Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Limba si Literatura Romana

#51
Ce nasol ca nu am vazut topicul acesta! Insa oricum, eu am luat 9.50 la romana si am ramas WTF?! E cea mai mare nota care am luat-o din clasa a 7-a incoace (SINCER), insa cateva persoane m-au descurajat spunandu-mi ca au fost subiecte de clasa a III-a si sa nu mi-o iau in cap smile)) La mate am ramas si acolo WTF?! 21 fiindca am luat o nota foarte mica: 6.85, damn it!! Insa am intrat la a 3-a optiune, in Iasi sa stiti ca e foarte greu sa intri la un liceu bun, fiind pe primul loc din tara la notele de la bac si examene! Anul asta au fost medii foarte mari: daca la liceul care voiam sa intru eu avea anul trecut media de admitere 8.72, anul asta a fost 9.39 :O si e al 3-lea liceu din Iasi! Insa sunt multumit si dezamagit totodata!
[Imagine: tumblrlx7b30asgu1qg0svn.gif]




#52
hmmm... nu o fost prea greu , nu prea sti cum te taxeaza la compunerii ...primele parti din subiete au fost chiar usurele ... >.< eu am luat 9.15 ...nu e chiar o nota foarte mare presupun dar ma multumeste ... spre deosebire de altii am primit o nota chiar foaret buna o.O ... ok oricum sper ca fiecare a intrat la ce liceu si-a dorit ...^^

S is for the simplety
E is for the extazy
X is just a mark to spot
'Cause that's the one you really want!



That's what i'm talking about! : :X:X:X

[Imagine: 190109.jpg]

To be passionate about yaoi is not a crime !


#53
Ce pot spune, nu mi s-a părut nici foarte greu, dar nici foarte uşor. Am luat 8,70 şi pentru asta am început să plâng. Sper că nu m-a văzut nimeni. . . a fost oribil să aflu! Am vrut să fac contestaţie, dar m-au oprit toţi : - j.De ce? Păi, după examen când am ajuns acasă şi am vorbit cu Dany pe mess, despre cum am scris exerciţiile, compunerile, etc şi făcusem exact la fel şi ea a luat 9,50. Ştiu că se contestă nota mea, nu nota mea în comparaţie cu a altcuiva, dar na. This is it. Media de admitere mi-a ieşit 8,98 şi am intrat unde trebuie. Dar atunci, pe moment, am crezut că din cauza acestei note nu voi intra unde doresc.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Matematica Ke$ha 32 19.390 30-07-2011, 02:43 PM
Ultimul răspuns: mellolo
  Bacalaureat - Limba & Literatura Romana Ke$ha 0 3.650 11-11-2010, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Ke$ha


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)