Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti?
Foarte frumos
80.95%
17 80.95%
Destul de dragut
19.05%
4 19.05%
Naspa
0%
0 0%
Nu mai scrie one-shoturi
0%
0 0%
Total 21 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Just some one-shots

#1
dfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.

#2
Laura-chan ^_^ ti-ai facut one-shot xD Cat imi place ^^. Imi place foarte mult ca nu fata e cea care ramane cu ochii in soare cum se intampla de obicei. Si se pare ca ingerul defapt e drac :> Sau... Sunt curioasa ce voiai sa zici prin ,,Habar nu avea insa roscatul ca in timp ce el se gandea la bruneta si incerca sa dea vina pe ea, aceasta trecea prin niste clipe... "minunate" de-a dreptul...". Ah deja imi vin idei dar shht. Poate o nimeresc si stric surpriza >.<. So, sa revenim la oile noastre. Descrierea este foarte buna. Chiar mi-a placut ^^. Naratiunea este la fel de buna ca descrierea deci nu am ce comenta la ea. Dialogul nu este nici de cum sec, iar actiunea nu este grabita. Am vazut cateva greseli de tastare dar nu sunt grave. Cea care mi-a sarit in ochi a fost: ,,zambet perv". Cred ca voiai sa zici ,,zambet pervers" ca de cuvantul ,,perv" sincer nu am auzit si nu cred ca exista :)) Dar cand o sa am chef o sa consult dexu =)). So, cam atat am avut de spus asa ca astept nextu` si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye!
[Imagine: EnvYQ.png]

#3
Hey. Am venit aici aÅŸa cum am promis.

În primul rând, descii destul de bine, dialogul este ok.
Am observat că ai câteva greşeli de tastare, dar cum ai spus şi tu, capitolul este necorectat. Data viitoare încearcă să îl citeşti măcar o dată după ce îl scrii, s-ar putea să găseşti anumite fraze pe care vrei să le modifici.
Câteva cuvinte pretenţioase, neologisme, nu prea îşi au locul. Defapt doar vreo 2. Tu ai un stil simplu, nu te complica singură!
Personalităţile celor doi mi se par destul de flexibile. El părea la început un tip timid, apoi prea îndrăzneţ, iar săracul băiat a trecut de multe ori prin aceste două faze. E puţin... exagerat.

Dar în rest este bine. Aştept următorul capitol ^^
Să nu uiţi să mă anunţi, pentru că s-ar putea să nu văd singură.
Succes la scris şi la şcoală.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#4
Deci iubita e misto.....este primul meu one-shot;))
O poveste interesanta,dragutza si destul de trista[vorbesc de partea cu despartirea cuplului Dendreea]..
Denis asta imi aminteste de colegul meu nebuna.....cum il chema.....Denis pericol public al scolii 24:))...mai precis 6 b:))....sti e dala nebunatik intr-un cuvant blond....si Andreea...Andreea e prietena mea cea mai buna...una dintre..
Dialog ai este okey......si alte chestii de care nu vreau sa ma lungesc pentru ca nu sunt eu persoana care sa critice o poveste:D
Deci pe scurt` ai o poveste buna,frumoasa,cu putine exagerari pe ici pe colo.....mersi ca mi-ai dat de citit^^ ^^ ^^.
Astept nextu' la Iubire adevarata sau Obsesie Bolnava>:D<

#5
uh, deci draga surioara vitrega :)) (scz de gluma asta proasta) ai un inceput destul de promitator ^_^
imi place ideea si sincer... ma intreb prin ce clipe "minunate" trece fata. Sper ca n-o violeaza nimeni...sper...
deci, descrierea e chiar frumoasa
naratiunea la fel
actiunea n-ai grabit-o
dialog...a fost chiar dur la un moment dat, adica Andreea a fost cam rautacioasa intr-un dialog...saracul Denis...
pai, mai poti adauga niste descriere ca nu este chiar asa multa...in rest totul e chiar ok imi place
chiar mai facut curioasa oare ce i se intampla Andreei?
astept nextu
^_^ chu&gambate! kisses
:* multa inspiratie...

:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#6
dfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.

#7
Have a good night , wife ! Ti`o zic de la inceput ca deaja mi`e somn , tu stii de obosesti de la pneumonia asta ? :]] Deci Miss Andreea daca te`as intalni ce mama de bataie ai primi de la mine , chit ca eu sunt pacifista , dar tu esti mai snoaba decat coleg`mea Raluca , ce bunica [bine ca nu intra pe Zup :)) ] ! Roscat cu ochii albastri ^^' da` si ala`i prost , ehe , daca eram eu in locul lui , si trebuia sa te astept ore , iti dadeam un sut sin fund de te duceai invartindu`t`e . Stii , cand eram mica si veneam de la scoala , cu mama era la srvici [parintii sunt despartiti] acasa ma astepta abuielita [bunica] si daca Doamne fereste uitam sa o salut [eu o intreb direct ce faci :)) ] stii ce imi facea ? Asta imi facea : imi dadea o palma pe frunte de nu vedeam bine , ma dadea pe usa afara si imi zicea : " Pana nu intri si saluti civilizat ca o eleva de clasa a2-a nu intri in casa , stai la usa cu Miti ! " si asa intram si o salutam si imi ceream scuze .... ehe , dar sa fi azut ce lingura in cap mi`a tras cand eram in a4-a ca i`am comentat :]] pe aia n`am s`o uit ... Asa , si daca "buia" mi`a dat mie o lingura`n cap eu nu pot sa iti dau tie un sut in fund ? I`a vezitit de comportament . Ei , hai ca deviem :]] , descrriere iubire ai cu carul si asta stii ca ami place :x Apropo avem aniversare de 1. saptamana de cand ne`am casatorit :x . Naratiunea a fost ok si la this one-shot :]] Dialog Huaaa Andreea , prea rautacioasa :]] dialogul in sine a fost ok ! Greseli de tastare nu am vazut , ceea ce a fost foarte ok >:D< ! Spor la scris si ne mai auzim :]] !
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#8
Dracusorul meu mic si scump ^_^ In sfarsit ai postat capitolul doi, un capitol extraordinar de frumos xD. Mi-a placut foarte mult! Si acel Alex e un... un... un... idiot! Un badaran, un nesimtit cum nu se mai poate! Daca il prind jur ca il omor. Well gata m-am calmat. Descrierea mi-a placut foarte mult, nu am ce comenta la ea. Nici la naratiune nu am ptr k a fost ft frumoasa. Actiunea nu este grabita, iar dialogul nu e sec. Ai avut doua greseli de tastare dar nu sunt grave. ,,Bruneta fuge cat poate de repede spre casa, insa in drum spre casa se opreste in parc si se asaza pe o banca si da frau liber lacrimilor incepand sa se gandeasca...". repede spre casa, insa in drum spre casa... repetite. In fine. Atat am avut de spus si astept continuarea buh bye! ^^
[Imagine: EnvYQ.png]

#9
Capitolul 1 .

Imi place . Este chiar bine . Dialogul este bun , descrierea si ea , dar mereu este loc si de mai bine .
Am vazut niste greseli de tastare , nu este nici o problema , totul se rezolva si mai ales ca ai zis ca este necorectat .
Baiatul cam trece prin mai multe stari diferite , nu isi gaseste locul :)) .
numele sunt obisnuite dar merge . Ok . Te descurci foarte bine totusi .

Capitolul 2 .

Si aici dialogul este ok .
Actiunea nu este fugarita , dar mereu este loc de si mai bine .
Descrierea este buna dar pentru mine o poti face mai multa , nu ? Stiam eu .
Am observat o repetitie dar am uitat unde >_< . Dar cred ca stii tu unde .

-> Cam atat pentru azi :)) . Te asteptam cu alte lucrari . Bafta si spor la scris .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#10
Ah, groaznic.
Pentru inceput.
Citat:urmand ca [,] cateva
Aici ar fi mers si 'mai apoi...'. Nu zic, nu e neaparat gresit dar pentru a evita acea cacofonie a trebuit sa pui virgula intre paranteze, ceea ce nu arata atat de bine.
Asa, in legatura cu scena mai 'intima', cred ca ai spus doar cat trebuia spus. Mai multe detalii m-ar fi ingrozit, mai ales cand ai notificat ca fata era fecioara.
In afara de greselile mentionate mai sus, nu am nimic de comentat. Actiunea, cum am mai spus e in ordine, dialogul si descrierea la fel.
Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)