Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mangaka preferat

#21
Ar fi o lista lungă dar mă rezum la cei mai importanți:

-> Shouoto Aya - I can't stop drooling. Creațiile ei au o anumita claritate și desenează personaje care mai de care mai interesante. De altfel nici nu duce lipsă de imaginație, poveștile fiind destul de captivante XD Se axează foarte mult pe zona supranaturalului cu vampiri, vrăjitori și tot felul de idei întortocheate.
My favourite creations: Vampire Kiss, S.L.H (Stray Love Hearts), Pureblood+Boyfriend, Barajou no Kiss

-> Yu Wo - Died laughing. Chiar dacă nu are prea multe creații sau cel puțin eu nu le-am găsit, tot este printre preferatele mele pentru ca ori de câte ori i-aș citi creațiile ajung să râd cu lacrimi. Povesti extrem de funny, grafica foarte buna și personaje trăznite. N-aș putea cere mai mult ~
My favourite creations: 1/2 Prince, The Legend of the Sun Kinght

-> Shinjo Mayu - Perverted stuff for ever. Cam așa aș putea descrie creațiile ei, majoritatea încadrându-se în categoria smut. Puține sunt "normale". Dar presupun ca de-asta-mi și place 21 Are un mare talent la a desena sexy stuff și sexy dudes, dar stă prost la categoria fete >.> Povești relativ interesante, nu cine știe ce, uneori devine plictisitoare dar merită pentru grafica și personalitatea personajelor ^^'
My favorite creations: Love Celeb, Akuma na Eros, Kaikan Phrase, și cam tot cea făcut ea 21

->Minami Haruka - Perverted stuff la pătrat și chiar mai mult pentru ca e yaoi. E extrem de explicită și perversă o.o I was kind of shocked când i-am citit prima dată creațiile. Dar m-am obișnuit și datorită ei nimic nu mă mai poate uimi 21 In principiu m-am îndrăgostit de grafică , personajele încadrându-se în categoria cuuuute ~
My favourite creations: all of them *chough* *cough*
[center]† Feeding on chaos †
[Imagine: hiokj.jpg]
† Living in sin †
[/center]

#22
Aveam impresia ca am mai scris odata aici, dar... hm...

Takarai Rihito, pentru ca nu pot sa ma decid daca personajele sunt cute sau sexy, pentru ca aduce acea atmosfera calda si foloseste un fel de angst pe care il inghit si eu si pentru ca are liniile acelea moi si dragute si sigure si nesigure si frumoase. And she draws the best kissing scenes. Evah!

Asada Hiroyuki, because he needs more love. Pe mine, cel putin, m-a captivat si molipsit cu stelutele lui inegale -> his style is so sparkly and cute and..meh, cam multe lacrimi (Tegami Bachi)

Toboso Yana-sama, pentru ca, pana la urma, indiferent ce au facut oamenii astia cu anime-urile, Kuroshitsuji is still a high quality manga. Cand ma uit la paginile ei, ma gandesc cum unii reusesc sa faca asa ceva intr-o luna si altii nu.

Yumeka Sumomo, in special pentru atmosfera pe care o imprima in toate manga-urile sale. 16 pagini amarate m-au facut sa plang ca si cum mi-a murit papagalul, dar a meritat. Stilul este diferit si se potriveste cu povestile sale, so they're like little pieces of art =w=. (Chou ni naru hi, Fuyu no hana)

Yamamoto Kotetsuko, mangaka descoperit anul acesta, atat de amuzant si atat de natural in constructia personajelor sale. Fara sa para astfel de la distanta, da impresia de ceva nou de cum incepi sa citesti. (Vivat Honto Yajuu!)


=DDD Iar m-a luat valul. kekeke ~

#23
Doar 2.

CLAMP - care sunt without a doubt my faves. Combină elemente din folclorul japonez cu lumea modernă, de astăzi, au o grafică plăcută tare, mai ales când vine vorba de îmbrăcăminte sau fel de fel de alte detalii, storyline-urile din manga-urile marca CLAMP sunt toate deosebite și îmi place mult faptul că unele manga-uri au legătură cu altele, iar dacă vrei să înțelegi într-adevăr ce se întâmplă trebuiesc citite toate. Fiind veterani și-au schimbat de multe ori modul de a desena de-a lungul anilor. Acum, în Gate 7, desenează ochii personajelor mult mai realiști și nu mai există anatomiile alea exagerate (dar care totuși îmi plăceau) ca în Holic sau TRC.

Ai Yazawa - În afară de primul ei manga (de care m-am plictisit pe la capitolul 2) i-am citit toate lucrările. Are un mod foarte frumos de a-și contura personajele; trecând peste grafică, cel mai mult mi-a plăcut la stilul ei faptul că știe cum gândesc oamenii și asta o ajută mult când vrea să accentueze dramele interioare ale personajelor ei. În Nana și Kagen no Tsuki se observă foarte bine lucrul ăsta.

Am citit o mulțime de manga-uri și de la alți artiști în ultimii 2 ani, dar nu mi-au plăcut toate în mod special.
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~

#24
1. Arina Tanemura
Inainte nu suportam manga-urile ei, ma feream de ele intotdeauna pentru ca mi se parea ca e prea multa palavrageala, adica personajele avea replici prea lungi & stuff ^^; Dar dupa ce m-am apucat de Full Moon wo Sagashite am devenit o fana infocata ^^ Grafica este superba, mai ales in Shinshi Doumei Cross se pot observa niste detalii incredibile in coafurile personajelor, dar mai ales la haine si uniforme. Am citit toate lucrarile ei, in afara de Kamikaze Kaitou Jeanne, which is anyways on my plan to read list :3

2. Sakai Mayu
Probabil am ceva cu stilul "cute & refreshing", pentru ca e probabil cea mai buna descriere a stilului acestei mangaka ^^ Am inceput cu Rockin' Heaven, si am sfarsit prin a-i citi toate manga-urile. Exista clisee, ce-i drept cam multe, insa sunt o lectura usoara si placuta, cu grafica relaxanta. Personajele sunt desenate extrem de frumos, accentul cade uneori si pe imbracaminte [fashion clothes, bineinteles xD].

3. Takanashi Mitsuba
O grafica inconfundabila, personaje memorabile, foarte frumos desenate si reprezentate in lucrarile sale. In special in Akuma de Sorou [completed] si Crimson Hero [currently on-going]. In Akuma de Sorou mi-au placut la nebunie hainele lui Takeru, freza lui, everything actually <3 Se vede ca e buna la ceea ce face ^^

4. Matsuri Hino
Era pe locul I inainte, dar se pare ca acum imi place Arinacchi mai mult. Si totusi, nu puteam sa o exclud din top pe cea care l-a creat pe absolut incredibilul Zero 38. That smilie says all about him. Unul din principalele motive pentru care citesc Vampire Knight.

5. Kaho Miyasaka
First manga ever read by her, Kare First Love. Nu mai citisem pana atunci [eram la inceput cu manga XD] o manga cu un astfel de plot si pe moment mi s-a parut ceva like "totally omg wow so cool!" Mai tarziu mi-am dat seama ca era deja oarecum folosit si patetic, but oh well, era prea tarziu. Desi povestea a fost trasa de par, cliseica la greu, cu aceea a 3a persoana care se baga intre cei doi indragostiti atat de enervanta, grafica era intr-adevar foarte draguta. De asta imi plac lucrarile ei atat de mult ^^ Momentan citesc Bokutachi wa Shitte Shimatta si din cate se pare, pana acum este mai buna decat KFL. Insa e inca on-going, asa ca mai e timp sa-mi schimb parerea ^^;

6. Kaoru Fujiwara
Nyuu, trebuia sa-i pastrez un loc mai sus ;_;
Oricum, am citit pana acum doar Vampire Girl, A Story from long ago si Fetish. Grafica e -g e n i a l a- <33 pacat ca nu prea i se gasesc lucrarile pe net, asta ma omoara ;_; Am gasit o manga de Kaoru-sama pe MAL dar inca nu e scanlata, abia astept sa-mi pun gherutele pe ea

Alte mangaka demne de mentionat ^^
Chiba Kozue, Haruta Nana, Takada Rie, Hazuki Kanae, Mitsuki Kako, Shimaki Ako.
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

#25
dificil de ales, in sensul ca preferii unii pentru arta, altii pentru poveste, altii pentru amandoua. E dificil dar sa incercam

1.Katakura Masanori -Mahou Tsukai Kurohime, Go Da Gun,- are un stil foarte interesant si unic, si mai ales foarte sexy. Cred ca are un fetish cu hainele de piele. Plus ca povestea se imbina perfect, actiunea si comedia, plus partea romantica.

2. Shouoto Aya - Pureblood Boyfriend, Strange Love Hearts, Barajou no Kissu- Aici pot sa zic doar, "wow". Stilul ei m-a captivat de la primele pagini, imi place ca are o tendinta pentru uniforme si tot felul de accesorii, imbina elemente moderne cu cele vintage. Femeile ier super sexy, stie sa creeze erotism in imagini. Ce pot sa reprosez ca prea efeminizeaza barbatii, dar e acceptabil.

3. Kawashita Mizuki - Ichigo 100 %, Ane Doki, Hatsukoi limited, Lilim Kiss.- La ea pot sa zic ca mi place mai mult povestea si desfasurarea actiunii decat arta. Arta care e interesanta si imbina perfecte povestea.

4. Yoshihara Yuki - Venus Ni Arazu,Darling wa Namamono ni Tsuki,Aisuru Hito - Aici deja tind spre chestii mai smuty, si mai de adulti.La ea imi plac efectele comice din arta.Ma amuza de fiecare data cand ii citesc manga urile.

Si ar mai de adaugat in lista dar momentan cam atat imi vin in minte
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT

#26
Naono Bohra -old-man rullz. Stilul ei e unul foarte dragut, povestiile sunt usor de urmarit si m-a atras (poate si pentru ca eu sunt cu uke-muschi-in-gat si uke-old-man *laughs*).
[doar yaoi]

Abe Akane -m-a cucerit cu "Ubawareru Koto Marugoto Zenbu". Peste douasute de pagini interesante. Seme-ul e foarte genial si feminin, pe cand uke-ul e mai zbarlici si scund (sau asa mi se pare mie). Combinatia perfecta.

[nu sunt cu mangaka -conteaza povestea si cel mai mult: cum sunt desenate personajele]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#27
Hm... mangaka preferati:

1. Hiro Mashima pentru Fairy Tail. Ador cum sunt desenate personajele
2. Shiina Karuho pentru Kimi ni Todoke. Ador personajele si ideea este foarte interesanta :X
3. Yukimaru Moe pentru Hiyokoi. Chiar daca ideea este destul de comuna, imi place cum decurge actiunea si dragalasenia personajelor.
4. Kawahara Kazune pentru High School Debut. O poveste ultra-interesanta si personaje pe masura. Ador cam tot ce e legat de aceasta manga.
Si cam atat... Revin cu edit cand mai e cazul xD
She's wiskey in a teacup.






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)