Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Doar buna ...
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
O sa incep prin a spune : Buna . Dupa cum probabil deja ati observat sunt un nou membru . Forumul il frecventez de mai bine de un an , in special sectiunea Fan Fiction , dar nici motive pe care nici eu nu le cunosc ( printre cred ca se regaseste si lenea) nu m-am inregistrat decat azi.
Pai in mod normal ar trebuie sa vorbesc depre mine . Sunt din Bucuresti . Imi plac sa ascult muzica , sa citesc si multe alte activitati. Printre anime-uri vazute sunt : Naruto , Paradise Kiss , Bleach , One Piece , Death Note , Kaleido Star si ar mai fi , dar nu in ultimele luni nu prea am mai avut timp . Manga nu prea citesc , poate doar niste one-shot-uri .
Cam atat , ar fi prea multe lucruri de spus .
Bine ai venit pe Animezup, Neith!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Lenea este un păcat capital, să ştii : )) .
Bună şi bine ai venit pe animezup. Sper să te simţi bine aici şi să îţi faci cât mai mulţi prieteni noi, etc. D:
Şi eu am văzut Naruto , Paradise Kiss , Death Note şi Kaleido Star . Mi-au plăcut în special Paradise Kiss şi Death Note, două animeuri extraordinare. Unul atât de frumos [ dragoste şi dramă <3 , visuri îndeplinite, viaţă ] şi al doilea pur şi simplu genial D: . Enfin, îţi recomand şi vampire knight [ şi guilty ] este un anime destul de drăguţ [ bine , eu l-am văzut de câteva ori şi mie nu mi se întâmplă să vreau să revăd vreun anime] deşi nu ştiu dacă ai vreo pasiune pt. vampiri, so I'll shut it up.
Enfin am şi eu câteva micuţe şi nevinovate întrebări :
-Ai vreun film preferat?
-Vreo carte preferată?
- Şi materia pe care o urăşti cel mai mult? :]] [ at school o.O ]

See ya on ză forum then.
Şedere plăcută ! Eu's Teh, îmi pare bine D: .
Thanks Teh !
O pasiune pentru vampiri am facut dupa ce am vazut Interviu cu un vampir ( care este si unul dintre filmele mele favorite ) si True Blood . De Vampire Knight am auzit , de fapt ma apucasem sa citesc manga , dar am renuntat . Vreau de mult sa vad anime-ul , dar nu am facut-o.
Ca sa iti raspund la intrebari . Am mai multe filme preferate si nu cred ca as putea sa aleg doar unul : The lord of the rings (pe care o sa il revad in seara asta ) , Keith , Constatine,Memories of a gheisha si ar mai fi .
Mi-a placut mult ,, Invitatie la vals '' , ,, Cutia cu margele '' , iar acum citesc ,, Zece negri mititei " si cred ca va ajunge si asta in topul meu .
Ca materie nu prea imi place latina ( de care o sa scap la anu') si cateodata si orele de sport , datorita profesoarei mele.
Si mie imi pare bine Teh !