Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Sunteti de acord cu aceasta sectiune?
Da
95.80%
137 95.80%
Nu
4.20%
6 4.20%
Total 143 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Inscrieri pentru "Sectiunea Secreta"

#1
Userii care vor sa faca parte din "Sectiunea Secreta" pot posta aici ,apoi vor primi acordul de a o vizualiza. Dar, ganditi-va dinainte daca intr-adevar sunteti dispusi sa faceti acest pas, pentru ca nu vreau sa apara discutii de genul "Am fost luat/a in ras..." etc.
So, asteptam candidati ^^.


[Flaw edit]
Pentru cei care nu stiu ce este aceasta "sectiune secreta"

Ce este aceasta sectiune?

Un loc unde pot posta toti cei care au nevoie de un sfat sau o opinie in legatura cu o problema mai mult sau mai putin personala sau care vor sa discute subiecte mai intime.
Puteti cere sfaturi in legatura cu prietenul/prietena, cum sa te faci placut la scoala, cum sa te intelegi mai bine cu parintii, etc.


Ce nu este aceasta sectiune?

Un loc unde sa discuti probleme care ar necesita ajutorul unui psiholog, al parintilor sau chiar al autoritatilor. Daca cineva posteaza si spune ca vrea sa fuga de acasa, sa se sinucida sau are alte intentii grave, sfatuiti-l sa nu faca asa ceva si sa ceara ajutorul unei persoane competente.
Daca doriti, puteti totusi sa va postati problemele pentru a va descarca si a primi o vorba de alinare, dar nu folositi aceasta sectiune pentru a cauta raspunsuri la probleme serioase.


De ce nu are toata lumea acces si sectiunea nu este vizibila pentru toti?

Dorim sa evitam situatiile in care cineva si-ar face cont special pentru a rade de utilizatorii nostri si problemele lor. De asemenea, anumite discutii nu se poarta chiar in vazul tuturor. Singurii care au acces sunt membrii acestei comunitati.

Tan: de acum ma ocup eu de inscrieri in Sectiunea Secreta asa ca o sa pun reguli clare, cerinta pentru inscrierea in sectiunea secreta este ca sa indeplinesti macar una din urmatoarele:
• cel putin 50 de post
• reputatii pozitive de la 5 persoane diferite
• sa fii de cel putin o luna pe site si sa ai si o zi petrecuta online

repet DOAR UNA DIN CONDITII E SUFICIENT

#2
:yes:
AÅŸ vrea eu *raises her hand*
Şi aşa nu prea am ce face şi aş dori să ajut forumul prin orice
mijloace, chiar ÅŸi prin acesta.

#3
As vrea sa ma inscriu la sectiune! Adica, de ce nu? E bine sa ajuti oamenii, fiindca nu se stie cand iti va prinde bine. In plus, oricine merita un sfat de la un prieten, right?(sau in cazul asta, un user). Si poate si eu asa avea nevoie in unele momente de ajutor, dar pana atunci, mi-ar placea sa ii ajut pe altiiSmile
Sper ca ma acceptati!5
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#4
Deci ma voi inscrie si eu in aceasta sectiune.Cum a zis si Sinderella ,este bine sa ajuti oamenii...oricum poate unii au trcut prin ce au trecut si altii ^_^ si e bine sa-i dai cuiva sfaturi.Nu credeti?
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#5
Pai as vrea si eu,de ce nu?
E bine sa ii ajuti si pe ceilalti si sa ii dai sfaturi in legatura cu ceva ce nu stie.:d
So...sper ca ma acceptati :d
Ja ne!
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#6
Păi, aş vrea şi eu să fac parte din secţiune...De ce nu? Mi se pare interesantă şi după cum a spus şi Ryuu, unii poate au trecut prin situaţii asemănatoare şi sfaturile pot fi de un real folos. Deci, sper să fiu acceptată :]
KyuMin.

#7
Ma bag si eu. 4. Dupa cum au spus si userii de mai sus, este bine sa-i ajuti pe ceilalti. In plus, stiu cum e sa vrei sa vorbesti cu cineva, dar toata lumea sa-ti spuna " Sunt ocupat/a". Vreau sa fac si eu nsite acte de caritate praise k sa zic asha21. Oricum nam cu ce sa-mi omor timpul <.<.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#8
Intru si eu vreau sa ajut useri care au nevoie de ajutor:chuu:

You can count on me <3
[center]

[Imagine: iclbox.png]

[/center]

#9
um kay everybody. se pare că s-au strâns câţiva. Am să creez un topic acolo, dar încă nu a venit Deea la PC ca să vorbesc cu ea. În fine va fi ceva legat de îndrumări ca să nu se bage oricine şi să spună toate chestiile fără vreun sens.Un fel de ce ar trebui să facem şi ce nu în momentul de faţă am făcut doar regulile care sunt relativ simple.
-

#10
Pot ÅŸi eu?
Secţiunea e chiar interesantă şi foarte utilă şi mi-ar face plăcere să-mi împărtăşesc experienţele şi opiniile cu alte persoane ( cum a mai spus cineva, este posibil să fie persoane care au trecut prin aceleaşi situaţii ), să dau şi totodată să primesc sfaturi. Şi apoi, vara e lungă, plictiseala e mare şi când ai ocazia să faci ceva, chiar şi să ajuţi pe cineva cu sfaturi, nu ar trebui s-o ratezi. Şi poate fi şi ceva distractiv, iar mulţi şi-ar putea descoperi calităţi de viitori psihologi. :]
Mă rog, important e că vreau şi eu să mă bag dacă se poate :d.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ultima sansa [pentru Zup si pentru mine] Syryus 10 8.028 31-03-2014, 03:31 PM
Ultimul răspuns: Yondaime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)