Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de adolescent

Mai rugat, si am promis ca trec, si, uite ca in toata lenea mea am ajuns aici. Revin cu un edit :].

Eeedit:

Păăăi mă bruneţico ai la dialog acolo şi mai tot este sec. Încercă să laşi dialogul deoparte, sau măcar să pui mai puţin şi acolo unde trebuie. Căci arată destul de inestetic.

-Sakura, vrem sa te anuntam ca mama tata e iar insarcinata!
Cred că era doar 'ta' nu 'tata'.
2 secunde - două secunde. Cifrele/ numerele se scriu cu litere.

Fi mai atentă şi ai răbdare când scrii ceva, şi cum am mai spus, dacă e nevoie citeşti şi de treişpe mii de ori capitolul înante să îl postezi.

Faci din fic o dramă ieftină, mai ales din ultimul capitol -,-. Ăh, şi faza cu Julieta am mai văzut-o şi în alte 'ficuri'. Măi a o super mega imaginaţie foloseştio ! Nu te lua după orice chestioară văzută de tine la nu ştiu ce fic banal.

Nu mai am chef să mai scriu aşa că îţi spun doar să te străduieşti mai mult şi vino cu propiile idei nu lua de la Vasilică sau de la x-ulescu orice chestiuţă, că nu ai să uimeşti pe nimeni. Btw, folseşte mai mult descrierea şi încearcă şi epitete, comparaţii ş.a. Nu doar ce ai văzut tu la alte 'ficuri' gen ochii verzi ca smaraldul, părul roz ca floarea de cireş sau mai ştiu eu ce prostie.

Btw, deschde-ţi un theard Fan Fiction / Reguli & Stuff / Prezentări sau mai bine treci pe la reguli să vezi despre ce e vorba :].

Baftă !
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de adolescent - de brunetzika_rebela - 02-07-2010, 03:50 PM
RE: Dragoste de adolescent(sasusaku, naruhina, inosai and sayaitachi) - de Teki - 16-07-2010, 05:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.625 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Iubire de adolescent shiro 0 6.454 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.773 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 80.855 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  O viata de adolescent Nevermind 10 9.045 25-12-2008, 02:53 PM
Ultimul răspuns: Nevermind

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)