Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inoue vs. Rukia

#21
Ok, deci pentru mine chiar nu e greu de ales, pentru ca Rukia mi-a placut de la bun inceput, mi se parea foarte tare: spiritul sau de sacrificiu, puterea de a rezista in continuare intr-un Gigai ce ii facea mai mult rau si tot felul ei de a fi. Dar, pot spune ca am avut o perioada cand mi-a placut si Orihime, pentru ca Ichigo ar fi murit de cateva ori pana acum daca n-ar fi fost ea. Si nu numai el! Ei ii datorez si revenirea lui Grimmjow printre Espada. Deci, chiar daca e putin enervanta, din cauza ca e mereu "Kurosaki-kun! Kurosaki-kun!" e bine ca exista! Si, pe langa acestea, e kawaii, e destul de nebuna cateodata, si e amuzanta21! Iar acum e mai puternica si pare mult mai sigura pe ea si mai frumoasa15. Desi, Rukia va fi pe primul loc mereu pentru mine, datorita comportamentului ei, ca e Capricorn, ca mine, ca e Shinigami si e puternica -mai ales ca acum e subcapitana Diviziei 13 (yaay)-, ca are un Zanpakutou superb -Sode no Shirayuki fiind cel mai frumos Zanpakutou din Soul Society8-, ca arata interesant, ca tine la Ichigo si la Renji, dar nu vrea sa arate, sau nu isi da seama cat de mult tine la amandoi (mda cred ca asta e mai degraba21), nu stiu e..dementiala tipa.
"There are people in this world that enjoy being alone, but there isn't a single person who can bear solitude."
- Makarov to Gajeel [Fairy Tail]

#22
Aww, toata lumea o place pe Rukia 2 Mie imi place de Orihime 24 La inceput nu-mi placea de nici una dintre ele, dar cu timpul a incepu sa-mi placa de Orihime deoarece Rukia, nu stiu, ma cam enerveaza. Am ceva cu personajele feminine principale la majoritatea animeurilor. Totusi, nu ma dau in vant dupa IchiHime, mai mult dupa UlquiHime.
Si Rukia mi-a placut, dar la inceput-iunceput, iar parerile mi s-au mai schimbat pana la terminarea animeului.
Eu merg cu Orihime!
[Imagine: oh0j9c.gif]

#23
Votul meu e... Pam Pam Pam ... Orihime! Îmi place personalitatea ei de pudel :001_rolleyes: Adică... îmi place că îl iubeşte pe Ichigo. Şi mie îmi place de Ichigo ><

Rukia este cool, dupa personalitate, haine şi după cum se comportă cu Ichigo 21 Ea e mai fresh spre deosebire de Orihime, dar îmi plac persoanele mai delicate :blush2:

Orihime! [Imagine: Orihime-Inoue-anime-girls-7643531-640-436.jpg]
[Imagine: bubblevz.png]




#24
Pai~ Cu cea mai mare sinceritate, o aleg pe Orihime.
Ea stie sa fie amuzanta si sa faca pe oricine sa zambeasca. Ce admir la ea este ca reuseste sa devina serioasa atunci cand e vorba de prieteni ei; se vede ca ar da totul pentru ei, asa cum a si facut si s-a dus in Lumea Spectrelor. Ii sta bine langa Ichigo si ar fi fain daca ar fi impreuna. Momentul in care Orihime m-a castigat complet a fost atunci cand i-a dat o palma lu' Ulquiorra; a fost... wow. O mai aleg deoarece, chiar daca nu se pricepe la lupta, ea se antreneaza din rasputeri, fiind foarte incapatanata si perseverenta, nevrand sa fie o piedica pentru cei din jur. Respectil meu pentru asta!
Parerea mea, Rukia nu e cine stie ce; are si ea momente bune, dar mai rar, plus ca ma enerveaza.
Deci: Hai Orihime!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Inoue Orihime Lye 10 10.128 17-04-2014, 02:53 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)