Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Armele Zeilor – Înscriere personaje

#1
Numele userului participant : Aveqetura

Numele personajului interpretat : Maxwell Godwin

Datele personajului : 34 ani, sex : masculin. Îi place foarte mult aventura și misterul. Marile mistere l-au fascinat întotdeauna și caută mereu să le înțeleagă. Deviza lui e mai degrabă : „Crede și nu cerceta !”.

Se treage dintr-o familie care a fost situata în clasa de mijloc a societății americane. Sârguincios la învățătură, a reușit să termine Facultatea de Arheologie si Știinte Naturale cu cea mai buna medie. S-a specializat pe dezlegarea misterelor, căutând neîncetat să dea o explicație științifică necunoscutului.

Nu și-a găsit jumatatea și nici nu o caută, lăsându-se mereu la voia întâmplării. A primit de la tatăl lui, o misterioasă lamă de sabie despre care n-a resușit încă să afle nimic.

Când aude despre intâlnirea unor oameni ce vor sa plece în căutatrea unor artefacte, întâlnire ce avea loc la un restaurant aflat în apropierea locului unde odată au fost cele două turnuri gemene, Max, cum îi spuneau prietenii se decide că trebuie să participe la acea intalnire.

Grupul din care face parte : Niciunul

Rog userii care-şi înscriu personajul să respecte schema pe care am făcut-o eu. La [b]Grupul din care face parte veţi preciza dacă sunteţi din grupul fanaticilor, numit Căutătorii de comori sau sunteţi din Grupul fără nume ori ca personajul meu – din niciun grup.[/b]
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Numele Userului Participant : Reed.

Numele Personajului Interpretat : Josh Aarons.

Datele Personajului : 26 de ani, sex : masculin. Josh este genul persoanei mai retrase, este singur la parinti, acestia fiind plecati, Astfel, tanarul locuieste singur intr-un apartament simplu. Nu-i place sa renunte atunci cand este pus in joc un lucru important, mai degraba, cand este vorba de valori morale. Adora tot ce tine de secrete, este o persoana inteligenta si uraste pe cele false, pesimismul, dulcegariile [ ex. filme de dragoste etc. ], si cel mai important lucru, uraste sa-i fie puse la indoiala ideeile sale. Isi ascunde temerile si sentimentele, nu vrea sa dovedeasca ca este slab, de aceea a invatat singur tot ce trebuia.

Grupul Din Care Face Parte : Niciunul.

#3
Numele userului participant: .::Saya::.

Numele personajului interpretat: Reira Mylton

Datele Personajului: 18 ani,sex: feminin.Reira este o persoana mai nebunatica.Ii place sa experimenteze chesti noi si tine foarte mult la prietenii ei.Nu are parinti, fiind crescuta de fratele ei mai mare. In ciuda faptului ca este fata , poate fi un adversar puternic in lupta.Nu i plac persoanele cu "nasul pe sus" si cele care se cred prea importante.Fratele ei este plecat in Germania iar inainte sa fi plecat i-a lasat Reirei o sabie fara sa ii spuna nimic despre ea.

Grupul Din Care Face Parte: niciunul

Reira:
[Imagine: lelouchccdaughter_2.jpg]

Sabia:
[Imagine: sabie5.jpg]
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#4
Numele userului participant : KawaiiS

Numele personajului interpretat : Manuela VonDi

Datele Personajului :
Vârstă : 24 ani
Sex: feminin
De mică a fost trimisă la un orfelinat, părinţii nereuşind nici până acum să îi găsească. De la o vârstă fragedă a fost foarte pasionată de bijuteriile rare şi tot ce strălucea şi avea valoare, căci acolo, la orfelinat , îngrijitoarea Manuelei le povestea mereu istorioare scurte despre astfel de lucruri. Când a crescut şi a ajuns la frumoasa vârstă de 18 ani, ea a fugit de la orfelinat, căutându-şi fratele vitreg de care auzise. Împreună au format un grup, al cărui nume este cunoscut şi astăzi prin toate colţurile lumii, numit "Căutătorii de comori" . La început grupul a fost format din două persoane, ea şi fratele ei, Alucard, însă după decesul acestuia, grupul a rămas alcătuit doar dintr-o singură persoană. Manuela a călătorit prin lume singură şi a adus de partea ei alţi oameni căutători de comori, iar acum, fiind şefa grupului, încearcă să-şi atingă ţelul.

Grupul din care face parte : Căutătorii de comori

#5
Mă bag şi eu <3

Numele userului participant : Kenky.

Numele personajului interpretat : Esther Von Csindrik

Datele personajului : 24 ani, sex :Feminin. Proaspăt ieşită de pe băncile Facultăţii de Istorie Antică şi Arheologie, Esther e pasionată de tot ce e legat de istorie şi mistere. E o fire extrem de curioasă şi îi place să citească. Raţională şi de o calmitate rară, Esther e întotdeauna o persoană care preferă să se gândească de două ori înainte de-a face ceva.
Exceptând pasiunea ei pentru istorie, ea adoră dulciurile, care o ajută să se concentreze mai bine. De aceea are mereu la ea cel puţin un baton cu ciocolată.
S-a născut şi a crescut până la vărsta de unsprezece ani în Germania, până când părinţii i-au decedat într-un accident de maşină. A fost crescută de bunicul ei, care la fel ca şi tatăl ei a fost un cercetător renumit. De curând i-a murit şi bunicul, profesorul Von Csindrik. Es a preluat cercetările lui şi a descoperit că bunicul ei era în căutarea unui artefact misterios.

Grupul din care face parte : Niciunul

Esther: http://i53.tinypic.com/28jfh1f.jpg



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  LipsiÅ£i de libertate ~ ÃŽnscriere - Cayac Scooby_LOVE_Doo 0 1.426 09-01-2012, 01:47 AM
Ultimul răspuns: Scooby_LOVE_Doo
  Academia Vampirilor- ÃŽnscriere Revival 12 6.409 11-12-2011, 11:51 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Aremele Zeilor – Cap. 1 : Alea iacta est ! Aveqetura 38 14.432 22-04-2011, 07:00 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Armele Zeilor Aveqetura 3 3.200 28-03-2011, 04:02 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Madame Bijoux - ÃŽnscriere Personaje Flash 8 4.529 09-07-2010, 03:49 PM
Ultimul răspuns: Kazuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)