Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Madame Bijoux - ÃŽnscriere Personaje

#1
Parisul medieval ! Rochii, bijuterii, prăjituri şi locuri de lux. Domnişoare îmbrăcate în fel de fel de ţinute superbe, corsete şi fel de fel de lucruri de mare preţ. Cam asta se defineşte Parisul epocii acesteia, unde Regele Franţei, stă la Paris alături de cei de la Curte şi fel de fel de Duci şi Cavaleri îşi fac apariţia prin acţiune. Parisul are o bogăţie impresionantă şu luxuriantă, dar totodată face diferenţe mari de clasa socială. Cetăţenii şi în special în mare parisienii sunt împărţiţi în categorii sociale. Prima categorie socială este cea a nobilimii, bogaţii cei ce trăiesc în lux şi splendoarea frumuseţii Parisului, cei ce se bucură de adevărata viaţa la curtea domnească şi totodată la moşiile ori părinţilor lor, ori moşiile proprii. A doua categorie o constituie cea a servitorilor, a oamenilor de rând care muncesc. Aceştia au diferite îndeletiniciri, cum ar fi paji la curtea domnească, sau poate apărători ai Franţei, războinici, oamenii care trăiesc simplu în casele lor modeste, care îşi câştigă banii prin muncă multă. Ultima categorie o constituie săracii, cei ce bat străzile şi cerşesc.

Acum, fiecare personaj îşi alege numele,vârsta, sexul, categoria socială, titlul pe care îl deţine în societate [ spre exemplu : soţia ducelui de Franţa, sau sora arhiducelui. . .nu ştiu cui, sau fiica prim-ministrului nu ştiu care, înţelegeţi? ], scurt istoric şi evident personalitatea şi poza. Dacă sunteţi în dubii cu imaginea, puteţi descrie şi aspectul fizic chiar dacă aţi pus imaginea.

Altă chestie pe care doresc să o menţionez, FĂRĂ Power Play * şi încercaţi să evitaţi blocarea rpg-ului *. [ frazele şi cuvintele cu steluţă le găsiţi explicaţia în josul paginii ]


Nume : Rosmerta Molieur

Vârstă : 17 ani şi 5 luni .

Sex :
Feminin

Categorie Socială : Nobilime

Titlu : Fiica Ducelui Franţei.

Personalitate : Este o fire căreia îi plac foarte mult prăjiturile şi ciocolata, vinul şi bijuteriile. Este sensibilă, dar totodată îi place să se distreze. Ajută orfanii şi săractii şi întemeiază biserici şi multe orfelinate şi le oferă adăpost celor fără ajutor şi cerşetorilor amari. Nu îi place să fie în centurl atenţiei şi aşa că stă retrasă şi citeşte uneori. Cântă la pian, orgă, vioară, chitară, mandolină şi violoncel. Ador extrem de mult muzica şi e o fană înrăită.

Scurt Istoric : Mama ei a fost o prinţesă a Japoniei, ce s-a căsătorit cu Ducele Franţei pe când acesta era doar un adolescent. S-au iubit extrem de mult, iar ceremonia acestora a avut intr-un final loc, dar după ce s-a născut Rosmerta la vârsta de 34 şi 37 a părinţilor ei, mama Rosmertei a decedat la naştere din cauza hemoragiei intensive. La vârsta de numai 34 de ani. Aceasta a rămas singură cu tatăl ei, iar acesta e protectiv pentru a nu păţi nimic şi o iubeşte extrem de mult. Aceasta a avut întodeuna alături pe doica ei Maria aceasta fiind rusoaică.
Imagine ; cliiiiiiiiiiiik


___________________________________
*Power Play = când cineva foloseşte personajul altcuiva şi începe şi îl manevrează. Pentru a evita acest lucru, citiţi regulile de RPG.

*Blocarea RPG-ului * Adică după ce aţi postat la rpg, să puneţi la OOC un nume de user. iar acel user să intre din an în paşte la acest rpg şi să aşteptăăăm o grămadă de ani după el şi să se blocheze. Folosiţi opţiunea cine doreşte pentru evitarea acestui lucru.


Puteţi începe.
-

#2
Nume : Elizabeth Milena De ' Vandelimou'

Vârstă : 17 ani

Sex: feminin

Categorie Socială : Nobilime

Titlu : Sora delfinului ( printul Frantei)

Personalitate : Este o fire zambitoare si rebela. Nu prea-i plac regulile si nu-i plac persoanele rasfatate. Iubeste sa cante la pian,la vioara s harpa si este o fire tacuta si misterioasa... Ii place sa compuna poezii si sa cante, avand o voce uimitoare. Stie multe limbi si este foarte iscusita. Nu-i plac diferentele sociale, considerand ca toti sunt egali. Ii plac armele si manuieste foarte bine sabia,in timpul liber. Iar placea sa lupte in zale si armura,dar fratele ei ii interzice,spunand ca nu este ceva demn de o "domnita"

Scurt Istoric : Este sora mai mica a printului Frantei, mama murindu-i la o varsta frageda. Tatal ei a invatat-o sa manuiasca armele si chiar daca a crescut in umbra fratelui ei nici acum nu-i place sa iasa in evidenta... Are talentul si frumusetea mamei ei si iscusinta si inteleginta tatalui. Nu este foarte docila, chiar daca se supara greu. Chiar daca e de vita nobila,nu prea are prieteni...

Poza: [Imagine: princess.jpg]
Si poza 2 21 http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=160
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#3
interesant ..ma bag si eu!!! 4

Nume:Amanda Rosemarie Nivelma La \' Mentantto

Varsta:20 ani si 8 luni

Sex:Feminin

Categorie Socială : Nobilime

Titlu:Fiica Arhiducelui Frantei

Personalitate:Este o fata destul de sclifosita cand vine vorba de bijouri si imbracaminte,iar cand cunoaste pe cineva este foarte amabila si draguta.O personalitatea foarte pasionala si erotica,sarutul inseamna totul pentru ea,iar cand vine vorba de barbati,se pricepe cel mai bine cum sa-l aleaga pe cel potrivit.Ii place sa stea linistita,sa fie abordata si nu ea sa abordeze pe altcineva.Prietenoasa fiind,este o fata zambitoare,cu o privire foarte promitatoare,iar cateodata poate fi chiar foarte vicleana pacalindu-i pe ceilalati.Canta la harpa si ii plac sunetele line si linistite,relaxandu-se astfel,dar nu s-a lasat mai prejos,invatand sa manuiasca sabia foarte bine.Iubeste sa seduca un barbat,sa-l incolteasca si sa se ridice cu el pana in al noualea cer.

Scurt istoric:Mama ei a murit cand ea avea varsta de 7 ani,ea a trebuit sa locuiasca singura cu tatal ei.Peste cativa ani,tatal ei arhiducele Alexandre s-a casatorit cu dommna Michelle.Copilaria ei nu a fost prea frumoasa,avand in vedere ca mama ei vitrega o trata ca pe o servitoare sarantoaca.Amanda vedea cat de fericit este tatal ei cu noua lui sotie,si nu vroia sa-i spuna ca este o scorpie.Momentan ea locuieste cu tatal ei...si mama sa vitrega bucurandu-se de lume si persoanele pe care le intalneste in viata.


Amanda La\\\\\\\'Mentantto
http://i56.tinypic.com/whing9.jpg
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#4
Nume: Angelique Molieur

Varsta:16 ani

Sex:Feminin

Categorie Socială: Nobilime

Titlu: Fiica fratelui Ducelui Frantei

Personalitate: O fie excentrica, dura, nepoliticoasa, netalentata, nesimtita, neprietenoasa, care se bazeaza numai pe bani. De mica a avut tot ce isi putea dorea, de la rochiile cele mai scumpe, pana la bijuterii de milioane. Are tot ce isi poate dori. Este frumoasa, insa deloc desteapta. Nu are niciun talent, singurul lucru la care se pricepe cat de cat este dansul. Nu stie cum sa se comporte in societate, cum sa vorbeasca cu oamenii, caci tot ce conteaza pentru ea sunt rochiile. Esste genul de fata de bani-gata, pusa mereu pe distractii. Isi doreste un sot, desi are o varsta frageda. Filtreaza de cate ori are ocazia, insa se intampla ca totul sa se piarda datorita vocabularului sau nedezvoltat, dar frumusetea sa inegalabila si banii o fac sa fie preferata barbatilor.

Scurt istoric: Familia sa este formata din parinti si fratele sau mai mic. Traiesc intr-un castel de la marginea Parisului, asta datorita faptului ca fratele tatului ei, a luat locul de Duce, iar ei au fost nevoiti sa se mute. De atunci familia sa, cat si ea isi urasc rudele, insa mereu ii viziteaza. Tatal sau a fost la un pas de a deveni Duce, insa din pacate nu a reusit, dar a descoperit ca este profitabil sa devina om de afaceri. Se ocupa cu petrolul, noua descoperiere a Frantei.
De la marele castig in bani al tatului sau, Angelique a devenit o fata impunatoare si cu fite, lasand balta cursurile de pian, vioara si harpa, gandindu-se doar la baluri si barbati.

Poza: http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=539
[don`t ask- ceva mai bun nu am gasit21]
sper sa se inscrie cineva ca fratele lui Angelique65

#5
So...sa spunem ca l-am facut si pe fratele Milenei :]

Nume : Dominic De ' Vandelimou'

Vârstă : 18 ani

Sex: masculin

Categorie Socială : Nobilime

Titlu : print al Frantei-dupa moartea tatalui lui va conduce Franta

Personalitate : Este un baiat educat, rafinat si foarte sarmant. Este foarte inteligent, stie multe limbi, danseaza foarte bine si canta la foarte multe instrumente. Este glumet, dar in razboie poate fi foarte autoritar.Este unul dintre cei mai iscusiti spadasin din regat, se pricepe foarte bine la arme. Nu este deloc naiv si este foarte perspicace. Foarte protector, cand vine vorba de sora lui mai mica si desi, aceasta este la fel de buna ca el, poate mai buna cu armele si in lupta, nu-i da voie sa practice acest hobby. Isi iubeste enorm sora si de acea o protejeaza astfel, incat ar putea sa-si dea si viata pentru ea.

Scurt Istoric: S-a nascut pentru a fi rege, si de la o varsta frageda i s-a dat o aleasa educatie, care ii si place, fiind opusul surorii lui. Mma i-a murit de cand avea opt ani, iar sora ei a suferit enorm atunci, si de acea a jurat s-o protejeze. Actual are o viata aristrocrata si linistita.

Poza: [Imagine: animeboy.jpg]
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#6
RE: Madame Bijoux - ÃŽnscriere Personaje
intru si eu
Nume : Adelaide

Vârstă : 19 ani

Sex : Feminin

Categorie Socială : Nobilime

Titlu : Nepoata Arhiducelui Franţei.

Personalitate : Este o fire tacuta,discreta,dar si vesala.II place sa isi petreaca timpul citind sau stand in gradina inconjurata de flori.Ii place sa povesteasca si sa calatoreasca.Este indragostita de un baiat simplu si modest ,dar inca nu i-a impartasit dragostea desi sunt buni prieteni.Nu ii place sa se incarce de accesorii fiind mai simpla ,dar eleganta.
Scurt Istoric : Tatal ei s-a indragostit nebuneste de o fata de viata nobila din Irlanda.A rapit-o de la parintii ei pentru ca acestia nu erau de acord cu dragostea lor.La 23 de ani s-au casatorit si la scurt timp a venit pe lume Adelaide.Fata era sa moara la 13 ani din cauza unei pneumonii ,dar a scapat ca prin urechile acului.Pe langa franceza mai stie alte trei limbi(engleza,chineza si irlandeza).
Poza : [Imagine: 15815_normal_anime_fav34639063.jpg]
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#7
Nume: Alice Blanc
Varsta: 17 ani.
Sex: Feminin, desigur.
Categorie Sociala: nobilime
Titlu: Fiica unui mare cont.
Personalitate: Are o personalitate ciudata. Cu persoanele necunoscute este rece, tacuta, timida chiar. De aceea unii nu o suporta, o cred increzuta si fitoasa. Dar cu persoanele apropiate este mereu prietenoasa, sociabila si daruitoare. Iubeste animalele, are si o pisicuta neagra cu ochii albastri pe nume Belle. Ii place sa deseneze si sa se relaxeze in natura. E foarte posesiva, nu lasa pe nimeni sa se apropie de lucrurile ei dragi, nici macar pe proprii ei parinti.
Scurt Istoric: Traieste intr-un palat din centrul Parisului. Parintii ei sunt foarte bogati, de aceea de multe ori sunt ocupati si nu o vad prea des. De ea au grija de obicei servitorii, care tin la ea foarte mult.
Poza: Nu inca.
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#8
vreau și eu (:

Nume : Anabelle Carasso

Vârstă : 17 ani

Sex: feminin

Categorie Socială : ”om obișnuit” ( adică nu face parte din nobilime, ați înțeles voi )

Titlu : fiica adoptivă a doctorului familiei regale

Personalitate : O fire vucanică care intră tot timpul în belele. Urăște familia regală, nobilimea, viața luxoasă și regulile ei, care i se par nefolositoare. Locuiește la palat împreună cu tatăl ei, pe care din când în când îl mai ajută în prepararea medicamentelor. Adoră pianul, de aceea se mai strecoară uneori în sala de repetiție. Nu îi plac persoanele rasfățate, care așteaptă totul pe tavă, crede că toți cei care fac parte din nobilime sunt doar niște snobi și ipocriți, care se bucură de necazurile altora, dar e prea încăpățânată să deschidă ochii și să vadă că nu toți sunt așa.

Scurt Istoric : Familia ei a fost omorâtă într-o confruntare cu armata regală, când ea avea doar 12 ani. A trăit un an de zile pe străzi, suparviețuind doar din mila oamenilor și din furat, dar apoi a găsit-o Henrry Carasso, care a adoptat-o. A promis că își va răzbuna familia pierdută, încă nu știe exact cum, doar că nu se va da bătută pâna nu vor suferi și ei așa cum a suferit ea.

Poza: dau un edit imediat ce gasesc ceva, ca pana acum nu am gasit cam ce am vrut eu
[Imagine: teru.png]


#9
Nume : Julie D'Arc

Vârstă : 19 ani

Sex: feminin

Categorie Socială : aIIa

Titlu : Menajeră

Personalitate: O fire tăcută şi retrasă, se străduieşte să aibă cât mai puţin contact cu cei din palat ptentru a nu deveni o damă de companie a reginei/împărătesei sau una din amantele regelui/împăratului, astfel rămânând fidelă soţului ei. Îşi doreşte să ducă o viaţă lungă şi lipsită de griji undeva la ţară şi o familie numeroasă.

Scurt Istoric: Mama sa a fost una dintre cele mai apreciate dame de companie şi tainic o amantă profesională a conducătorului. Aceasta a fost "fabricată" O.o în urma aventurii dintre mama sa şi bucătarul regal XD , deoarece acesta o şantaja. A crescut în cămăruţele de la bucătăria regală şi prin culoarele secrete ale palatului. După ce mama sa a murit otrăvită din ordinul suzeranei , s-a mutat într-un cartier mai sărac al Parisului. Acolo a întâlnit un băiat cu care s-a împrietenit şi cu care e căsătorită în prezent.

Poza: http://i1019.photobucket.com/albums/af31...n/zz-2.jpg



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  LipsiÅ£i de libertate ~ ÃŽnscriere - Cayac Scooby_LOVE_Doo 0 1.426 09-01-2012, 01:47 AM
Ultimul răspuns: Scooby_LOVE_Doo
  Academia Vampirilor- ÃŽnscriere Revival 12 6.409 11-12-2011, 11:51 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Armele Zeilor – ÃŽnscriere personaje Aveqetura 4 2.591 01-04-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: Kenky.
  Madame Bijoux Flash 2 2.730 23-05-2010, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Himisoara.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)