Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Destine ÃŽncruciÅŸate

#71
God god god god i luv it. I knew it! Sasuke loves her! Die, Karin! >:) A fost un capitol foarte reuşit. Mi-a plăcut muult. :X Deci ai talent. Chiar foarte mult. Mă întreb ce va face Sasuke în continuare. Ahh ce mă roade curiozitatea. Ăăă..păi hai să vedem. Textul e foarte îngrijit, nu am văzut greşeli dar poate eram eu prea absorbită de capitol. Acţiunea, descrierea, dialogul etc sunt perfecte, ca întotdeauna. Mamăă...să nu mă ţii mult în suspans te rog. Abia aştept următorul capitol. Succes cu inspiraţia. Ja ne.
[Imagine: Urahara_Sig_by_KaitoWatanabe.png]

#72
E beat. O sa iasa rau.

Cum adica ai probleme cu inspiratia? Nu se vede. Incerc doar sa`mi imaginez cat de lung o sa fie capitolul complet, daca o singura parte are mai mult de patruzeci de randuri. Iti multumesc doar pentru faptul ca nu ne lasi sa asteptam secole pentru acel capitol urias, ci il postezi pe bucati, probabil as innebuni pana sa postezi capitolul in intregime.

De modul de a scrie nu ma mai leg, ti`am spus deja ca ai o gramada de talent si stii cum sa ti`l folosesti, greseli de tastare nu am vazut, deci...Spor la scris si multa, multa inspiratie >:D<
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]

#73
heloo
Se pare ca a venit capitolul, ma bucur sa aud asta. " dar chiar am probleme serioase cu lipsa de inspiratie ", imi pare rau pentru tine, dar si pentru mine, ca doream sa aflu ce se intampla. Dar asta nu este fragment, este un mini capitol, dupa parerea mea. Dialogul mi-a placut, replica lui Karin :"prețioasei tale Sakura" a fost uimitoare, am citit-o de doua ori ca sa fiu sigura, eram prea surprinsa. Si spre ca Sasuke sa nu-i faca ceva lui Sakura.

:bye:

#74
imi cer scuze ca revin cu o continuare atat de tarziu, dar sper sa fie pe masura steptarilor...sunt destul de ocupata in aceasta perioada, mai ales ca incep examenele si seminarele, asa ca nu o mai lungesc si va las cu inca un fragment din capitol...imi pare rau ca tot trag de el, dar promit ca il termin in curand;)


S-a aplecat spre mine, capturându-mi buzele într-un sărut surprinzător de tandru comparativ cu gesturile făcute cu câteva secunde în urmă. Cu toate că fiecare fibră din trup îmi era încordată în speranța de a mă elibera, buzele mele se mișcau în același ritm cu ale lui și am simțit cum mă moleșesc treptat, pe măsură ce eram din ce în ce mai amețită de sărut. Nu, nu voiam să se întâmple așa, nu trebuia să cedez. Dar de ce n-aș face-o având în vedere cât de bine mă simțeam?

Fără să-mi dea drumul din strânsoare a început să coboare cu buzele de-a lungul maxilarului meu, ajungând la nivelul lobului urechii stângi. Am început să mă zbat din nou, trezindu-mă brusc la realitate.
- Dă-mi drumul, lasă-mă, am început să-i urlu în ureche, dar fără niciun rezultat.
Nu și-a modificat nici măcar un centimetru poziția așa că am rămas nemișcată, așteptându-mă la ce era mai rău. Treptat strânsoarea din jurul încheieturilor mele a început să slăbească și am putut să mă eliberez. Mi-am pus mâinile pe pieptul său și l-am împins de pe mine. Nu a opus rezistență – defapt nu a schițat niciun gest – după care m-am ridicat în șezut și am aruncat o privire spre el. Am făcut ochii mari, după care am început să chicotesc ușor. Dormea.

M-am apropiat de el și l-am așezat mai bine pe pat, punându-i o pernă sub cap și învelindu-l cu pătura verde de pe pat. M-am dus în baie apoi și mi-am făcut un duș rapid, după care m-am așezat pe pat, stând cu fața spre el și privindu-l cum doarme. Doar uitându-mă la el, trăsăturile lui fiind relaxate, am simțit cum furia de mai devreme dispare treptat și am zâmbit încă o dată. M-am apropiat de el și mi-am închis ochii, alunecând spre lumea viselor.

Dimineața ne-a găsit îmbrățișați, lucru de care nu realizasem că îmi fusese atât de dor. Am deschis încet ochii, sperând ca el să doarmă și să nu fiu nevoită să îi înfrunt privirea. Dar ghinionul meu nu se mai termină, așa că primul lucru pe care l-am văzut au fost ochii lui ce mă priveau amuzați. Am murmurat un ”Neața”aproape nedeslușit, după care am fugit în baie. M-am prăbușit în genunchi în timp ce respiram sacadat, încercând să mă calmez. După puțin timp l-am auzit bătând încet în ușă și întrebându-mă dacă este ceva în neregulă cu mine.

I-am răspuns că nu trebuie să-și facă griji pentru mine și, pentru că încă nu-l iertasem, am continuat spunându-i că nu sunt decât un ostatic și că nu îl înțeleg de ce se interesează atât de mult de soarta mea. În momentul următor a apărut în fața mea, m-a apucat de încheietură și m-a tras în sus, ajungând la același nivel cu el.
- Chiar crezi că le știi pe toate, nu-i așa? m-a întrebat nervos.
- Am spus ceva greșit? i-am replicat, observând cum nările îi fremătau. Dacă da, te rog să mă luminezi.
M-a apucat strâns de umeri și m-a trântit cu spatele de perete, în timp ce privirea lui arunca flăcări mânioase. Am început să zâmbesc ironic și asta i-a pus capac. Strânsoarea a devenit mai puternică, fața lui se schimonosise de cât de mult se încruntase, iar privirea lui părea mai ameninițatoare ca oricând.

- Nu înțelegi nimic, a șuierat printre dinți și s-a apropiat brusc de mine, presându-mă de perete.
Poate într-un alt context mi-ar fi plăcut acest lucru, dar sărisem deja calul și reacțiile lui mă speriau. Fața lui era la câțiva centimetri distanță de a mea și am simțit cum zâmbetul de mai devreme se topește de pe față și sângele îmi dispare din obraji. Cu toate acestea i-am susținut privirea până când a cedat și mi-a dat drumul. S-a dat câțiva pași mai în spate și a scos o bucată de pergament împăturită, pe care mi-a înmânat-o. Am citit-o rapid și mi-am ridicat privirea șocată spre el. Nu trădase satul, nici pe mine, ci doar pe foștii lui camarazi. Înima a început să-mi pulseze cu putere în timp ce i-am sărit la gât și l-am îmbrățișat strâns.

- De ce nu mi-ai spus nimic? am șoptit printre lacrimi.
- Mi-ai dat vreodată șansa? mi-a răspuns ironic.
Mi-am tras nasul destul de zgomotos și am început să râd, cu toate că lacrimile încă se rostogoleau pe obrajii mei îmbujorați. Sasuke mi-a prins delicat fața în mâinile lui și mi-a șters lacrimile cerându-și scuze pentru că m-a făcut să fiu atât de derutată. Nu am spus nimic, ci m-am ridicat pe vârfuri și l-am sărutat scurt, după care m-am îndepărtat rapid de el și am alergat în cameră.

A intrat rapid în joc pentru că în câteva secunde a ajuns lângă mine, nemulțumindu-se doar cu atât. Mi-a cuprins talia și m-a tras mai aproape de el, în timp ce buzele noastre se atingeau din nou. Atracția dintre noi era atât de mare în acel moment încât era aproape tangibilă. Fără să îmi dea drumul m-a împins câțiva pași mai în spate, până când am aterizat în pat. Am continuat să ne sărutăm, limbile noastre duelându-se nebun, până când a trebuit efectiv să ne separăm din lipsa oxigenului. Amândoi respiram sacadat în timp ce ne sorbeam din priviri. Eram pe punctul de a-i ceda, când la ușă s-a auzit un ciocănit.

Amândoi ne-am uitat speriați spre ușă și apoi unul la celălalt, iar în secunda următoare ușa a început să se deschidă lent, cu un scârțâit îngrozitor. M-am trezit trântită din pat și trasă de păr, în timp ce Sasuke stătea în fața mea și implorându-mă din priviri să nu îl dau de gol. Pe ușă nu a intrat nimeni alta decât isuportabila Karin, pe fața căreia a înflorit un zâmbet malefic în momentul în care ne-a văzut. Cu pași rapizi s-a îndreptat către Sasuke și a început să deschidă gura și să spună ceva răutăcios, dar Sasuke i-a tăiat-o brusc spunându-i că nu are nevoie de ea și că se poate întoarce la ceea ce făcea înainte.

Toată buna ei dispoziție a dispărut instant în timp ce s-a încruntat supărată și mi-a aruncat o privire ucigătoare, după care s-a întors pe călcâie și a ieșit ca o furtună din cameră, trântind ușa după ea. Sasuke m-a ajutat să mă ridic și și-a cerut scuze încontinuu, în timp ce încercam să îi spun ca nu are pentru ce. S-a dus și a încuiat ușa rapid, după care s-a întors la mine și m-a luat în brațe.

- Nu mai suport să stau aici, i-am spus în timp ce mă așezam pe marginea patului.
- Nici eu, așa că în seara asta urmează să plecăm de aici. Și așa am strâns toate informațiile de care aveam nevoie.
Am zâmbit fericită că voi scăpa din acea cameră îngrozitoare, după care i-am apucat mâna lui Sasuke și am strâns-o într-a mea.
- Acum îmi poți da pergamentul înapoi? l-am întrebat în timp ce îi urmăream reacțiile.
- Dar nu l-am luat niciodată, a fost tot timpul cu tine, mi-a răspuns zâmbind. Doar că nu ai știut unde să te uiți, a continuat în timp ce a luat o pernă de pe pat și a făcut un jutsu. Vezi? mi-a spus în timp ce îmi înmâna pergamentul.

spor la citit



see ya ^_^
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.

[Imagine: chibi_1647.gif]
, chibi-ul lui funky_angel
[Imagine: 059_shiny.gif]

#75
Îţi mulţumesc că mai anunţat şi uite şi critica pe care o doreai.

Titlu: Mie nu prea îmi place acel Naruto Shipppuden, puteai să zici la început că totul se petrece în a doua serie şi să nu-l mai pui şi în titlu, însa în rest îmi place la fel şi ideea. Deci ideea e frumoasă, cu toate că multe sunt ficuri cu acţiunea în Konoha şi care îi păstrează pe ei ca fiind ninja, tu ai schimbat caracterul caracterul personajelor şi asta îmi place mult.

Acţiunea e bună la fel şi cu naraţiunea care se îmbină frumos cu descriere. Pe la primele capitole aveai cam mult dialog, dar totuşi nu era sec şi îl plasai bine.
Ultimul capitol:

Mi-ar fi plăcut să văd puţin mai multă descriere la început. Sakura avea dubii, nu ştia ce să facă. Să se lase condusă de inimă sau de raţiune. Să îi facă jocu sau nu. Aici se trezeau diferite sentimente, unele chiar opuse şi mergea bine o descriere cu multe figuri de stil. De asemenea când ea s-a trezit alături de Sasuke, de ce a luat-o la fugă? Eu aici nu am priceput şi tu puteai să spui. Îi era teamă de ce îi va face, nu dorea să se predea sentimentelor...
Săruturile încearcă să le faci mai dinamice, orice interacţiune între ei încearcă să o faci cât mai incitantă, arzătoare. Prin figuri de stil, încearcă să trezeşti emoţii.
Încearcă să desparti capitolul de introducerea pe care o faci tu. Numerotează sau pune nişte steluţe la mijlocul randului.

Atât am de spus. Interesant e faptul că vor să plece şi planul lui Sasuke. Orice cere sacrificii.
Bye.
[Imagine: h8v.gif]
 

#76
Hello:* ms mult ca mai anuntat:]
Poi nu prea ai ce comenta.... tot ce vreau sa mentionez e ca am stat cu inima ratacita pe undeva prin stomac cand am terminat de citit capitolul trecut... totusi nu m-am asteptat la asa ceva... si aici ma refer la Sasuke si planurile lui... la un moment dat nici nu imi puteam da seama daca se preface sau chiar ii spune adevarul rozaliei.

C-am atat... abia astept capitolul urmator si la fel de mult astept sa vad cum o sa evolueaze relatia celor doi.. bye

#77
Hei hei hei!Cam cat trebuie sa astept pana pui nextu'?!De ce crezi ca mi.am facut cont?Ca sa comentez si sa te vad cum continui!!Asa ca nu renunta, deoarece nu cred ca vrei sa ma superi.Bafta la scris!Si dafa nu mai ai inspiratie, da.mi un mesaj si te ajut.Doar sa te vad ca vrei sa continui!!
f**k off. f**k it. f**k you. f**k him. f**k her. f**k this. f**k that. f**k all. Don't like me? f**k off. Problem solved. d:] 8:]

#78
imi cer scuze ca inca nu pot sa postez continuarea, insa sunt inca in sesiune si mai am doua examene...am stat numai cu burta pe carte pana acum si nu am avut deloc timp liber...de azi intr-o saptamana voi fi in vacanta si sper sa reusesc sa termin in cele din urma capitolul ca prea m-am lungit cu el...plus cam idei noi cum sa continui si abia astept sa le postez:X

scuze inca o data si sper sa mai aveti putina rabdare;)



see ya^_^
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.

[Imagine: chibi_1647.gif]
, chibi-ul lui funky_angel
[Imagine: 059_shiny.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.194 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  Destine Incrucisate Akane Abukara 9 5.264 30-04-2009, 01:55 PM
Ultimul răspuns: Khonsu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)