Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sosetuta are aparat,deci Sosetuta face poze.

#1
Helaaaaau.

Asa cum titlul,ca un captain obdvious ce e,spune ca soseta,adica eu,cati s-a gandit sa posteze cate ceva din ce a facut cu noul aparat*Nikon Coolpix L23*
Asta insemnand ca sunt incepatoare,but aren't we all*giggle*.Incepatoare=sfaturile sunt binevenite.Va astept.Mai bine criticati sau admirati cu voce tare-printr-un comentariu- decat in tacere.

We all look better in candle light.
Straturi de soare.
Lumina vie peste flori uscate

Sorry pentru titlurile dramatice.Doar asa simnteam.Hai,nu va sfiiti.Astept comentarii,pareri,sfaturi. hug


#2
Prima. Semnătura aia-mi stă pe creier și nu știu de ce, anw, trec peste. Nu pot zice că calitatea pozei este extraordinară dar cred că-i ok, deocamndară. Ideea este cam banală și unghiul parcă-i forțat.
A doua. Chiar îmi place cum ai surprins cerul, pare așa de tare chiar dacă poza mi se pare blur-ată pot să zic că-mi place tare mult.
A treia. Ah, îmi aduce aminte când mergeam la pescuit, apreciez când o fotografie îmi trezește amintiri și nu știu de ce. Pare strâmbă dar este ok, exceptând soarele ăla care-ți ia un ochi când te uiți la el.
Nu știu, am spus numai prostii dar cred că-i ok pentru ora asta. Baftă în continuare Șosetuță scumpă, ai grijă și ideile pe care la abordezi, până acum sunt oarecum banale, dar oricum, este bine pentru început.
* hugs *
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Decii.Multumesc mult peeentru comm hug
Am venit cu 3 poze noi,astept mai multe comentarii cu crtici,pareri,sfaturi.

Shadow game.
Cu ochii spre codru.
Apus varsat pe cer.

hugs.

EDIT:Am uitat si ar fi trebuit sa spun de la inceput:pozele astea nu sunt recente,le aveam in calculator mai demult,doar le-am editatAsa ca nu aveam cum sa tin cont de sfaturi,deocamdata.

#4
Prima nu prea îmi place, adică pare așa simplă și ideea nu prea o înțeleg într-o oarecare măsură. Unghiul nu-mi prea place nici el. A doua este chiar liniștitoare. Culori frumoase, luminozitae bună, poate mergea puțin contrast, dar este ok. A treia nu prea-mi place, culorile sunt frumoase, calme, dar nu știu, prea simplă. Ideea știu că era apusul și că nu prea aveai cum să îl prinzi altfel, dar poza pare așa blurish și idk, nu-mi place, asta-i clar. În orice caz, pozele astea-s cam banale, încearcă idei noi. Gen, cereale într-un bol foare colorat pe un pervaz și soarele să-și revarse razele pe el, idk, ceva de genul sau alte chestii, ăla era doar un exemplu. Oricum, baftăă.

[Imagine: Jun0xCa.png]

#5
Îmi pare rău de întârziere, dar acum sunt aici - trup şi suflet :]] - să îţi las comentariul dorit.

Primul post

We all look better in candle light. Hm, nu îmi prea place, în primul rând, calitatea pozei. De obicei, fiecare aparat are anumite setări pentru anumite tipuri de fotografii. Nikon - urile de exemplu - din câte ştiu - au un mod numit ' candle light ', care pune în valoare flacăra respectivă. Unghiul din care e făcută fotografia nu îmi place fiindcă deranjează vizual vasul în care e pusă lumânarea. Mă rog, doar partea din faţă a suportului fiindcă nu e focalizat şi sare în evidenţă. Ştii cum e, trebuie să faci sute de poze până să iasă una ok, deci puteai să încerci mai multe unghiuri până te declarai sută la sută mulţumită.
Straturi de soare e o fotografie destul de interesantă. E bun unghiul din care e făcută poza şi cerul e surprins într-un mod minunat. Calitatea e bunicică, dar ce mă deranjează e semnătura. Trebuie să pui una, dar ai putea să îi scazi puţin opacitatea ca să nu iasă aşa în evidenţă. În rest, e ok.
Lumina vie peste flori uscate. Hmm, e drăguţică, deşi ideea e comună, obişnuită. Te-aş sfătui să nu mai faci poze directe - sau relativ directe - către soare fiindcă afectează obiectivul aparatului. Şi oricum lumina aceea roz unde e soarele atrage prea mult atenţia, privitorul nu vede din prima trandafirii, adică subiectul principal al fotografiei.

Al doilea post.

De la Shadow game mă aşteptam la un lucru foarte interesant când am văzut titlul ăsta care îmi plăcea. Însă fotografia nu mi-a plăcut. Nu înţeleg de ce trebuia să îţi fotografiezi umbra, nu mi se pare deloc o poză artistică. Ideea e des întâlnită şi tinde spre banal, chiar ultra-mega-extra-banal.
Cu ochii spre codru este, de asemenea, o fotografie simplă, cu nimic ieşit din comun. Culorile copacilor sunt interesante, contrastul e bun. Calitatea e aşa şi aşa, nici nemaipomenită, dar nici oribilă. Nu îmi place cum se văd razele soarelui în partea din dreaptă.
Apus vărsat pe cer. Apusul are clar cele mai frumoase culori, degradeurile fiind minunate. Însă, pentru o fotografie cu un apus reuşit îţi trebuie mai mult decât un aparat şi peisajul. Îţi trebuie o sumedenie de idei, imaginaţie - ceeace ştiu că ai, dar trebuie să o pui în funcţiune. La această poză mă deranjează casa aceea, care strică tot farmecul fotografiei. Puteai să te duci pe un câmp, pajişte, deal şi să fotografiezi apusul - sau un copac în spatele căruia să se vadă cerul. Ar fi arătat altfel, îţi garantez.

Şi acum ar urma câteva scurte sfaturi fiindcă mă dor degetele deja.
- Îţi sugerez să încerci şi alte fotografii cu alte subiecte. Fotografia de flori a devenit deja un subiect prea abordat, plictisitor, care nu îţi transmite sentimente. Poţi încerca să surprinzi diferite lucruri în momente unice. De fapt, pe asta se bazează fotografia, imortalizarea unor lucruri unice, spectaculoase.
- Ai grijă cu focalizarea şi încearcă să faci aceeaşi fotografie de n ori până o să ai rezultatul dorit.
- Ar fi bine să îţi cumperi o carte despre fotografie, acolo ai sfaturi utile care te vor ajuta mult mai mult, îţi garantez. Sau poţi căuta şi pe net, sigur găseşti. Ori, dacă ai timp, poţi urma un curs de fotografie. Te vor ajuta toate.

Succes în continuare!
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#6
Am sa le comentez doar pe cele din al doilea post daca imi permiti 5.

Prima poza nu este extraordinara. Imi place ideea, ce-i drept, dar daca era doar umbra ta si daca era reflectata pe ciment, sau undeva fara denivelari ca pe peretele ala era mai dragut, zic eu. Poza e umpic tremurata.

A doua e chiar draguta. Imi place mult cum ai prins culorile, dar calitatea nu e excelenta. Ai prins razele soarelui bine.

A treia e preferata mea. Ador cerul ala si culorile, si faptul ca acea casa a iesit mai in blur mi se pare ok. Copacul ala din dreapta jos ar fi putut sa nu fie, dar se integreaza cat de cat.

Faci poze bune pentru o incepatoare, sau cel putin eu am dedus ca esti o incepatoare. Am impresia ca-ti cam tremura mana, incearca sa rezolvi asta si focalizeaza inainte, in majoritatea pozelor detaliile nu sunt. Ideile tale sunt bune, dar poti aborda si alt subiect in afara de natura.

Imi plac mult pozele tale si sper sa mai postezi. Sper ca nu te-a suparat comentariul meu! Bafta in continuare hun! hug
[Imagine: sig24forkitu.png]Thanky Mao-chan! <3
[Imagine: 1znbkwk.png]
Thx Mimi! <3
My Tumblog.<3
“There midnight’s all a glimmer, and noon a purple glow, And evening full of the linnet’s wings.”—W.B. Yeats
The perfect bad girl. <3




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Poze irina3ser 1 3.193 23-04-2012, 10:37 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Lacrimile unui aparat. Candy_Girl_Love. 5 4.618 19-11-2011, 10:23 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  poze. mellolo 2 3.053 04-08-2011, 10:58 PM
Ultimul răspuns: mellolo
  Poze ^^ nazrob 0 2.578 02-02-2011, 09:53 PM
Ultimul răspuns: nazrob
  Punctuletul face poze ^^ Verrine 8 4.762 08-09-2010, 12:03 AM
Ultimul răspuns: βεκi
  Poze xD Berry. 6 4.375 29-08-2010, 09:35 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)