Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

De la sangre y mi vida (El amor de un vampiro)

#1
Buna, m-am hotarat sa fac un fic original ! Sper sa va placa !:*:*:*


Cap 1: Mordedura de un vampire


Alergam pe coridoarele casei, lumanarile se stinsesera, vantul batea foarte tare deschizand ferestrele fostului meu camin…Pereti albi erau patati cu sange, servitoarele nu mai erau in viata, mica mea surioara era sfasiata, camera ei era manjita de lichidul rosiatic cu gust amar, parinti, bunici si verisori mei nu mai erau…..Doar eu traiam, doar eu plangeam …..In casa era o liniste macabra, doar plansetul meu se mai auzea ! Nu mai aveam puterea de a fugi sau respira, asa ca m-am oprit pentru cateva minute. Auzeam pasi ce veneau spre mine, incercam sa fug dar nu puteam, incercam sa tip dar nu mai aveam glas…. Lasasem capul in jos pntru a nu vedea privrea ucigasului, mai bine zis, a vampirului ! Ce vroia de la familia mea, de ce venise pana in Madrid pentru a omora si a se hrani, de ce ma lasase pe mine in viata cand eu deschisesem usa, de ce ii omorase pe cei mai importanti oameni din viata mea….. Priveam parterul, mama si tatal meu zaceau pe podeaua rece murdara cu sangele lor. Casa mea devenise un infern, era locul unde frica iti intra in vene, era locul unde pereti erau rosi iar imaginile macabre apareau la orice colt.... Era iadul!

“El dolor es la realidad”, ”Durerea este realitatea”, cuvintele bunicului meu, care acum e mort, imi rasunau in minte…Tocmai acum imi dau seama la ce se referise cand zisese asta….
Inima mea o luase razna, lacrimi cristaline curgeau pe obraji , ochi nu puteau sa faca vreo miscare, ramasesem blocata ! Frica imi provoca asta, teama de a nu muri…..
-Te-am gasit pana la urma, micuta Vivian !
-D…de unde sti cum ma numesc? Rosteam cuvintele aproape moarte, aproape suspinate..
-Sunt……Arizio, vampirul ILUMINATILOR, ar trebui sa ma cunosti !
-Te rog , te rog………cruta-mi viata, te implore,o sa fac tot ce doresti ! Plangeam si vorbeam, nimic altceva ! Pe langa el care-ia nu-i pasa de mine !
-Nu o sa te omor, nu asta a fost misiunea mea…..Spunand aceste cuvinte si-a infipt colyi in gatul meu…Simteam durerea , simteam cum ma golea pe dinauntru, simteam cum isi lasa veninul plin de ura si dispret sa-mi intre in sange…
Tipam si pe el nu il interesa, ma durea ingrozitor, incepusem sa albesc, crdeam ca ma va omora ! Incercam sa ii lovesc pieptul , dar mainile mele nu ma ascultau, incercam sa imi trag gatul din colti lui dar ma prinsese….
Fara sa imi dau seama si-a scos colti din gatul meu, si-a sters sangele de pe buze si barba si m-a luat in brate ! Nu reuseam sa scap din stransoarea lui, parca era din fier… Mi-a ridicat trupul lesinat, mi l-a pus in masina si a pornit la drum…

El crdea ca sunt “lesinata”, dar nu eram, tineam ochi inchisi si suportam durerea din locul unde fusesem muscata…Imi opream miile de lacrimi ce vroiau sa cada ! Nu stiam unde aveam sa ma duca. Masina gonea pe strazile goale ale Madridului . Corpul meu era ametit, fara viata..nu stiam daca mai aveam sange in mine dar simteam un impuls nebun de a ma gusta ! Aveam gustl sangelui in gura mea, ii simteam mirosul mult mai bine vampirului ! Oare m-a transform in vampir? Nu are cum, mie nu mi se va intampla una ca asta !


“Mi alma está llena de odio y amor” , in inima mea era un razboi, iubirea si ura se luptau pentru a castiga ! Simteam iubire pentru dragi mei parinti, sora si bunici ! Ura o simteam pentru el , pentru aceasta organizatie ca imi omorase familia ! Acum trebuia sa invat sa imi gasesc singura calea vietii ! Dar nu stiam sa o gasesc! Pana acum fusesem indrumata de mama si tata, acum ca am ramas singura nimeni nu mai imi dadea sfaturi sau explicati pentru ce nu stiam !


No creo en la realidad, no cree en el amor! ¿Crees que sólo a ti!


Nu crede in realitate, nu crede in iubire ! Crezi doar in tine!
Cand eu spun sa taci , taci !
Cand tu spui ca-s nebuna, eu iti spun ca plec pe Luna !

Daca cineva iti spune ca o pasare i-a soptit , tu ii spui ca a innebunit !
Let's get crazy ! >.<

#2
Hi...
Pai ai citit si eu, desi nu ma prea dau in vant dupa vampiri asa mult, ah...titlul capitolului ai fi putut sa il treci in romana, nu toti stiu spaniola. Si nu inteleg de ce trebuia sa spui frazele alea in spaniola, era mai bine sa le pui in romana, deoarece ai ambele limbi,si ar fi trebuit sa alegi una dintre ele,nu sa le amesteci, sau nah, cel putin ai fi putut sa optezi pentru o fraza doua in spaniola, si nu sa le amesteci:D
Oricum e cam grabita actiunea, ai cateva greseli de tastare.Si in rest nu prea multe. nu am inteles mare lucru,asa ca sper ca in capitolul urmator sa ma lamuresti.
Succes la scris;))
Bye bye!
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#3
Ti-am citit fic-ul cu vampiri, ( sunt insetata dupa astfel de demoni ;)) ) Hm...e interesant dar nu mi-au placut anumite lucruri.
Actiunea e cam grabita, descrierea, sa spunem ca este dar nu destula. Nu ai transmis nici un sentiment, treceam peste fraze fara sa pot simtit nimic. Eu imi imaginez cand citesc sau scriu ( presupun ca nu sunt singura ) ceea ce intareste modul de a intelege ce simte personajul. Dar acum nu am putut, mi-am imaginat dar nu am simtit nimic.
Am gasit si niste greseli, iata-le:
pntru - pentru
privrea - privirea
ochi - ochii
care-ia - careia ( nu se scrie dezlegat )
colyi - colti
crdeam - credeam
El crdea - el credea
gustl - gustul

Cam atat am gasit, sunt greseli din graba deci fi mai atenta pe viitor. Descrierea personajelor nu le-ai facut, desi acest lucru e unul dintre cele mai importante intr-un fic. Mi-as fi dorit ca macar vampirul sa-l descrii, era cam cel mai important.
Etoo, astept sa citesc urmatorul capitol. Spor la scris!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  En nombre del amor Love Girlls 5 3.963 05-01-2011, 01:51 AM
Ultimul răspuns: Vero
  Amor si Spirit Flash 28 22.699 10-04-2009, 09:04 PM
Ultimul răspuns: Elina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)