Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Meeting în Baia Mare

#1
După o discuţie avută cu o don'şoară de pe aici, care din întâmplare e din Baia Mare, am hotărât să vă anunţăm şi aici că vineri, 17.12.2010, ne întâlnim la patinuarul de lângă sala sportului de la ora 16, dacă nu plouă.

Lleana [fleeting ray], a cărui prezenţă o ştiu din surse sigure [de la ea 21 ] îşi va face şi ea apariţia. Vom patina, vorbi, cunoaşte persoane noi şi distra pe gheaţă.

Toţi membri de pe zup care sunt din Baia Mare sunt aşteptaţi să vină la întâlnire. Vor fi mai multe persoane, care nu sunt neapărat fani a desenelor animate japoneze. O 'gaşcă' veselă.

Vă aşteptăm pe toţi.

#2
mdaaa.. din cate stii, vin numai sa va salut (daca pot) xD. scuzti-ma, dar gheata ma ingrozeste o.O plus ca la 5 trebe sa fiu intr-o alta parte a orasului :d. so, distractie placuta! sper sa mai dati de oameni de pe Zup din orasul nostru cu ocazia asta xD !
[Imagine: 2r571mv.jpg]
Ali. xD

#3
nu o sa ploua!
vaiii, sper sa pot venii 21. dar daca nu, ne vedem noi la alte meeting-uri xD. jur ca vin daca jurati si voi ca mai facem 5.
hug
[Imagine: 2r571mv.jpg]
Ali. xD

#4
Dacă plouă, mă suni şi vorbim că doar ai numărul meu. Plus că mai sunt şi pe mess.

Ali >:d< Normal că mai facem. Doar că în vacanţă o să fiu probabil ocupată cu tata [ după 11 luni vine acasă 21 ] dar după vacanţa mult iubită de iarnă, facem. Şi dacă tot treci pe acolo, o aduci şi pe Nana ? 5 Vreau să o văăăăăăăd ! 8

P.S. Fleeting Ray are pe cine să cadă. Pe domnu' instructor de aseară 21 găsim pe cineva şi pentru tine. Plus că cea mai uşoară lecţie e că atunci când cazi să pici pe cineva să nu te loveşti 24

#5
of, lasa ca facem noi 19. si nu neaparat numai cu fani anime de pe zup. ca mai putem aduce lume, sper >.<... btw, nu cred ca o sa ajung, dar o sa incerc. trebe sa mai fiu in cateva locuri vineri. de la 12 la rfn, apoi de la 1 la lic de arta la mine, apoi trebe sa merg sa cumpar cadou, daca mai apuc merg la 4 la meeting si trec si pe acasa sa o iau pe nana si pe sora-mea, si apoi o expediez pe sora-mea acasa cu nana ca io de la 5 tre sa merg sa dau cadou ala xD. plus ca iarna umblu ca o cretina ca e gheata peste tot si la drum de 5 min ajung in 20 24.
[Imagine: 2r571mv.jpg]
Ali. xD

#6
(15-12-2010, 09:59 PM)fleeting ray A scris: 'organizatorii' nu mai organizeaza

nu tu erai cu organizarea?

#7
Nu, Brigy era cu "organizarea" si Larisa era "co-organizatoare" (acesta fiind contul larisei, eu fiind fleeting ray xD) pana ce totul a luat-o pe aratura pana in vara cand a venit ANIVAR prin Baia Mare si de atunci organizarea a preluat-o Adrian ca mai apoi sa o preia si Alex deci acum organizatorii sunt Alex si Adrian care sunt ocupati cu facultatea so pa pa meetings pana in sezonul cald xD.
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#8
Si cand ziceati ca o punem de-o iarba verde?!

Aveti careva biciclete? Smile

#9
Faceti si voi poze ceva sa vedem si noi useri din Baia Mare !
[Imagine: i1UaYaJ.jpg]
Humans, puzzles.

#10
Ţi-am promis că voi încerca să trec pe acolo însă ai putea să îmi spui o oră fixă ? Eu ştiu ? 3 - 3 jumate sau 1 ? Chiar nu mai ştiu.

Plus că şti părerea mea despre ceilalţi faci anime din Baia Mare. Toţi erau organizaţi pentru ONG dar ba a intervenit una, ba alta şi nimeni nu s-a mai ţinut nimeni de grup. Cum îţi spuneam, dacă eram un grup organizat ne întâlneam măcar o dată la două săptămâni şi iarna. Dar nuuu ... noi ne întâlnim când avem chef, nu ? Oricum, încerc să trec pe acolo deşi nu-i nimic sigur mai ales că plouă 17 .




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)