Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dryadales

#1
Oof- Hmm, eu deschid şi acest topic, adică rpg-ul în sine iar cei care vor să joace sunt bine veniţi * cei care au făcut personajul, bineînţeles*

On- Maëlys:

Priveam floarea roşiatică din faţa mea, chinuindu-mă să-mi ţin ochii deschişi... M-am întins leneş şi m-am sprijinit mai de trunchiul copacului. Am întors capul, privind fără prea mare interes doi începători care se antrennau, sau mai bine zis se răneau cu arcul. Se pare că sunt singura care îşi pierde pauza de prânz lenevind... Pe umăr purtau un fel de simbol foarte ciudat şi pompos, care arăta clar că sunt nobil...
I-am privit încă o dată cu răceala şi am dat din umeri nepăsătoare... Am închis ochii, aţipind de-a binelea....

#2
Arion

Nu cred ca poate fi ceva mai distractiv decat sa stai cu niste ..boboci,si sa-i privesti cum isi trag unul altuia cu arcurile in cap. Uneori ma amuz pe chestia asta toata ziua.Tatal meu imi spune ca si eu faceam exact ca ei...bineinteles,nu-mi aduc aminte,dar dupa cate am inteles era tot la fel de amuzant.M-am apropiat de ei si am inceput sa le explic teoria arcului cu sageti.

Amyna

Aceasta este cea mai frumoasa zi pe care am vazut-o.Eram in sera cu flori.Stateam pe un scaunel si ingrijeam un bujor foarte rosu precum sangele.Eram singura...asa cum imi placea sa stau in sera.Daca venea cineva si imi deranja linistea...hmm,nu era tocmai norocul lui.

ooc: cine doreste ^^
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#3
M-am trezit aproape mecanic, din cauza durerii incredibile de gât. Am privit în jur, buimacă... Se scursese de mult pauza de prânz, îmi puteam da seama din cauza soarelui roşiatic care apunea. La naiba, cum am reuşit să dorm aşa mult? am şoptit, ridicându-mă.
Am oftat, realizând că pierdusem toate cursurile. Un curs de magie şi unul de practică... Eh, nu-i nimic. mi-am zis, ocoliând pajiştea. Un zgomot m-a facut sa privesc în spate... Se pare ca începătorii ăia înfumuraţi chiar se antrenau din greu. Se pare că progresau. M-am urcat rapid într-un copac, ca să-i privesc mai bine cum se chinuie sa ţină relativ corect arcul...

Ooc: Cine vrea.

#4
Arion

Ma chinuiam sa le explic acelor...copii,ce inseamna arta arcului.Dar se pare ca erau total pe deasupra cu ceea ce le spuneam eu.La un moment dat am simtit prezenta unul alt elf prin preajma..nu...nu era strain,era de la institut.Avea acel miros specific..M-am prefacut ca nimic nu se intampla si mi-am reluat propozitia.

ooc: who wants
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#5
M-am abţinut să nu schitez un zâmbet, urmărindu-i pe cei doi... M-am aşezat mai comod pe creanga groasă a nucului şi mi-am scuturat părul alb-albăstrui. Am căscat plictisită... Ajunsesem în acest stadiu în care nu aveam nimic mai bun de făcut decât să urmaresc nişte elfi Arrow care se antrenează.
Am început să scotocesc prin buzunărelul secret al hainei şi am găsit cărticica cu coperţi negre pe care o purtam mereu cu mine. Am deschis-o şi am început să citesc.

Ooc: care doreste

#6
Vantul acela de toamna imi lovea fata nemilos , imi ravasea parul dar eram prea calm ca sa mai dau importanta ca deja am pierdut antrenamentele de la academie . Nu , nu le practic , le predau . Acum incerc sa imi ' platesc ' faptele din trecut ajutand tinerii din ziua de azi sa tina macar un arc in mana . Eram plictisit iar cerul incepuse sa varse lacrimi ale dureri infinite .

Occ : Cine vrea .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Am închis nervoasă cartea... Începuse să plouă. Nu că nu mi-ar plăcea să privesc şi să simt acest fenomen, dar chiar când stăteam şi eu mai bine....Mi-am scuturat violent părul prins într-o coadă şi am privit încruntată cerul mohorât.
Am oftat, băgând cartea în buzunar şi am rămas pe creangă, privind în gol.
Occ: cine vrea . _.

#8
M - am ridicat cu gandul de a pleca , chair atunci am vazut o lumina puternica pe cer ; era semnul ca festivalul fluturilor va incepe in aceasta seara . Am inceput sa ofetez ... nu ca nu mi - ar placea sa ma plimb dar atata lume , atata galagie , deja imi taie tot cheful . Am inceput sa ma desmat , fara sa imi dau seama eu deja incepusem sa fredonez melodia celor trei corbi ; o melodie ce aduce soarele si natura la viata .

Occ : Cine vrea .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#9
Amyna

Am plecat din sera si m-am indreptat spre camera mea unde mi-am luat " Cele 7 mistere ale eflilor",o carte buna,care speram sa o citesc curand.M-am asezat langa fotoliul ferestrei mele si am inceput sa citesc pagina cu pagina pana la un moment dat mi-am simtit ploapele grele si am adormit in nestiinta.

Arion

Cei doi copii au plecat la casesle lor iar eu am continuam sa ma plimb prin curtea institului,intrand intr-o melancolie de nedescris.Acest moment nu a durat mai mult de zece minute ca am fost chemat de catre tatal tau cu mici treburi.
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#10
M-am dat jos din copac şi am privit în jur. Nimeni... Am început să merg, sau mai bine zis să-mi târăsc picioarele spre Institut. Din cauza vremii nu aveam nimic mai bun de făcut decât să iau o carte şi să citesc. La intrare am văzut câţiva elfi care se agitau şi făceau o galagie de nedescris. Ce i-o fi apucat şi pe ăştia?!
Apoi mi-am amintit... În seara asta era Festivalul Fluturilor, cel mai anost şi enervant Festival, plus că prezenţa era obligatorie. Am oftat la gândul că directorul o să mă zărească şi o să-mi facă o morală de toată frumuseţea.
Occ: care doreÅŸte :]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dryadales Lenny. 8 7.206 22-04-2011, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Pixxie.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)