Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fa din viata ta un vis si din visul tau o viata(+16)

#1
Salut....sunt noua p aici p site...
Am facut si eu un fic,este primul..:P..sper sa va placa si scz d greslile d ortografie...
Are limbaj mai "Rautacios"...stiti voi la k m refer...>:)
Bn....Lectura placuta....:*..PwP..

Fa din vaita ta un vis si din visul tau o viata!(+16)

Capitolul I.

Privesc ganditoare ploaia d afara dp pervazul geamului din camera mea,ploua asa d frumos.Imi placea sa vad cum stropi d ploaie cum cadeau lovind puternic pamantul,parca traind doa pentru cateva secunde.
Pentru cateva minute imi intorc privire spre mana mea,privind pachetul d tigari din mana mea dreapta.Scot o tigara si o aprind apoi trag tare in plamani lasad fumul din plamanii sa-mi iasa printre buzele mele rozalii,incep iar sa ma uit la privelistea din fatza mea.
Blocuri d ma mir ca aveai cum sa treci printre ele,oamenii grabiti.Pasind grabiti p trotuare,asteptand la semafoare cu nervi la pamant,mai injurand cate-o data tehnologia tampita care exista,fix cum faceam eu dimineatza cand ceasu ala tampit,incepea sa sune nebuneste trezindute din Rai-ul p care tu il creezi si nu-ti dai seama....
Observ un B.M.W.m,negru oprind in fatza blocului,il vad p tata impreuna cu mama coborand din masina.Trag puternic fum-ul din aceea tigara si apoi o sting,ma dau jos dp pervaz si ascund repede pachetul cu tigari in dulapul cu faine de langa geam,printre cele o suta de haine.
Aud cum usa casei se deschise,cum am auzit am si tresarit puternic.
Imi intorc privirea vazind o usa aflata langa biroul meu,ma apropii d aceea usa si o deschid,ajungand intr-o baie,ma opresc pentru cateva secunde si incep sa ma uit speriata d colo colo,inchui usa si dau drumul dusului,imi dau jos acel halat cu care eram imbracata si intru in dus.Simtind cum picaturile mari d apa calduta se izbeau puternic d corpul meu bn conturat.
Dar aceste clipe fusese spulberate cand am auzit usa camerei mele deschizanduse,tresar usor si aud o voce care ma stiga...
-Yunna!,Yunna!Draga mea!unde esti?!o aud p mama care ma cauta ca disperata prin camera mea,ies din dus imi iau un prosop p mine si deschui usa uitanduma la aceea femeia d vre-o 43-44 d ani care era imbracata cu o rochie frumoasa meagra cu trandafiri mari pe ea rosi ca sangele,o poseta asezata p mana dreapta,tot neagra simpla si o perecge d pantofii rosi ca sangele cu tocul d vre-o 10 cm...chipul ei ca d anger isi indreptase fatza catre mine,avea ochii albastri ca cerul si cu mici punctuletze d un mroniu si parul pana la umar cred roscat vopsit.
-Mama!!...strig eu la ea cat ma tineau plamani,nici dus na-m voie sa-mi fac d voi?!?!?continui eu,aceasta se apropie d mine rapid stranganduma la pieptul ei...
-Iarta-ma dar ma-i speriat!isi ceru ia scuze ,imi dau ochii peste cap apoi ii raspund eu putin enervata d prezenta ei...
-Bine!Bine..acum ma lasi sa-mi termin dusul?!?!o intreb eu incruntanduma si rupand aceea imbratisare inndusaietoare ptr mama,dar pentru mn era doar un gest tampit care nici nu ma misca,ma retrag in baie,inchui usa si imi arunc acel prosop dp mine si apoi intrand dinou in cabina d dus.
Pornesc din nou apa usor calda...iar ea lovinduse mereu d corpul meu facanduma sa am un sentiment placut.

Ies din aceea cabina luand un prosop si incepand sa imi sterg corpul,imi arunc privirea spre cateva haine aranjate frumos pe un scaun,le iau d acolo lund una cate una,imi iau un tricou larg cu un trandafir rosu ca sangele si o pereche d pantaloni pana la genunchi negri cu o dunga rosie,larguti.Ies din baie incepand sa-mi examinez camera,pereti erau de o culoare obisnuita,albul imaculat,in mijlocul camerei era asezat patul meu care avea niste cearsafuri bleo cu patratele negre,un birou asejat langa usa de la baie iar putin mai incolo un dulap mare,toata mobila din camera mea era neagra,si imi placea asta..^ ^...
Incep sa calc usor cu pasi mici p covorul din camera mea,de un albastru-inchis foarte pufos..
Ma indrept spre oglinda mare de langa geam,ma uit umpic la reflectia din ea vazandu-ma.
O fata de cam 16 ani cu parul brunet deschis spre un roscat amestecat cu un maroniu,ochii d un caprui inchis,iar in jurul pupilei,micutze liniute negre iar pe margine cu un verde spre negru,iar tenul d o culoare putin mai inchisa.
Asta sunt eu,o fata ciudata,uneori trista si inchisa in intuneric,alte ori in culmea fericiri,in rai-ul bucuriei,dar nimic nu dureaza la nesfrasit.
Gandurile mele fusese spulberate de vocea ceea d dp usa camerei mele.
-Yunna!Mama a pregatit cina si vrea sa te prezinti!ii aud vocea fratelui meu iar apoi vazandui chipul intrand in camera mea.Un baiat d cam 20-21 d ani cu parul saten inchis,ochii ca a-i mamei,albastrii cu mici punctulete maronii,iar culoare tenului mai deschisa fata d a mea.
-Zii mamaei ca nu mi-e foame!spun eu indreptandumi privirea spre el...
-Bine..imi raspunse el cu un zambet inocent...Noapte buna...continua el.
-Bun...noapte buna..ii raspund la randul meu,ma intorc usor trantinduma cu fatza in perna,dupa ce Shun iseise din camera mea.
Patul moale si pufos ma facu sa ma simt intr-un fel "Bine"...
O lacrima incepu sa cada pe obrajii mei,in incercarea de-ai strabata drumurile,iar apoi disparand in nimic,dupa aceea alte cateva lacrimi o urma,incep sa-mi aduca aminte de vremurile de demult apuse....La un moment dat adormind cu gandul la acele vremuri!.

Un zgomot asurzitor si enervant incepu sa tiue in toata camera facanduma sa ma ridic in sezut si sa imi pun mainile pe urechi...
-Taci!Taci!Taci!Taceti toti!Nu vreau sa mai aud de nimic!!incep sa strig prin camera ca o disperata,deshi nu era nimeni.
Imi deschid usor ochii incepand sa ma trezesc,incep sa ma calmez usor si incepand sa privesc camera goala.Inca se mai auzea acel zonzarnit infernal,ma uit la acel ceas dp noptiera de langa pat si ii trantesc un pumn d cred ca-l rezolvasem complet..>:)...finca nici nu mai facea "Tic-Tac-Tic-Tac si iarasi Tic-Tac-Tic-Tac si tot asa"..ma ridic din pat indreptanduma spre usa d la baie,ajunsa in aceea incapere am inceput sa-mi fac "siesta de dimineatza"....

Ies din aceea incapere,fiind imbracata doar cu un halat alb,ma apropii usor de dulapul de langa gheam incepand sa-mi caut niste haine finca azi aveam sa merg cu Thai la un concert de-a lui "Black Shadow"-O trupa conpusa din baieti,este trupa mea preferata si azi la ora 7 seara vor avea un concert in Bucuresti,capitala Romaniei,este o trupa nu d mult cunoscuta "Sa zic asa" canta cam d doi ani,din 2009,a fost descoperita d catre Kakashi Hateche cel mai renumit cantaret din anii 2005-2008.El i-a descoperit pe baietzi la un concurs.Trupa "Black Shadows" concurau cu o trupa numita "White Girls"Trupa este compusa numai din fete,este tot o data si ce-a lalta trupa a mea preferata.
Concursul s-a tinut in New York si cine castiga primea un contract cu Iruka,prietenul lui Kakshi.
Au fost intr-o trupa numai ca la unul din concerte Iruka si-a sclantit incheietura maini si nu a mai pututut canta,finca el era chitaristul,canta la chitara rock iar Kakashi era vocalistul dar si canta la chitara bass.Acel concert era foarte important perntru trupa,era un concert d relansare,finca in anul 2007 p data d 19 august trupa numita"Bad Boy" si-a luat un an liber si sa-u mai linistit finca erau certati dar s-au impacat.
Dar la acel accident Kakashi nu a mai vrut sa-l ierte p Iruka si sa-u destramat definitiv.
Iar cat depre acel concurs nu a mai fost niciun castigator finca Kakashi s-a bagat si i-a luat pe baieti finca in aceel concurs el ia vazut si ia-u placut cum cantau si a hotarat sa nu-i lase p mana lui Iruka si asa a ajuns "Black Shadow"atat d renumita.
Si cat despre "White Girls"...mmmm...Lui Iruka ia placut asa ca el le-a luat p fete si acum sunt la fel d faimoase ca "Black Shadows".
Se zice ca ambele trupe provin din China numia ca si-au ales niste nume in engleza petru ca este o limba internationala si canta numai melodii in engleza...:D.
In trupa "Black Shadow" nimeni nu stie cum ii cheama p baietzi,ei au doar porechlele,numele lor este"?" semnul intrebari,si la cate interviuri au avut,tot nu au spus cum ii cheama spuneau mereu:
"Presa-Si pe voi cum va cheama?asta e intrebarea care ii framanta p toti char si p noi dar si p fanii vostri la fel!...Tu!Black,poti sa-mi spui numele tau real?!...
Vocalistul Bleck-Pai...imi pare rau,este o intrebare personala deci nu!...
Chitaristul Yello-Bine...nu conteaza numle noastre,ce daca sunt porecle,tot ca nste nume-s asa-i?!"
Si p mine ma cam enrveaza asta!
"Membri trupei Beack Shadow!"
-Black-vocalistul trupei,dar si chitarist in acelasi timp,canta la chitara Rock-
Despre el...are 17 ani,parul negru,ochii negri,tenul mai deschis...:)

-Yellow-chitaristul trupei,el canta la chitara bass dar si chitara rock.
Despre el....are 17 ani,parul blond,ochi ablastri,tenul...potrivit...:P

-Brown-El canta la sintetizator.
Despre el....are 17 ani,parul negru,ochii gri si tenul mai deschis

-Gray-El canta la tobe.
Despre el....Are parul roscat si ochii caprui,cat despre ten...potrivit..:)

Si mai este si- White-canta la chitara rock,dar el nuprea ii place sa cante,rareori,doar cand Black canta doar la voce,el canta in locul lui la chitara rock
Despre el...are 17 ani,are parul castaniu lung ,ochii de un albastru sters si tenul mai deschis.

"Memrele trupei White Girls!"
-Sakura-Canta din voce dar si la chitara solo.
Dspre ia:...Are 16 ani ,parul roz scurt ,ochii verzi,tenul mai deschis.

-Hinata-Canta la chitara bass...
Despre ia...are 16 ani,parul negu albastrui scurt, ochii un albastru sters,culoare tenului...deschis..

-Ino-Canta la sintetizator sau la tamburina.
Despre ia...are 16 ani,parul blond lung,ochii albastri si tenul mai deschis.

-TenTen-Canta la tobe.
Despre ia...are 16 ani, parul castaniu medium,ochii caprui si tenul..potrivit...

Si ultima -Temari-Canta la tamburina ori la chitara rock,si ea fix ca White,nuprea canta la concerte,doar la unele.
Despre ia...are 17 ani,parul blond scurt si-l prinde in cate patru codite,ochii albastrii..tenul potrivit
Incep sa ma uit prin intreaga camera in timp ce-mi uscam parul cu uscatorul,vad doua postere mari.
Dupa ce mia-m uscat parul am mers cu pasi grabiti spre dulapul d langa geam scotandumi lenjeria si luando repede pe mine,incep iar sa-i caut niste haine potrivite.
Imi scot o pereche de blugi scurti pana la genunhii si un tricou pe corp alb p care scria mare cu gri "Rock Hop" si cu o chitara p el,imi iau o vestutza d blugi,adidasi si o geanta tip poseta d blugi simpla si mi-o pun p umar,imi iau telefonul,un Nockia E71 alb cu negru ,ma uit la ceas observand ca era 09:20 diminatza,nu aveam nici-o problema,numai ca trebuia sa ajung la job.-Eu lucrez la magazinul lui mama,vand d toate,d la haine pana la mancare,este un magazin mai mare,dar are doar 4 persoanele care lucreza in el sunt ,eu,Krinna,Secoo si Dan.Eu si Krinna lucram d la ora 10:10 minute pana la 05:19 seara iar de la ora 05:30 d minute intra baietzi,finca mama nu ma lasa p mine si Krinna seara.Krinna,Secoo si Dan sunt niste prieteni buni,sunt niste persoane intelgatoare si si amuzante,si mai tot timpu` cu chef d party!..:)..eu jucrez la mama in fiecare zi numai ca cand sunt la liceu nu pot si merg baietzi in locurile nioastre,ei au 20 d ani,amandoi si sunt la acelasi facultate cu Shun,numai ca ei merg la ora 02:00 la facultate,adica dupamiaza si nu am probleme cu bani sau cu jobu`-A si magazinul se numeste "Rosse"iar logoul nostru e "La Rosse gasiti orice"si"Spune ce doresti,in Bucuresti de iesti,dointa ti-o implinesti si la Rosse gasesti ce doresti"-
Imi pun telefonul in geanta si incep sa alerg p scari ca o aiurita...
-Ho`Ho`Ho`...mai incet fetitzo ca-i sa cazi...spuse Shun care era in sufragerie si radea ca am alunecat p scari si am cazut,ca d obicei...norocu` tau ca nu porti tocuri ca altfel ti-ai rupe gatu` continua el venind spre mine si ajutanduma sa ma ridic.
-Vai...dar va multiumesc domle` Shun,poate vrei sa-ti sarut mana pentruca mai ajutat!spun eu cu sarcasm in voce.
-Sa stii ca nu ma supar!spuse Shun care inca ma tinea d mana...
-Unu:Da-mi drumul la mana!..si Doi:Tu nu ai auzit d sarcasm?!il intreb eu plecand spre usa d la iesire si luandumi repede o pereche d adidasi.
-Nu draga!si a o zis mama sa merg sa mananci!spuse acesta...
-Nu mi-e foame!!...ii raspund eu ridicanduma in picioare si o vad p sor-mea Mya care fugea ca nebuna prin sufrageri cu chef d joaca..ma uit la ea cu o spranceama ridicata...Cine naiba i-a dat lui Mya zahar?!?!Strig eu prin casa...
-Scuze scumpo!vb la telefon si nu am vazut si a luat cam doua linguri d zahar,hai ca te descurci tu!..
-Mama!!Doua..spun eu putin nervoasa si intru in sufragerie.
-Da scuze,scuze!si t rog s-o iei p Mya cu tn la serviciu..spuse aceasta plecand in bucatarie..
-CE!!NICI GAND!!!NU!!...spun eu putin nervoasa...
-V-a trebui,eu plec ca trebuie sa ma intalnesc cu o doamna si tata are o intalnire cu niste oamenoi d la o alta firma asa ca feliciraei ve-i fi bona lui Mya in urmatoarele 24 d ore...ma felicita ea din bucatarie
-CE!Dar mama,ai uitat,azi e zioa mea,mia-i promis ca ma lasi sa merg la concertul din seara asta la spectacolul veri unde vor canta cei d la Black Shadow!...ii spun eu nervoasa...-D fapt nu-i zioa mea,este o zi stabilita d mine mereu in fiecare an p data d 19 iunie fac ce-am chef.-
-Nu!,am zis ca na-i voe,acolo vor fi numai copii d 20 d ain,tu ai doar 15 ani Yunna,esti pre-a minca!spuse ea incepand sa-mi mangaie fatza...
-Ba nu mama,si colegi mei merg,si implus cei din trupa Black Shadow sunt doar cu un an mai mare!...ma rastesc eu la ea
-Nu!...am incheiat discutia! imi raspunse ea aratandumi degetul semn ca nu-s cuminte.
-Hai tu mama!...Dar Shun c face?!nu poate sta el cu Mya?!o intrb eu p mama vazand cum Shun se juca cu Mya.
-Nu ma bagati si p mine in asta,eu merg cu baieti disear la o bere si nu pot s-o iau p Mya!!...spuse el
-Mama!!dar nu-i poti spune lui Dolly sa vina sa stea cu Mya azi?o intreb eu p mama nervoasa.
-Dolly iese in oras astazi!si nu vine...si punct ia-o p Mya si mergi mai repede la serviciu ca sa facut deja 09:35...se rasti ea la mine.
-Te urasc!!ii easpund eu luand-o p Mya d mana drepta si taraind-o dupa mine...
Ies din apartament si ma indrept spre lift,apas p ultumul buton si acesta incepu sa mearga in jos,ma pun jos uitanduma la Mya care era imbracata in o rochitza rosie ca sangele si niste sandalutze micute maro,avea in bratze un iepuras negru cam cat ia,ii spunea "Domnul Topaila"ce nume tampit!!..-Mya are doar 4 ani,este o fetitza cuminte dar cand manaca zahar iti face zioa un cosmar,are parul blond scurt pana la umeri si are ochii albastri,si uneori era simpatica finca nu putea pronunta "R"-parul il avea prins in spic d sus.Ea se puse ca mine si incepu sa cante un cantecel...
-"Domnu iepulas sare top-top-top-toata ziulica.
Mananca nocovi si apoi ial top-top-top toata ziulica
Merge la deal top-top-top si se-o pleste la o vale si apoi polneste ial top-top-top
Si la vale nu a mai putut top-top-top si a alunecat si la vale se lostogalea nu ma topaia" canta ia,incepea sa ma enerveze si nu am mai rezistata
-Mya taci!!din cauza ta nu pot merge la un concert foarte important pentru mine si tu canti!te urasc!spun eu ridicanduma in picioare.
Aceasta incepu sa planga si zicea ca eu nu o iubesc,dupa un timp am inceput sa ma simt vinovata,saca am lato in bratze si ia-m zis ca azi ma simt mai rau si sa ma ierte,aceasta isi sterse ochisorii aia mici si imi saruta usor obrazul spunand ca ma iarta.
Insfarsit am iesit si noi din acel lift-Noi locuim la bloc si stam in ultimul apartament asa ca luam mereu liftu,rareori scarile,finca blocu are 10 etaje.
Cum am iesit afara la-m ochit p Thai care ma astepta ca d obicei p undva p stada,era imbracat intr-un tricou negru cu o cruce alba si o pereche d blugi si niste aidasi negri.Acesta ma observa si ma intreba de indata unde merg d o am si p Mya,ia-m spus ca la serviciu,si acesta incepu sa imi puna intrebari,asa ca ia-m spus ca ma-m certat cu mama si nu mai pup eu concertu disera.Acesta ofta finca aveam locuri in primele randuri...-Thai este cel mai bun prieten al meu,la-m cunoscut acum un an la o tabara d vara...si acum suntem cei mai buni prieteni,cred ca nicio`data na-m incercat sa fiu cu el,sa fiu sincera are un corp bine facut si e foarte atent cu oricine...:)..dar cred ca-i mai bn sa fim doar prieteni buni:P si implius el e p invers...:))ei e asa cum vrea p mn nu am doare capu d asta..el are parul negru ca noaptea,scurt pana la gat si ochii d un albastru asa frumos..-

P drum am vornbit cand d una cand d alta si asa a trecut timpu si am ajuns la magazin sau ptr mine la job.Cum am intrat,Secoo si Dan sari p mine vazand ca o am p Mya,dj cred ca stiua ca nu mai merg la concert asa ca au profitat si ma-u rugat sa le ti eu locu lui Secoo si Dan..nu mai aveam c face,asa ca am zis ca da.Acestia pleca din magazin fericiti pana la stele,parca ar scapa d la inchisoare.
Cred ca toata ziua eu si Kirnna am vandut d toate,am avut noroc ca Thai s-a oferit sa aiba grija d Mya si am scapam si eu,mia-u spus ca merg in parc si stau cam vre-o 2 ore,asa ca ia-m lasat,am incredere totala in Thai...

Se facu si ora 7 si concertul cred ca incepuse....
Thai intra cu Mya in bratze iar aceasta dormea cu capul p umarul lui...
-Am avut o zii lunga...Spuse Thai punando p Mya p un fotoliu din magazin...
-Imi pare rau ca a trebuit sa stai cu ea,scuze,nu te-a necvajit nu?!il intreb eu putin curioasa..
-Nu,a fost cuminte,dar al naibi de energica,ce-i dai?pastile?droguri?intreba el,cum am auzit ma bufnit rasu..
-Bine...scuze...nu..doar ca azi diminata morcoveatza asta a laut doua linhguritze d zahar si d aia a fost asa...scuze...dar p unde ati fost,ati stat mult!?
-Pai...prima data am fost in parc,apoi la gradina Zoologica,apoi am mers sa vedem un film si am mers la un film cu Rapunzel,apoi in parcu acvtic si apoi aici.spuse acesta asejanduse p un scaun,cum am auzit d astea la-m imbratisat strans,dandui un pupic p obraz ca a avut grija d sora mea
-Multumesc..mult,cred ca daca statea cu mine ma-r fi calcat p toti nervii...dar nu trebuia s-o duci in atatea locuri,puteai doar s-o duci pana in parc si atat,cred ca te-a stors d bani...
-Ei si sa te las sa-ti bati toata zioa capu`cu ea...nu ms si siasa nu aveam program azi...si e simpatica..:D spuse Thai cu un zambet pana la urechii..Si d bani da-i in colo,k mai cnteaza...continua el
-Zimi exact cati bani ai cheltuit cu ea?!si imi clar!ii spun eu cu o privire fixa,acesta se uita la mine dand din cap semn ca nu...haide,zimi!!adaug eu.
-Un milion..spune acesta..
-C...C...CAT!!!....cand am auzit"Un milion"am incremenit nu alta...
-Dar nu-i nimic!...k conteaza e ca...dar nu a mai apucat sa zica cv ca la-m intrerupt
-Thai,un milion,e mult si conteaza!nu trebuia sa iti cheltui bani cu ia,eu fac un milion abai intr-o saptamana,normal ca conteaza!!tii dau inapoi,asteapat umpic...spun eu deja si disparand,tinta mea era poseta care era in un birou,ma apropii usor d poseta mea scatandumi portofelui si scaot o bagnota d un milion si una d cinci sute si iesind din birou cu destinatia,inapoi.Cum am intrat am vazuto p sor-mea ca era treza..ce-mi venea s-o strang d gat,mai mult ca l-a necajit p Thai nu d lata.
-Ia Thai,pentru ca ai avut grija d Mya si pentru ca tia-i cheltuit bani cu ea...ii spun eu intinzandiu mana cu bani...
-Nu!,am facuto pentru tine nu entru bani spuse acesta ridicanduse dp scaun...
-Da multumesc mult dar tot ii ei bani priceput!! finca ma-i scutit d o teroare si ca tia-i omorat tipu`cu ea!!...si implus primesc cinci sute cand ajung acasa d la mama ca am stat cu Mya,adica tu ai stat,deci na-i dreptul sa zici nu!...ii zic eu putin nervoasa.
-Bine..puse acesta luand bani si punandusi in buzunar..si anum k facem?continua el
-Pai...eu raman cu sor-mea si astept sa inchid odata si tu mergi la concert...OK?!spun eu cu un zambet...
-Dar...nici nu apuca sa zica cv...
-Nici prin cap sa nu-ti treaca sa stai cu mn,mergi distrezate...si lasa ca o sa mai fie concerte cu Black Shadow..bine?!mergi dstractie placuta!ii spun eu cu un zambet,acesta imi dadu un mic pupic p obraz k ma facu sa ma inrosesc usor in obraji.
Acesta spuse ca va merge dar tot nu va fi lafel fara mn!!..si pleca.
Deja ma plictiseam,Mya se culca inapoi,iar eu nu mai aveam s fac,ca nupre credeam k o sa mai am vre-o un client asa ca ma-m ups p scaunu din fata tejghielei si fara sa-mi dau seam am atipit,dar nu ptr mult timp finca Mya a inceput sa tipe semn ca avea un cosmar dar se calma,cand mia-m deschis ochii vedeam totul in ceatza,dar nu pentru mult timp...
Incep sa ma uit prin magazin dar nu era mineni decat Mya care dormea p aceea canapea,imi scot telefonu,imi conectez castile si mi-le pun in urechi si bau pe-o melodie de-a lui Acvila-Tu nu stii..melodia ma faeca mereu sa plang,de ce nu ma-r face si acum!
Melodia incepea asa!:
Poatea-i vrea sa-ti amintesti!
Poatea-i vrea sa intelegi cate vise ai pierdut...
Mult prea mult
Cate nopti ai stat si-ai strans luc` carea-u cazut p rand
Si care nu vor mai fii...tu nu stii...
Cate cuvinteee.....ea inca le simte
NU STII....
Cat a plan.....Cat a strans...si cat parere d rau a frans

Poate lumea te-a schimbat...
Poate ca ai cautat multe lucruri sa-n telegi
Dar nu vezi...toate cate lea-i avut....ca in nopate au cazut...
Si el nu vor mai fii...
Tu nu stii..
Cate cuvinte ea inca le sinte...
Nu stii..
Cat a plans...
Cred ca la a doua strofa lacrimile incepu sa curga p obraji mei usor calzi apoi disparand....Cred ca am stat si am plans o gramada.Incepu o melodie de-a lui Directia5-Si ce daca!
Cateva versuri din ea:
Si ce daca...nu pot dormi...
Si ce daca...naptea e zi...
Port in minte cuvintele tale..Furtuna ta draga...
Si ce daca...Lume e rea si posaca si nu ne vrae..
Eu te vreu tu ma vrei,lumea nastra-i Ok si mi-e draga..
Na-m avere....decat iubirea..
Nuuu...Nuuu...
Na-m ambitii...decat fericirea..
Daaa...Daaa...
Te am pe tine...Si lumea intreaga-i amea

Na-m avere....decat iubirea..
Nuuu...Nuuu...
Na-m ambitii...decat fericirea..
Daaa...Daaa...
Te am pe tine...Si lumea intreaga-i amea
Si ce daca...Ploua mereusi e ciata
In jurul meu tu apari...

Dar parca nush dar am simtit cum cineva ma loveste usor peste sapca p care o port,una neagra p care scri cu roz "Rosse".
-Scuze am vazut afisu de afara si vroiam sa stiu daca...dar nu mai termunase caci la-m ntrerupt eu,avea o voce cunoscuta dar nush care anume...
-Da...Da..avem d taote..imi ridic capul plin d lacrimi ne pasandumi d cine era,nici macar nu mam deranjat sa deschis ochi..Spune ce doresti,in Bucuresti de iesti,dointa ti-o implinesti si la Rosse gasesti ceea ce iti doresti!...continui spunand logoul magazinului...
-Dc plangi?intreba o alta voce...
-Nu te intereseaza!fiecare are viata proprie!!ii spun eu trantind tare cu pumnul in tejghia...k vreti?intr-o jumate d ora tre`sa inchid..
-Ce-ti dorestin..aaa!spuse o voce...
-Da,pai eu na-m nicic din ce-mi doresc!...pai unu:Nu pot merge la concertul p care il astept d doi ani adica la festivalul veri unde vor canta Black Shadow!!vai ce-o uras p mama,doi:tre`sa stau cu mucoasa d sor-mea si trei:cred ca mi-sa rupt inima d tot!!spun eu trantinduma p scaun si lasandumi capul p tejghia...
-Iesti fana!Black Shadow?ma intreba cineva d acolo,sincer nici nu-mi pasa cine erau,nici nu vreoiam sa-i vad...
-Da!am toate albumele lor,stiu cred toate melodiile lor si acum ca-i zioa mea maicamea nu ma lasa sa merg la concertu lor...fi-rar dracu`d parinti idioti!!...
-Mmm..deci iesti fana ha...si e zioa ta...atunci felicitari!!tocmai ii cunosti p cei d la Black Shadow..spuse un baiat...
-C...C...CEA-I ZIS!!..ei au concert daca nu stii!...spun eu cu capul in jos.
-Serios?!si cat d bine-i cunosti?adica ma refer la aspect!spuse unul dinte ei...
-Nu stiu!...nu ia-m vazut in vatza mea,adica ia-m vazut,numai ca la tv la calculator,p net,nu in ralitate!,abia astept sa termin liceu asta aiurit d care m-am plictisit si sa merg in New York cu familia aia p care o am!!..poate atunci o sa maerg si eu la un concert de-a lor!spun eu incepand sa ma joc cu telefonu,hai spuneti k vreti ca vreau sa merg acasa!..
-Iubito!si eu as-i vrea sa merg acasa da nu se poate acum!spuse cineva d acolo...
-Nu-mi spune "iubito"k nu suntem un cuplu da!?!spun eu putin iritata d intrebarile lor si prezenta lor...imi sterg usor fata care era complet uda de la lacrimile mele.Spuneti o data ce vreti si lasatima ca am o zi proasta si na-m chef sa ma descarc nervi tipand la necunoscuti bine!adaug eu.
-Bine dar vreau sa te uiti umpic la noi!...spuse aceea voce cunoscuta.
Ma-m enervat asa ca vroiam sa vad k dracu`vor astia asa ca mai-am ridicat fatza din pamant si ma-m uitat la ei.Cred ca-m intepenit cand ia-m vazut erau chiar....

Bun...cam atat...sa stiti ca eu scriu repede si am imaginatie bogata...va rog frumos d tot sa lasati si voi com-uri..imi ajunge unu..:)..Si lectura placuta:*..sorry d greseli :P...pwp...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata mea saurian 0 2.064 27-06-2014, 01:05 AM
Ultimul răspuns: saurian
  [Yaoi] Via?a unui asasin Dimasika 18 7.454 14-07-2013, 01:24 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Corupt de viata Storymaker 7 3.675 29-03-2013, 06:37 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Clipe cat pentru o viata Miss Serenity 5 3.249 02-01-2013, 09:41 PM
Ultimul răspuns: pikab00m
  [Naruto] O viata pacatoasa +18 *Black Flame* 0 2.040 29-11-2012, 06:14 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  Cand viata se complica Miss M 150 66.764 14-09-2012, 08:57 PM
Ultimul răspuns: Skywalker
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.322 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Viata unui samurai kida's mistery 4 3.678 11-06-2012, 11:32 AM
Ultimul răspuns: kida's mistery
  A doua viata yoana__iloveanime 4 3.081 22-04-2012, 02:18 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Viata de liceu daya -chan 0 1.801 15-03-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: daya -chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)