Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste si nebunii

#1
Intr-un liceu doi elevi noi isi faceau aparitia, o fata si un baiat, Sakura si Kiba. Eleva avea parul roz-bonbon si ochii de un verde crud
Fratele ei vitreg avea parul saten si ochii capu. Cei 2 cautau clasa a-zecea-a A. Pe hol se intalnesc cu dirigintele clasei. Acesta ii saluta si ii conduce spre clasa.
Dirigintele a intrat in clasa si s-a facut liniste instantaneu.
- Copii, dupa cum stiti azi vom avea doi elevi noi. Intrati!
Pe usa au intrat Sakura si Kiba care s-au dus in fata clasei pentru a se prezenta.
- Numele meu este Sakura iar el este Kiba. Speram sa ne intelegem bine.
- Asezatii-va in ultima banca de la geam.
Copiii s-au dus in banca si au inceput ora. Rozalia a inceput sa examineze in liniste pe fiecare elev.
- Psst, Kiba, ala nu e faimosul Sasuke Uchicha alias " imi pasa doar de mine"?
- Am auzit ca are parul si ochii negrii dar... nu cred ca e el.
- Bine. Si eu care speram sa il pun in banca lui cat mai repede. Doar zvonurile ma enerveaza dar si cand l-oi vedea? zise rozalia cu o fata malefica.
- Nu te juca cu focul ca o sa te arzi.
- Dar stii cat imi place, mai ales ca esti tu langa mine sa ma aperi. completa Sakura fluturand din gene.
S-a sunat de pauza.
- Kiba, du-te tu si vorbeste cu baietii si afla care dintre ei e Sasuke, te roog!
- Bine, bine, dar nu e vina mea daca se afla ca suntem impreuna.
Satenul se duce si se intereseaza despre Uchicha. Afla ca cel pe care il aratase rozalia este chiar faimosul Sasuke. Se duce la sorsa si ii da marea veste. Pe chipul Sakurei apara un zambet care arata ca nimic bun nu avea sa se intample. Se duce la banca lui si intra in vorba cu el.
- Buna, sunt noua si vreau sa ne imprietenim.
- Si ce vrei sa fac eu, sa te iau de mana si sa iti fac un tur al scolii?
- Chiar la asta ma gandea, mai putin faza cu luatul de mana.
- Da' tu nu esti cu tipul ala, Kiba??
- De fapt chiar sunt; si este un prieten foarte bun.
- Eeeeee, atunci du-te la el sa iti faca turul scolii.
- Te rooooog! se roaga rozalia de el facand niste ochi
de catelus.
- Bine... oare de ce am sentimentul ca o sa regret asta?
<< Din mai multe motive>>
Cand ies din clasa rozalia il vede pe Kiba si ii face cu ochiu, pentru a-i urmari. Coboara la parter si Sasuke o in brate pe rozalie si de dupa colt apare kiba cu un zambet rautacios.
- Nu stiam ca el moda sa te dai la prietena altuia. Si, ia zi, "iubi",cum e sa te iei in brate cu faimosul Uchicha?
- Ups nu stiam ca esti pe urmele noastre. Nu de alta, dar as fi fost mai atent unde imi tin mainile.
- Acum stii, zise Kiba rece. Ar fi cazul sa te grabesti spre clasa.
Cand " frizura de gaina" e destul de departe rozalia si satenul incep sa vorbeasca
- Draguta interpretare.
- Nici a ta n-a fost rea.
- Hai sa le dam acestor incepatori o lectie.
Dupa terminarea orelor, Sasuke ii asteapta pe cei doi si le da cate o invitatie la ziua lui celor doi. Sakura ii multumeste si ii da numaraul ei de telefon dar Kiba ia invitatia fara sa spuna nici un cuvant.Ajunsi acasa Kiba o intreaba, nervos pe Sakura
- De ce l-ai lasat pe ala sa te ia in brate?
- Treaba mea! De ce te intereseaza?
- Stii foarte bine de ce... tin la tine mai mult decat la o sora.
In timp ce ii spune acestea Kiba o prinde de mijloc pe Sakura si o trage spre el, incercand sa o sarute. Sakura incearca sa scape dar Kiba insista in imbratisare intorcand spre ea niste ochi mari si rugatori.
- Sakura... eu... imi doresc foarte mult sa te sarut... si innebunesc atunci cand alt baiat se apropie de tine.
Sakura cedeaza bratelor puternice ale lui Kiba si se lasa imbratisata.<<In definitiv, intre noi nu este nici o legatura de sange. Faptul ca tatal lui s-a indragostit de mama mea nu inseamna ca nu putem fi impreuna.>>
In timp ce prin minte Sakurei treceau aceste ganduri Kiba nu statuse degeaba, Cu abilitate ii daduse maieul jos si acum mesterea la slitul pantalonilor rozaliei. Sakura a vrut sa-i intoarca gestul dar umflatura din pantalonii lui Kiba ii ingreuna misiunea. Au hotarat rapid ca fiecare sa se dezbrace singuri, ca sa nu ami piarda timpul. Infrigurat de dorinta, Kiba ii i-a sanul in mana, jucandu-se cu sfarcul inrosit. Cand Sakura si-a coborat privirea catre amicul lui kiba, o strafulgera un gand<< Asta da "Giuvaerul Palatului">> Sakura stia deja ce va urma si nu era hotarata daca sa il lase sau nu pe Kiba sa ii simta interiorul umed. kiba, fara sa stea pe ganduri o penetra cu o miscare scurta care o facu pe Sakura sa isi arcuiasca spatele si sa geama de durere. Durerea a fost repede inlocuita de placere si o caldure ii invaluia corpul. In timp ce Kiba continua cu miscarile ritmice de du-te vino, suna telefonul. El se face ca nu aude, dar Sakura intinde mana dupa mobil si raspunde gafaind. Era Sasuke.
- S-a intamplat ceva? Va astept de ceva vreme.
- Nu, nu venim imediat.

Buna! Sunt noua si am inceput si eu sa postez un fic. Eu nu sunt genu de fata care isi planuieste din timp ce sa faca si cum. fac un capitol si il postez si fac 3 si postez doar unu. Critici, pareri, sfaturi.. Va astept:-*

#2
2.
- Cum "venim imediat"?
- Chiar vreau sa il fac sa sufere si asta e o buna oportunitate. O sa merg fie ca vrei fie ca nu, cu tine sau fara tine.
- Bine, bine, o sa vin cu tine. zise Kiba oftand.
Rozalia s-a dus la ea in camera si si-a facut un dus rapid si s-a imbracat cu o rochie pana la genunchi, alba, si-a prins parul intr-un coc si si-a pus o pereche de sandale albe. Kiba si-a luat o camasa neagra, descheiata la cativa nasturi si o pereche de blugi negrii, stramti. S-au uitat pe invitatii si au vazut unde trebuie sa mearga. Au ajuns destul de repede, iar Sasuke ii astepta la usa. De cum au intrat, Sasuke a luat-o pe Sakura in brate si au inceput sa danseze. Kiba si-a luat un pahar de wisky cu gheata, sa-l ajute sa suporte mai usor imaginea din fata ochilor. Nu suporta ideea, dar era ceva care il impingea sa priveasca pe cei doi.
- Dar stai asa, zise el, unde naiba sunt astia??
Stia ca nu poate avea incredere in Sakura, iar in Sasuke nici atat.Trebuia sa porneasca in cautarea lor. Cand sa iasa pe usa, doua colege l-au abordat, zambitoare si extrem de decoltate. Pentru o secunda, dar numai pentru o secunda Kiba s-a gandit ca e mult mai usor sa ia ce are in fata ochilor, dar sentimentele lui pentru Sakura l-au facut sa zambeasca rece si sa le refuze politicos. A alergat intr-un suflet pe scari, in camera de la etaj, de unde se auzeau voci, iar una ii era extrem de cunoscuta. Sakura tipa?? Dar oare ce se intampla acolo? Fara sa stea pe ganduri, impinse usa cu piciorul, iar imaginea din fata ochilor avea sa ii ramana intiparita in memorie pentru mult timp. Sakura era in pat cu rochia sfasiata pe jumatate, cu parul ravasit, incercand sa scape din stransoarea lui, iar Sasuke cu mainile infipte in umerii ei incerca sa ii departeze picioarele cu genunchiu, pentru a-si implini dorintele. In primul moment Kiba vru sa-l bata pe Sasuke, dar imaginea acestuia, cu pantalonii lasati in vine, cu pieptul costeliv , il faceau pe Kiba sa izbucneasca in ras. Poate ca pana la urma planul Sakurei parea sa functioneze. Kiba scoase telefonul, si tacticos, incepu sa filmeze scena. Acum il aveau la mana. Baga telefonul in buzunar, si se repezi sa il traga pe Sasuke jos din pat, dandu-i un pumn in gura, destul de tare, pentru ca un firicel de sange sa ii apara in coltul gurii.Uluit, Sasuke ramase la podea, pentru ca nu si-ar fi imaginat ca cineva l-ar fi putut surprinde cu Sakura. Kiba ii transe Sakurei rochia pe ea, o lua in brate si o duse afara, fara sa fie observat de nimeni. De altfel ceilalti erau prea ocupati cu bautura si dansul ca sa mai fie atenti la altceva. Distanta pana acasa nu era mare, asa ca Kiba a dus-o in brate, tinand-o strans, simtindui parfumul si mainile delicate care i se sprijineau usor pe umeri. Pentru ca Sakura tinea ochii inchisi nu a vrut sa o deranjeze cu intrebari. Stia ca ii va spune tot atunci cand va vrea ea. Ajunsi acasa, Kiba o duce incet in camera ei, asezand-o cu o infinita grija pe pat. <<Sa ii scot rochia?>> Exact acelasi lucru se intreba si Sakura :<< Sa il las sa imi scoata rochia? Cred ca merita o rasplata pentru ce a facut azi, gandi Sakura, amuzata. Se lasa moale in bratele lui Kiba, care putu sa ii scoata rochia fara nici o greutate. Sakura ii mangaie usor parul iar kiba incepu sa o sarute apasat pe gura, pa gat, pe sani.
< Sper ca de data asta sa nu ne mai intrerupa nimic>> gandi Kiba. Rozalia se facuse si mai rozalie, abia putand sa respire din cauza imbratisarilor patimase. In timp ce mana lu Kiba cobora incet catre miezu feminitatii Sakurei, iar Sakura astepta nerabdatoare urmatoarea miscare, se aude o voce din hol.
- Dormti, copii? Putem intra?
Kiba sari ca ars, direct in pantaloni, iar Sakura cazu moale intre cearsafuri. Asta era curat ghinion!
Oare ce se va intampla in continuare? Nu puteti afla decat daca cititi al treilea capitol. Va astept cu ideii si sfaturi!>:D<

#3
*Chuu*
Deci, eu vreau descriere mai detaliata in orice fic asa trebuie sa apara doar nu este o compunere de clasa I..
Repeti foarte multe cuvinte, incearca sa gasesti sinonime..Ca de exemplu: "(...) cobora incet catre miezu feminitatii Sakurei, iar Sakura astepta (...)" puteai spune "ea" asa ar fi sunat mai bine..
Grabesti foarte mult..Lasa cititorul invadat de curiozitate, stiu probabil nu ai rabdare sa descrii dar daca vrei sa ai un fic frumos merita chinul...
Cam atat, mai las si pe altcineva sa comenteze..
Mama, au venit parintii!OMG ascundete in dulap Kiba =))!!!
Astept nextul, ja ne..
*Chuu*
~~~END of comment~~~



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nebunii. kat2108 5 4.236 11-11-2012, 02:58 PM
Ultimul răspuns: kat2108


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)