Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lock and Unknown

#11
Hey girls! Vă mulţumesc că mi-aţi spus de ficul vostru. Aţi postat doar două capitole aşa că le voi comenta pe amândouă. So, let's get started...
Primul capitol: Well, îmi place faptul că narezi la persoana I. Am observat o mare greşală, ai început capitolul la timpul prezent, iar la sfârşit este la trecut. Dear, ar fi trebuit să îţi alegi un timp şi să mergi pe acela până la sfârşitul acestui fic. La flashback-uri este absolut normal să fie narat la trecut, dar din moment ce este început la prezent, nu ai nici o scuză. Pe viitor încearcă să fi mai atentă. În legătură cu descrierea, este prezentă, dar într-o cantitate destul de mică. Ai fi putut să dai nişte detali în legătură cu sentimentele Sakurei în momentul plecării sau ce a siţit când şi-a văzut reflexia ei suprapusă cu el. La naraţiune nu am ce să comentez pentru că mie una nu mi se pare că este ceva înneregulă cu ea. Acţiunea, mi se pare chiar grăbită. Adică a avut un scurt dialog cu Sasuke, se urcă în avion şi acolo este un dialog/monolog, iar după aceea ajung în Tokyo. Mie una mi se pare foarte inestetic. Încearcă să mai adaugi nişte desire şi vei vedea că va ieşi okay. Însfârşit, dialogul. Este într-o cantitate foarte mare şi de cele mai multe ori sec. Încearcă să-l diminuezi, şi caută altfel de replici sau prelucrează-le pe cele existente. Acel "Sakura p.o.v." arată foarte urât pus aşa. Well, dear §oNg iN rAiN mai ai încă de muncit, dar sunt sigură că marea majoritate a greşelilor le vei corecta curând. Sper ca sfaturile mele să îţi fie de ajutor.
Al doilea capitol: Dear, şi la tine acel p.o.v. arată la fel de urât. Îl poţi înlocui cu numele personajului din perspectia căruia povesteşti şi să pui două puncte ( ex. Sasuke: ), eu chiar cred că ar arăta mult mai bine fără acel p.o.v. . La tine dialogul este în exces şi în general foarte sec. Acţiunea şi aici este destul de grăbită, Eu chiar mă aşteptam să conturezi altfel acest capitol. În mare sunt exact aceleaşi greşeli pe care le are şi coechipiera ta, so nu mai are rost să le mai spun o dată.
Fetelor, eu consider că mai aveţi destul de mult de lucrat la acest fic, nu am apucat să îmi spun părerea în legătură cu titlul so... este destul de comun şi nu mă atrage cine ştie ce, dar povestea este frumoasă, iar numele capitolelor mi se pare interesante.
So dears, sper că nu v-aţi supărat pe mine şi deasemenea sper să mă anunţaţi când puneţi next-ul!
Bye bye
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#12
Am revenit . : ) :
În primul rând mă bucur că postaţi atât de repede next-ul, în al doilea acest capitol nu mi-a plăcut extrem de mult . Adică ,a fost plictisitor . Singura chestie interesantă a fost faptul că Sas`ke pleacă la Tokyo .Dear , ai avut un moment în care ai repetat intr-una pronumele pers. "eu" .Puteai înlocui acel cuvânt sau reformula propoziţia.Am observat şi greseli de tastare şi unele propoziţii care, pentru mine nu au avut vreun rost . În principiu , la capitolul descriere mai ai de lucrat .Naraţiunea e bunicică ,dar nu sunt mulţumită de acţiune . Mai încetineşte-o .Dialogul e mult şi în mare parte sec .
Nu am vrut să fiu rea sau aşa ceva ,vreau doar să vă ajut !
Aştept următorul capitol şi nu uitaţi să mă anunţaţi cand o să apară .
*Până atunci hugs şi multă imaginaţie .*

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#13
In sfarsit ajung si eu aici, asa ca: Meow~ :3
Am inteles ca doriti critica, asa ca o sa primiti din partea mea destula, dar nu va faceti griji eu combin binele cu raul, deci don't be afraid. ;;)
Pentru ca sunteti doua si scrieti un fic, am sa comentez la ambele capitole, ca sa va si asigur din prima ca a citit intreaga poveste. :-)

§oNg iN rAiN - Capitolul I: OK deci, eu nu pot sa incep ca toti ceilalti: "E sublim, e super e.." bla bla, nu am spus ca nu este dragut, chiar este dar sunt multe greseli pe care ar fi bine sa le depistezi si sa le corectezi my sweetheart. ^^

Titlu & Idee: Cand ma refer la titlu si la idee, am refer la primul capitol nu la intreg ficul, de asta am sa spun la sfarsit, acum puric primul capitol scris de tine §oNg iN rAiN.
Ca sa arate mai bine puteai pune asa : "Capitolul 1", iar jos direct Sakura si desigur bagai tot scrisul la bolt. Arata mult mai bine asa, decat sa scrii Sakura P.O.V..
Titlul capitolului, hmm.. nu pot spune ca este nu stiu ce, insa atrage atentia, dar putea sa spui foarte multe doar reducandu-te la titlul pus.


Descriere & Actiune & Greseli: Cu capitolul descriere stai mai bine, mi-a placut asa in mare parte cum ai descris, doar ca ce nu mi-a placut este faptul ca: actiunea a fost grabita in momentul in care a a aparut acea discutie purtata de Sakura cu Sasuke.
E, uite acolo vine si greseala ta, prea repede s-au desfasurat toate, iar descrierea nu a putut face fatza.
Mergea foarte bine sa ii descrii rozaliei sentimentele, aveai ce indesa in capitol.. dar nu prea ai facut, insa asa si asa se vede ca e mult mai bine. ^^
Iar greseli ai avut, nu stiu daca de tastare, dar unele de exprimare si de estetica..[cred.. sigur]

In prim plan pot spune ca primul capitol scris de tine e foarte dragut, insa mai ai de lucrat.. :-)
Sa nu te lasi indiferent de ce obstacole intervin. :]

Mickey Mouse - Capitolul II: La tine tot la fel, tu ina mai ai un pic de lucru, ceva mai mult decat colega ta. Dar am sa iti explic ce trebuie sa corectezi si ce nu. :')

Titlu & Idee: Titlul pe care l-ai ales la capitol este cu adevarat super, foarte bun.
Dar continutul lasa de dorit, pentru ca aici se vede ca Sasuke sufera ca nebunul dupa rozalie, aici interveneau atatea intrebari, un amalgam de sentimente, cat si zbucium sufletesc.. iar descrierea ta nu prea ne dezvaluie asta.
Ideea asa mai merge, dar puteai sa mai adaugi ceva actiune..

Descriere & Actiune & Greseli: Am sa incep cu greselile, ca ai avut: ei mancat anumite virgule si eu, una, m-am cam incurcat si m-am cam impotmolit pe aici.. :)) Dar intr-un final m-am descurcat.
Ai grije de ele, sa le pui unde le este locul. Actiunea este grabita, si al fel ca si la colega in anumite parti descrierea nu a putut sa o acopere.. dar asa si asa te-ai mai descurcat la dialog. :]
Care sa fiu sincera nu a fost sec, dar puteai sa mai adaugi.. tot egat de descriere, cum am spus mai sus, puteai indesa aici cu caruta.. :))
In rest asa capitolul a fost interesant, catusi de putin...
Te-ai descurcat bine, dar stiu sigur ca poti face mai mult de atat.

OK deci e vina mea.. eu sunt cam dura acum, dar nu prea am putut lasa laude ca nebuna, pentru ca daca tot a-ti cerut critica asta v-am oferit, macar asa poate o sa mai tineti cont si aveti sa creeati ceva frumos, oricum ficul este interesant si astept sa citesc nextul. ^^
Imi cer scuze daca am fost obraznica.. sau nesimtita cu acest com, daca este ceva sa-mi spuneti.

#14
Buna tuturor! Va cer scuze la toti daca v-am enervat ca v-am anunat ca eu si Mickey am deschis un fic, doar ca doream sa avem si noi critici din care sa realizam unde am gresit si sa stim cum sa facem mai bine. Tin sa ii cer scuze lui Mickey pentru ca m-a rugat sa ii editez capitolul unde am mai gasit greseli si mai ales la dialog unde era mult mai sec. Am incercat sa il fac cat mai bun si sa pastrez ideea pe care a avut-o ea. Si eu credeam ca este mai agreata faza cu p.o.v. . Mii de scuze.

Sa incepem cu capitolul, va cer scuze dar sa fiu sincera mi-e lene sa il mai corectez. Va cer scuze si pentru eventualele greseli. [mama, cate repetitii mai fac si eu :))]

Cap 3 – Oare confuzia duce la lasitate?

Sakura:
In secunda urmatoare buzele noastre s-au unit intr-un sarut dulce si tandru. Mainile sale imi umblau pe solduri dupa care coborau incet pe coapse dandu-mi fiori care imi faceau pielea de gaina. Buzele sale erau asa de moi, atingerile sale atat de tandre si de calde. Dar stomacul meu, de ce nu protesta deloc? Unde erau acei fluturasi atat de enervanti dar totusi atat de minunati? Unde era acea senzatie pe care o simte toata lumea cand are pe cineva drag aproape? Pana si in vise e prezenta iar acum a disparut. Oare dragostea mea pentru Kiba este doar o iluzie? Doar ceva din imaginatia mea care se intampla si in realitate si nu ar trebui?
Rup incet sarutul si il imping pe saten de langa mine. Alerg catre usa vilei si ies confuza. Usa se tranteste dar nu prea tare in urma mea iar eu aler imbracata in treningul negru care ramasese pe mine. Talpa adidasilor fiind subtire era chiar foarte comoda dar si riscanta daca intalneam vreo pioneza sau ceva ascutit. Alerg pe strazile din Tokyo pana ajung la tarmul marii. Mirosul de apa sarata ma induce intr-o stare melancolica, o stare care ma face sa ma gandesc mai limpede la ce s-a imtamplat in ultimul timp.
Daca as face o analiza la tot ce am facut, as putea spune asa: am plecat din Konoha si i-am spus lui Sasuke ca sunt satula de minciuni. Stai, pauza. Doar atat i-am spus? Chiar am fost atat de idioata incat sa uit sa ii spun ca voi urma ultimul an de liceu la Tokyo? Apasam pe Play: am incercat sa par puternica in fata lui si in avion am cedat. Am ajuns in Tokyo, acasa Kiba m-a sarutat. Pauza din nou: asta inseamna ca poate saracul baiat isi face iluzii ca ar putea avea o relatie cu mine si nu stie adevarul. Defapt, nici macar eu nu il stiu, asta am de aflat, daca imi place sau nu de Sasuke, chiar daca stiu ca mi-am lasat inima sa fuga la el si nu o mai pot aduce inapoi. Chiar nu pot. Dam din nou pe Play. Povestea de deruleaza in mintea mea pana ce am ajuns fugind aici si stau in genunchi pe nisipul moale. Am fugit de Kiba, am fugit exact ca o pisica de un caine. Am preferat sa fug si sa nu spun nimic, a fost cel mai jalnic lucru pe care l-am facut in viata mea.
Imi termin “analiza” si imi sprijin usor capul de picioarele pe care le-am strans acum un minut la piept. Tot ce mi-a mai ramas de facut inspre binele meu este sa ma concentrez sa nu ma mai gandesc la nimic, ceea ce imi reuseste usor. Mi-as dori sa pot sta asa la nesfarsit. Sa privesc valurile linistite care se pierd pe tarm, sa inspir mireasma sarata a intinderii imense de apa si sa nu ma mai gandesc la nimic altceva. Este chiar foarte relaxant. Fara griji, ganduri, probleme, sentimente puternice… Mi-as dori sa tina la nesfarsit.
-Esti bine? m-a intrerupt o voce soptita la urechea mea.
Tresar putin speriata pentru ca am fost luata prin surprindere. Nu, nu iar! Ochii aceia calzi in care ma pierd imediat, aspectul de baiat rau care intotdeauna m-a atras la fiecare baiat… Ma pierd, ma pierd intr-o lume noua, in care de-abia am pasit si am dat de chinurile care iti sunt oferite aici. Gandurile mele parca imi urau “Bun venit!” in Tara Confuziei, un taram care seamana cu o republica de-a comunistilor.
Revin cu picioarele pe pamant si imi prind capul care a cazut din nori.
-Kiba… nu ma intelege gresit. Tin la tine, dar…nu pot chiar acum sa accept faptul ca tu vrei sa fim ceva mai mult decat prieteni, i-am spus incercand sa imi tin lacrimile in frau. Sunt prea confuza. Nu inteleg de ce toti ma iubiti atat de mult. E ceva ce pe mine ma depaeste. Sincer, iarta-ma, dar mai am nevoie de timp.
-In regula, nu te voi presa. Dar tu sa nu uiti ca cineva te asteapta, mi-a spus afisandu-mi un zambet cald.
M-am ridicat si mi-am dat adidasii si sosetele jos. Paseam pe nisipul fin si caldut si incercam sa merg intr-un loc…cat mai departe de el. Priveam in jos si incercam sa imi inteleg prostia: nu i-am spus lui Sasuke ca adevaratul motiv pentru care am plecat din Konoha era scoala. Mergeam agale pe plaja pana cand ar fi trebuit sa ocolesc pe cineva, dar nu am facut-o simtindu-i parfumul. Un parfum care de-abia acum am realizat ca il ador. Dar daca ceea ce visam eu era doar o coincidenta? Orice tip din lume ar fi folosit acelasi parfum ca al lui. Imi plimb incet privirea de pe abdomenul sau bine-lucrat, inspre pectorali pana ce ajung in zona gatului. M-am oprit, imi era frica de chipul care urma sa il zaresc. Inspir incet aerul combinat cu parfumul sau care imi inmuia picioarele, imi iau inima in dinti si il privesc direct in ochi: abisul acela negru mi-a dat de inteles ca temerile mele s-au adeverit, pentru ca in fata mea era insusi Sasuke.
-Putem vorbi o secunda? mi-a spus calm si tandru.
-Si eu voiam sa spun la fel. Incepe tu, i-am spus ferm dar putin moale.
-Ce minciuni consideri ti ca ti-am zis? Faptul ca eu te iubesc?
-Deci acum nu iti mai aduci aminte, defapt nici macar nu stii ca eram acolo. Ultima zi de scoala, in fata academiei, i-am zis inainte sa ma intrebe la ce ma refer. Daca tie iti place de alte fete anunta-ma inainte sa te saruti cu ele in public, ca sa stiu ca s-a terminat. Eu…eu inca te mai iubesc, Sasuke, dar imi pare rau ca totul s-a sfarsit.
Am incheiat propozitia iar din spatele meu si al lui au aparut cate doi tipi. Pe mine ma tinea de umar un roscat cu parul ciufulit cu ochii de un verde dters dar cald, cu un tatuaj ciudat pe frunte. In spatele lui Sasuke, un saten, cu parul lung prins la spate intr-o coada, cu ochi de un mov foarte sters, il ruga pe Sasuke sa ma lase putin singura cu roscatul. Parca imi aduc aminte de el, fost prieten al brunetului, Gaara. Oare s-au impacat?
-Stii, ma faci sa cred ca te-ai nascut dintr-un trandafir. Foarte frumos, dar care provoaca rani foarte dureroase si adanci cu spinii sai ascutiti.
-Mai bine ai lasa de-oparte complimentele si ai trece direct la subiect. Vreau sa vorbesc cu Sasuke acum, nu cu tine.
-Iti dai seama ca roscata cu care s-a sarutat i-a sarit singura in brate, nu?
-… Nu, am zis dupa cateva mici ezitari in care mai mult limba mi se plimba prin gura aiurea si nu lasa cuvintele sa iasa.
Sasuke analiza atent fiecare miscare atat a mea cat si a roscatului, care se indeparta de mine in timp ce Sasuke se apropia. Mai mult, si mai mult. Prea mult…

~ Va uma! ~
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#15
Ma bucur atat de mult ca a aparut noul capitol, este mult mai bine cand participa doua persoane la un fic, se pun mai repede capitolul. Ceea ce nu mi-a placut, sau care dupa parerea mea nu is avea rostul era talpa adidasilor ("Talpa adidasilor fiind subtire era chiar foarte comoda dar si riscanta daca intalneam vreo pioneza sau ceva ascutit."), chiar nu cred ca este chiar atat de important ca sunt relaxanti, dar te poti intepa, sa fim seriosi. Descrierea a fost bina, dar putin coboratoare fata de primul, acela a avut un farmec poetic, acesta nu. Dar nu cred cava iau capul ca nu ati scris "poezi", asta este doar o remarca veche si nefolositoare.
Bafta la scris!!!!!!!!!!

#16
Eu, eu.. eu :))
gata sunt pe pozitii cu un com, dulceatza. :*
DE data aceasta vad bine de tot ca ai mai lucrat ceva la el, ai mai descris sentimentele rozaliei, cat si spatiul inconjurator, desigur.
Partea cu Kiba, hmm mi s-a parut dubioasa.. insa actiunea s-a cam grabit acolo, la fel si cand parca Sasuke ar fi picat din cer, aterizand pe plaja cu ea.. cam ciudat.:-?
Sa fiu sincera acolo chiar ai gresit, nu trebuia sa grabesti asa de repede.. dar lasa, ca si eu am facut o greseala asa.. la ficul me, chiar acum.. :)) Well suntem chit. ^^
Oricum, te felicit pentru un caitol mult mai ingrijit, desigur am vazut cateva greseli, iar in unele parti ai mancat cateva litere, ti-a fost foame ? ;;)

OK, te las, spor la urmatorul capitol si astept nextul din partea partenerei tale. :-)

#17
Sas`ke e în misiune: Recuperarea Sakurei.
Sper ca Sakura nu l-a înlocuit cu Kiba, îmi place personajul, dar...
Deci îmi place mult, dar de ce sunt asa de scurte:((... Abea am început sa citesc și gata capitolul.
Dar ideea este originala, descrierea este destulă, dialogul nu este deloc sec, hmmm... narațiunea îmi place... știți sa descrieți sentimentele... Ce sa mai spun, aștept cu nerăbdare nextu... Poate îmi spuneți și mie când îl puneți.

Ja ne!:bye:

#18
Heei .^^
Ce să spun ? Capitolul ăsta a fost foarte okay .Mă bucur că ai descris sentimentele rozaliei,dar sincer puteai descrie maaai mult .[:p]Acţiunea a fost puţin grabită because atunci când Sas`ke a apărut nu mi.am dat seama de unde ... o . o A fost ceva`n genu : WTF ?De unde a mai apărut şi ăsta ? : - ? .
Încearcă să eviţi chestia cu play,pauză etc :-@ .Nu arată bine .Adică,când Sakura părea tristă începe cu play-uri şi nu mai ştiu eu ce ? Bine ,înţeleg ai vrut un moment comic ,dar nu cred că era nevoie .Atunci când e melancolie ,e melancolie !
Eh ,sper că nu te-a supărat comentariul meu .:-*
*Hugs şi muuultă imaginaţiee . *

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#19
Hey hey.Imi scuzati intarzierea..Pai o sa imi spun parerea doar despre ultimul capitol,deoarece consider ca ceilalti au spus tot ce era de comentat.

Pai,sa incepem: Dialogul mi se pare ok.Nu este sec,iar fata de celelalte capitole,nici asa de mult.

Descrierea este buna,insa mai se putea adauga.De exemplu sa descrii peisajul pana sa ajunga pe malul mari.Si apropo de desciere,nici macar nu stiam ca vila lor,se afla atat de aproape de mare.
Alteori ai descris lucruri ce nu isi gasesc rostul,gen:"Talpa adidasilor".Ce legatura are ca prin talpa putea trece o pioneza foarte usor,cu sentimentele si zbumuciul interior al Sakurei? Sincer nu am inteles asta..

Naratiunea este buna.Deci la acest capiol imi place..

Actiunea mi se pare grabita.Atat in acest capitol cat si in celelalte.Desi am spus ca nu ma voi lega decat de acesta,ce voi spune are legatura.Mult prea repede a ajuns Sasuke in Tokyo.Exact in aceeasi zi cand a ajuns si Sakura,numai la cateva ore?
Mult prea repede s-a intalnit cu Sakura,mai ales ca el habar nu avea ca ea este in Tokyo,din cate am inteles eu,iar pe langa asta nici macar nu avea habar ca ea este pe plaja.Tokyo este un oras mult prea mare,pentru ca nici macar dupa o zi , cei doi sa se intalneasca , si pe plaja,si la aceeasi ora.Puteai sa mai descri,si sa nu grabesti atat de mult actiunea.

Semenele de punctatie lipsesc uneori,si am observat si cateva greseli de tastare.
Ai facut destul de multe repetitii,care nu suna bine.Ar fi putut inlocuite cu niste sinonime,iar uneori chiar scoase.

Si acum mai am o parere.Ea spune ca il iubeste pe Sasuke si tot tacamul,insa se lasa sarutata de Kiba.Sunt cam multe sentimente contradictorii.Spune ca a plecat din Konoha din cauza liceului si ca ar fi trebuit sa ii spuna lui Sasuke,insa baiatului ii spune ca a plecat datorita faptului ca l-a vazut pe el sarutandu-se cu o roscata..Hmm,poate nu am inteles eu bine,si imi cer scuze...

Pai cam atat am de spus.Acesta este punctul meu de vedere.Sper sa nu va suparati,insa am spus toate aceste lucruri pentru a va ajuta..
Intr-un final spun ca astept continuarea.Succes la scris!



#20
Hey girls! Îţi mulţumesc că m-ai anunţat. Îmi pare sincer rău că abia acum, după destul de mult timp, am ajuns să comentez şi eu acest capitol. Okay, păi să începem. Dear, am văzut câteva greşeli. Nu sunt grave, dar nici în regulă nu este să apară aşa aproape una după alta. Ar fi fost mai okay dacă ar fi fost, de exemplu una la începutul capitolului şi una la sfârşit ( nu că aş vrea să fie greşeli ). Se pare că ai nişte probleme cu semnele de puncuaţie, în special cu virgulele. Câteodată le pui unde nu trebuie, iar alteori când sunt necesare nu le pui. Aici ai mare grijă, pentru că o virgulă pusă greşit schimbă într-un fel sau altul înţelesul propoziţiei.
Acţiunea mi se pare chiar foarte grăbită. Încearcă să nu o mai fugăreşti atât de tare. Adică, exact în prima zi se întâlneşte cu Sasuke. Vreau să spun că în aceste câteva ore în care au fost despărţiţi ai fi putut să le lungeşti, nu neapărat să le elimini. Mă gândesc că tot în aceeaşi zi să se întâlnească, dar într-un capitl următor.
Descrierea, well aici ai nevoie de îmbunătăţiri, deoarece este foarte puţină şi dai impresia că nu eistă deloc. Descrie mai mult peisajele sau/şi sentimentele personajului. Aşa ai lungi puţin capitolul şi l-ai face oarecum mai interesant. În momentul de faţă această lucrare mă lasă rece. Nu are nimic în ea care să mă îndemne să recitesc capitolul.
Dialogul, aici nu mi se pare că este sec. Poate şi din cauza faptuli că este mai puţin şi i-ai acordat mai multă atenţie. Dacă o vei ţine tot aşa va fi mai mult decât bine ( cel puţin eu nu te voi mai bate la cap cu el ).
Naraţiunea este foarte okay, so no comment.
Dear, am observat că nu foloseşti figuri de stil. Foloseşte-le şi vezi în ce fel îţi schimbă conţinuul lucrării. So... asta este tot sper să mă anunţi când pui next-ul
Bye bye
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Unknown Name - Naruto story maybe? ♡Keiko♡ 2 2.380 07-02-2011, 01:10 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Relationship with an unknown! (yaoi)+16 Aliss_anime 1 2.260 05-06-2010, 04:17 PM
Ultimul răspuns: Hetalia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)