Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I don't wanna fall in love

#11
Heya ^^ A new cap? Ok then, I'm gonna be evil:


Morocanoasa, Yasmine s-a ridicat somnoroasa din pat, luandu-l in mana si aruncandu-l pe geam. -> se intelege ca a luat patul in mana si l-a aruncat pe geam ;))

Totul a fost intrerupt, de un tipat ce venea din baie. -> fara virgula

ce era cu periuta de dinti in mana si aratand terifiata spre un gandacel. -> in loc de "si" mai bine virgula

Acuma te poti duce inapoi, sa te speli pe dinti. -> fara virgula... si nu suna prea bine "acuma" >.> try "acum"

Dupa ce, ambele fete erau gata, au plecat impreuna spre sala de studiu. -> Dupa ce (fara virgula aici) ambele fete erau gata, au plecat impreuna spre sala de studiu.

Atata timp cat preda ceva care are inteles, totul este foarte bine. -> fara virgula

In clasa, intra gasca de baieti. -> fara virgula

Printre acestia se numara si Naruto impreuna cu Sasuke. -> yeah...nu suna prea (deloc) bine "se numara si x impreuna cu y", dar nici "se numara si x si y" ... so, we're stuck >.<

Era imposibil ca privirea cuiva, sa nu fie fixata asupra ei. -> fara virgula

In clasa, isi facuse aparitia o doamna imbracata intr-un treining, si cu expresia fetei putin incruntata. -> eh...try this: "In clasa (fara virgula) isi facu (parca e mai bine decat "facuse", pt ca altfel se intelege ca intrase de ceva timp, intelegi? da, stiu, sunt foarte buna la explicat -_-') aparitia o doamna imbracata intr-un trening, cu (fara "si" suna mai bine) expresia fetei putin incruntata."

Cum domnul profesor de matematica, nu poate veni astazi la cursuri -> virgula intre subiect si predicat, bravo!

Toti elevii s-au dus repede pentru a se schimba -> asta mi se pare cam mecanica... tipa a zis sa se duca repede sa se shimbe, iar ei s-au dus repede sa se schimbe...

Ma numesc Medeea, si de acum inainte, voi fii noua voastra profesoara de educatie fizica. -> n-ai pus virgulele unde trebuie: "Ma numesc Medeea si, de acum inainte, voi fi (un singur "i" O_O) noua voastra profesoara de educatie fizica."

ora de ed. fizica -> fara prescurtari [-x

Pentru ca dupa cum stiti, -> Pentru ca, dupa cum stiti,

Cu aceasta ocazie, vom alcatui si echipa de majorete, asa ca dati tot ce e mai bun din voi! Dupa felul cum dansati, voi alege si sefa majoretelor. -> Cu aceasta ocazie (fara virgula) vom alcatui si echipa de majorete, asa ca dati tot ce e mai bun din voi! Dupa felul cum dansati (fara virgula) voi alege si sefa majoretelor.

Parca aceasta melodie, era conceputa pentru ea. -> virgula intre subiect si predicat, ai?

Niciodata nu mai intalnise o asa fata, care sa-i suceasca mintitile, fara sa stie nimic de ea. -> virgula si exprimarea sunt gresite : 'Niciodata nu mai intalnise o asa fata care sa-i suceasca mintile, fara ca el sa stie nimic de ea."

vroia -> voia TT.TT


Ok, that was it, hope I was enough evil.

Ehm, inca mai ai de lucrat la virgule...Nu ma astept sa le inveti din cateva cap, insa macar de cele intre subiect si predicat incearca sa scapi, ok?

Cu "voia" se pare ca ai si tu probleme, sincer nu am vazut pana acum prea multi care sa scrie corect, (ehm...am vazut pe cineva? O_O) insa de asta exista Evil Eli, ca sa va ajute sa va corectati ^^ Si eu am avut cateva greseli la inceput, si am avut noroc de cei care m-au criticat (I think it was adyna_45) pt ca asa am reusit sa fiu mai buna.

In rest mi-a placut cap, in special sfarsitul (logic :X ). Mi s-a parut ca ai descris foarte bine... ceata in care se afla Sasuke, si sentimentele lui pt Yasmine. Acum sa-ti zic ce m-a mai uimit la cap: la inceput ai zis totul era frumos pana cand ceasul a sunat - ok, asta a fost dimineata MEA. Apoi la faza cu "preda ceva care are inteles" puteam sa jur ca te-ai inspirat de la profa mea de mate O_O

Ma rog, cam asta a fost, nu mai zic nimic ca deja incep sa aberez :-j So, aca de obicei,...(inca n-am gasit porecla aia >.< Pana atunci crezi ca imi poti da voie sa-ti spun Roxy-chan? :pls: )

Gambatte & Kissu

:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#12
4. Hide the truth


"Minunat! A fost perfect." spuse entuziastă profesoara.
Bucuroase dar şi obosite, fetele s-au aşezat pe băncuţe pentru ai asculta părerea profesoarei.
"Deja ştiu cine va fi şefa majoretelor. Yasmine, felicitări! De acum tu vei îndeplini funcţia de şefă a echipei de majorete!" adăugă aceasta, ridicându-se de pe scaun şi îmbrăţişând-o.
"Vă mulţumesc!" spuse şatena, vocea ei fiind plină de emoţii.
"Sunteţi liberi. Yasmine, mâine te rog să vii în această sală, împreună cu celelalte fete!" spuse Medeea, căutându-şi cheia în buzunar.
"Bineînţeles doamnă!" răspunse aceasta bucuroasă.
"Draga mea, mă poţi tutui. Spune-mi Medeea!" o rugă aceasta, puţin amuzată de situaţie.
"Bine, Medeea." încercă Yasmine să se acomodeze.
Fata plecă spre cameră, zâmbind la toată lumea. Nici ea nu ştia de ce este aşa de fericită. Gândurile ei au fost întrerupte de vocea unui băiat.
"Unde te grăbeşti aşa frumoaso?" întrebă Sasuke cu un zâmbet şiret.
"Ai păţit ceva Uchiha?" îl întrebă şatena la rândul său pe brunet.
"Şti şi cum mă cheamă, ce chestie. Deci, Yasmine, văd că ai atras atenţia băieţilor deja." spuse acesta apropiindu-se considerabil de fată.
"Nu zău! Cumva, te-am cucerit şi pe tine?" întrebă aceasta acceptând să intre în jocul băiatului.
"Poate da, poate nu." încercă Sasuke să o scoată din minţi pe Yasmine, ceea ce era destul de greu.
Yasmine îşi dădu ochii peste cap, continuându-şi drumul.
"Dar nu înţeleg, ce-i cu graba asta?" întrebă brunetul, încercând să ţină pasul cu aceasta.
"Îţi spun un singur lucru... lasă-mă în pace!" i-o trânti Yasmine, fugind spre cameră.
Sentimentele şi emoţiile, îi dădeau dureri de cap fetei. Se simţea atât de jenant. Niciodată nu a mai păţit aşa ceva. Mereu a fost tupeistă în faţa băieţilor, dar acum e altă treabă. Întrebarea ei era: cum a putut un puştan, să-i închidă gura? Era ceva de necrezut, chiar şi pentru ea.
"Joci dur frumoaso, dar nu s-a terminat. Pregăteşte-te!" spuse brunetul, îndreptându-se lejer spre biblioteca.
"Pe unde umbli nebuno? Te-am aşteptat o grămadă." spuse supărată rozalia, care citea o revistă.
"Stai un pic! Deci motivul pentru care am întârziat, a fost un nimeni." spuse Yasmine, aşezându-se pe fotoliu.
"Cum adică, un nimeni? Nu înţeleg!" întrebă Sakura, încercând să găsească răspuns la întrebarea ei.
"Era Uchiha. A crezut că nu-i voi rezista farmecelor lui, dar acum a realizat că s-a înşelat. Un încrezut cu bani." spuse şatena hotărâtă .
"O fi, dar e frumos. Recunoaşte!" începu rozalia să o tachineze pe buna sa prietenă.
"Bine, bine. E frumos. Recunosc! Dar tot porc rămâne!" adăugă şatena.
Nu voia să-şi dea frâu sentimentelor, să-i spună prietenei sale ce simte cu adevărat. Îl plăcea pe Uchiha, pe acel împiedicat. Îi era absolut imposibil, să creadă că s-a îndrăgostit... din nou! Nu mai voia să treacă din nou prin acele momente, prin atâtea tachinări şi prejudecăţi. Voia să fie liberă, independentă, să nu se simtă presată de nimeni.
"Ai avut dreptate!" afirmă brunetul, aşezându-se pe scaun.
"În legătură cu ce?" întrebă nedumerit Naruto.
"Cu Yasmine. Se lasă greu, dar tot o voi cuceri. Nimeni nu a rezistat atăt de mult, fără să sară pe mine şi să mă sărute. Fata asta e diferită, asta îmi place la ea." spuse visător Sasuke, răsfoind filele unei cărţi.
"Mi se pare mie sau..." băiatul nici nu apucă să spună ceva, căci brunetul l-a întrerupt.
"Nici să nu rosteşti acele cuvinte. Nu mă voi îndrăgosti niciodată!" spuse hotărât Sasuke.
"Dacă spui tu..." afirmă blondul, deloc convins de spusele prietenului său.
Nu voia să recunoască în faţa prietenilor săi, că simţea ceva anume pentru noua colegă. Nici în ruptul capului nu a crezut, că va fi atras aşa de tare de o fată.

P.S mi cer scuze pentru greÅŸelile de ortografie ÅŸi greÅŸelile gramaticale.

#13
yupiiiiiiiiiiiiiiiiii!un nou capitol!citec decand a aparut dar abea acum am sa postez.Greseli nu am vazut(dar de parca am stat si am cautat fiecare cuvant litera cu litera).Dar am o nelamurire:in prima parte,Sasuke vorbeste cu Sakura sau cu Yasmine?sau vorbeste cu amandoua?nu te supara dar chiar nu am inteles.Cam atat am avut de spus,astept urmatoryul si sper sa fie putin mai lung de data asta .
P.S:am fost prima!!!!!
[Imagine: gfxd.png]


#14
Multumesc mult de comentarii!

5. If this is love...


Yasmine lua jurnalul aflat pe dulap, incepand sa-si asterne toate gandurile si sentimentele pe foaie. Acest sentiment pe care il simtea in momentul de fata, era foarte ciudat. Fluturasi in stomac, intimidare si confuzie. Niciodata nu a mai simtit asa ceva in prezenta unui baiat. Era ceva nou pentru ea, dar era pregatita sa-l experimenteze. Nu stia cu exactitate ce putea fi, dar stia cu siguranta ca simte ceva pentru brunet. Prietena sa care nu terminase de citit revista, sorbea linistita din cafea. Satena incerca din rasputeri sa nu se mai gandeasca la Sasuke, dar ii era aproape imposibil. Doar cand isi aducea aminte de persoana lui, simtea ca o ia razna. Nu-si putea explica acele simptome, de ce le simte si de ce trebuia tocmai ea sa aiba parte de ele. Orice ar fi, ea era o fata puternica si cu incredere in sine. Daca a putut rezista farmecelor celor mai ravnititi baieti, Uchiha nu va fi o exceptie.
In timp ce Yasmine se gandea la solutia perfecta, Uchiha incerca sa scoata cate ceva de la Naruto.
"Mai stii ceva despre ea? Nu ca as fi interesat, dar... stii tu." incerca Sasuke sa se scuze.
"Esti absolut penibil! Spune-mi adevarul! Iti place si esti interesat de ea... mare branza." gesticula blondul, uitand-se dupa fetele din liceu.
"Norocul meu ca nu ai tipat in gura mare. Spune-mi tot ce sti despre ea!" spuse hotarat brunetul.
"Calmeaza-te omule! Nu stiu absolut nimic, doar ti-am lasat tie cale libera spre ea. Esti pe cont propriu!" il lamuri Naruto, continuand sa le priveasca pe asa zisele puicute.
Brunetul era absolut uimit de replicile usturatoare pe care i le-a trantit bunul lui prieten. Dar poate acesta avea dreptate, era prea interesat de aceasta fata. Sasuke se ridica de la masa, fara sa spuna vreun cuvant. Era prea confuz ca sa mai poata discuta cu Naruto. Tot ce putea face, era sa traga un pui de somn. Pe hol se intalni cu Yasmine, care se indrepta spre terenul de fotbal.
"Iarasi tu! Parca ai fi o umbra." sopti brunetul, fara sa fie auzit de catre satena.
Aceasta trecu nepasatoare pe langa el, continuand sa mearga catre destinatie. Nu intelegea de ce, dar indiferenta ei il durea. Era in stare sa accepte orice critica la adresa lui, numai sa stie ca este bagat in seama de catre fata... dar acest lucru nu se va intampla prea devreme. Isi intoarse privirea spre Yasmine, privind-o din cap pana-n picioare. Asa frumoasa, atat de stralucitoare si atat de naturala. Ii statea asa de bine cu buclele acelea lasate pe spate si cu rochita aceea alba de primavara. Brunetul isi calca pe orgoliu si se indrepta spre fata, impingand-o spre perete.
"Nu mai cunosti bunele maniere? Macar un salut!" spuse Sasuke, enervat de comportamentul acesteia.
Yasmine ridica din umeri, nedorind sa spuna ceva. Era prea nepasatoare, iar asta ii displacea total baiatului.
"De ce nu spui nimic?!" intreba brunetul nedumerit.
Satena se tinea bine. Nu scotea absolut nici un cuvant, iar pe chipul ei nu se putea observa nici o schimbare.
"Spune ceva!" se rasti Uchiha, vrand sa-i auda vocea fetei.
In zadar. Statea in fata lui, ca o stana de piatra. Brunetul nemairezistand, ii cuprinse talia finuta incepand sa o sarute pe fata. Un sarut ce la inceput a fost putin violent, s-a transformat intr-un sarut absolut senzual. Gura fetei fiind ca o cireasa coapta, parul atat de fin ca matasea, pielea fina emanand un parfum de levantica.
"Esti superba! Ochii tai mari si caprui... privirea ta ma induce in eroare. Esti misterioasa, esti asa cum imi place mie." spuse Sasuke, sarutandu-i din nou buzele.
"Crezi ca rezolvi ceva cu asta? Nu sunt deloc impresionata, iar sarutul...chiar nu-i inteleg rostul. Ramai acelasi mitocan oricum!" ii spuse Yasmine indreptandu-se spre teren.
Baiatul era absolut socat. A fost prima si ultima oara, cand isi mai calca pe orgoliu.

#15
Oh man, I'm the 2nd again TT.TT Ok, let's get started:


Acest sentiment pe care il simtea -> simtea sentimentul? :P try "Sentimentul acesta pe care il avea"

Acest sentiment pe care il simtea in momentul de fata, era foarte ciudat. -> virgula intre subiect si predicat -_-

Prietena sa care nu terminase de citit revista, sorbea linistita din cafea. -> fara virgula

tot ce sti -> tot ce stii

Calmeaza-te omule! -> Calmeaza-te, omule!

asa zisele puicute -> asa-zisele "puicute"

Tot ce putea face, era sa traga un pui de somn. -> fara virgula

Isi intoarse privirea spre Yasmine, privind-o din cap pana-n picioare. -> isi intoarse privirea privind-o? :P nu suna prea bine...

nici un cuvant -> niciun cuvant

Brunetul nemairezistand, -> Brunetul, nemairezistand,

A fost prima si ultima oara, cand isi mai calca pe orgoliu. -> fara virgula, si cred ca suna mai bine "Fusese prima si ultima oara cand isi mai calca pe orgoliu."


Astea au fost greselile ^_^

Cap recunosc ca mi-a placut, in special finalul =p~ A fost chiar...ehm...nu gasesc un adjectiv potrivit >.< Oricum, ideea e ca mi-a placut :X Tot asa, Roxy-chan!

Gambatte & Kissu

:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#16
6. A beautiful day...or not!


Fata se opri pe teren, asezandu-se si privind in gol. Nu putea sa nu-si aduca aminte de cuvintele spuse de catre brunet. Parea atat de convingator, atat de sincer... dar nu ajuta la nimic. Fata tot nu-l putea credea. Aceasta se ridica, luand o minge de langa teren si incercand cateva lovituri la poarta.
In timp ce Yasmine se relaxa jucand fotbal, prietena sa, Sakura, incerca sa-si gaseasca curajul de ai vorbi lui Naruto. Iesi din camera, aranjandu-si parul si ciocanind la usa. In fata ei se afisase blondul, care era imbracat doar intr-o pereche de pantaloni de trening.
"Ai nevoie de ceva?" intreba baiatul, uitandu-se nedumerit.
"Hmm...ma intrebam daca ai vrea sa mergi cu mine la o mica plimbare?" se fastaci rozalia, neindraznind sa-l priveasca in ochi pe baiat.
"Sigur. La 16:30 pe holul principal!" ii raspunse Naruto, pupand-o pe obraz si inchizand usa.
Sakura era absolut uimita. De unde avusese ea atata curaj sa faca pasul acesta? Era mandra de ea. Rozalia s-a dus fericita in camera, incepand sa-si caute tinuta perfecta. Trebuia sa-l impresioneze pe Naruto...trebuia sa-l cucereasca. Astepta de prea mult timp acest moment, asa ca acum nu putea sa o dea in bara.
"Cine era?" intreba plictisit brunetul.
"Sakura. Mergem la o mica plimbare." ii raspunse blondul zambind.
"Sa inteleg ca ti-a cazut cu tronc?" il intreba acesta din nou, afisand un zambet siret.
"Esti cazut in cap?! Mereu trebuie sa tragi concluzii, fara sa sti cine a facut aceasta oferta. Ea m-a intrebat, nu eu!" raspunse enervat baiatul.
"Bine gata. Nu e cazul sa te enervezi. Mult noroc!" spuse Sasuke razand.
Brunetul se aseza pe canapea, vizionand linistit un film. Nici nu auzise cand colegul sau de camera a plecat, acesta fiind mult prea adancit in propriile sale iluzii. Poate ca daca o va face geloasa pe satena, aceasta poate va arata mai mult interes pentru el...sau poate ar fi mai bine daca nu ar mai incerca nimic. Totusi...prin cuvintele adresate de catre ea, a fost de-ajuns sa-si dea seama ca nu inseamna absolut nimic pentru aceasta.
...
In timp ce Sakura incerca sa-si puna pantofii, la usa se auzi vocea baiatului.
"Ohhh nu! E deja aici." gandi aceasta alarmata.
Isi aranjase din nou parul, uitandu-se in oglinda pentru a-si face ultimele retusuri. Totul era perfect. Fata deschise usa, uitandu-se spre Naruto. Era imbracat intr-o pereche de pantaloni negri, un tricou alb si o pereche de adidasi.
"Sa mergem!" ii spuse acesta, luand-o de mana.
Baiatul era putin intimidat. Era prima oara cand iesea la o simpla plimbare, alaturi de o prietena. Gandurile blondului au fost intrerupte de vocea cristalina a fetei.
"Si unde mergem?" intreba aceasta, uitandu-se atenta la baiat.
"Iesim in oras!" propuse baiatul zambind.
Soarele stralucea, pasarelele ciripeau, iar florile isi emanau parfumul hipnotic. Nici unul dintre ei nu aveau curajul de a spune ceva. Mergeau impreuna, pe strazile luminate de razele soarelui. Totul luase sfarsit, cand in fata celor doi isi facuse aparitia o roscata.
"Buna iubitule!" tipa aceasta, sarind bucuroasa in bratele blondului.
"Cine este ea?" intreba dezgustata roscata.
Sakura se dadu mai in spate, pentru a nu-i deranja pe cei doi.
"O prietena. Dar tu ce faci aici?" intreba Naruto nedumerit.
"Aveam de gand sa vin sa te vad, dar vad ca ai venit tu la mine!" ii raspunse aceasta, sarind in bratele lui sarutandu-l.
Rozalia s-a retras de langa cei doi, fara a fi vazuta de cineva. Simtea cum inima ii batea cu putere, cum capul statea sa-i explodeze. Era dezamagita.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I wanna run, run, in your arms(Naruto fic) ●●PeAcE●●☮ 4 3.579 08-12-2010, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)