Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place Bleach?
Da Smile
89.47%
17 89.47%
Nu..... 2
10.53%
2 10.53%
Total 19 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

De ce va place Bleach?

#21
Pfaaa, una dintre cele mai grele intrebari! Cred ca niciodata n-as putea sa raspund ca lumea la ea. Pentru mine, Bleach a fost intr-o perioada centrul universului (nu exagerezSmile ). Dar si acum inca e anime-ul meu favorit si va ramane pentru totdeauna. Motive? Imi place totul, incepand de la grafica, personaje, poveste pana la geografie, lumile si nu stiu! Totul! o//o
Imi amintesc, ca eu am inceput sa ma uit la Bleach din cauza faptului ca nu intelegeam absolut nimic daca ma uitam direct la episodul 20, de exemplu, si m-a enervat. Dar dupa ce am inceput sa ma uit, nu m-am mai oprit! Si in timp a devenit una dintre obsesiile mele cele mai mari care a durat, langa Naruto. Dar cel mai interesant lucru cred ca este faptul ca personajele negative sunt atat de interesante! Adica eu iubesc Arrancarii! Sunt geniali!
Deci, in final, nu am dat niciun motiv clar, dar asta este!21 Cand iubesti ceva nu te poti exprima:p.
"There are people in this world that enjoy being alone, but there isn't a single person who can bear solitude."
- Makarov to Gajeel [Fairy Tail]

#22
Citat:*"Capsunoi"
Morrrrr =]] Crazy-monkey-emoticon-190

Bleach e seria mea preferata si va fi pentru mult timp. I can feel it. In my belly xD! De ce? Hmm, chiar asa, de ce? Well, ideea in sine, pentru inceput. Familia, protejezi pe cei pe care ii iubesti, iti protejezi prietenii. Nu sunt super-atasata de familie dar ii admir pe cei pe care sunt. Trebuie sa recunosc, nu am fost profund impresionata de serie de la bun inceput. Chiar am renuntat la el dupa vreo doua episoade si dupa cateva luni mi-am amintit, am zis ca ii mai dau o sansa. A fost o alegere buna. Imi place pentru personaje *Renji, dar nu numai*, sunt sincere si incearca din toate puterile sa-si indeplineasca telul propus. Imi place pentru actiune, pentru luptele ce au loc. Pentru nebunia lor, pentru ca se ridica de fiecare data cand cad. Pentru ca nu se dau batuti. Pentru ca incearca iar si iar si inca odata. Nu e singurul anime in care se intampla asta, bineinteles. Nu e singurul anime in care gasesti aceste dorinte, de a proteja, de a apara. Sunt alte serii in care personajul principal a trecut prin mult mai multe greutati. Dar nu gasesc alt argument, in afara faptului ca acest anime mi-a ajuns la inima cel mai tare. Si pentru mine asta ajunge.
[Imagine: ak8THBQ.png]

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.