Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Madame Bijoux

#1
Stăteam şi mă plimbam prin grădină. Vroiam să scap de agitaţia monotonă ce mă înconjura aşa că m-am aşezat la pian şi am aşteptat să plece servitorii din preajmă ca să pot cânta. Pianul se afla în grădină şi fix nimeni nu mă vedea, poziţia perfectă în care fusese aşezat pianul. Ve frumos. Nici mpcar nu ştiam sigur dacă mă asculta cineva sau nu dar mie tot îmi plăcea. Îmi oferea satisfacţie morală prea mare şi îmi plăcea.

Eram plictisită şi nu aveam chef de nimic, iar orele de harpă se terminaseră. Aveam nevoie de un profesor pentru artă şi nu ştiam cine avea să fie. Deja dădusem anunţul şi speram să vină cât mai mulţi candidaţi pentru a mă învăţa arte cât mai repede. Nici nu ştiam cine va fi profesorul, dar chiar vroiam pe cineva.

ooc : Cine doreÅŸte.
-

#2
- Papa, te rog! Eu vreau portret!

Insa nici nu ma privea in ochi. Ce om! M-a lasat cu inima indurerata! Iese din camera, trantind usa. Ce infumurat!
Ma ridic cu tandrete din sezut, imi indrept spatele, imi aranjez parul si ies din camera. Simteam nevoia sa cant la pian. Talentul meu nu trebuia risipit! Ma asez pe scaun si incep sa-mi misc degetele pe clapele fine ale pianului. Imi misc buzele patimase si incep a grabi cantatul. Deodata usa se deschise.

-Domnita, tatal dumneavoastra va roaga sa parasiti incaperea. Oameni de seama vor sosi in curand, iar talentul dumneavoastra in arta cantatului... nu trebuie impartasit tuturor...

Oare ce voia sa spuna? Poate ar trebui sa cant la opereta. Talentul meu este mirific si trebuie impartasit tuturor din Paris, mai ales verisoarei mele, care se crede atat de perfecta. Cu talentul sau si felul cum isi onduieste corpul... Aii, sunt mai buna decat ea, iar papa stie foarte bine asta.

-Papaaa!

#3
Ma plimbam prin curte,unde erau o multime de trandafiri rosii asa cum planuisem acum un an cam cum va fi gradina mea personala si admiram fiecare trandafir cu coada ochiului.Am rupt unul,taindu-ma la deget iar sangere curgea pe petalele trandafirului bogat in mireasma.Am bagat putin degetul in gura finut si am oprit sangerarea,mirosind in continuare tradafirul cel frumos si rosu precum sangele meu.M-am asezat pe balansoarul meu leganandu-ma si continuand sa miros acel trandafir bogat in petale dupa care am inceput sa rup petalele din el insirandu-le in jurul balansoarului.Incercam sa imi fac o atmorfera placuta si exotica asa cum erau gandurile mele de zi cu zi.Stateam si visam departe...unde pe o plaja indepartata pe o insula frumoasa cu barbatul perfect si romantismul atingator.Dar acest vis nu a tinut prea mult ca imediat am auzit "Amanda,trebuie sa semnezi niste hartii pentru un mic serviciu,nu va dura mult draga mea"...era tatal meu si ca de obiceiel imi intrerupea toata imaginatia mea asta bogata,dar ce sa fac..m-am ridicat de pe balansoar si am mers cu el inauntru.

ooc:cine doreste.
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Madame Bijoux - ÃŽnscriere Personaje Flash 8 4.529 09-07-2010, 03:49 PM
Ultimul răspuns: Kazuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)