Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire adevarata 2

#1
Soo..Incep Partea 2. Fitzi atenti:]]

Deja eram foarte apropiata de Toader. Imi petreceam zilele, cat si noptile alaturi de el. Nu mai auzisem nimic de fratii Jijuk si Zulzen . Eram fericita. Cand, intr-o zi, a venit NENOROCIREA..sau asa o numesc eu.
Innotam in lac si dintr-o data, ceva m-a prins de picior si m-a tarat pana la mal. Am incercat sa ma lupt cu el, dar ceakra mea nu mai rezista. O lovitura puternica in cap de la un al doilea tip m-a ametit si am lesinat. M-au luat in brate,tinandu-ma strans si m-au dus departe.Intre timp, Toader vazand ca nu sunt nicaieri, a mers sa ma caute. De dimineata pana seara a facut tot ce a putut cautandu-ma in tot satul, dar nu m-a gasit. El nu s-a dat batut. A facut afise si poze pentru a ma gasi.
-Parca a inghitit-o pamantul. A spus Toader fara sa mai stie ce s-a faca.
-Frate, daca chiar o iubesti, caut-o si in gaura de sarpe, pana o gasesti, l-a incurajat Rudej.

Vestea disparitiei mele s-a raspandit repede prin sat. Si sensei m-a cautat in diferite locuri , dar nici urma de mine.
Ajunsesem in satul de nisip. Eram inchisa toata ziua intr-o camera cu gratii la usi si la ferestre.
-Cei doi frati au facut asta. Am spus eu.
Nimeni nu stia nimic de mine. Henaki, o veche prietena de-a lui sensei m-a vazut printre gratii si s-a dus grabita la Toader sa-I spuna unde sunt. Imediat ce Toader a auzit, a plecat sa ma caute, in satul nisip. Rudej a vrut sa vina deoarece el se credea mai bun ca Toader.
Henaki i-a condus pe ce-I doi la casa in care eram inchisa. Cand m-au vazut in camera, Toader si-a dat seama ca doar cineva care imi vrea raul poate face asa ceva. M-am bucurat foarte mult sa-I vad, dar de data asta Jijuk si Zulzen nu ii vor lasa sa ma salveze asa usor.
Toader s-a luptat cu Jijuk , iar Rudej cu Zulzen.
In tot acest timp, eu am incercat sa ies afara si sa scap. Nu era nici-o posibilitate, aproape renuntasem in speranta ca Toader va veni sa ma ajute sa ies, dar m-am gandit ca in tot acest timp m-am bazat pe Toader si nu am facut nimic de una singura. Am cautat atunci o cheie care sa deschida usa. Nu am gasit nimic. Am incercat sa sparg gratiile. Am reusit, dar cu greu. Cand m-am vazut scapata, m-am dus sa-I ajut pe Toader si Rudej. I-am infrant pe Jijuk si Zulzen si , obositi si raniti , am plecat acasa.
Toader nu m-a mai scapat din ochi , intamplandu-se a 2a oara sa fiu rapita. Parca eram si mai apropiati ca inainte. Si chiar imi placea. Era superb sa ne petrecem timpul impreuna. La misiuni ne descurcam . Deci cam totul era perfect, cam prea perfect. Cat timp eram cu Toader, simteam ca sunt acasa si ca imi gasesc locul. Totul se intamplase asa repede: i-am cunoscut partea sensibila si iubitoare a “ciudatului ninja”, rapirile si multe altele. Era ciudat, dar imi placea.Si ca sa mai iesim sis a ne mai distram:puff. Am decis sa iesim in oras toata “gasca”: eu, Toader, Rudej, Naruto(varul lui Rudej), Sasuke (o ruda de-a lui Toader), Hinata si Neji ( in clan cu mine) . Ne-am distrat in seara aia o groaza. Un gand rece mi-a trecut prin minte: Daca Toader nu m-ar fi salvat, n-asi fi fost aici. Totusi am specificat mare si clar “daca”.
-Ce s-a intamplat Eleanor? A intrebat Toader mirat vazandu-ma ganditoare.
-N-Nimic, ma gandeam doar… Haideti la o pizza.
-Pizzaa!!! Au strigat Naruto si Rudej parca arsi.
Si au zbughit-o spre pizzerie.Ce noapte lunga….

#2
heloo
De ce ai postat aici continuarea ? Paretea a doua ? Este al doilea capitol, trebuia pus in continuarea primului, precum un mesaj. Asta este al doilea capitol, poate l-ai postat din greseala, nu stiu, dar stiu ca trebuia in continuarea primului. Maa are de lucru ficul, mie mi se pare format din zece capitole la un loc. Nu vreau sa com, nu vreau sa te ranesc, iti spun doar ca trebuie sa mai lucrezi, atat.

:bye:

#3
Capitolele urmatoare se pun in continuarea capitolelor anterioare in cadrul aceluias topic. In rest consider (dar nu stiu daca asa e) ca e spam, asa ca ai grija data viitoare :)


In primul rand titlul mi-a atras atentia si prevat o actiune foarte frumoasa.

Am citit o parte din capitol si mi-a placut ideea cu salvarea fetei si baiatul ce isi gaseste curajul sa se arunce intr-o aventura asa periculoasa.

Totusi nu mi-au placut cateva lucruri:
Chakra este ceva neoriginal stricand prin simpla prezenta originalitatea textului tau. piteai sa-i gasesti un nume mai atragatoru cum ar fi ... falma, nu stiu, gaseai tu ceva.

in al doilea rand :\\\"De dimineata pana seara a facut tot ce a putut cautandu-ma in tot satul, dar nu m-a gasit. El nu s-a dat batut. \\\"

In loc de \\\"El nu s-a dat batut.\\\" suna mult mai bine \\\"Dar (ceea ce arata contradictia, curajul si determinarea caracterului. \\\"Dar\\\" e foaret important ca si \\\"totusi\\\", \\\"insa\\\", etc) el nu s-a dat batut.\\\"

Lucreaza si imbunatateste muzicalitatea te rog frumos.

Dupa ce scri un capitol, citeste-l cu voce tare cum ai vrea sa fie citit si corecteaza-l.

Ai idei bune si cred in curand ca vei scrie lucruri foarte frumoase, si te rog foarte mult, nu-ti pierde originalitatea!
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

#4
Hey ya, am trecut pe aici ca ai spus la topicul de noutati ca ai inceput un fic, cum au spus si ceilalti capitolul 2 se pune in continuarea celuilalt;).
Nu am mai criticat de mult la Naruto Fics [locul unde am exersat si eu prima data]. Eu te previn sunt cam dura si sper sa nu te superi pe mine oricum daca vrei razbunare poti trimite un coment rautacios la ficul meu Rapita de vampiri. Asa sa incepem....

Nu cred ca ai cincizeci de randuri, parca la Naruto Fics era regula ca fiecare capitol sa aiba peste 50 de randuri.

Dialogul este cam sec, stiu ca la aceste ficuri este mult dialog, dar uneori chiar nu-si are rostul. Vezi ce faci cu el.

Actiunea este extrem de grabita. Nu am apucat sa ma odihnesc un pic ca se intampla iar ceva. A salvat-o,a fost rapita, dupa iar a fost rapita, au salvat-o si in aceeasi zi, dupa ce cum ai zis si tu erau obositi au iesit si in oras...

Descrierea... nu prea exista, adica nu descriu nici eu prea mult,dar totusi sa descrii lupta,locul, macar hainele..

Greselile de tastare,..sunt cateva mai corecteaza capitolul inainte sa-l postezi si inca ceva ai scris\"nenorocirea\" cu litere mari, aici pe forum se considera ca tipi la cititor. ;)

Cam asta ar fi... Succes si spor la scris ;)
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#5
Eu una cred că era mai bine să postezi în continuare.
Nu începe mereu un nou thread la Fan naruto.. ar fi ridicol şi ne-am aglomera.. oricum suntem destul de aglomeraţi.
Fi mai atentă.

Nu ştiu de ce, dar mereu când le citesc numele alora dou, ce care au răpito pe fată, mă gândesc la Pokemoni. :)) Au nişte nume ciudate, dar interesante.
Dar sincer personajele tale sunt cam neajutorate.. ea pare puţin prea împiedicată, sincer. Chiar nu se zbate şi ea ca să se salveze. :|
La început aşa e mereu, dar la final e Wonder Women.. Ehh. Teoader pe de altă parte şi cu celălalt coechipier sunt mult mai invăţaţi, mult mai siguri pe acţiuni, iar pe lângă asta totuşi chiar dacă ar pierde tot se luptă.
Bine poate îs prea dură aici.. dar aşa mi se pare mie.

Ok încerc să nu fiu nici exagerată.
Povesteşti prea repede, grăbeşti extrem de mult nu doar momentele de acţiune, ci i relaţia personajelor.
E al naiba de fugitivă.. nu ţin pasul şi mereu mă întreb cum de evoluează aşa în timp. :|
Trebuie să descri mai ferm, mai lent.. iar ideile din acţiune să fie descrise treptat, slow.
Adaugă şi tu mai multe fig. de stil sau adjectiv.
Voluminează propoziţiile, dăle contur precis.
Nu doar aceste lucruri trebuie aranjate, dar ÅŸi greÅŸelile care se ivesc mai mereu.
Nu doar de tastare sau de exprimare dar ÅŸi cele enumerate mai de sus.
Încearcă să te concentrezi şi după ce finalizezi capitolul corecteazăl.

Oricum totul depinde de faptul că te grăbeşti parcă. Reduce această acceleraţie Super Sonic.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire adevarata .Evil. - .Black.! 5 2.809 23-07-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava? Mariah . 117 51.049 15-02-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Mariah .
  Adevarata mostenire: inceputul DARKLIGHT131991 17 8.062 08-12-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: DARKLIGHT131991
  Iubire Adevarata ! ~Ebru~Rebela~ 4 3.906 14-04-2009, 12:34 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  O iubire adevarata(sasusaku) sasuke_sakura 8 8.638 04-02-2009, 01:06 PM
Ultimul răspuns: Flash
  O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) denisa 42 67.974 29-12-2008, 10:24 PM
Ultimul răspuns: rosegur


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)