Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SxS - Joaca de copil

#1
Buna,este primul meu fic..Nu va cer nici sa fiti indulgenti,nici duri.Spuneti-va opinia,pentru a sti daca merita continuat.Voi incerca sa tin cont de parerile,si criticile voastre,si vom vedea pe parcurs ce va iesi.

Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.




Capitolul I.

"4aprilie
Konoha,satul ascuns intre frunze,si de-acum incolo,noua mea casa,unde se va naste un nou inceput."
Eu,sunt Sakura Haruno.Imi pare bine de cunostinta..Sunt o pustoaica subtirica,de 15 ani,avand ochii verzi-smarald ca ai tatalui,parul lung roz-bombon,exact ca al mamei,si fata alba ca spuma laptelui.Din pacate,parintii mei sunt decedati de 5 ani,dar imi place sa vorbesc despre ei la prezent.Pare ca inca nu realizez faptul ca ei nu mai sunt langa mine..Este ceva ce creierasul meu,nu poate procesa..ceva ce nu are noima.Mereu am impresia ca ei sunt plecati undeva,si ca urmeaza sa se intoarca..Pacat ca realitatea ma impiedica sa cred asta zi de zi.
M-am mutat din Sunagakure,satul ascuns in nisip,acum 2 zile.Nici eu nu stiu exact de ce am venit aici..probabil a fost un impuls de moment,dar acum nu-si mai are rostul,sunt aici,deci hai sa traim in prezent.
Tic Tac Tic Tac,timpul trece.Stau in noua mea bucatarie,holbandu-ma la pereti,si gandindu-ma..Dar,ca veni vorba,la ce naiba ma gandesc?Capul mi-e gol momentan.Parca imi fug neuronii..Si cred ca mi-e foame.
Imi indrept pasii spre frigider,dar nu gasesc nimic care sa-mi puna in miscare papilele gustative.Renunt la idee,asa ca ma intorc in camera mea.Destul de primitoare la o prima privire.Contine cam tot ce-mi trebuie.Pat,2 noptiere de o parte si de-alta,un sifonier,birou,laptop,si o mica biblioteca.Ca si culoare,am ales albastrul cerului,dar din pacate, patul pufos,ma atrage atat de tare,incat incep sa uit ce treburi mai aveam.
Aa da..scoala,si cred ca o sa fac si o baie..Arunc cateva caiete si vreo 2-3 pixuri in ghiozdan,si imi pregatesc uniforma.
Scoala..maine este prima mea zi de scoala aici..nu ma incearca emotii,deci o sa fie bine..Ma intreb ce fel de oameni voi intalni,daca ma voi integra,daca imi voi face prieteni..
Prieteni adevarati,carora sa le pese de mine si invers,hmm,exista asa ceva?Niciodata nu cred ca voi sti sigur.Nu-mi va ajunge viata pentru a putea cunoaste pe cineva cu adevarat..Intotdeauna va fi o masca de nepatruns,de care nu vom fi contienti,si pe care nu o vom putea da jos niciodata.
Secretele despart oamenii,dar exista anumite lucruri,care trebuie sa ramana..asa cum sunt.Dar,astfel,eu nu voi sti niciodata cine este cu adevarat fiecare.
Haha,daca stau bine si ma gandesc,nici pe mine nu ma cunosc cum trebuie,ma mint singura..f**k,devin sentimentalista,iar 1100 de intrebari imi vajaie prin cap,si nu am raspuns la nici macar una.
Va fi bine..nu stiu de ce imi fac atatea griji.Ma voi descurca,doar ca..am o stare,sau o senzatie,nu stiu exact ce sau de ce,dar simt adrenalina pulsandu-mi in vene,de parca ziua de maine,va insemna ceva diferit..N-am rabdare.
Ce prostie..din reflex,am intors capul spre fotografia inramata de pe noptiera:3 persoane.Mama,tata si eu,mica si zambareata,la vremea aceea fericita.Atat de fericita..ca ei sunt langa mine,cu mine,si ca nimic din lumea asta mizerabila nu va putea schimba asta.Cred ca m-am inselat iar.
Mi-am mutat privirea,incercand sa inlatur lacrimile ce incepeau sa imi intepe ochii,si am pornit spre balcon.Adierea placuta a vantului,imi fluturara suvitele roz,purtand de asemenea si parfumul florilor de cires,ce imi dezmierda simturile.Am privit luna si stelele ce isi fac jocul in jurul ei,cam jumatate de ora,pierzand notiunea timpului,dar trezita la realitate de ceasul meu desteptator,cam stricat probabil,deoarece suna numai cand avea el chef..Am zambit trist,amintindu-mi ca acesta a fost cadoul parintilor mei la varsta de 5 ani.Pare o eternitate,ma si mira uneori ca inca mai merge.Un ceas micut,albastru,cu mici floricele galbene desenate prin interior..frumos mai era pe-atunci..Am lasat stelele si melancolia la o parte,intrand in casa,pentru a termina cu dusul ala odata.Dupa 20 de minute sub picaturile fierbinti,m-am intins lenesa in pat,adormind rapid.
Sper ca Yuna sa nu intarzie maine,are ceva treaba prin casa..trebuie facut curat.Sunt cam lenesa in ultimul timp.Am chicotit, amuzata de remarca facuta,lasandu-ma imediat prada viselor.
Maine,va fi un nou inceput atat pentru mine,cat si pentru ceilalti.Dar,cat de gandita a fost miscarea asta?
Vom afla pe parcurs.


Este cam scurt,si da,stiu,nu am dialog.Voi incepe in capitolul viitor..Probabil este putin plictisitor..dar..astept pareri.
[Imagine: Pureloid.jpg]


[Imagine: 5448822.png]

#2
Capitolul II.

Dimineata.
Razele caldute ale soarelui,patrund prin perdeaua alba,deranjandu-mi somnul,ceasul desteptator,fortandu-ma sa imi incep programul,in intampinarea unei noi zile tampite.Iar ma mir ca merge..
Ora 07:00.
Hm,Yuna,probabil a venit deja..ups,cred ca nu am facut prezentarile. Prieteni,Yuna,este "doica" mea.Vine la fiecare doua zile,pentru a verifica frigiderul,curatenia,facturile..si logic,pe mine.
De la moartea parintilor,ea este cea care verifica daca sunt muritor de foame,daca respect regulile si cursurile scolii..daca incep vreo relatie,(bleah).
Urasc acest capitol.Yuna nu este cu nimic mai scolita decat mine in acest domeniu,desi are 23 de ani,corp de invidiat,cei mai frumosi ochi caprui din cati am vazut,si un par lung si negru ca abanosul.
S-a mutat aici,din cauza mea.Intr-un fel,s-a simtit obligata,cred,sa ma urmeze,pentru a ma putea urmari si respecta promisiunea..
O promisiune facuta parintilor mei,acum 5 ani,cand le-a jurat ca ma va proteja,iubi, si ca va avea mereu grija de mine,blah,blah,blah..
Nici nu stiu de ce s-a oferit.Vreau sa spun,pe atunci avea vreo 18 ani.La ce i-o fi fost capul?
In fine,asa e viata.
Cobor din pat,directia-baia,unde imi fac toaleta de dimineata,luandu-mi uniforma,si plecand la micul-dejun.
-'Neata Yuna,ma bucur sa te vad,spun,imbratisand-o,dandu-i si un pupic.
-'Neata si tie.Mananca rapid,si treci la scoala.Nu vreau sa intarzii din prima zi.
-Mare pierdere.Voi intalni niste ciudati sclifositi,care nu stiu nimic despre mine,care ma vor eticheta de cum am intrat pe usa,gasindu-mi intai defectele,abia pe urma barfindu-ma.Nu ca-i frumoasa scoala?
Yuna ofta,lasand painea prajita la o parte,asezandu-se pe vine,in fata mea.
-Sakura,uneori nu te mai recunosc.Sa te inteleg,nici nu mai zic..A fost alegerea ta.La naiba,tu ai vrut sa vii aici.Nu cunosti nici macar o persoana de cand suntem aici,deci n-ar trebui sa-ti dai cu parerea...Cine stie,poate vei lega prietenii mai rezistente decat crezi,poate vei intalni ninja de 10 ori mai puternici decat tine,si..poate vei intalni dragostea vietii tale,spuse aceasta,facandu-mi cu ochiul.
-Cred ca glumesti.Da-mi sa mananc.Plec imediat,doar termina cu prostiile.
Yume chicoti,si se intoarse la treburile ei.
Dupa masa,mi-am luat ramas-bun,ghiozdanul,si i-pod-ul,pornind spre scoala:30 de minute.Atat faci.
Ajunsa in fata cladirii cu trei nivele,am inceput sa inspectez totul in jur.Evident,imbulzeala elevilor mi-a provocat o stare de nervi,asa ca am asteptat cuminte sa intre toata lumea,incercand sa imi amintesc la ce etaj trebuie sa merg,si numarul salii de clasa.
Cand toti ingustii astia la minte au intrat,am pornit si eu,bajbaind din sala in sala.Intr-un final,am nimerit.Ciudat,dar tot nu am emotii.Este bine,cred..
Mi-am netezit uniforma,dandu-mi pe spate suvitele roz.Cand am dat sa intru,o voce pitigaiata m-a oprit,impingandu-ma la o parte.
-Nu crezi ca ai cam mult tupeu,fetito?Mergi mai repede.Nu permit nimanui sa ma faca sa astept.Dispari din calea mea.
Vocea apartinea unei roscate,cu moaca de mimoza,imbracata in aceeasi uniforma ca a mea,avand o pereche de ochelari cu rame negre,studiindu-ma meticulos din cap pana in picioare,cu o expresie tampa pe fata.
Nu am vrut sa am necazuri din prima zi,asa ca m-am dat la o parte,scuzandu-ma,rugandu-ma in gand sa nu vomit.
Fata pufini,intrand in clasa,inghiontindu-ma din nou,si trantindu-mi usa in nas.Din nou,foarte ciudat,faza nu m-a enervat,din contra,eram foarte calma.Hm..
-Nu o lua in seama.Incearca sa o eviti cum face toata lumea.Prostia devine uneori contagioasa,asa ca ai grija.
-Din fericire,sunt imuna la astfel de persoane,spun,incercand sa ii vad fata.f**k,sta in lumina,si nu vad nimic.
-Eu sunt Neji Hyuga,imi pare bine.Baiatul apartinea clar,clanului Hyuga,dar daca esti curca si nu-ti dai seama,te uiti in ochii alb-lila,si voilà,iti dai seama.
-Sakura Haruno,de asemenea,zic,zambind politicos.
-"Floare de cires".Se potriveste.Acesta imi lua o sivita de par intre degete,facandu-mi cu ochiul.Presupun ca esti in clasa cu noi?
-Asa cred,adica,da sunt sigura..
Baiatul imi zambi strengareste,deschizandu-mi politicos usa,indemnandu-ma sa intru.
Am facut cativa pasi,si odata ajunsa in interior,am inceput sa-mi mut privirea de la un om la altul.Mda,foarte selectiv..
Mi-am cautat un loc,dar am decis sa astept profesorul,pentru a decide el unde si cum.
Din fericire,profesorul nu a intarziat sa apara,iar din prezentarea de inceput,i-am aflat si numele:Umino Iruka.
-Draguta,vino si prezinta-te.
Am inaintat usor,gandindu-ma ce-as putea sa spun.
-Pai,salut tuturor,ma numesc Sakura Haruno,si am 15 ani.Sper sa ne intelegem,si sa imi fac cat mai multi prieteni,si iar blah,blah,blah..
-Ei bine,Sakura,vad ca ai note maxime cam peste tot,spuse profesorul,inspectand vechea mea fisa scolara.Ne pare bine sa avem un mic geniu in clasa.Cine stie,poate alaturi de cele trei talente ale noastre,te vei alatura si tu..
-Si care sunt cele trei talente?intreb curioasa.
-Neji Hyuga,si Sasuke Uchiha,in picioare baieti.Sabaku no Gaara se afla in misiune momentan,dar il vei intalni si pe el,curand..
Alaturi de Neji,se ridica in picioare primul baiat din randul de mijloc,iar dat fiind pozitia catedrei,eram chiar fata in fata.
Un baiat cu parul negru ca taciunele si ochii de onix,isi ridica privirea total plictisita spre mine.I-am studiat trasaturile fine,fata alba si ochii incercanati,care ma duceau cu gandul la un om mort.Unul mort,dar extrem de frumos.Avea o privire indiferenta de "lasa-ma sa te las",si fixa,de iti ingheta sangele in vene..Dragut.
-Din pacate,sala este destul de aglomerata.Vei sta langa Sasuke,deoarece el este mereu singur."Ma intreb si de ce".Este vreo problema?
-Bineinteles ca nu,spun inaintand spre banca.Noul meu coleg nici nu se sinchisi sa se uite la mine,asa ca orele aveau sa fie simple daca o tine tot asa.Dar,ma simt ciudat.Acea senzatie de neliniste,de adrenalina,ma cuprinde din nou,dandu-mi fiori pe sina spinarii.Nu inteleg..ma intreb cum vor merge orele..


Astept pareri,critici..stiu,este plictisitor,dar nu vreau sa grabesc actiunea..
[Imagine: Pureloid.jpg]


[Imagine: 5448822.png]

#3
Nu ţi-a dat nimeni comm? Da-mi voie să fiu prima care face asta.
Pentru început...am un lucru de reproşat. Nu mai baga acel "f**k" in text. Pentru mine, ca ci cititor a fost deranjant sa il zăresc printre cuvintele care sunt în română. Puteai să bagi lejer un "La dracu"...daca voiai sa injuri.
Actiunea... deocamdata se petrece lejer. Nu sunt urme ca ar fi grăbită.
Vezi sa nu mai pui cuvinte in paranteză. Incearca sa le introduci in text, daca ţii chiar aşa mult să le scri. Câteva greseli de tastare...dar toata lumea le are.
Am văzut ca e Naruto. Vezi sa ii adaugi ceva care sa il diferentieze de celelalte... sa aiba ceva unic, doar al lui.Astept capitolul următor.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#4
Dah... am trecut si eu pe aici. :-?
Sa vedem ce e cu ficul tau...
Pentru inceput o sa-ti spun ce nu mi-a placut.
1. Faci exces de virgule, si asta din cauza faptului ca nu stii cand si cum se foloseste. In primul rand intre subiect si predicat nu se pune virgula " Eu , sunt". In al doilea rand inaitne de "si" nu se foloseste virgula decat daca are intelesul de iar.
2. Folosesti cuvinte si expresii ciudate:

verzi-smarald - asta e pleonasm. verzi sau de culoarea smaraldului e tot aia.
sentimentalista - no comment o.o'

3. Ideea nu e originala pana acum. Aceeasi Sakura, parul roz, ochii de smarald, se muta la o scoala noua, il vede pe Sasuke, se indragosteste de el... bla bla bla. Incearca sa vii cu ceva nou :))
4. Nu stiam ca pe vremea aceea existau i-poduri o.o'. Erau avansati oamenii, nu gluma. -.-'
5. De cand e Neji atat de politicos? Unde e aroganta, indiferenta? :((
6. Nu crezi ca in loc de "2", "3", suna mai frumos "doi", "trei" ? ;;)
Cam atat la partea asta:)).
Acum lucrurile care mi-au placut.
1. In ciuda acelor virgule cu care m-ai omorat te pricepi la narat. Desi ideea e expirata, faptul cum narezi m-a facut sa citesc incontinuare.
2. Felicitari pentru titlu :X>
3. Dialogul nu e sec, iar descriere e intr-o masura bunicica... cred ca ar trebui sa mai lucrezi la ea.
Cam atat...
Astept urmatorul capitol... sper sa evoluiezi :X

PS: daca te-a deranjat cu cva comu meu.. te rog.. spune-mi printr-un PM.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#5
Capitolul III

Spre surprinderea mea,totul decurge bine pana acum.Materia este destul de simpla,iar in pauze am facut cunostinta cu fiecare coleg in parte,reusind sa-mi fac o impresie de inceput.
Desi am fost destul de sceptica in privinta specimenelor pe care le voi gasi aici,incep sa-mi schimb parerea,dar nu in totalitate.Este abia prima zi,deci inca nu stiu nimic..Toti par de treaba,dar nu as vrea sa stiu ce gandeste fiecare cu adevarat,si probabil nici vice versa.
Au trecut patru ore de cand stau langa noul meu coleg,si pot spune cu succes,ca nu m-a privit nici macar odata.Nu am nevoie si de atentia lui,primesc destula de la restul colegilor,iar asta este suficient de incomod si aiurea pentru mine,cat sa ma satur.
In timp ce fetele se comporta normal,incercand sa ma cunoasca,majoritatea masculilor incearca sa obtina o plimbare sau vreo intalnire cu mine,chiar daca stiu din prima care este raspunsul,continuand sa ma calce pe nervi.Ma simt prost pentru asta,dar trebuie sa priceapa ca nu asta am in cap.Probabil prin ochii lor,sunt cine stie ce "Miss",iar chestia asta ma amuza si deranjeaza in acelasi timp.
-Sakura,vii afara cu noi?Aceasta este Hinata Hyuga,verisoara lui Neji,si una dintre cele mai dragute si timide persoane de aici.Cel putin in preajma lui Naruto,mai are putin si lesina.
Aa,Naruto Uzumaki este micul bufon al clasei.La o prima evaluare a cunostintelor cam tantalau,dar de treaba baiatul.Rade mare parte din ore,amintindu-ne din cinci in cinci minute,ce Hokage exceptional si puternic va deveni el,in viitorul apropiat.
Il respect pentru asta.Are visuri mari,iar el este dispus sa dea totul pentru a dovedi lumii ca se inseala in anumite privinte..dar,probabil il respect si mai mult de cand am aflat cine este cu adevarat:Vulpea cu noua cozi.
Se pare ca am nimerit intr-o clasa foarte interesanta.Privirea m-i s-a indreptat spre mostenitorul clanului Uchiha.
L-am studiat din profil pentru cateva clipe,examinand expresia plictisita."Parca nu-mi vine sa cred ca acest baiat este un geniu si un talent innascut.Ma intreb cat de puternic este.."Dar am lasat gandurile la o parte,plecand dupa Hinata si restul fetelor:Temari si TenTen.
Am discutat diferite subiecte,noile mele colege abordandu-l pe cel mai stupid.
-Deci,Sakura,ce crezi despre baieti la o prima impresie?intreba tipa bruneta,TenTen.Nu prea este stilul nostru,dar suntem oarecum curioase.
M-am gandit putin,dar n-am ajuns nicaieri.
-Sincer,n-am acordat multa importanta detaliilor de acest gen.
-Nu l-ai observat nici chiar pe Sasuke?Nu ti-ai studiat nici macar putin noul coleg?
-Nu prea,am mintit eu.Ce-i asa special cu el?
-Wow,asta este o premiera.Pana acum,trebuia sa-i cazi deja la picioare,la fel ca toate sclifositele alea care misuna pe langa el,de parca au descoperit lumina.Ma bucur ca nu faci parte din rasa lor,spuse Temari batandu-ma usor pe umar.
-Din fericire,ma pot mandri cu asta.Adica,tipul nu-i prea diferit de ceilalti,exceptand trecutul tragic,si indiferenta cu care trateaza oamenii.Se pare ca unele lucruri isi pun amprenta pe tine,schimband omul care ai fost odata."Ma regasesc perfect in aceste vorbe.."
Fetele pregatira noi intrebari,dar nu mai apucara sa le puna,clopotelul anuntand inceperea unei noi ore,si ultima ca veni vorba.
Ne-am grabit in clasa,fiecare plecand spre locul ei,dar banca mea fiind ocupata de Ino,alta blonda in toata puterea cuvantului.
-Hai iubitel,de ce esti atat de rece?Stiu ca ma iubesti in secret,adica..cine nu m-ar putea iubi?Nu mai fi asa timid.
Priveam scena doar de vreo doua clipe,dar deja ma umfla rasul.
-Mai pufulete mic si dragut,esti prea indiferent..Replica asta,mi-a dat ocazia sa dau pe-afara,urmata imediat de colegele mele.
-Voi prapaditelor de ce radeti?Sunteti doar niste geloase.Ursuletul meu,este prea timid pentru a-mi spune ca ma iubeste mai mult decat orice.Nu mai radeti ca fraierele.
Bun,aici m-ai spart.Ma tin cu mana de burta,razand pana la lacrimi,gandindu-ma pana unde poate merge prostia.Cand ma mai potolesc,ii cer lui Ino sa plece pentru a ma pregati de urmatoarea ora.
-Cine te crezi tu,sa-mi spui mie sa plec?Dispari,vreau sa il invit pe Sasuke la o intalnire.
-Iar eu te rog frumos sa pleci,inainte sa ma satur sa astept,spun ceva mai nervoasa.
-Nu vreau,si nici n-am chef.Aceasta isi dadu parul lung pe spate,dupa care scoase limba,parca facandu-mi in ciuda.
-Mai fetito,dar tu chiar esti ingusta la minte,sau ce?Fa pasi.Am treaba si nu o pot rezolva cu tine pe banca,facandu-i declaratii lacrimogene lui Uchiha.Sterge-o.
Blonda se uita la mine ca la felul 41,pregatita sa imi dea o palma.Proasta alegere.
I-am prins-o imediat,ducandui-o la spate.
-Iti spun pentru ultima data.Pleaca inainte sa te ranesc.Fii fata desteapta cum pretinzi ca esti,si termina cu circul asta.
Spre surprinderea mea,Ino doar a pufnit,dar a plecat totusi.
"Ce idioata".M-am asezat in banca,chicotind usor.Acesta a fost momentul cand i-am prins privirea.Aceeasi privire plictisita,fara nici o expresie.
Am intors capul spre Sasuke,si pret de cateva secunde,ne-am uitat unul la altul fara sa spunem nimic,asemeni unor copii prosti.
Imediat profesorul si-a facut aparitia,asa ca am inceput ora.Totul era la fel ca si acum cinci minute.Nici o miscare,din nou nici o privire."Ciudat copil."
La sfarsitul orei,mi-am luat ramas-bun de la colegi,plecand spre casa.Aveam chef de ceva antrenament,asa ca imediat ce terminam cu temele,aceasta era destinatia.
[Imagine: Pureloid.jpg]


[Imagine: 5448822.png]

#6
Buna!:)
Yey ai pus nextul!\:D/
Mi-a placut foarte mult,actiunea nu e grabita iar dialogul si descrierea sunt bune.Imi place atitudinea Sakurei:X, e mai indiferenta fata de Sasuke si mai puternica.
Mi-a placut mult faza cu Ino:)) am ras mult la ea=))..:D bravo Sakura! ..asa ii trebuie fitoasei de Ino=)).
Sunt curioasa ce se va intampla in continuare:D,sper ca vei pune repede nextul;;)..spor la scris!>:D<..Zbye!:-h

#7
bunaa;))

imi place ficul tau...e interesant...desi in majoritatea ficurilor cu Naruto,Sakura e mereu eleva noua si iubita de toti,tu ai mai schimbat ceva,atitudinea ei...imi place ca nu grabesti actiunea...am vazut si cateva greseli de tastare,dar nu`i nimic,toti au...
P.S:poate treci si pe la ficul meu...

cam atat....si astept nextu`....ja ne`:-h:*

#8
Sa vedem...:-?
Am revenit... prezenta la datorie pentru a te sacai.:))
Prima remarca pe care am facut-o:
-> Te descurci minunat la punctuatie. Nu mai 100 de mii de virgule. Sincere felicitari ^:)^
Asa, lasand asta la o parte... ma bucur ca avd ca nu ai greseli de ortogarfie sau de atstare. De obice sunt atenta la sa ceva... [ am rog. Poate sunt rpea obosita si nu le-am observat... oricum, lucrul asta nu are o importanta sporita :-J].
Vad ca la capitolele naratiune si dialog o duci bine. Actiunea nu mi s-a parut grabita.. toul decurge normal... [sincer. Nu m-am asteptat la asta]. La descriere cred ca ia mai putea lucra.
Ceea ce ma deranjeaza incontinuare este legat de originalitatea ficului. Deci e aceasi pov boring...Ino este marea fitoasa; Sakura se cearta cu ea si ,bineinteles, ca Sakura este mai tare. Sasuke devine interesat misterios de Sakura... si apoi happy ending=)).
Te rog... sper sa vii cu ceva original :D>.
Cam atat.
Astept urmatorul capitol. Ja ne! :*>:D<
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#9
Buna,deci pentru inceput la primul fic descrierea este destul de buna
actiunea:nu mi se pare grabita
greseli de tastare:nu ai
ideea:acum inca nu mi se pare cine stie ce original,mereu sakura e tare in gura cu ino ,sasuke se mira se uita in ochi si dupa aceea se indragostesc si nu mai ce :| fac 2 copii si happy ending
ei bine cam atat...astept nextul....cum am mai spus pentru inceput este foarte bine bravo,inafara de originalitate ;)

#10
Oke... am inceput printr-o fraiera care nu stia ce e ala un fic si uite ce am ajuns: o scorpie. Va trebui sa induri o critica de la Iru >:)
Titlul: Mi se pare oke... E dragalas blabla, ai inteles ideea. Ai un punct de la mine :P
Ideea: pffff originala, acum 3-4 ani cand abia aparusera ficurile cu naruto. Intelegi ce vreau sa zic. E aceeasi poveste tipica, aceleasi caractere ale personajelor si etc. Schimba ceva sau cititorii vor adormi!
Estetica: Varza rau. Deci nici nu sti cat ma enerveaza. Nu inteleg cum nimeni nu a mai zis asta pana acum. Estetica e dezastruasa. Dupa fiecare semn de punctuatie se lasa spatiu ( sti tu, apesi pe space, tasta mare... )! Pe langa asta ma deranjeaza faptul ca Pui o gramada de " ... " . E total deranjant si nu prea sti sa folosesti virgulele. Sunt cu zecile si ingreuneaza sarcina cititorului. Pe langa asta, am vazut ca pui in ghilimele unele lucruri pe care le gandeste personajul. Avand in vedere ca povestesti la persoana I nu mai e nevoie dupa parerea mea. Strica aspectul. Oke, cred ca ai prins ideea. next!
Descrierea: Nu e chiar ce as vrea sa vad. Ai un fic la persoana I. Asta te avantajeaza. Sentimentele pot fi descrise mult mai bine, peisajele, oamenii etc. Atunci cand citesc ceva vreau sa simt ca sunt acolo. Sa traiesc actiunea, sa ma identific cu protagonistul. E foarte important. Fa-ne sa simtim ce vrei sa transmiti. Sa nu fie doar niste cuvinte aiurea. Scrie cu inima :P.
Actiunea: Merge ca melcul. Punei niste mici rachetute sa mai ia putin avant ( nu foarte mare ca nici asa nu e bine :P ). Trebuie sa fie un echilibru in tot ceea ce faci. Oricum, as vrea sincer sa se intample mai multe. Te descurci destul de bine la narat insa nu se imbina pe peste tot cu descrierea. Se formeaza niste lacune care strica.
Dialogul: Nu e sec si nici mult, insa e cam prost plasat. Faptul ca fetele o cheama nu e musai un motiv sa pui dialog. In locul tau as fi preferat sa spun asta prin naratiune sau cine stie, poate sa ii faca un semn. Intelegi ce vreau sa zic. Ai grija unde pui dialogul si nu voi mai avea nimic de comentat.
Un lucru care ma deranjat foarte mult la ficul tau e faptul ca lipseste suspansul, aventura! E grav. Daca lasi ceva sec nu ma vei mai avea ca cititoare. Astept de trei capitole sa fie ceva mai interesant ( am citit ficul imediat dupa ce l-ai postat insa nu tiam dat comm ... Asteptam sa fie ceva mai mult de criticat si imi era si lene :D. Scuze :"> ). Pune ceva actiune, termina capitolele in suspans. Fa-ma sa vreau sa citesc mai mult, sa fiu curioasa. Adauga emotie, actiune, putina violenta. Fa ceva sa merite!
As zice mai multe dar mam plictisit de scris. Iru isi incheie transmisia aici :)). Inca putin si ajunge commul sa depaseasca capitolul :)).
Ai postat acum doua zile ultimul capitol deci in decursul zilei de maine cel tarziu ar trebui sa fie gata avand in vedere ca e vacanta. Hai ca vine scoala si ne lasi cu moaca in soare. Succes la scris si daca vrei sa mai vorbim, ai Id-ul in profil.
Bye bye, merg sa imi plimb hamsterul :)).



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragoste prin ochi de copil onu' 2 2.321 05-12-2011, 05:31 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Priveste-mi sufletul de copil..+16 [SasoSaku] Elyy 7 4.151 02-09-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Lacrimi de copil daphnis 0 1.765 19-12-2010, 01:55 AM
Ultimul răspuns: daphnis
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.664 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Viata unui copil ~Rebela~Mereu~ 12 10.262 14-01-2010, 09:24 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)