Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Am venit si eu acum cu capitolul 48. Tin sa mentionez ca, nu stiu cand ve-ti avea un alt capitol din partea mea, sper sa il pot scrie. Am niste probleme, mai delicate sa spun asa. Imi pare rau, si multumesc ca cititi !


Enjoy !

Capitolul 48

Azi, era una dintre zilele in care eram nervos de-a binelea. Orice greseala facuta de cineva m-ar si facut sa o iau razna. M-a enervat la culme, George cap de masa. Am oftat. Mi-am ridicat lenes trupul de pe patul din camera mea si m-am dus spre usa. Inainte sa pot iesi mi-am auzit telefonul sunand. Am fugit catre pat si m-am uitat cine era. Am raspuns destul de plictisit.

- Da, Caroline ?
- Jayson, in cat timp poti ajunge la parcul de langa liceu ? m-a intrebat gafaind, semn ca se plimba, sau ceva in genul.
- 10 minute, sau chiar mai putin.
- Prea mult ! Incearca in 5. a raspuns parca scuipand acele cuvinte.
- Motivul pot sa-l intreb ?
- Cred ca Amber vrea sa faca o prostie. mi-a spus repede.

Am tresarit.

- Ce prostie ? am intrebat rapid.
- Sa vorbeasca cu Katherine, si cred ca o sa iasa urat.

Am tremurat. Daca roscata aia se atingea de ea nu stiu ce as fi in stare sa-i fac.

- Ne vedem acolo. am spus si am inchis telefonul.

Mi-am luat geaca pe mine si cheile de la masina. Am coborat scarile in graba, nu a trebuit sa dau nimanui explicatii deoarece parintii mei nu erau acasa. Am urcat in Mercedes si am pornit rapid. Dupa cum am prevazut, in cinci minute am fost acolo. Am intrat in parc si brusc am vazut-o pe Kate stand la o distanta considerabila de mine, noroc ca nu m-a observat. Atunci m-am uitat in stanga si am observat-o pe Caroline impreuna cu Josh. La scurt timp a aparut si Amber. Au vorbit ceva amandoua. Kate a pleznit-o si apoi a trantit-o la pamant. Corpul mi s-a miscat instinctiv pentru a merge acolo dar Caroline m-a prins de mana. Am privit-o urat. Dupa aceea am vazut-o pe Amber ca a sarit pe ea, exact ca si o tigroaica. I se potrivea porecla. Am vazut ca s-au palmuit reciprosc. Auch ! Palmele acelea le-am putut simti si eu ! Dupa tura cu palmuitul, Amber a apucat-o de par pe Kate si a tras, si inca cum a tras ! Cred ca a ramas cu jumatate din parul roscatei in mana. Fata aia o sa aiba nevoie de extensii. Dupa asta mica mea blondina s-a ridicat de pe ea. Tarfa de Kate, a inceput sa dea cu picioarele apoi i-a dat un pumn in stomac. Aia a durut ! Din nou am vrut sa ma duc sa ma bag intre ele si sa ii dau o lectie lui Kate, dar Caroline m-a impiedicat, din nou. Roscata a mai spus ceva care a enervat-o rau de tot pe Amber. A inceput sa planga, imi era mila de ea. Dar totusi, plansul nu a durat prea mult, a sarit iarasi pe ea. Mama ! Fata asta chiar poate fi salbatica cand vrea. Ma intreb ... aaa sau mai bine sa nu o fac. Au inceput sa se rostogoleasca prin zapada si se loveau intr-una. Nu stiu daca am vazut bine, dar cred ca Amber a muscat-o de o mana. Cat de tare ! Adica, stai, nu, saraca Kate ! Adica, stai, nici asta nu-i bine. Mai da-i Amber !! Da, asta era perfect ! Caroline care era langa mine a pufnit in ras. Am vazut-o pe Amber ca s-a ridicat si i-a spus ceva lui Kate, ceva ce nu am auzit dar clar ca nu era de bine.

- E gata ! Mergeti de aici ! Dispareti ! a spus Caroline.
- Nici gand, o sa facem in asa fel incat sa nu stie ca am fost, dar totusi o sa vorbim cu ea dupa. i-am spus facandu-i semn lui Josh sa facem un ocol rapid pe langa locul unde s-au batut.

Am mers de acolo si apoi am vazut-o pe Amber cum se indrepta spre Caroline, bruneta mai ca se prapadea de ras. Dupa ce am facut acel mic ocol, am mers spre locul unde erau cele doua. Maream pasul pe masura ce inaintam. Abia asteptam sa o iau in brate ! Josh era si el fericit, adica fericit pe naiba, radea ca un prost. Pe cand sa ajungem chiar langa ea am auzit-o vorbind, clar.

Nu sunt prea sigură de vorbele mele, dar din moment ce Jayson este cu mine.. Ar trebui să muncesc pentru relaţia asta şi să apăr ceea ce avem. Nu ştiu dacă mă iubeşte cu adevărat. Dar sunt destul de naivă cât să îl iubesc eu şi să cred că şi el o face. În plus, ştiu că dacă nu o să fiu dedicată complet, o să regret mai târziu.

Asta a durut ! Cum putea sa creada ca nu o iubesc. M-am strambat.

- Nu am fost singura care a asistat la „ spectacol” . a zis Caroline dandu-ne de gol pe jumatate.
- Nu am inclus şi pe altcineva în mesaj Caro. am ras, era amuzanta cand se enerva.
- Îmi pare rău. Le-am zis să dispară ca să nu îi vezi ,şi totuşi. . . Sunt prietena ta cea mai bună, trebuia să îţi zic. a continuat bruneta.

Totusi , pe cand a vrut sa mai vorbeasca eu am luat-o de talie si am ridicat-o in aer. Am inceput sa rad, Josh si Caroline la fel.

- Deci, piticania s-a transformat intr-o tigroaica. Mi-e cam frica, poti sa nu ma musti ? am intrebat-o in timp ce am lasat-o jos.
- Jayson ! a exclamat ea uimita.
- Da, eu sunt ala, cred. am spus zambind.
- Sper ca nu ai vazut ...
- Sa vad ce ? Cum m-a "aparai" ? am vorbit eu intrerupand-o.

Apoi mi-am aplecat captul si am sarutat-o. Din cauza sangelui care ii curgea din buza i-am simtit gustul. Am continuat acel sarut si dupa m-am despartit de ea exclamant uimit.

- Pana si sangele tau are gust bun !

A ras. Si eu la fel. Am luat-o in brate, stragand-o la piept.

- Sa nu te indoiesti niciodata ca eu nu te iubesc. O fac cu toata fiintta si cu toata ratiunea mea. Daca nu as faceo crezi ca as fi aici, acum ? am intrebat-o.
- Nu ... dar totusi ... a incercat sa spuna.
- Dar totusi nimic ! Domnisoara, Settle, trebuie sa-ti curatam ranile acelea. Asa ca mergem toti patru la mine acasa, noroc ca nu e mama sau tata, daca te-ar fi vazut asa, cu siguranta ca ar chema salvarea.

Am ras. Am luat-o de dupa cap si am mers spre iesire, Josh si Caro erau in spatele nostru. Am ajutat-o sa se urce in masina, pe bancheta din spate, asa putea sa stea cat de cat mai comoda. Josh era in fata cu mine. Am pornit masina rapid si am dat drumul la aer cald. Am condus destul de repede, grabindu-ma ca nu cumva sa raceasca dupa aceea bataie care mare parte a fost jos, pe zapada. Cand am ajuns am parcat rapid si facand un zgomot destul de mare, si urat. M-am coborat rapid din masina si am luat-o pe Amber in brate sa o duc in casa. Cei doi indragostiti ne urmau si ei. Le-am spus sa se faca comozi in timp ce eu aveam grija de printesa mea. Am dus-o sus, in baie ca sa-i curat ranile. Am intrat in incapere, ce minune ! Nu stiam cum, si cand era pusa apa in jacuzii, atunci mi-am amintit ca inainte sa ma duc la locul bataii am vrut sa fac o baie lunga. Am chicotit. Am pus-o pe Amber jos, pe propiile ei picioare si i-am spus sa se dezbrace. Am privit-o ciudat dar apoi mi-am dat seama ce o retinea. M-am intors cu spatele si m-am facut ca nu ma uit. Am inchis usa cu cheia, asa nimeni nu avea sa ne deranjeze iar apoi am asteptat sa se dezbrace. Eu mi-am dat geaca jos si flanela la fel. Asa ramaneam doar intr-un tricou.

- Gata ? am intrebat eu inca cu spatele la ea.
- Cam da ... a spus nesigura.
- Intra in jacuzii. Stai linistita are spuma, deci nu o sa vad nimic. am spus razand.

A chicotit si ea, am auzit sunetul apei cand a intrat inautru. Apoi m-am intors. Am luat hainele de pe jos si le-am aruncat in cosul cu rufe. M-am dus langa marginea cazii si i-am zambit. M-a privea oarecum rusinata, iar eu o adoram ! Mi-am intins mana dupa burete si l-am bagat in apa ca sa-l umezesc. Am inceput sa-i curat urmele de sange de langa gura si de langa nas. Ea tresarea la fiecare miscare brusca pe care o faceam. Brusc am auzit-o stranutand. M-am incruntat. I-am spus sa stea si sa se incalzeasca in timp ce eu ma duceam sa-i aduc ceva cu care sa se imbrace. Am mers pana la mama in camera si am intrat in garderoba uriasa pe care o avea. Sigur era ceva care sa-i vina lui Amber. Am gasit intr-un sfarsit niste pantaloni si o bluza groasa pentru ea. A da, si i-am luat si o pereche de chilotei, pentru ea. Sunt sigur ca mama nu avea sa le duca lipsa. M-am reintors in baie cu hainele in mana. Le-am pus pe scaun si i-am intins blondinei un prosop ca sa se stearga pe corp. M-am intors din nou pentru a-i da ocazia sa se schimbe. Dupa vreo cinci minute a fost gata. M-am reintors si i-am zambit. Am fost sigur ca hainele aveau sa-i vina foarte bine. I-am zis sa se aseze pe scaun in timp ce eu m-am dus si am cautat trusa de prin ajutor. Cand am gasit-o m-am dus la ea sa o 'curat'. Am scos spirtul si ceva vata. Am inceput sa trec acel lichid peste ranile ei. Tresarea usor la contactul vatei cu zgarieturile ei. Dupa ce am terminat cu ea, i-am pus un bandaj la nas, care era cel mai afectat, am pus trusa inapoi la loc si am iesit afara din baie. In timp ce mergeam spre sufragerie, din cand in cand o mai sarutam. Am coborat scarile tinandu-ne de mana. Josh si Caroline erau unul peste altul pe canapea.

- Mai usor, nu vreau scene deastea in fata lui Amber ! am spus pe un ton ironic.

Amber a ras, la fel au facut si cei doi care s-au ridicat rapid. Am inaintat spre a doua canapea care statea fata in fata cu prima. Era ciudat caum a pozitionat mama mobila in sufragerie, cu o precizie exacta. Mi-am dat ochii peste cap, doar eu stiam ce gandesc. M-am asezat pe suprafata moale si iubita mea a facut la fel cuibarinduse la pieptul meu. Eu ii treceam mana din cand in cand prin parul auriu si buclat. La scurt timp a aparut Maria, servitoarea noastra, si ne-a adus ciocolata calda. Am luat una dintre cesti si i-am dat-o lui Amber iar alta pentru mine. Prima data cand am gustat m-am ars la limba, am scapat cateva injuraturi printre dinti. Josh si Caroline se bucurau de tot timpul pe care il petreceau impreuna. Cred ca asta se datora faptului ca ... cam au aruncat patul pe geam. In fine. Evitam subiectul acesta cand blondul dadea pe acolo. Inca regret faptul ca nu am facut-o cu Amber. Desi, era pe jumatate sigur ca am facut decizia corecta. Am stat, am mai vorbit si ne-am mai tachinat la greu. Am luat singur decizia ca Amber sa stea la mine in seara asta, asigurandu-l pe Josh ca avea sa doarma in alta camera, cea care a fost decorata special pentru ea. Da, sigur ! Sa o creada el ! Ce noroc aveam ca parintii mei erau plecati. Nu stiu cand naiba au luat decizia sa fuga pentru doua zile in L.A. , totusi eu ma puteam bucura de decizia pe care o luasera. Dupa ce au plecat porumbeii, am ramas singur cu blondina mea. Aceasta se uita jucaus la mine si pentru un moment nu mi-am dat seama de intentiile ei. Intr-o clipa a fost langa mine si m-a sarutat iar apoi a fugit, facand in asa fel ca eu sa-i urmaresc jocul. Am urcat pe scari spre camera mea, unde presupusem ca s-a dus. Am intrat inauntru si nu era nicio miscare. Apoi am auzit usa inchizandu-se, am simtit cum cineva a sarit la mine in carca. Am inceput sa rad. M-am dus cu spatele pana la pat si am trantit-o pe el. Apoi m-am intors si m-m pus peste ea. Am inceput sa o sarut din ce in ce mai tare, imi plimbam o mana pe picioarele ei in timp ce ea facea la fel cu ambele maini doar ca pe spate. Totusi dintr-o data m-am ridicat, nu voiam sa fac asta, adica voiam, dar nu acum. Desi, stiam ca aveam sa regret acest lucru. M-am ridicat de pe ea, si pot sa jur ca am auzit-o oftand. Am chicotit. Chiar si ea avea ganduri perverse. Am luat telefonul si am sunat la pizzerie, nu aveam chef de mancarea gatita acasa. Am cerut felul ei de pizza preferat si pe al meu desigur. M-am asezat din nou pe pat si am msucat-o de lobul urechii. Ea m-a piscat de brat, semn ca a durut-o. Dupa ceva timp, in care am continuat sa ne 'jucam', a sosit si cina noastra. Am fugit pana jos la usa sa deschid, i-am dat baiatului o bacnota de douazeci de douazeci de dolari si i-am zis sa patreze restul. Am fugit pana in bucatarie si i-am spus menajerei sa-si ia liber, in fond nu avea rost sa mai stea. Am luat o tava si am pus doua pahare si am luat o sticla de Cola din frigider. Am urcat cu tava si cu cele doua cutii de pizza. Am intrat in camera avand grija sa inchid usa, cu piciorul ce-i drept. A scos un tipat slab de entuziasmare. Ii era foame. Am ras. Am dus cutiile si tava pe masa care se afla in camera, a venit mult prea repede si si-a deschis cutia care ii 'apartinea' ei. A inceput sa manance etuziasmata, eu nu mai puteam de fericire. Orice o facea pe ea fericita, pe mine ma innebunea si mai tare, tot de fericire. Am inceput sa mananc si eu, dar nu imi era prea foame. Mestecam lenes a doua felie de pizza pe cand ea aproape a terminat-o pe a patra. Avea un apetit destul de mare. Dupa ce am mancat ( mai mult ea ) ne-am pus sa ne uitam la film. Eu dupa primele zece minute am adormit, nu stiu ea daca a facut acelasi lucru. Dar am simtit-o la pieptul meu tot timpul.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













Dapz!!!Serios ma uimitzi pe zi ce trece....

Capitolul asta a fost extraordinar...dar....{am inceput cu dar deci asta inseamna ca e ceva ce nu imi prea da pace, ceva ca ma nelinisteste o intrebare cam[perversa...cred...?]}...nu inteleg de naiba tot amana Jay "programarile"astea "fierbinti"???

Vrea sa fie cava mai special? / Sau vrea sa o programeze pt ziua ei de nastere ca fiind un "cadou"? sau ceva de genu....Mda..ma rog!!

Astept nextu!
Bye-Bye!! and kissu:* :-h

Ce capitol superb :X ....l-am citit de 2 ori si tot nu mă satur . Mi-a placut la nebunie atitudinea asta sălbatică a lui Amber...Nu-mi vine să cred că Jay a avut iarăşi ocazia să "o faca a lui" , dar şi-a înfranat instinctele. Nu prea găseşti în ziua de azi băieţi care să facă asta.
Aştept următorul capitol , Teh...

bye & kissu :*

P.S: Te înţelegem Denny, cu toţii avem probleme . Cel puţin, eu te înţeleg...şi sper că o fac şi ceilalţi .

Iar vin cam tarziu....nici de data asta nu a fost vina mea ci a zapezi:D asa ca mi-a picat netu timp de o zi jumatate:D
Dar macar am reusit sa citesc mai mult:))
Mi-a placut mult insa :)) iubitu meu George ma cam supara, si nesuferita aia de kate...dar ma bucur pentru bataia care a primito,se putea si mai bine...adica niste pumni adevarti, niste picioare adevarate si niste injuraturi calumea. ahhhvise.....
Si Jay asta Doamn cum sa nu se culce cu saraca fata cand vedea ca si ea voia asta? hmm cine stie ce e cu adevarat in mintea baietilor, bine spunea cine spunea baieti sunt veniti de pe marte si femeile de pe venus:D si s-au reunit pe Pamant sau Terra:D
Asa....revenind:D Astept urmatoarele capitole
Spor la scris fetelor

Kissu Bye Bye
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


SENZATIONAAAAL IN DIRECT SI RELUARE! Deea, lenesa Pamantului, lasa comm! XDDDD
Wow intr-un sfarsit am ajuns si eu la zi si mai ales.. I'm leaving a comment :> Yume stie cat de comoda sunt si ca mi-ar cadea degetele daca as scrie un comment amarat. Sorry Yume, stii ca nu e intentionat ;_; Daaar, mai stii si ca sunt o cititoare fidela, si asta nu se va schimba niciodata ;;) [chiar daca mai raman eu in urma cu capitolele, mereu recuperez].
Asaaa, first of all: o.ador.pe.Andreea. :X Tipa asta seamana prea mult cu mine, la naiba! :)) You know what I'm talking 'bout ;)) Am inteles ca Denny a creat-o asa ca thank you sweetie for making her this awesome :X Si numele spune tot. [nah ca tot narcisista am ramas, ata ete. :))].
Imi place mult si de Danny, I've always liked him.. chiar si atunci cand a incercat s-o *cough* pe Amber, e baiat bun si nu a vrut. Dar vreau sa vad ce-i face Andreei :> Ma scuzati, e 12 jumate noaptea si eu am idei.. dragute si inocente. E normal :)
XD asaa, nu o mai lungesc. Hmm, ba da.. trebuie sa mentionez si ca ador cuplul JoshxCaroline, mi s-a parut o bomba de la bun inceput [defapt eu inainte sa incep sa citesc ficul asta am citit extra-urile cu ei lol si normal ca imi place atat de mult de ei :))].
Sunt fericita si ca intr-un final Amber a pus picioru'n prag si s-a afirmat si ea. Ei dracia dracu', ii lipsea si ei niste tupeu. Asa mai merge ^^

Sooo, am terminat cu acest post-zilla, oricum esentialul e ceva in genu' "OMG!!11oneone holy sh!t it's like omg!! I so like this fic omg omg!" :))
Mult succes in continoare :*
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

Trebuie sa te bat, de ce nu mi-ai zis ca ai scris?
Nvm, ii bine ca am observat la timp si am putut citi.
SO ca de obicei e superb, dar iar m-am enervat pe Jay...
Pff de ce tot amana(adica stiu eu de ce) dar totusi nu-i bine:(( Biata Amber se chinuie sa-i dea de inteles ce vrea sa faca si el nu vrea...
Ai avut cateva greseli dar nu-i sfarsitul lumii...
m-ar si facut - m-ar fi facut
reciprosc - reciproc
fiintta - fiinta
propiile - propriile
m-m - m-am
msucat-o - muscat-o
-ai repetat de douazeci:10:
Cam pe astea le-am observat eu..
Continuarea cat mai repede pls...
Zbye
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

ahhh...Denny ne tot tii in suspans:))) iar a ezitat Jay:-w
e a doua oaraa:))):x
dar bine..se gandeste intai la Amber..ceea ce e bine:X:love:daca ar fi fost dupa el ar fi facut-o de prima data8->
pur si simplu ADOR ficul vostru:x e unic8->

astept urmatorul cap:X

Ja' ne:bye::love:
Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc ÅŸi se iau.
- Mihail DrumeÅŸ

[Imagine: tumblr_l62y3awKTQ1qbcrgio1_500.png]

Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei.
Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? -
Mihail DrumeÅŸ


Claustrofobie

Hello am citit ficul vostru si ce sa mai e minunat ma scuzati ca nu vam dat comm :( am lipsit de pe zup o vreme si voi de la capitolul 17 la care eram voi ati ajuns la capitolul 48 deci te rog si parca 2 sapt nu am citit in fine pur si simplu ador ficul vostru si chiar regret ca nu a trecut si Jay la altce-va nu-i corect :( descrierea la fel superba si toate cele la fel astept nextu plizz :xcu ciresica

Denny ma uimesti :>
So Il omor pe Jay stiu care o promisune de tinut da saraca Amber ce face :>?Sunt mai mult ca sigura ca Josh si Caroline au daramat dormitorul mai ales ca erau numai ei *evil laugh *
Nu am vazut greseli sau cel putin nu am stat sa il analizez :))
Teh next chapter mai repede ca mai facut curioasa :X:X
Chu :*:*

Mulţumesc tuturor de comentarii. Apreciem foarte mult sprijinul tuturor !! <3
În fine, fără a o mai lungi, am venit cu următorul capitol - sper să vă placă D:
Lectură plăcută!


Capitolul 49

Timpul a trecut zburând. Nu am simţit săptămânile cum s-au scurs.. Ce era drept, fusesem şi ocupată în ultima vreme. O mulţime de teste, teze şi o grămadă de proiecte ; să nu mai spun cât timp îmi luase să învăţ atât de mult şi să îmi redresez notele mici. Se părea că în acest an nu îmi reuşeau prea mari performanţe la biologie. Un trei, un zece, un cinci şi un doi. Media generală era de 5 şi bineînţeles că mama nu a fost prea fericită să afle acest lucru. Cred că totuşi s-a conformat că nu voi putea avea note mai mari la această materie. Şi oricum începuse un nou semestru, aşa că aveam timp să iau alte note. Şi mai mici, posibil? Râdeam în sinea mea gândindu-mă la astfel de lucruri. Adevărul era că mă săturasem să fiu pedepsită, şi îmi pusesem în plan să am 10 pe linie, sau cel puţin doar câteva medii de 9, şi poate una de 8. Măcar aşa îl puteam vedea mai mult pe Jayson.
Trecuse destul de timp de la încăierarea mea cu Kate, de atunci nu am mai avut ocazia să vorbesc cu ea , dar am văzut-o cu un alt băiat. Ceea ce puteam spune că mă uşura, având în vedere că nici Jay nu a comentat nimic pe tema asta.
Chiar dacă încă nu îmi dădea pace total gândul că nu mai simte nimic pentru ea. Mă respinsese deja de două ori, când am vrut să facem.. Lucruri. Şi sincer, a doua mea încercare a fost pentru că îmi doream cu foarte multă ardoare să nege tot ceea ce îmi zisese Kate şi George. Şi aşa mă făcea să cred că de fapt aceia aveau dreptate. Însă, nu puteam să îi comentez nimic despre asta. Într-un fel oricum îmi era frică să fac acel pas.
Zilele petrecute cu el erau minunate, de parcă nu mă puteam plictisi de acesta. Era destul de ciudat, deşi mai aveam câte o ceartă din când în când.
Ca de exemplu, cu o săptămână în urmă când el avea un examen important şi insista să mergem în oraş. L-am refuzat şi asta a continuat să insiste, nu putea înţelege cât de important era examenul? Chiar a crezut că nu vreau să fiu cu el, aşa că am stat cu acesta în acea zi să fiu sigură că îşi recapitulează . I-am promis că dorm la el doar dacă face acest lucru. Drept urmare luase examenul, însă în ziua aia chiar ţipasem unul la celălalt. A fost.. Amuzant. Simţeam că suntem şi mai aproape unul de celălalt cu aceste mici conflicte.
Pentru că eu eram sigură, îl iubeam . Inima încă îmi bătea tare atunci când mă atingea. Chiar dacă asta însemna doar să îmi prindă degetele în mâinile sale.

Era martie. O lună atât de frumoasă şi în sfârşit mă puteam bucura de bluze subţiri şi pantaloni asemenea. Mă săturasem de hainele groase.
- Amber!
Am auzit-o pe Melisa exclamând când am intrat în clasă. Era vineri, însă ea lipsise câteva zile din cauza unei „ probleme de familie ” . Mda, de fapt profitase de faptul că părinţii ei erau plecaţi din oraş pentru o vreme ca să facă o mică escapadă cu prietenul ei, la plajă. În fine, era drăguţ să aud lucruri din acestea, pentru că în decursul ultimei luni tot ceea ce făcuseră fusese să se certe. Eram fericită pentru ea , dat fiind că acum eram prietene.
Am îmbrăţişat-o, urmând acelaşi ritual şi cu Dena.
- Ce faceţi?
Am reuşit să scot vizibil somnoroasă. Mă bucuram că pot reveni la uniforma subţire. Era un soare foarte generos afară, şi puteai simţi razele oarecum călduroase. Primăvara, adoram acest anotimp.
- Bine. Ăă, aşteptăm weekend-ul. Mi-a răspuns Dena trântindu-şi capul pe bancă. Fata asta era mai somnoroasă decât mine. A mai scos ceva.
- Şi vacanţa aia de o săptămână. În sfârşit, credeam că nu mai pot.
Am chicotit amintindu-mi că uitasem complet de ea.
- Şi cum a fost pe plajă Mel?
Trebuia să ne dea un raport complet, însă acela a urmat în pauză pentru că intrase deja profesorul. Am fost atentă la toate orele, am luat notiţe şi alte lucruri plictisitoare. Ziua a trecut destul de rapid. Mă bucuram să îl văd pe Danny mai fericit şi mai voi. Bine , asta se datora Andreei, deşi el nu ştia încă faptul că noi cunoşteam toate detaliile relaţiei lor. Bine, poate că doar eu le ştiam având în vedere că vorbeam cu Deea în fiecare zi. Câteodată doar la telefon, dar era drăguţ să văd cât de bine mă înţelegeam cu ea. Mai ales că îl făcuse pe Danny să uite că mă plăcuse vreodată, aşa cred. Eram fericită pentru acest lucru.
Sfârşitul orelor de curs s-a apropiat leneş, dar a sosit.. Am fugit în clasa lui Jayson, găsindu-l acolo. Avea doar o mapă. Kate şi George erau şi ei acolo. Nu mai intrasem de mult în această clasă, însă deja nu mai conta. Am fost să îl îmbrăţişez rapid şi acesta m-a sărutat.
- Bună sis.
Mi-a zis Josh, apărând în spatele meu. I-am zâmbit înroşindu-mă. Deşi deja mă obişnuisem să fie mereu acolo când mă sărutam cu Jay. Să nu mai zic de faptul că în ultimele patru săptămâni îmi ţinuse discurs odată la câteva zile , titlul l-a dat chiar Caroline când îi povesteam. „ Cât de importantă este virginitatea ” sau „ Cum să rămâi fată bătrână. Aşa e mai bine” . Ne amuzam copios, eu şi cea mai bună prietenă a mea pe această temă. Era ceva inevitabil.
Jay mi-a cuprins mâna într-a sa şi am realizat că Geo ne urma cu privirea. Acum ceva vreme încercase să ne despartă cu nişte zvonuri „ idioate ” însă nu i-a reuşit. Chiar a încercat să îi întindă un fel de capcană lui Jay, pentru a mă „ înşela” aşa cum o făcuse şi el odată. Deşi nici asta nu îi ieşise. Mă bucuram , pentru că simţeam că nimic nu poate să se întrepună între noi. Şi nici chiar fiecare fată ce îl privea admirativ, chiar dacă nu puteam să ignor comentariile de genul „ ce face piticania aia cu superbitatea de Jayson? Nu îşi vede lungul nasului?” . Să zicem că m-am obişnuit cu ele, într-o oarecare măsură. Mai existau şi persoane drăguţe care ne spuneau că suntem cuplul perfect paşnic, aşa cum spuneau de Josh şi Caro : cuplul perfect sălbatic. Doar că nu avea nimeni nimic împotriva lor.
Ne aflam în faţa liceului, vrând să ne îndreptăm spre casă. Era atât de frumoasă această zi, şi urma o întreagă săptămână de linişte. Doar că pentru fratele şi iubitul meu urma o perioadă grea, urmau examenele finale, apoi trebuiau să se înscrie la facultate.. Şi alte lucruri dificile. Pe o parte , mă bucuram că mai aveam timp până atunci. Deşi aş fi vrut să fiu şi eu de seama lui Jay, aşa am fi stat mai mult timp împreună. Cred.
- Amber, apropo. Am uitat să îţi zic. A sunat aseară mătuşa Rachel, vin azi cu toţii. Şi mi-a zis că e cazul să te alarmezi pentru că ai rămas cea mai mică dintre toate rudele.
Josh a chicotit, încă ţinându-şi braţul în jurul gâtului ei. Se părea că ceilalţi habar nu aveau despre ce vorbeşte. Am adăugat eu rapid.
- Mătuşa Rachel şi unchiul Howard, fratele tatălui meu. Vin şi Lili şi Yale? Am adăugat gândindu-mă la vărul meu. Şi la Caroline. Asta nu avea să fie prea bine.
Josh s-a strâmbat. Mereu a fost în conflict cu el. Spera totuşi ca de această dată să fie mai pacifistă întâlnirea, o simţeam din privirea lui.
- Mda. AÅŸa se pare.
Am chicotit.
- Dar nu e la facultate?
Åži-a dat ochii peste cap.
- Mda, cică a putut să îşi ia liber. Vroia neapărat să vină în vizită.
Am scos limba la el şi am văzut privirea indiferentă a lui Caroline . Să sperăm totuşi că , dacă tot au trecut anii, nu mai avea aceleaşi gânduri, păreri, sentimente. Vorbind aici de verişorul meu. Şi oricum avea deja douăzeci de ani, sau cel puţin urma să îi împlinească în aprilie. Probabil devenise mult mai responsabil.
Jay se strâmbă.
- Yale e tipul ăla care ţi-a zis că nu ai stofă de baschetbalist? Adăugă acesta nedumerit.
Josh dădu din cap.
- Ă, să privim partea bună a lucrurilor. O să vină şi Lili micuţa.
Caro a zâmbit larg, dar Josh i-a tăiat cuvintele.
- De fapt, despre asta vorbeam. Mătuşa Rachel spune că a crescut în înălţime, foarte mult.
Minunat. Acum nu doar că eram cea mai mică la ani, dar şi la înălţime. Lili este de aceaşi vârstă ca şi fratele meu, dar mereu avusese o înălţime mai.. Redusă, cum ne plăcea tuturor să o spunem. Pe vremea aia era chiar distractiv, pentru că nu eram eu cea tachinată. Iar verişoara mea era o persoană foarte glumeaţă. Speram să fi rămas aşa.

Ne-am decis astfel să mergem cu toţii la mine acasă. Când am ajuns şi am deschis uşa, m-am simţit ridicată pe sus şi am ştiut că este unchiul How. Mereu făcea aşa. Am început să râd şi acesta m-a învârtit de câteva ori.
- Vai, vai. Ce face nepoţica mea favorită? A zâmbit larg , şi ştiam că vorbeşte serios.
- Bună unchiule. Ce dor mi-a fost de dumneata. Ce faci ? L-am îmbrăţişat şi el a dat din cap ducându-se spre Josh. Am văzut că a dat mâna cu el. Caroline şi Jayson au salutat politicos, amintindu-şi vag, probabil, de acesta. Am mers în căutarea mătuşii R. găsind-o în sufragerie.
- Ia te uită, bună Amber. Vai dar ce frumuşică te-ai făcut!!
În comparaţie cu unchiul How un blond cu ochii albaştrii –verzui ca şi tata, mătuşa era roşcată – natural cu ochii negrii închişi. Erau destul de frumoşi dacă mă întrebai pe mine. Am îmbrăţişat-o scurt . Nu era chiar ruda mea favorită, însă era simpatică. Am văzut-o pe Lili şi am rămas.. Mută de uimire.
Părul odată roşcat prinsese acum mai multe nuanţe. Îşi dăduse cu un albastru foarte deschis şi câteva şuviţe negre. Am văzut machiajul strident, cercelul din sprânceană, avea unul şi în nas şi am putut urmări că avea gaură şi în buză. Cât de..extravagantă? Am văzut bagajele în jur şi am înţeles că de abia sosiseră, am văzut şi chitara . Mă bucuram că măcar un lucru rămăsese la fel. M-a îmbrăţişat zâmbind. Ah, şi acesta rămăsese acelaşi.
- Mă bucur să te văd. Cât te-ai schimbat.
Am zis într-un final. Tonul îmi era surprins. Ochii ei erau albaştrii, mă bucuram că nu purta lentile de contact.
- Amby dragă, ce micuţă ai rămas.
A scos limba la mine ÅŸi eu am chicotit.
- Într-adevăr!
L-am auzit pe Yale completând. Am rămas locului câteva secunde, pentru că nu mai semăna deloc cu băiatul pe care îl ştiusem eu atâta vreme. Arăta diferit, purta costum . Incredibil. Purta un costum negru ce se asorta de minune cu ochii lui de aceaşi culoare, şi părul blond natural parcă strălucea. Am văzut că nu renunţase la micuţul cercel din urechea dreaptă şi am înţeles şi de ce. În fond, şi el şi sora lui aveau unul. Îi definea ca fiind rude de sânge. A venit la mine, scoţându-şi mâinile din buzunar. Umerii îi erau laţi, trupul bine lucrat – presupuneam că încă mergea la sală şi un zâmbet sarcastic neschimbat. Totuşi, ştiam că nu este un băiat rău. Atunci când venea vorba de mine cel puţin.
M-a luat în braţe şi eu l-am sărutat pe obraz.
- Ia te uită. Ceva mic şi drăguţ, arăţi minunat verişoară dragă. M-a pupat scurt pe obraz ciufulindu-mi părul. Vechiul Yale, niciodată nu se schimbă. Părinţii noştrii dispăruseră din peisaj, eram doar noi în sufragerie. Jay a dat mâna cu Yale şi s-au privit indiferenţi. L-am prezentat drept iubitul meu. Şi chiar nu mă aşteptam la o asemenea reacţie din partea blondului.
- Ai grijă ce faci . Ştiu că e mică şi drăguţă, dar asta nu înseamnă că toţi suntem aşa.
Asta însemna probabil „ dacă îi faci rău ai păţit-o ” chiar am chicotit luându-l pe Jay de mână. A dat mâna şi cu fratele meu, ceva mai indiferent. Apoi.. Apoi s-a întâmplat ceea de ce îmi era atât de teamă. În timp ce Caroline intra înăuntru, exclamând fericită ceva că o vedea pe Lili , Yale s-a dus lângă ea şi i-a prins mâinile într-ale sale.
- Frumoasă, superbă, divină ca întotdeauna. Caroline, arăţi minunat.
O ştiam de multă vreme pe Caro, şi a reacţionat aşa cum ştiam că o va face. S-a desprins repede din mâinile sale arătându-i cu dispreţ cât conta el pentru ea.
- Nu m-atinge Yale.
A mers lângă Josh luându-l de mână, iar vărul meu a râs sarcastic.
- O să vorbim despre asta mai târziu, probabil. Văd că lucrurile s-au schimbat de când am venit pe aici ultima dată. Însă, am sosit să le schimb. Doar nu credeaţi că e doar o vizită de curtoazie , nu? A râs ironic. Desigur că mă bucur să vă văd, 30 % am venit să o văd pe Amber, şi restul de 70%... Cred că se subânţelege unde vreau să ajung.
Josh deja se pregătea să sară la bătaie. Ah, ce impulsiv. Dar a apărut tata la timp. Cei doi nu vroiau ca tata să ştie de conflict, ceea ce respectam cu desăvârşire. Unchiul şi tata ar fi fost extrem de trişti din această cauză. Caroline s-a gândit că ar fi mai bine să plece iar Jay a condus-o. Am rămas doar „ noi ” . Din fericire, aveam destule camere încât Joshua să nu fie nevoie să împartă camera cu verişorul nostru. Deşi pe mine nu m-ar fi deranjat să stau cu Lili. Chiar am mers în camera mea pentru a ne povesti. Deşi mintea mea era încă prinsă în relaţia brunetei cu a fratelui meu. Yale nu trebuia să spună deloc lucrurile acelea, şi durea... Ştiind că vorbea serios.
- Şi Jay ăla e iubitul tău , ha? Mă măr că unchiuleţul şi mătuşica chiar au fost de acord.
Se întinsese pe pat. Şi eu la fel.
- Da, de fapt ne cunoaştem din copilărie.
A stat să se gândească ceva timp.
- Vrei să zici că e acel Jayson? Uau, nu îmi vine să cred. S-a ridicat brusc. Trebuia să vin mai des în vizită. Eu am zâmbit cald.
- Aşa e. Tu tot mai cânţi la chitară?
- Desigur, cum se putea altfel?
A scos din husă instrumentul muzical şi a scos câteva note. Mi-am amintit repede de David.
- Zilele astea o să îţi prezint pe cineva care scoate tonalităţi superbe. Am îndrăznit să adaug. A dat veselă din cap, prinzându-şi părul lung şi drept în coadă.
- Apropo, care este treaba cu.. Yale? Am reuşit să murmur. M-a privit dezamăgită.
- Scuze. N-am putut să îl conving. Eu am mai vorbit la telefon cu Joshua de multe ori, cu examenele şi aşa. I-am zis că vine şi frate-meu dar a zis că poate s-a schimbat. I-am zis să nu îşi facă speranţe. A venit aici , aşa cum a zis, pentru o mică parte să te vadă – chiar îi era dor de tine, şi în rest a venit pentru a regla conturile. Şi ... Nici nu vrei să ştii ce vrea el prin reglat, deşi cred că ţi-ai dat seama.
Am oftat.
- De asta îmi era şi mie teamă.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.531 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.642 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.318 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)