Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dryadales

#1
Dryadales

Epoca medievala… Undeva in adancurile padurilor exista o civilizatie antica si sacra numita Dryadales.
Locuitorii acestei civilizatii s-au impartit inca de la inceput in doua categorii: Elfii Arrow- locuitorii nobili ai civilizatiei. Elfi cu sange pur care inca de la inceput au fost privilegiati. Au puteri de vindecare si aparare bazate pe magii.
Si Elfii Descyt- elfii, care inca de la inceput au fost renegati. Elfii „salbatici”, care de obicei au un spirit inchis in ei. Au puteri bazate mai mult pe invocarea spiritelor.
In momentul de fata, elfii tineri, din ambele categorii invata la „Institutul Dryadales”. Aici sunt invatati de catre profesorii institului sa-si controleze si sa-si foloseasca puterile si abilitatile. Scoala incearca sa amelioreze relatiile dintre cele doua categorii, care pana acum erau rivale.

Reguli: -Nu mai mult de trei personaje.
-Personajele trebuie sa aibe varste cuprinse intre 20 si 200 de ani( varsta minima si varsta maxima pentru a intra in Dryadales)
- Categoria Descyt are doua forme. Forma normala de elf si forma de elf-spirit ( de aici rezulta doua poze pentru aceasta categorie)

Ce va trebuie pentru a va inscrie:
Nume:
Prenume:
Categorie *Descyt sau Arrow* :
Sex:
Varsta:
Abilitati:
Personalitate:
Scurt istoric:
Poza * cei din categoria descyt vor pune doua, de elf si de elf-spirit*:



Sa-mi fac si eu personajul XD
Nume: Von Aarc

Prenume:Maëlys

Categorie4escyt

Sex:feminin

Varsta:80, arata de 17 ani

Abilitati: In forma de Elf spirit lupta foarte bine cu sabia ei, mostenita din generatie in generatie. E foarte rapida si are o forta fizica uriasa. Poate invoca orice spirit doreste si controleaza foarte bine elementul apei si al ghetii. In general lupta cu sabia ei si cu magia neagra. Slaba la magiile de vindecare dar priceputa cu otravurile. Cand se transforma in elf-spirit corpul ii este aparat de o armura magica iar sabia se transforma intr-una de gheata

Personalitate: O fire ironica si tacuta. Rece si indiferenta cu persoanele necunoscute. O lenesa inascuta, activitatea ei preferata fiind lenevitul sub un copac. Ii place sa lupte, sa se catere in copaci si ii place, in general tot ce tine de natura. Are o pasiune inascuta pentru serpi si veninul acestora. E o fire perseverenta, misterioasa si imprevizibila.

Scurt istoric: Nascuta intr-o familia de Elfi Descyt, parintii i-au fost ucisi cand avea ea cinci ani, de aici rezultand si ura ei pentru elfii puri.A crescuta de un batran si A trait cu acesta intr-o padure, el invatand-o tot ce stie. In ea se ascunde spiritul ghetii numit „ Sagrat”, sigilat cu un semn pe tot umarul stang. In present invata sa-si stapaneasca fortele la Institut.

Poza elf: http://i54.tinypic.com/9zr0vp.jpg

Poza elf-spirit: http://i55.tinypic.com/ibyohk.jpg

#2
Ma bag si eu ^^

Nume: Caedmon

Prenume:Arion

Categorie :Arrow

Sex:masculin

Varsta:99, arata de 18

Abilitati: Foarte rapid si manuieste cu pricepere arcul sau sabia. Vorbeste cu plantele si animalele.Are un semn din nastere de la gat pana la obraz, dandu-i cateva abilitati speciale: poate vedea in viitor si in trecut si poate simti energia negativa sau pozitiva a unei persoane. Foarte priceput la vindecare si la magiile de atac.

Personalitate:Un tip foarte linistiti ,calm si nu foarte vorbaret. Iubeste sa stea in camera lui citind,adora foarte mult natura si de asemenea sa cante la harpa. O persoana misterioasa, amabil cu toata lumea, cateodata scrie poezii. Ii place sa antreneze elfi incepatori.

Scurt istoric:Este fiul cel mare al conducatorului elfilor.Are o sora mai mica, iar mama lor a murit in conditii misterioase cand avea el 24 de ani.Acum traieste impreuna cu tatal si sora ei,si in compania prietenilor.

Poza:
http://i52.tinypic.com/29zr9m1.jpg



Nume:
Caedmon

Prenume: Amyna

Categorie :
Arrow

Sex: feminin

Varsta:
85, arata de 17 ani

Abilitati: Manuieste arcul de la 6 ani. Controleaza vantul,poate vorbi cu el si cu animalele.Are un stil aparte de a se lupta,nu este ca ceilalti.Una dintre puterile ei cele mai avansate este teleportarea in timp si spatiu. Se spune ca ea nu se lupta niciodata cu sabia dar are acest talent ascuns si iubeste sa manuiasca arcul.

Personalitate: O fire tacuta,uneori spontana si foarte vorbareata. Cateodata este relativ rece cu alte persoane pe care nu le cunoaste si stie sa-i manipuleze pe altii.Iubeste natura ,animalele si sta ore in sir sprijinita de un copac citind.Uraste persoanele sacaitoare.Adora copilasii mici si-si petrece timpul cu ei citindu-le sau jucandu-se cu ei. Este foarte inteleapta si iubitoare.

Scurt istoric:
Traieste impreuna cu fratele si tatal ei. Nu-si aminteste exact trecutul ei,stie doar ca a crescut impreuna cu tatal ei.Fratele sau Arion,nu este fratele ei bun,ci este frate vitreg, insa cei doi se inteleg nemaipomenit. Nu si-a cunoscut niciodata mama,nu stie cine este ea.Unele vorbe spun ca mama ei este o Descyta foarte puternica.

Poza : http://i51.tinypic.com/2woiu6x.jpg
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#3
Nume: Raito .
Prenume: -
Categorie : Arrow .
Sex: Masculin
Varsta: 21 de ani .
Abilitati: Controlarea celor patru elemente , viteza incredibila , un HQ neobisnuit de ridicat , puterea incredibila , invocarea mortiilor , controlarea spiritelor , alte puteri ce inca nu le - a folosit .
Personalitate: Calm , intotdeauna te surprinde , ingenios , care gandeste inainte sa actioneze . . .
Scurt istoric: El s - a nascut intr - o familie ce era respectata de toti , insa , familia avea grija de fratele lui mai mic , orcat de bine manuia sabia mereu era pus in umbra . Intotdeauna a trait cu acel gust amar , nimeni nu ii era alaturi , toti il ignorau si nimeni nu se interesa sa starea lui sanatate . Dupa al doilea razboi parintii lui au murit in casa , arsi de vii . De atunci a trebuit sa invete ce inseamna cu adevarat cuvantul ' viata ' si sa isi poata gasi echilibrul astfel , nimeni sa nu ii poate descifra urmatoarea intentie . Anii treceau , in total , 180 de ani . . . iar el era renumit in lume pentru crimele in masa .
Poza : Ochii usor rosiatici , palid , inalt 1.88 - 1.90 , greutate 78 k , parul roscat , rebel , cazut pe ochiul stang .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
Nume: Hattway

Prenume: Akira

Categorie : Arrow

Sex: Masculin

Varsta: 120 de ani, dar arată de 18.

Abilitati: Este foarte rapid şi mânuieşte cu repeziciune sabia şi suliţa, vorbeşte cu spiritele;
Are un semn pe spate din naştere care îi conferă câteva abilităţi speciale: poate prevede ce se va întâmpla rău sau bine, poate citi viitorul unui om doar privindu-l în ochi. Se pricepe foarte bine la magie, studiind-o încă de mic. Se pricepe la vindecarea cu plante şi ochii îi conferă o abilitate specială, aceea de a ucide un om uman doar printr-o simplă privire.

Personalitate: Este prietenos şi îi place mult să socializeze cu diverse persoane impunându-şi punctul de vedere când nu îi convine ceva. Se gândeşte de două ori înainte să acţioneze pentru a nu regreta mai târziu.
Este cât de cât ironic când vine vorba despre viaţa lui, nu îi place să se bage cineva în acţiunile pe care le-a făcut sau urmează să le facă în viitor. Adoră să citească, fiind un maniac al cărţilor cu fenomene paranormale.

Scurt istoric: Părinţii lui au murit când acesta era destul de mic. A învăţat la ,, Institutul Dryadales " cum să-şi folosească abilităţile şi cu ce scop. Când a crezut că este total pregătit a plecat de acolo şi acum locuieşte singur, într-o casă umilă.

Poza: The picture.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Nume: Greenleaf

Prenume: Legolas

Categorie: Arrow

Sex: Masculin

Varsta:170, arata de 21

Abilitati: Manuieste foarte bine arcul si sulita, fiind foarte rapid. Are un semn din nastere pe abdomen care ii confera cateva abilitati speciale: poate auzi pana si cel mai mic sunet chiar si de la o foarte mare departare; invocarea mortiilor si vorbeste cu spiritele.

Personalitate: Este o fire calma si prietenoasa, insa traieste retras in majoritatea timpului. Este visator si melancolic, insa nu gandeste inainte de a actiona, asta insemnand ca nu regreta nimic din ceea ce face. Ii place sa isi ocupe timpul liber cu pictura si in general este atras de lumea artei si a irealului, fanteziei.

Scurt istoric: Crescut de parinti pana la varsta de 17 ani, acesta pleaca de acasa in cautarea neprevazutului. Intalneste un grup de tineri care il adopta in lumea lor. Se antreneaza din greu si reuseste sa ii depaseasca pe ceilalti, apoi isi continua calatoria, intrand si iesind din probleme foarte des. Il ajuta spiritul sau foarte dezvoltat de observatie si mintea ascutita.

edit: Poza:
[Imagine: _legolas_.jpg]
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
Nume: Verrin
Prenume: -
Categorie: Descyt
Sex: masculin
Varsta: 167, arata ca la 21
Abilitati: Viteza este cea mai buna abilitate fizica a lui, insa rareori o foloseste in lupta, prefera sa se foloseasca de ea pentru ai tachina pe unii si pe altii. Manuieste bine sabia si poate sa citeasca gandurile celor din rasa lui, lucru ce il considera un dezavantaj. Deasemenea, atunci cand este in forma de elf spirit are viziuni despre viitorul apropiat.
Personalitate: Este o fire calma, putini dintre elfi l-au vazut vreodata sa fie nervos in adevaratul sens al cuvantului. Ii face placere sa-i tachineze pe cei slabi si uneori are momente cand se crede superior tuturor. Nu este o fire spontana, facand mereu planuri despre lucrurile care trebuiesc facute in viitor. Deasemenea, este pervers.
Scurt istoric: Avand o varsta destul de inaintata, nu are foarte multe amintiri cu familia lui. Tot ce stie este ca a fost nascut undeva la marginea padurii, intr-o familie saraca, parintii lui murind in urma unui atac al rasei opuse.
Poza:
Elf:
[Imagine: o1qpx.jpg]
Elf spirit:
[Imagine: rwusec.jpg]
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#7
Nume: Saya
Prenume:....
Categorie *Descyt sau Arrow* :Arrow
Sex:Fata
Varsta:2071
Abilitati: "Sho":O flacara rosie care apare in ochiul drept si cu ajutorul careia poate vedea alti elfi sau alte spirite de elfi ,aflate la o distanta de peste 5 km; O abilitate care ii confera protectie pentru un anumit timp; Si un tatuaj pe mana stanga care il ajuta la invocarea mortilor.
Personalitate:Sprintena si nebunatica ;intra in belele tot timpul21
Scurt istoric:A fost abandonata de parinti.La scurt timp dupa asta un batran o gaseste in padure si ingrijeste ca pe propia lui fiica.Astfel Saya incepe sa simta iubirea si devine o persoana sociabila.La varsta de 10 ani,primeste cadou de la "tatal" ei un pui de leu alb cu care se imprieteneste imediat.La scurt timp dupa asta ,batranul moare omorat de seful elfilor salbatici si astfel Saya ramane doar cu Tax(numele leului) si cel mai bun prieten al ei Kay.Ei hotarasc sa plece in cautarea celui ce la omorat pe batran. Saya intra in belele imediat,din cauza temperamentului dar Kay o mai opreste...
http://www.clopotel.ro/prieteni/pagina_f...ml#imagine -Saya si Tax:X

http://www.clopotel.ro/prieteni/pagina_f...ml#imagine -Saya's spirit

Cam atat zbye :bye:
(Iar cicatricea de la ochi se datoreaza primei intalniri cu Tax21)
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#8
Nume: Vieillesse
Prenume: Blue
Categorie: Arrow
Sex: masculin
Vârsta: 150, arată de 19
Abilităţi: Spadasin, Blue urăşte magia şi o foloseşte cât de rar poate, are abilitatea de a controla lichidele de tot soiul, aflate în orice spaţiu.
Personalitate: Este un visător incurabil şi se pierde mereu printre gânduri, urăşte să fie contrazis şi este extrem de încăpăţânat. Romantic şi mult prea sensibil, poate fi rănit uşor de nimicuri sentimentale. Estte destul de reţinut faţa de emoţiile sale şi niciodată nu ştie cum să şi le exprime, fiind chiar timid.
Scurt istoric: A trăit cu sora mai mare şi mama lui până la vârsta de cinsprezece ani, când mama lor a fost ucisă într-un accident. După moartea mamei sora lui a înnebunit. Au trăit împreuna până când Blue a împlinit nouăsprezece ani, zi în care ea a fost găsită spânzurată la marginea pădurii.
Poză: click.
KyuMin.

#9
Nume: Wagner.

Prenume: Renee.

Categorie: Arrow.

Sex: Feminin.

Varsta: 115 dar arată de 18.

Abilitati: Mânuieşte orice fel de armă foarte bine. Pe umărul stâng are un tatuaj în formă de dragon, iar acela îi oferă mai multe puteri. Poate controla mintea celor din rasa ei şi oamenilor, iar cu sângele învie orice creatură.

Personalitate: Are o personalitate schimbătoare. Poate trece rapid de la o stare la alta şi mulţi o consideră puţin mai ciudată. De obicei este cu zâmbetul pe buze, dar când este nervoasă nu este recomandat să stai prin preajma ei.

Scurt istoric: A crescut împreună cu fratele si tatăl, mama ei murind când ea avea doar 10 ani. A plecat de acasă după câţova ani, vrând să trăiască pe cont propriu şi a început să înveţe la Institutul Dryadales. S-a acomodat repede cu antrenamentele de acolo şi poate spune că este fericită.

Poza:
Click.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dryadales Lenny. 112 50.170 23-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)