Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Centrul de inregistrare personaje

#11
Numele rpg-ului din care face parte: Cronicile Walonne
Numele personajului: Kid (porecla) Reacrow (prenume) Epic (nume de familie) al Mortii (numele clanului in care a crescut: Moartea) si Pacatului (Numele aliantei din care face parte: Pacatul) din Gradina Edenului (originea sa)
Varsta personajului: 31499501303 de la (prima) nastere, 19 in corpul actual
Genul personajului: masculin
Descrierea fizica:
Parul il are alb, cand nu-si foloseste puterile (imaginea 4), dar cand si-le foloseste parul lui poate avea orice culoare. Ochii, fara puteri albastrii ca lacrima cerului, un albastru transcendental, iar cand si-le foloseste au culoarea rosie, exceptand cand este nervos, putand avea culoarea galbena, sau pot fi de un alb pur (imaginea 7), iar corpul lui normal pare mic si firav, dar este foarte rezistent, iar ranile se vindeca de la sine, in cateva secunde pana la cateva minute (daca-l feliaza cineva, la propriu); deasemenea, in cazul in care este facut bucatele, iar bucatelele "pleaca" in directii diferite, isi poate schimba corpul, astfel incat toate bucatile sa se intoarca la "el", fara nici o impuritate. Deasemenea, in cazul pierderilor de memorie, ori de personalitate, poate deveni, la propriu, alta persoana...
Cateva imagini reprezentand cum (ar putea) arata:
1 2 3 4 5 and when he gets angry: 6 (in stanga imaginii 6, adica umbra vie) 7 8 9 10
[Imagine: tumblr_static_shiro.gif]
[Imagine: jqZT0Jp2edSh8.jpg]
[Imagine: gothic-anime-post-apocalyptic-assassin-f...-44401.jpg]
[Imagine: 01%20%286%29.png]
Descrierea morala:
Calm de n-ai vazut asa ceva, dar cand se enerveaza, literalmente, ala-i momentul sfarsitului tau si inceputul durerii tale. Ii este destul de greu sa retina persoanele noi, care nu ies in evidenta suficient de mult incat sa merite sa le retina. In general, respecta si de multe ori este respectat, mai ales de cei (prea) puternici. De multe ori, trece nestingherit printr-un razboi, fara a fi atins macar, insa uneori i-se mai face mila si opreste razboiul (nici un supravietuitor, in afara lui). Poate fi un cavaler, o persoana milostiva (a adoptat cateva persoane) dar si un tiran, la nevoie.
Istoric:
Fost candidat la titlul de reprezentant al aliantei din care face parte (a fost respins din a reprezenta Pacatul, deoarece nu lasa supravietuitori) si fost reprezentant al clanului sau (a reprezentat Moartea suficient de mult incat sa fie cunoscut de elitele Iadului, fost locuitor al Gradinii Edenului, expulzat dupa ce omul a pacatuit, deoarece a privit toata scena (n-a ajuns la timp sa-i opreasca), a trait multe vieti in Iad, cateva in Rai si destule pe Pamant. Adoptat de familia Epic, dupa ce aproape l-a asasinat pe capul familiei, cand a incecat sa-l atinga, acesta a dobandit cunostinte inimaginabile despre orice.
De-a lungul vietilor, a adoptat cateva persoane, printre care o domnisoara care mai avea nevoie sa fie cateva zile intr-o familie destul de puternica, pentru a-si termina studiile, niste copii care, la ordinul lui, au intors jumatate din Iad cu susun-n jos, cautand ceva si o fetita, care si-a vazut tatal omorat din cauza datoriilor, fetita care a ajuns sa fie cunoscuta drept "The Queen of Pleasure" (Regina Placerii), pentru placerea pe care o simte cand omoara sau chiar si cand face lumea sa sufere... daca nu e provocata poate fi confundata cu un inger (chiar a ajuns in Legiunea Ingerilor, dar s-a retras, catre o viata mai linistita (unde se poate antrena in liniste cu cele mai periculoase animale), viata pe care nu vrea sa o paraseasca).
A ajuns pe pamant, din intamplare, cand cineva a incercat un nou tip de atac, care nu i-a reusit, ajungand pe Pamant, unde a incercat sa supravietuiasca singur, pana a dat peste altcineva care poseda puteri si care pare a fi suficient de puternic incat sa-si poata lasa garda jos (chiar daca, fie si inconstient, nu e niciodata cu garda jos, nici chiar mort, putandu-se reintoarce la viata).
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Centrul de inregistrare RPG Lia 6 5.909 07-04-2013, 08:38 PM
Ultimul răspuns: Costin
  III. Centrul Orasului: Prieteni? Niska 9 5.049 05-08-2012, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Fisa de inregistrare. Niska 0 2.807 29-01-2012, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Niska
  Inregistrare Personaje Miranda. 14 10.410 05-01-2012, 06:51 PM
Ultimul răspuns: Xpt1


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)