Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Materia Favorita.

#51
Româna.
Daaa, mai nou îmi place română, de când asta nici eu nu ştiu. Uram materia asta până să zicem acum 1 an. Profesoara de o avem acum e una de treabă şi explică în aşa mod încât şi proştii ar înţelege ceva. Uneori mi-e silă să citesc, uneori mi-e lene, iar uneori dacă am chef, citesc mult. Imaginaţie... poate am, dar n-o folosesc la ce trebuie şi talent la scris cu atât mai puţin, dar îmi place să scriu baliverne, mă consider amuzantă.

Matematica.
Mi-a plăcut matematica cu excepţia clasei a 8-a în care am avut un profesor naşpa. Ştiam mai multă mate ca el, dar acum e bine. E un psihopat proful, face mişto de toată lumea, da-mi place. Şi el mă place pe mine.

Chimia.
A început să-mi placă chimia din cauza profesoarei. E genul ăla de persoană pe care îţi face plăcere să o asculţi, chiar dacă habar n-ai ce dumnezeu zice. În clasa a 7-a, nu pricepeam mare lucru, la ce ne trebuie norme de protecţie a muncii, ce’s cu semnele alea, dar cu timpul a ajuns să fie una din materiile mele preferate.

Informatica.
Daaa, nici mie nu-mi vine să cred. Fusesem în clasa a 8-a, pe la sfârşit să asistăm la ore la liceul unde voiam eu să merg şi am nimerit la o oră de info la exact aceeaşi clasă la care am dat eu şi făceau nişte probleme că aveau teză peste 2 zile, dar mă uitam la ce scriau ăia ca şi cum aş fi văzut nu ştiu ce. Nu înţelegeam nimic, dar m-au făcut curioasă. Am ajuns apoi în clasa a 9-a, profa e ok dacă vrea şi am înţeles(mă mir) care e treaba acolo. Sunt singura din clasa mea + un băiat care şi el e la fel ca mine. Trebuia să mă laud puţin.

#52
N-am o materie favorita, la intrebari de genul pot sa zic: urmatoarea - pentru simplu fapt ca uneori inteleg o lectie, iar alteori nu le inteleg si alte chestii. Doamna de romana ma place, adica... ii plac toti copii, dar in mine vede acea stofa de scriitor (i-au dat lacrimile - nu doar ei o.o - cand a citit ce am putut scrie cophila de mine si m-a felicitat si bla bla bla, iar eu timida pe acolo si fericita si emotionata, mai ca plangeam cand citea ce am scris - nu trebuie sa intelegeti). Zice ca la gramatica sunt praf, dar la literatura ma descurc mult mai bine (logic 106, la gramatica trebuie sa retii chestii si trestii). Faza e ca incerc sa invat la gramatica atunci cand e nevoie, desi incerc, nu intotdeauna raman cu ceva in minte, dar cand vine vorba de literatura sar peste invatat (nu ai ce sa inveti) pentru ca deja stiu. 106 Oricum, s-ar putea sa aleg religia. Sa asculti si sa scrii despre invierea lui Lazar, chestiile cu Adam si Eva si multe altele. Pe langa asta, parca ti se deschide sufletul si ti se face scarba cand ii auzi pe altii cum vorbesc despre nu-stiu-eu-ce meci de foolball cand doamna explica despre cum Dumnezeu ne-a creat in semn de iubire si altele. 106 Lipsa de respect pentru Creator. Deci, s-ar putea ca una dintre materiile care imi plac si imi fac placere este religia, desi imi ridica intrebari, ma alina si ma face sa ma apropii mai tare de chestii.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#53
Imi place foarte mult istoria , fiindca trebuie sa inveti totul ca la carte si nu pot gresi . Profesorul meu de istorie e ok, si ne face sa radem in fiecare ora.E una dintre materiile mele preferate.
Desen : Imi place sa desenez , dar cateodata este enervant , fiindca mie imi vine cam greu inspiratia .Totusi , ma relaxez desenand.
Romana : Singurul lucru care imi place la aceasta materie este faptul ca scriem compuneri cu tematica interesanta.Restul e oribil , in special gramatica,dar si literatura ma enerveaza cateodata.Nu pot spune ca este o materie preferata de mine.
Engleza si franceza sunt super , fiindca sunt limbi noi si se invata destul de repede.Totusi , prefer engleza(este mult mai simpla)
Cat despre sport,nu ma entuziasmeaza faptul ca jucam handbal.Defapt,urasc materia asta...
La biologie e interesant , mai ales ca ma gandesc sa devin medic.Poate fi una dintre materiile mele favorite doar in zilele in care nu dam un test fulger din cauza altora :die:
Ar mai fi pauza si dirigentia , dar nu stiu daca se pot considera materii. Pe curand !:bye:
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#54
După ce am terminat clasa a zecea, pot să spun că matematica e pentru mine pe acelaşi loc cu informatica la capitolul materii preferate. Ador matematica. Înţeleg cea mai mare parte din ea şi e singura materie la care chiar mă enervez dacă nu iau notă mare. Singurul capitol la care am avut probleme a fost trigonometria, dar în afară de asta am iubit totul la materia de anul ăsta. Chiar îmi fac tema cu plăcere şi e una din orele la care am visat cel mai puţin. Totuşi, nu am numai 10 la mate. Aproape niciunul, dar îmi plac provocările pe care mi le ridică.
La info e altă treabă. La info sunt chiar bună. Am fost la olimpiadă şi m-am descurcat binişor şi nici în clasă nu mi-e foarte greu să iau 10. Nu e chiar foarte grea, e foarte logică şi utilă, e dacă pot spune aşa, materia perfectă.

Pe lângă astea, mai îmi plac biologia şi engleza, mai mult din cauza profesoarelor, care sunt foarte bune la ce fac. Engleza e limba mea preferată, iar biologia e destul de interesantă.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#55
Cel mai mult imi place romana din cauza profesoarei, nu am cum sa nu ador materia, imi place sa citesc, sa compun, gramatica mi se pare simpla, literatura e si ea usoara, dar mai ales, invat la romana pentru ca imi face placere si doamna de romana e foarte simpatica si de treaba, avem lucruri in comun cu ea si chiar ne duce in excursii.
Matematica:-desi nu e punctu meu forte, invat ca sa o inteleg si eu, desi am urat cateva lectii la geometrie, si profu e amuzant, e imposibil ca la vreo ora sa nu radem din cauza lui sau a catorva colegi
Geografie- doamna diriginta e cuminte si draguta, iar materia e destul de simpla

Oricum acum trec intr-a noua si o sa-mi fie dor de ei

#56
Sportul e " materia mea preferata ". Imi place sa alerg ca nebuna pe teren sau sa fac tumbe decat sa-mi incarc memoria cu fel si fel de date sau teoreme sau eu stiu ce parti de vorbire/propozitie; chiar daca si sportul este cam obositor. Proful e foarte intelegator, asta am apreciat mereu la el.

#57
hmm let's see, materia favorita? un pic cam greu de zis cred, fiindca nu simt o atractie neaparata fata de vreo materie.. insa hai sa zicem ca :

romana - ma pricep sa aberez pe acolo, si mi se pare destul de interesanta, mai ales ca imi place sa fantaziez 'romane' 21, ma rog, nu chiar dar ceva in genul

desenul - avem libertate totala in a ne exprima din punctul meu de vedere -> . <- 21 asa.. si sa zicem ca ma pricep cat de cat si la desen

sportul - desi.. anii astia am avut un prof cam aiurit si nu prea am reusit sa fac sport >.<"""" .. imaginativa "mingi care zboara peste tot" *soob*

si as zice si muzica.. insa eheem .. nimeni nu e serios la ora de muzica si e o totala harababura 2
[center][Imagine: 5863530978_e4248f5008.jpg][/center]
[center]Chronicles of a Demon <-blog ~Drawings ~Fotografi~[/center]

[spoiler=Some]
[Imagine: 5385538.png][Imagine: chibi_4451.gif]
[/spoiler]

#58
Hmm...

Engleza - Pur si simplu o ador , plus ca ma si pricep la ea . Plus ca e singura la care imi fac temele 21
Romana - Imi place si ea destul de mult . Probabil e cam putin la care materii avem . Dar nu imi place scoala , ma duc la scoala , doar pentru ca acasa n-am ce face si nu am tigari . Atat 21
Any , cu sau fara scoala tot acelasi c***t e .. Deci ..21
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#59
Materia favorita? Huh, let's see... *thinking*... Oh yeah, I know! Vacanta! De preferabil cea de vara *laugts*
Pai, ar fi in primul rand engleza. Ce pot spune? Imi place...cu bune, cu rele...cu profa enervanta, fara profa enervanta. Nu prea pot spune de ce imi place...ar trebui sa ma gandesc mult si bine insa momentan sunt in vacanta, la fel si neuronii mei deci nu vreau sa-i ard.
Next -> Matematica - Yeah, I know. It's strange. Chiar daca diriga ne sperie tot imi place...nu pot spune ca ma dau in vant insa nici nu pot spune ca o urasc. Imi este simplu la mate si gata.
Informatica - E super tare ora de informatica, mai ales ca profa noastra este super de treaba (chiar daca "minunatii mei colegi nu o sufera) si te face sa inveti cu placere.

Enough! Stiti cum se spune, ce-i mult strica : ))

#60
Oh, well. Materia favorită? Hm, greu, foarte greu. No, really, e vacanţă şi să gândesc chestii despre şcoală, e pff...*laughs*. Mda, să trecem la chestii serioase.
Engleza - ofc, îmi ador profa cu care fac! Femeia aceea e pur şi simplu genială, plus mama ei e englezoaică şi da, are un accent englezesc superb. Deci îmi face plăcere să învăţ cu ea, căci e o tipă foarte prietenoasă şi blândă and stuff like that.
Româna - deşi mi - aş ucide profesoara uneori, totuşi e ok. Sunt tipa din clasă cunoscută ca 'cea mai vorbăreaţă' la ora ei. Hehe. Şi sinceră să fiu, am de ce să mă simt mândră. Deşi profa are altă favorită - pe care, apropo, aş omora-o cu plăcere - ; mă place şi pe mine, plus că eu sunt aia cu literatura and stuff, nu colegii. xDDD
Istoria - profesorul meu e prea - prea! Şi spun asta în modul bun al...cuvintelor. :]] Imi spuuune orice şi ne povesteşte chestii despre Hitler or something like that dacă noi vrem, plus a fost metalist, iar eu sunt preferată. Bine, mă rog, încă mai e. Şi totuşi, e pusă pe ultimul loc fiindcă proful ne-a dat lucrare la începutul anului - nu, n-am să uit aşa ceva :]] - şi m-a făcut să-l detest în primele ore. Yăps, sunt tipa gen: dacă-mi place proful, îmi place şi ora. ^^

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.





Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)