Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doar buna ...

#1
O sa incep prin a spune : Buna . Dupa cum probabil deja ati observat sunt un nou membru . Forumul il frecventez de mai bine de un an , in special sectiunea Fan Fiction , dar nici motive pe care nici eu nu le cunosc ( printre cred ca se regaseste si lenea) nu m-am inregistrat decat azi.
Pai in mod normal ar trebuie sa vorbesc depre mine . Sunt din Bucuresti . Imi plac sa ascult muzica , sa citesc si multe alte activitati. Printre anime-uri vazute sunt : Naruto , Paradise Kiss , Bleach , One Piece , Death Note , Kaleido Star si ar mai fi , dar nu in ultimele luni nu prea am mai avut timp . Manga nu prea citesc , poate doar niste one-shot-uri .
Cam atat , ar fi prea multe lucruri de spus .

#2
Bine ai venit pe Animezup, Neith!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Lenea este un păcat capital, să ştii : )) .
Bună şi bine ai venit pe animezup. Sper să te simţi bine aici şi să îţi faci cât mai mulţi prieteni noi, etc. D:
Şi eu am văzut Naruto , Paradise Kiss , Death Note şi Kaleido Star . Mi-au plăcut în special Paradise Kiss şi Death Note, două animeuri extraordinare. Unul atât de frumos [ dragoste şi dramă <3 , visuri îndeplinite, viaţă ] şi al doilea pur şi simplu genial D: . Enfin, îţi recomand şi vampire knight [ şi guilty ] este un anime destul de drăguţ [ bine , eu l-am văzut de câteva ori şi mie nu mi se întâmplă să vreau să revăd vreun anime] deşi nu ştiu dacă ai vreo pasiune pt. vampiri, so I'll shut it up.
Enfin am şi eu câteva micuţe şi nevinovate întrebări :
-Ai vreun film preferat?
-Vreo carte preferată?
- Şi materia pe care o urăşti cel mai mult? :]] [ at school o.O ]

See ya on ză forum then.
Şedere plăcută ! Eu's Teh, îmi pare bine D: .

#4
Thanks Teh !
O pasiune pentru vampiri am facut dupa ce am vazut Interviu cu un vampir ( care este si unul dintre filmele mele favorite ) si True Blood . De Vampire Knight am auzit , de fapt ma apucasem sa citesc manga , dar am renuntat . Vreau de mult sa vad anime-ul , dar nu am facut-o.
Ca sa iti raspund la intrebari . Am mai multe filme preferate si nu cred ca as putea sa aleg doar unul : The lord of the rings (pe care o sa il revad in seara asta ) , Keith , Constatine,Memories of a gheisha si ar mai fi .
Mi-a placut mult ,, Invitatie la vals '' , ,, Cutia cu margele '' , iar acum citesc ,, Zece negri mititei " si cred ca va ajunge si asta in topul meu .
Ca materie nu prea imi place latina ( de care o sa scap la anu') si cateodata si orele de sport , datorita profesoarei mele.
Si mie imi pare bine Teh !



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Doar un alt nou-venit... Namu 5 2.433 07-11-2011, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Namu
  Doar salut... Lunatic. 6 2.931 08-10-2011, 02:03 PM
Ultimul răspuns: Addeh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)