Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone

#21
Asa, dau un comm rapid ca maine am scoala, nu stiu exact de cate randuri o sa fie.
Buna Fetelor! Un capitol extraodinar ca deobicei!
Sakura nu stie sa danseze? ;-? asta ma socat adica am vazut cat de usuratica a fost atunci si m'am gandit ca e doar o scuza...da...sper sa o invete cineva sa danseze, aia fiind coregrafa =]].
Sasuke este un dulce ca deobicei ceea ce da multe plusuri ficului vostru.
Va pup si astept next repede, sa ma anuntati si pe mine! Pa!
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#22
Genial capitol Miki:X, chiar genial.
A fost foarte pervers[sa faci capitole ca asta mai des: ))]. Atitudinea Sakurei a fost neastepta si sincer m-a dezamagit putin. A fost cam curvistina. L-a lasat pe Sasuke sa o sarute doar pentru niste lectii de dans?[-(. Uraaat! Dar sa recunoastem! E Sasuke Uchiha, cine nu ar fi procedat ca Sakura? *laugh*
Descrierea a fost ok. Putea fi si putin mai multa descriere, dar oricum mi-e imi place. Actiunea nu cred ca a fost grabita, iar dialogul... genial XD. Imi place mult atitudinea lui Sasuke. E frumos, destept 8->, ce iti mai poti dori de la el? *joke*
Ideea capitolului a fost foarte inspirata:bv:, iar asezarea in pagina a fost buna.
Asteptam cu nerabdare nextu=p~
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#23
Dolce....scuze ca nu am prea trecut din motive intemeiate>,< dar ma bucur ca am ajuns nu prea tarziu...Capitolul cum s.a mai spus este destul de obraznic ceea ce ma bucura. Sakura vad ca nu a putut sa mearga destul, destul de departe dar daca mergea poate era si putin mai hott...Descrieerea a mers ca pe roate, dialogul nu m.a plictisit, a fost interesant si nici cuvintelul magic"seexces"....Greseli au fost pe ici pe colo dar in rest totu a decusr bine. Merci de anunt si pe data viitoare
S.Y*
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#24
Capitolul 5
Welcome to the candy shop



[Sasuke Uchiha]



Într-un final, când unii aveau impresia că vor îmbrătrânii aici, alţii dorind să nu se mai termine, iar eu bâţâindu-mă înainte şi înapoi în linişte ca şi când aş fi fost unu’ cu probleme psihologice, ţinând strâns la piept un CD şi repetând în gând „Hai odată”, sunetul dulce al libertăţii vestea prin binecuvântatul clopoţel sfârşitul săptâmănii şi anunţa oficial începutul weekend-ului. Mi-am pus ghiozdanul pe un umăr şi dus am fost. Imediat ce ieşeai pe uşa clasei trebuia să te mişti repede ca un jaguar, să fi tare ca un tigru şi să fi flexibil ca un şarpe, deoarece coridoarele şcolii deveneau inevitabil jungla Amazoniană, mai ales într-o zi de vineri cum e azi. Toţi se grăbeau să iasă odată din acest penitenciar numit liceu şi să sărbătorească eliberarea condiţionată de doar două zile. Dacă nu erai atent puteai foarte uşor să fii pus la pământ şi să fi călcat în picioare, mai ales în zile speciale când băieţii şi fetele ieşeau odată, iar astazi se întâmpla să fie una din acele zile. Mă strecuram printre adolescenţii grăbiţi, încă având CD-ul la piept, cu ochii în patru ca nu cumva cineva să mi-l ia de sub nas. Aveam de gând să fiu primul care îl ascultă, iar nimeni şi nimic nu îmi va sta în cale. Acest CD de care am grijă ca de ochii din cap, conţine în exclusivitate un demo al noului single al lui Yuki.

De când îl cunosc şi de când devenise faimos, era pentru prima oară când blondul îmi încredinţa un demo care nici nu a fost prelucrat în studio. Eram mai mult decât încântat, eram în extaz. Mă rugase să îl ascult şi luni să îi spun ce părere am despre cele câteva secunde. Am ieşit, din fericire, în curtea şcolii teafăr şi nevătămat, exceptând cele câteva coturi primite în burtă şi sub barbă. Ajuns în curtea mare, am constatat că directorul liceului era deja pe poziţie, pe undeva lângă poarta şcolii, luându-şi rolul de uliu, uitându-se aprig la fiecare elev în parte, acordându-mi o deosebită atenţie numai mie. Lângă el se afla directoarea adjunctă, de altfel soţia celui de mai sus, urmea cu precizie orice mişcare a Hinatei. Deobicei eu şi bruneta eram primi care se dădeau la fete, respectiv băieţi şi de care cei doi directori trebuiau să se ocupe mai întâi. Cu toate astea, regret să vă anunţ că astăzi planurile s-au schimbat radical. Fata era mult prea ocupată să intre sub pielea „noii concurenţe”, sau mai exact să capete încrederea Sakurei care discuta cu Ino.

Pe de altă parte, eu nu ştiam cum să ies mai repede. Nici nu întorceam capul spre cei care îmi strigau numele darămite să-i mai şi salut. Le-am dat bună ziua domnului şi doamnei directoare şi mi-am băgat o viteză, de abia mă puteai ajunge. Câteva străzi mai încolo m-am oprit să ca îmi trag sufletul, iar după ce m-am uitat atent în toate părţile de mai multe ori, am scos din ghiozdan CD Player-ul. Am pus CD-ul înăuntru, după care mi-am pus căştile şi am apăsat play. Melodia început încet, dar pe măsură ce continua volumul ei creştea, apoi dintr-o dată am auzit vocea lui Yuki cântând versurile. Era absolut extraordinară. Era pentru prima oară când o melodie de-a lui mă curerea din prima. Tot drumul până acasă nu m-am putut dezlipi de butonul replay. Îmi plăcea aşa de mult încât începusem să îmi imaginez cum ar arăta videoclipul, dacă aş fi eu regizorul. Ajuns în faţa uşii, am constat că aceasta nu era încuiată. Am deschis-o încet, strecurându-mă înăuntru, apoi furisându-mă să văd cine naiba mi-a invadat teritoriul. În living era mătuşa Sukyona, pe scurt Suky. Aceasta era una dintre cele mai renumite şi căutate coregrafe din lume, şi nu exagerez. Deşi era mătuşa mea, diferenţa noastră de vârstă de doar patru ani, m-a făcut să îi spun soră. Poate pentru că atunci când eram mic mă aşteptam la cineva mai bătrân, iar de atunci aşa a rămas, sora Suky şi ca ironie a sorţii şi ea s-a obişnuit să îmi spună frăţior. După cum spuneam, zăpăcita surioară a tatei, de douăzeci şi unu de ani, roşcată şi cu inconfundabilii ochi ai familei Uchiha muta de zor canapeaua şi fotoliile. Ce mama...

- Sasuke! Frăţiorul meu preferat, cât mă bucur să te văd.
- Ăăă...şi eu mă bucur să te văd, dar ce cauţi aici?!
- Ei bine nu ştiu cât de mult o să îţi convină dar studioul meu unde pregăteam coregrafii e la dezinsecţie. Se pare că a fost contaminat. Aşa că mă gândeam că nu te vei supăra dacă voi sta la tine în acest weekend. Aveam nevoie de un spaţiu pentru că, înainte să întri pe usă, am vorbit cu o domnişoară care are urgentă nevoie de mine.
- Şi despre ce fel de „urgentă” e vorba?
- Păi mi-a spus că tu i-ai dat cartea mea de vizită şi...
- Stai puţin! O cheamă cumva Sakura? Sakura Haruno?
- Da! Se pare că nu ştie să danseze lasciv şi vrea ca eu să o învăt şi să îi pregătesc şi o coregrafie pentru acea reprezentaţie de luni în faţa lui Yuki şi a întregii şcoli. Deci te superi dacă rămân?

Îţi baţi joc de mine?! Nu îmi venea să cred cât de mult noroc aveam. O voi urmări pe dulceaţa aia cum învaţă să danseze lasciv? Cred că va fi un weekend foarte, foarte interesant, mi-am spus în sinea mea, rânjind diavoleşte.



La ora patru fix soneria sună strident. Mi-am ridicat alene privirea spre sora Suky care vorbea de ceva timp cu Yuki despre coregrafia din viitorul videoclip. Ea şi starul pop sunt prieteni foarte apropiaţi, deoarece se cunosc de pe vremea liceului când blondul compunea melodii, iar Suky îşi dezvolta propriile mişcări de dans. De aceea la fiecare melodie nouă, Yuki apelează la sora mea pentru că ştie că nu îl va dezamăgi. Soneria încă suna sâcâitor, iar roşcata îmi făcuse semn disperată să mă duc şi să deschid. Abia m-a ridicat de pe canapeaua comodă, apoi mi-am târât picioarele leneş până la uşa şi am deschis-o. Ştiam exact cine e de partea cealaltă aşa că nu m-am mai sinchisit să privesc pe vizor. Bascheţi negri, o pereche de pantaloni de trening roz, un maiou negru, pe deasupra un hanorac cu manecile trei sferturi, descheiat, părul prins în coadă şi pe un umăr o gentuţă. Când mă văzu în pragul uşii, îşi făcu ochii mari cât cepele. Se uita la bileţeul din mâna ei, la numărul pe de uşă, apoi din nou la bileţel şi la uşă, în final cazându-i ochii pe mine. Se făcuse albă la varul ca şi când ar fi făzut o fantomă la propriu.

- Ce cauţi aici?! Ţipă traumatizată fata.
- Bine ai venit! Am spus eu şarmant. Te rog intră, am continuat deschizând uşa larg şi dându-mă la o parte.
- Nici gând! Trânti ea.

Am aşteptam puţin gândindu-mă că poate, poate se hotărăşte să intre, dar de unde atâta noroc? Stătea acolo pe holul blocului, ca o statuie. Începusem să mă enervez aşa că am apucat-o de încheietura mâinii şi am tras-o înăuntru. Îşi scăpase pe jos geanta, iar când a vrut să se aplece să o ia, i-am prins şi cealaltă încheietură şi i-am ridicat mâinile sus. Am trântit-o de uşă şi apoi mi-am lipit corpul de el ei. Priveam indiferent acea expresie absolut înspăimântată. Eram aşa de aproape de ea încât îi simţeam căldura care o emana corpul ei.

- Sunt foarte curios Sakura. Spune-mi şi mie, eşti dispusă să înveţi să dansezi lasciv şi o coregrafie în două zile şi toate astea în condiţii de stres? Am întrebat-o prinvind-o cu ochii întredeschişi şi analizându-i toate trăsăturile.
- Nu... nu înţeleg la ce te referi, a răspuns ea stins, abia mai putând să respire.

Am început să râd subtil, genul acela de râs malefic pe care îl auzi în filme la tipii răi. Am prins-o de bărbie cu mâna liberă şi i-am ridicat-o puţin, după care am eliberat-o şi mi-am plimbat mâna peste toate rotunjirile ei. După, i-am şoptit că va afla în curând despre ce condiţii de stres vorbesc, apoi i-am străbătut cu limba gâtul, pornind de la bază, până la ureceha ei. Am apucat-o cu buzele şi am tras de ea, provocând-o pe tânără să scoată un scâncet, ceea ce şi s-a întâmplat, apoi i-am dat drumul. Am intrat in living şi m-am aşezat comod pe un fotoliu, gata să înceapă acţiunea. Dacă privirile mele desfrânate, vorbele perverse şi atingerile din greşeală îl locurile ei nepermise, toate astea în timp ce se va lăsa în jos, sau îşi va mişca intens şoldurile nu sunt condiţii de stres, atunci mă las de meserie.

Tânăra s-a oprit în mijlocul camerei, privind în jurul ei, având grijă să evite orice contact cu mine sau cu persoana mea, deşi ştia că nu mă mai săturam să mă uit la ea. Rânjeam ca un prostănac, dar nu mă puteam abţine. Imediat ce Suky va termina convorbirea cu Yuki, va veni momentul pentru care am stat ca pe acele două ore. Într-un final roşcata îşi făcu apariţia în living. Era ca deobicei îmbrăcată în colanţi şi într-un tricou gri cu Minnie Mouse. Îi fac semn cu degetul catre Sakura şi spun.

- Ea e Sakura, după care mut degetul către sora mea şi îmi întorc privirea catre rozalie, continuand.
- Iar ea, scumpete, este noua ta antrenoare şi coregrafă.

Observam privirea sa uşor iritată când am terminat propoziţia, stârnindu-mi simţurile. Aceasta oftă zgomotos, închizându-şi ochii pentru câteva momente, apoi a fost trezită la realitate de Suky care a întrebat-o dacă aşa are de gând să se antreneze. Tânăra îşi strânse geanta la piep şi o rugă pe roşcată să o lase să se schimbe, iar aceasta dădu din cap şi îi arătă baia. După câteva minute fata veni în living şi când mi-am ridicat privirea... să-mi frec palme ce văd eu aici! Micuţa pisicuţă speriată se transformase ca prin miracol într-o tipă tare mişto. Mi-am muşcat buza de jos, privind-o în timp ce traversa camera. Colanţi negri, lungi până la genunchi şi un maiou alb până sub buric. Suky zâmbi şi ea în timp ce o analiza şi făcea ture în jurul ei. O rugă să îşi desprindă părul, iar aceasta se supuse ordinelor date, scuturându-l senzual. Nu puteam să nu admir picioarele ei zvelte şi formele-i perfect conturate de hainele mulate. Ei asta numesc eu viaţă! Suky ia explicat de ce se afalu în apartamentul meu, în loc să fie în studioul profesional al roşcatei, sfârşind prin ai spune că e nevoită să facă totul aici. Fata se uita ca la maşini străine la biata mea surioară, apoi îmi aruncă o privire traumatizată. Hehe domniţă te afli pe un teren minat fiindcă pot face tot ce doresc pe propriul terioriu.

- Bun Sakura, am înţeles că vrei să înveţi să dansezi lasciv. Vezi tu înainte trebuie să vedem ce parte a corpului te avantajează cel mai mult, iar cu ajutorul mişcărilor să o scoţi în evidenţă. Cam asta presupune dansul lasciv, pe lângă faptul că stimulează sexul opus, îi spune fetei mai în şoaptă şi arătând spre mine.

Am să mă prefac că nu am auzit nimic. Suky începuse din nou să se plimbe în jurul tinerei, analizând-o în detaliu, ca nu cumva să îi scape un amănunt important. Mă întreb dacă îmi dă şi mie voie să o analizez în stilul meu.

- Din câte văd eu aici eşti o fată foarte frumoasă. La tine bustul, nu e cine ştie ce, spuse apucând-o de sâni, făcând-o pe Sakura să se îmbujoreze. Sunt ceva mai mari şi mai voluminoşi ca unii medii, dar nu asta e partea care te favorizează. Pe tine te ajută mult rotunjirile bombate de la spate, continuă dându-i o palmă peste fund.

O iubesc pe femeia asta! Nu are pic de inhibiţii. Cred că ar fi putut foarte bine să îi dea şi maioul jos ca să se convingă mai bine, dar au oprit-o faţa roşie de jenă a Sakurei, şi puţin probabil, salivatul meu. Se duse la combină şi puse muzică dance. Îi spusese că mai întâi vrea să vadă cum dansează normal, să ştie ce fel de antrenament îi trebuie.

Neinteresant! Nu pot să cred că trebuie să mai aştept o vreme. Oare unde mi-a fost capul? Trebuia să mă aştept că nu va veni la mine, se va urca pe o masă şi îmi va face o demostraţie. Mi-am scos mobilul din buzunar, m-am aşezat mai bine în fotoliu şi am început să îl butonez. Eram nevoit să îmi găsesc o ocupaţie până începe să prindă mişcările. Şi aşa în timp ce eu deveneam tot mai cufundat în jocul pe care îl găsisem rătăcit în telefon, Sakura se încurca tot mai mult, abia mai putea să lege doi paşi. Pe bune?! Se pare că trebuie să întervin ca deobicei. Oftez zgomotos, dând telefonul de o parte. Mă ridic în picioare şi încep să aplaud rar, ironic, zâmbindu-i nervos. Aceasta se uită la mine un pic speriată, însă îşi reglă privirea într-una săgetătoare şi în acelaşi timp curioasă.

- Chiar aşa Sakura, dragă? Te încurci şi când e vorba să dansezi normal? Aşa faci şi în club?
- Păi sunt puţin ruşinoasă, spuse ea mai mult în şoaptă.
- Iartă-mă că îţi spun dar dacă nu poţi să dansezi liber în faţa noastră, mă întreb ce vei face când va trebui să dai o reprezentaţie de dans lasciv în faţa întregii şcoli! Am şi eu o întrebare, la ce anume te gândeşti când dansezi?
- Sinceră să fiu mă gândesc la ce mişcări ar trebui să fac şi...
- Greşit! Am întrerupt-o. Când dansezi nu trebuie să te gândeşti la mişcări, ci trebuie să simţi ritmul şi să te dezlănţui, am încheiat ridicând mâinile în aer.

Tânăra oftă adânc şi se aşeză pe canapea, adăugând în treacăt că nu e aşa de uşor pe cât pare. Hai nu mă înnebuni! Pe bune îşi bate joc de noi? Suky mă privi disperată cerând cooperare din partea mea. Trebuia să găsesc o modalitate de a o face pe fată să se ridice şi să ne arate ce are mai bun în ea, dar cum? Muzica se auzea în continuare, însă nimeni nu o băga în seamă... asta e!

- Hai surioară te fac cu un dans? Nu am chef să mă milogesc de ea ca să danseze. Daca vrea să renunţe să mai apară în videoclip ştie foarte bine unde e uşa.

Roşcata se prinse de micuţul meu plan, aşa că îmi făcuse jocul şi dădu muzica mai tare. Am început amândoi să dansăm, apropiindu-ne unul de celălalt, până când am ajuns faţă în faţă. Ne vedeam de treaba noastră, în timp ce Sakura se uita abătută la noi, dar parcă gândindu-se la ceva. Sper ca planul să funcţioneze şi ca acele vorbe să o stimuleze măcar puţin. Vreau doar să o fac să îmi întoarcă spusele, mai ales că eu şi roşcata dansăm perfect în raza ei vizuală. Dansam cu Suky de rupeam stilu’, dar parcă era în zadar pentru că tânăra se uita fascintă la noi doi.

- Ridică-te odată pentru numele lui Dumnezeu, ridică-te şi spune-mi că greşesc! Spune-mi că poţi mai mult de atât, vreau să te văd cum te chinui şi tot încerci să te perfecţionezi! Dacă te dai bătută din prima pentru ce Doamne iartă-mă ai mai venit la liceul ăsta?! Crezi că totul se rezumă la a te fâţâi pe o scenă şi să te laşi fotografiată?! Asta s-o crezi tu! Să fi model nu e de ajuns să fi frumoasă, trebuie să fi şi educată, dar de ce mă chinui? Daca nu eşti în stare nici să ai mai multă încredere în tine, cu atitudinea asta îţi spun sincer că nu vei rezista foarte mult!

M-am dus în camera mea şi am trânti uşa după mine. Am căzut în genunchi şi m-am rezemat de lemnul acesteia privind în gol, în întunericul care cufunda camera. E deja întuneric afară? Iar roşcata nici măcar nu a început antrenamentul propriu zis. Nu pot să cred, am pierdut o groază de timp dansând ca doi idioţi încercând să o facem pe Sakura, într-un fel sau altul, să se ridice şi să încerce să ne urmeze exemplul nostru, când de fapt nici nu ar fi trebuit să vină. Tinerei nici nu ia păsat că noi ne chinuiam să o ajutăm, a lăsat totul baltă din prima. Nu se face aşa! Încerci o dată, de două ori, de trei ori dacă e nevoie, încerci şi te strădui până reuşeşti. Am oftat prelung şi m-am aşezat în pat. Mi-am pus mâinile după ceafă şi am început să mă gândesc. De ce dintr-o dată am devenit aşa nervos?

E adevărat că i-am pus fetei o vorbă bună la Yuki ca să îi acord un mic avantaj, dar cu toate astea de ce insist ca ea să aiba puţin mai multă ambiţie? Până la urmă, dacă renunţă, pot foarte bine să îi spun lui Yuki că a abadonat cursa pentru că nu a fost suficient de tare. Nu ştiu nici măcar de ce îmi pasă aşa de mult dacă învaţă să danseze sau nu. Acum pe bune, asta e prima oară când sunt aşa perseverent cu cineva care lucrează cu Suky. Am asistat la atâtea repetiţii cu fete mult mai frumoase şi mai seducătoare, dar de ce mă concentrez numai pe ea? De ce o tot împing de la spate să continue lupta? Mi-am scos mobilul şi am observat că am multe apeluri pierdute de la Yuki, Kiba, Hiei şi Naruto, care probabil se întreabă de ce nu sunt într-un club la ora asta, într-o seară de vineri. Am scris un mesaj lui Yuki, transmiţându-i că nu mă simt în stare să mă mişc din casă. Ce s-a întâmplat cu tipul şmecher şi indiferent de azi dimineaţă? Cine e leguma asta căruia îi pasă de una care nici nu îşi dă interesul? Sunt confuz... cine eşti, Sasuke?



Ceva rece şi firav îmi mângâia delicat obrazul, făcându-mi mai apoi conturul sprâncenelor şi sfârşind prin a mă trage uşor de cercelul din ureche. Mi-am întredeschis uşor ochii şi am început să clipesc alert de mai multe ori să mă obişnuiesc cu lumina neobişnuit de puternică. E deja dimineaţă? Stăteam nemişcat, încercând să îmi aduc aminte ce se întâmplase cu o seară în urmă, apoi într-o fracţiune de secundă am ştiut tot. Problema că Sakura e prea timidă, insistenţa şi furia mea, care îmi dădură în această dimineaţă o durere de cap de la toţi nervii pe care i-am avut. Mi-am întors privirea spre persoana care mă tot necăjea şi am văzut-o pe Suky, aşezată pe marginea patului meu, după care m-am ridicat şi eu în şezut. Aceasta îmi întinse mâna în care avea o cană cu cafea şi mă îndemnă să beau.

Am luat-o şi i-am făcut semn roşcatei spre noptieră, spunându-i să îmi dea din sertar două pastile pentru dureri de cap. Cum paharul cu apă nu era la îndemână, iar capul îmi bubuia prea tare ca să o aştept pe Suky să îmi aduca unul, voi lua medicamentul cu cafea chiar daca nu e prea indicat. Am crânţănit pastilele care aveau un gust absolut oribil, după care am luat o gură mare din lichidul maroniu şi am înghiţit. Am văzut cum Suky bea şi ea dintr-o cană dar arăta... ei bine a avut şi zile mai bune. Părul ciufulit, ochii roşii, cearcăne, iar mâinile îi tremurau.

- Ce-i cu tine? Arăţi de parcă nu ai dormit două zile şi două nopţi, am spus bând în continuare.
- Eşti pe-aproape, a râspuns ea degajată.
- Pardon?
- Vezi tu Sasuke, după ce te-ai „înfuriat” şi ai spus tot ce ai spus se pare că ai trezit-o la realitate pe fătucă şi m-a rugat imediat să dansăm amândouă după şi după puţin timp am lăsat-o singură şi se descurca de minune. Trebuia doar să avem puţin mai multă rabdare cu ea, dar sincer cred că nici tu, nici eu nu mai aveam, având în vedere că deja se înserase iar eu nu făcusem nimic cu ea. Apoi m-a implorat să rămân trează şi să o învât tot ce ştiu.
- Vrei să spui că ea e încă aici?
- Da, a ciripit ea. Ai fost foarte convingător. Pentru un moment am crezut că te înfuriaseşi pe bune, dar nu mă poţi păcăli, frăţioare.
- Ha?! Dar a fost pe bu... ăă, da! Sunt un actor foarte bun!

Am decis că e mai bine să păstrez pentru mine acea izbucnire. Roşcata mi-a spus că au exersat toata noaptea mişcările de la bazin în sus. Se pare că se descurca forate bine, se prindea repede de mişcări. Numai că spre dimineaţă, când au decis să treacă la mişcările de la mijloc în jos, unde tânăra trebuie să le execute cel mai bine, dar se pare că s-au împotmolit. Au făcut o pauză, dar se pare că tot nu merge ca uns. Am intrat în sufragerie şi am oservat-o pe Sakura care dansa pe o melodie. Din nefericire era pe sfârşite şi am prins numai partea când se aplecă şi apoi se ridică rapid, fluturându-şi părul într-un mod provocator. Am apuţin pentru câteva momente, după care am început să aplaud ca un idiot, rânjind mai ceva ca unul. I-am spus că a fost grozav şi de data asta mi-a zâmbit inocent.

După micul dejun am trecut din nou la treabă. Suky ia explicat, probabil din nou care e treaba cu mişcarile din şolduri, după care a şi exemplificat, dar tot nimic. Am apucat-o de mână pe Sakura, gata să ofer puţină cooperare, am tras-o spre mine, asftel încât spatele ei să facă contact cu pieptul meu. Aceasta se smuci, strigându-mi să încetez, dar am potolit-o imediat muşcându-i urechea. Hehe, asta merge întotdeauna! Mi-am pus mâinile pe şoldurile ei şi am început să le mişc uşor într-o parte şi cealaltă, făcând-o să înteleagă importanta mişcărilor, astfel încât să-şi scoată în evidenţă ce are mai de pret. Îi explic, prin limbajul corpului, că trebuie să fie cât mai senzual şi cu cât mai mult talent. Surioara mă aprobă, dansând în faţa noastră în timp ce eu încercam din răsputeri să o coordonez pe Sakura pentru a putea imita mişcările roşcatei.

Încet, încet a prins ideea, iar curând nu a mai avut nevoie de ajutorul meu. M-am aşezat pe locul meu obişnuit, pe fotoliu, şi am început să o urmăresc cu atenţie. Se mişca cu îndemânare, simţind ritmurile melodiilor pe care le punea Suky, făcând diverse piruete, după care se mişca lin, apoi brusc devenea ceva mai energică, dar revenea domol la starea iniţială. Spre după amiază deja nu o mai cunoşteai pe tânără. Se lăsa în jos, tot mai jos, apoi se ridica senzual în acelaşi timp mişcându-şi şoldurile pervers iar mâinile ş-i le plimba pe tot corpul ca o adevărată animatoare în club, încheind cu o piruetă de treisute şaizeci de grade cu fundul scos la înaintare care te lasă lat. Mi se sculaseră şi hormonii şi părul de pe ceafă şi absolut ce se mai putea „ridica”. Când rămâneam numai noi doi abea mă abţineam să nu mă duc la ea şi să îi dau o palmă peste fund. Sau să o cuprind de mijloc cu o mână cu cealalată să o apuc de una dintre fese şi să o strâng, iar în faţă să mă joc cu piele sânilor ei. Să o ling, să o muşc cu toată puterea de să îi las un semn de toată frumuseţea, apoi să o sărut uşor şi să fac cu ea tot ce îmi pofteşte apetitul sexual.

Totuşi de fiecare dată când eram pe punctul de a mă ridica şi de a face cele propuse, Suky apărea din nou. Roşcata era foarte mândră de Sakura care într-un final reuşise să înveţe tot ce îşi propusese. Spre seară când era la duş, am râmas cu Suky în living.

- Şi acum ce urmează? Îi vei face şi o coregrafie? Am întrebat curios.
- Ei bine va trebui să o anunţ că s-a fâcut o mică schimbare de planuri.
- La ce te referi?
- Păi în timpul zilei m-a sunat Yuki şi având în vedere că eu voi face coregrafia noului videoclip, m-a rugat să fac parte din juriul care va alege fetele. Dacă i-aş face coregrafia nu ar fi corect faţă de celelalte fete care participă, plus că trebuie să fie inventivă. Nu spun că nu o voi ajuta, îi voi da doar câteva repede şi din când în când o voi coordona, dar nimic mai mult.

Am clătinat din cap atoateştiutor, deşi nu am înţeles nimic decât că răspunsul e nu. Mă gândeam cum să o fac pe fată să îşi înfrunte teama de scenă. La audiţie nu sta nimeni după ea până e gata. Trebui să fi pregătit oricând. Apoi o idee îmi străfulgeră mintea. I-am spus lui Suky să o aştepte pe fată în camera ei şi să o pregătească pentru că diseară aveam programată o ieşire în club, numai noi doi.

Suky
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#25
OMFG! OMFG! OMFG! Ce next senzational a fost acesta, pur si simplu ma lasat masca. Cata perversitate in fiecare cuvant, cata pasiune si sentiment :x am ramas socata pur si simplu! Asa Saku fi rea, fi perversaa nu te lasa, danseaza asa pana Sasu no sa se mai abtine si atunci...aoleu =]] Ella decand nu ai mai facut un hentai? am nevoie de unul neaparat, te roogg!!! Sua MIky, nu conteaza, numai sa fie acolo ca am innebunit :))
Am nevoie repede de next, va roog, sa ma anuntati, va pup!
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#26
În sfârşit am revenit. Mersi că mi-ai spus.

Îţi spun sincer, titlul capitolului nu prea are legătura cu conţinutul ori sunt eu chioară şi nu văd asta. Despre capitol: apreciez mult că scrii cu diacritice, dar nu mai încurca "ă" cu "â". Am văzut de multe ori asta şi încearcă să corectezi capitolul după ce îl postezi, ai unele greşeli de tastare. Îţi lipsesc din virgule, înainte de "dar", "iar" se pune virgulă.
atoateÅŸtiutor - atotÅŸtiutor
piele - piele
râmas - rămas

Mi-a plăcut descrierea, deşi aş fi preferat să văd ceva mai amănunţit la mişcări, să le descrii tu. Trebuia doar să urmăreşti pe internet un dans şi după îţi lăsai imaginţia liberă. Interesant ce i-a spus Sasuke fetei şi sincer nu mă aşteptam la aşa ceva. Pe lângă faptul că ai spus cum iese un dans şi că trebuie lasat ritmul să intre în trup, cel mai frumos a fost când s-a enervat. Acum să vedem cum va fi în club şi dacă Sakura se va descurca.

Atât am avut de spus.
La mulţi ani!
[Imagine: h8v.gif]
 

#27
Se pare ca Sakura a ajuns dupa mult timp la stadiul de-a invata sa danseze. Comportamentul lui Sasuke a ajutat-o mult pe tanara, a facut-o sa rationalizeze in legatura ca perseverenta continua ce este mai importanta decat un talent ce vine si pleaca. Insa... Eu nu suport acele momente in care personajul incepe sa se gandeasca la sentimente, la cum s-a schimbat din cauza celuilalt, arata o falsitate asupra caracterului. Dragoste te loveste fara sa-ti dai seama, tu nu ar trebui sa sti ca te schimbi, a ca si cum ratiunea este incetosata. Asta e parerea mea, poate nu toata lumea crede asta, deci nu o lua ca atare.

#28


Heyyyy.....

Ti.as fi dat de ieri comentariu dar era tarziu si ...... Oricum nu te.am uitat si am venit!!

Deci capitolul [ Dupa uniqa mea parere!!] a fost si este fantastic. Sasuke este atat de dulce si pervers incat mi.as dori sa ...... mai bine ma rezum la puncte. Deci cum am spus Sasuke este atat de dulce si atat de pervers iar Sakura este o fetita inocenta, cuminte, timida care te face sa o placi dar dupa descrierea dansului se pare ca pisicuta si.a tinut ghearele ascunse. Descrierea a fost buna(ciune) rau de tot, ai descris in detaliu scena cu dansul si mi.a placut ca ai pus accent pe lucruri interesant, nu pe toate nimicurile. Actiunea nu a fost grabita dar vroiam mai mult...... Dialogul a fost bun. nici prea mult si nici prea putin. Sakura fii mai indrazneata!!! Si, era sa uit, Sasuke aproape s.a dat de gos in faza cand a izbucnit..... Succesuri multe cu continuarea si sa apara cat mai repede posibil *please*
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#29
Pfff, de cand am asteptat un next la fic-ul asta( preferatul meu de altfel)!!!! Deci exact cum ma asteptam... ne surprindeti de fiecare data! iar ce imi place cel mai mult este "sora Suky"!!!! Suky e porecla, prescurtarea numelui de familie de fapt, a uneia dintre cele mai bune prietene ale mele!!! Doamne, o ador pe fata aia! Deci logic ca o ador si pe Suky din fic:)) hmm... sasuke asta: pervers, frumos, destept, ingenios etc. Baiatul perfect, ce sa mai! Iar acum...oare ce vor face in club???:-p De abia aspet next-ul!
[center]Now look at me, I’m sparkling
? A firework, a dancing flame ?
You won’t ever put me out again
? I’m glowing… ?

[Imagine: scaled.php?server=194&filename=423798234...res=medium]

???This is the part of me???
That you’re never gonna ever take away from me, no
? This is the part of me... ?
[/center]

#30

Ulala, mă primiți și pe mine în clubul „cititorilor fideli”? Chiar dacă răspunsul e nu, eu tot o să comentez ; )) Este un fic interesant. Acum l-am citit și eu. E chiar drăguț ^^ Are aerul ăla aparte, de originalitate. Este foarte drăguț. Greșeli am văzut câteva. Dar erau de tastare și oricum nu erau așa multe cum am văzut la alte persoane în ficuri. Mi-a plăcut ultimul capitol. A fost foarte incitant și foarte „lasciv” Mi-a plăcut foarte mult și de abia aștept să văd ce se va mai întâmpla în continuare. Se poate să mă anunțați li pe mine la următoarele capitole? : o 3 la orice fic nu mă deranjează ; ))
So vă urez mult succes la inspirație : *


So Capu'Chuu and God Luck <3

Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.109 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 10.963 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.219 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.127 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 46.811 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  You and me forever [+18] Nywa 25 23.737 29-01-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.538 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 5.583 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) aoixtenshi 10 8.368 19-11-2008, 10:01 PM
Ultimul răspuns: aoixtenshi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)