Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lacrimile unui aparat.

#1
Hmm..în primul rând, aș vrea să spun că sunt foarte entuziasmată că am ajuns să îmi pun micile lucrări. Nu sunt geniale, sunt așa cum sunt ele. Am stat ceva timp până am hotărât să le pun, probabil că e normal să ajung la perioada în care doresc să arăt și altora ceea ce stăpânesc.
Vreau să specific că nu sunt în posesia unui apărat profesional, nu are foarte mulți megapixeli, dar..deocamdată mă mulțumesc cu el.

Ei bine, ca să nu o lungesc mult prea mult, încep.


1. Din tren :].

2. Peisaj.

3. Apus.

Ei bine, sper să vă placă! :]

*Hugs`.
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#2
Helău! Uite ca Lu' își face apariția pe aici^^ Let's see:

Poza numărul 1 : Este interesanta ideea dar fotografia total neclara. Când cauți sa faci o poza nu încerca sa o faci din mers, iar dacă vrei chiar vrei, folosește cu un aparat mai bun^^ [poate câțiva mp în plus] În schimb, îmi plac mult culorile, sunt deschise și îi aduc o pată de culoare pozei.

Poza numărul 2 : Este cute, și aici îmi plac culorile : de la cea mai rece pana la cea mai calda^^Putin neclara dar mai frumoasa ca prima. Pot spune ca unghiul din care ai fotografiat râul este bunicel [dar ar fi ieșit mai frumos dacă nu țineai aparatul înclinat] iar munții pe fundal îți aduc un + ^^

Poza numărul 3 : Este preferata mea. Contrastul este special, iar acea nuanță de portocaliu - roșiatic este mai aprins ca focul^^ Totuși neclara deoarece nu prea se înțeleg căsuțele . Oricum , îmi place mult de tot. x3

Din câte vad, pozele sunt interesante, frumoase. Aștept și altele la fel de cute >.<

[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#3
Prima. I don.t like dis foto ._. Este din tren, înțeleg, dar copacul ăla pe jumătate, adică i se vede decât coroana pe jumătate îmi stă în cap, mi se pare un element inutil acolo care parcă strică fotografia - da, știu, nu aveai cum să faci să dispară pomul de acolo -. Ai fi putut face fotografia de mai devreme și poate prindeai casa mai în întregime și căpițele mai pe mijlocul fotografiei și cred că ar fi fost mai ochei. Contrastul mai putea fi mărit.

A doua. Ăh, un Landcape cam verde, cam prea verde pentru mine dar totuși frumos. Nu înțeleg de ce este așa în pantă poza, adică așa într-o parte, ar fi trebuit să ți aparatul drept, idk, șiiii câți megapixeli are ? Luminozitatea este ochei, dar contrastul mai putea fi mărit pentru o claritate mai bună.

A treia. Apuuuus. Uuuu, culorile sunt așa de tari, perfecte pentru un tablou pe pânză. Sunt în armonie. Deci seamănă a Landscape, ceea ce îmi place, dar, cred că puteai să ma mărești oleacă contrastul și luminozitatea foarte puțin și ar fi fost o poză foarte tare.

P.S.: „ ~Isa` ” mi se pare prea exagerat, adică doar „ Isa ” ar fi fost ochei, ai putea să te semnezi cu un alt font mai drăguț și fără să mai fie aplecat, cred că ar da un aer stilistic mai frumos și opacitatea ai mai fi putut să o scazi.

P.S.2.: Oricum, baftă >:D<.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Mulțumesc mult pentru comentarii. Am să încerc să țin cont de ele. Aparatul meu s`a cam dus sărăcuțul. Îl aveam de trei ani și ceva, asta este. Aveam 8,2 mp. :] Eu eram destul de mulțumită, sincer..normal că pentru fotografii profesioniste nu ajunge, dar nu mi`am dorit încă să ating acea ramură. Oricum acum e cazul să îmi i-au unul nou și cu siguranță va fi mai bun.
Semnăturile..ei bine, cred că vor rămâne așa. Nu găsesc pozele originale. Le`am scris acum ceva timp, nu mă gândisem eu atunci ce și cum..fusese doar așa.
Ei bine, am adus și ceva poze. Sper să vă placă. Mulțumesc încă o dată pentru sfaturi.


1. PluÈ™

2. Cladire..

*Hugs`.
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#5
Aşadar, să începem.

Cum s-a zis şi mai sus, pozele făcute din mers nu arată deloc bine atâta timp cât sunt făcute cu un aparat digital de 8,2 mp. Pentru ca să iasă cât de cât în regulă, îţi trebuie un aparat de fotografiat profesional şi de aici începe o lungă poveste legată de obiective - nu am să precizez fiindcă nu am timp şi aş scrie prea mult. Cred că de aceea prima poză nu îmi pace mai deloc.
A doua poză e drăguţă, însă nu mă impresionează mai deloc. E doar un landscape, nu are acel lucru care să te facă să zici ' wow, chiar m-a dat pe spate ' - şi nu o spun cu răutate, ci asta cred eu. Însă îmi place contrastul dintre verdele crud şi albastrul râului. Poate ar fi fost mai reuşită editată, n-am idee.
A treia este cea mai reuşită din primul post, cred. Calitatea lasă de dorit şi iarăşi e puţin mişcată - precum a doua poză, dacă nu am precizat - . Culorile sunt cele ce fac poza atât de specială, în rest nu pot să spun că sunt impresionat. E pur şi simplu plăcută ( desigur, poate că nu sunt atât de pasionat de apusuri/cer/nori fiindcă majoritatea fac acum poze de acest tip şi găseşti rar ceva original ).

Al doilea post.

Prima fotografie nu îmi place deloc - fără supărare. Care este rostul ei? Este doar nasul unei banale păpuşi de pluş, nimic interesant şi extrem de surprinzător. Nici măcar nu ştiu ce aş putea spune în acest moment despre această poză fiindcă.. nu e nimic de spus.
A doua fotografie este clar mai bună decât prima şi, părerea mea, cea mai bună dintre toate cele postate de tine până acum. Îmi place cerul, iar foişorul ăla este destul de drăguţ, se încadrează în peisajul montan. Ar fi fost şi mai reuşită dacă, în poză, apărea întreg acoperişul, fără să fie tăiat vârful lui. Şi, desigur, dacă o editai puţin era perfect.

AÅŸtept fotografii noi, deci succes. Åži, apropo, ce aparat foto foloseÅŸti/foloseai?
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#6
Hei hei. O sa agat primul post ^.^
Plus este interesanta, unghiul destul de potrivit [daaar, se putea și m-ai bine]. E neclara. Asta e lucrul pe care îl detest la o poza : subiectul sa fie neclar >.< Culorile sunt, bune. Defapt, chiar îmi place contrastul. Încearcă sa poziționezi aparatul în asa fel încât sa nu fie incomod și sa nu strice fotografia.
Clădire.. Bun. Aici intervine problema cu unghiul. În general, fotografiile sunt făcute în unghi drept. Știi, dau un alt fel de aer, par mai artistice. Nu îmi place sa repet dar Metal are dreptate, arata mult mai bine dacă foișorul era întreg ^.^

Cam atât, aștept poze noi.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sosetuta are aparat,deci Sosetuta face poze. Sosetuta' 5 3.928 11-01-2012, 07:35 PM
Ultimul răspuns: ℂa s h m e r e ❤


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)