Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Copilă într-un univers paralel

#1
dfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.

#2
Hmm... foarte interesant, iar tema pe care ai ales-o se potriveÅŸte.
Însă un lucru nu prea îl înţelegi tu: un copil care nici nu are măcar un an nu are cum să poată să ia o şapcă mai amre în mânuţe plus că un copilaş de o astfel de... ce vârstă, că nu are, câteva luni nu prea poate fi scos de acolo până ce nu are starea de sănătate sau fizică stabilă, echilibrată sau ceva de genul. În fine, totuşi a fost emoţionant, chiar mi-a plăcut, iar finalul m-a bucurat la extrem.
Ai conutrat bine anumite senzaţii pe care le avea, inconştienţa ei şi altele.
Hmmm.... nu prea am mare lucru de spus, aştept să vi cu un alt one-shot, ca să mă lămuresc mai bine în legătură cu toate. Şi te sfătuiesc ca tot aici să postezi, fiindcă nu prea are rost să deschizi la fiecare one-shot, thread.


Scuze dacă nu am avut multă critică, dar poate data viitoare când am să văd mai multe am să las, depinde şi de cum scrii sau cum te formulezi, te exprimi, etc...

#3
Helloooo!
Cum sa nu dau eu comm-uri ;)
Asa deci..cred ca este cel mai emotionant capitol (pana acum)
Saracutza de ea...sa stea in incubator tot timpul,trist.
Mi-a placut cum ai descris dar ceva ce nu inteleg...cum putea sa i-a seapca tatalui ei daca nu era prea stabila,totusi avea cateva luni nu? Dar totusi a fost superb capitolul :x
Si sa ma anunti si pe mine cand vine next-ul,te loooog dulce dulce ca o bombonicaa !
Scuze ca nu prea cine stie ce comm-ul dar la cate teme ne dau astia...mai bine mi-as pune alt creier:))
Hai ca te las,spor la scris si multa imaginatie !
Pwp:*
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#4
Buna.
M-ai rugat sa vi si am venit.
Dar fac asta doar cu o conditie. Sa-mi comentezi si tu la un fic de al meu :D .

Deci sa revenim.
A fost destul de interesant, pot sa o spun. Nu am mai citit ceva de acest gen. Dar e bine.
Tema, ce pot sa spun. Destul de unica, cred. In fine. Asta pot sa-ti spun, deocamdata.

Am sa ma mai uit si la alte creatii ale tale!
Pana atunci...

Ciao
Freedom is power!
And I can use that power!

#5
incep prin a-ti spune ca as fi vrut sa gasesc ceea ce am gasit aici si in poeziile tale... sentiment, aproape ca m-ai facut sa plang, daca nu ar fi oboseala si durerea de picioare care ma pastreaza intr-o stare de mila doar pentru propria persoana :))
acum, ma surprinde sincer ca ai reusit sa incadrezi atat de multe in asa putine randuri: actiunea, sentimentele, descriere...
ai avut anumite fraze si cuvinte care mi-au transmis profunzime
iar titlul se potriveste de minune, desi nu mi-a placut sa-l gasesc cu o negatie inainte in ultimele randuri, parca ma lasat rece, i-a stricat din aerul ala de la inceput, din drama...
oricum, e o idee buna care atinge cu usurinta pe aproape oricine
as fi vrut sa-mi spui si daca esti la inceput, atat de one-shot cat si la poezie, mai ales ca daca e asa poate am fost prea dura cu tine... pentru ca te-ai descurcat bine :P
4

#6
N-am să-ţi las un comentariu lung, pentru că, ei bine, sunt destul de obosită, dar am să-ţi spun părerea mea. De asemenea, ţin să-ţi spun de acum că nu am citit celelalte comentarii, aşa că dacă cumva se reptetă ceva, îmi cer scuze.

Îmi place ideea, e foarte frumoasă, originală, ceva la care chiar nu mă aşteptam ... Mi-a plăcut cum ai descris, sincer; poate că, în alte împrejurări, lucrarea ta m-ar plictisit, mi-ar fii dat o stare monotonă, mi-ar fii schimbat total mood-ul, dar acum, când am citit, mi-a plăcut. A fost îngheţata de ciocolata pe care nu am voie s-o mănânc de la răceală. Da, cu siguranţă asta a fost; aş putea spune chiar că "mi-a picat bine". Mi-a scârţâit treaba cu şapca, care, pe cuvântul meu, că nu prea se potriveşte în peisaj. Ideea era că fetiţa aceea, sărăcuţa, care era "condamnată" la a sta în incubator, care nu se putea mişca cum trebuie, reuşeşte să ţină o şapcă în mână. Dacă era vorba de o şapcă normală, poate că treceam cu vederea, dar având în vedere că tu ai menţionat că nu e vorba de o şapcă oarecare, uşoară şi aşa mai departe, ci de una de şef de post, care e clar că are o anumită dimensiune şi greutate, ceea ce o face puţin cam imposibil de ţinut de un copil de o vârstă aşa de mică, abia scos dintr-un incubator. Dacă ar fii fost fic, ţi-aş fii reproşat că ai grăbit acţiunea, dar în cazul de faţă, a fost bine.
Ce să-ţi mai spun ? Per total am spus tot ce-am avut de spus.
Aştept şi alte lucrări, pe care sper să le postezi în acelaşi topic - adică nu ar avea sens să faci mii de topicuri -. Spor la scris şi multă imaginaţie !
Lasă-mi un comentariu la profil/dă-mi un pm când mai postezi, vreau să văd dacă apare vreo schimbare în felul tău de a scrie şi tot aşa.
Mult succes în continuare ! >:D<

#7
Mi-a placut proza mai mult decat poeziile. Subiectul a fost original, adica cel putin eu nu am mai citit o descriere a unei asemenea intamplari care sa fie atat de detaliata. Loc de imbunatatire este dar a fost foarte bine cum ai scris...nu stiu cum sa explic ca sa intelegi si tu :)) Depinde la nivelul la care vrei sa ajungi. Daca ar fi fost un concurs sau ceva de genu( cu mai multe pretentii) ti-as fi dat un 7 dar in alte conditii ti-as fi dat un 9-9'50.
"Micuţa neştiutoare pur şi simplu îi priveşte pe cei doi şi, involuntar, schiţează un zâmbet atât de juvenil şi inocent"-asta e fraza care mi-a placut cel mai mult, nu stiu de ce dar cred ca a ajuta la aceasta si imaginea care mi-am format-o in minte.
Sper ca data viitoare sa vi cu o tema mai greu de abordat, cred ca te-ai descurca si ar fi o metoda mai buna de a-ti imbunatatii scrisul.
Si ca sa nu uiti te rog din nou sa ma anunti cand postezi ceva nou.

#8
dfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.

#9
Mersy ca m`ai anuntat draga mea:*!
So...ce capitool si asta a fost trist.M`am inselat cand am spus ca primul capitol este cel mai trist...:mean:
Deci mie mi se pare sau chiar asa este!? Capitolul asta a fost oarecum ca si o poezie,unele cuvinte rimau cu altele,totul pare asa..grabit,nu stiu daca mi-a luat 3 minute sa il citesc :)) probabil din cauza rimelor sau nu stiu dar m-ai lasat...gen- :no: bine,cam asa ceva:))
Sa inteleg ca fata despre care este vorba in acest cap. e fetita aceia din cap. 1 nu? :-? hmm interesant.
Mama dar totusi cum a putut sa o bata pana aproape a omorat`o sh totusi zice ca o iubeste? o_o Al naibi ce este:-w care o fi ala:)) Asaaa...
Cam atat am vrut sa spun...sa ma anunti si data viitoare daa?
Spor la scris si muuuulta inspiratieee :x
Bye!
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#10
Degeba - Degeaba
Ochii mi se umplu de lacrimi, plâng. - Asta ar fii arătat mai bine aşa "Ochii mi se umplu de lacrimi. Plâng."
Atunci eu de ce îl las să-mi facă asta ? De ce ? Trebuie să ripostez. - "Trebuie să ripostez !", am pus semnul exclamării acolo, pentru că până aici ea-şi pune diverse întrebări cu o urmă de disperare, iar aici arăţi, mai departe, hotărârea şi disperarea ei. Adică nu zice "Trebuie să ripostez.", că aşa e ca şi când ar da din mână a nepăsare şi-ar zice "voi riposta cândva", zică "Trebuie să ripostez!", acum, în momentul de faţă, deoarece ea nu mai suportă situaţia. Am dreptate ?
Ai abordat o idee interesantă, pentru că, aşa cum probabil ştii deja, scene din acestea sunt foarte, foarte multe, poate chiar prea multe, şi în "viaţa reală". E păcat, aşa cum ţi-ai încheiat şi tu lucrarea, că femeile se lasă batjocorite din dragoste, că se lasă torturate şi poate că mulţi le vor condamna, este? Că de ce stau lângă ăia dacă le fac rău şi tot aşa şi spunem toţi că nouă niciodată nu ni se poate întâmplă; ba se poate ! Şi încă cum ! Probabil că atunci când iubeşti îţi este de ajuns un minut în care să pară că te iubeşte şi restul de timp rămas este pentru el, pentru a face ce vrea el, cum vrea el şi tot aşa. Anyway, nu vreau să mă întind acum, aici, să dezbat asta, dar te felicit pentru ideea abordată !
Ai locuri în care faci propoziţiile prea scurte şi asta devine supărător; mai foloseşte o virgulă ceva, că nu te costă. ;;]. În rest e totul bine, mi-a plăcut şi descrierea, poate că mi-ar fii plăcut să fie mai lungă lucrarea, iar acţiunea ar fii fost mai bine "întinsă", căci în cazul de faţă pare puţin grăbită.
Aştept şi alte lucrări. Baftă-n continuare, hun' ! >:D<



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Singur in univers Dimasika 0 2.214 14-07-2013, 03:44 PM
Ultimul răspuns: Dimasika
  Un univers paralel clau_the_uniq_girl 2 2.641 18-05-2009, 04:51 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Copilărie Blestemată Phantom of the Opera 5 2.951 09-11-2008, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Kali?!


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)