Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haruno High vs. Jukogu High

#1
aici va veti prezenta personajul, cu calitati si defecte
personajul poate sa faca parte si din Haruno High si din Jokogu High
voi reveni cu un edit pentru personajul meu 3
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#2
Nume:Kei Sakurai
Varsta: 17 si jumatate.
Fotografie :http://www.light.gr.jp/light/products/diesirae/img/character/Kei_Sakurai.jp
g
http://www.animecharactersdatabase.com:8...akurai.jpg
Descriere:Kei a dus o viata normala,pana ce tatal ei a fost dat disparut iar mama ei a plecat cu treburi prin lume. Aceasta s-a mutat la verisoara ei,Misaki unde a stat de la varsta de 8 ani.
Kei spune verde in fata oamenilor si nu se teme de ce gandesc acestia.Ii place cateodata sa fie cu nasul pe sus dar prefera sa se comporte normal si sa zambeasca larg.La scoala,are suisuri si coborasuri asta insemnand ca nu este perfecta.Este vicepresedinta consiliului elevilor dar mai mult leneveste sau completeaza niste foi din cand in cand.Matusa ei este directoarea scolii,ce a reusit sa o scape uneori din buclucuri.Baietii o intimideaza destul de usor dar daca este nevoie se pricepe sa lupte[that means katana or box ] .Singura cu care isi destainuie adevaratele sentimente este Misaki,verisoara ei cu care a impartit si bune si rele.

Materii :Film,Dramaturgie,Muzica[solista dar si chitarista]
LOLNOPE

#3
Nume: Misaki Yoru
Varsta: 17 ani
Fotografie:
http://i252.photobucket.com/albums/hh3/a...i_girl.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y257/La...urai23.jpg
Descriere: Facand parte dintr-o familie foarte puternica in lumea afacerilor, parintii lui Misaki trebuiau sa calatoreasca foarte mult, in special in America, lasand-o pe adolescenta in grija matusii ei. Dupa nasterea fratiorului ei Shinichi, matusa lor, directoarea scolii Haruno, decide sa-i creasca pe cei doi. Mai tarziu in viata lui Misaki apare verisoara ei Kei, fiind cea mai apropiata persoana in afara de fratele ei. In incinta scolii joaca un rol important in consiliul elevilor, fiind singura care se ocupa de disciplina, avand grija ca baietii din scoala adversa sa nu se strecoare in cladire. Tot timpul poarta cu ea o katana pe care nu o foloseste decat cand este in pericol, in rest se bazeaza pe cunostintele ei in arte martiale. Nu permite nimanui sa o strige Misa-chan, decat fratele ei si Kei au voie.
Materii: dans, film si muzica

Shinichi Yoru (varsta 5 ani) :
http://i168.photobucket.com/albums/u171/...ri_jpg.jpg
[Imagine: Untitled-1.png]

#4
Nume: Ken Yamashita

Varsta: 18 ani

Fotografie: http://i294.photobucket.com/albums/mm104...imeboy.jpg

Descriere: Un elev al Liceului Gakuen Jukogu, unde este inscris cu fratele sau mai mare (Hiroto) .
Cu toate ca imbracamintea baiatului este neagra iar parul sau este vopsit cu suvite rosii, este responsabil si citit, isi vede de scoala, mai ales ca face parte din consiliul elevilor, unde este vice-presedinte alaturi de fratele sau.
Fiind un baiat inteligent, stie cand este momentul sa vorbeasca sau sa taca, nu se preocupa de problemele altora mai ales daca acele persoane nu sunt foarte apropiate de el. Chiar daca fratele sau mai mare este putin mai rebel si trebuie sa-i faca si treaba lui in diferite probleme, se inteleg bine deoarece oricand au nevoie unul de altul niciodata nu se refuza .
[Imagine: signature.jpg]


Chibiul meu [Imagine: chibi_686.gif]

#5
Nume: Kimura Crystal

Varsta: 17 ani apropae 18 [ ca sa fiti multumiti si sa nu fie certuri]

Descriere:
Fiind mezina familiei e o fire un pic cam rebela, dar cand vine vorba de probleme grave este mai matura.. E o patinatoare excelenta si campioana mondiala, nimeni nu a intrecut-o pana in prezent, desi campioana nu e cu nasul pe sus. Isi iubeste familia intr-un mod mai ciudat, cu mama si cu tatal ei nu e prea deschisa, dar cu sora ei mai mare e mai deschisa. Printre fete nu e prea placuta, majoritatea o urasc sau se dau drept prietenele ei doar ca sa o tradeze din moment in moment. Dragostea nu a intrat niciodata in planurile ei, dar ii placea sa se joace cu baietii, dar pana cand se indragosteste ...

Poza:
http://i295.photobucket.com/albums/mm153...segirl.jpg
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#6
Nume: Sonya Kiryuu
Varsta: 17 ani
Fotografie: http://i157.photobucket.com/albums/t67/m...Kiryuu.jpg
Descriere: Crescand intr-o familie cu o situatie financiara de invidiat si cu o reputatie foarte buna, s-ar zice ca Sonya ar fi genul de fata super bogata cu pretentii si fite, dar ea e total paralela cu lumea din care vine. Sonya e aeriana si energica, rade din orice si se face placuta oricand de oricine. E foarte populara si se imprieteneste cu toata lumea. O multime de baieti sunt atrasi de ea datorita faptului ca emana multa veselie, e foarte joviala si are un zambet de

#7
Nume: Renji Kiyou
varsta: 17 ani
aspect: [Imagine: addazk1wx3.png]
Personalitate:
Renji este un mic geniu de oras, recrutat in scoala de catre un profesor mai zelos care considerase ca nu se straduieste indeajuns sa-si obtina notele pentru ca se plictiseste... adevarul e ca nu se straduieste niciodata sa ia note mari, iar cand reuseste performanta (supraestimeaza testarea) pune totul pe seama norocului chior.
Nu se da in vant dupa compania nimanui, preferand sa chiuleasca de la cate ore poate si sa-si petreaca timpul contempland, desenand, ascultand muzica sau... mai des, dormind. Asta pentru ca nu-si permite sa stea in camera pentru ca ar fi mult prea usor ridicat pe sus de vreunul din membri consiliului elevilor.
Renji provine dintr-o familie simpla, dar intelectuala, ceea ce i-a permis sa-si dezvolte calitatile legate de ratiune si arta intr-o limita firava.
In relatia cu ceilalti e de obicei sarcastic, taind in sange, astfel obtinand singuratatea mult dorita. In realitate ii este teama de a permite cuiva sa se apropie de el, avand mult prea multe dezamagiri in viata personala.
In scoala se enumera mereu printre ultimii dintre cei mai buni, asta pentru ca desi nu e interesat sa transpire prea mult pentru ceva inutil cum ar fi orgoliul vreunui profesor, nu are de gand sa fie printre cei eliminati in trecerea anilor. Cand incepe ceva intentioneaza sa si termine.

Materii: Literatura, Lupta cu arme fara tais (obisnuieste sa se taie fara sa vrea cu celelalte), sau fara arme (nu se lasa provocat de obicei, dar din moment ce examenul e notat cu admis/respins, isi permite sa lupte cum ii place, fara sa faca prea mare spectacol)
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#8
~.~.~.~ Preselectii ~.~.~.~

Asa cum am facut si la ' Adevar si Onoare '. Aici o sa fie la fel. Va voi insira lista personajelor si voi va alegeti unul dintre ele.

Hiroto Yamashita - Presedintele consiliului de elevi de la scoala pentru baieti ' Jukogu High '.
Ken Yamashita - Vice-Presedintele consiliului de elevi de la scoala baietilor ' Jukogu High ' .
Kimura Teresa - Face parte din scoala ' Haruno High '.
Sonya Kiryuu - Apartinatoare a scolii de fete ' Haruno High '.
Renji Kiyou - Este inscris la scoala de baieti ' Jokogu High '.


Astept reply-uri sau PM-uri, dupa cum stiti, mie sau marinei.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Haruno High vs. Jukogu High introducere ShyLie 88 42.888 25-07-2009, 02:10 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)