Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: I don't wanna fall in love
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2

cereala.

I don't wanna fall in love


Disclaimer: Nu deţin nici un personaj creat de Masashi Kishimoto din anime-ul Naruto.

Mini rezumat:
'' Yasmine Kimura, elevă nouă în cel mai renumit liceu din Quebec,va încerca să se integreze cu brio în colectiv. Uşor de spus,greu de făcut. Yasmine va trebui să treacă peste toate obstacolele puse în cale,pentru a-şi finaliza dorinţa. Va reuşi aceasta să găsească prietenie şi iubire? Rămâne de văzut!''

Personaje principale: Yasmine Kimura, Sasuke Uchiha.


1. Welcome to Olympic High School!

Prima zi în liceul Olympic High School,din Quebec. Dintr-o limuzină neagră parcată în faţa liceului, îşi face prezenţa o adolescentă cu părul castaniu asemeni ciocolatei cu lapte,cu ochii de culoare căprui închis şi cu un zâmbet până la urechi.
Păşeşte încrezătoare în incinta liceului, încercând să ajungă la clasa cu numărul 145. Când în sfârşit scapă de îmbulzeala de pe hol, îşi ridică privirea spre uşă şi o deschide. Intră în clasă cu nasul pe sus,mergănd ca un fotomodel şi în final aşezându-se în prima bancă. Îşi lasă ochelarii de soare pe bancă,dându-şi părul pe spate şi aranjându-şi bluza. În faţa fetei se afişează un băiat blond îmbrăcat într-un treining negru cu portocaliu.
''-Bună frumoaso!'' încercă băiatul să deschidă o conversaţie.
''-Mda...Bună!'' răspunse fata mai mult în silă.
''-Mă numesc Naruto şi...'' dar nici nu a putut termina propoziţia căci a fost întrerupt brusc de Yasmine.
''-Ascultă aici băiete! Nu mă interesează cum te numeşti sau pentru ce ai venit aici. Aşa că acum te poţi căra!'' spuse bruneta care-şi privea liniştită manichiura.
Naruto se întoarse spre banca lui,privindo cu ardoare. În acest liceu,nici o fată oricât ar fi ea de cunoscută,nu a putut capta atenţia tuturor băieţilor din sală. În clasă a intrat un domn îmbrăcat la costum si cu parul brunet. Stătea în picioare privindu-i în linişte pe elevi.
''-Am venit să vă anunţ că directorul acestei instituţii,va susţine un discurs. Sunteţi toţi chemaţi pe hol!'' spuse domnul profesor ieşind din clasă.
Elevii s-au ridicat din bănci,mergand spre hol. În mijlocul holului se afla emblema liceului,iar în dreapta se aflau nişte scări ce duceau la etajul superior,unde era domnul director împreună cu ceilalţi profesori. Directorul a început să-şi ţină discursul mult dorit elevilor. Unii elevi ascultau cu mare atenţie ce spunea directorul,alţii îşi dădeau ochii peste cap,alţii vorbeau între ei,iar alţii deja căscau de plictiseală. După ce domnul director îşi încheiase discursul de 25 de minute,fiecare au plecat spre clase. În timp ce Yasmine îşi continua de citit articolul din revistă, în spatele ei un băiat brunet alerga,ţinând in mână rucsacul,iar din neatenţie sau din fapta intenţionată a unuia dintre colegi,a căzut tocmai peste şatenă.
''-Doamne!! Băiete chiar eşti aiurit total. Chiar nu vezi pe unde mergi?'' întrebă revoltată Yasmine care încercă să se ridice.
''-Mda. Scuze Barbie!'' îi ţipă brunetul in faţă.
''-După ce că eşti şi sângaci,mai eşti şi mitocan. Unde încap atâtea?'' întrebă aceasta sarcastică.
Dar nu a mai primit nici un răspuns,căci băiatul deja intrase in clasă. Fata se ridică de pe podea,aranjându-şi pantalonii negri şi dându-şi bretonul într-o parte. Intră in clasă, aşezându-se în bancă şi privind foaia ce se afla în faţa ei. Se pare că era regulamentul şi câteva instrucţiuni. Când sunetul clopoţelului a răsunat în tot liceul,toţi au ieşit grăbiţi pe hol. Yasmine se ridică fără nici o grabă,îşi puse ochelarii de soare în rucsac apoi ieşi zâmbăreaţă pe hol. Privea foaia,căutând camera în care ea va sta.
''-Ai nevoie de ajutor?'' întrebă o fată cu părul asemeni florilor de cireşi.
''-Să şti că da. Nu găsesc camera 5.'' îi răspunse puţin supărată şatena.
''-Se pare că vom fi colege de cameră. Eu sunt Sakura Haruno.'' spuse fata puţin încurcată.
''-Yasmine Kimura. Încântată!'' răspunse Yasmine zâmbind.
''-De asemenea.''spuse Sakura care încerca să găseasca camera respectivă.
După 1 minut de căutări, în sfârşit au găsit camera în care ele vor sta. Yasmine a rămas plăcut surprinsă de felul în care arăta camera. Se pare că nu îi va lipsi luxul de acasă.

P.S Ştiu că sunt nouă pe acest forum,dar eu ador fan-ficurile. Am mai scris fan-ficuri dar acesta este primul meu fic cu personaje din Naruto.
Yey! A new fic! N-aveam destule pana acum, intr-adevar ^^" Nu-i nimic, cu cat mai multe, cu atat mai bine. Deci nu esti incepatoare. Asa ca voi fi si eu ceva mai rea decat de obicei, adica iti iau la puricat fiecare virgulita 19 Cu cat esti mai buna, cu atat sunt mai rea 19 So, let's start:


Când în sfârşit scapă de îmbulzeala de pe hol,îşi ridică privirea spre uşă şi o deschide. -> Când , în sfârşit, scapă de îmbulzeala de pe hol,îşi ridică privirea spre uşă şi o deschide.

mergănd -> mergând

Intră în clasă cu nasul pe sus,mergând ca un fotomodel şi în final aşezându-se în prima bancă. -> cred ca suna mai bine fara acel :nande: i" 39

'-Bună frumoaso!'' -> poate ca sunt eu mai paralela cu realitatea, dar, de obicei, nu se pun ori ghilimele ori liniuta de dialog? o.O

privindo -> privind-o

Naruto se întoarse spre banca lui,privindo cu ardoare. În acest liceu,nici o fată oricât ar fi ea de cunoscută,nu a putut capta atenţia tuturor băieţilor din sală. În clasă a intrat un domn îmbrăcat la costum şi cu parul brunet. Stătea în picioare privindu-i în linişte pe elevi. -> cred ca ar fi trebuit alineat inainte de ideea cu domnul 39

''-Am venit să vă anunţ că directorul acestei instituţii,va susţine un discurs. -> fara virgula inaintea predicatului, in afara de cazurile in care in care in fata acestuia sunt una sau mai multe informatii in plus, despartite de informatia de baza prin virgule

mergand -> ti-a scapat diacritica: mergând

Directorul a început să-şi ţină discursul mult dorit elevilor. Unii elevi ascultau cu mare atenţie ce spunea directorul,alţii îşi dădeau ochii peste cap,alţii vorbeau între ei,iar alţii deja căscau de plictiseală. După ce domnul director -> a 2-a oara puteai sa inlocuiesti cu "acesta", iar a 3-a oara cu "barbatul", sau sa nu inlocuiesti deloc, asta in cazul in care ai fi scris "ce spunea acesta"

fiecare au plecat -> fiecare a plecat

Yasmine îşi continua de citit -> nu suna prea bine...incearca "Yasmine continua sa citeasca", pt ca si " ?i" acela e cam deranjant, plus ca mi se pare fara rost

Băiete chiar eşti aiurit total. -> Băiete, chiar eşti aiurit total!

Întrebă revoltată Yasmine care încercă să se ridice. -> nu suna prea bine 39 poate " întrebă revoltată Yasmine, încercând să se ridice."

nici un răspuns -> niciun raspuns

Intră ... se pare -> trecut ... prezent

nici o grabă -> nicio graba

Să şti -> Să ştii - spune-mi ca a fost greseala de tastare

spuse Sakura care încercă să găsească camera respectivă. -> la fel ca mai sus: spuse Sakura, încercând să găseasca camera respectivă.


Ok, asta am gasit eu. Sper ca mai esti in viata ^^' Ce pot spune...se vede ca nu e primul tau fic, totusi mai ai ceva de lucrat, in special cu verbele la gerunziu ^^ Si putina descriere in plus nu ar mai strica (uite cine zice >.<) Te-as ruga si sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie, pt estetica ^^
Eu iti urez succes in continuare, si promit ca o sa raman o cititoare fidela ^^ (mai ales pt ca nu ii ai in prim-plan pe Sakura si Sasuke) Btw, nice tite 3

Gambatte & Kissu

cereala.

.~Alyssa~. -> ma bucur ca imi citesti ficul si sper sa il citesti in continuare =D.
Poza cu Yasmine : Iti promit ca voi pune poza la urmatorul next al ficului, deoarece trebuie sa modific ceva la poza. Sper ca nu te superi. >.<
Agent Eli-> Eli, daca imi dai voie sa-ti spun asa, chiar ma bucur ca mi-ai spus ce nu e bine in prima parte a ficului. Stiam ca nu e perfecta, dar am lasat sa vad ce spuneti. Din greseli se invata xD. Si da, la unele au fost greseli de tastare, deoarece mi-a fost destul de greu cu diacriticile.
ovidiu -> Mersi mult de comentariu.



2. I don't need a man!

Yasmine îşi lasă geanta lângă pat începând să studieze camera. Două paturi, unul lângă stânga şi unul în dreapta. O canapea lângă balcon, o măsuţă cu un laptop şi un dulăpior pentru cărţi şi caiete. În partea dreaptă se aflau 2 dulapuri mari pentru haine, apoi nişte scări care duceau la etajul superior, unde se afla o oglinda, o măsuţă cu un scăunel şi în final baia.
Şatena coborî mulţumită, aruncându-se direct pe pat.
"E minunat!" exclamă fata fericită.
"Ce zici dacă am merge noi la o plimbare?" propuse rozalia.
"Ce-ţi trece prin minte Saku?" întrebă Yasmine curioasa şi în acelaşi timp suspicioasă.
"Nimic. Mai cunoaştem şi noi împrejurimile." spuse Sakura care încerca să-şi găsească ţinuta potrivită.
"Fie." aprobă fata, ridicându-se din pat şi deschizându-şi geanta pentru a-şi căuta nişte haine.
Şatena ieşi din baie, îmbrăcată într-o rochie roşie cu volănaşe şi încălţată cu o pereche de balerini albi. Ambele au pornit mai întâi spre bufet, dar au fost surprinse să vadă că acel acesta se întindea pe o suprafaţă mult mai mare. Cu multe măsuţe albe, fiecare cu câte 3 scaune. După un lung tur al instituţiei, fetele au aflat de piscina exterioară, de sala de gimnastică, de terenul de bachet şi în final de terenul de handbal.
"Haide să ne aşezăm!" spuse Sakura care se făcu comodă pe unul din scaune.
Yasmine se aşeză şi ea lângă prietena ei, care era ocupată cu flirtatul. Ochii ei erau aţintiţi doar pe un singur băiat. Acel tip sâcâitor cu părul blond.
"Îţi place de Naruto!?" întrebă fata uimită.
" Îl cunoşti?" ţipă rozalia.
"Mai uşor. Să spunem că da. Dar tu răspunde-mi la întrebare!" spuse fata calma.
"Da. Dar te rog să nu mai spui la nimeni!" se milogi aceasta.
"Cui ai vrea să-i spun? Eşti prima şi singura prietenă pe care mi-am făcut-o în acest liceu." spuse şatena cu un zâmbet dulce.
"Da,aşa este. Suntem prieteni, dar nici odată nu am avut curajul să-i spun ce simt cu adevărat. El mă consideră ca pe o soră, deşi eu nu-l consider ca pe un frate." îi spuse Sakura, lăsându-şi privirea în jos.
"E frumos să fi îndrăgostită dar e greu să iubeşti pe cineva care nu-ţi poate purta aceleaşi sentimente. Adica..mă rog. Înţelegi tu! Tot ce-ţi spun eu este să-ţi petreci mai mult timpul cu el, să îi cunoşti cu adevărat comportamentul şi sentimentele lui pentru tine. Dar asta cu discreţie! Şi nu trebuie să-ţi laşi prietenii deoparte, poţi face asta alternativ...asta dacă şti cum să îmbini aceste lucruri." o sfătui Yasmine.
"Chiar nu ştiam că gândeşti astfel. Îţi mulţumesc din suflet. O să ţin cont de sfaturile tale!" spuse rozalia ce părea să se mai înveselească.
Atenţia Yasminei a fost atrasă de strigătul puternic al antrenorului. Însă privirea i s-a oprit la un singur băiat. La acel stângaci care a dat peste ea pe hol. Purta un maieu alb ce-i scotea in evidenţă abdomenul bine făcut, o pereche de pantaloni scurţi negri şi o pereche de adidaşi. Razele soarelui îi scoteau în evidenţă reflecţiile albăstrui ale părului.
"Se pare că Uchiha are o nouă cucerire?" întrebă Sakura uitându-se spre prietena sa.
"Glumeşti? Nici gând. Nu cu mitocanul ăsta!" încercă Yasmine să o convingă pe rozalie, care era cu zâmbetul până la urechi.
"Băiatul ăsta este un fel de Don Juan. Are o turmă de admiratoare, dar cred că va face o excepţie." începu să râdă Sakura.
"Nu e amuzant. Eu nu am nevoie de nici un băiat!" spuse revoltată şatena.
"Cum spui tu." răspunse Saku, deloc convinsă de spusele Yasminei.
Ambele fete au fost trezite din visare de către sunetul clopoţelului. S-au ridicat de pe scaune pornind spre cameră.

P.S Aceasta parte era scris in Word de ieri. Si de abea astazi am vazut comentariile voastre. Am incercat sa tin cont de sfaturile voastre, nu stiu cat de bine mi-a iesit, dar sper ca ma descurc cat de cat.
eah, me first 19 May I? Ehm, ok, so:


Yasmine îşi lasă geanta lângă pat începând să studieze camera. -> Yasmine îşi lasă geanta lângă pat, începând să studieze camera.

o oglinda -> ti-a scapat diacrtica: o oglindă

şi în final baia -> şi, în final, baia

spuse Sakura care încerca -> ti-am mai spus: "spuse Sakura, încercând"

acel acesta se întindea -> huh? o.O

Cu multe măsuţe albe, fiecare cu câte 3 scaune. -> unde-i verbul aici?

spuse Sakura care se făcu -> ca mai sus: spuse Sakura, făcându-se

ÃŽÅ£i place de Naruto!? -> invers semnele, pt ca totusi este o intrebare

nici odată -> niciodata - spune-mi ca e greseala de tastare TT.TT

mă consideră ca pe o soră -> Nu poate sa o considere ca pe o sora, poate doar sa o iubeasca precum o sora. Corect e "mă consideră o soră"

să fi -> să fii

nu-Å£i poate purta aceleaÅŸi sentimente -> a purta sentimente? o.O poate "a impartasi"

dacă şti -> dacă ştii

maieu -> maiou

nici un băiat -> niciun băiat


Yeah, that was it ^^
Imi place ca nu esti ca alti useri (nu dau nume >.>) si citesti comm-urile ^^ Am vazut ca nu mai pui si linie de dialog si ghilimele, plus ca lasi spatii dupa semnele de punctuatie ^^ Asta e chiar bine.
Mi-a placut cap, a fost cam scurtut, dar dragut ^^ Daca nu vrei, sa stii ca nu trebuie sa te chinui cu diacriticile, ca noi intelegem si fara 21
Btw, sigur ca poti sa-mi spui Eli ^^ Si mersi ca ai intrebat ^^' Chiar ma enerveaza cei care ma iau cu "Eli" pur si simplu, de parca suntem cine stie ce prietene >.> Asa ca mersi hug Trebuie sa iti gasesc si tie o porecla 39 Nu-ti face griji, nu dau porecle nasoale 21 Doar ca nu prea-mi vine sa-ti spun "cereala" si nici "cereala-chan" ^^' Nu suna prea bine, nu? 21 Asa ca va trebui sa nascocesc eu unul 3
So, ca de obicei:

Gambatte & Kissu

cereala.

Da, imi este foarte greu sa scriu cu diacritice si fac greseli de tastare. Chiar daca verific de doua ori ficul inainte de a-l pune pe forum, tot nu pot corecta toate greselile. Dupa cum am spus am incercat sa tin cont de sfaturile voastre. E si normal sa citesc comentariile lasate, ficul nu este perfect, so din greseli invata omul. Sunt o persoana critica deci suport criticile ^.^. Am ras la partea cu porecla =]]. Sa vad ce porecla imi gasesti...Eli xD

P.S De acum promit sa fac capitolele putin mai mari. Deobicei sunt ocupata si nu prea am inspiratie >.<
Wow!Ce fic frumos :X :X :X Dar iarasi nu mai pot corecta nimic pentru ca o anume "teh best bunny in teh world" mi-a luat-o inainte.Ti-am citit cele 2 capitole si am ramas placut impresionata.Genul acesta de ficuri imi plac mie :D .Sa scrii la fel ca pana acum.Descrierea,dialogul,naratiunea sunt perfecte.... :x :x Muuuuuuuult succes in continuare.Se pare ca ai fani :X Ma numar si eu printre ei :X
Spor la scris and love your fic :X
bye bye :-h

cereala.

I_Love_Bill Iti multumesc mult pentru comentariu. Ma bucur ca-ti place si sper sa-l citesti in continuare.
angelinozupxxx Mersi de asemenea. Ma bucur ca-ti place ficul si sper sa-l citesti in continuare.


3. Hypnotized

Acestea au intrat în cameră, Yasmine aruncându-se direct pe pat. Încă se gândea la băiatul acela. Oricât încerca ea să se gândească la altceva, mereu îi apărea imaginea acelui împiedicat.
"Ce eşti aşa visătoare?" întrebă rozalia, care era cu paharul de suc în mână.
"Poftim?" o întrebă la rândul ei pe Sakura, neştiind despre ce este vorba.
"La ce te gândeşti?" îi repetă din nou întrebarea.
"La nimic. Sincer." încercă Yasmine să o convingă pe prietena sa, care răsfoia liniştită o revistă.
"Nu te cred! Trebuie să fie ceva!" spuse rozalia hotărâtă.
Şatena amuţise. Nu vroia să spună nimănui despre gândurile sale. Nu era sigură dacă vroia să-i spună Sakurei, că se gândeşte tocmai la Uchiha.
"E în legătură cu Sasuke?" întrebă rozalia, zâmbind discret.
"Fii serioasă. Nu e nimic special la tipul acela." răspunse plictisită Yasmine.
"Dacă spui tu." cedă Sakura, citind în continuare revista.
Şatena se ridică din pat, ducându-se spre bufet. La o masă alăturată se afla Sasuke. Fata încercă să nu-l privească, dar parcă privirea îi era mereu captată de acesta. Îi era imposibil să nu se uite, măcar umpic la el. Acea privire misterioasă, acel zâmbet inocent, acea expresie a feţei... în viaţa ei, nu mai întâlnise un băiat aşa de frumos.
"Yasmine, revino-ţi!" gândi aceasta, dându-şi uşor o palmă peste frunte.
Îşi luă salata, îndreptându-se la o măsuţă.
"Drăguţă fata." spuse Naruto
"Mda. Cine e?" întrebă brunetul, privind-o din cap până-n picioare pe Yasmine.
"Noua colegă. Superbă, dar rea." spuse revoltat blondul.
"Ce vrei să spui cu asta?" întrebă băiatul din ce in ce mai interesat.
"Nu pot să-ţi explic. Încearcă tu, apoi îmi spui ce ţi-a zis.
"Eu nu sunt cobaiul nimănui, înţeles?! În plus, fata asta nu e cine ştie ce." încercă Sasuke să pară cât mai neinteresat, deşi vroia sa afle cât mai multe despre ea.
Cine ar fi crezut, că tocmai Don Juan va fi interesat de noua colegă, o fată ca oricare alta. De ce tocmai el? Oare, pentru că avea privirea mereu senină, acompaniată de zâmbetul dulce şi de expresia chipului nevinovată?
"La ce te uiţi?" ţipă Naruto, trezindu-l din visare pe băiat.
Brunetul a clipit lent, iar când şi-a deschis ochii, a fost surprins să vadă că fata nu mai era acolo.
"La nimic..." îi răspunse în cele din urmă Sasuke.
Yasmine intră în cameră, observând că Sakura deja adormise.
"Oare la noapte ce va face?" gândi şatena zâmbind jucăuş.
Aceasta s-a dus spre birou, luându-şi jurnalul si plecând spre balcon. S-a aşezat pe fotoliu, privind panorama minunată şi începând să-şi aşterne gândurile şi sentimentele pe foile albe. S-au întâmplat atâtea lucruri zilele astea, încât a uitat să vorbească cu părinşii şi sora. Îi era aşa dor de vechii colegi, de vechii prieteni şi de tot ce s-a întâmplat înainte să vină în acest liceu. Se făcu deja noapte, iar fata încă nu terminase de scris în jurnal.
"Continui mâine." gândi aceasta, îndreptându-se spre pat.

P.S Imi pare sincer rau ca nu am putut scrie mai mult, dar va promit ca ma voi revansa
Iar in legatura cu poza de mai jos, nu am gasit alta poza care sa fie pe placul meu. Sper ca nu e nici o problema ^.^
Heya! ^.^ A new cap! Yey! Now let's see if we have mistakes:


îi repetă din nou -> daca repeta e logic ca din nou

"Ce eşti aşa visătoare?"; "La ce te gândeşti?" -> stii ca nu sunt la fel...daca ar fi intrebat acelasi lucru de amandoua datile ai fi putut spune ca a repetat, insa din moment ce sunt diferite, nu poti spune ca a reptat intrebarea

Nu vroia -> Nu voia

Nu era sigură dacă vroia să-i spună Sakurei, că se gândeşte tocmai la Uchiha. -> acea virgula ar fi fost pusa bine acolo doar daca acel "ca" ar fi insemnat "pentru ca"

să nu-l privească, dar parcă privirea -> nu suna pre bine...incearca "să nuse uite la el, dar parcă privirea"

umpic -> un pic O_O

În viaţa ei, nu mai întâlnise -> again, virgula aceea nu are ce cauta acolo

Îndreptându-se la o măsuţă -> nu poate sa se indrepte la, poate sa se indrepte doar spre, ok? So " îndrept ndu-se spre/catre o măsuţă"

privind-o din cap până-n picioare -> nu cred ca asa se spune...parca era "analizând-o din cap până-n picioare"

spuse ..."Ce vrei să spui cu asta?" -> ai fi putut evita asta ori inlocuind pe unul din cuv cu "zise", ori spunand prima oara, in loc de "spuse" "raspunse", care dupa parerea mea s-ar fi potrivit mai bine, pt ca i-a raspuns lui Sasuke la intrebare, nu?

"Eu nu sunt cobaiul nimănui, înţeles?! -> semnul intrebarii urmat de cel al exclamarii exprima o uimire adanca, ceea ce nu e cazul la tine

vroia -> voia

sa -> ti-a scapat diacritica: "să"

Cine ar fi crezut, că tocmai Don Juan -> again, acea virgula nu are de ce sa fie acolo

Oare, pentru că avea -> fara virgulaaa

expresia chipului nevinovată -> cred ca suna mai bine "expresia nevinovată a chipului"

Brunetul a clipit lent, iar când şi-a deschis ochii -> a clipi inseamna a inchide si apoi a deschide ochii, deci acel "iar când şi-a deschis ochii" nu are ce sa caute acolo...mi-am dat seama ce ai vrut sa zici, si cred ca ai putea spune "Brunetul a clipit lent, constatand atunci cand a deschis ochii ca"

Oare la noapte ce va face?" -> suna mai bine "Oare ce va face la noapte?"

S-au întâmplat atâtea lucruri zilele astea -> ehm...nu stiu cum sa-ti explic, dar...corect este "Se intamplasera atatea lucruri zilele acelea"

să vină în acest liceu -> la fel: "să vină în acel liceu"



That was it ^^ Mi-a placut, iar poza a fost draguta ^.^ So:

Gambatte & Kissu
Ahhh!Ce ma oftic !!!Iar a puricat ficul inaintea mea o anumita teh best bunny sys in teh world ...:X
Excelent capitolul acesta, la fel ca si celelalte :X .
Ma intreb cand va aparea chimia intre cei doi... :-? ...
In rest NO comment ! Ai tot ce trebuie.Ficul tau e perfect, din punctul meu
de vedere :D.
Sper sa revii cu urmatoru capitol cat de curand,pentru ca ard ce nerabdare .
Ganbatte!Spor la creativitate...mdeah...;;)
Bye bye :-h

cereala.

3. Don't cha

A doua zi a si sosit, fetele fiind inca in lumea viselor. Totul era asa de bine si frumos, soarele stralucea pe cer, pasarelele ciripeau, pana cand sunetul desteptatorului a rasunat in toata camera. Morocanoasa, Yasmine s-a ridicat somnoroasa din pat, luandu-l in mana si aruncandu-l pe geam.
"Cat e ceasul?" intreba Sakura, incercand sa deschida ochii.
"Oricat ar fi, e dimineata." raspunse enervata satena, punandu-se inapoi in pat si incercand sa adoarma.
Rozalia se ridica din pat, ducandu-se voioasa spre baie. In timp ce Sakura isi facea toaleta de dimineata, Yasmine incerca sa se trezeasca si sa-si caute ceva de imbracat. Totul a fost intrerupt, de un tipat ce venea din baie. Satena alerga repede spre locul cu pricina, deschizand usa repede si privind-o pe colega sa, ce era cu periuta de dinti in mana si aratand terifiata spre un gandacel.
"Fricoasa mai esti. Nu te mananca, stai linistita!" incerca Yasmine sa o calmeze.
"Nu este vorba de frica, aceasta este o fobie. Eu urasc gandacii!" incerca Sakura sa gaseasca scuze, iesind din baie rapid.
"Off. Bine, cum spui tu. Acuma te poti duce inapoi, sa te speli pe dinti." spuse satena, coborand scarile si reluandu-si activitatea. Dupa ce, ambele fete erau gata, au plecat impreuna spre sala de studiu.
"Prima ora...matematica." stramba Sakura din nas.
"Oroare pentru tine, bucurie pentru mine." zambi increzatoare satena, ce se indrepta voioasa spre clasa.
"Ti-o fi placand tie matematica, dar sunt sigura ca nu te va incanta si profesorul de mate!" spuse hotarata rozalia, asezandu-se in banca.
"Atata timp cat preda ceva care are inteles, totul este foarte bine." raspunse Yasmine, incercand sa para cat mai diplomata.
In clasa, intra gasca de baieti. Printre acestia se numara si Naruto impreuna cu Sasuke. Sakura incerca din rasputeri sa se faca remarcata, dar in zadar. Naruto era ocupat cu fetele ce roiau in jurul lui, iar Sasuke...Sasuke statea linistit in banca privind-o pe colega cea noua, Yasmine. Avea ceva diferit fata asta, ceva prin care se facea remarcata fara sa stie, in tot colectivul. Era imposibil ca privirea cuiva, sa nu fie fixata asupra ei. In clasa, isi facuse aparitia o doamna imbracata intr-un treining, si cu expresia fetei putin incruntata.
"Cum domnul profesor de matematica, nu poate veni astazi la cursuri, voi veti face ora de educatie fizica. Asa ca duceti-va repede in camere, schimbati-va si veniti rapid in sala de sport!" spuse profesoara.
Toti elevii s-au dus repede pentru a se schimba, de fiecare data, fetele fiind puse intr-o mare dificultate.
"Nu stiu cu ce sa ma imbrac!!" tipa revoltata rozalia, aruncand toate hainele pe parchet.
"Gasesti tu, ai de unde alege." raspunse linistita satena, ea deja fiind imbracata intr-o pereche de colanti negri, un tricou verde si o pereche de adidasi.
Ambele fete au fugit spre sala, azesandu-se pe una dintre bancute.
"Ma numesc Medeea, si de acum inainte, voi fii noua voastra profesoara de educatie fizica. Fiind prima voastra ora de ed. fizica in acest semestru, va voi pune la dispozitie o melodie iar fetele vor incerca sa faca o coregrafie. Pentru ca dupa cum stiti, ora de ed. fizica nu dispune doar de baschet, handbal si fotbal, ci si de dans. Asa ca la treaba! Melodia va fi "The Pussycat Dolls-Don't Cha". Cu aceasta ocazie, vom alcatui si echipa de majorete, asa ca dati tot ce e mai bun din voi! Dupa felul cum dansati, voi alege si sefa majoretelor." spuse profesoara, asezandu-se pe scaun, regland volumul melodiei.
Muzica a inceput sa rasune in toata sala, fetele incercand sa se miste pe ritmul muzicii. Unele pricepute, altele mai putin pricepute, iar altele absolut nepricepute. Atentia brunetului era axata doar pe Yasmine, care era absolut magnifica. Parca aceasta melodie, era conceputa pentru ea.
"Don't cha wish your girlfriend was hot like me?
Don't cha wish your girlfriend was a freak like me?"

Cata dreptate exprimau aceste versuri. Un corp bine conturat, cu forme foarte generoase, parul saten cazandu-i lin pe spate, privirea aceea misterioasa si zambetul acela dulce. Niciodata nu mai intalnise o asa fata, care sa-i suceasca mintitile, fara sa stie nimic de ea. Nici macar nu stia cum o cheama, cati ani are, de unde vine...vroia sa afle cat mai multe despre ea. Nici o fata nu a reusit sa-i invadeze mintea, sa-i capteze de fiecare data atentia. Atat de simpla si modesta pare la suprafata, dar atat de frumoasa si remarcabila e in fata altora. Ar fi trebuit sa-i asculte sfatul lui Naruto si sa se duca sa vorbeasca cu ea. Dar era imun in fata ei. De fiecare data cand intalnea privirea ei, brusc simtea cum obrajii ii rosesc.
Pagini: 1 2