Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cu ce personaj din anime semanati?

#61
Cred că cel mai mult semăn cu Rukia. S-ar putea spune că am o personalitate duală la fel ca ea (you know, Chappy and Rukia).

Cea mai mare parte din timp sunt inocentă, la locul meu, politicoasă; sunt foarte hiperactivă, sar peste tot, țopăi, pun întrebări tâmpite, dar care totuși au sens (Voltaire zicea să judeci un om după întrebările pe care le pune, mai degrabă decât după răspunsurile sale xD ), râd mult și din orice, sunt gălăgioasă, mănânc multe dulciuri, sunt aiurită, aeriană, împiedicată. That was all for my Chappy side.

Now for my Rukia side. Am momente când sunt arogantă și mă enervează toată lumea. Atunci ori țip și gesticulez, ori nu mai bag pe nimeni în seamă, ori sunt cea mai sarcastică persoană ever. Față de anumite persoane mă deschid foarte greu, astfel că cineva zicea că sunt rea, dură, dark și că bag oamenii în sperieți (merita tipa, iar eu mă amuzam teribil „chinuind-o” xD ). Nici pe departe, sunt foarte cheerful. Țin mult la prietenii mei și uneori devin gânditoare.
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~

#62
Eu semăn cu Kikki din '' Mew Mew Power '' .
Sunt mai nebunatică , energică , mă împiedic foarte des , mă caţăr mai rău ca o maimuţă pe unde apuc . Bine , asta nu înseamnă că fac asta oriunde şi oricând .
Mă zbengui fără oprire , caut distracţie , sunt prietenoasă , amabilă , cred .
Şi cum spuneam , E N E R G I C Ă , şi de neoprit 24 . Eu vreau să fac pe toată lumea să fie happy , dar nu mereu îmi reuşeşte
Spun lucruri fără sens , sau întrebări fără sens 21 21 Dau răspunsuri idioate , dar şi când mă apucă ... Nu mai scapă nimeni viu din ghiarele mele X______X'' .
Şi , mai am momente , nu mereu , când sunt inocentă şi gânditoare . Sau , pierdută , absentă mintal .
4
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#63
Tsunade-credetima.ma apuca nervi foarte rar,de doua ori pe an,dar pentru binele omeniri FUGITI CAT VA TIN PICIARELR:grr:
Sakura-in general sunt sociabila si nu obijnuiesc sa judec persoanele(nu stiu daca am ales cel mai potrivit personaj)
Kikyo(Inuyasha)-eu de fel am momentele mele in care as vrea sa fiu putin singura prntru a ma reculegeingerZuppy03


#64
Shuichi ->
Copilaroasa, niciodata cu capul pe umeri, visatoare, amuzanta, curioasa, sentimentala, cu o moaca de catel (atunci cand vreau, in general, arat de parca as vrea sa te ucid si sa iti mananc organele or maybe I have my moments), energica (rareori. . . atunci cand fac anumite lucruri sau cand sunt in toanele mele).

Yuki Eiri ->
O placere pentru a scrie.
Rece, dura, care nu isi exprima sentimentele prin cuvinte, imprevizibil, gandindu-se la mantia creata din iluziile vietii, cu un trecut ce il marcheaza si in prezent si nu vrea sa il uite.

Cam atat . . . ideeile vin si pleaca, iar momentan m-au abandonat.

[edit] MOTHERFUCKER, acum pot sa ma exprim prin cuvinte. Scris. Mai mult scris.
Whatever.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#65
Cred ca seman cu mai multe personaje, nu neaparat cu una. Pot sa spun ca seman oarecum cu Kagome, dar doar la o parte din personalitatea ei ma regasesc si eu. Apoi, mai pot sa zic ca seman putin si cu Hanabi Ozora din H3 School, in sensul ca am uneori tendinta sa ma grabesc si vreau sa-i ajut pe cei dragi mie, dar pot foarte bine sa o dau si-n bara, cand gresesc. Seman si cu cea din Kaichou wa Maid-Sama putin, dar si cu Yuuki din Vampire Knight 21
Mnoh, mai multe 24
[Imagine: mboi6o.png]

#66
N-as putea spune exact, dar cel mai mult seman cu L (Lawliet) din Death Note deoarece imi place sa fiu ascuns de lume, calculat si nu ajung la IQ-ul lui dar sunt foarte inteligent in situatii limita. Imi plac dulciurile multeee, imi place sa ma imbrac comfortabil si nu dorm prea multZuppy06.Insa in anumite situatii pot deveni o companie neplacuta si enervant peste limita:stress:!

#67
Pai nu stiu sigur... let's see...
Cred ca ma aseman cu Renee din ''Mew Mew Power'', la atitudine i mean, cause sometimes i use kind of ... words, uneori prea dure, indiferente ; meh. Hmm dunno...

#68
Sa zicem ca exista o asemanare cu Maka Albarn. Autoritara, incapatanata, corecta, ce mai? Pe langa asta, e si foarte competitiva. Sunt extrem de competitiva, mai ales la scoala, nu suport sa fiu batuta, mai ales ca nu stiu sa pierd deobicei. Amandoua nu stim basket... si mai e lovitura cu cartea. Tehnica mea preferata la scoala. E cam singurul caracter din vreun anime in care ma regasesc cat de cat.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#69
Pai, eu in unele cazuri seman cu Sasuke(din animeul Naruto), pot fi rece si tacuta ca el 4, doar asa e el nu?
Alteori reusesc sa seman cu Rukia(Bleach) si imi place si mie sa desenez e un hobby placut sa zic asa b-), sunt uneori superioara alea alea 8 4

#70
Edit: Acum mi-ar fi mult mai greu să mă împart între multitudinea de personaje care ar putea să mă definească. Ah, that'd be so hard.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Breakout Anime News: Nihonomaru anime&manga Database! ellymate 0 5.245 15-09-2013, 01:34 PM
Ultimul răspuns: ellymate


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)