Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chiul si Absente

#1
Chiuliţi aşa ' i ? Trebuie, adică mă gândesc că unii au absenţe pe ici pe colo şi nu vă numiţi sfinţi. Eu personal am avut 19 pe primul semestru ditre care 18 au fost motivate. Ei bine toate au fost chiul dar a considerat diriga ca e mai bine să lase măcar una să nu pară a fi motivate pe ochi frumoşi. Mi le-a motivat că sunt raza de soare a clasei cică aşa că e evident că ţine cu mine dat fiind că sunt o elevă importantă în colectiv, cel puţin ea aşa crede după ce că mă cheamă peste tot la concursuri şi faze de genul mai ales la alea de desen.
Pe al doilea semestru al avut 12 absenţe. Tot mi le-a motivat.
la 10 absenţe se scade un punct la purtare but eu sunt extra norocoasă.
-

#2
Pff, cred că nu există persoană ( aici vorbesc de ăștia de generală și cei de la liceu ) care să nu fi chiulit măcar o dată. Prima dată am chiulit la începutul clasei a 6 - a, de la o oră de tehno. Nu învățasem și nici nu aveam chef de mecla profei. Și am chiulit cu bff. Apoi am tot început cu chestii ușurele ( gen desen, sport and stuff ) și am ajuns să chiulesc de la matematică o dată. De la engleză nu am curaj să chiulesc că diriga m`ar omorî de vie.
Pe primul semestru am avut cinșpe absențe și pe al doilea treizeci. Oricum, am pus`o pe mama să mi le motiveze și gata. Am scăpat. La noi se motivează dacă aducem hârtie de la părinți. Noi chiulim în draci, dar profii cred că ' nu ne simțim bine '. Deci putem chiuli fără să ne doară undeva. : ]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#3
Citat:Pff, cred că nu există persoană ( aici vorbesc de ăștia de generală și cei de la liceu ) care să nu fi chiulit măcar o dată.

Ba da, eu sunt una dintre ăia care nu au chiulit niciodată. (sau mă rog, odată am plecat toată clasa după teza unică, dar asta nu se pune la ce discutăm noi aici)
Pe bune, și nu zic asta că mă cred mai interesantă sau că mă dau mare.Pur și simplu nu am chef să dispar de la ore și apoi să recuperez o lecție sau altceva care putea fi interesant, mai știi?Mi se pare aiurea.Și în plus nu am curaj să fac așa ceva.Mai ales de una singură :]]

#4
Interesant topic.Da am chiulit de cateva ori,da am noroc ca matusa mea e diriga si nu ii spune lu mama cand chiulesc e super,deoarece sunt o eleva importanta in clasa aia,si particip la multe concursuri diriga imi motiveaza imediat absentele.Si la mate pot spune ca am un noroc foarte mare deoarece varul meu de 32 de ani e proful meu de mate si chiulesc in draci de la mate si niciodata nu mi-a zis nimic.Deci pot spune ca sunt foarte norocoasa.Pe semestrul 1 am avut 10 absente dar mi le-a motivat diriga si pe semestrul 2 am avut 18 cele mai multe pe la mate,dar am scapat ca mi le-a motivat diriga pe 14 ca daca mi le motiva pe toate incepeam profesorii sa bage de seama.
[Imagine: j5atg3.png]


#5
Nici eu n'am chiulit vreodată . Am plecat de la ore când au plecat şi restul , asta de cele mai multe ori , la ultimele ore . Adică , la desen , chimie , religie şi sport . Orele astea nu s'au prea făcut la noi şi de cele mai multe ori , ne'au lăsat să plecăm sau s'au rugat magnificii mei colegi şi i'au lăsat să plece . Am rămas doar odată singură cuc cu profa de desen , pentru că îmi place ora ei şi voiam să termin ce îmi propusesem pentru un desen . Deci , de chiulit , aşa cu intenţie , nu am făcut'o vreodată .
Absenţe am avut destule , pentru că m'am îmbolnăvit , mai ales anul ăsta , într'una . Mai ales din cauza programului meu , mi se făcea rău foarte des şi mama nu mă mai lăsa să merg la ore . Plus că bunica s'a îmbolnăvit şi a trebuit să lipsesc ca să stau cu dânsa . Pe semestrul întâi am avut puţine absenţe , dar pe al doilea am avut vreo cincizeci , dar le'am motivat . Anul ăsta o să fie uşor , din moment ce voi învăţa dimineaţa , so nu cred că voi mai lipsi . Şi'aşa , până în a V a , abia că aveam zece absenţe .

#6
Absenţe ? :]] Hehe, am o tonă, dar toate motivate. For example, anul ăsta n-am mers niciodată la ora de civică pentru că nu mă interesa. Doar la finalul anului m-am dus ca să le spun 'adio' amicilor şi să văd ce note am la această 'minunată' materie. Profa zicea că eram un elev nou, dar m-a crezut imediat ce a văzut că eram eu. En fin, mi-a pus doi de 10 pe degeaba şi am trecut cu brio. În primul semestru, tot la civică n-am fost deloc, dar m-am rugat de diriga - care mă adoră - să-mi pună doi de zece din burtă. :]] Hehe, şi aşa am trecut. În primul semestru am avut vreo patruzeci şi cinci de absenţe, dar toate motivate - căci diriga mă adoră <3. Plecam de la ore, prefăcându-mă că sunt bolnav or stuff şi profii mă credeau una două. De obicei, chiuleam de la ore precum : civică, ofc, tehnologie, chimie, desen, muzică. Mda, de la sport nu chiulesc fiindcă-mi place. În al doilea semestru, am avut vreo şaizeci de absenţe motivate fiindcă nu am mers în primele săptămâni de şcoală ori că-mi era lene, ori că plecam de la prima sau a doua oră. Şi în ultimele două săptămâni de şcoală nu mai mergeam căci n-avea nici un rost :]] . Nu se mai făcea nimicuţa la şcoală.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#7
Waa, sa nu care cumva sa va treaca prin cap sa intrati la liceu de arte, ca intrati in scoala, si nici ca mai iesiti, mai ales cand este directoarea in cladire, cand este in celalalt sediu, mai merge, dar in rest nu.
Oricum, eu in I - IV nu am avut nici o absenta, pe atunci nici ca ma imbolnaveam. :]]
Din a 5a am inceput eu sa mai chiulesc, dar la materii mai usoare, gen sport, desen, tehno etc.
In a 7a cred ca am chiulit cel mai mult. :]] Pe primul semestru am avut vreo 40 de absente, cu greu motivate si alea ca dirigamea de mate era taaaare proastra, ii aduceam scutirile si ea zicea ca nu sunt bune ca nu stiu ce bla bla , ma rog, a ramas bortoasa si am scapat de ea. [ adica gravida ] Stiu ca au ramas nemotivate vreo 5-6 ca n-am stiu datele in care erau, si nici nu mi le spunea, a dracu profa. :]]
Si pe semestrul 2 tot cam ... 40 de absente am avut si mi le-am motivat pe toate, cu exceptia uneia la civica, am chiulit odata si m-am duc la ora de fizica a unei prietene de-a 9a, ce am mai putu sa rad si atunci :]] , revenind la absenta, i-a spus un sifonar profei ca am chiulit si mi-a pus o absenta care nu se poate motiva, nici nu stiam ca exista asa ceva 22 in fine, diriga nu mi-a motivato si am ramas doar cu una.
Poate ca la anu' o sa fiu mai cuminte, sau nu, depinde si de profesori. 65
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#8
Nu am chiulit până acum decât la ora de sport de câteva ori, şi nici nu cred că
am fost trecută absentă =___= Măcar dacă era ceva interesant la ora aia, da'
profu pleca pe ici colo şi fiecare era de capi' lui + că după şase ore de stat în
bancă şi vreo câteva teste, nu-mi ardea să îl mai suport pe profesorul de sport.
Cele mai multe absenţe le-am avut în clasa aIVa , când am fost bolnavă rău, în
rest nu am vrut să chiulesc, că eu eram "tocilara" clasei e_e De unde până unde?
Numa' corigenţii chiuleau şi apoi la teze şi la examene îţi trăgeau foaia de sub mână.

#9
In I-IV nu cred ca am avut nicio absenta . De fapt , cred ca nu am avut nicio absenta pana in clasa a saptea . Atunci a fost prima oara cand am fost si noi o clasa normala si unita si cica am chiulit in masa de la civica . Am spus "cica" , pentru ca noi aveam impresia ca au plecat toti , cand de fapt au ramas vreo 6 in clasa . Le-a pus cate-un 10 din burta >.< .
Si in a saptea atat . In a opta ni s-a dezvoltat spiritul de chiulangii . Sportul il aveam prima ora , deci nu ma duceam . M-am dus la sfarsitul primul sem in ultimele 3 ore ca nu aveam nicio proba data , iar pe al doilea mergeam la ora , dar stateam in vestiar si profa nici nu ma vedea . Mi-a pus doua note din burta O.o' . In rest absente nu stiu daca mai am . Noi cand chiulim chiulim toata clasa si in ultimele vreo 3 luni de scoala am inceput sa chiulim cat pentru tot gimnaziul . La inceput de la ore gen engleza , desen , sport , latina , iar apoi de la romana . Bineinteles ca prima oara s-a suparat profa , dar apoi s-a obisnuit si luni venea doar sa vada daca suntem in clasa , chiar daca stia ca nu suntem . Daca chiuleam asa nu ne puneau absente . Diriga nu ne zicea nimic chiar daca profii se plangeau mereu de noi . Ne certa numai cand ramanea cate unul in clasa . In rest ne spunea : Ma , voi faceti ce vreti , plecati , toti daca plecati , eu nu v-am vazut , n-am stiut nimic . Si nu spunea nimic . Normal , doar pleca si dansa cu o ora mai devreme acasa . La mate n-am chiulit niciodata , pentru ca stim de ce e in stare proful . Absente nu pune niciodata , nici daca esti absent de zi , nici daca chiulesti , da' si cand te prinde la ora ce-ti face . Deci mai bine nu .
Si tinand cont de faptul ca directoarea mare preda la noi la clasa si adjuncta ne-a fost invatatoare , cand era adjuncta in scoala dupa masa se ducea la gardian si-i spunea "Vezi ca vor 8C-u sa chiuleasca , sa nu le dai drumuuu !!!" . Si normal , stateam la ora .

#10
Chiul chiul chiul...Am chiulit, dar nu am facut absente cu tona. In generala m-am mutat in clasa a sasea la o alta scoala.Acolo toti ma considerau tocilara pentru ca aveam numai note mari, insa cand au vazut ca ma apuc sa chiulesc de una singura si-au pus semne de intrebare 21 Oricum,orele la care lipseam eu erau: mate, romana, si istorie, pentru ca profii erau prea cicalitori sau pentru ca nu aveam chef de ei in ziua aceea. Oricum nu imi puneau absente ptr ca eram "elev model" si stiau ca recuperez lectia.
La liceu s-a schimbat foaia: lipsesc numai la sfarsitul anului si nici atunci. Pur si simplu am niste profi prea de treaba ca sa mai fac asta, deci nu se merita sa-mi pierd timpul degeaba. Daca, in caz extrem, e sa nu pot sa suport o ora, ma duc in sala de sport si ma joc acolo cu baietii. En fin, aici absentele se motiveaza mult mai greu ca la generala. Cea mai simpla modalitate este aceea de a scoate scutiri 22 cu cerere de la parinti nu se poate pantru ca drumul ptr a le motiva este prea lung.( trebuie sa treaca pe la directoare, care e toata ziua plecata pe la secretariat cu cafeaua ei bla bla ) Deci... m-am cam lasat de acest sport 21
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)