Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul?
Da
56.52%
13 56.52%
Ai mai putea lucra la el
43.48%
10 43.48%
Total 23 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Iubire

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei .

Cateva informatii despre fic:
- e povestit la persoana I
- e la prezent(as vrea sa nu fiti prea duri avand in vedere ca e primulpe care il fac la acest timp)
- e povestit din perspectiva Sakurei

Citat:Disclimer : Nu detin nici un alt personaj inafara de cele create de mine ce ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul ''Naruto" si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

O mica introducere

Si…. actiune!
Astea sunt cuvintele ce le aud aproape in fiecare zi pe platourile de filmare. Momentan, impresarul meu, Tamaki, un barbat de douazeci si opt de ani blond cu ochii mov, putin nebunatic uneori dar si un prieten adevarat, mi-a recomandat sa semnez contractul cu privire la un film care se numeste ’’Viata unei fete inocente’’.
Stau in pat si ma gandesc cum ar fi viata mea daca m-as intoarce cu cinci ani in urma, o vreme in care nu e ram cunoscuta, o vreme in care nu stiam ce inseamna sa ai fani sau sa nu sti ce inseamna celebritatea. Privesc neincetat tavanul alb si imi aduc aminte cum am plecat din satul meu natal, Konoha, cum mi-am lasat in urma o parte din prieteni, familia si chiar dusmanii pentru a imi indeplini cel mai arzator vis. Acela de a deveni actrita. Imi apar imagini clare cum am urcat in avion, cu lacrimi amare in ochi pentru cei care ii lasam in urma. Ma uit la ceas si ce vad? Mai era o jumatate de ora pana la ora sapte, ora la care ma trezeam eu de obicei. Ma ridic lenesa din pat si ma asez pe covorul pufos din fata peretelui de sticla fumurie. Prinsa in gandurile mele am uitat sa ma prezint. Numele meu este Sakura. O fata de douazeci de ani. Am parul lung, roz, ochii de culoarea ierbii dimineata si pielea alba in general acum usor inegrita dupa vacanta la mare. Locuiesc in Las Vegas impreuna cu fratele meu, Naruto. Familia mea e foarte bogata, avem mai multe actiuni si multe conturi in banca. Parintii mei locuiesc in Konoha, un satuc linistit in care nu se petrec prea multe. Dar sa revenim la noi. Eu sunt actrita de patru ani si am mai multe magazine ultima moda in mai multe orase din America dar cel mai mare magazin este aici, in Las Vegas. Sunt pasionata de meseria mea la fel ca si fratele meu. Naruto, un baiat de douazeci si unu de ani, blond cu ochii albastri ca marea, detine un lant de cazinouri. Locuiesc intr-un apartament de lux cu trei camere, o sufragerie, o baie si o bucatarie intr-un bloc urias din centrul orasului. De la mine de pe geam poti sa vezi intreaga parte nordica a orasului. Seara, o minunatie. Dar nici ziua nu te poti plange mai ales ca o camera cu un perete intreg de sticla intr-un apartament de la etajul treizeci nu o poate avea oricine.
Alarma asurzitoare a ceasului de pe noptiera ma trezeste la realitate. Ma ridic de pe jos si intru in dressingul meu. Miile de haine si de pantofi ma fac de multe ori sa stau ore in sir pana gasesc alegerea perfecta dar nu si in aceasta dimineata. Ma duc direct la o pereche de blugi albi ca laptele, la o pereche de cisme pana sub genunchi aurii si nu in ultimul rand la o bluza galben-aurie. Ma imbrac si ma uit in oglinda. Oftez usor si imi piaptan parul. Mi-l prind in doua codite si merg spre camera fratelui meu.
Naruto statea la geam, gata imbracat. Nici nu m-a auzit cand am batut la usa. Ceva nu era in regula. Chiar si la varsta lui, baiatul hiperactiv din copilarie nu a disparut.
-Ti-e dor de ea, nu-i asa ? intreb eu incet pentru a nu-l speria dar fara succes. Blondul tresareste la auzul vorbelor mele intorcand instantaneu privirea spre mine. Ma priveste cu tristete.
-Saku, as vrea sa stiu cum arata, daca mai tine la mine, daca are pe altcineva...
-Sunt sigura ca inca te iubeste.
Simt cum buzunarul meu incepe sa vibreze semn ca cineva ma suna. Scot telefonul din buzunar in timp ce inchid usa dupa mine. Cel care ma suna era soferul meu.
-Alo ?
-Domnisoara Haruno, limuzina este jos si va asteapta.
-Cobor acum atunci. Numai putin. Spunand asta inchid telefonul si il salut pe fratele meu. In fata blocului, o limuzina neagra cu numarul ’’01 Haruno’’. Urc rapid vazand ca sunt in intarziere iar limuzina porneste de pe loc cu un scartait. Studioul din partea sudica a orasului se apropia greu. Traficul infernal nu se mai atenua. Dupa parerea mea drumul era tot mai lung. Intr-un sfarzit, dupa o lunga perioada de timp masina a intrat in parcare. Fanii erau in fata usii asa ca nu puteam sa intru fara sa dau ochii cu iei. Cobor din masina iar cand fanii ma vad incep sa imi aclame numee. Zambesc discret si merg pe ’’culoarul’’ facut de bodyguarzii mei printre ei. Le fac cu mana, zambesc si stau pentru poze dupa care intru in cladire. Aici nimeni altul decat Tamaki statea si discuta cu un baiat. Ma apropii de ei si dintr-o data ma opresc socata. Persoana cu care vorbea impresarul meu era.......

Am terminat aici deoarece vreau sa las putin suspans. Urmatorul capitol va fi mai lung, pobabil postat in weekend-ul vitor. Eh... ce sa faci?Scoala....

Sakura: http://api.ning.com/files/mzn4VZwt6*UNST...puuden.jpg
Naruto: http://media.photobucket.com/image/narut...uden00.jpg
Tamaki: http://www.quizilla.com/user_images/C/CR..._full.jpeg

#2
Sa vedem ce avem noi aici:D >:)
Cum? Naruto si Sakura frati? Ei asta-i buna, sa-l citez pe proful de itorie=))
dialog= este bun si ma bucur ca faci la persoana I si ai spus ca incerci cu verbele la prezent. eu una nu am sa fiu dura, fiindca sunt putin care se arunca in put, pentru a face un fisc la prezent, persoana I, dar broavo pentru asta. (*)
naratiune&descriere= se imbina armonios ,dar ar fi putut sa descri un pic camera Sakurei sau a lui Naruto, dar lasa asta:D, ca nu omor omul pentru acest flecustet, dupa parerea mea
actiune= momentan nu am ce comenta la acest aspect, din primul capitol, sa vedem ce o sa se intample in urmatorul:D
Sunt sigura si pun pariu, pe colectia mea de carti Twlight, ca baiatul cu care vorbeste impresarul Sakurei este Sasuke. Asta imi spune intuitia si apoi sa aflu ca nu-i el=))
Okidoki, acesta a fost comentul meu si astept nextul. (*)(*)

#3
Suuuper Pur si simplu superb
Am vazut doar o mica greseala de tastare dar nu mai stiu care dar ma rog in rest mia plcut totul. Astept continuarea dak s'ar putea sa fie mai repede dar in fine voi astepta mai lasat in suspans
:bye:

#4
Heya!:D

fic nou...

deci: descrire ai si chiar frumoasa
dialog vad ca nu ai abuzat de el si oricum nu este sec
iar actiunea nu mi se pare grabita

bine...ideea pot sa zic 60-70 % originala, dc? pt ca des am intalnit pov gen sunt super bogati si bla bla
mi s-a parut interesant faptul ca Naruto si Sakura sunt frati si locuiesc impreuna si ca ea este actrita
banuiesc ca Naruto se gandea la Hina sper sa ai si momente NaruHina - ador cuplul acela cu o sutime mai mult decat SasuSaku
mai cred k impresarul vorbea cu Sasuke ... vom vedea

oricum...spor la scris!
sa vi repede cu nextu!!
:bye:
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

#5
[center] Am adus continuarea mai repede decat am planuit. Sper sa va placa si astept comentarii.

CAPITOLUL 1

“Aici nimeni altul decat Tamaki statea si discuta cu un baiat. Ma apropii de ei si dintr-o data ma opresc socata. Persoana cu care vorbea impresarul meu era” un baiat brunet, cu ochii de smoala, rece, nepasator si uneori chiar nesimtit. Este nimeni altul decat Sasuke Uchiha, prietenul cel mai bun a lui Naruto. Sasuke, cel care acum ceva timp imi furase mintile, acel brunet care mereu ma ignora, este la aproximativ o suta de metri de mine.
Deodata simt o mana care imi atinge umarul si ma intorc speriata crezand ca este vreun fan care vrea poze, autografe etc. Dar nu. Era unul din bodyguarzii mei.
-Domnisoara, ati patit ceva ? ma intreaba acesta.
-Nu, John, sunt bine. Doar ca am vazut o persoana de mult pierduta! Spunanad asta imi continui drumul catre cei doi. Cand ajung mai aproape imi dau seama ca vorbesc despre scriptul filmlui “O fata inocenta”. Dar ce inseamna asta? Cand ajung in dreptul lor Tamaki isi indreapta privirea spre mine salutandu-ma iar brunetului i se putea mirarea pe fata.
-Sasuke, vreau sa ti-o prezint pe Sakura. Ea este cea despre care ti-am vorbit. Sunt impresarul acestei frumuseti ce straluceste pe scena ca luceafarul intre stele.
-Tamaki, iari incepi cu poetismele? Ti-am mai spus, nu esti bun la asta asa ca renunta. Ii spun ironica putin enervata de tampeniile lui pe care le auzeam atat de des.... brunetul continua sa ma priveasca. Ce s-a intamplat, Sasuke ? Nu ma recunosti ? A trecut ceva timp de cand nu ne-am mai vazut, nu ? continui eu afisand un zambet strengaresc.
-Ai dreptate.
Ii mai arunc inca o privire lui Tamaki si ma indepartez de langa cei doi urmata de aproape de oamenii de la paza. Dar simteam cum privirea brunetului imi atinteste spatele. Ma duc direct la cabina de proba unde ma asteapta doua femei. Prima, o blonda cu parul lung care avea in jur de treizeci si unu de ani, iar cealalta o alta persoana pe care am lasat-o in urma la urcarea in avion.
-Hinata... ne luam in brate si eu dau drumul lacrimilor de fericire. Bruneta cu ochii lila nu s-a schimbat deloc in toti acesti ani. Poate doar cativa centimetri in plus la par si la inaltime dar nimic mai mult. Ma bucur atat de tare ca prietena mea cea mai buna din copilarie este langa mine. ... mi-a fost dor de tine.
-Si mie, Saku ! Si mie. Ne dam drumul si ma asez pe scaun. Blonda imi prezinta mai multe tinute pe care le voi purta. Deocamdata ma imrac cu o pereche de pantaloni scurti roz, un maieu pana la buric verde si o pereche de bascheti albi. Hinata imi prinde parul lung in doua codite impletite si ma lasa sa ma uit in oblinda. Si am parte de un alt soc. Aratam exact ca si in copilarie.
-Unde e Sakura ? urla o voce de barbat. Era regizorul asa ca cum l-am auzit am fugit pe platouri.In fata mea a aparut un barbat inalt, roscat cu ochii albastri spre verzi si cu un semn ciudat in stanga fruntii care il facea aratos. Sakura, draga mea, te-am chemat sa te anunt ca filmarile de azi se suspenda. S-a intamplat ceva pe platou si nu mai putem filma. Pana maine rezolvam neregulile si o sa incepem filmarile bine ?
-Da, Gaara. Pot sa raman asa imbracata ? intreb cu un zambet cuceritor pe fata. Gaara, caci asa este numele lui, accepta si ma saluta plecand. O iau pe Hinata de mana, i-am salutat pe Sasuke si Tamaki si plec. Il pot auzi pe Sasuke cum ma striga dar nu il bag in seama. Urc impreuna cu prietena mea direct in limuzina iar aceasta accelereaza spre cazinoul unde stiu ca fratele meu isi pierde cel mai mult timpul.

Oare cum va reactiona blondul le vederea Hinatei ? Ce va spune ea? Ce se va intampla in continuare cu mine si cu Sasuke ? Veti afla numai daca cititi ficul in continuare ![/center]

#6
Sa vedem cu criticele:D
dialog= este bun, atat cat este si replicile sunt ample si bine alcatuite
naratiune&descriere=se imbina armnios si nu lipsesc
actiune= se pare ca o ti bine in lesa si asta este bine, pentru noi, cititori.
Mama, ce am ghitit ca este SAsuke=))
Macar nu mi-am pierdut cartile Twilight=))
Pei ce sa mai spun. Astept nextul(*)

#7
Hey :D

Mia placut fff. molt acest capitol:XPoate ca a fost putzin mai scurt dar nu are importantza...Deci:-?
Greseli de tastare-nu am observat:D
Actiune:mi se pare Ok
Narutine:Ok
mai departe tot e cu Ok:)) ptr. ca mie chiar imi place cum scri ficurile:X
Astept Next si mai lasat in suspans:(
dar pana atunci :bye:

#8
Buna!:D

ce ma bucur ca nextu a venit mai repede:D:X

well....descriere ai si este frumoasa, dar ai putea sa o ma dezvolti:3:
dialogul mi se pare bine plasat :-)
iar actiunea este captivanta, dar mi s-a parut...poate putin grabita..

...si totusi...am vazut cateva greselute de tastare, dar si cateva de exprimare, fi mai atenta data viitoare:3::*
asa...si hmm capitolul mi s-a parut cam scurt...poate daca te mai perfectionezi la anumite aspecte vor fi si cap mai lungi:D

anyway...spor la scris:*!
ast nextu!!!
:bye::bye:
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

#9
sys ... nu am trecut pe la ficu tau ... rusine mie Nu ca nu am vrut insa m-am afundat in teme si teste .
Pai ... ar fi momentul prielnic sa incep
Ideea e super , nu stai , ultra , nu stai super-ultra-exagerat de originala si misto , super , grozava .... si as putea continua asa pana maine . Deci ai o stea din partea mea
Dilogul nu e sec . Este bun si replicile sunt dezvoltate frumos . Ai a doua stea
Naratiunea e buna . ~~AgAiN~~
Greseli de tastare s-au mai ivit pe ici pe colo... asta e . Data viitoare fi mai atenta .
Actiunea ai cam grabit-o nu foarte mult dar ai grabit-o . Spunei sa nu bea apa dupa asa o alergare , o fi alergarea mica da ii face rau si nu vreau , personal si sincer iti spun sa moara .
Capitolul a fost captivant insa mereu el loc de mai bine , nu ?????
Concluzia :
PUNE CAT MAI REPEDE NEXTU" !!!!!!!!!!!!!!

#10
[center]Buna! Am adus nextu da rimi pare rau ca e asa scurt deoarece ma duc la Sarbatoarea Castanelor

CAPITOLUL 2

Seara nu intarzie sa isi faca aparitia in Las Vegas. Cogor impreuna cu Hinata din limuzina care tocmai a intrat in parcarea cazinoului unde fratele meu isi pierdea cel mai mult timpul si ma uit in sus spre geamul de la biroul sau. Naruto este in fata geamului si priveste probabil cum orasul cazinourilor este acoperit de o plapuma de lumini, masinile se inghesuie pe strazi in speranta de a ajunge la destinatie iar cerul instelat era observat pe putini dintre trecatori. O iau pe Hinata si intram in cazino. Luminile orbitoare pe care le emanau candelabrele si jocurile o impresioneaza pe Hinata asta iti poti da seama dupa fata ei. Urcam in lift si apas butonul de la etajul zece. Nu trece mult si ajungem pe un hol lung, cum multe usi, pe podea era pus un covor rosu ca sangele abia varsat, iar peretii de culoarea ierbii aveau mini modele chinezesti ici si colo. Merg cu Hinata direct la usa pe care este scris ’’Boss’’ si bat. Aud vocea fratelui meu care zice un simplu ’’Intra’’. Fac cum mi se spune spanandu-i Hinatei sa astepte pana o chem eu.
-Fratioare, am o surpriza pentru tine.
-Sakura… nu am chef de nimic acum.
-Ei bine de asta vei avea chef.
Ma indrept spre usa si o chem pe Hinata inauntru. Cand o vede fratelui meu nu ii vina sa creada. Am zambit vazand ca cei doi se bucura sa se vada. Faptul ca am intalnit-o pe Hinata ma bucurat foarte tare. Ii salut pe amandoi si ies din incapere considerand ca este mai bine daca ii las singuri.
Cobor incet scarile acoperite cu marmura gandindu-ma la brunet. M-am bucurat astazi cand l-am vazut. Dar oare de ce strigase dupa mine ? Acum parca imi pare rau ca nu am asteptat dar atunci eram prea ocupata de revederea dintre Hinata si Naruto ca sa ma gandesc la mine.
Cand dau sa ies, in usa cazinoului surpriza. Statea Sasuke. Parul lui ravasit este mangaiat usor de vantul ce adie prin tot orasul.
-Ce faci aici, Sasuke ? il intreb curioasa.
-Pai avand in vedere ca nu ai vrut sa astepti sa vorbim m-am gandit ca acum e un moment potrivit. Vi cu mine la cina ? zice acesta seducator.
Era nepoliticos sa refuz asa ca accept. Il urmez pana cand ajungem langa un Audi negru precum ochii lui. Imi deschide portiera din dreapta si asteapta sa urc. Apoi se grabeste sa intre si el in masina. Apasa acceleratia si porneste. Drumul a fost lung, traficul infernal pe care de obicei il vedeam de la geamul meu si care ma amuza uneori acum nu mai este chiar asa de amuzant dar in sfarsit ajungem. Parcheaza masina in fata unui restaurant select si intram amandoi. Alegem o masa mai retrasa, eu fiind actrita renumita atrag foarte usor privirile. Ne asezam si comandam doua cola. Din discutie in discutie aflu ca nimic nu s-a schimbat in Konoha. Orasul este tot la fel, mic, prafuit dar adaposteste o gramada de oameni. Aflu ca Sasuke este un mannager cunoscut ceea ca ma impresioneaza foarte tare deoarece cand eram mici nu prea socializa cu oamenii.
Ma uit la ceas si vad ca acesta indica ora zece. Stiind ca maine va trebui sa ma trezesc dimineata il rog pe Sasuke sa ma duca acasa. Platim nota si iesim din restaurant repede deoarece se pare ca cineva a anuntat presa. Intram in masina si ne indreptam spre casa. Pe drum, il intreb pe Sasuke unde sta iar acesta imi spune ca s-a mutat de curand in oras asa ca deocamdata sta la un hotel. Ii spun sa vina sa stea la noi pana isi gaseste un apartament. Bineinteles ca refuza dar nu ma las ci il bat la cap pana accepta. Il sunt pe Naruto si ii spun sa Sasuke va ramane la noi o perioada. Acesta imi spune ca avea de gand sa o aduca pe Hinata la noi dar este in regula deoarece Hinata va dormi la el in camera. Deviem putin de la drum sa mergem al hotelul unde este cazat brunetul. Acesta intra repede in hotel, plateste cazarea isi ia geamantanul si coboara. Totul s-a intamplat asa de repede incat aproape nu am observat.
-Frumos apartament.
Zice Sasuke de indata ce intram inauntru. Ii arat camera de oaspeti si ma scuz, spunand ca sunt obosita. Intru in camera mea si ma imbrac in ceva comod, o rochita bej pana deasupra genunchilor si ma bag in pat. Oboseala ma copleseste asa ca adorm repede fara sa bag in seama ca usa s-a deschis.

Intre timp, in cealalta parte a orasului, Naruto isi conduce masina. Langa el, Hinata dormea. Vazand asta blondul ii lasa scaunul jos. In fata blocului, unul dintre paznici il intampina si ii duce masina in parcare in timp ce blondul urca in lift cu Hinata in brate. Intra in casa si merge direct in camera lui. O aseaza pe bruneta pe pat dupa care se schimba. Se baga in pat si adoarme tinand-o pe Hinata in brate.

Oare ce se va intampla in continuare cu noi?


Sarbatoarea Castanelor= o sarbatoare in Baia Mare care este in fiecare an, il ultimul weekend din septambrie(vineri, sambata, duminica), un fel de festival cu multe tarabe, o droaie de lume care te calca pe picioare:)) si bineinteles carusele, tarabe cu tot felul de chilipiruri(cercei, bratari, lantisoare etc.[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)