^
Asta e un capitol emotionant, in care fiecare isi dezvaluie o parte din trecut. Si-au impartasit sentimentele fara sa se teama de faptul ca nu vor fi intelesi. Desi nu e chiar genu' meu de intamplare, m-a emotionat putin. Se pare ca Sasuke e dispus sa faca destul de multe pentru Sakura, lucru care e chiar dragut. A existat un moment care mi-a displacut si anume acela in care rozalia ii spune brunetului ca el nu ar putea-o intelege. S-au certat, apoi totul a redevenit pasnic, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si in plus la sfarsit s-au si sarutat. Sasuke a sarutat-o, dar si ea a fost de acord, deci da, s-au sarutat. Cam trec dintr-o extrama in alta destul de repede si asta nu e deloc un lucru bun, mai ales intr-o relatie, pe care cred ca o sa o aiba. Capitolul a avut o marime medie si nu s-au intamplat prea multe, dar e okay asa. Cam atat am de zis, daca imi mai amintesc ceva dau edit;). Bafta cu nextu' si anuntati-ma cand il puneti, sa speram ca o sa se intample cat de curand ^_^.
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#38
Am si eu o intrebare ^^ Frate de unde iti vin asemenea ideei ? :))
Imi place acest fic si de curand am dat de existenta lui, so m`am gandit ca as putea lasa un comentariu.
In primul rand sunt curioasa de ceea ce se va intampla, adica ma gandesc totusi ca este o manevra a lui Sasuke si nu o iubeste sincer pe Sakura, chiar daca i`a marturisit trecutul lui, nu imi vine sa cred ca este sincer.
In al doilea rand nu pui semnul excalamarii, nu stiu de ce deoarece semnul exclamarii este semnul care macheaza intonatia propozitiilor, frazelor. Deci este obligatoriu, altfel cum vorbeste ?
Cam atat so bafta pentru urmatorul capitol ! * mai repede daca se poate * :">

#39
Place,place...

O scuze, unde imi sunt manierele? Mai intai un calduros Buna! dupa care ...nu ne.am mai vazut de muu~lt.. Si sincer nu am mai vazut continuarea cred ca de vreun deceniu. A fost frumoasa dar nu prea.mi place sa se lase asteptata..atat de mult. Sasuke cred ca incepe sa simta acel sentiment placut dar totusi dureros daca nu stii sa.l controlezi care poate sa.ti faca inima sa zboare sau poate sa.i taie aripile inainte de a ajunge la cer,totodata. Insa inca imi mentin ideea ca tatal Sakurei e un mare Bakaa si daca as fi in locul lui Sasuke nici nu m.as gandi sa o duc inapoi ci din contra...Si daca are de gand sa.l cheme pe tatal lui->fiind prieteni, mai bine ar lasa.o balta. Nu stii niciodata ce poate mintea cuiva! *smile* Deci pe data viitoare. Si includ aici un mic comment referitor la celalalt fic. Il iubesc dar mi.e cam lene per moment sa comentez. Insa data viitoare promit ca o sa comentez. Si Sakura si Sasuke vor fi impreuna iar daca ta**a de Hina sau l****** de Sasori incearca ceva ii omor!
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#40
Hey!N-am mai trecut de mult pe aici.Imi cer mii de scuze scumpa.Se pare ca lumea e mica.Cine ar fi crezut ca parintii lui Sasuke si Sakura se cunosc inca din liceu.ce tare.Cand mai pui nextu?.Sunt curioasa sa vad cine o va ajuta pe Sakura sa fie primita inapoi de catre tatal ei.Si app, mi-a plaut faza cu cazatura.Astept nextu,te rog si vreau sa ma anunti.
[Imagine: 989369nkhwxrd6yq.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.111 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 10.965 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.219 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.128 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 46.829 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  You and me forever [+18] Nywa 25 23.738 29-01-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.540 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 5.583 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) aoixtenshi 10 8.371 19-11-2008, 10:01 PM
Ultimul răspuns: aoixtenshi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)