Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lady Gaga

#21
(20-08-2010, 06:47 PM)akadella A scris: Lady gaga!Doamne o ador pe femeia asta!Ah e nebuna de legat>.<.
Si cand ii auzi pe unii ca cere si tanjeste atentie...fi si tu atenta la numarul de vi pe you tube si atunci mai vb...eu chiar nu cred ca cere atentie la cata are din parte multor persoane.
[...]
O da si se mai spune ca nu stiu pe cine copiaza...mda daca a ajuns si Spears si Aguilera sa o copieze nu prea cred ca e indiferenta lumii.

Sunt de aceeasi parere:X Am fost pur si simplu inebunita.. ascultam numai muzica ei.. si daca auzeam o melodie intamplator sau la radio saream de cizi ca ardea. Inca este idolul meu, si mai ai dreptate. Toti o copiaza, pana si lesinatele astea din romania. Nu ii e frica sa se arate, iar cand este pe scena este pur si simplu grozava. Este o persoana speciala, din punctul meu de vedere.. pentru ca are propriul stil si propria viata. Putin ii pasa despre ce se spune despre ea, asta inseamna ca nu face totul doar pentru bani. E foarte creativa.. si perversa15 21 Dupa mine ea e printre putinii artisti adevarati.
Cea mai reuşită semnătură.

#22
(28-03-2011, 06:33 PM)DollyLiZPrincess A scris: Eu una o admir foarte mult pe Lady Gaga , blablâbla câștigătoarea a cinci premii Grammy , wow asta da record . Până în prezent a vândut peste 15 milioane de albume și 51 de milioane de discuri single în toată lumea , A devenit foarte populara in intreaga lume , datorita ei , pentru ca a muncit foarte mult sa ajunga la nivelul la acre este caum . Lady Gaga este apreciată de presa occidentală pentru faptul că a “revoluționat muzica pop”. Într-un interviu acordat postului de televiziune MTV Lady Gaga a mărturisit că muzica sa este puternic influențată de lumea modei .
Ţi-a luat mult să cauţi pe wiki, aye?
Obvious troll is obvious.
Lady Gaga - tipa nebună de la tv îmbrăcată în călugăriţă, cu cutiile de suc în cap/telefon fix --> yeah, am auzit de ea. Voce are sărmana o ţâră acolo dar urlă după atenţie şi e nevoita să se îmbrace aşa "extravagant" cum ziceţi voi ca să mai apară în câte un tabloid.
kthxbye
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#23
Well am ajuns si eu pe aici =P. Sincer, mie una imi place de ea. Nu zic ca e chiar originala dar e mai altfel decat celelalte cantarete din ziua de azi. O admir ptr faptul ca, desi nu are cine stie ce corp, nu isi face operatii estetice si destea. >.>. Imi plac melodiile ei ma relaxeaza. Dupa cum s-a mai zis aici mai toata lumea incearca sa o copieze dar nu le reusesc. Ma lasa si pe mine cu gura cascata cand ii vad costumele dar imi place. Ma amuza 21
[Imagine: EnvYQ.png]

#24
Nu pot sa zic ca ascult mereu Lady Gaga sau ca-mi place de ea. Are niste costume foarte ciudate si sunt originale, adica nu cred ca alta vedeta s-ar gandi sa se imbrace ca ea si mai ales sa si puna in practica.
Cat despre melodii ce mai aud pe la radio sau cand ma uit la televizor.

Am ascultat de la ea: Poker face,Paparazzi,Telephone,Love game si Bad romance.
[Imagine: 318099_large.jpg]

Un blog cu si despre carti: http://bookobsess.blogspot.com/ V-asteptam cu drag!Smile Abia facem primii pasi.

#25
Lady Gaga imi displace, dar nu am nimic cu ea. Insa stau si ma intreb... Daca ea va face moda intr-un viitor apropiat, oare cum vor arata toti oamenii? Vor mai exista copii "normali"?
E nebuna in parerea mea, desi nu pare o persoana rea. O avea ea curaj, dar mi se pare doar o alta vedeta care vrea sa fie cat mai mult in centrul atentiei.
Melodiile ei mi se par chiar fara sens, multe dintre ele, dar "Alejandro" si "Bloody Mary" mi se par destul de reusite.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#26
Mie îmi plac și nu-mi place Gaga. În orice caz ea este doar produs de marketing.
Lumea o cunoște datorită apariților ei excentrice și a costumelor ciudate purtate de aceasta. Orice ar face apare pe prima pagină a ziarelor, acum și dacă mănancă intr-ul local asiatic, apare la știri. Am urmarit concertul ei de pe HBO și mi-a plăcut. Atunci când vorbea cu fanii ei, m-a emoționat. Se vedea că vorbește din inimă, nu multe celebrități fac asta, din păcate. Ah, și nu uit de vocea ei. Îmi plăcea ce aud și nu-mi venea să cred că are talent. De ce ? Pentru că deobicei celebritățile care atrag atenția datorită stilului ieșit din comun, nu au voce.
Gaga are o cove senzațională dar păcat că e doar un produs de marketing, probabil în câțiva va dispărea. Va apărea alta mai excentrică și poate nu o să aibăvoce, dar mai contează vocea în zilele noastre ? Acum contează cât de goală ai tupeul să ieși pe stradă. Păcat de vocea ei, sincer. Pentru publicitate s-a ras în cap, a ieșit pe stradă în lenjerie intimă, a adus cadavre pe scenă, s-a îmbrăcat în care crudă. Oare ce mai e dispusă să facă ? Îmi placea vocea ei live, atât. Nu sunt fană dar nici nu am ceeva personal cu el.
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.

#27
O stiam pe Lady GaGa inainte sa devina GaGa. Atunci era mult mai frumoasa si ... cuminte [ cum sa-i zic altfel? ]. Piesele scoase de Stefani mi se pareau dragute, desi nu erau genul meu le ascultam cu placere. Am mai ascultat-o si dupa ce a devenilt Lady GaGa dar odata ce am vazut Bad Romance mi-a ajuns. Se vedea ca nu mai are ce face ca sa-i atraga pe ceilalti si a devenit din ce in ce mai excentrica. Ca persoana e o femeie minunata si are si o voce buna dar stilul ei e prea mult. Cam atat am avut de spus.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#28
Lady Gaga e departe e a avea influenţe satanice, iar ca persoană care se mai şterge cât de cât de clipuri şi imagici făcute cu adevărat de cei care cred în satanism şi care-l practică, mi se pare amuzant când apare câte unul să zică de pipiţa asta că ar face chestii satanice.

Lady Gaga e ca mai toate "artistele" astea din secolul nostru: numai după bani şi după faimă, care şi-ar smulge şi carnea de pe oase numai să fie cunoscute, ca toate mizeriile astea de persoane care se perindă pe scenă mai mult de half naked. Şi aici nu e numai vina lor, ci şi a 'fanilor' care, bine i-a mai numit!, sunt nişte monştri, care distrug şi ultima fărâmă de bun simţ din pop.

*bows* and with that, I'm done. I shall return to real music >.>

Later edit: ce ?! cum ?! unde ?! şi eu care ziceam că scriu cât să priceapă toată lumea. Tsz tsz tsz. Mai citeşte-mi o dată primul paragraf. Apoi şi al doilea, că am aceeaşi părere ca şi tine, doar că eu nu zic că are vreo influenţă satanică -.-

#29
Este foarte simplu... cantaretii nu aleg despre ce sa cante sau ce imagine sa adopte... sau fac asta intr-o masura oarecum limitata.
Daca vor sa fie cine doresc ei... au toate sansele sa fie "geniali" dar nepromovati, asa ca nu rezolva nimic... sau daca reusesc totusi sa se faca auziti, sunt "dati inapoi" li se insceneaza chestii si alte cele pentru a le strica imaginea.
Artistilor le este data sa guste celebritatea... dupa care sunt pusi sa aleaga... joaca dupa regulile "celor de sus" si au parte de succes, sau merg pe drumul lor si cad in dizgratie... pentru ca nimeni nu accepta ca altcineva sa ajunga sus pe propriile forte si sa nu fie si altii care sa beneficieze dupa urma succesului tau. Lady Gaga este doar o alta victima precum multi altii. I-a fost facut cunoscut succesul inca din prima secunda... fiti seriosi... credeti ca ajunge cineva atat de popular din prima? I sa permis sa vada ce inseamna sa "fi acolo" pentru a nu-si mai dori sa plece. Si abia acum incep cerintele.
Cantaretii sunt obligati sa socheze cat mai mult... sa duca o viata care sa atraga publicitate... sa stimuleze vanzarile... li se spune despre ce sa scrie, cum sa scrie... cum sa se imbrace... si nu pot spune nu. Multi la inceput se lasa pacaliti crezand ca o sa fie fericiti dar cu timpul isi dau seama cum ajung sa fie lucrurile.
Un exemplu concret este Eminem... sau DMX... au fcaut parte din lumea aia, pana au vazut adevarul... au luat-o razna... au avut momente de cadere psihica si alte cele... fiecare s-a retras in felul lui... DMX s-a lasat de muzica si s-a mutat ca sa fie lasat in pace dupa ce i s-au inscenat prea multe si a platit cu inchisoarea pentru ca nu amai vrut sa fie o marioneta... Eminem la fel... a trecut prin atatea... s-a rupt de ei... si de atunci apar numai stiri contra lui... de aceea nu mai este la fel de mediatizat ca inainte... Michael Jackson alt exemplu al influentei mass-media care a reusit sa scape... dar care la final a platit cu viata pentru ca a incercat sa demonstreze lumii ce inseamna cu adevarat lumea "muzicii".
Rihanna si lady Gaga sunt acum cele mai mediatizate... air ele fac tot ce le sta in putina ca sa se mentina acolo... cand isi vor da seama ca se autodistrug va fi poate prea tarziu... si vor avea si ele caderea lor... La Lady Gaga deja se vede... arata ca naiba... ce frumoasa era cand a intrat in lumea asta si cum a ajuns... si o sa ajunga din ce in ce mai rau... pentru ca pe ceilalti nu-i intereseaza cantaretii ce banii care sunt incasati d epe urma lor.
E o artista buna... foarte buna... dar sfarsitul ei va fi unul dureros precum al multora.

Cat despre influentele satanice: aici imi pare rau sa te contrazic Qadosh, dar astea sunt o cere la zi pentru artistii de top... citeste mai multe despre industria muzicaa... despre DMX, Eminem, 2Pac, Lady Gaga, Rihanna, si o sa vezi ca aceste influente sunt si inca puternice... sunt multe studii pe chestia asta... dar cum spuneam... sunt impuse de cei de sus daca doresc elebritatea... ei sunt doar marionete

#30
Neaah, nu puteam să nu ajung şi eu la subiectu' ăsta ^^.

Îmi place şi nu îmi place de Lady Gaga.

Îmi plăcea de Lady Gaga când s-a lansat prin 2009 parcă 39. "Poker Face" mi se pare un single reuşit, foarte catchy. Ţin minte că eram prin clasa a VI-a şi fredonam "Po po po po poker Face" 21. Gagicuţa era ok la început, dar apoi a devenit din ce în ce mai ciudată. A slăbit drastic (uitaţi-vă oleacă la cum arată în videoclipul de la "Born this way"). Hainele şi machiajul erau interesante, originale, acum devin doar penibile. Nu mă înţelegeţi greşit, admir curajul de care dă dovada când vine vorba de vestimentaţie... dar până unde mergi doar pentru a atrage atenţia? Să fim serioşi, costum din CARNE la Video Music Awards?!

Iar cântecele... nah, sunt comerciale pentru că asta se cere azi. Tipa chiar are voce. Înainte cânta în cluburile de jazz din New York. Dar cum zicea şi Miss Serenity: artiştii precum Lady Gaga sau Rihanna au devenit doar nişte marionete şi, dacă vor continua astfel, cine ştie ce se va alege de ei şi de viaţa lor.

P. S. : Trebuie să recunosc că îmi place "Edge of Glory" ^^.
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)