Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nana

#51
Inca nu l-am terminat, dar pana acum mi se pare un anime marfa (episodul 37, acolo sunt). Euu nu sunt fana a anime-urilor romance, dar asta a iesit genial. Nana Osaki e personajul care m-a atras cel mai mult spre aceasta poveste. As vrea si eu sa fiu ca ea, de la atitudine pana la infatisare... Hachi la inceput mi se pare haioasa, dar acum, de cand a inceput relatia cu Takumi, mi se pare o creatura xD. Insa Takumi mi se pare dragut xDD
Eu n-as fi renuntat la Nobu, Nana si tot restu' pentru un copil. Ori as fi avortat imediat, ori as fi incercat sa-l cresc cu Nobu sau asa ceva.
Si totusi...personajul meu preferat e Shinchi. E cel mai tare. Ador pierce-ul ala din buza care se leaga cu un lant de unu din ureche, mi-as face si eu unu' asa xD. E atat de tanar si tpotusi are niste replici de te dau pe spate. Mi-a placut faza cand se trezeste Nana cu el in pat dupa nu-stiu-ce petrecere.
Nana: Ce cauti tu aici?! Sper ca nu ai facut nimic!!
Shin: Neah, ca stiu ca tu nu-mi vei da bani. *turns back to sleep*
Alte personaje care-mi mai plac sunt: Ren, Nobu, Yasu si prietenu' lu' Jun, pe care sincer, am uitat cum il cheama xDD
Daca ar fi sa aleg un personaj din acest anime pe care sa-l 'aduc la realitate', acesta ar fi Shin xD
Mai dau un edit dupa ce termin de vazut tot anime-ul. xP

edit: And...finished.
Stiti ce am observat? La sfarsitul celui de-al 47-lea episod zicea o tipa ca va fi si un sezon al doilea. Is that true?
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#52
Nana este unul dintre putinele anime-uri care m-a impresionat. Adica povestea este foarte realista si nu credeam ca vor fi momente care ma vor impresiona asa de tare in anime - la unele chiar imi venea sa plang - dar totusi m-am abtinut pentru ca imi ziceam ca pana la urma aniume-ul o sa se termine cu bine. Deveneam din ce in ce mai nelinistita cand vedeam ca ma apropii de sfarsitu' seriei si Hachi inca nu se despartise de Takumi. Nu mi-a placut de la inceput cuplul - adica poate i-as fi dat o sansa daca nu ar fi fost si Nobu-chan indragostit de Hachi. Chiar mi-a parut rau cand Nana a ramas insarcinata si credeam ca va avorta da' pana la urma a pastrat copilul (i'm kind of sad about it). Oricum nu cred ca Hachi ar fi ramas cu Takumi daca nu ar fi decis sa isi pastreze sarcina, nici nu cred ca il iubea, adica prima data a fost cu el crezand ca va fi doar o aventura :]] si in plus cred ca il iubea mai mult pe Nobu si nu a vrut sa stea in calea carierei lui punandu-i in carca grija unui copil. Deci la capitolul asta sunt clar pentru Hachi x Nobu.
Si acum despre Nana x Ren . Pur si simplu ador cuplul. Mi se pare cuplul perfect, cel mai potrivit din tot anime-ul, desi chiar nu suport faptul ca se compara cu Sid si Nency( am fost fana Sex Pistols inainte sa urmaresc Nana si deci sunt bn informata in legatura cu aceasta trupa). Deci dc nu imi place comparatia? pentru ca pur si simplu relatia lui Sid si Nency se termina cu ea moarta si el la puscarie acuzat ca a omorat-o (desi nu isi amintea nimic si erau slabe sansele ca el sa o fi omorat-o) si oricum ca si muzician Sid a decazut din cauza lui Nency (inainte ca ea sa moara) si in plus cred ca ea alerga doar dupa faima lui.Deci de asta nu sunt de acord cu comparatia din anime (cuplul Nana x Ren e prea frumos sa fie comparat cu celalat cuplu). Dar hai sa incetez ca deja dau in alt subiect ce nu are legatura cu anime-ul.
Nu mi-a placut cum s-a terminat anime-ul deci cred ca ma voi apuca de manga. In anime ai impresia ca Hachi a ramas cu Takumi(sper sa nu fie adevarat) deci ma voi apuca de manga, pentru ca dupa ce am citit un spoiler am aflat ca actiunea devine din ce in ce mai interesanta.
Deci da , povestea m-a captivat foarte mult, iar grafica mi-a placut la nebunie. Si mie mi s-a parut ca unele personaje seamana cu celel din Paradise Kiss, dar poveste "Nana" mi-a placut mult mai mult.
Am uitat sa spun despre Hachiko si Shoji. Nu mi-a placut deloc atunci cand Shoji a inselat-o pe Nana cu Sachiko(nu suport personajul asta mai ales ca se tot dadea la Shoji stiind ca avea prietena), desi vina Nanei este mai mare decat a lui Shoji pentru ca il ignora mereu, nu cred ca ar fi trebuit sa o insele. Puteau clarifica lucrurile mai intai - si relatia s-a terminat atat de dureros numai din cauza lui Sachiko.
[Imagine: mvqe0n.png]


Life is like you want it to be !


#53
E unul dintre animeurile mele favorite.Povestea in sine e foarte frumoasa.Pot sa spun ca e si foarte originala."Nana"a fost inspiratia mea cand am scris micul meu oneshot-Chipul din oglinda 71 Ambele "Nane" au farmecul lor.Imi plac amandoua dar sincer ma regasesc mai mult in personalitatea Nanei Osaki:rece pe dinafara dar calda inauntru,libertina,profunda...Ne asemanam si din punct de vedere fizic.Stilul ei este mai "masculin" cum zicea Hachi.Ca tot veni vorba de ea,m-am indrasgostit pe loc de rolul ei in poveste.Nu stiu daca ati vazut promo ul la film dar zicea ceva de genu:'Doua fete cu acelasi nume:una traindu si visul iar cealalta indragostindu-se de el.'Cam asa sunt eu:prea "moale" ca sa lupt pentru ca visele mele sa devina realitate.Ca sa inchei ideea asta...Nana e animeul care m-a marcat cel mai tare,care ma reprezinta cel mai bine si in care ma regasesc.
Sunt multe momente tristE dar si haioase.M-a impresionat faza cu paharele identice TT_TT.
Inteleapta alegere la capitolul distributie de voci.Grafica nu ma da pe spate(ma refer la stilul in care sunt desenate personajele) dar e cert unul dragut.

What else I can Say...?"

Nana ROCK!!! XD
[Imagine: tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif]

"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"

#54
Imi place foarte mult nana si am citit si manga.
Nu sunt de acord cu cei care spun ca nana O. este o persoana puternica, acelea au fost doar aparente. din contra, ea este instabila emotional. nana o. are probleme grave legate de abandon si este o persoana posesiva:
- a pus un lant la gatul lui ren
- si-a tatuat numele lui pe brat*prin intermediul unei flori
- a inceput sa fumeze aceeasi marca de tigari pt ca ren le fuma
- a inceput sa se imbrace in stilul lui ren
- a inceput sa poarte aceleasi cizme ca el

nana o. se gandeste la oameni ca la niste posesiuni. de exemplu pe hachi o considera animalul ei de companie *un catel
cand yasu a inceput sa se intalneasca cu miu ea a fost deranjata de chestia asta.
nana o. il uraste e takumi fara motiv. in viziunea ei, takumi este cel care i-a furat totul. dar nu este adevarat. inainte sa plece, ren i-a spus nanei ca poate face ce vrea. nana a ales mandria in locul dragostei.

hachi si takumi:
eu cred ca se potrivesc. chiar daca unii cred ca takumi este un nesimtit, totusi acel nesimtit si-a asumat raspunderea pt copil in mai putin de 2 minute. in timp ce nobu a ramas socat.
sunt sigura ca si takumi a fost socat sa afle ca hachi este insarcinata, dar cu toate astea s-a adunat repede si a luat o decizie.

hachi nu l-a ales pe takumi doar din cauza copilului. chiar ea a recunoscut ca il iubeste. motivul pt care l-a ales pe takumi si nu pe nobu, nu este copilul sau pt ca s-a gandit la viitorul lui nobu, ci pt ca atunci cand ea a vut nevoie cel mai mult de cineva, takumi a fost cel care a stat langa ea si a sustinut-o. nobu a crezut ca hachi la tradat, iar nana, care trebuia sa vina in seara aceea nu a mai venit.
si inca ceva, takumi este motivul pt care hachi a fost in stare sa scrie acea scrisoare nanei.

hachi si takumi s-au casatorit si chiar dupa 6/7 ani sunt inca impreuna.
ca sa intelegeti mai bine nana, trebuie sa cititi manga, pt ca unele chestii sunt explicate acolo.
daca vreti sa cititi, puteti incepe de la cap 43. este primul cap dupa anime. dar va avertizez, scoteti-va servetelele inainte.[Imagine: m142.gif]
[Imagine: 486312-1.jpg]


#55
A si eu o intrebare care ma apasa de vreo doua zile. Cum ii cheama pe prietenei Nanei Osaki de la colegiu, fata si baiatul ala cu parul cu coditele alea benga?

Despre anime pot spune ca eu am vazut de mai mult timp serialul, dar am facut multe victime cu el, cinci dintre prietenii mei au devenit innebuniti de Nana, fiecare si-a ales cate un personaj si facem ravagii, ca mno cei care nu cunosc bine seria intreaba speriat:- Eu sunt cu ea?
-Ce am facut? :O

Coloana sonora vad ca a fost discutata si chiar este superba. Chiar seamana cu Paradise Kiss, dar parca Nana mi se pare mult mai frumos, poate din cauza ca ma aseman cu Nana Osaki la temperament si faptul ca ascult rock.
Astept si eu un raspuns Smile La revedere


EDIT: Am aflat cum ii cheama 21
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#56

Ah, Nana.
Pe lângă faptul că se dovedește a fi un nume drăgălaș, ( și abuzat de către japonezi ) anime-ul denumit în acest fel este, să spunem, unul de căpătâi pentru toate fetele. Are în el muzică ( bună! ), băieți ( BUNI! ―shocker― ) și dramă, plus niște personaje foarte diferite unele de celelalte, cu propriile stiluri de viață, propriile probleme și etcetera.
Coloana sonoră, îndeosebi vocea Annei Tsuchiya, indiscutabilă, de vreme ce se presupune că vocea ei este starul anime-ului, au avut grijă s-o evidențieze fără să ne-o bage pe gât ― zic eu, și cred că așa e.
Precum am menționat mai devreme, personajele sunt destul de complexe ( încă nu le înțeleg, ) iar atmosfera, deși un pic prea încărcată, lasă loc și de ceva interpretări. Pot să spun că personajul pe care îl detest ( deși arată, ―mua-mua― și nu altceva, ) este Takumi. Dacă nu se dovedea a fi un așa mitocan și rămânea geniul din spatele fazei aceleia;
Citat:― Dar eu sunt drăguț ?
― Ție îmi vine să-ți trag un pumn.
...mi-ar fi plăcut de el în continuare. Dar după ce i-a făcut lui Hachi, deși este și vina ei într-o oarecare măsură, mi s-a făcut lehamite de lățosul ăsta chipeș. Chiar aș putea spune că l-am scos de la favoriții mei cu viteza luminii, asta de-ndată ce și-a arătat colții de jigodie. ( Cred că-s prea dur deja. o_o )
Acum, încetând să-l tot biciuiesc pe sus-numitul, voi aprecia un personaj cu un vot pozitiv, pe Hachi, pentru că a fost puternică, și pe Shin, pentru că... este epic.
Mi-a plăcut în aceeași măsură de Nana și de bateristul blond de la Trapnest ( Brain, Y CNT U RECALL ? ). o.o

Există pe aici useri care s-au strâmbat când au văzut ultimul episod ? Sau măcar care au fost dezamăgiți ?
*enșpe mii de lăbuțe ridicate*
Adevărul este că Hachi trebuia să rămână cu Nobu. PUNCT.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

#57
Nana,deci iubesc anime-ul asta,desi a aparut acum multi ani eu de abia anul trecut l-am vazut*shame of me*.Cred ca am stat doua zile doar in fata calculatorului doar ca sa il vad pe tot. In primul rand m-am indragostit instantaneu de personaje. Mai ales de baietii animeu-lui. Caractere frumos structurate ,ce pot zice. Cel care imi displace insa in toata povestea era Takumi pentru ca o inseala pe Hachi, desi nu ar trebui(stiu ca partea cu inselatul nu e in anime dar de asta m-a facut sa nu il mai plac). Imi place foarte mult de Nana Osaki,e foarte degajata desi mai tarziu in anime are probleme cu respiratia . Shin e un personaj pe care pur si simplu il ador e foarte dragut si cred ca ii sta bine si blond. (ultimul episod) E o poveste interesanta care m-a captivat din prima. E trist totusi cum se sfarseste.Faptul ca Nana Osaki nu era cu ei cand s-au intalnit atunci. Coloana sonora e superba,deci pot spune ca e o melodie perfecta,cat timp nu mi-a ramas in minte,e un anime de nota 10 dar care m-a facut sa plang din pacate,de cate ori il vad ma apuca melancolia dar oricum foarte frumos.
[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."

#58
Un anime bestial. Nici nu stiu cat am regretat ca nu l-am vazut mai devreme. Mereu judec cartea dupa coperti. M-a facut sa plang, sa regret, sa fiu fericita, sa simt ceea ce au simtit cele doua fete, Nana si Hachiko. Doua persoane total opuse, acest element de balanta m-a facut sa ador animeul pur si simplu. Nici acum nu stiu care personaj e defapt preferatul meu, Nana, misterioasa, sau Hachiko, copilaroasa si sensibila. Well, un anime deosebit, la fel si povestile de dragoste si... sfarsitul. Unul excelent!

#59
God, deci niciodata nu credeam ca imi va placea un anime atat de mult.
A fost G-E-N-I-A-L <3.
Intr-o saptamana l-am devorat total in loc sa invat pentru testul la fizica 21. Voiam atat de mult sa vad cum se termina dar chiar si acuma (dupa mai bine de o luna!) imi pare rau ca l-am terminat. I mean... I want more episodes!
Am intrat initial pe un site cu anime-uri ca sa ma uit la Kaleido Star si am vazut ca in lista era si Nana. Singura chestie pe care o stiam despre Nana sau, ma rog, pe care o vazusem era un desen al unei prietene cu Nana Osaki. Stiam ca e un anime, dar nu m-a interesat niciodata pentru ca eram un Narutand devotat la vremea aceea 21. Aaa... si cat de mult imi place sa incep un serial sau o carte fara sa am nici cea mai vaga idee despre ce e vorba acolo 8. Nu stiu, ador suspansul si imi place sa fiu uimita. Iar cand am auzit melodia aceea cu Broken Rose m-a dat gata total. Si mai era o melodie de sfarsit cantata de Trapnest mai incolo dar nu mai stiu cum se chema. Anyway, superba.

Dintre cele doua Nanaaa... mi-au placut amandoua la fel de mult. Fiecare cu plusurile si cu minusurile ei. Imi place stilul lui Nana, dar si personalitatea lui Hachiko.
Si inca un lucru care chiar l-am apreciat... a fost total imprevizibil. Adica... cine ar fi crezut ca Nobu se va indragosti de Hachi? Sau ca ea chiar il va intalni in realitate pe Takumi? In unele seriale sau carti iti arata un tip si o tipa si chiar daca sunt 100..00 de pagini/episoade stii sigur ca ei raman inpreuna. Aici a fost total altceva.

NobuxHachi all the way! Desi recunosc ca la inceput imi placea foarte mult relatia ei cu Shoji si am fost foarte foarte foarte enervata la faza cu Sachiko. Si apoi mi-a placut de Nobu. Iar legat de Nana si Ren... mm, relatia lor m-a lasat sincer cam rece. Sau cel putin eu nu am fost prea impresionata. Ok, sunt cuplul perfect and stuff dar... mi-a placut mult mai mult sa urmaresc cum evolueaza relatiile lui Hachi, prietenia dintre ele doua sau chiar si pe ceilalti membri din Blast si Trapnest.

Iar finalul... pffai, cred ca am plans vreo 10 minute incontinuu. Si singura data cand am mai plans a fost la Titanic, dar nu asa de mult ca la Nana.
Stiu ca povestea nu s-a incheiat si manga continua, dar nu am rabdare sa citesc manga. Mmm... s-a terminat cat de cat coerent. Nu bine, dar nici prea sec.
Cred ca Nana a parasit formatia (de ce, nu stiu), Hachi a ramas cu Takumi si a nascut fetita (desi iti da de gandit daca chiar a ramas cu el pentru ca pe fetita nu au m-ai numit-o Sachiko cum voiau), iar Nobu inca a ramas indragostit de Hachi (asta e clar!). Si mai era o faza ca, atunci cand Nobu i-a atins mana lui Hachi in ultimul episod, ea avea doua inele, nu unul... hmm.
Bineee. Recitind ce am scris mai sus 21 nu cred ca e finalul perfect, iti lasa prea multe semne de intrebare. Dar tot emotionant ramane. Si cand mai apare si muzica de la final... lacrimi, lacrimi, lacrimi.
Mi-a placut grafica (desi poate nu sunt in masura sa ma pronunt avand in vedere ca e de-abia al doilea meu anime dupa Naruto xD), singurul lucru de reprosat fiind picioarele personajelor. In unele secvente parca erau kilometrice 22.

Si stie cineva daca anime-ul continua? E in pauza de cativa ani buni.
Sorry for the long post, dar chiar iubesc anime-ul asta. Primul meu Shojo si nu cred ca voi mai gasi altul mai fain sau care sa ma impresioneza atat de mult.

EDIT: Ha! Am gasit melodia superba de care ziceam mai sus. Inceputul imi lasa pielea de gaina de fiecare data <3:
http://www.youtube.com/watch?v=_wxoPZijXU0
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU

#60
E genial, povestea e captivanta si iti provoaca numeroase emotii pe parcusul ei. AI Yazawa e foarte talentata si ii iubesc stilul, a devenit modelul meu principal in ultima vreme in ceea ce priveste aspectul personajelor. Le iubesc pe Reira si Hachi, ele imi atrag atentia cel mai des, iar Reira e superba si ador caracterul ei copilaros, poate pentru ca seman oarecum cu ea m-am atasat asa mult (plus ca face un cuplu adorabil cu Shin <3). De Nana O. a inceput sa-mi placa si mai mult cand am aflat ca avea ziua de nastere 5 martie, a mea fiind pe 4, pisces rocks. <3
SI AM PLANS CAND A MURIT REN T.T (parca, nu mai stiu... anw, ERAM TRISTA)
OST-ul e awesome, cred ca il am pe tot, iar Starless Night e melodia mea preferata, o folosesc ca fundal cand desenez. <3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)