Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

For you...

#41
pai daca trebuie sa fie trei comuri atunci sa ne punem pe treaba iar pana ajung sa dau enter sper sa fiu tot prima
deci sa incepem capitolul e destul de scurt dar cuprinde mai multe decat ma asteptam asa ca e foarte bine, imi place mult faza in care Gaara ii spune lui Kiba "merde de chien" adica caca e de caine asta e prea tare
pai in rest ce pot sa zic abia atsept sa vad ce nebuni o sa mai fac astia doi in New York, adica presimt ca o sa se intample ceva ce o tulbure rau de tot apele
pai nu prea mai am ce zice inafara ca va rog daca va place dati com, stiu ca lenea e mare dar eu una si inca cativa vreu cat de repede nextul asa ca va rog si eu dati com
pai am termintat ce aveam de zis asa ca papa si spor la scris si la idei

#42
Vă salută eu, (aproape ) mereu a doua ! :33

Aşa, păi capitolul a decurs aproape cum mă aşteptam. Merg în NewYork iei . Dar, a fost puţintel grăbită acţiunea, atât pe la început cât si la sfârşit.
La partea tehnică, ei bine mie una, nu mi-a plăcut cum a sunat următoarea : O strangeam in brate pe micutul meu ingeras roz, poate mi se pare mie, sau ceva >,<. Greşeli de gramatică nu am văzut, doar de tastare, dar cine nu are. Btw, şi ai făcut ceva repetiţi. Ai narat şi descris simpatic. Dialogul nu a fost sec, a fost puţin ş' ok. Acţiunea a cam început să fugă ..

Aştept următorul capitol ;;).
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#43
Capitolul 17

Mi s-a marit inima cand am auzit ca roscatul meu ma duce la un restaurant.La o cina!Niciodata nu s-a obosi nici macar flori sa imi dea de cand suntem impreuna,da mite o cina romantica.
Asa credeam eu ca este...
Am mers acasa,pe jos,si este inutil sa va spun cat de bine m-am simtit in tocurile alea de 10 centimetri plus ca eu m-am imbracat c-am gros pentru cum era afara,chiar daca este jumatatea lui ianuarie afara erau cel putin 10 grade,mult mai cald in State decat in ploioasa mea Londra.
-Gaara,mergi cu mine sa imi iau o rochie,ca nu am niciuna!spun eu cu o fata ce ducea ma mult a catelus nevinovat decat a Sakura
-Off...nu te mai uita asa la mine,ca nu ma impresioneaza!spuse acesta nonsalant
-Ma duc singura,dar cine stie,poate vad un baiat dragut si fug cu el sau sa ma prinda niste gangsteri si sa imi faca rau...
-Bine,bine!spuse acesta dand ochii peste cap
Am luat masina si daca nu v-am spus ca iubitul meu si-a luat carnetul de sofer,atunci va spun acum.
Acesta conducea cu viteza,dar prudent.Da acum o sa ziceti "uite-o pe proasta asta",cuvantul viteza este opusul lui prudent.Ei bine,chiar asa conducea cu viteza dar prudent,fiind foarte atent.
Cand am ajuns acolo,am inceput sa vizitez magazinele mari ale mallu-lui,fiind fascinata de fiecare rochie o vedeam,dar cu atatea "bijuterii" nu ma puteam decide.Sa o iau pe cea rosie sau pe cea turcoaz.Fara sens sa spun ca Gaara mai avea putin si se impusca,ca sa o spun asa.
Privirile mi-au fost atrase de o rochie ce se afla in vitrina unui magazin mai ascuns.Era exact ce cautam,o rochie rosie,simpla potrivita pentru o seara.Mereu am fost o persoana mai nonconformista.Nu mi-a placut sa fiu cu gloata.Ce e drept ca toate fetele de varsta mea se imbraca in rochii elegante pana la glezne si cu parul impopotonat de clame cat mai strlucitoare si sclipitoare.Dar eu nu sunt asa!Si ca fiind protagonista imi iau libertate de la mine de a spune ca nu spuport aceste persoane da mite sa mai fie si superficiale.Dar acum sa revenim la oile noastre,Gaara a ramas cu gura cascata cand m-a vazut.Dar nu eram asa frumoasa,dupa parerea mea, dar radiam de fericire,fericire care nu o simteam cu un an urma cand iubirea mea nu era langa mine.
Cand am ajuns acasa m-am grabit sa ma pregatesc ca deja iubirea mea facea urat.
-Esti mai rau ca o baba in carje...
-Hai ca esti frumoasa,nu te mai boii atat si haide...
-M-am saturat de atatea haine...
Si tot asa,uneori imi venea sa il pleznesc .
A condus rapid,intr-un oras micut din apropierea capitalei nipone.Cand am ajuns acolo am urcat intr-un bloc -cel mai inalt din zona- ,pana la ultimul etaj.A deschis usa gigantica de la intrarea unu apartament - cred - cu incetinire voita,iar eu fierbeam de curiozitate.Cand am intrat in camera,parea a restaurant luminatata numai de lumari iar majoritatea peretilor erau formati din sticla.M-am apropiat de un geam si am privit privelistea.
Tot orasul era intins la picioarele mele...
In ochii mei se reflectau luminile orasului,care parea mult mai linistit fata de aglomeratul New York.Gaara a venit si ma imbratisat pe la spate si am simtit cum mi se imoaie picioarele.Acesta ma intors catre el si me lipit de zidul de sticla,cautandu-mi buzele cu multa ardoare.I-am gustat buzele dulci,cu salbaticie,care nu cred ca a mai fost vreodata in mine.Acesta sa afundat si mai mult in el iar eu i-am bagat mainile in parul sau rosu tragandul spre mine.
Usor am rupt sarutul,fara prea multe dorinta,deoarece matele mele au inceput sa urle.Ma dus la o masa inconjurata de lumanarele parfumate si mi tras scaunul ca sa ma asez.Pe usa a intrat un chelner,care a adus doua tavi in mana,pe care erau insirate diferite feluri de mancare.
Nu am observat ca a intrat cineva in camera,si a inceput sa cante o melodie foarte cunoscuta de mine la pian.

Love story...

-Pentru ca stiam ca iti place!imi spuse el,Gaara.
-Mutumesc pentru tot!ii spun aplecandu-ma peste masa si sarutandu-l indelung.
Am mai vorbit cateva ore,dupa care m-am dus aproape de geam si am privit peisajul mirific.Era patru dimineata.Gaara a venit spre mine si mi-a spus sa ne asezam pe jos ca sa prindem rasaritul.
M-a luat de maini si m-a tras sub el.Am inceput sa ne sarutam cu foc si sa ne mangaiem.Pana cand am ridicat capul si am vazut cum incepep sa apara primele raze alea rasaritului.M-am cuibarit in bratele lui pe jos in sezut si am privit uimita cum soarele isi facea aparitia.

#44
Bau ! Da vin şi eu cu un reply după cinci secole. Oricum parte bună e că sunt prima :33 ( partea bună pentru mine ). Un capitol destul de romantic, i think. În mare, capitolul nu a fost cine ştie ce, ca să îţi atragă atenţia. Doar o acomodare a rozaliei în noul oraş respectiv noua casă.

La partea tehnică, ei binee nu am văzut greşeli de nici un fel atunci când am citit capitolul. Şi sincer dacă ai, mie lene să mă uit după ele T_T. Aşa păi pe mine m-a cam deranjat estetica. Semnele de punctuaţie sunt îngrămădite acolo cu cuvintele, şi se vede destul de urât. ( my opinion )

În rest nu am ce să îţi mai reproşez ^__^ oricum, în mare capitolul a fost simpatic. Btw, aştept următorul capitol, şi sper să se întâmple ceva ... mai interesant să zic. Chuu~
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#45
Un capitol foarte dragut si simplu. Nu s-a intamplat cine stie ce, dar nu m-am plictisit citind...
Decsrierea a fost buna, dar puteai sa mai insisti pe sentimenetele Sakurei, care mi-ar fi placut sa aflu care erau. Dialogul a fost si el, deasemenea, bun, iar actiunea nu mi s-a parut deloc grabita, a curs in ritmul ei. Ai avut cateva greselute de tastare si ai uitat cate o cratima pe undeva, dar nu mai stiu unde. In rest mi-ar fi placut sa citesc un capitol mai lung. Oricum, succes amandurora si astept cu nerabdare urmatorul capitol! Bye! :X

#46
Am venit cu nextul si sper sa va placa. Nu 3 comenturi, nu next >:P


Capitolul 18

Stateam si o priveam pe ingerasul meu roz, cum dormea bustean, pe spate. Parul de culoarea florilor de cires, era tot rasfirat pe perna moale si pufoasa. Avea gura intredeschisa si pieptul ii se ridica in ritmul respiratiei, de care nu era costienta. Stateam langa ea, pe o parte si o priveam dragostos si ingrijorat. De o luna si ceva incoace, avea ameteli, vomita, dormea mult, avea mici acese de gelozie si manca aproape orice. Ce s-a intamplat cu ea? Ce a patit? Cred ca ar trebui sa o duc la doctor, pentru orice eventualitate. Deodata ingerasul meu incepu sa se miste, deschizand acei minunati ochi de smarald. Imi zambi bucuroasa, apoi ma saruta usor pe buze.
- Bon ange matin(1), ii spun si o pup delicat pe frunte.
- 'Neata iubitule. De cand te-ai trezit? Ma intreba, mangaindu-ma usor pe chip.
- Acum zece minute. Scumpi cred ca ar trebui sa mergem la doctor, pentru a vedea ce ai patit, ii spun foarte ingrijorat si ea aproba din cap.
Vad ca s-a ingrijorat si ea, am luat-o in brate si am sarutat-o apasat pe buze. Limba mea, intra in gura rozaliei, invitandu-i limba la joaca. Degetele ei se jucau cu parul meu, in timp ce o mangaim pe spate. Incep sa cobor cu sarutarile pe gat si imi strecor o mana sub tricoul ei, incepand sa o ating usor pe abdoment. Cand imi simti degetele acolo, se smuci din bratele mele, ridicandu-se de pe pat si ducandu-se la geam. Ce a patit? Am suparat-o sau jicnit-o cu ceva? Ma ridic din pat si ma duc la Sakura, imbratisand-o pe la spate si punandu-mi capul la ea pe umar si ascuzandu-mi fata in parul ei matasos, moale si minunat. Imi cer scuze, daca am jicnit-o cumva si apoi i-am spus ca ma duc sa fac un dus si sa pregatesc micul dejun.
- Gaara stai! Striga dupa mine si eu imi bag capul pe usa - iesisem deja din camera.
- Da? Ce s-a intamplat? O intreb ingrijorat.
- Iarta-ma, dar nu prea sunt in apele mele. Cred ca este de la hot-dog-ul care l-am mancat saptamana trecuta in campus, spuse tanara, incercand sa se scoata.
- Cred ca era alterat. Ce ar fi sa iti fac niste clatite cu gem de capsui, frisca si o cireasa sau capsuna in varf? Pe langa un pahar mare de suc de portocale natural? O intreb, ridicand de cateva ori din sprancene.
Imi zambi - doamne cat pot sa iubesc zambetul ei - si imi spuse ca suna excelent. Ii mai spun dupa ce fac dusul, ii fac micul dejun promis. Ma duc in baia mare pe care o aveam. Pe jos era gresie de un albastru deschis, de iti dadea senzatia ca este apa sub picioarele tale, pe pereti se afla faianta tot de aceeasi culoare ca si gresia, dar o nuanta mai inchisa un pic. Cada era mare, numai buna pentru nebuni, cu hidro-masaj si jacuzzy. Mai aveam o cabina de dus, cu tot ce imi trebuie. W.C., era nelipsit acolo si mai aveam in fata vanei, o chiuveta cu oglinda si doua dulepioare de o parte si alta a oglinzi. Imi dau jos pantaloni de trening gri in care dormeam si intru in dus si dau drumul la apa. Apa calda imi mangaia trupul plin cu muschi si obosit. Se apropriau sesiunile si profesori ma mancau cu zile, mai ales la probele practice. Aveam o febra musculara in corp de nici nu-i adevarat. Burta ma durea de la nu stiu cate mii de abdomene, mainile de la glotari si picioarele de la alergari, geno-flexiuni. Imi lipesc capul de faianta din dus si inchid ochii, bucurandu-ma de atingerea dusului, dar mi-o doream pe Sakura langa mine. Sa ma atinga ea, sa ma sarute, sa ma imbratiseze... Un ciocanit in usa de la baie ma trezi din visare, urmat de glasul iubitei mele, care era ingrijorata pentru mine. Ies din dus, ma sterg si imi pun un prosop pe solduri si altul in jurul gatului. Deschid usa si ies din baie, zambindu-i dragastos fetei, care imi sterse o picatura de apa, ce aluneca din par, pe fata, pana la barbie.
- Am crezut ca te-ai necat si ar trebui sa te pescuiesc in W.C., spuse, chicotind usor, fiindca am ridicat o spranceana.
- N-ai tu norocul asta, ii spun si o sarut fugar pe buzele apetisante si moi.
Ii fac loc sa intre in baie si ma duc in dormitor. Imi trag pe mine o pereche de blugi de un albastru-inchis, cu cateva lanturi si o bluza-tricou, neagra cu manici rosi-sangeri. Dupa ce imi strerg parul si mi-l fac tepi, ma duc in bucatarie si incep sa ii pregatesc micul dejun. Dupa ce am terminat cu el, am sunat la cabinetului doctoritei mele de familie, doamna Sarah Carter - o femeie in varsta de cincizeci si ceva de ani, sura, cu ochii albastri si foarte de treaba - care imi spuse ca v-a suna inapoi, daca poate sa ne primeasca azi. Aud pasi tinerei, care venea la masa si o vad toata palida si transpirata. Off, doamne, sigur a vomitat din nou si acum ma v-a tromboni din nou, dar numai tine. Se aseza la masa si incepu sa infulece infometata, in timp ce eu, am inceput sa beau cafeaua de dimineata, in timp ce citeam ziarul New York time, pentru a vedea ce s-a mai intamplat in oras.
Deodata incepu sa sune telefon. Ma ridic rapid si raspund. Era doctorita, care imi spuse ca in treizeci de minute sa fim la ea, pentru sa o consulte pe rozalie, dar o gasim la spital. Oftez si aprob din cap, apoi ii spun Sakurei ca este timpul sa mergem la doctor.
- Dar am o simpla indigestie, spuse ea pe un ton plangaret.
- De o luna si ceva ai tot indigestie. Te rog Sakura, numai ma tromboni atat. Mergem la doctor si gata, spun hotarat si sever, nelasand loc de discuti si targuieli.
Dupa ce termina micul dejun, ne-am urcat in masina si am pornit spre spital. In masina era o tacere apasatoare, cu exceptia radioului pus pe muzica si de masinile ce treceau pe langa noi sau ropotul ploii pe parbriz. Stergatoarele mergeau in continuu, stergandu-mi sticla, in timp ce erau atent al drum, avand ambele maini pe volan. Dupa vreo douazeci de minute, parchez masina in fata spitalului central. Coboram si alergam pana la intrare, ca sa nu ne ude lacrimile cerului, dar tot nu am reusit sa scapam uscati. Dupa ce mi-am scuturat parul de apa, am pornit cu ingerasul meu, spre cabinetul doctoritei. Ea era foarte tacuta si avea privirea in pamant, in timp ce eu ma uitam dupa cabinetul doctoritei. Niciodata nu am fost la ea la spital.
- Totul o sa fie bine, spun eu, tinerei si o sarut usor pe buze.
Aproba absenta din cap si intra in cabinet, in timp ce eu m-am trantit pe un scaun, in asteptarea Sakurei. Intre timp am scos mobilul, sunandu-mi un coleg, pentru ai spune ca nu vin azi la academie, ca ma simt rau. Minciuna a mers, aleluia. Mi-am pus coatele pe genunchi, lipindu-mi fruntea de podul palmelor, oftand obosit... Dupa vreo cincisprezece minute, asistenta ma pofti in cabinet, ca trebuie sa imi spuna ceva important. Intru panicat in cabinet si Sarah imi spune sa stau jos.
- Nu mersi, stau bine in picioare si nu cedez usor, spun, putin mandru pe mine, dar si putin infumurat ca mi-a ranit orgoliu.
- Bine, eu ti-am oferit un loc. Felicitari Gaara, o sa devi tatic! Ma felicita femeia.
Casc ochii de uimire si simt cum genunchi imi tremura, apoi imi cedara, iar privirea mi se incetosa si negru total...

1. Bon ange matin = Buna dimineata ingeras.



Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#47
buna
bravo bravo manu m-ai faaut sa rad la ultima parte ... nu are nevoie de scaun nu? :))) atunci de ce a lesinat?:)))) esti bestiala, nu pot crede ca esti asa de buna, ma uimesti cu fiecare postare pe care o faci. esti incredibila, poate ca stai mai mult sa scri dar cand vi cu un next, nu dezamagesti pe nimeni. deci fara laude, am terminat cu ele sa le lasam sa se duca putin in vacanta ... poate in Florida cine stie? :) ok deci critici ? sa vedem ce pot sa scot din critici ca a iesit bestial. descriere ai, si este foarte buna, dialog ai si este foarte bun, adica nu este sec, deci e foarte bun. naratiunea si ea este buna deci nu am de ce sa ma leg de ea ... si actiunea, dulcea mea actiune, este ok si nu e grabita. greseli nu am cautat, dar cand am citit nu am vazut, deci excelent.
deci fetelor sunteti minunate bravo voua am numai cuvinte de lauda adresate la adresa voastra ... (si eu care ziceam ca, cuvintele de lauda sunt in vacanta, ... of se pare cau au venit ... cred ca ploua prea tare in Florida ...)
so astept nextu si spor la treaba
bye bye :*:*:*:*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#48
Bine, bine am citit....Si nextul unde e ? :))

Cum de'abia ieri m'am apucat sa va citesc ficul, care este exceptional, mi'am dat seama ca n'am facut vreo greseala ! In primul rand m'ati dat gata cu descrierea. Nu pot exprima in cuvinte cate chesti mi'am imaginat cu frumosii aia doi ! Dialogul nu duce lipsa din raft. E pus foarte bine, nu aveti probleme la asa ceva (nici nu crec ca ati putea avea )

Actiunea e foarte buna, n'ati grabit-o deloc, chiar m'ati lasat cu musca pe caciula....M'ati tinut prea mult in suspans, cum ati facut si acum ! Mintea mea din nou incepe sa o i-a razna din cauza voastra ! Dar fiti linistite, asta e un semn bun ;;)

La naratiune n'am ce comenta, este foarte buna, sunteti experte in asta !
Ce sa mai barfesc ? Pai cre'ca nu mai am ce .....Cam ciudat, da' nah.....:))
Sa veniti cu nextul ca altfel va pap cu tot cu fulgii....(daca aveti ) ! :)) Era sa uit ! Ce m'a deranjat a fost punctuatia ..Prin unele locuri nu prea am vazut punctul...Dar las' ca va reveniti voi ! In rest totu' e okey ! ;;)


Kissu and hugs :*
P.S. Nu uitati sa treceti si pe la ficul meu !

#49
Capitolul 19 [ 3 comentarii ]

L-am vazut pe Gaara cum a lesinat in fata mea , se pare ca barbatii sunt mai slabi la faze ca acestea.Sincera sa fiu chiar nu vreau sa am un copil asa tanara , nu vreau sa imi distrug viata ,chiar nu vreau , si trebuia sa folosesc pilula anticonceptionala a doua zi imediat ce mi-am dat seama ca nu folosiram prezervativ.
-Asa sunt toti barbatii cand afla ca prietenele lor sunt insarcinate ,barbate-miu cand a auzit ca sunt insarcinata , i-au trebuit doua zile sa isi revina ! spuse doamna doctor printre rasete .
Am schitat decat un zambet fals care am sperat eu sa nu para ceea ce este defapt.Dar rugaciunile mele nu au fost auzite si doctorita si-a dat seama de ca ceva chiar este in neregula cu mine.
-Ai ceva pe sufle care te apasa ? ma intreba aceasta cu multa afectiuna , mai multa decat am primit eu de la mama mea in douzeci si unu de ani . Precizez faptul ca eu inca mai vorbesc cu mama mea cand isi adduce aminte ca mai exist , dar in cazu lui Gaara e altfel.Tatal sau ne viziteaza des la fel si nebunul sau frate care ajunsese sa se inteleaga de minune cu mine la fel si tatal sau ,un om de treaba si dintr-o bucata .
-Hmm …nu prea as vrea sa am un copil asa de tanara , dar nici avort nu vreau sa fac ! ii spun eu printre lacrimile care incepuse sa se rostogoleasca incapatanate pe obraji.
-Fa ce iti dicteaza inima , in asemnea cazuri delicate nciodata sa nu gandesti cu mintea ,gandeste cu inima pentru ca ea este cea care ne indruma in viata ! ma sfatui doamna doctor , mai bine cum ma sfatuia mama
In timp ce ma cofundam in gandurile mele ,in spatele meu a apurut Gaara cu o fata care mai mult cerea palme decat sa para foarte fericit de noua veste.M-a luat in brate usor ,dar cu o oarecare raceala care puteai sa o simti de la o posta .
-Hai sa mergem!
Mai mult o porunca decat o rugamite a fost asta ,dar am tacut si am iesit pe usa nu inainte de ai multu politicos doamnei doctor . In drum spre casa nu a scos niciunul un sunet .Mi-am lipit fruntea obosita de geam in timp ce vedeam picaturile care se scurgeau pe el .Inlauntrul meu mistuia o intrebare ,sa faca vort sau sa nu fac ?
Cand am ajuns in casa ,Gaara m-a apucat posesiv de maini si mai mult m-a tarat pana in dormitor .M-a aruncat in pat si s-a pus peste mine si mi-a prins mainile deasupura capului, imobilizandu-ma de tot.
-Vrei sa faci avort , ha?ma intreba acesta directi scuipand venin cu fiecare cuvant care mi-l adresase
-Poftim?intreb eu facand pe proasta
-Tu chiar crezi ca sunt atat de prost sau ce?Crezi ca nu te-am auzit cand ai zis ca ai vrea sa faci avort?
-Am zis ca ma mai gandesc , dar daca e pe asa poate… poate… o sa fac!strigam eu isterica
S-a ridicat din pat si m-am ridicat si eu dupa el ,am incercat sa il imbratisez dar s-a ferit cu raceala ,ceea ce mi-a facut ca genunchii sa mi se inmoaie .
-Esti mai proasta decat credeam !replica mi-a venit ca un cutit in abdomen .Am ridicat mana sa il pleznesc dar mi-a prins-o , strangadu-mi-o posesiv incat ma facut sa scot un icnet de durere printre dinti .Incercam sa scap de stransoarea de otel pe care roscatul o pusese asupra incheieturii mele,dar nici chip sa pot reusi.
-Da-mi drumul !Esti nebun de legat! Incep eu sa strig prin lacrimile amare care curgeau incontinu pe obrajii mei rumeni de la furie . Pamantul incepuse sa se miste sub picioare si totul sa devina negru in jurul meu ,nici picioarele nu le mai simteam doar stransoare de pe incheietura mea o mai simtit-o arzandu-ma.

Simteam ceva moale.Era o perna.Am deschis ochii si am clipit des de cateva ori pana m-am obisnuit .Nu imi mai aduceam aminte nimic decat ca m-am certat cu Gaara si ca eram insarcinata , si ca aveam de ales intre a tine copilu sau a face avort.Dar cat am dormit am avut un vis ciudat .
Era ca si cum facusem avort , si mereu ma trezeam cu un copil in brate frumos cu ochii versi albastrui si parul roscat ca focul , si dupa se transforma intr-un monstru ce imi sctriga mereu :”Criminalo!Mi-ai omorat sufletul!”. Acest vis m-a determinat sa las copilul sa se nasca .
M-am ridicat din pat si am inceput sa fug prin toata casa sa il gasesc pe Gaara .Eram disperata , nu vroiam sa stric tot ce construisem in atatia ani ,chiar nu vroiam . Alergam continu prin casa noastra …lui …imensa si nu il gaseam .Il gasisem in baie dand cu pumni in pereti .Avea mainile pline de sange ,dar nu a mai contat i-am luat bratul si m-am strecurat la el in brate.Spre uimirea mea ,m-a refuzat impingandu-ma in peretele din spatele meu punandu-si bratele in jurul meu .
-Nu vreau sa fac avort!am tipat din totI rarunchii
-Ipocrito!mi-a repllicat acesta ,ridicandu-si pumnul in aer .Am inchis ochii asteptand ca pumnul lui sa contact cu fata mea , dar a dat in peretele din spatele meu . L-am impins si m-am dus la usa unde am tipat la el:
-Daca asta crezi , creca ar fi mai bine sa plec acasa in Londra , la mama !
Nu am mai stat sa aud ce avea de zis ,mi-am luat trolerul de pe dulap si mi-am aruncat hainele anapoda in el.Cand am vrut sa imi inchid fermoarul ,am simtit cum sunt trasa de mana imi bratele cuiva.Era Gaara.
-Imi pare rau ,te rog iarta-ma , nu pleca!Nu ma lasa singur !Vreau sa fim impreuna ! imi spune acesta
-Te iert…!
Ce mai puteam face?Inafara de plans ,nimic! Si oricum nu puteam sa imi las totul aici si sa plec , si-asa eram insarcinata .
Am ramas asa imbratisati nu stiu cat timp.

#50
Ma bucur ca am ajuns aici.Imi place ficul desi cuplul este SakuGaara.Personalitatile se potrivesc destul de mult dupa parerea meu ceea ce imi place.Ma mira faptul ca Sakura este insarcinta si felul cum a reactionat Gaara desi nu inteleg de ce a facut-o ipocrita.Rozalia l-a iertat destul de repede pe roscat,dar e bine oricum nu putea sa plece asa.Dialogul mi-a placut ca nu era sec si actiunea nu este grabita.Astept nextul sa vad ce se intampla in continuare.Acum mai ai nevoie numai de 2 comenatrii;))
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)