Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Last Chance - inscriere personaje

#1
oki....deci sa vedem

In materie de idei e cam greu deci sa vedem........EVRICA.....Am gasit

Un, mic orasel de provincie este asaltat de invazia tehnologica, isi pierd tot ce avea drag, traditii, case si pana si familiile insa un lucru nu le-a putut fi rapit de tehnologia care le-a intrat pe sub piele, acela e iubirea. In lumea asta noua cucerita de monstri ai tehnologiei acest mic orasel inca traia intr-o idila fara de sfarsit.

Ceva insa avea sa se schimbe, ceva subtil dar insesizabil. E o zicala ce spune ca "cei ce dobandesci mari puteri au si mari responsabilitati" insa aceasta expresie fusese ingropata in clipa in care fusese deschisa metaforica cutie a Pandorei, s-a eliberat din ea totul si cel mai repede a navalit afara imoralitatea si lipsa de scrupule, i-a cuprins pe toti si acum se apropia cu pasi rapizi si de acest mic orasel.

Cei ce-i erau localnici nu stiau ca lumea in care isi duceau vietile linistite si pasnice avea cat de curand sa se inece intr-un ocean de intuneric doar un lucru ii putea salva iar singurul loc in care supravietuise acest lucru, care se parea ca murise in alte locuri, era iubirea, dragostea ce si-o impartaseau reciproc cei din oras, ura intre vecini nu exista, invidie gelozie sau rautate, erau mituri, sau fabule. Notiunile astea erau pentru ei ceva cu totul distant si chiar necunoscut.

In acest loc se intampla totul. Aici apare si incearca sa sugrume, cu bratele sale scheletice, fantasma depravarii, insa in calea ei e flacara vesnic vie a iubirii, singurul dusman si singura bariera impenetrabila.



Bun ala e inceputul si detalii acum sa va dau o idee despre oras si ce vreau sa zic prin evolutie tehnologica:
-din sistemele obisnuite de preparare a mancarii se trece la automatizare totala
-masinile merg singure si traficul aproape ca nu mai exista
-curatenia e permanen mentinuta de roboti adjuvanti care au sarcini specifice.
-era sa uit sa precizez ca exista si imbunatatiri tehnologice

Sa nu uit si cateva reguli pentru nou veniti :

-Power playul este interzis : inseamna ca nu ai voie sa zici sau sa prezinti actiunile altor personaje, replicile pot fi copiate pentru clarificarea raspunsurilor date la fiecare replica

-Spam interzis dar se stie deja minim 10 randuri, fara a se pune la socoteala jumatatile sau 3/4, randuri intregi, se poate face excepti dar nu mereu minim 5 in cazurile de exceptie dar nu mai putin

-Cam atat 4

Asa deci acum mergem la personaj

Nume: Ralen Siragana
Varsta: 492
Origine:din afara
Imbunatatiri tehnologice: un accident l-a lasat fara maini si picioare iar inima i-a fost grav afectata, tatal sau fiind creatorul tehnologiilor acestea noi l-a salvat dar a pierdut pe cineva drag intre timp pe sotia sa
Arme:coasa si pistol
Caracter: e mai mereu tacut cu tendinta de a nu spune prea multe alegand cel mai des sa priveasca pana cand e nevoie sa actioneze.
Scurt istoric: Si-a pierdut mama la scurt timp dupa accidentul sau insa asta nu l-a oprit a lucrat alaturi de tatal sau insa nu l-a putut ajuta deoarece nebunia la dus la acte disperate si a ajuns sa-si abandoneze familia si sa plece cu tot ce avea intr-un orasel distant si linistit unde ar fi putut incepe o viata noua.
Poza: [Imagine: 752_res4_JohnnyTheHomicidalManiacbysissismay.jpg]
Animal de companie: o vulpe robotizata, primul sau proiect si totodata singurul robot de care s-a atasat vreodata.


Nume:
Varsta:
Origine:orasel sau din afara
Imbunatatiri tehnologice: merg membre mecanice, ajustari oculare sau chiar organe interne, cele mai evoluate forme pot fi cyborgi dar foarte putin probabil sa accept pentru ca trebuie sa fie echilibrat
Arme:in caz ca personajul foloseste
Caracter: cum e personajul
Scurt istoric: spune singur si numele
Poza:
Animal de companie:

Citat:Nume:
Varsta:
Origine:
Imbunatatiri tehnologice:
Arme:
Caracter:
Scurt istoric:
Poza:
Animal de companie:
[center][Imagine: BalledAngst314.gif][/center]

Do not fear hell for i live at the gates of heaven and i condemn you all to damnation.

#2
Nume: Villariada Siberningen
Vărstă: 345 ani
Origine: din orăşel
Îmbunătăţiri tehnologice: Ochiul stâng şi gâmba piciorului
Arme: Cuţite. Extrem de multe cuţite pe care le scoate direct din gamba piciorului, cea robotizată.
Caracter:Este extrem de dulce şi sensibilă, plânge din aproape orice, cum ar fi dacă vede pe cineva plângând sau suferind. Îi este teamă să rămână singură şi trăieşte totodată singură alături de bunica ei Gertruda. Nu îi place ca cineva să îi spună ce să facă dar totodată o ascultă foarte mult pe bunica acesteia ce a avut grijă de ea de la vârsta de cinci ani, atunci când părinţii ei au abandonat-o şi au decis să plece.
Scurt istoric:La scurt timp după ce părinţii ei au plecat, părăsind-o, Villy află printr-o scrisoare că părinţii ei au fost ucişi, călcaţi de tren. Bunica ei i.a explicat situaţia, dar fata a început să plângă şi a făcut un şoc traumatic, un fel de atac de panică şi atunci a fugit două zile de acasă. În acest timp bunica acesteia o căutase disperată, dar până la urmă a găsit-o la periferia oraşului unde în mână avea sânge. A fost dusă la spital şi tot ce s-a putut pentru ea să se facă a fost să i se facă o operaţie la nivelul globului ocular, unde ochiul drept i-a fost scos din cauza unor prafuri radioactive ce îi ajunsese în ochi. Astfel, fata are un ochi drept de culoare mov şi la celălalt poartă lentilă de contact tot de aceiaş culoare. De atunci stă cu bunica acesteia.
Poză: . . later
Animal de companie: O pisicuţă. A primit-o cadou de la bunica acesteia atunci când avea 13 ani.
-

#3
suna interesant!!

Nume:Misha Claupredian

Varsta:381 ani

Origine:din orasel

Imbunatatiri Tehnologice:spatele

Arme:Sulitele foarte ascutite pe care le arunca din aripile de pe spate.

Caracter:Este o persoana destul de sensibila,ii place sa citeasca mult,sa asculte muzica si sa canta la pian.O persoana optimista nu-i place cand cineva dramatizeaza chiar asa de rau unele subiecte si incearca sa-i faca cat mai increzatori.Este credula uneori si nu-i place cand cineva isi bate joc de ea.Zambeste mereu,nu conteaza unde,este una cu raza soarelui,nu stie ce inseamna cuvantul "renuntare" a te da batut,pentru ca ea nu se lasa niciodata,este foarte ambitioasa.

Scurt istoric: Pe cand avea 9 ani Mishei ii placeau foarte mult sporturile extreme.Facea parte dintr-o familie foarte fericita impreuna cu tatal si mama ei.Cand ea a implinit 18 ani a vreut sa practice parasutismul si asta a si facut timp de 5 ani,pana intr-o zi cand ambii parinti s-au imbolnavit de o malarie si au murit imediat.Misha a suferit extrem de mult dupa moartea parintilor si acum locuieste cu matusa sa intr-un apartament.Dupa un an de la moartea parintilor,urma sa faca un salt foarte mare cu pasaruta,insa a avut foarte mare ghinion.Pasasuta nu s-a mai deschis iar Misha a cazut cu spate zdrobit de un fier foarte tare.I s-au facut imbunatatiri iar acum este bine si destul de fericita,desi caracterul ei s-a cam schimnat.

Poza:
[Imagine: robotgirL.jpg]

Animal:Un vultur alb-negru.L-a gasit ranit cand avea 16 ani,l-a ingrijit si acum sunt de nedespartit.
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#4
RE:Last Chance - inscriere personaje

Nume:Atsuko Hayate
Varsta: 24 de ani
Origine:din afara s-a mutat in acest orasel de provincie cu 3 ani in urma.
Imbunatatiri tehnologice:mana dreapta,ochiul drept si ambele picioare de la glezna in jos
Arme:doar se gandeste nimic mai mult si din ochiul drept arunca cu lasere sau se transforma in lanterna.Mana robotizata are o forta uimitoare putand sa ridice in aer chiar si un bloc.Cu ajutorul picioarelor invinge gravitatia si din spatele de fata piciorului arunca cu sageti ce contin somnifer.
Caracter:este o fire sociabila,dar si discreta.Cand e suparata sa inchisa in laborator sau se plimba.Ii place foarte mult sa citeasca si s-a atasat enorm de baiatul ei Rikuto.
Scurt istoric:La 17 ani a avut un accident de masina in care i-a murit toata familia(mama,tata,fratele).Doctorii nu i-au dat multe sanse de supravietuire ,dar avand vointa si fiind priceputa in robotica s-a insanotasit desi a avut multe esucari dar pentru ea speranta nu moare niciodata.La 21 de ani s-a casatorit cu iubitul ei Osamu cu care a si copilarit.La 22 de ani a pierdut o sarcina ,dar la 23 a aflat ca este insarcinata cu Rikuto(Rikuto a fost numele fratelui ei).Isi mai doreste inca un baiat si o fata.Avand in vedere ca acum este fericita nu a uitat niciodata prin ce a trecut si sufera in fiecare zi pentru pierderea celor dragi.
Poza: (nu stiu cum sa pun poza ca cei de mai sus dar daca apare site-ul 5 uitati-va 4 )
http://www.youthink.com/images_quiz/2009...161615.jpg la 14-15 ani .
http://quizilla.teennick.com/user_images..._black.JPG inainte de accidentul care i-a schimbat viata
Animal de companie:71 e cam ciudat ,dar animalul ei de companie este o cioara.La 9 ani cand a fost cu familia la munte cu cortul s-a ratacit si a ajuns intr-o pestera adapostindu-se de ploaie.S-a atasat mult de o cioara care i-a aratat drumul de intoarcere si de atunci pasarea s-a tinut doar dupa ea.Nu se agata in parul ei ,dar o consoleaza in felul ei si o si amuza cand e suparata.Pe cioara o cheama Zeiko.Intre timp si-a mai luat si un pisica Yukira alba cu pete maro.
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#5
Nume:badea Gheorghe Zamfirescu
Varsta:Nu mai tine nici el mine...stie doar ca se nascuse cam pe atunci cand aparuse fabrica de automobile Ford de la Craiova!
Origine:Timisu de Sus
Imbunatatiri tehnologice:In afara de creier, stomac si organ reproducator, restul este automatizat
Arme:un baston super-duper-mega-awsome care trage cu aschii...ba stai, are si un lansator de grenazi de tip ruleta ruseasca(6 intr-una)
Caracter:foarte comic,nu isi pierde speranta niciodata dar nici nu realizeaza cand e in pericol, lucru ce printr-un mod straniu, l-a scapat mereu pana acum de probleme!
Scurt istoric:Fiu al unei familii de burghezi, Gheorghe a trecut prin niste perioade foarte triste ale vieti sale inca din copilarie odata cu venirea comunismului in Romania. A plecat din tara, trecand Dunarea inot si s-a stabilit in Germania democrata. Aici a studiat cybernetica si a ajuns in scurt timp Director la prestigioasa firma ZIEMENS! Cand a aparut oportunitatea inlocuirii unor organe de-ale lui cu unele artificiale, el avand o incredere oarba in tehnologie, a fost printre primii care sa isi puna PaceMaker si membre controlate prin comenzi cerebrale. Mai tarziu ajunge sa isi instaleze un intreg sistem bio-cybernetic in corp. Ajunge in sat in urma cu 60 de ani, deoarece monotonia si stresul vietii de oras ii ardeau circuitele, bucata cu bucata! Desi un om foarte bogat, odata ajuns aici el isi ridica o casuta mica in stil moldovenesc si se ocupa cu cea mai romaneasca ocupatie: oieritul!
Poza:[Imagine: Gheorghe.jpg]
Animal de companie: o oaie clonata ce detine un sistem de suport a vietii(inventie proprie a lui Gheorghe prin care nu mai era nevoie de adaugarea de organe automatizate pentru o supravietuire indelungata)si un sistem lingvistic instalat in cortexul oii, astfel incat cand vrea sa poarte o discutie mai elaborata, sa aibe cu cine!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]

#6
intru și eu ^^

Nume: Christine Cole
Varsta: 397 ani
Origine: din afara orașului
Imbunatatiri tehnologice: ambele picioare
Arme: un pistol de argint primit de la cel mai bun prieten al ei
Caracter: Cândva o fire veselă, plină de energie, mereu ridicând moralul, și aducând speranța în ochii celorlalți, nedânduse bătută în lupta pentru prietenii ei și pentru o zi mai bună. Acum doar o umbră a acelui caracter. Trăiește doar pentru a supraviețui. Din fata plină de viață s-a transformat într-o persoană rece, paranoică, nepăsătoare și singutratică.
Scurt istoric: A fugit de acasă la o vârstă destul de mică cu prietenul ei cel mai bun, împreună alăturându-se unui grup alcătuit doar din oameni normali ( adică nerobotizați ) - unul dintre foarte puținele rămase - care luptau împotriva transformării omeniri într-o „armată” de roboți fără sentimente. Chiar dacă știau că scopul lor e imposibil ei continuau să spere, sau cel puțin aproape toți. Unul dintre membri grupului a hotărât să se alăture taberei aparent victorioase, trădând locul în care se ascundeau ei. Toți au murit în urma unei explozi provocate de o bombă, în afară de Chris, ea pierzându-și doar picioarele, deoarece nu se afla în clădire, fiind afectată doar de suflul exploziei. Un mecanic bătrân a găsit-o zăcând aproape moartă, și a îngrijit-o, redândui tot odata și picioarele pierdute. Când s-a trezit, Chris l-a omorât pe bătrân, fiind prea traumatizată de cele întâmplate pentru a mai gândi logic. De atunci călătorește singură din oraș în oraș, nestând prea mult într-un sigur loc și ne având încredere în nimeni, de frica unei alte trădări.
Poza: http://fav.me/d1vqsjs
Animal de companie: o bufniță albă
[Imagine: teru.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  LipsiÅ£i de libertate - Fisa de inscriere Rain 0 2.094 07-01-2012, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Scoala substitutiilor - Inscriere Shadow.Kiss 16 13.790 06-01-2012, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Intunericul nestiutului~ inscriere Miranda. 7 5.613 22-08-2011, 02:35 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Taron(Inscriere si Crearea Personajului) DragonForce 24 18.196 06-07-2011, 12:12 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Madamme. Inscriere personaje. Aveqetura 1 2.399 17-11-2010, 11:38 AM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)