Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dansul dragostei

#51
Yupyyyyy e super. Te anunt de la inceput am mancat mult zahar si sunt foarte energica daca scot vre-o perla iertare te rog mult. Ficul este genial, superb si toate cele. Ce mult imi place ca Cezar sufera ... dar imi pare rau de Kass' adica nu vreau sa-i faca rau, vreau sa fie fericita si toate cele.
Descriere ai avut si a fost draguta, deoarece a fost a sentimentelor dar mai puteai pune. Dialogul nu a fost sec, naratiunea si actiunea au fost bune si nu grabite ... greseli de tastare nu prea am vazut sincer nici nu stiu daca au fost :-?? Daca mai spun ceva s-ar putea sa delirez pe aici
Pai mi-a placut mult capitolul si de abia astept sa vad nextuuu :x
Ne vedem la celalalt fic ...
Capu Chuu'
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#52
Capitolul 23


Nu ştiu cât timp a trecut de când am răpită. Dar ştiu sigur că mă aflam într-un mic iad. Încheieturile mâinilor mă dureau îngrozitor, iar din când în când câteva firicele de sânge se prelingeau pe degetele mele. Gâtul îmi era uscat, iar foamea îmi rodea stomacul. Nici măcar nu puteam să îmi ridic capul. Era atât de greu. Eram slăbită. Departe de cei dragi, bătută. Asta nu e viaţă.
Uşa s-a deschis, făcându-şi apariţia răpitorul meu. S-a apropiat de mine şi mi-a aruncat un pahar cu apă în faţă. M-a apucat de bărbie şi mi-a dat capul pe spate.
- Văd că rana de la buză se vindeca repede. Kassandra! Cum mă obligi tu să devin violent. Îţi place că te bat?
- Eşti un om de nimic. Mă ţii degeaba aici. Nu o să îl lăs pe tata să îţi dea ce vrei. Planul tău nu va funcţiona niciodată.
A zâmbit uşor şi mi-a dat o palmă peste faţă, întorcându-mi capul. M-a apucat de păr, ridicându-mi capul.
- Ascultă-mă bine căţeao! Încep să mă satur de tine si de toanele tale. Crezi că te-am adus aici pentru că îmi face plăcere? Dacă stau mai bine să mă gândesc, hai să schimbăm jocul. Nu voi mai avea nevoie de bani tatălui tău, pentru că voi avea trupul tău pentru totdeauna.
Cuvintele lui m-au speriat. Mi.a dat drumul la păr şi mi-a dezlegat mâinile şi picioarele. M-a luat în braţe şi s-a îndreptat spre ieşire.
- Ce vrei să faci? Lasă-mă jos!
- M-ai enervat destul. Acum e timpul să te fac să plăteşti.
Am încercat să mă zbat, însă nu aveam nici o putere. Am intrat într-o cameră necunoscută. M-a trântit pe pat şi a încuiat uşa. M-am sprijinit cu greu, într-un cot. Am văzut cum se apropia de mine, în timp ce îşi dădea jos cămaşa. Ma întins pe pat şi s-a pus peste mine. Am început să mă zbat şi să îl împing, însă m-a imobilizat imediat. Mi-a rupt rochia cu uşurinţă, aruncând-o pe podea. A început să mă sărute pe gât, în timp ce mâinile lui slinoase se plimbau pe trupul meu. Lacimile au început să îmi părăsească ochii.
- Te rog! Dă-mi drumul! Fac tot ce vrei tu, numai lasă-mă în pace! Nu vreau asta! Nu vreau cu tine!
- Mda am auzit de iubiţelul tău. Fiul lui Montecarlo! Nici o grijă frumoaso, de acum înainte trupul meu va fi singurul pe care îl vei atinge. Nu îl vei mai vedea pe iubitul tău niciodată.
Începeam să mă sperii din ce în ce mai tare. Şi-a dat pantalonii jos, rămânând numai în boxeri. Şi-a strecurat mâinile sub mine şi mi-a descheiat sutienul, îndepărtându-l. Am început să mă zbat din ce în ce mai tare, în timp ce lacrimile nu se mai opreau. M-a sărutat pe buze, strecurându-şi limba în gura mea. A început să o plimbe dintr-o parte în alta, provocându-mi greaţă. Brusc am auzit lovituri puternice în uşă. L-am muşcat de limbă, reuşind să rup sărutul.
- Ajutor! Cineva să mă ajute!
- Taci din gură!
Mi-a dat o palma peste faţă, dându-mă cu capul de perete. am simţit o lovitură şi mi-am pierdut cunoştinţa.




*



Am început să îmi aud numele. Era ciudat. Nu era vocea celui care mă răpise. Suna mai mult ca vocea lui Chris. Am simţit o mână pe capul meu. Mi-am deschis brusc ochii, accelerând respiraţia. Mă uitam agitată în jur.
- Kass, linisteÅŸte-te! Sunt eu!
Am privit mai bine şi l-am văzut pe Chris. Am încercat să mă ridic, însă nu puteam de una singură. Blondul m-a ajutat să mă ridic în şezut. L-am privit şi l-am îmbrăţişat strâns. M-a strâns în braţele lui, în timp ce mă mângâia pe cap. M-a sărutat tandru pe buze, strecurându-şi limba în gura mea. Mi-am pus mâinile în părul lui, trăgându-l mai aproape de mine. Limbile noastre se jucau una cu alta. Îmi doream atât de mult să mă sărute din nou. Micul nostru act de dragoste a fost întrerupt de un tuşit cam forţat. Ne-am despărţit buzele şi l-am văzut pe tata. Acesta m-a luat în braţe şi m-a sărutat pe frunte. Mă strângea atât de tare îm braţe, încât abea puteam să respir.
- Tati! Mă sufoci!
- Îmi pare rău scumpo, însă mă bucur atât de mult că eşti teafără. Nu trebuie să îţi faci griji. Acel nenorocit a fost prins.
- Mă bucur! Dar vreau să te întreb ceva. Cel tip mi-a spus că tu l-ai păcălit pe tatăl său şi i-ai luat toţi banii. E adevărat?
S-a eschivat! Chris s-a aşezat lângă mine şi m-a luat în braţe. L-am luat de mână, în timp ce aşteptam răspunsul tatei. Acesta s-a aşezat pe pat şi ma privit.
- Nu e adevărat. Acum câţiva ani a venit la mine, Fernando Flores. Era ruinat! A vrut să îşi investească ultimii banii pe care îi mai avea într-o afacere nu tocmai bună. Şi a vrut ca eu şi Patricio să facem afaceri cu el , însă am refuzat. El nu a vrut să ne asculte şi s-a folosit de numele noastre. Când a pierdut totul, a dat vina pe mine. Mă ura pentru că m-am căsătorit cu mama ta. Asta a fost totul iubito!
- Ştiam că tatăl meu nu ar păcăli pe nimeni.
M-a sărutat pe frunte. Telefonul lui a început să sune. Serviciul! Şi-a cerut scuze şi a ieşit din cameră. Chris m-a strâns în braţe şi mi-a sărutat gâtul.
- Kass, ce ţi-a făcut acel tip?
M-am întors cu faţa la el şi mi-am pus capul pe pieptul lui.
- Păi… m-a lovit de câteva ori, pentru că comentam la el şi cel mai rău, a încercat să mă violeze.
După ce mi-am terminat fraza, blondul m-a îndepărtat de lângă el şi s-a ridicat de pe pat.
- Unde pleci?
- Mă duc să îl omor cu mâinile mele. O să regrete că te-a atins.
Auzind afirmaţia lui, m-am dat jos din pat, ajungând în spatele lui. L-am apucat de tricou, reuşind să îl opresc.
- Nu Chris, nu are rost să îţi mânjeşti mâinile cu el. În plus am nevoie de tine. Nu vreau să ajungi la închisoare.
S-a întors cu faţa la mine şi m-a luat în braţe. M-a lăsat pe pat şi s-a aşezat lângă mine. M-a luat în braţe şi m-a sărutat pe buze.
- Nu pot să stau liniştit! Când mă gândesc că te-a atins! Când ne întoarcem acasă, te muţi la mine. Voi vorbi eu cu Emil. Din această clipă nu te mai las singură. Deloc!
Am început să râd. L-am sărutat scurt pe buze şi l-am privit în ochi.
- Nu glumesc! Vorbesc foarte serios!
- Am spus eu că glumeşti? Însă ar fi puţin deplast Chris. Eu zic să mai aşteptăm. Apropo… cât timp am fost răpită, Cezar s-a purtat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat?
- Nu! De data asta nu a putut să îşi ascundă sentimentele. Cred că el a fost cel mai afectat. De când te-a adus tatăl taă înapoi acasă, el şi Selena au stat lângă tine. Acum s-au dus să doarmă!
- Şi tu ai nevoie de somn. Hai să ne culcăm. Eu sunt cam obosită.
Mi-am pus capul pe pieptul lui şi mi-am închis ochii. Deci lui Cezar chiar i-a păsat. Frăţioare! Îmi lipseşti atât de mult.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#53
Kida >:D< sunt putin suparata pe tine dar nu mai pun paie pe foc sau sa te intreb ce si cum. Ai avut un motiv (banuiesc, defapt sunt sigura dar partea a doua) asa ca voi trece de la asta la ficul tau.
Mi-a placut mult capitolul, chiar foarte mult. A fost intersant si a avut pasiune...
- descrierea => ai putea sa mai bagi putin pe viitor ^.^
- naratiunea => a fost buna nu ma leg aiurea de ea
- dialogul => desi capitolul a fost putin mai scurt nu mi s-a parut mult, adica era nevoie de el acolo.
- actiunea => a fost foarte putin grabita
- greseli de tastare / gramatica => nu am vazut nici una, nici alta

Pai cam am zis ce cred despre poveste. De abia astept sa vad urmatorul capitol si citesc urmatoarele intamplari 8->
Multa inspiratie si spor la scris ^.^

Capu Chuu'
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#54
Kida.. cum am mai spus iti ador ficul... Imi place continuarea si deja m-am mai linistit cand am vazut ca pana la urma Kass e salvata. Desi nu prea imi dau seama cum au gasit-o asa de repede si asa de usor. M-a asteptam sa treaca cateva zile.. si pana la urma, boul:D ala care a rapit-o cum de nu s-a gandit sa puna si el un sistem de alarma sau paza sau ceva? Hmmm. actiunea nu mi se pare grabita, poate doar acolo cand a fost salvata, mi-a luat ceva timp sa inteleg.

Inafara de aceea mica problema ficul tau e superb.

Astept nextu sa vad ce se intampla:X
[Imagine: p_wall1x-2337629b24-1.jpg]

Nanairo no kaze ni fukarete tooi misaki wo mezashiteta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta

#55
Cum si eu ma aflu printre cititorii tai, la capitolul asta chiar trebuia sa-ti las un comentariu. Ficul e cu, despre si pentru adolescenti, genul catchy. But God, capitolul asta a fost cel mai telenovelistic si groaznic dintre toate.

In primul rand trebuia sa descrii mai mult intamplarile din asa-zisa ei rapire, mai mult despre rapitor and stuff. Ai fost extrem, dar extrem de superficiala la faza cu rapirea. Dupa ce ca este o situatie cliseica intr-o asemenea poveste [ fata perfecta a lu' tati e rapita de unu' care il uraste pe tati - bu huu dati-mi un servetel ] nici macar nu ai reusit sa dai un strop de dramatism si tensiune firului narativ.
Banuiesc ca asta ti-ai propus: sa faci cititorul sa stea cu ochii bulbucati in monitor si sa se intrebe ce-o sa se intample in continuare, nu? Ei bine, te felicit, ai ratat cu brio!

Pe langa situatia initial cliseica, ai incarcat-o cu alte faze telenovelistice si cam paralele cu o realitate mai pamanteana.
Faptul ca e salvata in ultimul moment- uaaaaaaau tac'so e superman.Are parul de pe piept vopsit cu emblema de salvator, nu?
Faptul ca tu cu mana ta ai scris ca nu mai avea putere nici macar sa se impotriveasca si dupa isi da limbi cu gagica'so - total aiurea. Sincer nu cred ca intr-o situatie ca aia dupa ce aproape ai fost violata, te trezesti, il vezi pe jose armando si gata - stamina level recharged, iti vine si cheful de mozoleala si poate chiar zbinghi zbinghi pe patul ce mai devreme era sa fie siluita. Secs, ce sa mai!!
Faptul ca ii spune lu' gagica'so ca aproape a fost violata cu ataaaata nonsalanta e pur si simplu absurd. La o adica pana si alea din telenovele se dau nitzel de ceasu' mortii ca sa-i dea situatiei putina credibilitate si efect. La tine singura impresie pe care mi-o lasa textul este ca sunt doar niste cuvinte aruncate pentru a crea o continuare. Continuare neverosimila insa.

Pamantul catre autoare: nu mai scrie ca sa zici ca ai scris. Daca ai scris niste cuvinte nu inseamna ca ai scris ceva cu adevarat.
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

#56
Capitolul 24


Ce bine era acasă. În braţele lui Chris! Am început să îmi deschid ochii. Blondul meu încă dormea. L-am sărutat uşor pe obraz şi m-am dat jos din pat. Îmi ţineam echilibrul foarte greu. Am intrat în baie şi m-am pus în faţa oglinzii. Obrazul drept era uşor roşu. Mi-am pus mâna pe acel loc, mângâind uşor zona roşiatică. Încheietura era bandajată. La fel şi cea de la mâna stângă. Brusc o mână s-a aşezat pe talia mea , în timp ce o altă mână mi-a prins încheietura stângă. Am simţit căldura unor perechi de buze pe mâna mea. Mi-am întors capul şi l-am văzut pe blond.
- Aveai răni adânci. Înainte să te aducă acasă, Emil te-a dus la spital şi ţi-au bandajat rănile.
- Credeam că dormi.
- Am dormit, dar m-am trezit când nu te-am mai simţit în braţele mele.
M-a luat în braţe şi m-a băgat în duş. Mi-a dat cămaşă de noapte jos şi a aruncat-o pe gresie. Si-a dat pantalonii jos, aruncându-i lângă rochia mea. A închis uşa şi a dat drumul la apă. Şi-a strecurat mâinile pe spatele meu , dându-mi drumul la sutien. L-a îndepărtat , lipindu-şi buzele de sânii mei. Limba lui a început să se joace cu sfârcurile mele. Le muşca şi le sugea, în timp ce îi strângeam părul în pumni şi mă abţineam să nu ţip de plăcere. Buzele lui au luat curbura sânilor, în timp ce mâinile lui mă strângeau uşor de fund. Îmi săruta gâtul, muşcându-mi pielea. În momentul în care caninii lui mi-au penetrat pielea am scos un mic ţipăt. Mi-a dat bikinii jos, făcând acelaşi lucru cu boxerii săi.
- Ah! Chris!
M-a apucat de talie şi m-a apropiat de el. M-a pătruns uşor , în timp ce mă săruta pe buze. Limba lui se juca în gura mea, căutându-mi limba. Sânii mei erau presaţi de pectoralii lui. Făcea mişcări de dute-vino încet. Totul era aşa de bine. De la iad am trecut la rai. Picăturile de apă se scurgeau pe trupurile noastre.
După vreo jumătate de oră , blondul a încheiat actul , închizând apa. Aburul plutea în cabină. Trupul meu era din ce în ce mai greu. Genunchii mei erau moi. Chris a deschis uşa şi m-a luat în braţe. M-a dus în cameră şi m-a lăsat pe pat. A luat un prosop şi a început să îmi şteargă trupul. Respiram din ce în ce mai greu.
Şi-a înfăşurat prosopul în jurul talie şi m-a sărutat uşor pe buze.
- Mă duc să mă îmbrac. Fă şi tu acelaşi lucru. Vin după tine acuşi.
S-a ridicat şi a ieşit din cameră. M-am ridicat de pe pat şi m-am apropiat de dulapul cu haine. Mi-am luat un sutien alb şi o pereche de boxeri albaştri. M-am îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi bleo şi un tricou alb cu câteva litere pe el. M-am încălţat cu o pereche de tenişi albi. După ce am terminat cu hainele, am închis dulapul. M-am dus la baie şi mi-am pus feonul în priză , începând să îmi usuc părul. Am auzit o bătaie în uşă . Am oprit aparatul şi mi-am văzut iubitul. Purta o pereche de blugi albaştri şi un tricou negru.
- EÅŸti gata?
Am aprobat din cap şi m-am apropiat de el. M-a sărutat scurt pe buze şi m-a luat de mână. Am ieşit din cameră, îndreptându-ne spre scări. Am coborât uşor treptele, apropiindu-ne de locul unde luam micul-dejun. Selena si Cezar se aflau la masă. Dar nu prea mâncau. Mai degrabă se sărutau. Chris s-a prefăcut că tuşeşte, întrerupându-i pe cei doi. Selena şi-a ridicat privirea. S-a ridicat de pe scaun, apropiindu-se de mine. M-a îmbrăţişat, începând să plângă. Am îmbrăţişat-o la rândul meu bucurându-mă că o văd.
- Ce bine că eşti aici! Kassie!
- Nici nu ştii cât de mult mă bucur că sunt acasă.
Cezar s-a ridicat de pe scaun ÅŸi s-a apropiat de noi. M-am desprins de rozalie ÅŸi l-am privit.
- Putem vorbi? ÃŽn biroul tatei? Singuri?
- Sigur!
Ne-am îndreptat amândoi spre birou. A deschis uşa, lăsându-mă să intru. A intrat după mine şi a închis uşa.
- Despre ce vrei să vorbim?
- Vreau să îmi spui un singur lucru! Ţi-ai înscenat această răpirea ca să îmi atragi atenţia?
Ce? M-am întors cu faţa către el şi i-am dat o palmă peste obraz. Cum putea să se gândească la asta.
- Cum poţi să te gândeşti la asta? Chiar crezi că am vrut să mă îndepărtez de tatăl meu, de prietena mea şi de iubitul meu doar ca să îţi atrag ţie atenţia? Crezi că am plănuit să fiu bătută, legată şi aproape violată, pentru tine? Asta crezi? Cezar ţi-am spus clar: voi fi invizibilă pentru tine. M-am săturat să mă lovesc de perete de fiecare dată când vorbesc cu tine. Ştii ceva? Du-te la dracu’!
Am ţipat! Nu am mai putut să mă abţin. Am vrut să părăsesc încăperea, însă am fost prinsă de braţ şi trasă în braţele unei persoane. Am simţit o mână care mă mângâia pe cap. Era Cezar. Am încercat să mă îndepărtez, însă mă strângea din ce în ce mai tare. Am auzit un suspin adânc.
- Îmi pare rău Kassandra! Îmi pare rău. Pentru că te-am îndepărtat de mine. Îmi pare rău pentru tot surioară. Te rog! Iartă-mă!
Ce? Îşi cerea scuze? L-am strâns în braţe şi am început să plâng.
- De ce? De ce ai făcut toate aceste lucruri? Nu ţi-ai dat seama că mai rănit?
- Ba da! Şi nici nu ştiai cât de tare mă durea acest lucru. Când plângeai şi nu îţi stergeam lacrimile. Mă simţeam îngrozitor. Dar când am văzut că Bianca e mult mai importantă decât mine, simţeam că explodez.
L-am privit. Se abţinea cu greu să nu plângă, însă ultima frază a spus-o cu atâta furie, încât m-a sperit. I-am atins uşor obrazul.
- Eşti un prost! Mereu te voi crede pe tine. Eşti fratele meu şi te iubesc enorm. Niciodată Bianca nu va fi mai presus de tine. Pentru că prefer să rup orice legătură cu ea decât să te pierd pe tine.
M-a strâns în braţele lui şi m-a sărutat pe frunte.
- Nu o să mai fac niciodată prostia asta. Vreau să ştii că eşti una dintre persoanele cele mai importante pentru mine. Ce-ar fi să ne reluam relaţia de dinainte?
- Nici nu ştii cât am aşteptat aceste cuvinte!
L-am îmbrăţişat.
- Yes!
M-am întors cu faţa către uşă. Selena şi Chris ne pândeau, în timp ce aveau un zâmbet pe buze. Mi-am îmbraţişat în continuare fratele. Eram fericită. Acum ştiam sigur că nimic nu putea să o umbrească.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#57
Kidaaaa >:D< ai adus nextul ^.^

Deci imi place mult de tot. Insa ai cam grabit actiunea pe ici pe colo ... Greseli de tastare sa stii ca nu am vazut, dar nu m-am concentrart prea tare sa le gasesc ^.^' Dialogul si naratiunea prefer sa nu ma leg de ele ca o fac degeaba. Descriere asa cum am zis puteai sa mai adaugi putina pe acolo ... cum faceai inainte ....
In rest mie imi place capitolul si povestea :-?? nu stiu ce as mai putea spune. Pai astept sa va d urmatorul capitol si sa nu mai fie probleme ... Pentru ca imi place cum au evoluat lucrurile 8->
Spor la scris, la inspiratie si la scoala luni -_-"

Capu Chuu'
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#58
Buna. Ti-am citit ficul si vreau sa iti spun ca imi place ideea de a face un fic in care dansul uneste destinetele. Scri curat si nu prea se vad greseli , :)) pot spune ca imi place personalitatea nebunei inganfata si are si de ce e cea mai buna la dans, si imi place si de prietena ei desi fracsu nui deacord. Totusi e ceva in acest ultim capitol care a fost prea tare cand am citti, am crezut ca esti nebuna:
"M-a luat în braţe şi m-a băgat în duş. Mi-a dat cămaşă de noapte jos şi a aruncat-o pe gresie. Si-a dat pantalonii jos, aruncându-i lângă rochia mea. A închis uşa şi a dat drumul la apă. Şi-a strecurat mâinile pe spatele meu , dându-mi drumul la sutien. L-a îndepărtat , lipindu-şi buzele de sânii mei. "

deci, camasa sau rochie?:)) si ala e nebun? mai intai se baga cu ea in dus si apoi ii da sutienul jos? e dus nam ce zice

si o mica greseala:-s
sperit- speriat
[Imagine: 2e5s776.jpg]
Din focul iubirii adunam taciuni
Ce se nasc din incandescenta ploii de soare...
Unde-a ramas visul tainic de pe maini
Schitat de priviri cu-a lor patima-arzatoare?

[Imagine: k4fa84.jpg]
Noi suntem iluzii a ceea ce este muritor, iar scena este o iluzie a vieţii.
"El nu credea in nimic, cu exceptia viciului insasi si a unui zeu viu care exista pentru singurul scop de a face posibila satisfactia fata de rau."


[Imagine: chibi_2442.gif]
Emyleene, chibi-ul lui fake_fate

#59
Capitolul 25

Vacanţa de vară a trecut aşa de repede. Oscilam între timpul petrecut cu Chris, Cezar şi Selena şi timpul petrecut cu tata. Ciudat! Tata mă exaspera. Mereu trebuia să stea lângă mine şi să aibă mereu grijă de mine. Dacă Chris nu era lângă mine, cred că ajungeam la nebuni. Oare cum era acolo? Mereu mi-am imaginat o cameră cu patru pereţi albi, acoperiţi de saltele şi un pat care scârţâie cu cearşafuri albe. Şi holurile să fie pline cu nebuni cu o tonă de fixativ în cap şi cu păpuşi. De ce mă gândesc la aşa ceva?
Era aşa de bine acasă! Dar cine ştie cât voi rămâne aici. Mă uitam la troller-ul de pe pat. Nu ştiu dacă să îl desfac sau nu. O săptămână de probă, nu? Nici măcar eu nu ştiam pentru ce. M-am împăcat cu Cezar, iar eu şi Chris ne înţelegem din ce în ce mai bine. Nu cred că ne-ar putea despărţi ceva sau cineva. Am auzit un ciocănit în uşă.
- Intră!
Uşa s-a deschis, făcându-şi apariţia fratele meu. Purta uniforma şcolii. Am uitat! Azi începeam din nou şcoala.
- Încă nu ţi-ai despachetat bagajele? Ce e cu tine Kass’?
- Mă ştii Cezar! Trebuie să mă duc să golesc cărţile de credit, apoi să văd dacă mai merită să scot hainele din valiză.
- Săracu’ Chris’! Mai bine ar învăţa să câştige câţi mai mulţi bani, altfel în două săptămâni îl aduci la faliment.
- Mda! Nici eu nu aş vrea să fiu în locul tău, atunci când Selena o să îşi dorească haine.
- Mai bine nu te-ai îngrijora pentru mine. Hai să mergem, altfel întârziem!
Am zâmbit şi am ieşit din cameră, luându-mi ghiozdanul. Ce bine că tata era în Franţa. Puteam să trăiesc liniştită. Am ieşit din casă şi m-am urcat în maşină. Abea aştept să îl văd pe Chris şi să îl sărut. Să văd ce faţă va face Monica. Şi să vorbesc cu Bianca. Deşi ţin mult la ea şi o să mă doară tare faptul că vom rupe prietenia, trebuie să o fac. Mi-am recuperat fratele. Nu îmi pot permite luxul să îl pierd din nou.
Maşina se deplasa cu o viteză mare. Nu mai aveam răbdare. Cezar mă suna într-una. Stai calm frăţioare! Nu mor înainte să îi fac în ciudă Monicăi. Am oprit motorul în curtea şcolii. Ce îmi plăcea să vin cu maşina la şcoală şi să nu merg cu autobuzu să mă cert cu babe care miros a brânză şi moşnegi comunişti.
M-am dat jos din maşină şi mi-am luat geanta. Chris stătea pe capota maşinii lui, iar Monica se fâţâia pe lângă el. În scurt timp a ajuns şi Cezar. M-am apropiat de iubitul meu, prefăcându-mă puţin.
- Monica am văzut din maşină că umbli pe lângă Christofer şi el nu prea îţi acordă atenţie. De ce oare? Înainte să înceapă vacanţa eraţi foarte apropiaţi. Ca un cuplu neoficial. De ce această răceală?
Mi-am lăsat geanta pe maşină şi m-am strecurat în braţele blondului. Mi-am pus mâinile după gâtul băiatului.
- Să fie oare pentru că eu şi el suntem împreună?
L-am sărutat pe blond, strecurându-mi limba în gura lui. Jocul limbilor noastre a început imediat. Chris şi-a pus o mână pe fundul meu, strângându-mă uşor de el. Iar cealaltă o plimba pe spatele meu. Mă muşca de buza de jos. Un tuşit improvizat ne-a întrerupt. Mi-am despărţit buzele de cele ale blondului şi am privit-o pe fată. Avea ochii înlăcrimaţi. Cezar şi Chris si-au strâns mâinile. Blondul mă strângea în braţe şi mă săruta pe gât.
- Chris! Ce se întâmplă? De ce te săruţi cu ea? De ce o ţii în braţe? Ce se întâmplă?
- Asta e! Acum cară-te! Nu am nici un chef să te văd.
Fata a plecat, începând să plângă. Patetic! Mi-am luat geanta de pe maşină. Blondul m-a luat de mână şi ne-am îndreptat spre şcoală. Am intrat în clădire, iar toate privirile erau aţintite asupra noastră. Wow! Şoc dragilor? Trebuia să vă aşteptaţi. În fond sunt Kassandra Rodriguez şi nici un băiat nu îmi rezistă. M-am despărţit de băieţi şi m-am dus în clasă. Erau abea cinci copii în clasă. Majoritatea trag chiulul în prima zi. Colegii mei se uitau la mine ca şi cum eram de pe Marte. Daniel şi Bianca stăteau în banca mea şi se sărutau. Când m-au văzut s-au ridicat de pe scaune şi au venit să mă imbrăţişeze. I-am răspuns prietenului meu la îmbrăţişare, însă pe Bianca am îndepărtat-o.
- Kass ce e cu tine? De ce nu mă laşi să te îmbrăţişez?
Mi-am lăsat geanta pe bancă şi i-am privit pe restul elevilor.
- Vă deranjează dacă ne lasaţi singuri pe Daniel, Bianca şi pe mine? Profu’ de fizică încă e în vacanţă şi nu vine la prima oră.
Cei trei s-au ridicat din bănci şi au ieşit din clasă , închizând uşa în spatele lor.
- Daniel, de azi înainte vreau să fii colegul meu de bancă.
Cei doi se uitau la mine şi nu înţelegeau ce se întâmplă.
- Kass, glumeşti, nu? Eu sunt colega ta de bancă din clasa a 5-a. Ce e cu tine?
- Poate e timpul să se schimbe ceva. De acum încolo pentru tine sunt Kassandra. Kass îmi pot spune doar prietenii apropiaţi, iar tu nu ai fost niciodată aşa ceva.
Mă abţineam cu greu să nu plâng. Nu era uşor să îi spun toate aceste lucruri. Prietenia noastră a fost foarte importantă de-a lungul anilor. Bianca s-a apropiat de mine.
- E o glumă? Ce naiba e cu tine? Ţi-au spălat creierul?
- Vrei să nu te mai comporţi ca o fraieră? Mereu m-au enervat persoanele ipocrite şi patetice.
Mi-a dat o palmă peste faţă. Daniel a venit în faţa mea şi mi-a ridicat faţa, atingându-mi obrazul. S-a întors cu faţa către iubita lui. Plângea. Să fie adevărat? Chiar ţinea la mine?
- Nu ştiu cine eşti tu şi ce ai făcut cu prietena mea.
- Noi două nu am fost niciodată prietene. În aceşti ani ai ştiut totul despre mine, însă eu nu am ştiut şi nu ştiu absolut nimic despre tine. Mereu vii prima în clasă. Niciodată nu ai vrut să vin acasă la tine, să dorm la tine. Mereu ai fost secretoasă în legătură cu familia ta.
A început să râdă. Îşi ştergea lacrimile şi mă privea. Atât pe mine cât şi pe Daniel.
- Hai să spunem lucrurilor pe nume. Mereu te-am urât! Încă din clasa I, când te-am văzut pentru prima oară. Pe tine şi pe Daniel. Mereu erai în centru atenţiei, îţi plăcea să te dai în spectacol, să te simţi mândră că eşti bogată. Ca eşti o Rodriguez. Toţi îngenunchiau în faţa ta. Mereu mediile tale erau făcute, în timp ce restul trebuiau să se dea peste cap pentru o notă de trecere. Mereu te-am detestat. În clasa a 5-a m-am apropiat de tine doar ca să pot obţine note mult mai mari. M-am folosit de tine ca să ajung populară şi să pot atrage băieţii la fel de uşor cum îi atragi tu. Niciodată nu ai fost prietena mea, deşi trebuie să recunoşti că m-am prefăcut destul de mine, nu? Familia mea e săracă. Tata a pierdut tot ce am avut înainte de a mă naşte eu. De atunci a început să bea şi să mă bată pe mine şi pe mama. Viaţa mea a fost un adevărat chin. Niciodată nu ai rezista să trăieşti aşa. Singurul tău chin e ruperea unei unghii. Habar nu ai cum e să trăieşti în lumea reală. Viaţa ta e roz, pentru că tatăl tău te-a ridicat pe un piedestal. Dar într-o zi o să cazi şi o să te loveşti tare.
Am început să râd, în timp ce lacrimile au început să mi se prelingă pe obraji. Nu îmi venea să cred că s-a folosit de mine. Însă viaţa ei îmi dădea fiori.
- Nu îmi vine să cred câtă dreptate aveau Cezar şi Chris. La urma urmei chiar eşti o curvă!
A vrut să îmi mai dea o palmă, însă Daniel a oprit-o. I-am pălmuit ambii obraji, privind-o cu dispreţ.
- Din cauza ta am trecut prin cel mai cumplit moment. Cezar a refuzat să mai vorbască cu mine, pur şi simplu pentru că eu te credeam mai mult pe tine. Bianca eu nu sunt vinovată că te-ai născut săracă şi chinuită. Fiecare are norocul lui. Dar nu trebuie să distrugi fericirea altor persoane, doar pentru a te simţi tu fericită. Pe mine mă poţi despărţi de Cezar, de Chris, de Daniel, de tata, însă când mă întorc acasă , mă întorc în patul meu plin de puf şi la viaţa mea roz. În timp ce tu rămâi cu acelaşi tată bătăuş pe care îl urăşti. Poţi distruge viaţa altora, însă tu tot cu viaţa ta de rahat rămâi.
- Ce bine îmi pare că te-ai certat din cauza mea cu boul de Cezar.
Asta a pus capăt la toate. L-am împins pe Daniel şi mi-am înfipt mâinile în părul ei. Am trântit-o la podea şi am început să o trag de păr. Încerca să mă îndepărteze, însă nu putea. Am auzit numele lui Chris şi Cezar. Daniel vorbea cu ei la telefon, în timp ce eu mai aveam puţin şi o cheleam pe curvă. Îi dădeam palme peste faţă, iar vaca mi le returna. La un moment dat s-a pus peste mine şi a început să mă tragă de păr. Daniel încerca să ne despartă, însă nu prea reuşea. Uşa s-a dschis şi am reuşit să îl văd pe Chris şi Cezar. Cei trei ne-au îndepărtat. Chris şi Cezar mă ţineau în braţe , în timp ce Daniel o ţinea pe Bianca. Era ciufulită destul de tare. Săraca!
- Eşti o curvă Bianca. O adevărată curvă. Sper ca Daniel să te părăsească şi să rămâi singură aşa cum trebuia să fii întotdeauna.
Cuplul a ieşit din clasă, lăsându-mă singură cu fratele şi iubitul meu. Lacrimile se prelingeau pe obrajii mei. Cei doi mi-au dat drumul, iar eu am căzut în genunchi. Mă durea atât de tare. Faptul că Bianca s-a folosit de mine. O iubeam! Era sora pe care nu am avut-o niciodată. Pe care mi-am dorit-o mereu.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#60
Kida >:D< ai venit cu nextuuu ...

Pai imi place foarte mult, dar inainte de toate pun avertizare la comul meu: "Daca spun ceva necugetat va rog sa-mi spune-ti nu am dormit 36 de ore si cred ca se explica, sau daca nu macar incercati"
So deci imi place mult de tot. Nu stiu sigur de ce dar imi place. A avut ceva aparte, este posibil sa fie din cauza intamplarilor : - ?
Descrierea => mi-a placut dar poti sa mai accentuezi putin sentimentele personajelor principale.
Naratiunea => nu ma leg de ea
Dialogul => a fost dragut, se mai vedeau putin sentimentele personajelor in el.
Actiunea => nu mi s-a parut foarte grabita ^.^
Greseli de tastare / gramatica => nu am vazut, da la cat de somn imi e nici nu stau sa ma uit.

Pai vreau nextul [cand poti ca de acum a inceput scoala etc] si sper sa fie foarte foarte dragut 8 - >
Si cam atat am eu de spus ...

Capu Chuu'
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)