Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Memento Non Mori

#21
@Lethalin: thx pt ca sitesti fiecare capitol:D sper ca acest capitol sa iti raspunda la si mai multe intrebari.
@ich: ms ms si ma bucur ca te-am surprins:D
@DarK blue: ma bucur ca ai reusit in sfarsit sa citesti totul:) si uite ca vine si nextul pe care il asteptai.
@miss: ma bucur ca iti place si ca m-ai facut si publicitate:))
@mystyque: ms pentru coment apreciez foarte mult, sper sa mai treci pe aici:)



Şahul minciunii
Când Pionul devine un papuşar, Regina, Regele, Nebunii şi Tura devin marionete. Nu contează trecutul am înteles asta acum, ceea ce eşti în prezent face diferenta.
- Athos.


Într-un joc de şah uneori un singur pion poate face diferenta, nu contează faptul că se mişcă doar în faţă cu paşi mici şi tremurati. Pionul îşi numară paşi pentru a îşi atinge ţelul. Am fost pentru multă vreme speriat, folosit şi fară nici o speranţă la o viaţă mai bună, însă în acea vreme nu ştiam de ce sunt capabil. Eram mult prea speriat de ceea ce eram şi de puterile mele, nu îmi cunoşteam cea mai de preţ abilitate a mea una ce depăşeşte abilităţile magice cu care m-am nascut, acea abilitate care combinată cu aceea de a citii gândurile mă transformă automat în cea mai valoroasă piesă de pe tabla în carouri, abilitatea de a mintii cu neruşinare.

Punând cap la cap fiecare gând ce îl scosesem de-a lungul anilor din mintea mamei, acele mici frânturi pe care mintea mea iscoditoare le putea culege atunci când scuturile ei erau slabe i-am descoperit planul, de aici şi până la a afla tot adevarul nu a mai fost drum lung, a trebuit doar să gasesc persoana care ştia cine era mama cu adevarat, iar întâmplarea a facut ca Zein să fie acea persoană, avându-l pe acesta de partea mea nu numai că am câştigat un adevarat prieten unul pentru care mi-aş da oricând viaţă dar am gasit şi cadoul şi dovezile perfecte pentru a îi câştiga încrederea lui Edan. Am reuşit astfel fară prea mult efort să devin unul din protejatii unuia dintre cei mai puternici vampiri din lume, având în acelaşi timp cel mai puternic vârcolac ca prieten.

După ce mi-am recuperat medalionul şi am aflat unde se afla Edan am pornit în grabă spre Germania, astfel a început capitolul final din viata mea umană şi primul din cea vampirică. Planul meu era simplu însă în ciuda acestui fapt ştiam că nu va da greş îmi luasem toate masurile de precautie, ştiam ceea ce faceam. Drumul până în Germania a fost lung şi plictisitor însă imediat ce am intrat în Berlin lucrurile au început să devină interesante şi încă o dată abilitatea mea de a citii gânduri mi-a venit în ajutor. În zilele ce au urmat am început să cercetez de unul singur oraşul, Zein ramasese aşa cum îi cerusem într-un sat din apropriere pentru a nu îi atrage atentia lui Edan. Cercetarile mele nu au fost în zadar şi încurând am aflat cine era Marele Inchizitor, un cardinal trimis de Papă pe nume Sanzzio Vanello. Pentru a doua oară de când îl întâlnisem pe Zein soarta mi-a surâs facând ca eu şi acest Sanzzio să ne întâlnim într-o biserică.

Era o după amiază ploioasă şi rece de vară cu stropi mari ce te udau până la piele luându-ţi din caldura corpului lasând în urmă o senzatie placută de racoare. M-am adapostit de aceasta în biserică unde auzisem în urmă cu câteva zile că se afla cardinalul Sanzzio Vanello. Norocul a fost şi de data aceasta de partea mea, acesta statea în genunchi în fata altarului, facându-şi rugaciunea. Imediat ce uşile duble de lemn ale acesteia s-au închis în urma mea, cardinalul s-a ridicat facându-şi semnul crucii de trei ori apoi s-a întors cu fata spre mine. Eram singuri în acea biserică fară nimeni care să ne întrerupă. În momentul când ochii lui i-au întâlnit pe ai mei am putut vedea dincolo de aceştia în mintea şi sufletul lui, ştiam cine este şi de ce se află în Berlin, în acel moment planul meu a primit startul de care avea nevoie.

- Ce pot face pentru tine, fiule, m-a întrebat acesta pe o pe un o voce joasă şi caldă.

- Vreau să îmi marturisesc pacatele, parinte, am spus eu foarte serios şi umil jucând unul din rolurile vietii mele.

- Desigur, fiule! Recunoscându-ne greşelile şi vrând să le corectam ajungem mai aproape de mântuire. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti, a spus acesta facându-mi semnul crucii cu mâna lui.

- Amen! Pater ignosce quia peccavi Numquam peccatis meis confessus est. I me ipse peccata sequuntur: Îmi urasc mama, am urât-o încă de mic copil. Aş da orice ca ea să mă fi abandonat să nu îmi fi facut viata un calvar. Am mintit atât de mult încât aş putea îneca un om în minciunile ce mi-au cântat deşertaciune pe buze. Mi-am tradat cel mai bun prieten, cel datorită caruia mai sunt astazi în viata, mintindu-l în loc să îi rasplatesc bunatatea. Am preacurvit şi ranit atât fizic cât şi spiritual femeile ce mi s-au daruit parasindu-le după o noapte. Am furat şi distrus mare parte din bunurile mamei mele. Mi-am stins amarul în vin uitând de multe ori de mine. Toate aceste pacate parinte au fost repetate de nenumarate ori, atât de multe încât îmi simt sufletul plângând şi implorându-mă să îl eliberez de povara lor. În tot acel timp lacrimile curgeau încet pe obrajii mei şi din când în când un mic suspin mi se auzea pe buze. Trebuia să îmi joc rolul perfect, trebuia să fiu o victimă pentru a îi câştiga încrederea cardinalului. Doleo pro peccatis meis, Pater. Nam et dixi ut his oblita confiteri.

- Pacatele tale, fiule sunt mari în fata Domnului, invidia, minciuna, dorinta şi mânia sunt unele dintre cele mai mari pacate pe care un om le poate comite în fata lui Dumnezeu. Mă bucur enorm să vad că un tânar aşa ca tine îşi realizează pacatele şi doreşte ca ele să fie iertate. Drumul spre iertarea lor va fi lung şi anevoios dar la final te vei simti pur şi eliberat din lanturile diavolului. Roagă-te zilnic pentru iertarea lor de trei ori pe zi şi vino mâine la aceiaşi oră aici, voi fi din nou singur şi ne vom ruga împreună pentru sufletul tau fară ca nimeni să ne deranjeze, iar dacă vei crede de cuviinţă îmi vei povestii motivele pentru care iti urăşti mama, acceptarea pacatului este uşoară însă înfruntarea acestuia este grea, doar atunci când îţi vei înfrunta vina vei putea spune că eşti liber de aceasta. Ego te absolvo a peccatis tuis in nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti. Vade în pace autem filius!
- Deo gratias! Scena fusese a mea, spunându-i ceva despre mine am putut afla detalii importante despre el, cu ceea ce citisem în mintea lui am mai adaugat o piesă în planul meu. Atunci când Edan avea să afle totul urma să mă felicite pentru mintea mea ascutită şi pentru modul cum am executat un asemenea plan având în vedere riscurile la care mă supusesem.
În acea noapte m-am întâlnit cu Zein înafara oraşului şi i-am spus ce se întâmplase. A fost la fel de surprins ca şi mine să afle adevarata identitate a lui Sanzzio, aceea de vampir transformat de catre Edan şi adevaratul lui scop în Berlin, inchizitia fiind o simplă şaradă pentru a îşi ascunde intentiile. Am râs amândoi copios atunci când i-am povestit conversatia şi sfaturile pe care Sanzzio mi le daduse.

- Un vampir samaritean care se hraneşte cu şobolani, nu vezi aşa ceva foarte des, a spus Zein râzând în hohote.

- Adevarata comedie începe mâine, mă voi reîntâlni cu el pentru a ne ruga pentru sufletul meu pacatos. Aici voi avea nevoie de ajutorul tau, am spus eu râzând alaturi de el.

- Orice!

- Am nevoie de sângele tau! În ultimul timp mi-am folosit prea mult magia, Sigillum Dei şi Excuro sunt vraji de nivel doisprezece, iar corpul meu nu este obişnuit cu ele, am început să am dureri de cap şi să scuip sânge, în plus faptul că ţi-am citit gândurile ţie şi lui Sanzzio m-a dat peste cap, este mult mai greu cu fiintele supranaturale, dacă vreau ca totul să meargă bine voi avea nevoie de sângele tau pentru a îmi vindeca corpul şi a îmi recapata fortele.

- Desigur, dar dacă vei fi supus la tortură şi iti vei folosi din nou magia nu îţi vei pune viata în pericol?

- Magia de vindecare deşi pare puternică şi complexă este abia de nivel nouă pot face vraji de nivel unsprezece fară probleme, nu iti fă griji nu voi fi torturat decât o zi, atunci când vor vedea că tortură nu are efect mă vor condamna imediat. Fară a mai pune întrebari Zein şi-a taiat pielea de la mână dreaptă cu un cutit şi mi-a întins mâna pentru a bea. Imediat ce buzele mele au atins rana şi sângele început să îmi inunde gura am simtit valul de energie din acesta. Inima mea a început să bată mai repede, corpul meu se încalzea din ce în ce mai tare şi simteam cum oboseala îmi trecea. Era precum un foc ce mă ardea atunci când trecea prin corpul meu. Gustasem sângele lui Edan dar sângele de vampir este diferit faţă de cel al unui vârcolac. Amândouă au proprietatea de a vindeca ranile unui muritor şi de a îi redă forta însă senzatia ce o lasa în urmă e diferită. Cel de vampir iti dă sentimentul de omnipotenţă facându-te mai curajos şi mai mândru de sine pe când cel de vârcolac iti sporeşte forta, auzul şi vazul peste capacităţile umane.

După ce m-am despartit de Zein, m-am întors în oraş îndreptându-mă spre hanul unde mă cazasem pentru a cina şi pentru a mă odihnii. Am intrat în han aşezându-mă la una din mese aşteptând ca una din fetele ce serveau să vină să îmi ia comanda. Spre surprinderea mea a fost aceiaşi fată care mă servise şi în celelalte seri. Puteam jura că facea asta intentionat dorind să îmi atragă atentia cu decolteul ei generos, cu acel par negru lung împletit la spate, oh şi acei ochi atât de negri încât nu puteai distinge pupila de iris. I-am zâmbit politicos şi am comandat o friptură de porc cu cartofi copti în jaratec. S-a întors pe calcâie aruncându-mi încă un zâmbet ducându-se apoi în bucatarie pentru a îmi aduce mâncarea. Am fost curios să ştiu de ce îmi zâmbea atât de mult şi în acel mod absolut minunat, să ştiu ce anume o atragea la mine aşa că am aruncat o privire în mintea ei.

Am patruns uşor, fară a fi bloca de scuturi, era atât de inocentă nu avea habar ce fel de creaturi se aflau în întuneric, era una din acele persoane care nu cunoşteau nimic despre supranatural. Îi placeau buzele mele subtiri şi modul cum limba mea se plimbă din când în când peste acestea pentru a le umezii şi verdele deschis al ochilor mei. Nu banuia nimic, nici nu visa că în spatele acestui chip frumos se afla un adevarat coşmar. Era o greşeala să mă provoace nu eram barbatul pe care şi l-ar fi dorit, m-aş fi folosit de ea şi aş fi parasit-o după o noapte lasând-o plângând şi probabil ucigând-o dacă avea să mă urmarească. S-a întors după aproximativ douazeci de minute cu o farfurie mare întinsă pe care se afla o bucată generoasă de friptură de porc în sânge şi cartofii, punând alaturi coşul cu pâine, o sticlă de vin roşu şi un pahar, plecând apoi la o altă masă însă nu înainte de a îmi zâmbi încă odată.

După ce am terminat de mâncat, m-am retras în camera mea. Nu a trecut multă vreme şi am fost atras pe tarâmul viselor. Am vazut-o pe acea fata cu ochii negri ce îmi zâmbise seri la rândul. Era într-o odaie mică mobilată doar cu un pat şi o masă. Ea era îmbracată într-o camaşă de noapte albă având parul desfacut lasat pe spate. Avea un par minunat lung până aproape de coapse. Îmi doream atât de mult să o ating, să simt textura pielii ei, să sarut acele buze carnoase şi să le simt gustul, îmi doream să îi desfac camaşa şi să îi pot atinge acei sâni ce îmi treceau prin fată zilnic ademenindu-mă cu vraja lor seducatoare. Apoi am auzit acel râs ce nu îl voi uita niciodată, era un râs puternic, înfricoşător şi demonic ce venea din peretii încaperii. Mă întrebam în sinea mea dacă ea îl auzea şi dacă da de ce era atât de liniştită.

- Şti că o vrei! Ia-o! E a ta îi eşti stapân, aici tu deti puterea! Dă-i ceea ce îşi doreşte! A spus vocea ce se auzea dinauntrul peretilor pe acelaşi ton rece şi înfricoşător.

- Cine eşti tu? Arată-te, au fost singurele cuvinte pe care am reuşit să le scot.

- Nu eşti încă pregatit să mă vezi, eşti mult prea slab pentru a putea să îmi vezi adevarata forma. Fă sex cu ea aici şi iti promit că iti voi da putere peste imaginatia ta.

- Eşti un demon! Îţi ştiu trucurile şi pretul pe care va trebui să îl platesc.

- Preţ? Nu vei plati nici un preţ decât acela al puterii, îţi vei putea duce planul la sfârşit şi vei scapa din acea tortură fară nici o rană.

- Nu voi cadea în capcana ta! Întoarce-te de unde ai venit!

- Prostule, vierme slab şi arogant ce eşti, tu nu cunoşti puterea adevarată!

- Crux sancta sit mihi lux
Non draco sit mihi dux
Vade retro satana
Numquam suade mihi vana
Sunt mala quae libas
Ipse venena bibas

- Prostule, mă vei implora să mă întorc! Apoi m-am trezit.

Ziua urmatoare a fost una lungă şi plină de evenimente. După visul din noaptea precedentă somnul meu a fost unul agitat. Au fost ore întregi de gânduri şi întrebari al caror raspuns nu îl gaseam. Nu ştiam ce trebuia să fac, cunoştintele mele în demonologie erau mici, iar riscând să îl întreb pe Zein mi-aş fi putut da planul peste cap. Spre dimineaţă am reuşit să adorm pentru câteva ore lipsite de vise, iar la ora opt a diminetii m-am trezit cu solutia la noua mea problemă în minte. Trebuia să plec de lângă acea fata ce fusese în coşmarul acela care era încă prezent în mintea mea, iar vocea acelui demon încă îmi facea pielea de gaină. Nu ştiam dacă tehnica mea de exorcizare functionase sau nu, însă un lucru era cert cu cât eram mai departe de acea fata cu atât mai bine, de fapt trebuia să evit orice contact cu femeile până aveam să aflu ce se întâmpla cu adevarat. După ce am am schimbat hanul şi mi-am aranjat bagajele în camera mea, am plecat pentru a mă întâlni cu Zein. Începea faza finală a planului meu, iar el trebuia să plece pentru a nu fi tentat să intervină, stricând astfel totul.

Urmatorul lucru pe care trebuia să îl fac era să mă asigur că mama era pe drum aşa că am invocat unul din spiritele că mă slujeau întrebându-l ce decizie a luat această şi dacă va veni să mă salveze, sau cel putin să mă vadă murind. Odată ce acesta mi-a confirmat venirea mamei totul a început, eram pregatit pentru a îmi dezvalui adevarata natură în fata lui Sanzzio şi pentru a fi supus torturii. M-am întâlnit cu Sanzzio în aceiaşi biserica ca şi în ziua precedentă. Mă aştepta. Pregatise un ritual de rugaciuni ce avea să îmi curete sufletul de pacatele comise, dar în momentul când ochii mei i-au întâlnit pe ai lui mi-am încarcat din nou puterile telepatice asupra lui patrunzând şi mai adânc în mintea lui acum ca puterile mele erau la capacitate maximă datorită sângelui lui Zein. Am încercat să mă conectez telepatic la sentimentele şi gândurile lui astfel încât să îi pot afla reactiile pe care le va avea la spusele mele.

- Athos, fiule, ce bine că ai venit! Te aşteptam! M-am gândit tot acest timp la tine. Atât de tânar şi totuşi atât de nefericit încât a trebuit să îţi gaseşti refugiul în pacat. Mă simt dator să te ajut, fata de tine şi de bunul Dumnezeu!

- Sunt onorat, cardinale, suportul domniei voastre îmi umple inima de fericite, am spus eu pe un ton umil citindu-i în acelaşi timp gândurile şi vazându-i placerea şi sinceritatea din acestea.

- Dacă doreşti putem vorbi înainte de a începe rugaciunea, ca între prieteni însă sub juramântul confesiunii, ceea ce îmi vei spune va ramâne între noi!

- Sunteti sigur că vreti să îmi ştiti secretele? S-ar putea să nu vă placă ce veti auzi având în vedere indiscretia de care am dat dovada până acum, deoarece eu deja ştiu totul despre domnia voastră şi ştiu cea ce sunteti!

- Ce ai spus, a întrebat acesta mirat, ce vrei să spui?

- Sunteti un vampir!

- De unde şti asta! Este scandalos nimeni nu ar trebui să ştie asta! Te-a trimis el? Cine eşti tu de fapt? A pus toate aceste întrebari fară pauză şi pe un ton temator, iar aceiaşi teamă era şi în gândurile sale.

- Nu de unde ci cum de ştiu asta! Nu este scandalos ci intrigant! Dacă prin “el” te referi la Edan, raspunsul este nu, este o simplă coincidenţă faptul că amândoi îl ştim, iar privitor la cine sunt eu ei bine... o şi nu, nu sunt un vampir, gândurile tale sunt atât de amuzante!

- Eşti o vrajitoare! Cititul gândurilor este unul din semnele vrajitoriei! Ştiu de ce eşti aici şi oricât ai nega ştiu că el te-a trimis!

- Prefer termenii de vraci, mag, vrajitor sau şaman. Nu nu m-a trimis Edan, îţi spun asta pentru ultima oară. De fapt uite că o dovadă a sincerităţii mele promit să te ajut în planul tau dacă tu mă ajuti cu al meu, în acest fel amândoi ieşim învingatori. Oh, era să uit chiar ar trebui să vă revizuiti listele cu semnele vrajitoriei nu ati putea face diferenta dintre un vraci şi un om obişnuit nici dacă vraciul ar face magie în fata voastră. Cititul gândurilor deşi poate fi facut şi prin metode magice cere ani de experienta şi un nivel treisprezece în magie, iar în momentul când veti fi faţă în faţă cu un asemenea vraci sau vrajitoare veti fi mortii înainte să realizati. Da sunt un vraci dar sunt în acelaşi timp şi ceea ce ai putea numi fiul lui Edan.

- Imposibil! De ce eşti aici dacă nu pentru a mă ucide, dacă te vor prinde te vor ucide, ştiu că eu sunt slab şi las şi nu am puterea necesară pentru a fi o piedică, dar...

- Lasă-i să încerce, acesta este motivul pentru care mă aflu aici, vreau să fiu prins, vreau să testez ceva şi am nevoie de ajutorul tau!

- Eşti nebun, nebun la fel ca el, doar el şi fiul sau ar putea face o asemenea nebunie! Nu te voi ajuta, nu, nu vreau să mor nu până nu...

- Dacă mă vei ajuta îţi pot îndeplini dorinta, Edan nu e singurul care o poate face! Şi având în vedere raul care pe care l-ai provocat în trecut nu cred că va lua în considerare nimic din ce vei spune, de fapt cred că Johann, va fi foarte bucuros să îţi reteze capul. Gândeşte-te o clipă la propunerea mea, îţi pot îndeplini dorinta, e ceva foarte uşor chiar şi în acelaşi timp pot face în aşa fel încât să fi absolvit te toate greşelile comise, sau dacă refuzi te pot ucide aici şi acum şi în acelaşi timp să îmi duc planul la bun sfârşit, este alegerea ta!

- Nu ştiu! De ce aş avea încredere în tine ai putea să mă conduci într-o capcană, ai putea...

- Aş putea să te ucid acum, acum câteva saptamâni am ucis un vampir mai batrân decât tine, dar uite pe lângă ceea ce îţi doreşti tu îţi voi oferi un cadou care te va ajuta de acum înainte şi care îţi va rascumpara greşelile din trecut, tot ceea ce trebuie să faci este să mă laşi să te atac.

- Ce?

- Te voi ataca, vei leşina şi când te vei trezi vei simti cadoul meu în corpul tau, după aceea eşti liber să faci ce vrei, poti pleca sau poti ramâne pentru executia mea, dacă vei ramâne vei avea avantaje, dacă vei pleca nu ţi-se va întâmpla nimic. Tu decizi, toate acestea sau moartea chiar acum, orice ai alege eu înving!

- Ce trebuie să fac?

- Nimic! Şi în acel moment printr-o lovitură telekinetică l-am aruncat pe Sanzzio în uşile de lemn ale bisericii, acestea cedând la impactul cu corpul lui, iar el cazând stupefiat în mijlocul strazii unde deja începuseră să se adune curioşi. Apoi invocând o vrajă învăţa din una din cartile mamei, l-am adormit pe acesta, lasând în urmă şi micul cadou pe care îl promisesem.
Atacul meu asupra lui Sanzzio a avut consecinte imediate, în câteva minute fiecare soldat stationat în Berlin era pe urmele mele şi încurând am fost prins şi întemnitat, urmând ca în câteva ore interogatoriul meu să înceapă. Am fost aruncat într-o celulă mică cu bari metalice ce mirosea a urină şi a putred în care şoarecii şi şobolanii mişunau nestingheriti. Aici aveam să îmi petrec urmatoarele două sau trei zile asta depindea de cât de cooperant eram în timpul interogatoriului. Recunoscându-mi vina şi acceptam faptul că eram un vraci mă condamnă direct la moarte scutindu-mă de tortură, negarea în schimb avea să îmi aducă ore lungi de tortură.

Bineînteles că nu am recunoscut faptul că eram un vraci deşi jumate din Berlin putea să conteste asta, dar întrebarile lor erau absolut ridicole. “Eşti o vrajitoare?”, “Ai baut sânge de prunc atunci când l-ai invocat pe Satan”, “Ţi-ai vândut sufletul diavolului”, “Se afla acesta în această încapere”, “Ai profanat morminte în ritualurile satanice de adorare a diavolului?” Ce aş fi putut raspunde la asemenea întrebari? Nu am facut nimic altceva decât să rând de fiecare dată când eram interogat, apoi a început tortura.

Primul instrument de tortură a fost menghina pentru deget, un aparat confectionat din fier ce se prindea pe scaunul pe care erai legat pentru a aplica presiune şi durere asupra degetelor tale. Cu o mică vraja am anulat durerea în timp ce ei strângeau acea menghina zdrobindu-mi degetul. În tot acest timp îmi repetau aceleaşi întrebari absurde spunându-mi că durerea va înceta atunci când voi recunoaşte, dar eu nu aveam de gând să recunosc nimic şi nici să cedez atât de uşor. Mi-am atintit privirea spre menghină şi spre degetul meu din care sângele curgea necontenit, lansându-i să încerce fiecare metoda pe care o aveau.

A doua tortură la care am fost supus a fost ceva mai putin dureroasa până când ultima piesă a fost ataşată. Am fost legat de tavanul încaperii înalte unde mă aflam cu mâinile deasupra capului, iar de picioare aveam legat un bolovan ce cântarea cel putin treizeci de kilograme. Oasele mele erau întinse la maxim, iar acea pozitie facea că durerea să se împrăştie în tot corpul. Nu am aplicat nici o vrajă la început vrând să simt acea durere, dar a fost o greşeală caci în momentul când am fost împins pentru a mă balansa durerea a smuls un ţipat de pe buzele mele. Dar chiar şi aşa am refuzat să recunosc ceva.

A treia tortură a fost pe departe cea mai sadica din acea zi, cu un mic cleşte pentru cuie, unghiile mele de la mâini au fost smulse una câte una, mâinile mele devenind repede roşii de la sângele ce curgea. Îmi puteam mirosi propilul sânge, acel miros metalic şi uscat, dar nici macar asta nu m-a oprit. Am continuat să mă uit la mâinile mele sângeroase, timp în care eram acuzat că vorbeam telepatic cu diavolul cerându-i acestuia să îmi vindece ranile. M-am decis atunci în acel moment să le dau acelor nenorociti o dovadă de magie şi ceea ce ei credeau că este un pact cu diavolul. Încet încet ranile mele au început să se vindece atunci când vraja potrivită a fost aplicată. Unghiile mele au crescut, iar degetele nu îmi mai erau zdrobite, în urma ramânând doar sângele uscat de pe acestea ca o dovadă tenebroasă a ceea ce îndurasem.

După acea mică demonstratie am fost aruncat din nou în celula mea urât mirositoare, cu promisiunea că în ziua urmatoare aveam să regret cea ce tocmai facusem. În acea noapte nu am reuşit să dorm, mă gândeam încontinuu la acel vis, la mama şi la planul ei, la Edan şi la ce reactie va avea când îl va vedea pe Zein şi va afla tot adevarul. După o lungă noapte în care singura mea companie au fost şoarecii şi şobolanii, o nouă zi a început şi noi torturi mi-au fost aplicate. Picioarele mele au fost scufundate în apă fiartă, am fost taiat şi pe rani a fost presarată sare, legat de perete şi flagelat de zece ori.

Şi apoi ziua finală a venit şi cea mai dureroasă di toate cele trei. Aceasta era ultima mea şansă fie recunoşteam şi ajungeam în rai fie refuzam şi ajungeam în iad. Sentinta era aceiaşi în ambele variante moartea pe rug. În acea zi gleznele mele au fost zdrobite, apoi genunchii, iar ultima tortura una pe care nici macar putină magie care îmi mai ramasese nu o putea anula, arderea ranilor ce îmi fuseseră provocate. Am fost carat aproape inconştient într-o nouă celulă cu o uşă din lemn şi aşezat pe o lespede de piatră. În încapere se afla nimeni altul decât Sanzzio.

- Cum ai putut să le permiti să îţi facă aşa ceva. Ce este atât de important încât să înduri asemenea torturi?

- Nu uita... ah... ca şi tu eşti unul din ei. Tu îi conduci, tu eşti trimisul Papei aici... ah! Oricum vad că eşti bine, ai descoperit micul meu cadou, am spus eu printre suspine şi sângele ce se scurgea din gura mea.

- Cum ai facut?

- A fost tot timpul în tine, dar... ah... refuzul tau de a te hrani cu sânge uman te-a ţinut departe... eu doar am adus la suprafaţă cea ce sufletul tau ţi-a daruit.

- Sufletul? Eu l-am pierdut când am fost transformat!

- Nu este adevarat, încă îl ai, dar... ahhh.. au... îţi voi explica când nu voi mai scuipa sânge cu fiecare vorbă ce o spun.

Apoi totul a disparut, nu îmi mai amintesc nimic din ce s-a întâmplat. Probabil am adormit pentru a mă trezi mai târziu în bratele unui Edan slabit într-o padure unde era mama, Johann şi Hektor. Când am fost îndeajuns de lucid încât să realizez ce se întâmpla mama deja îl tortură pe Johann cu una din vrajile ei. Toti erau tacuti, iar Edan parea să nu vrea să o oprească pe mama, ca şi cum s-ar fi temut să o ranească. Aş fi vrut în acel moment să am îndeajuns de multă forta încât să patrund în mintea lui Edan, dar asta m-ar fi facut să scuip sânge şi la putere maximă, ultima dată când am încercat am leşinat. Cu mama era mai uşor dar aveam de ales, să aflu ce vorbise cu Edan sau să aflu ce vrajă folosise pe Johann pentru a putea să îl ajut. Alegerea am facut-o repede, minciunile mamei nu contau în acel moment, ci Johann. Îi eram dator macar cu atât pentru faptul că mereu îl acompania pe Edan când acesta mă vizita, pentru faptul că toti aceşti ani mi-a fost ca un frate.

Dar imediat ce l-am ajutat pe acesta, luciditatea mea a început să dispară din nou, iar eu să mă scufund tot mai mult în acea negura a uitarii. Dar nu am cazut deoarece m-ai târziu m-am trezit în bratele lui Johann iar mâna lui însângerată era lipită de buzele mele, iar sângele lui tamaduitor curgea în mine redându-mi încetul cu încetul forta până în momentul când am putut sta pe propriile picioare. În acel moment am demascat-o pe mama spunându-i lui Edan ca ea rupsese vraja ce o ţinea în viaţă. Dar nu ştiam în acel moment cât de prost fusesem şi ca în acel moment deşi voiam să mă razbun am sfârşit prin a o ajuta pe nenorocita.

În acel moment Edan a transformat-o în vampir, promiţându-mi şi mie acelaşi lucru. Reuşisem cea ce îmi propusesem, eram viu, i-o livrasem pe mama lui Edan, îl aveam pe Zein pregatit pentru a se reîntâlni cu Edan şi reuşisem să îi las lui Sanzzio un ultim mesaj mintal înainte să leşin, totul era pregatit acum trebuia doar să aştept recolta. Dar lucrurile mereu se complica şi uneori planurile trebuiesc schimbate. Ajunşi la conacul lui Johann am gasit pe uşa de la intrare o scrisoare de lua un vampir pe nume Damian, care îi cerea ajutorul lui Edan pentru a îşi razbuna tatal, Louis, fiul lui Edan, care fusese ucis de catre un vârcolac pe nume Dimitri. Dimitri acel nume îmi sună teribil de cunoscut dar în acel moment nu îmi puteam da seama de unde, şocul prin car trecusem în ultima zi de tortură îşi lasase amprenta pe mintea mea. Aveam să aflu mai târziu cine era acest Dimitri.

Aceea a fost ultima mea zi ca om. Om... de fapt nu am fost niciodată aşa ceva. A fost ziua când veninul lui Edan a curs prin venele mele pentru a îmi schimba toate slabiciunile umane în atuuri vampirice, ziua când am murit şi am reînviat, când am devenit nemuritor şi etern daruindu-mă sângelui, lunii şi soarelui. Dar totul vine cu un preţ. Imediat ce veninul a început să curgă în mine, ameteala s-a instalat din nou, încă odată mă scufundam în abis pentru ca mai târziu o tortură mult mai cumplită decât ce îndurasem înainte să mă chinuie timp de zece zile. Simteam că totul în mine se rupea, ca unul câte unul organele mele erau smulse, cum bucăţi din pielea şi carnea mea erau marcate de câini şi animale salbatice, cum corpul meu era zdrobit de bolovani, cum oasele mele se spargeau între ciocan şi nicovala şi în acelaşi timp îi puteam auzi gândurile şi simti ceea ce simtea şi mama care trecea prin aceiaşi transformare.

Încatuşat pe acea masă de piatră lângă mama trecând prin acea tortură am putut simti durerea pe care propria ei transformare i-o provoca. Mi-am simtit corpul încalzindu-se, transpiratia curgând pe corpul meu, iar într-un moment corpul meu simtea arsura focului, puteam mirosi mirosul carnii arse, durerea şi usturimea pe care acesta o provoca corpului meu. Dacă asta simti atunci când arzi atunci mă bucur că nu am fost ars pe rug. Aş fi murit în cele mai cumplite chinuri, cel putin tortura transformarii era doar o iluzie din care aveam şanse să scap cu viaţă pe când focul rugului era o moarte sigură.

După cele zece zile m-am trezit revigorat, fară nici o urmă de oboseală sau durere. Eram în al noualea cer, vazul auzul şi mirosul îmi erau atât de ascutite încât puteam vedea fiecare fir de praf din aer, îl puteam auzi pe Hektor coborând scarile ce duceau la subsol, îi puteam mirosi pe Johann şi pe Edan care erau la cu un nivel mai sus. Pe lângă asta aveam un sentiment de satisfactie, o vanitate care îmi şoptea încontinuu în minte că renuntasem la umanitate ca acum eram un vampir, superior, frumos şi foarte puternic. Dar cel mai placut sentiment a fost cel de sete. Acea foame nebună după sânge, acea arsura şi usturime în gât, coltii care se luptau să iese la suprafaţă şi să muşte din gâtul lui Hektor al carui parfum şi probabil şi gust îmbietor mă înnebuneau. Dar m-am luptat cu mine şi dorinta mea de sânge pentru a nu face un gest nebunesc. Edan probabil mi-ar fi iertat orice greşeala mai putin aceea de a îl rani pe Hektor pentru a îi lua sângele.

Dar era greu, atât de greu să mă abtin să nu îl atac pe cel al carui sânge atât de bine mirositor se apropia de mine. Atât de vechi încât mirosul era de-a dreptul intoxicant, putinul control pe care îl aveam a cedat când Hektor a păşit în încaperea unde mă aflam. Coltii mei au ieşit la suprafaţă cu un mârâit puternic şi gutural acompaniat de sunetul metalic al lanturilor care au fost întinse rapid atunci când am încercat să mă ridic. Setea care la început se manifestă printr-o arsura placuta acum se manifestă printr-o adevarată durere în gât, iar întreg corpul îi tremura. Nu întelegeam cum mama putea să doarmă într-un moment ca acela, cu un asemenea miros la câţiva paşi distanţă de ea. Dar la fel de repede cum nebunia mea a început atât de repede s-a sfârşit atunci când am simtit mâna lui Hektor în jurul gâtului meu.

- Calmează-te, Athos, acum, a spus acesta pe un ton gros şi poruncitor. Lasă-ţi simturile să te conducă concentrează-te pe camera unde se afla Edan şi Johann. Ce simti, în afară de mirosul celor doi?

- Miros de vin, lumânari, mosc şi sânge de om... oh atât de mult.

- Acum, calmează-te şi te voi elibera, nici să nu îţi treacă prin cap să mă ataci cât timp o trezesc pe mama ta pentru că vei regreta. Ne-am înteles, a întrebat acesta pe acelaşi ton poruncitor.

- Da!

Ajunşi în camera unde se aflau Edan şi Johann am ramas surprins de propria-mi imagine pe care o vedeam în mintea lui Edan. Totul era atât de diferit! Pielea mea maslinie devenise ceva mai deschisă, ochii îmi erau negrii precum onixul, fiecare parte din mine radia vitalitate şi energie. Mă simt extraordinar, iar aspectul fizic după imaginile care le vad în mintea ta este pur şi simplu... nu am cuvinte. Îţi multumesc. Au fost gândurile pe care le-am pus în mintea lui Edan atunci când am vazut uimirea şi placerea cu care mă privea.

Eram într-o betie a sentimentelor, incapabil să mai ascult sau să mai vad cea ce era în jurul meu. Fiecare simţ şi senzatie era accentuată şi o traiam la superlativ. Setea mă înnebunea, imaginile din mintea lui Edan mă copleşeau, sunetele de afară şi bataile inimilor oamenilor din camera erau precum o simfonie halucinantă ce mă facea să plutesc pe notele ei mute. Am fost trezit din acea reverie de vocea lui Johann care era precum un vulcan gata să erupă. Sentimentele lui pentru mama erau facute din ura şi mânie pură i-ar fi smuls inima din piept sau capul de pe umeri dacă Edan l-ar fi lasat. Îmi gasisem un nou aliat în misiunea mea de a o distruge şi îi face viata un iad mamei mele.

- Când voi doi terminati cu iubirea voastră nemuritoare, poate, doar poate putem să începem macelul. Mor de sete şi voi începe fară voi, a spus Johann pe un ton sarcastic. Însă în acelaşi timp ţipând cu vocea lui mentală: Ce dracu faci? Ai uitat ce am discutat. Stai liniştit, am raspuns eu, este deja în cuşcă. Mesajul îi era adresat lui Edan însă neintentionat le-am auzit. Eram eu însumi uimit de noile mele abilităţi. Capacitatea mea de a citi gânduri crescuse exponential, nu mai aveam dureri de cap şi nici nu mai întâmpinam greutăţi în a citi gânduri. Se parea că acesta devenise pentru mine un al doilea auz.

- Deci, a spus Edan sarcastic, alegem cine pe cine bea în functie de vârstă nu-i aşa? În acest caz Hektor este primul, eu al doilea, Johann, Medeea şi Athos.

- Alege tu primul, a spus Hektor, dar înainte de asta, Athos, Medeea când vă veti hranii nu vă grabiti. Strapungeti carnea cu coltii, apoi lasati sângele să vă inunde gura, astfel gustul va persista mai mult şi veti şti şi când să vă opriti. Trebuie să aveti grijă să vă opriti din baut înainte ca inima victimei să cedeze. Dacă beti prea mult veti avea de suferit. Sângele mortilor este toxic pentru noi, chiar şi pentru mine şi Edan am fi incapabili să mişcam un muşchi o zi întreaga, pentru cei tineri ca voi ati fi imobilizati timp de o saptamână şi ati avea dureri mai groaznice decât în timpul transformarii.

Eu nu mai aveam nevoie de lectia lui Hektor citisem de mult în mintea lui Edan şi a lui cum trebuia să procedez, iar modul lui Edan de a lua sângele mi se parea absolut minunat. Nu îmi doream ca prima mă victima să fie o simplă marionetă, îmi doream ca aceasta să simtă şi să facă prima mea cina ca vampir să fie extraordinară. Acele patru victime erau bine venite şi din cauza setei ce o aveam dar şi pentru faptul că urmau să fie subiectele perfecte pentru a îmi testa noile puteri.

După ce fiecare şi-a ales victimele eu m-am repezit la gâtul unei femei al carei par negru şi creţ îmi aducea aminte de mama, am muşcat cu ferocitate, rupând o bucată din carnea acesteia, devorând apoi cu o sete animalică sângele din corpul ei. Gustul era minunat, era precum cea mai rafinată şi bună mâncare din lume, era precum cel mai bun desert pe care l-am mâncat vreodată, era precum un vin gros şi cremos ce îmi calma arsura gâtului şi setea corpului. Hektor avusese dreptate, puteam simti bataile inimi în sânge aşa că am ştiut când să mă opresc. A doua victimă a fost un barbat ceva mai învârsta decât mine aşa că am decis ca acesta va fi o provocare dacă îmi voi folosi puterile pe el. L-am luat în brate îndoindu-i gâtul pentru a scoate venele în evidenţă apoi în timp ce mă aplecam încet spre acestea am patruns în mintea lui pentru a încerca să înlatur hipnoza lui Hektor. A fost mult mai greu decât am anticipat, Hektor era un adevarat maestru în hipnoza şi în înlaturarea scuturilor. Mi-aş fi dorit ca el să mă învete cum să îmi folosesc puterile dar ştiam că mintea lui era doar pentru Edan. Nu am reuşit să înlatur în totalitate hipnoza pentru a îl face pe barbat să riposteze ci doar să simtă durerea.

Mi-am înfipt din nou coltii cu ferocitate şi în gâtul acestuia, mâhnit pe mine şi pe neputinta mea de a înlatura acea hipnoza. Mi-am pus atunci în gând să îl rog pe Edan să mă antreneze. Adevaratul şoc a venit în timp ce savuram sângele celei de-a treia victima, un baiat de cel mult şaisprezece ani, al carui sânge era un deliciu. Atunci am simtit pentru prima dată adevaratul miros al sângelui lui Edan, fară să simt mirosul pielii şi al carnii ci doar mirosul brut şi ne ascuns al sângelui acela stacojiu curgând. Atât eu cât şi Johann ne-am oprit din cea ce faceam şi am ramas atintiti asupra acelui sânge gustând aerul, încercând să prindem cât mai mult din acel miros incredibil.

- Edan? Baiatul din fata lui Edan a tresarit de frică la auzul vocii lui Hektor, la fel şi eu fiind nepregatit şi mesmerizat de sângele care încă curgea. Apoi totul s-a transformat în ceaţă, nu am mai putut auzi nimic sau să simt, mă scufundam într-o negura adâncă a somnului.

Când m-am trezit eram atât de dezorientat încât îmi pierise chiar şi pofta de sânge sau experimente, întreg corpul mă durea iar ochii parcă stateau să îmi iese din orbite, însă nu întelegeam carui fapt se datora acest lucru. Edan, Hektor şi Johann disparuseră în bucatarie eu şi mama ramânând în salon fară a întelege ce se întâmplase cu noi. Dar această stare de luciditate nu a durat mult caci încă o dată mi-am pierdut cunoştinta pentru cât timp nu ştiu, ştiu doar ca atunci când m-am trezit baiatul acela era viu, iar Hektor ne amenintase că Edan ne va ucide dacă vom îndrazni să îl atacam.

Ziua urmatoare Edan a încercat să ne explice ce sunt vârcolacii şi care le sunt puterile, însă orice explicatie mi-ar fi dat el era inutilă, petrecusem ani alaturi de Zein şi aflasem absolut totul. Nu mai voiam să joc teatru doar pentru a pastra secretul faţă de mama, venise timpul ca ea să ştie că eu eram cel care detinea puterea acum. Eram un vampir, îl aveam pe Zein, iar Edan îmi era creator în timp ce ea era doar o furnica gata să fie strivită de cei doi calai, trebuia doar ca eu să plantez samânta discordiei şi să aştept ca totul să înceapă.

După ce i-am spus lui Edan ca orice explicatie era de prisos şi că aş putea chiar să îl aduc pe Zein pentru a ni se alatura am plecat pentru a mă reîntâlni cu acesta. Trecuseră atâtea zile de când nu îl mai vazusem. Nici nu îmi puteam imagina prin ce chinuri trecuse ştiind că eu eram torturat, iar el era neputincios şi incapabil să îmi sară în ajutor datorită juramântului pe care mi-l facuse. Avusesem dreptate l-am gasit într-un sat din apropierea Berlinului înecându-şi supararea în vin. Ochii lui aproape că s-au umplut de lacrimi la vederea mea. L-am strâns în brate cu toată forta iar el a facut la fel fară a ne preocupa de faptul că ne-am putea rani.

- Spune-mi totul, tot ce s-a întâmplat, cum te-a salvat Edan, cum te-a primit! Era precum un copil curios, însă îl întelegeam perfect la fel eram şi eu în acel moment îmi doream să ştiu fiecare lucru pe care l-a facut să ştiu cum să simtit şi să îmi cer iertare pentru că l-am obligat să facă acel lucru.

- Mai întâi de toate îmi pare rau, am spus eu pe un ton calm şi umil, îmi pot imagina cât de greu ţi-a fost. Cât despre evadare, Edan a patruns în închisoare cu o noapte înainte de executie şi m-a salvat. Ranile mele au fost grave, iar Johann a trebuit să îmi dea sângele lui însă cel mai neaşteptat fapt a fost aparitia mamei, ea fiind cea care i-a spus lui Edan ca eu eram unul din detinuti. Apoi am fost transformat şi de aici totul este o negură totală înafară de durerea insuportabilă a transformarii. Am avut prima mea portie de sânge imediat după ce m-am trezit şi îţi pot spune că a fost minunat. M-a lasat să vorbesc fară a mă întrerupe zâmbind pe tot parcursul discursului meu rapid şi entuziast.

- Mă bucur nespus că eşti teafar şi sanatos şi ca planul tau a functionat, Edan mi-a câştigat încrederea, salvându-te pe tine şi-a facut din mine un aliat şi dacă va vrea şi un prieten, a spus el pe un ton serios.

- Vrea să te cunoască, i-am spus despre tine şi vrea să te cunoască!

- Atunci să bem în cinstea transformarii tale şi a unui plan dus la sfârşit!
După câteva lungi ore în care eu şi Zein am vorbit şi baut amândoi aşa cum nu mai facusem de ceva timp ne-am dus acasă la Johann unde toti ne aşteptau. Edan era în beci pentru a îşi lua o sticlă de vin, iar atunci o nouă parte din planul meu a fost dusă la bun sfârşit. Când Edan şi Zein s-au întâlnit un moment de linişte s-a aşternut peste întreaga încapere, iar eu am fost cel care a rupt-o într-un mod teatral.

- Edan el este Ze..., însă am fost întrerupt de Edan care a dat raspunsul pe un ton calm şi mirat.

- Zein, a spus Edan cu o jumatate de gura incapabil să îşi şteargă de pe fata uimirea.

- Vă cunoaşteti? Asta explică frica lui faţă de tine, am spus eu ţintuindu-l cu o privire întrebatoare, însă jucam teatru, ştiusem că ei doi se cunoşteau încă de când îi citisem gândurile lui Zein.

- Nu şti nici macar un sfert din poveste, a spus Edan pe acelaşi ton pe care îl avusese înainte.

- Normal că nu ştiu, la fel ca şi tine Zein, ţine foarte bine de secretele lui.

- Unele lucruri nu trebuiesc spuse, e mai bine ca ele să ramână îngropate în trecut, a spus Zein la fel de uimit ca şi Edan.

- Ce e cu expresia aceea pe fata ta Zein, erai mai amuzant înainte şi în plus aşa întâmpini tu un vechi prieten? Edan a pus sticla de vin pe masa apoi şi-a deschis larg bratele pentru a îl îmbrăţişa pe Zein.

- Azim, te-ai schimbat atât de mult, a spus Zein îmbrăţişându-l pe Edan bucuros.

- În timp ce tu ai ramas acelaşi, a spus Edan zâmbind. Oh, acum sunt Edan, aş aprecia dacă m-ai numi aşa, îţi poti imagina motivele.

- Desigur. Am... am crezut că totul a fost pierdut... te-am crezut... oh cât mă bucur să te revad.

- Şi eu prieten drag şi eu! Sunt atâtea lucruri pe care vreau să ţi-le spun şi încă atâtea câte vreau să te întreb, dar... cum adică îţi este ţie frica de mine, ţie frică de cineva.

- Sau întâmplat multe lucruri de când şti tu... Athos mi-a povestit despre tine, însă cea ce ştie el nu era de ajuns să îmi dau seama cine eşti cu adevarat, te-ai schimbat, iar descrierea pe care acesta mi-a dat-o nu m-a ajutat deloc. Abia acum când am putut simti mirosul sângelui tau, când am putut fi aproape de tine am realizat că eşti tu. Trebuie să întelegi că mă temeam, ca unul asemenea ţie m-ar putea urmari, ca însfârşit, ei s-au hotarât să trimită pe urmele mele un adversar pe masură.

- Înteleg, era o glumă, îmi imaginam că te-au urmarit şi că au încercat să te atragă de partea lor, iar refuzul însemna moartea.

Totul decursese perfect, nimeni nu banuia faptul că eu eram implicat în această poveste, în ochii lor totul era o simplă coincidenţă a sortii. Reuşisem tot ce îmi propusesem, adusesem Nebunul să apere Regele, Regina era încoltita neavând altă scapare decât supunerea sau moartea, iar una din Ture executa o sarcină crucială, iar eu, pionul ajunsesem cu paşi repezi în pozitia de Cavaler. Meritase fiecare minut de durere pe care îl îndurasem, meritase şi faptul că îl mintisem şi îl facusem pe Zein să îmi facă un juramânt, acum el era cel care îmi multumea pentru că îl reunisem cu vechiul sau prieten pe care îl crezuse de mult timp în lumea spiritelor.

După ce Zein şi Edan au vorbit despre trecut şi Zein a aflat despre lupta ce urma să o avem cu haita lui Dimitri, eu împreună cu el am plecat în oraş pentru a vorbi, trebuia neaparat să îi spun adevarul, nu suportam să traiesc cu ideea că îl mintisem, dar am vrut ca totul să fie o surpriză, iar eu să simt cum e să fi pe punctul de a muri să îmi întiparesc în minte acel sentiment minunat de frica specific oamenilor. Aveam nevoie doar de locul potrivit care să ne destindă pe amândoi, am ales hanul unde o întâlnisem pe acea fată brunetă ce era vinovată pentru acel vis ce nu îmi dadea pace de câteva zile. În mintea mea dezbateam ideea de a îi spune lui Zein despre ea şi de faptul că o doream şi poate şi de acel vis.

Odată ajunşi la acel han ne-am aşezat la una din mesele libere şi am aşteptat că bruneta să vină să ne ia comanda. După ce am comandat o carafă din cel mai bun vin al hanului bruneta a plecat pentru a ne aduce cea ce am cerut nu înainte de a îmi arunca câteva priviri cu subînteles şi de a îl studia cu atentie pe Zein pentru a vedea dacă acesta avea ceva împotriva privirilor ei. Imediat ce faţă a plecat Zein m-a surprins cu întrebarea sa:

- Ai facut-o a ta pe acea fata, întrebarea a venit atât de repede încât am ramas câteva secunde fară cuvinte şi cu gura deschisă.

- Nu este cea ce crezi, eu doar... ea îmi... au fost sigurele cuvinte pe care le-am putut rosti. Ce puteam să îi spun? Că aş fi putut să o fi avut în urmă cu câteva zile? Ca aproape am violat-o în somn la îndemnul unei entităţi demonice care probabil încă mă urmare din umbra? Nu ştiam ce să zic în legatura cu acel subiect aşa că am schimbat rapid subiectul. Zein, în legatură cu Edan, vreau să îmi cer iertare!

- Iertare? De ce? Acum el era cel surprins şi laşat fară cuvinte.

- Încă din clipa când ţi-ai deschis mintea ca eu să vad raul pe care mama ţi-la facut am ştiut că tu şi Edan vă ştiati, însă am ţinut asta pentru mine, am avut dorinta nebunească de a simti sentimentul acela divin de frică pe care doar o fiinţă umană îl poate avea.

- Athos, nu ai de ce să îţi ceri scuze, nu ai de ce bunul meu prieten! Dacă nu ai fi fost tu, dacă nu te-aş fi întâlnit probabil acum aş fi fost hrana pentru viermi sau animalele padurii şi nu aş mai fi avut niciodată şansa de a îl revedea pe Edan şi de a trai acele minunate momente alaturi de tine. Eu sunt cel care ar trebui să îşi ceară iertare fiindcă m-am îndoit de planul tau şi că aproape mi-am încalcat juramântul pentru a îţi sari în ajutor atunci când ai fost închis, a spus el pe cel mai nevinovat ton şi cel mai calm din câte auzisem rostite de buzele lui.

- Chiar şi aşa vreau...

- Eşti iertat! Acum, spune-mi... fata aceea, îţi place?

- Da, dar...

- Dar ce? Tu vrei asta, iar după modul cum te priveşte pot jura că şi ea vrea acelaşi lucru, în plus toate senzatiile ţi s-au accentuat atunci când ai devenit vampir. Prima ta aventură ca vampir nu o vei uita toată viata, va fi memorabila şi la fel de intensă ca moartea, a spus el pe un ton jucauş.

- Dar...

- Nici un dar în noaptea aceasta sarbatorim! Tu te vei distra cu bruneta în timp ce eu voi avea de furcă cu colega ei, a spus el râzând.

- Vinul dumneavoastră, domnilor, doriti şi altceva, a spus bruneta punând carafa de vin pe masa al care miros mă îmbia să gust.

- Numele lui e Athos, a spus Zein zâmbindu-i şi facându-i cu ochiul fetei, eu am ramas pentru a doua oară în acea seară fară cuvinte, pentru un moment am uitat să respir, iar disconfortul cauzat de această actiune m-a facut să tuşesc. Nu-l baga în seama e mult prea ruşinos să îţi spună că şi el îşi doreşte acelaşi lucru, a adaugat Zein fară a îşi îndeparta privirea din ochii fetei.

- Domnule... vă înşelati... eu doar... a spus fata ramânând şi ea fară cuvinte.

- Fetito nu te mintii pe tine caci dacă ochii tai ar fi de foc Athos ar fi fost în flacari până acum. Ochii tai plini de dorinta te tradează, iar pe el îl ştiu de multi ani şi îmi pot dea seama atunci când îşi doreşte ceva, a spus Zein devenind serios.

- Zein încetează, nu e momentul potrivit. Te rog, iartă-l, am spus eu uitându-mă în ochii negrii ai fetei. Totul este în ordine, te vom chema atunci când vom dori ceva.

- Nu pleca, uitate în ochii lui şi spune-mi că nu vezi aceiaşi dorinţă pe care tu o ai, el doar e... ruşinos şi nu vrea să îşi recunoască sentimentele în fata tatalui sau, a spus Zein aruncându-mi un zâmbet parşiv. Se parea că nu aveam scapare în acea noapte.

- Dumneavoastră sunteti tatal lui? Acum îmi dau seama cu cine seamană aşa de aratos, a spus fata zâmbindu-mi mai întâi mie apoi lui Zein.

- De ce nu ramâneti voi amândoi să discutati în timp ce eu... mă ocup de altceva a spus Zein uitându-se spre colega brunetei şi facându-i cu ochiul.
Ce dracu’ e în mintea ta! Sunt un vampir pentru numele lui Dumnezeu, un nou nascut ce se întâmplă dacă îmi pierd controlul şi o omor! Eşti nebun, am ţipat eu mental în mintea lui Zein.

Linişteşte-te şi bucurate de ospăţ, dacă moare vom masca totul şi nimeni nu îşi va da seama. Dacă nu îţi vei pierde controlul o vei mai avea şi altă dată! Oricum tu vei fi cel avantajat, ceea ce vei simti în această noapte va fi memorabil pentru tine, la fel cum a fost şi petru mine imediat după ce am devenit un vârcolac, a spus el lasându-mă să îi citesc gândurile, plecând apoi şi lasându-mă singur cu acea fată.

- Tu îmi şti deja numele, tata, am spus eu forţându-mă putin să pronunţ acel cuvânt fară a râde, să asigurat de asta, dar eu încă nu îl ştiu pe al tau!

- Aida!

- Un nume frumos, demn de o fata asta de frumoasă ca tine, am spus eu putin stânjenit de situatie.

- Şi al tau este, a spus ea zâmbind. Suna frantuzesc, îmi place!

- De fapt este grecesc, francezii doar l-au împrumutat, am apucat eu să spun înainte ca buzele fetei să fie lipite de ale mele, iar limba ei să încerce să patrundă în gura mea, ceea ce am şi lasat-o să facă. Acum pasul îl facuse ea, vina nu mai ara a mea. Zein avea dreptate era o simplă fată inocentă ce cazuse în cursa unui demon, la dracu’ poate chiar o să o fac intentionat. Oare cum avea să fie gustul sângelui în acel punct al climaxului.

Nu ştiu cum am ajuns în fosta mea cameră din acel han, dar cea ce a urmat a fost absolut minunat. Totul a fost aşa cum a spus Zein. Intens şi salbatic. Niciodată în viata mea nu mai experimentasem ceva atât de placut. Fiecare gând, fiecare parte din mine era concentrată pe actul sexual şi îşi dorea să se hranească cu acea placere sexuală ce emană din corpul partenerei. Cu fiecare mişcare de dute-vino şi cu fiecare minut care trecea eu mă simteam tot mai bine şi mai revitalizat. Ar fi trebuit să obosesc după cel mult patruzeci de minute, să ajung la un orgasm intens, însă cu fiecare secundă îmi doream mai mult şi finalul întârzia să vină deoarece fortele mele creşteau şi corpul meu se încalzea, iar atunci am realizat că în bratele mele nu mai era o fiinţă vie şi un cadavru.

Am dat drumul cadavrului ce îl ţineam în brate, acesta cazând pe podeaua din lemn. M-am îndepartat rapid de acel leş, cazând la rândul meu în genunchi şi izbucnind în plâns. Nu mai întelegeam nimic! Cum de se întâmplase aşa ceva? Cum? Mă abtinusem enorm să nu muşc artera ce pulsa acel sânge îmbietor, iar acum fară nici o urmă sau explicatie acea fată era moartă. Gândurile îmi deveniseră necontrolate, tot felul de sentimente şi senzatii îmi asaltau corpul şi mintea, aveam nevoie de ajutor, de cineva care să îmi spună ce era în neregulă cu mine. Într-un moment de luciditate am facut contact cu mintea lui Zein chemându-l la mine. Atunci când acesta a intrat în camera unde mă aflam a ramas fară cuvinte la acel peisaj sumbru. Lângă patul de lângă uşa statea nemişcat corpul Aidei, iar la câţiva metrii distanta stateam eu înghemuit şi gol, cu fata roşie de la lacrimile ce îmi curseseră.

- Ce s-a întâmplat aici, a spus Zein cu jumate de voce în timp ce controla corpul fetei pentru a gasi urme de muşcaturi, dar acestea nu existau.

- Nu ştiu! Nu Ştiu, am ţipat eu. Eu doar... eu doar...

- Linişteşte-te şi adu-ţi aminte ce s-a întâmplat, a spus Zein îngenunchind lângă mine.

- Am ucis-o asta s-a întâmplat! Dar nu ştiu cum, acum noi doi..., iar în secunda urmatoare ţineam în brate acel... cadavru, am spus acel ultim cuvânt ca şi cum ar fi fost cel mai dezgustator lucru din lume.
- Poate a murit din cauza şocului provocat de orgasm, poate inima ei era slabă, a spus Zein încercând să mă consoleze.

- Da? Inima slabă, atunci cum îţi explici faptul că eu ard, corpul meu ar trebui să fie rece şi să fiu slabit deoarece azi nu m-am hranit suficient, în schimb eu mă simt revigorat şi plin de viaţă în timp ce ea e moartă, am spus eu ţipând.

- Trebuie să existe o explicatie, nu are urme de sânge nu e vina ta!

- Nu este? Atunci de ce ea e moartă, iar eu mă simt atât de bine, nu exista decât o singură explicatie eu am ucis-o!

- Calmează-te şi nu mai ţipa, cineva ne-ar putea auzi, a spus Zein încercând să mă atingă cu mâna pe fata pentru a îmi şterge lacrimile. Dar în acel moment ceva de-a dreptul imposibil s-a întâmplat. În acel moment de furie am eliberat inconştient o cantitate uriaşă de energie aruncându-l pe Zein la câţiva metri distanţă cu o vrajă. Dar era imposibil, caci eu îmi pierdusem magia atunci când fusesem transformat. Ce dracu a fost asta, a întrebat Zein imediat ce şi-a dat seama ce se întâmplase, aia a fost cea ce cred eu că a fost?

- A fost în mod clar magie, am spus eu la fel de uimit ca şi el, nivel zece chiar, dar... este imposibil eu nu trebuia să mai am aşa ceva! Zein ce dracu se întâmpla cu mine, sunt o ciudăţenie, mereu am fost o ciudăţenie!

- Athos, linişteşte-te, te rog, a spus el luându-mă în brate şi strângându-mă la pieptul lui. Mâine îl vom întreba pe Edan, este posibil ca el să aibă o explicatie, iar dacă el nu va avea îţi promit că nu voi avea linişte până când nu voi afla ce se întâmplă cu tine.

- Ajută-mă te rog să scap de acel corp, simpla lui existenţă îmi dă fiori!

- Desigur, a spus Zein ridicându-se şi luând în brate cadavrul urmând ca în câteva secunde să sară pe geam cu acesta, aterizând pe pamânt fară nici un zgomot.

În acea noapte totul s-a schimbat, eu am devenit cu totul o altă persoană. Ceva în mine să schimbat. Dar aveam să aflu mai târziu ce. Ajuns acasă la Johann pe scarile ce duceau la Etaj am întâlnit-o pe mama, mergând goală, învelită doar într-un cearceaf pe coridor. Am vrut să o ignor, ea era ultima persoană pe care aş fi vrut să o vad vreodată, iar în acea seară totul era accentuat. Dar, s-a oprit din mers când m-a vazut, prinzându-mă de mâna atunci când am trecut pe lângă ea.

- Vreau să vorbesc o clipă cu tine, a spus ea nonşalant.

- Tu să îmi vorbeşti mie? Ai acest curaj după tot ce mi-ai facut? Ia-ţi mâinile de pe mine dacă nu vrei să ţi le întorc la spate!

- Calmează-te, vreau doar să îţi dau un avertisment şi să îţi repet cea ce ţi-am scris în acea scrisoare. Oferta este încă în picioare!

- Uită-te la tine eşti patetică! Crezi că dacă te vei culca cu el şi îi vei câştiga încrederea vei reuşi să iti pui planurile tale nebuneşti în aplicare. Crezi că te voi lasa să te foloseşti de el aşa cum te-ai folosit de mine când eram copil?

- Sunt mama ta, nu îţi permit să îmi vorbeşti aşa! Nu şti nimic despre mine, tot ce am facut şi fac în viaţă este pentru binele meu şi al tau. Crezi că alegându-l pe el în locul meu îţi va fi mai bine? Nu ai idee cine este Edan sau cât de periculos este. Tu nu îi cunoşti decât fata mascată şi eşti vrajit ca un prost de ea însă cea de sub mască este un oribilă pe care nu doresc nimanui să o cunoască. Vei vedea în Spania cine este el cu adevarat, iar atunci îmi vei da dreptate.

- Tu vorbeşti de afectiune şi dreptate? Cred că visez! Cine eşti tu să îl judeci pe el, tu care m-ai ţinut închis încă de la vârsta de patru ani într-o cameră pe tavanul careia ai desenat o pentagramă pentru a îmi canaliza puterile şi a le folosi în scopuri numai de tine ştiu
[Imagine: 359k875.png]
I will fight, one more fight
Don't break down in front of me.
I will fight, one more fight
I am not the enemy.
I will try one last time
Are you listening to me?
I will fight, the last fight
I am not your enemy.

Fiction:
Memento Non Mori
Iris Infinit
Midnight Waltz
Retroversus

#22
imi cer scuze pentru double post insa din cauza marimi capitolului limita de cuvinte a fost atinsa si finalul capitolului nu a fost postat.


- Tu vorbeşti de afectiune şi dreptate? Cred că visez! Cine eşti tu să îl judeci pe el, tu care m-ai ţinut închis încă de la vârsta de patru ani într-o cameră pe tavanul careia ai desenat o pentagramă pentru a îmi canaliza puterile şi a le folosi în scopuri numai de tine ştiute. Crezi că m-am lasat mintit de teatrul pe care l-ai jucat în noaptea când Edan m-a salvat? Nu tu ai fost lângă mine atunci când am calarit primul meu cal, sau atunci când copil fiind aveam nevoie de afectiunea unui adult. Zilele în care mă foloseai sau terminat acum şapte ani însă nu ai ştiut niciodată să iti admiti înfrângerea. Ai pierdut din clipa în care am fugit de acasă şi l-am întâlnit pe Zein şi am aflat totul despre tine, ţi-ai sigilat secretele bine de frică să nu îţi fie citite de Edan, însă ai fost prea îngâmfată şi nu te-ai gândit că mai poate există cineva care să ştie ce ai facut. Ţine minte dacă vei calca greşit Edan va afla totul.

- Nu mă ameninta! Nu şti nimic, eşti o altă victimă inocentă orbită de farmecele lui şi de vorbele mieroase dar vei realiza încurând că nu eu îţi sunt duşmanul.

- Ştiu totul mama, totul despre tine şi totul despre Edan, eu mi-am ales tabara ramâne să ţi-o alegi tu. Decizia e a ta uita orice plan nebunesc ai şi eu voi ţine secretul tau pentru mine şi îl voi obliga pe Zein să facă la fel. Alege greşit şi Edan află totul şi atunci sunt sigur că sub orice piatră te vei ascunde te va gasi şi atunci când te va gasi şi el şi Hektor te vor face să iti doreşti să nu te fi nascut.
- Nu ai îndrazni! Sunt mama ta!

- Pune-mă la încercare! A şi ca să şti... eu nu am mamă, tu nu ai ştiut niciodată să fi o mamă.

- Athos, vino aici! Athos!

Am plecat în camera mea trântind uşa după mine. Nu o mai suportam pe acea femeie, simpla ei prezenta în acea casă mă înnebunea trebuia să fac ceva pentru a scapa de ea! În acel moment de nebunie nici nu am realizat faptul că Zein se afla în camera mea în dreptul geamului aşteptându-mă pentru a îmi spune ceva ce avea să schimbe totul.

- Te aşteptam, a spus acesta venind spre mine şi lipindu-şi buzele de urechea mea dreaptă, am facut ce mi-ai spus, dar adevaratul motiv pentru care sunt aici este să îţi spun ceva ce i-ar putea aduce mamei tale moartea. Sunt aproape sigur că ea este vinovată pentru moartea fiului lui Edan, Dimitri este sclavul ei! Ea îi este stapână de multi ani, acesta fiind şi motivul pentru care eu mă lupt cu haita lui de de decenii.

- Ce?

- Dacă Edan va afla asta atunci vei obtine ce îţi doreşti, Medeea va fi moartă!
[Imagine: 359k875.png]
I will fight, one more fight
Don't break down in front of me.
I will fight, one more fight
I am not the enemy.
I will try one last time
Are you listening to me?
I will fight, the last fight
I am not your enemy.

Fiction:
Memento Non Mori
Iris Infinit
Midnight Waltz
Retroversus

#23
Mmm, ca o gura de aer intr`un cos de fum...

Hey, mi`am gasit restul pieselor din puzzle! Si...alte cateva piese pe care nu le aveam.
Stiam eu ca era un sfarsit prea brusc, al doilea sfarsit, daca pot sa spun asa, e mult mai surprinzator. Totusi...ai fi putut sa repostezi si ultima fraza din postul anterior, deoarece banuiesc ca lipsesc niste cuvinte si de acolo. Nu cred ca 17 e un numar prea norocos:)).

Tocmai am realizat faptul ca imi plac mai mult capitolele scrise din perspectiva lui Athos, are acea maturitate, inteligenta, constienta si putere care este caracteristica persoanelor ca Edan, dar rar intalnite la tineri. Sunt totusi placute momentele in care se comporta ca un adolescent obisnuit, si care il evidentiaza pe Zein, care il sustine mereu.
Mi`au placut scenele din biserica, intalnirile cu Sanzzio, ambele. Mi`au placut cum ai utilizat frazele in latina, si inferioritatea vampirului. Mi`a placut fraza de la inceput si titlul, si faptul ca ai revenit in capitol la ceea ce ai scris la inceput.

Acum, nu imi plac greselile de tastare. Inteleg cat e de dificil sa scrii un capitol de o asemenea lungime, stiu ca ti`am mai spus si in comment`ul trecut, dar reputatia nu`ti permite. Nu ma refer doar la litere lipsa, ci si la semne de punctuatie lipsa, greseala foarte frecventa in acest capitol. Poate doar putin mai multa atentie atunci cand scrii, astfel nu vei mai avea ce sa corectezi dupa aceea.

Deocamdata doar atat am de spus, desigur prea putin in comparatie cu capitolul, dar, daca o sa imi mai amintesc ceva dau edit.
Ok, poate nu sunt chiar atat de rea, si nici chiar atat de intarziata, si las azi comm`ul.
Buh-bye>:D<
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]

#24
Lethalin what could I say more than I already said? Doesn`t matter I promised so here it is.
Stii foarte bine ca imi place de Athos si de aceasta instabilitate in personalitatea sa de care da dovada in cele mai cruciale momente.
Oh, aproape ca uitasem. Tu mi-ai dat sa citesc doar putin din tortura la care fusese supus Athos si aici am dat peste toate acele grozanice lucruri. Ai descris atat de bine incat aproape ca vroiam sa trec peste acele pasaje din cauza imaginilor vizuale pe care mi le creaza descrierea ta. Este ca si cum fiecare cuvant, fiecare fraza nu face decat sa intensifice imaginea si sa ma faca sa nu mai vreau sa stiu. Parca as fi eu acolo in locul lui Athos si...br...
Imi place ca ne mai arunci inca un detaliu, dupa parerea mea foarte important si anume ceea ce a facut Medeea. Oare Athos ii va dezvalui lui Edan acest adevar? Si daca nu o va face, care e motivul in spatele actiunilor sale? Iar Edan daca va afla ce va face? Nu sunt foarte sigura ca o va omori intr-adevar pe Medeea. Am asa o presimtire ca ea joaca un rol in planurile lui Edan, inca nu a devenit nefolositoare.
Well, lethalin, that is all. Astept cu nerabdare next-ul din punctul de vedere al lui Edan. Imi place de Athos, insa parca e de ajuns aceste 2 mega capitole din punctul lui de vedere. Imi e dor de Edan;)) So bring him back, okay?:P

#25
*Mood: copil cretin, fantatic ( VAAAAAAAAAAI VAAAAAAAAAI, VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI)*
Deci, deci, mda, deci (se inculde in mood)


Intr-un fel cred ca acest capitol s-ar fi sfarsit mai bine cu un fragment care sa lase totul suspendat, ar fi dat o savoarea mult mai mare.
Ti-am spus ca Athos ar fi fost mai bun, ce putin din acest moment si pana pe urmatoarele cateva capitole, ca personaj principal, stai sa-ti explic de ce:
1. Prinde un bagaj informational mai mare, iar faptul ca este jumi-jumate din doua chestii puternice il face al naibii de interesant.
2. Imi pare ca lui ii descrii mult mai bine, mai ferm, senzatiile si actiunile. la Edan pari mai retinut mon cher, mai prudent.

Revenind. Ai vazut, cumva, "Arc the lad" ? Mi se pare oarecum ca textul decurge bine, in paralel, cu Athos si Edan pe doua parti.

Pot spune *cu jena* ca n-am nimic de reprosat de data asta, nici macar un cuvintel....(ori scrii tu din ce in ce mai bine, cel mai probabil, ori imi pierd eu spiritul critic, adica nu-l mai am, da' cred ca-i prima varianta)
Mi-au placut mult in capitolul asta:
1 Modul de redactare
2. Povestea in sine
3. Faptul ca desi nu ai lasat lucruril in pom in vine sa-ti pun un aka47 la tampla sa scrii!

Bravo ! ^_^
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#26
Oki. Pentru inceput felicitari pentru curajul de a scrie.
Am citit putin, cat sa-mi fac o mica impresie si acum abia astept sa mai citesc.
Mi-ar placea sa mi-l poti da intr-un pdf/word, sa-l pot pune pe bookreader-ul meu si sa nu ma chinui cu pagini web. O sa-ti trimit un PM cum sa dai de mine.
Si tine-o tot asa, scrie de placere si pentru ca vrei nu ca esti obligat.
------------------------------------------------------------
||||||| Whatever you say, I'm still taking your cake.||||||||||
------------------------------------------------------------
If we catch Kira, he is evil. If he rules the world, he is justice.|
------------------------------------------------------------

#27
Doamne deci eu mai am ultimele doua capitole de citit ca sa ajung la zi... dar nu e vina mea ca ai o imaginatie la fel d emare pe cat rabdarea de a scrie capitole atttaatt de lungi :))
Oricum... imi place... ti-am mai spus si inainte... imi place cum scri... iar eu momentan sunt la pasajul in care Athos si mama lui au avut acea discutie ciudata... si m-ai lasat in ceata.. bine tu probabil ai explicat.. dar eu mai am pana descopar continuarea... mi-a placut cum ai descris scena de dragoste dintre cei doi... frumos frumos :>
Ce pot sa zic... ma straduiesc sa ajung cu povestea la zi si o sa revin...
Multa bafta si spor la scris >:D<

#28
Dupa cateva luni de absenta va aduc un nou capiyol sper sa va placa si multumesc inca odata celor care citesc.


Legat pe veci de Ochiul Lunii


Să nu îţi uiti niciodată trecutul caci acesta se întoarce atunci când te aştepti mai putin.
-Edan

Trecutul... acel amalgam de evenimente şi amintiri prin care ai trecut cu ani în urmă, este cel ce te formează ca fiinţă, arată celorlalti cine eşti tu în prezent, dar ramâne el oare acolo unde e locul, în spate, cedează el oare locul prezentului? Raspunsul în cazul meu este nu! Trecutul meu întotdeauna mă urmareşte, este ca un obiect metalic atras parcă de un magnet invizibil pe care se pare că îl pot asupra mea. Amintiri dureroase uneori îmi strapung mintea şi gândurile ca nişte pumnale ascutite şi încinse ce îmi ard şi ultima farâmă de control apoi un val de regrete amintiri şi durere mă navaleşte. Uneori persoane pe care le urasc se întorc în viata mea provocându-mi scârbă sau ură, ranindu-i pe cei care îi iubesc, iar alteori dar rar persoane pe care le-am iubit şi pe care le-am crezut moarte , persoane la mormântul carora am plâns blestemat lumea şi natura pentru că mi le-a furat de lângă mine.

Unii ar spune că reîntâlnirea cu acele persoane ar fi una placută care ar trebui să vindece acele rani din suflet, dar nu e întotdeauna aşa, mai ales dacă ai petrecut multi ani învinuindu-te pentru moartea lor, în cazul meu mii. Oricât de dur ai fi şi oricât de rece ai fi sau cât de groasă îţi este masca o fisură în ea tot apare într-un asemenea caz. Încerci din rasputeri să îţi alungi acel sentiment de vinovăţie şi să te bucuri de reîntâlnire dar nu reuşeşti pe deplin, caci şocul este prea mare. După ani lungi în care ai plâns, acum pur şi simplu nu poti accepta faptul că acea persoană nu te-a cautat în tot acest rastimp, iar acest fapt nu face decât să îţi întarească dubiile, acela că poate încă nu te-a iertat.

Privind în urmă la conversatia cu Ariadna în fata acelei oglinzi, fel şi fel de sentimente mi-au navalit în suflet şi în minte. Ce putea fi acea surpriză? Ariadna nu facea surprize şi cadouri doar de dragul de a face, ci o facea pentru a uimi, şi tot ea era cea care era la curent cu tot ce mi s-e întâmplă chiar dacă era departe de mine şi nu comunicam ani întregi. Nu îmi puteam lua gândul de la cuvintele ei „am o surpriză pentru tine în Stuttgard”. Urma ca mai târziu să îmi adeveresc şi întaresc încă odată convingerile despre Ariadna. Ea era printre cei mai loiali dintre fii şi fiicele ale mele şi cea care ar fi facut orice pentru fericirea mea.

Venise în sfârşit ziua plecarii. În seară zilei de 4 august eram cu totii îmbracati, înarmati cu armele pe care ni le alesesem şi pornim la galop fiecare calare pe un cal negru Eram precum nişte naluci negre în acea noapte al carei cer era întunecat şi noros acoperind luna a carei lumini cu greu reuşea să se facă vazută, stelele erau şi ele ascunse speriate de acei sumbrii nori. Era o noapte perfectă pentru a disparea fară urmă. Adrenalina îmi alerga prin vene gândindu-mă la lupta ce avea să urmeze şi la multele noduri ce aveau să fie desfacute. Viata tuturor din micul meu clan avea să fie schimbată încurând.

Nu ne-am oprit până a doua zi când soarele a apus, pentru a îi antrena pe cei doi, iar caii să primească o odihnă bine meritată. Ne-am oprit dintr-o poiană de-a lungul careia şerpuia un pârâu unde am legat caii pentru a se adapa şi odihnii. Hektor a plecat pentru a vâna pentru masa de prânz, iar eu şi Johann am ramas pentru a îi antrena pe Medeea şi Athos. Johann a ales-o pe Medeea lasându-mă pe mine să îl antrenez pe Athos.

-Athos, eşti gata să fi umilit am spus eu râzând?

- Nu chiar, mai întâi vreau sa las o taietură pe corpul tau pentru a îţi şterge zâmbetul acela de pe fata, a spus acesta râzând la randul lui.
Cat timp eu si Athos eram ocupati cu tachinarea si rasul, Medeea a fost doborâtă la pamânt de catre Johann care avea o sabie lipita de gatul ei.

- Si uite aşa, vrajitoareo, a spus acesta rostind ultimul cuvânt ca pe o jignire, eşti moarta, cea ce înseamnă ca eşti absolut inutila fara magia ta. Zece secunde! Ha, patetic si nici nu am folosit armele pe care le folosesc de obicei. Nu eşti buna nici pentru a profita de handicapul pe care ti l-am dat.

- Johann, ia-o mai uşor, am spus eu râzând si in nici un caz sa nu foloseşti cutite, biciuri sau mânuşile tale.

- Arh... nu am nevoie de ajutorul tau pentru a ma ocupa de tancul asta, a spus Medeea printre dinti. I-am ignorat total comportamentul si vorbele fixându-mi atentia pe Athos care avea sa vadă in curând de ce eram in stare. Am ridicat de jos un bat cu un diametru de patru centimetrii si am început sa alerg la viteza mea maxima in jurul lui, urcându-mă din când in când prin copaci pentru a îl deruta, apoi in mai putin de o secunda fiind lângă el si lovindu-l puternic cu băţul peste abdomen, acesta rupându-se la contactul cu pielea lui.

- Aşa lupta un vampir am spus eu zâmbind parşiv in timp ce Athos era plin de uimire si frica in acelaşi timp. Inca mai crezi ca poti sa laşi o taietură pe corpul meu? Nu te-a învăţat Zein nimic? Zein, am strigat eu uitându-mă la acesta care era la umbra unui copac pe pamânt, nu cumva lectiile si antrenamentele tale s-au desfăşurat in bordeluri si taverne? Nu îmi spune ca tu nu mai eşti in stare sa antrenezi un tanc. Uită-te la el inca nu realizează ce s-a întâmplat, am spus eu de-a dreptul iritat de comportamentul lui Athos si de atitudinea lui Zein care parea sa nici nu ma observe.

Am scos un cutit din teaca de la cizma mea dreapta si l-am aruncat cu toată forta înspre Zein, care cu toate ca ma ignorase pana atunci l-a prins imediat si l-a aruncat înapoi cu aceiaşi putere.

- Caine prost, am spus eu râzând prinzând in acelaşi timp cutitul.

- Lipitoare, a spus el ridicându-se râzând, mi-ai jignit si lovit stapânul pregateşte te pentru o bataie. Amândoi ne-am aruncat unul la celalalt cu o viteza si forţă uimitoare, pumnii noştri fixându-se unul in obrazul celuilalt, sângele sarind imediat din gurile noastre. Ne-am îndepartat amândoi unul de celalalt apoi învârtindu-ne in cerc ne-am calculat unul altuia mişcarile, aşteptând ca celalalt sa facă prima mişcare.

Aveam sa câştig aceasta lupta Zein nu era un om al rabdarii, imediat ce s-a plictisit de acest joc de-a şoarecele si pisica s-a aruncat asupra mea, iar eu folosindu-mă de viteza am alergat in spatele lui lovindu-l cu forţă cu picioarele in coloana, aruncându-l pe burta câţiva metri in fata mea. S-a ridicat rapid ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat, mârâind puternic si fioros, unghiile începând sa ii crească pe masură ce furia se acumula in el.

De data aceasta eu am fost cel luat prin surprindere deoarece Zein folosindu-se de urletul lui mental a reuşit sa ma deruteze îndeajuns de mult încât unghiile lui sa lase pe obrazul meu stâng patru linii însângerate, insa imediat ce întepatura acestora a ajuns la creierul meu m-am trezit din acea stare de ameteală provocata de urletul lui prinzându-i gatul si mana cu care ma zgâriase in acelaşi timp.

- Renunţă Zein, nu ma poti învinge, îţi este teama sa îţi arăţi adevarata forţă in fata lui Athos. Ţi-e teama ca se va speria imediat ce va vedea cruzimea cu care lupti de obicei?

- Taci din gura Edan, la fel de veninos ai ramas a spus acesta incercand sa zâmbească insa fara reuşită caci strânsoarea mea era prea puternica pe gatul lui.

- Am atins un punct sensibil Zein? Recunoaşte îţi este frică! Nu cred că i-ai aratat încă ce poate face cu adevarat acel urlet mental al tau!

- Te înşeli, a spus acesta luptându-se să se elibereze, iar eu eliberându-l.

- Nu mă înşel Zein şti bine asta eu niciodată nu mă înşel, sunt putine lucruri pe care nu le ştiu şi multe pe care le ştiu dar tac facând pe prostul, aşteptând să îmi joc cartea.

- Voi doi, ajunge a spus Hektor mârâind venind într-o mâna cu o caprioară din adâncul padurii. Edan îl voi antrena eu pe Athos tu eşti mult prea dur şi te aştepti ca el să învete să lupte aşa cum ai învăţat tu. Aici nimeni nu distruge pe nimeni, nu este o tabară de antrenament militar, iar Athos în nici un caz nu a fost crescut să depindă de sabii, topoare, cutite şi sabii duble pentru a se apara. Johann, a strigat Hektor mârâind plin de iritare, e valabil şi pentru tine, dacă o vei învăţa să lupte învaţ-o să lupte nu îţi folosi avantajele pentru a o umili. Şi mă rog de ce foloseşti un bici când acela este una din armele tale şi clar un avantaj pentru tine. La dracu’ îi voi antrena eu pe amândoi voi trei sunteti la fel, îngâmfati, credeti că dacă aveti câteva mii şi sute de ani înaintea lor... arh, a terminat Hektor aruncând caprioara în bratele mele şi luând o sabie scurtă din teaca legată de şaua calului sau.

Ştiu că am întrecut o limită acolo însă totul era necesar trebuia să aflu limitele puterilor lui Athos. Cât de departe putea să ajungă şi ce îl facea să îşi elibereze întreaga energie. Cunoscându-l pe baiat puteam spune că limitele îi erau aproape invizibile, iar punctul în care îşi pierde controlul este acela între şoc şi furie. Trebuia să ating acel punct indiferent de consecinte sau metode, chiar dacă trebuia să îl ranesc pe el sau pe Zein.
Interventia Lui Hektor a fost de-a dreptul inoportună deoarece m-a oprit mult prea devreme încă mai aveam până la punctul furiei caci şocul îl primise.

Diferenta de putere dintre mine şi el era uriaşă şi îi fusese demonstrată lasându-l fară cuvinte. Hektor habar nu avea de ce este în stare acest baiat sau ce era el de fapt. Nu spusesem nimanui dar aflasem di mintea lui Sanzzio tot ce se întâmplase. Erau lucruri care mă bucurau şi pe care aş fi vrut să le vad cu proprii mei ochi. Să îl învingă pe Mikhail atât de uşor şi să îşi joace cartile cu atâta maiestrie încât nici eu, nici Medeea şi nici Sanzzio să nu realizam nimic... Minunat! Oh şi era să uit de acel incident cu acea fată Aida! Din pură întâmplare am vazut acele imagini în mintea lui Zein. În sfârşit puterile lui ou fost trezite.

Mi-aş fi dorit să fiu acolo cad acest lucru urma să se întâmple, dar trebuia să mă aştept ca Zein să fie primul. Trebuia să mă multumesc cu gândul că eram singurul care ştia ce era Athos. Ştiam că imediat ce aveam să plec împreună cu Zein în padure lasându-l pe Johann să se ocupe de mâncare în timp ce Hektor îi antrena pe cei doi, Zein avea să mă întrebe ce se întâmpla cu Athos. Urma să joc din nou teatru ca de fiecare dată cad unul di apropiatii mei se hotara să îmi spună un secret pe care deja îl ştiam. Eram încă indecis, oscilând între a spune adevarul sau a mintii ţinând secretul încă putin până în Spania unde ne vom întâlni cu Damian şi fiul de sânge al lui Louis. Citind disperarea di mintea lui Zein am decis să îi spun adevarul fară a juca teatru dar... aveam să o fac sub juramânt de sânge.

Exact cum vazusem în mintea lui atunci când ne luptam, imediat ce Hektor a început antrenamentele Zein mi-a facut semn să îl urmez în padure. Am luat di rucsacul meu un pocal şi un cutit şi m-am avântat în padure cu acesta. Imediat ce am fost destul de departe încât să nu putem fi auziti de catre ceilalti Zein a încercat să îmi pună întrebarea care îl macina însă l-am oprit vorbind în locul lui.

- Edan, eu... aş vrea să...

- Să mă întrebi ce se întâmplă cu Athos? Ţi-am citit gândurile în timp ce ne luptam, nu te puteai gândi la altceva. Ştiu totul Zein, cum v-ati întâlnit, cum m-ati cautat ani de zile, cum l-ati omorât pe Mikhail şi vă multumesc pentru asta, cum ati ajuns până la urmă în Heraklion şi Athos a folosit Aeleshian, totul până în această zi!

- Nici nu mă aşteptam la mai putin de la tine, a spus el zâmbind. Deci ce se întâmplă cu Athos?

- Nu îţi voi spune nimic decât dacă accepti să faci un juramânt!

- Juramânt! Doar nu...

- Exact! Athos nu trebuie să afle încă, cel putin nu până ajungem în Spania. Poate muri dacă află acum caci furia îl va face să elibereze cantităţi uriaşe de energie.

- Edan ce se întâmplă cu el! Ce i-ai facut, ce i-a facut scorpia de Medeea?

- Nu i-a facut nimic Medeea, eu sunt vinovatul, am spus eu şi imediat a venit şi raspunsul lui Zein şi în ciuda prieteniei ce ne lega ghiarele lui au ieşit şi mâna lui sa strâns în jurul gâtului meu. Nu ai de ce să reactionezi aşa, nu este nimic grav, dar nu îţi voi spune nimic dacă nu accepti un juramânt!

- Bine accept, ce trebuie să fac?

- Dă-mi încheietura mâinii stângi şi ţine pocalul acesta sub încheietură, imediat ce i-am spus ce are de facut furia lui a disparut ghearele retragându-se şi facând în tocmai cum îi spusesem. Am taiat folosindu-mă de cutit încheietura, din rană începând să curgă sânge stacojiu al carui parfum îmbietor îmi mângâia simturile olfactive. Imediat ce o cantitate bună de sânge s-a strâns în pocal l-am luat din mâna lui şi punându-l sub încheietura mâinii mele stângi, înmânându-i astfel cutitul lui Zein. Lama cutitului a trecut pe pielea mea lasând în urma ei o rană din care curgea nestingherit sângele meu batrân.

- Acum ce trebuie să fac, a întrebat Zein nerabdator.

- Acum va trebui să taci până voi termina incantatia, am spus eu iritat.

Sângele intră.

Sângele iese.

Prin sânge viata curge.

Prin sânge moartea să umble.

Acest juramânt de va fi încalcat.

Blestemul mortii să fie aruncat.

Să miroase a putred şi viermii să-l manânce.

Focul să-l ardă şi scrum, cenuşă trupul să se facă.

Nici apa să nu-l stingă.

Nici magia să-l atingă.

Să ardă, să ardă,

Al vietii fitil.

Nici corp nici suflet în veci odihnă să nu aibă.

Vântul a început să bată violent în zona unde eram noi, iar crengile copacilor au început şi ele să se mişte unele cazând pe pamânt şi imediat ce faceau contact cu solul izbucnind în flacari. Ultima parte a început atunci când focul s-a stins. Din cenuşa ramasă de la foc am luat putina între degete şi am aruncat-o în pocal amestecând-o cu degetul aratator de la mâna dreaptă suflând apoi în pocal.

- Totul este gata, am spus cu seriozitate.

- Nu trebuia să fi atât de drastic încât să pui moartea ca preţ al încalcarii.

- Ba da! Aşa vei întelege mult mai bine riscurile. Bea jumatate, am spus înmânându-i pocalul. După ce el a baut a venit rândul meu. Am baut tot sângele ramas ignorând gustul cenuşiii şi încercând să mă concentrez pe mirosul şi gustul lui adevarat.

- Ţi-am facut jocul acum spune-mi ce se întâmplă cu Athos!

- Ştii povestea naşterii lui presupun. Atunci când l-am întâlnit pe Elias am ştiut imediat că din samânta lui va ieşi un baiat nu o fată aşa cu îşi dorea Medeea. Era doar o singură problemă, ştia cine era Medeea şi de ce era capabilă aşa că am fost nevoit să apelez la câteva trucuri. Citindu-i gândurile am aflat că îi placeau atât femeile cât şi barbatii în egală masura, aşa că l-am sedus, i-am baut sângele şi l-am hranit cu sângele meu, creând astfel pentru scurt timp o legatură între noi. După acest schimb de sânge a acceptat să se culce cu Medeea sângele vampiric dându-i curaj şi iluzia omnipotentei. În acel moment nu mi-am dat seama că sângele meu va avea un efect asupra copilului, de fapt nici nu ar fi avut dacă Medeea nu ar fi fost una dintre cele şase vrajitoare nemuritoare.

După ce am vrajit-o pe Medeea şi am lasat-o în compania lui Elias pe care îl vedea aratând asemeni mie, am plecat spre hanul unde eram cazat. În acea noapte în timp ce dormeam Ravemilean mi-au aparut în vis. Nu o să uit niciodată acel vis. Am fost pentru a treia dată în întreaga mea existenţă când mi-a fost frică. Vocile lor s-au auzit în acelaşi timp pe un ton superior şi autoritar încât întreaga mea fiinţă a început să tremure.

- Edan, Ravemilean nu apar în vise decât atunci când un dezastru e pe cale să se dezlantuie, doar nu vrei să spui că Athos... a spus Zein impacientat.

- Lasă-mă să termin şi vei afla totul. Ceea ce mi-au spus şi aratat m-a facut să tremur de frică şi să regret cu toată fiinta mea ceea ce facusem.

- Azim, prin aroganta ta nemarginită şi nepasarea pentru consecintele actiunilor tale ai dezlantuit asupra lumii o molimă mult mai rea decât moartea.

- Da...

- Linişte, Azim! Nu vorbi decât atunci când îţi vom da voie!

- Ce am facut, am spus eu ignorând total ordinul lor, dar urma să regret acea îndrazneala!

- Linişte, am spus, apoi au întins toti cinci mâinile spre mine, trupurile lor au devenit fantomatice, iar ochii lor au fost cuprinşi de o flacară albă, apoi corpul meu a fost ridicat în aer şi cea mai cumplită tortură a fost dezlantuită asupra mea.

- Ne pare rau că trebuie să ne comportam în acest fel cu tine, a spus Elleae, dar ceea ce ai dezlantuit asupra lumii este una din cele mai mari nenorociri care se vor abate asupra acesteia. Mi-au aratat apoi imagini îngrozitoare: sate arzând, câmpuri pline cu leşuri de oameni, vampiri, vârcolaci, teriantropi şi alte fiinte, toate purtând acelaşi stigmat, un circumpunct cu ţepi.

- Tu provoci totul, au spus cu rautate în glas. Tu, iar asta se va întâmpla dacă nu opreşti ce ai pornit. Aceasta îţi este sarcina, iar pedeapsa îţi este sigilarea magiei până în ziua când ea va trece prin procesul de transformare.

- Dar nu întele...

- Linişte, Azim, a spus Xereae corpul lui devenind din nou fantomatic şi aruncându-se spre mine cu intentia de a mă ataca fiind însă oprit de Elleae.

- Lasă-l să vorbească, frate, a spus aceasta.

- Nu înteleg nimic din toate astea, ce vină am eu şi cine este ea?

- Când i-ai dat acelui muritor sângele tau şi l-ai trimis să se culce cu vrajitoarea Medeea ai dezlantuit ceva de care noi înşine ne temem, au spus toti în acelaşi timp. Fiul Medeei şi al muritorului va deveni ceva inuman, nici vrajitor, nici vampir, nici om, posedând însă abilităţile tuturor, cartea pe care o vei gasi lângă pat atunci când te vei trezi îţi va explica totul, caci timpul este scurt şi esentialul trebuie să îl auzi de la noi, au spus ei cu o oarecare urmă de teamă în voce.

- Medeea, acea... anominatie, a spus Xereae, imediat ce va descoperi puterea copilului va avea un vizitator, spiritul ultimului devorator de suflete. Pasiunea ei pentru artefacte magice a adus-o aproape de medalionul pe care devoratorul îl purta. Ea nu ştie ce este... dar va afla caci copilul este una din cheile necesare pentru a dezlantui acea foame şi putere. Acum lasă-ne, Azim! Vei gasi restul informatiilor în cartea aceea. Pedeapsa ta ramâne, magia îţi va fi sigilată până când Medeea va fi transformată, iar atunci va trebui să o absorbi şi pe a ei. Pretul nereuşitei unei vraji de absortie este după cum şti moartea. Îţi jur că dacă vei muri voi avea grijă ca sufletul tau să fie cel mai chinuit din purgatoriu şi nimeni nici macar fratii sau surorile mele nu te vor ajuta.

- Şi aşa m-am trezit într-o baltă de sânge, slabit şi fară dram de magie în mine. Cât despre ceea ce este Athos aveam să aflu din acea carte. Athos dragul meu Zein este un incubus, un demon al placerii. Acesta este rezultatul amestecarii sângelui unui vampir cu cel al unei vrajitoare nemuritoare.

- Edan, să înteleg mai bine, Medeea va deveni un devorator?

- Da!

- Atunci de ce nu o omori acum cât este slabă?

- Trebuie să ramână în viaţă până va deveni un devorator pentru că doar atunci medalionul îşi va pierde puterile. Dacă o omor acum medalionul va gasi un alt purtator... şi nu, nu pot să distrug medalionul acum pentru că magia ce îl protejează e imposibil de rupt.

- Şi totuşi, a spus Zein temator, de ce nu îi putem spune lui Athos ce este?

- Transformarea lui în incubus este incompletă. Partida de sex cu acea Aida a fost doar prima parte. Sunt două cai pentru a completa transformarea. Prima este ca un vrajitor sau o vrajitoare să îl forteze să îşi folosească magia apoi să îi întoarcă propria energie împotriva lui însă este extrem de dureroasă! A doua nu doare însă este nevoie de un alt incubus. Am încercat în lupta mea cu el şi cu tine să îl enervez dar nu am reuşit. Copilul acela seamană prea mult cu mine. Îşi ascunde sentimentele şi emotiile foarte bine atunci când nu vrea să se dea de gol.

- Şi de unde facem rost de un incubus? Din câte am înteles de la tine nu pot fi mai mult de şase în întreaga lume nu sunt prea multe vrajitoare nemuritoare în plus Athos ar putea muri.

- Exact, însă nu te teme Louis a facut şi el un copil cu o vrajitoare nemuritoare, Rodrigo ne vă ajuta. Acum hai să ne întoarcem ceilalti vor venii după noi dacă nu aparem la cină.

Seara se lasase când am ajuns împreună cu Zein în poiana unde poposisem. Luna se arata sfioasă de după nori fiind încă în pozitie de urcare ceea ce era ciudat. În acea noapte ar fi trebuit să fie lună plină. Am rostit în gând o vrajă şi imediat în minte mi-au aparut rune şi simboluri ce fuseseră folosite pentru a împiedica luna să se împlinească. Un aliat! Dar cine... nu cunoşteam pe nimeni capabil de o astfel de vrajă înafară de mine şi Medeea. Să existe oare undeva acolo vraci sau vrajitoare la fel de puternici precum mine şi Medeea. Îmi era cu neputinţă să cred acest lucru chiar şi celelalte cinci vrajitoare nemuritoare nu erau nici pe departe de talia Medeei.

Imediat ce am ajuns în poiană am înlaturat acest gând şi m-am aşezat lângă Hektor în fata focului. După ce am cinat Hektor a început să îmi spună mie şi lui Zein roadele antrenamentelor, bucurându-mă să aud că Athos se descurca minunat cu sabia lungă, reuşind chiar să îl pună pe Hektor la pamânt.
Ceva s-a întâmplat atunci când Hektor a terminat de vorbit. Aerul a început să devină greoi, apoi am simtit un nod în gât ca şi cum cineva m-ar urmari, dar şi mai ciudat a fost urletul caracteristic unui vârcolac. Nu era un sentiment puternic, ci doar o senzatie aşa că am alungat-o repede din gând.

- Johann aş vrea să îţi propun ceva, a spus Hektor trezindu-mă din reveria mea.

- Ce anume, a întrebat Johann.

- Scuturile tale mentale sunt slabe în comparatie cu ale lui Edan sau ale mele. Îţi propun să facem un exercitiu. Eşti de acord?

- Da, desigur, a spus Johann, dar presupun că în acest exercitiu intră şi vrajitoarea şi Athos. A pronuntat cuvântul „vrajitoarea” pe ton rautacios şi ironic încât toată ura lui a fost exprimată în acel moment, schimbându-şi radical tonul când a vorbit de Athos.

- Medeea are patru mii de ani de experienţă în ridicarea scuturilor, iar Athos... s-a uitat scurt şi cu subînteles la mine, spunându-mi astfel fară ca ceilalti să îşi dea seama că simtise energia mea magică în aer şi că ştia că ascund ceva... am impresia, a continuat el uitându-se apoi la Athos că de antrenamentul lui mental se va ocupa Edan din moment ce Athos este un utilizator al telepatiei şi al telekineziei, spunând acestea l-a surprins atât pe Athos cât şi pe mine, deoarece ştiam că baiatul avea darul telepatiei dar nu credeam că veninul vampiric fusese atât de generos încât să îi dea şi darul telekineziei.

- Bine, a spus Johann, ce trebuie să fac?

- Ridică cel mai puternic scut al tau, apoi Athos va încerca să patrundă. Sunt conştient că nu va putea dar te va slabi pentru atacul meu, în cazul în care mă vei ţine departe îi voi face semn lui Edan. Scopul este să ne ţi sau macar să încerci să ne ţi departe de gândurile tale.

- Doar atât, a întrebat Johann arogant.

- Această aroganţă, fiule, s-ar putea să te lase cu o durere îngrozitoare de cap pentru câteva zile.

Ca de obicei un mic imbold mereu îl facea pe Johann să ia totul ca pe o întrecere. A închis ochii concentrându-se pentru câteva secunde pentru a îşi ridica scuturile invocându-şi toată forta pe care o avea. Fiindu-i creator şi el având sângele meu în corpul lui am putut simti pe pielea mea vibratia puterii. Am ramas placut surprins când vibratia s-a transformat în usturime, apoi uşor, uşor într-o durere uşoară în stomac, gât şi cap. Asemenea senzatii nu mi-au fost date decât de Ariadna şi Louis. Acest lucru nu însemna decât că Johann se antrena mult fară ca noi să ştim şi se hranea foarte des, poate chiar zilnic aş putea spune deşi vârsta pe care o avea îi permitea să treacă chiar şi patru zile fară nevoie de sânge. Mă bucura această dezvoltare. Aşa trebuia să procedeze un fiu al meu şi mai ales pentru că el era unul din privilegiati.

- Sunt gata, a spus el stapân pe sine.

La semnul lui Hektor, Athos a încercat să patrundă în mintea lui Johann însă în zadar caci eu ştiam ce fel de scut crease acesta, chiar eram sigur că până şi Hektor va eşua dacă nu îşi va folosi toată puterea ceea ce a şi facut însă eu nu aveam să fiu la fel de blând precum creatorul meu. Invocând toată forta mea mentală în aşa fel încât până şi focul care ardea mocnit şi-a marit dimensiunile, l-am atacat brusc pe Johann care a cedat, din nari şi urechi începând să îi curgă sânge.

- Impresionant, a spus Hektor, să fiu sincer nu mă aşteptam să rezişti la trei sferturi din puterea mea.

Greşise, Hektor fusese într-adevar blând însă atât cât să nu îl ranească. Ştiam ce însemna trei sferturi pentru Hektor, îndeajuns încât să omoare un om instantaneu sau să paralizeze pentru o saptamână un vampir slab. Modul lui de a acapara mintea unei persoane era diferit de al meu, forta lui te învaluia atacându-te din puncte diferite în acelaşi timp şi pentru o lungă durată, pe când eu foloseam o singură lovitură într-un singur punct menită nu să citească gânduri ci doar să provoace durere.

- Sunt mândru de tine fiule, am spus eu zâmbind, bucuros şi încântat de demonstratia lui Johann. Vino aici şi ridică-ţi premiul, am adaugat eu desfacându-mi camaşa şi dezvelindu-mi gâtul invitându-l să mă muşte.

- Eşti sigur? Au trecut ceva ani de când nu ţi-am mai gustat sângele! La raspunsul meu mut Johann s-a ridicat de pe buturuga pe care statea şi a venit spre mine precum un căţeluş dezvelindu-şi coltii ieşiti la suprafaţă. Întepatura lui a fost foarte uşoară şi precisă, sângele meu începând să curgă imediat. I-am simtit apoi buzele strângându-se şi încordându-se într-un sarut înfometat pe gâtul meu în timp ce îmi sugea sângele.

- Ah, cât de frumos, a spus Medeea ironică, vizibil dezgustată dar şi geloasă pe Johann.

- Taci Medeea, am spus eu zâmbind dar pe un ton lasciv datorită placerii ce îmi circula prin corp datorită sângelui care îmi era luat şi împotriva durerii mute provocate de venin, poate dacă ai fi mai putin acră ai putea avea şi tu parte de un asemenea desert. L-a scurt timp Johann şi-a dezlipit buzele de pe gâtul meu întorcându-se multumit la locul sau lângă Athos.

Mi-am trecut degetul peste ranile provocate de Johann, trecându-l apoi peste buze udându-le cu sânge. M-am ridicat apoi folosindu-mă de viteza vampirică şi aparând lângă Medeea care statea singură pe o buturugă. Mi-am trecut limba peste buzele ei şoptindu-i lasciv:

- Gustă, dar nu muşca, mi-am apropiat buzele de ale ei, ea la rândul ei trecându-şi limba peste buzele mele prinzându-ne în scurt timp într-un sarut. I-am simtit caninii ieşind şi mişcarea ei menită să strapungă pielea fină a buzelor mele, iar atunci m-am oprit. Fară muşcaturi draga mea, i-am zis întorcându-mă la locul meu lângă Hektor.

Imediat ce m-am aşezat acea senzatie ciudată s-a întors. Pentru câteva minute nu am vazut nimic înafară de un cer tenebros luminat de cea mai puternică lună plină, iar urechile mele erau asaltate de un urlet de vârcolac care era atipic de melodios şi hipnotizant. Simteam cum întreaga fiinţă îmi vibra, simteam nişte ochi galbeni fioroşi şi reci privindu-mă din negura noptii. Îmi simteam corpul mişcându-se, fiind zguduit cu forţă dar nu puteam reactiona în nici un fel asupra acestui asalt. Până şi muşchii îmi erau blocati.

Mi-a trebuit o concentrare teribilă, de fapt sincer nici nu ştiu cum am reuşit să îmi mişc mâna îndeajuns cât să o ridic şi să o încleştez pe încheietura unei mâini. Mă simteam ca o marionetă controlată de un papuşar invizibil jucând într-o piesă mută şi înfricoşătoare. Apoi brusc am fost liber... Puteam vedea, auzi, simti, puteam controla corpul, iar mâna pe care o mişcasem îi strivise osul lui Hektor care se uita uimit şi speriat la mine.

- Edan ce dracu’ a fost asta, m-a întrebat Hektor.

- Lasă asta îţi explic mai târziu, simti forta asta straină în jurul nostru, ca şi cum cineva ne-ar urmarii, am întrebat eu.

- Nu, Edan nu simti nimic, te rog spune-mi ce se întâmplă, a spus Hektor îngrijorat.

- Dar este acolo!

- Minunat a înnebunit Edan, a spus Medeea ironică.

- Taci femeie, a spus Hektor mârâind puternic la aceasta având caninii scoşi şi ochii capatând o culoare roşiatică.

În tot acest timp eu, simtind energia apropiindu-se m-am ridicat aruncându-mă în directia din care aceasta venea. Imediat am simtit cum un lup, caci asta era fiinta asupra careia mă aruncasem îşi schimba forma devenind om.

- Mai să fie a spus barbatul a carei faţă nu o puteam vedea în întuneric şi datorită parului lung ce o acoperea, vocea sunându-mi însă cunoscută, dacă nu e frăţiorul meu coltişor. La auzul vocii lui toti au luat o pozitie de luptă, chiar şi Zein care abia ce se trezise când îl auzise pe Hektor strigându-mă atunci când fusesem probabil controlat de acest barbat.

- Oh, nu îmi spune că m-ai uitat, frăţioare! Mă simt ranit, a spus barbatul râzând. Auzi Edan... şti... duhneşti a cadavru şi sânge. I-am dat imediat drumul surprins şi reamintindu-mi vocea. Hektor a venit lângă mine şi mi-a pus mâna pe umar recunoscând la rândul lui vocea fratelui meu care ar fi trebuit să fi fost mort acum mult timp.

- Ilian nu îmi vine să cred... dar tu ar trebui să fi...

- Mort? Ei bine nu ai avut tu grijă de asta, nu mă întelege greşit nu mă plâng.

- Dar... cum... eu... Ilian, cât mă bucur să te vad!

- Şi eu frăţioare! Ne-am prins amândoi într-o îmbrăţişare lungă încercând parcă să recuperam toti anii pierduti. Trebuie să îi multumim amândoi Ariadnei, caci ea a fost cea care m-a gasit. L-am luat de mână pe Ilian şi l-am adus lângă foc pentru a îl putea vedea. Ramasese la fel, cu exceptia ochilor galbeni, înalt cu o piele albă la fel ca a mea, blond cu acelaşi par lung până la jumatatea spatelui, acelaşi trup osos şi atletic, însă neexceziv el nefiind un luptator din primele rânduri. Ochii lui Ilian au trecut de la mine la Zein deoarece îl recunoscuse ca unul de-al lui şi ca un superior.

- Alfa, a spus fratele meu ducându-şi pumnul la inimă şi îngenunchind în fata lui Zein, este o deosebită onoare să vă întâlnesc.

- Ridică-te Ochi al Lunii, nu trebuie să îngenunchezi în fata mea.

- Ochiul Lunii, am spus eu uimit, caci totul acum se lega. Viziunea, faptul că eu fusesem controlat, totul se lega!

****- Ilian, vino cu mine mâine şi vom calca împreună moartea în picioare, vom fi zei printre oameni şi împreună pentru totdeauna.

- Eşti nebun dacă chiar ai luat în serios acele vise!

- Dar sunt reale! Şti acest lucru mai bine decât mine, chiar tu m-ai avertizat că ele vor veni!

- Chiar şi acum regret că am facut-o! Nu ar fi trebuit niciodată să îţi spun şi ar fi trebuit să încerc să le ţin departe de tine. Acum vom muri amândoi din cauza unor coşmaruri.

- Nu fi prost, Ilian tu eşti singurul care va muri, eu voi trai, veşnic, dar inima îmi va fi bucăţi ştiind că tu fratele meu mai mic, mâna mea dreaptă şi generalul meu vei muri. Vino cu mine!

- NU!

- Eşti un prost! Te urasc, Ilian şi te blestem să suferi cumplit atunci când inima mea umană va înceta să bată!

- Edan, Edan, vino înapoi, EDAAAN!

- Ilian, nu îmi spune că în familia noastră era sânge de vârcolac şi că datorită mâniei mele şi al acelui blestem ai fost condamnat ca o bestie!

- Glumeşti nu? Nu regret nici o clipă din existenta mea ca vârcolac. Ar trebui să îţi multumesc caci fară firea ta furioasă şi acel temperament vulcanic nu aş fi gustat niciodată această putere.

- Ai fi putut fi un vampir, am fi putut fi împreună în tot acest timp, nu despartiti fară a şti unul de existenta celuilalt.

- Cu tot respectul dar nu m-aş vedea sugând sânge dintr-o arteră, în plus nu aşa a fost scris! Fiecare are rolul lui de jucat! Tu trebuia să devii un vampir, caci din ce am înteles din fragmentele pe care Ariadna le ştie ţine de sufletul tau. În tot acest joc al sortii eu sunt doar un protector, un aliat pe când rolul şi destinul tau este mult mai mare. Un adevarat haos este pe cale să se dezlantuie, iar tu eşti în centrul acestui haos. Vechile noastre învăţături îţi vor fi de folos: Distruge sau vei fi distrus. Doar tu poti opri totul. Tu eşti cel pe care Ravemilean l-au ales, eşti detinatorul tuturor secretelor.

- Ilian, vorbeşti ca de obicei cu dublu înteles... înteleg mare parte din vorbele tale dar partea în care tu te numeşti protector este neclară. Protector al cui?

- Al tau frăţioare! Al tau! Nu poti simtii legatura dintre noi, de ce crezi că ai fost singurul care m-a putut simtii? Am fost legati încă de mici copii, de când mi-ai salvat viata pentru prima oară, încă de când am facut acel pact de sânge nevinovat în care juram să fim mereu unul lângă celalalt. Am înteles acest lucru imediat ce Ariadna mi-a spus că încă traieşti. Totul se lega! Am fost salvat în urmă cu cincizeci de ani de catre o muritoare, dar legatura nu s-a format, iar ea a murit în fata mea.

- Erai deja legat de mine, am spus eu, iar ea a platit cu viata pentru încercarea de a rupe legatura dintre noi.

- Aici, a spus Ilian reverentios, în fata alfa-ului meu şi al creatorului tau jur să te protejez şi să îţi fiu alaturi până la sfârşitul existentei mele.
- Îţi accept juramântul, Ilian, Zein şi Hektor îmi sunt martori, luna să sigileze prin puterea ei acest juramânt. Ca doi frati ne-am nascut ca doi frati să murim! Ne-am dus amândoi pumnul la inimă privindu-ne fix în ochi cu sinceritate în acest juramânt.

- Până la moarte, a spus Zein.

- Până la moarte, am repetat în unison eu şi Ilian.

- Unul pentru celalalt, a spus Hektor.

- Unul pentru celalalt, putere magică şi protector unul pentru altul, până la sfârşitul vietii, până când focul mă va arde, până când trupul cenuşă se va face, până când ochii mi se vor închide aici în fata lunii, a martorilor şi a ta acest juramânt îl fac, am spus amândoi. Aerul din jurul nostru a început să se încalzească, frunzele de pe pamânt s-au învârtit în jurul nostru, iar focul a trecut în intensitate ajungând la aproape un metru.

- Aşa să fie, au spus Hektor şi Zein.

- Ce a fost asta, la întrebat Athos pe Zein, juramântul tau faţă de mine nu a fost aşa.

- Ochiul Lunii deşi al doilea în comandă celor nouă este singurul ce trebuie să depună un juramânt special. Este singurul vârcolac capabil să folosească magie şi de aceea atât el cât şi legatura lui trebuie să depună un juramânt ceva mai aparte. Trebuie neaparat să fie un alt vârcolac alaturi de Ochiul Lunii, iar de legatură o fiinţă din specia lui.
- Frumos, a exclamat Athos.

- Nu este de loc frumos copile, a intervenit Hektor dacă unul din ei îl va trada pe celalalt sau va face ceva care să îl afecteze indirect pe unul din ei fară ca celalalt să ştie amândoi vor muri. Este un juramânt de cedare a puterii. În cazul lor este extrem de periculos deoarece Edan nu este tocmai un sfânt, doar eu ştiu câte a facut de-a lungul anilor fară a întreba înainte şi fară a se gândi la consecinte.

- Deci să înteleg că acum sunteti ca şi casatoriti? Pai vă doresc o noapte a nuntii fericită, a spus Medeea sarcastică, însă regretând la final cele spuse deoarece la putine secunde după replica ei mâna lui Johann s-a încleştat în gâtul ei strângând atât de tare încât aceasta a început să se zbată pentru a se elibera. În zadar caci imediat Johann a ridicat-o ca şi cum ar fi cântarit câteva zeci de gram e în aer izbind-o apoi cu coloana de pamânt, oasele pocnindu-i la impactul cu solul.

- Urmatoarea remarcă ironică sau sarcastică te va costa viata scorpie! Ar trebui să taci din gură în loc să scuipi venin, acum câteva zile plângeai şi faceai pe nevinovata, iar acum îţi arăţi adevarata faţă. Încă o dată Johann a ridicat-o izbind-o din nou de pamânt, de data aceasta sângele a aparut în coltul gurii Medeei. Te aşteptai ca Edan să te creadă pe cuvânt? Eşti chiar atât de proastă încât ai crezut că te va ierta şi că îl vei putea manipula? De fapt tu eşti cea manipulată, tu eşti cea demnă de milă, pentru că lasă-mă să îţi spun un secret ai fost transformată din milă, iar atunci când nu va mai avea nevoie de tine te va arunca precum o cârpă aşa că roagă-te ca în loc să te arunce să te ucidă mai bine mai cere-i milă încă o dată. Johann s-a ridicat eliberând-o pe Medeea şi ignorându-ne pe noi ceilalti care eram relativ uimiti de comportamentul lui. Eu probabil eram cel mai uimit Johann era mult mai calm şi nepasator. În plus adevarul din cuvintele lui m-a uimit.

- Eşti o bestie, a ţipat Medeea, nu înteleg ce vede Edan la unul ca... Cuvintele i-au înghetat în gât caci privirea plină de ură şi dispreţ a lui Johann acompaniată de un mârâit gutural şi înfricoşător, plin de întelesuri a facut-o să tresară. Ah de ce mă mai obosesc, a exclamat Medeea luând-o la fugă vizibil speriată.

Odată cu plecarea Medeei pe cer sau vazut două fulgere, urmate apoi de tunete înspaimântatoare ca şi cum întreg cerul s-ar fi crapat. Cu totii am crezut că va începe să plouă până când am vazut expresia palidă a lui Ilian şi teama din spatele acesteia.

- Trebuie să plecam, runele mele încep să îşi piardă efectul avem maxim trei zile să ajungem în Spania. Haita lui Dimitri a atins proportii uriaşe, Damian şi Rodrigo nu vor putea rezista fară noi. Edan nu mai avem timp să ne ducem după Ariadna, ia-mă de mână o vom contacta telepatic, împreună vom putea să o contactam şi fară o oglindă. Eliberează-ţi întreaga energie magică!

- Ilian, eşti nebun realizezi ce ar însemna ca eu să îmi eliberez întreaga magie? Nu ştiu ce ţi-am tot spus ţie Ariadna dar până şi Johann ar putea muri doar fiind aproape de mine!

- Trebuie altfel Ariadna nu va primi mesajul. Dimitri are un clan de vrajitoare alaturi care au pus un sigiliu împotriva vrajilor peste nivel doisprezece. Aceşti nori sunt acel sigiliu. Sunt trei vrajitoare nemuritoare printre ele! În plus am nevoie de puterea ta pentru a întari runele puse pe lună, altfel s-ar putea să ne ducem în Spania degeaba!

- Hektor, Zein luati pe ceilalti şi fugiti cât de departe de mine puteti, am spus eu cu teamă în voce. Orice ati auzi nu vă abateti de la drum, orice ati vedea este doar o iluzie. Hektor promite-mi că nu vei face nimic şi vei merge mai departe chiar dacă îl vei vedea pe el...

- Îmi ceri prea...

- Hektor, te rog! Zein ai grijă de ei. Hektor!

- Bine, promit!

- Duceti-vă acum ne vom întâlni imediat ce vom termina.

- Edan nu avem mult timp, eliberează toată magia în acelaşi timp cu mine şi repetă după mine:

Foc, Apă, Vânt, Pamânt şi Spirit vă chemam la noi.

Focul să ardă barierele realităţii.

Apa să creeze iluzii.

Vântul să alunge orice entitate malefică din cercul nostru.

Pamântul să sigileze.

Spiritul să dea viaţă iluziei.

Prin puterea celor cinci elemente invocam spiritul Ariadnei!

Arată-te, arată-te! Acum!

Aerul din jurul nostru a început să vibreze puternic, vântul să întetit ridicând în aer frunzele de pe pamântul care se crapa şi cutremura, imediat ce ajungeau în aer frunzele se aprindeau roind în jurul nostru că nişte limbi de foc. Cerul a devenit şi mai negru, iar fulgere au început să îl strabată ciocnindu-se între ele, o ploaie torentială începând. Atât eu cât şi Ilian îngheţăm de frig simtind cum apa de la picioarele noastre se cristalizează întepenindu-ne pe loc. În jurul nostru a început să se deseneze din crapaturi o pentagramă din care fum negru a început să se ridice, iar în fata noastră a aparut trupul fantomatic al Ariadnei îmbracat într-un costum mulat de piele neagră.

- Ariadna, ascultă nu avem timp, în momentul acesta îi iei pe Damon, Eric şi Khaterine şi plecati în Spania, runele mi-au fost în mare parte sparte. M-am întâlnit cu Edan plecam şi noi! Atât a apucat Ilian să spună înainte că un fulger să lovească corpul translucid iar iluzia spiritului să dispară.

- Hektor, Hektor, Hektor nu, nu te duce, s-a auzit strigatul disperat al lui Zein.

- Edan nici să nu te gândeşti să paraseşti cercul, mi-a spus Ilian vazându-mi ochii speriati, nu voi putea ţine frâu unui asemenea cerc de unul singur am nevoie de tine.

- Hektor are nevoie de mine, e în pericol!

- Edan nu! Dar în zadar striga deja mâinile mele erau pe capul lui desenând cu unghiile mele o pentagramă pe fruntea lui lată. Avea să primească magia mea fară ca eu să fiu în cerc. Imediat ce am terminat am fugit în directia din care s-a auzit vocea lui Zein însă oprindu-mă şi îngheţând ca o statuie când am vazut ce se întâmpla.

- Edan, mă bucur să te revad
[Imagine: 359k875.png]
I will fight, one more fight
Don't break down in front of me.
I will fight, one more fight
I am not the enemy.
I will try one last time
Are you listening to me?
I will fight, the last fight
I am not your enemy.

Fiction:
Memento Non Mori
Iris Infinit
Midnight Waltz
Retroversus

#29
ce vrei tu sa iti mai zic si aici, dupa ce ti-am spus parerea mea despre fiecare moment care m-a impresionat in acest capitol? in fine:P I`m just teasing, I know I said that I`ll tell you here so here I am.;)
Ma bucur ca intr-un sfarsit aflam si noi ce este Athos mai exact si cum a fost el conceput si c-am ce rol are el atat in planurile lui Edan cat si in planurile Medeei. App, ti-am zis ca nu o suport pe Medeea, nu? Nu o suport in mare parte din cauza modului in care a ales sa il foloseasca pe Athos. Adica, nu zic ca Edan este mai bun pentru ca si el se foloseste de Athos dar in acelasi timp are si grija de el, pe cand Medeea s-a comportat foarte urit cu el si l-a tinut inchis. Desigur stiu ca a facut-o ca sa il tina ascuns de Edan, dar sunt sigura ca putea sa gaseasca o alta cale, in fine.
Imi place ce ii face Johann lui Medeea, asa cum ti-am mai spus sper sa mai existe scene in care o agasezi, o terorizez, o agresezi si o abuzezi pe aceasta deoarece imi place la nebunie>:)
Johann in acest capitol tocmai a urcat in topul meu pentru cele mai interesante personaje.
Sa trecem la Hektor. OMG! Hektor, deci nu ma asteptam la o rabufnire din partea sa si de asemenea ma ingrijoreaza faptul ca a simtit nevoia sa plece la sfarsitul capitolului. Sunt sigura ca daca totul era in ordine el nu ar fi trecut peste promisiunea pe care i-a facut-o lui Edan de a sta locuilui, desi a simtit ceva. Si mai e intrebarea, ce a vazut? ce l-a facut sa plece? De abia astept sa aflu raspunsul la aceasta intrebare.
Eh si ajung la punctul culminant al intregii tale povesti care se afla la sfarsit. Cine este cel care se bucura sa il revada pe Edan? Mai bine de atat chiar nu puteai sa sfarsesti capitolul. Aproape ca imi vine sa tip din cauza frustrarii pe care o simt acum cand am ajuns la sfarsit si inteleg ca nu mai am nici o continuare ca trebuie iar sa astept o groaza de timp pana aflu ce dracul se intampla! este frustrant si intrigant si super misto in acelasi timp:) ce pot sa zic, chiar te pricepi sa creezi suspansul.
A aparut un nou personaj in acest capitol, un personaj foarte interesant despre care nu dai prea multe detalii si anume: Ilian. De abia astept sa aflu mai multe despre el.
Mai, deci ce sa iti mai zic? Intr-adevar ai mai facut putina lumina in mintea noastra, a cititorilor tai. Adica ne-am dezvaluit ceea ce este Athos si care este rolul sau in toata povestea, deasemenea ai dezvaluit si relatiile dintre el si Medeea si el si Edan. Acum stim de ce Edan l-a convins pe Athos sa i se alature si de ce Medeea este si ea pe langa ei. Dar, ne-ai aruncat din nou in necunoscut facandu-ne sa ne intrebam care este rolul lui Ilian mai exact, care este povestea sa, de ce i s-au pus sigilii lui Edan si mai ales ce mai exact se intampla dupa ce Edan isi elibereaza puterea magica.
de abia astept urmatorul capitol va fi unul foarte interesant, foarte, foarte interesant.

#30
Buna, am ajuns si eu pe aici ^^
Ok, in primul rand vreau sa-ti spun ca ma uimeste total marimea capitolelor tale. Nu am mai vazut nicaieri pe zup asemenea capitole.
Dar hai sa revenim la poveste.
Deci, povestea in sine mi se pare foarte interesanta. Sincer, chiar nu mai credeam ca povestile cu vampiri mi se vor mai parea vreodata interesante si totusi ficul tau a demonstrat contrariul. Mi se pare interesant faptul ca in povestea ta apare si o vrajitoare, asta e ceva nou in genul asta de povesti, sau cel putin pentru mine este. Am citit cateva carti cu vampiri si in niciuna nu am vazut vrajitoare, doar varcolaci.
Legat de descriere: imi place cum descrii, nu prea stiu ce as putea sa-ti spun la acest subiect. Descrii foarte bine si frumos tot ceea ce simt personajele. De asemenea acestea sunt transmise foarte bine.
Personaje: mi se par bine conturate. Bine, mai sunt anumite lucruri care poate ar trebui spuse despre ele, in special despre Edan, fiind personajul principal, deoarece inca nu sunt cunoscute toate detaliile legate de el, dar ai mentionat in text ca aceste lucruri vor fi dezvaluite pe parcurs, deci vom afla din ce in ce mai multe despre el si poate si despre alte personaje.
Mie una mi se pare un lucru bun faptul ca nu ai spus totul despre personajele tale inca de la inceput. Acest lucru contribuie la suspans, iar poevstea devine si mai interesanta atunci cand aflam lucruri noi despre aceste personaje, trecutul lor etc.
Actiunea: pai, nu mi se pare a fi grabita, iar avand in vedere marimea capitolelor nu prea cred ca avea cum sa fie grabita. Totul decurge bine, nici prea repede nici prea lent.
Ar fi totusi ceva la aceasta poveste care nu imi place, ca sa zic asa. Am observat ca tinzi sa faci propozitii mai lungi, iar uneori a trebuit sa mai citesc o data acea propozitie pentru a intelege exact la ce ai vrut sa te referi. Nu mi se pare o prolema lungimea propozitiilor in general, dar poate ca ar fi mai ine sa le faci putin mai scurte. Ar fi mai usor de citit si cititorul ar intelege mai ine si mai repede ceea ideea pe care vrei sa o tranzmiti.
A, da, si pana nu uit, mai voiam sa zic despre acea filozofie, daca o pot numi asa, ca nu gasesc un cuvant mai bun. In primul capitol, chiar mi-a placut foarte mult si chiar mi-am pus cateva inrebari, apoi mi-am amintit ca povestea este fictiune si m-am linistit. :]] Dar aici as avea o mica observatie. Sincer imi plac acele filozofari pe care le faci si am observat ca le pui la inceputul fiecarui capitol. La inceput a fost ok, insa apoi acele filozofari ale personajelor cam tindeau sa distraga de la ceea ce s-a intamplat in capitolul precedent. Nu zic sa renunti la ele, dar poate ai putea sa le introduci printre randuri in poveste, nu stiu, poate in felul asta ar fi mai bine.
Ce altceva as mai putea spune? Pai, sincer, nu mai am nicio idee.
Sincer, imi place stilul in care scrii.^^ Succes in continuare!
[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mori De Ciuda Barbie + 16 Capsunica 2 2.284 24-02-2012, 11:29 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Alege... lupta sau mori Nywa 11 7.130 28-01-2012, 11:05 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Vrei sa Mori? What's my NaMe?? 1 2.271 21-04-2010, 02:44 PM
Ultimul răspuns: Zăpă


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)