Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life among the Yakuza

#31
Yupi , iar sunt prima , deci ca sa vezi , acum imi aplce din nou de Sasuke :X . Aveam eu o banuiala ca va iesi pozitiv. Dar nu credeam ca va acepta Sakuske copilul , dar a facut bine ca la aceptat . :p . Descreire ai dar putei si mai bine , dar se vede ca ai mai evoluat , naratiune la fel , dalog , e bun mie nu prea mi sa parut sec , dar astea e parerea mea . Ideea acestui capitol mia palcut mult de tot . Si pot sa intreb unde era Monique care era Sakura la piscina ca sa-i mai dea o tigaie in cap :)) . De acest capitol nu prea pot sa spun multe deoarece mi-a aplcuct mult de tot si legat de Sasuke sper sa nu le mai vad pe curvele alea mai ales pe cea castanie . Cam ata pupici :X:X
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#32
mai vreau..nu'i corect:((nu fii rea shi pune next...shi acum sa fiu sincera...
m-a surpins comportamentul lui sasuke:d
greseli de tastare..nu prea am observat..deci next:X
ToXic Kiss

#33
Hmmm... interesant capitol, iti spun idea lui imi place foarte mult. Inca reusesti sa ma ti in suspans si asta imi place.
E bine ca ai cateva aspecte noi, pe care nu prea le-am intalnit in alte ficuri, de fapt in mai niciunul, pentru ca toti se rezuma la lucruri frumoase, in loc sa mai distruga cateva vieti sau sa apara lucruri surprinzatoare etc.. : )
Dar sa revin asupra ultimului capitol, pe care l-am citit cu placere, dar insa care are destul greseli. Cu toate acesea te felicit ca ai mai evoluat un pic, se vede lucrul acesta dar nu foarte mult. Drumul inca este unul lung si greu. ^^
______________________________________
1` Acum pot spune ca si descrierea si actiunea sunt grabita.. ciudat nu. : |
Pentru ca de multe ori ai grabit ritmul si descrierea nu prea a putut sa tina faţa.
Incearca sa incetinesti, nu te mai grabi sa ajungi la punctele culminate ale capitolului, cu cat este mai usor cu atat mai bine si mai clar.
Incearca si tu sa descrii mai mult sentimentele, infigete un pic mai mult in ele, fiindca lipsesc cu desavarsire.
Ce nu mai imi place mie este faptul ca Sasuke este asa de imatur si iresponsabil, se linge cu toate, schimbarile lui de comportament sunt bruste si nu au inteles.. @___@ ma deruteaza.
Pare un rasfatat din cap pana in picioare si nu stie cum sa aprecieze o femeie..
Pe langa asta Sakura este prea naiva, nu face nimic ca sa il opreasca, e prea moale, incearca sa-i maresti atitudinea, incapatanarea, asa o sa reusesti sa faci ficul si mai in suspans si mai interesant.
pe langa aceste surprize neasteptate, merge si ceva actiune legata de comportamentul pers. sa izbucneasca si ele putin.. XD Ca asa pare prea simplu. .____.

2` Ai destule repetitii, dar nu neaparat de cuvinte ... si de alta natura chiar.
Si pe langa greselile de tastare se incadreaza si alte greseli precum ca:
Sasuke e prea rautacios si e un tampit si jumatate.. habar nu are sa se comporte ca un fiu de Yukaze, asa si asa sa spunem ca da.. dar incearca sa-i conturezi acest aspect.
Sakura prea o ia moale cu el, ar trebui sa-l si paraseasca pentru un moment si dupa aia el sa vina dupa ea, tanjind dupa dragostea ei. [e uite asta este o idee, poate vrei sa o folosesti]Si tot asa..
______________________________
Scuze ca am fost mai rautacioasa, mai ales in privinta personajelor, doar ca mie asa mi se pare, daca privesti mai cu atentie Sasuke pare un copil ce vrea totul, doar bataile aprige si comportamentul acela mai degajat pe care il avea inainte il faceau mai masculin..iar Sakura, trebuie sa ia masuri.
In rest asa mi-a placut capitolul, cu toate ca ai avut greseli, insa idea a fost buna, ma bucur ca Sakura are un copil si sper sa-l nasca cu bine. :]

#34
In primul rand, buna. Vreau sa iti spun mai intai de toate ca imi place mult ficul, dupa cum ai precizat si tu, te-ai inspirat din cel al lui manu, dar oricum ai venit cu ideile proprii, ceea ce este de apreciat !

Dialogul uneori este sec, ceea ce nu este bine, pe motiv ca el ajuta la caracterizarea personajelor.
Descrierea se impleteste uneori cu naratiunea.. Uneori, spun, ai unele pasaje cand este foarte seaca, nu exprima nimic.. Nici decor , nici sentimente.. Mai bine spus, Moca !
Ai putea incerca sa te concentrezi mai mult pe figuri de stil, pentru ca povestea uneori pare de adormit copii.. Si cand spun mai multe figuri de stil nu ma refer la mai multe repetitii pentru ca ai fara numar ! Sentimentele pe care vrei sa le exprimi, nu cred ca sunt conturare la adevarata lor valoarea.. Pune mai mult accent pe ele !

Interesant titlul, datorita lui am inceput sa citesc ficul. Asezarea in pagina este buna. La topica si punctuatie mai ai de retusat. Greseli de tastare, ai putea inainte sa il postezi, sa le corectezi !

In privinta ficului.. Sakura din perspectiva mea, ar putea sa isi impuna parerea mai mult.. Ai putea condimenta putin lucrurile cu sare si piper, sper ca intelegi ce vreau sa spun. Uneori ma plictisesc si sar peste pasaje.. Incearca sa gasesti ceva mai interesant !

Cam atat am avut de spus, iti urez succes in continuare!
La cat mai multe capitole si inspiratie !
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥

#35
Scuze daca e prea scurt. m-am uitat pe fic si sper sa nu fie greseli.

Capitolul X



Afara soarele stralucea, pasarelele cantau trilulire lor mirifice care iti incantau inima. Eu stateam la o masa mare din lemn si rasfoiam o carte. Citeam foarte interesata de continutul cartii, paginile cazand pe partea cealalalta una dupa alta.
Citesc asa pana gasesc o fraza destul de interesanta care ma pune ganduri
Life among the Yakuza is not always easy. The weaker the strong apologize even if nothing were wrong. If you go against the strong head you can keep your life. Only with strength, charm and head can become somebody.
Yakuza este o grupare mafiota si a fost infiintata demult dar oare de cand? Ma ridic incet de pe scaun si ma indret spre biblioteca. Sasuke daca este seful Yakuzei trebuie sa aiba prin aceasta biblioteca veche si prafuita lucruri despre Yakuza.
Acea fraza ma pus pe ganduri....oare la ce se refera?
Cum adica cei slabi isi cer iertare de la cei puternici chiar daca nu au gresit cu nimic? Eu nu o sa-mi cer iertare pentru ceva ce nu am gresit! Eu nu imi cer scuze nici pentru ce am gresit dapai pentru ce am gresit?!
Dar nu asta ma pus pe ganduri ci fraza in sine deoarece nu prea avea ce cauta intr-o carte de mituri si legende.
Merg incet printre rafturile bibliotecii si caut cu privirea ceva care sa para mai de Yakuza. Ma uit la carti si intr-un final vreau sa ma las batuta caci nu gasesc nimic dar deodate privirea imi cade pe o carte pe care nu prea am vazut-o si desi eu colind deseori biblioteca. Era o carte gri si avea pe ea un dragon rosu spre gri.
Deobicei cei din Yakuza au tatuaje japoneze, iar dragonul este un tatuaj japonez. I-au cartea si o sterg de praf ca sa vad mai bine culoarea dragonului deoarece se vede ca e rosu-gri dar nu foarte bine. Dupa ce o sterg observ ca, cartea e neagra nu gri iar dragonul este rosu.
O i-au si ma indrept spre masa sa ma pun pe citit. Merg printre dulapurile gigantice care ating tavanul si el inalt. Carti de tot felu sunt in aceasta biblioteca. Mari, mici, colorare in toate nuantele existente. Nici daca as sta aici o saptamana si as citit fara oprire nu cred ca as reusi sa citesc tot ce este expusaici. Dapai sa mai intru si jos sa ma uit. Cred ca o sa durezetoata viata sa le citesc pe toate.
Ajunsa la masa, trag scaunul, ma asez pe el si deschid incet coperta si ajung la prima fila. Pe ea scrie Yakuza.
-Bingo! spun cu voce tare bucurandu-ma ca am nimerit cartea din prima.
Dau a doua pagina si incep sa citesc. Date peste date, nimic interesant pana acum. Depilda spune ca are membri in toate tarile.
Toti sefii Yakuza de la infintare si pana acum:
Hiroshi Uchiha sotie:
Shun Uchiha sotie: Kaori Uchiha
Tadashi Uchiha sotie: Kumiko
Izanagi Uchiha sotie: Fumiko Uchiha
.....
Fugaku Uchiha sotie: Mikoto Uchiha
Sasuke Uchiha sotie: -
Erau vreo cincizeci de nume deci aceasta organizatie era una foarte straveche.
Apoi citesc ca o fost infiintata cand existau ninja, lupte cu sabii, secrete, regi, si toate astea.
Si vad ca sunt multe pagini libere. Cred ca este o carte in care se scriu numele sefilor Yakuza si sotiile lor. Se pare ca la Sasuke nu a pus sotie. Este inca tanar si nu s-a casatorit. Ce fel ar fi daca numele meu ar fi scris?
Sakura la ce te gandesti....
Numai vise peste vise. Atata mai am. Mama mea este cu tatal meu si duc o viata destul de confortabila in casa lor. Nu am sa mai fac prostia sa spun casa mea niciodata. Si chiar daca nu e Sasuke tot nu am sa mai spun deoarece peretii pot sa aiba urechi.
Dar tot nu am aflat nimic asa ca ma duc sa pun cartea la loc si dupa sa i-au micul dejun deoarece mie putin cam foame si mi-e pofta de niste zmeura.
Pun cartea la loc si ies din biblioteca, tragand dupa mine cele doua usi si inchizndu-le deodata. Cobor scarile lenesa, si ma duc la bucatarie. Pe scari observ ca din camera noastra iese iar acea castanie doar cu un halat si toata rosie la fata. Cred ca sasuke iar s-a distrat...
Imi intorc capul deoarece nu vreau sa o privesc caci mi se frang bucatelele de inima in mai multe bucati pana ajung sa fie praf si dupa nimic.
O aud in spatele meusi cred ca si ea vrea sa coboare la bucatarie. Cand ma simt imbrancita si cad pe scari. Ma lovesc la cap, dupa care vad o balta de sange in jurul meu iar dupa...negru.
Aud cateva tipepe si un ras puternic dupa care nimic.
Iar in acel negru si de aceasta data nimic, nici macar o porita de lumina. Se pare ca de aceasta data nu o sa mai vad lumina ci doar o groapa mare si rece.
Nu, nu o sa mor de tanara! Daca nu gasesc o portina de lumina o fac eu.
O sa ma lupt sa traiesc oricat m-ar durea sa incerc, oricat de dezamagita voi fi cand Sasuke iar se va f**e cu aceste curve si fel si fel de lucruri care ma ranesc mereu.
O fost dragut cu mine ieri deoar asa. El nu ma iubeste, si nici nu-i prea pasa de copilul nostru care de azi inainte va fi numai al meu. Voi fugi din aceasta casa si imi voi lua copilul. Nu-mi pasa daca o sa mor de foame. Mai bine asa decat sa traiesc o viata in acest infern....


Sasuke

Stau in camera mea, pe pat extenuat de la Megumi, cand aud un zgomot cum cineva ar fi cazut dupa care un ras. Ma rididc si ma inchei la slit dupa care cobor incet pe scari si dupa putin timp o aud pe Monique cum tipa dupa ambulanta.
O vad pe Megumi cum rade iar pe Sakura.....intr-o balta de sange.
-Nenorocit-o, ce i-ai facut domnisoarei Sakura?
-Baba proasta... tarfa aia si-o merita dupa ce m-a jicnit.
-Daca afla domnul sasuke o sa te omoare.
-Vezi sa nu! nu-l intereseaza de aceasta cu**a ci doar si-a batut joc de ea si nu-l intereseaza nici de jigodia aia de copil pe care il poarte tarfa aia.
Cand aud asta ma opresc pe scari si nu mai pot de nervi. Cum a puput zice asa ceva de Sakura?
Ma duc nervos la Megumi si o i-au de par si o intreb ce a facut.
-Iubitule, am scapat de tarfa asta si de copilul ei. imi zice fata cu o fata de catel nevinovat
-Sakura pe care o numesti tu tarfa sa stii ca ma intereseaza si copilul pe care il poarta este si copilul meu. cum sa imi insulte copilul.
Dupa scot un pistol de la spate si il pun la cap. Aceasta incepu sa tremure si ma ruga sa ii crut viata.
-Domnule, acum trebuie sa o ducem pe sakura la spital.
Nu mai stau pe ganduri si o imping pe cu**a aia de langa mine, aceasta cazand pe jos. O i-au pe Sakura in brate si alerg pana in fata casei. Ambulanta a ajuns in fata casei. Dupa ce vin medicii cu targa o pun si ma duc si eu in ambulanta cu ea. Pornim spre spital si ajungem foarte repede.
Ajunsi in fata spitalului doctorii alearga repede cu targa pana in sala de operatie pe cand eu ma pun pe o bancuta si astept.
Cum am putut face una ca asta? Cand a incercat sa o omoare la piscina nu am zis nimic gandindu-ma ca nu o sa mai incerce nimic, dar uite...
Imi pun mainile in par si incerc sa ma calmez si sa imi zic ca Sakura si copilul sunt bine.
Pe cine incerc sa pacalesc? Poate va pierde copilul sau daca s-ar afce bine sigur nu o sa mai vorbeasca cu mine niciodata.
Ii accept ura si poate sa ma omoare dar macar sa traiasca ei deoarece nu mi-am dat seama pana acum dar eu o...iubesc!
Am fost un prost cand mi-am batut joc de ea si cand am stat cu acele cu**e.
Dupa lungi ore de asteptat si rugat doctorul iese cu o fata care nu pare prea fericita. Ma ridic rapid si il intreb ce s-a intamplat.
Omul se uita la mine cu o urma de tristete in privire si imi spune sa a facut tot ce se poate...
-Spune. Este bine?
-A pierdut mult sange si este intr-o stare critica. Daca pana maine nu v-a deschide ochii atunci nu am avem ce face. imi spune dupa care pleaca
Nu pot sa cred ce mi-au auzit urechile. Nu-mi imaginez viata fara ea.
Cad in genunchi cu capul in jos si las o lacrima sa-mi curga pe fata. I-am facut viata un calvar dar ea tot mi-a zis ca ma iubeste.
Mereu mi-a zis ca ma iarta si desi nu prea se putea ierta cele intamplate.
Stau asa pana o aud pe Monique ca vine la mine si ma intreaba in ce stare este Sakura. Nu zic nimic iar din acest gest s-a intels foarte multe. Batrana incepe sa planga ia eu ma abtineam cu greu sa nu o i-au ca si batrana.
Ma ridic incet de pe jos si ma pun langa batrana care plangea si o i-au in brate. Ea mi-a fost ca o mama dupa ce mama mea a murit.
Asteptam ca Sakura sa deschida ochii si sa-mi spuna ca ma uraste, sa ma omoare daca poate, numai sa traiasca.
Asa am stat toata noaptea iar a doua zi doctorul intra in camera pacientei. Dupa cateva minute iese si ne spune ca nu a deschis ochii.
-Vreti sa o deconectam de la aparate? ma intreaba acesta trist
Il i-au de gulerul de la camasi si incep sa tip la el ca-l omor daca va face asa ceva si sa mi-o aduca inapoi.
Monique ma linisteste si imi spune sa asteptam poate se va intampla un miracol.
-Ce miracol? Stiu ca si mama a fost in starea ei si asa mi s-a spus si atunci... spun lasand capul in jos.
Si acum mama unde este? Este aici sa-mi spuna ca am fost un prost? Este aici sa-mi aline durerea? Nu, nu este aici ci intr-o goapa in care incurand va intra si Sakura. incep sa zbier din toti plamanii la batrana care era trista dar incerca sa ma consoleze.
Nu puteam sa ma stapanesc din cauza nervilor si mi-am razbunat nervii pe un perete. Cand pumnul meu a facut contact cu pereele acesta s-a spart putin si s-a vopsit in rosu. Sangele curgea dar pe mine nu ma interesa nimic decat Sakura, dulcea mea Sakura.


Life among the Yakuza is not always easy. The weaker the strong apologize even if nothing were wrong. If you go against the strong head you can keep your life. Only with strength, charm and head can become somebody. = Viata printre Yakuza nu este intotdeauna usoara. Cei slabi cer iertare celor puternici chiar daca nu au gresit cu nimic. Daca iti pleci capul in fata celor puternici poti sa ti pastrezi viata. Numai cu putere, sarm si cap poti deveni cineva.

#36
Oau , asta chair mia palcut partea aceasta. E scurt dar e bun , dar si trist , totusi mi-a palcut . Descrere ai , dar poti si mai bine , naratiune la fel , dilaog ai si putin e bun si acesta , dar in unele parti suna cam sec . Ideea acestei aprti e buna , dar totusi imi fac griji leagat de Sakura sper sa nu moara , nici ea nici copilul ei . Am ramans surprinz palcuta de reactia lu Sakuse , se pare ca el cjair o iubeste cu adevarat de Sakura si nu se joaca cu ea . Si am o banuiala ca ea va fi sotia lui si nu alta curva cu care se tot distreaza el , de ceva vreme in coace. Cam ata sper sa aduci repede nextul si sa fie la fel de buna. Cam ata pa pa :X:*
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#37
Lasam deoparte tot ce ai gresit si bal,bla, asa am sa las un altfel de com.

Mai intai de toate sa-l f*t pe Sasuke cu o creanga de brad simpatica.. =)) pentru ca este un tampit deplin, intrece orice masura, e prost si orb.. caci pana acum, pana in momentul acesta, nu a vazut cat de mult il iubeste Sakura.: |
Doamne cat de prost sa fie, sa nu vezi un asemenea lucru.. dar ce ma enerveaza cel mai tare este faptul ca, se juca cu vagaboandele alea si nu vedea cat de mult sufera rozalia. Uite ca acum i-a facut-o Dumnezeu, cat as vrea sa-l sugrum.. >: ( pana moare. DX
Sakura, ingerasul meu acum e pe patul de moarte, sa speram ca isi va reveni, sper sa nu moara, vreau sa se trezeasca.. :(( nu o lasa asa. Si oare ce are sa fie cu acel copil nevinovat care se dezvolta in ea.. prost, prost esti Sasuke, imi vine sa-l omor.... :-w
Chiar mi-a placut capitolul, nu mai enumar greselile pentru ca deja le stii.
Si sincer am citit cu placere, am ramas stupefiata la ce fel de intamplare a fost, cu toate ca actiunea s-a cam grabit, e ok asa si asa.
Succes in continuare si abia astept sa vad nextul.
La un moment dat am crezut ca asta este sfarsitul.. :)) am crezut asa pentru ca ai pus citatul de mai sus, partea aceea cu Yukaza. ;;)

#38
Ce imi vine sa-ti fac X(..cum sa nu ma anunti! :-w..innebunesc aici
Evoluezi, dar tot mai trebuie descriere, inca putin si totul e ok;) Era sa-mi dea lacrimile la partea cu Sakura.:[[ ersti rea... asa de rau s-a lovit? o zis Sasuke ca si-a data seama ca o iubeste, dar asta isi da seama in ultimu ceas, cand nu mai sunt sperante. Idiot, daca l-as avea in fata mea fii sigura ca ti l-as da inapoi in sicriu si cu popa in fata lui citind evanghelia..iar pe Mugeni, Muegi..cum o chema o omor.. frate chiar putea sa apase odata pe tragagi, nu dura decat o sencunda..il ajutam si eu..
Nenorocitu..X( te rog ca rozalia sa traiasca :pls: chiar vrei ca ea sa fuga de-acasa.. moama o.o
am sa mor..chemati o ambulanta..
era sa uit..faza cu tigaia a fost mortala =)) inca una si era super..schimbator mai e brunetu
ti-am zis Sasuke e pe lista de moarte la mine si tu esti pe lista de bataie ca nu mi-ai spus:)) [glumeam]
Astept next si spor la scris >:d<
Besos :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#39
E chiar interesant ficul tau, am observat cateva greseli dar sunt minore deci nu o sa le iau in considerare bafta la scris si tine-o tot asa;)
A fost odata ca-n povesti
A fost ca niciodata
Pe la newsgroupuri romanesti
Poate o draga fata.

Iara de trista ce era
Caci nu avea pereche
Un kil de tuica-si cumpara
Pe zi ca sa se-mbete.

Si imbatindu-se vedea
Cum St. Basil apare
Cu calul sau alb ca de nea
Cu ochelari de soare

#40
ippppppppppppppppppppppppp....mai vreau:((( pune next
next
next next te log :o3 din sufletelul asta micut al meu..:x
ToXic Kiss



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.898 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.243 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Yakuza's boss in love +18 ellamanu 88 116.196 17-06-2011, 11:03 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)