Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Iti faci personaj ?
Mi-am facut
100.00%
1 100.00%
Nu-mi place ideea, nu imi fac.
0%
0 0%
Nu-mi place rpg.
0%
0 0%
Total 1 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Inregistrare Personaje

#1
Cum se face :

Nume:
Varsta: de la 15 pana in 18 ani
Istorie:
Personalitate:
Putere: aveti voie doar noua tehnici... daca controlati un element nu se pot pune decat doua... daca doriti un al treilea element trebuie sa poata realiza o singura tehnica. ( puteri sa le asezati cum vreti: una sub alta, in rand, pe clasamente, dupa intensitate )
Insatisare: descriere sau poza
Cum arata cand lupta: descriere sau poza
Semnul: nu trebuie neaparat ca in poza aleasa mai inainte sa se vada acest simbol.


Acum eu:


Nume: Miranda del Rost
Varsta: 18 ani
Istorie: Este fata directorului, din aceasta cauza are puterile cele mai bine conturate, dar un caracter delasator. Pentru ea tatal sau a fondat scoala.
Personalitate: Este o persoana foarte rea, minte foarte des si cand trebuie isi santajeaza si propriul tata. Mama sa a divortat de tatal sau acum cinci ani. Nu are prieteni, crede ca nimeni nu se ridica la rangul sau asa ca nu-i baga in seama. Este mereu in pas cu moda, iar pentru a arata cel mai bine le impune celorlalți elevi sa poarte uniforma, dar ea se imbraca cum vrea ea. Asculta muzica si ii place foarte mult, are voce si canta la : chitara, pian, flaut, tobe, nai si vioara. A mostenit de la mama s-a un lantic cu o cruce ce se transforma in sabie.
Putere: Poate:
Elemente: apa, aer si fulger ( controleaza cu ajutorul mintii orice fier )
Se poate transforma intr-un robot avand: viteza foarte mare, puterea de-a distruge si se poate vindeca foarte repede.
Sunet: cand canta la un istrument invoaca trei oameni care fac ce cere ea, in momentul in care danseaza provoaca leziunii celui ce o priveste si cand canta cu vocea realizeaza vibratii puternice
Insatisare: http://4.bp.blogspot.com/-5FHpxPYLhcE/Ta...20-877.jpg
Cum arata cand lupta: http://2.bp.blogspot.com/_x3UBve_gte0/TQ...rl%2B2.jpg
Semnul: http://3.bp.blogspot.com/_EnWiqUZouWQ/TC...oo-art.jpg aflat pe langa ochiul drept


Eu o sa fiu personajul negatic, pe mine o sa trebuiasca sa ma aduceti de partea binelui, asa, ca sa facem o poveste mai interesanta.

#2
Interesant, deci e randul meu acum.

Nume: Dayane Kiroichi
Varsta: 18 ani.
Istorie: A stat mereu in umbra surorii sale. Niciodata nu a fost tratata ca o persoana matura, fapt care a facut-o sa plece de acasa la 15 ani. Obisnuia sa se antreneze cu Yoko, sora ei.
Nu are prieteni, isi petrece timpul in singuratate. Ii place sa atace miseleste fara sa ii pese daca poate muri. Intodeauna si-a dorit sa stie cum e sa fii fericita, cum e sa iubesti si sa aiba prieteni. Ii place sa ii protejeze pe cei care sunt in pericol.
Personalitate: E distanta, nu are prieteni. Timpul liber si-l petrece dand ajutor celor care au nevoie. Este timida. Se enerveaza repede.
Putere:
1. Are abilitati speciale in vindecarea ranilor.
2. Este o experta in lupta corp la corp.
3. Elementele: apa, foc si pamant.

Infatisare: http://imageshack.us/photo/my-images/808...irl4r.jpg/
ochii albastri, parul alb si lung pana la fund.
Cum arata cand lupta: http://imageshack.us/photo/my-images/830...fully.jpg/
Semn: pe gat are un semn mic (se vede si in poza cu ea)
[Imagine: tumblr_liivkm1jeW1qe6oyyo1_500.gif]

#3
Interesant RPG^_^

Nume: Annette Fleures
Varsta: 17 ani
Istorie:Mama ei a fost ucisa misterios cand ea avea doar 2 ani.Annette a trait cu tatal ei pana la varsta de 6 ani cand a fost data de catre el unui maestru care a invatat-o tot ce stie.Dupa ce maestrul ei s-a sinucis dintr-o cauza tot misterioasa,Annette a plecat in lume pe timp de iarna la varsta de 12 ani si a fost gasita pe scarile scolii domnului Willer,lesinata.
Personalitate: Este o fire destul de tacuta,ciudatica si retrasa.Traind intr-o lume cu ura si multe crime,Ann' stie un singur lucru: sa ucida pe oricine ii sta in cale,pentru a-si indeplini razbunarea.Deobicei cand vorbeste cu cineva,se pierde in cuvinte,nu stie ce sa-i spuna,asa ca prefera sa taca.Canta la pian de la varsta de 8 ani,practicand din cand in cand si chitara.Ii place sa citeasca foarte mult,in liniste. Uraste persoanele bagacioase,minciuna si elevi care o subestimeaza si se cred mai buni ca ea.
Puteri: Controleaza cu usurinta apa,este elementul ei caracteristic ,insa mai are de lucrat la controlarea ghetii.Se teleporteaza oriunde vrea ea,chiar si in alte dimensiuni.Ochii ei sunt cea mai temuta arma posibila.Atunci cand se lupta,are arma ei proprie,creata de ea si de maestrul ei impreuna cu puterile ei dezvoltate ale apei.
Infatisare: http://i52.tinypic.com/21n33v8.jpg
Cum arata cand lupta: http://i53.tinypic.com/5n4sbo.jpg
Semnul: http://i55.tinypic.com/14j002t.jpg fiind plasat in partea stanga a gatului.

Daca nu va deranjeaza,mai vin cu un personaj<333
Nume: Nikola Lucius
Varsta:18 ani
Istorie: Parintii lui ucisi amandoi,el ajungand astfel la un centru de copii orfani numai de la varsta de 4 ani.Acolo si-a dezvoltat puterile singur,a plecat de la orfelinat la o varsta destul de frageda,12 ani ajungand la scoala unde este acum,luptandu-se pentru puteri supreme.
Personalitate: Este un tip dur,cateodata un mișel,vorbeste cand are el chef si cu cine are chef.Uneori ii priveste pe cei slabi cu superioritate.Este un inrait insetat dupa adrenalina asta rezultand ca isi iubeste colectia de motoare.Isi petrece timpul in biblioteca scolii,scriind poezi si citind de unul singur.
PuteriControleaza ceata,intunericul si are o posesie foarte buna a umbrii.Cand isi ia infatisarea de luptator,personalitatea lui se schimba in doua,practic sunt doua persoane diferite in el,dandui sansa sa se foloseasca de puterile lui cat si de ale celuilalt.Iar obiceiul lui este sa isi ascunda fata in timpul luptei sau mai exact cand ia infatisarea de luptator,nimeni si nimic nu stie ce se ascunde sub acea masca.
Infatisare: http://i55.tinypic.com/2q2i804.jpg
Cum arata cand lupta: http://i54.tinypic.com/15mb3o0.jpg
Semnul: http://i56.tinypic.com/1o3rbr.jpg il are pe piept.

xoxo.
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#4
Ideea cam seaca dar ma bag si eu:

Nume: Layla Anderson
Varsta: 17
Istorie: Si-a pierdut memoria in urma cu 10 ani din cauza unui accident, pana la varsta de 10 ani ea a fost crescuta de catre un cuplu careia nu prea ii pasa de ea si o exludeau mereu, cand a implinit 15 ani a furat o mica avere din bugetul acelor oameni, iar acum sta la internatul liceului cu pricina. [ideea mi-a venit pe loc]
Personalitate: Este rece cu toata lumea, si evita discutiile cat mai mult cu putinta, cand isi deschide gura nu face decat sa fie autoritara cu toata lumea si sa se certe, ea este as din cauza ca nu a simtit dragostea parinteasca (sau ceva de genu) iar in adancul sufletului ea se simte singura si vrea sa isi faca prieteni.
Puteri:
1 poate zbura cu ajutorul aripilor ei uriase de inger negre
2 Controleaza elementul foc
3 Poate geneta o arma din mana sa dreapta (se vede in una din poze)
Infatisare: http://media.otakuzone.com/store/user/17...755e1a.jpg
Cum arata cand lupta: http://1.1.1.2/bmi/kana.hanyuu.net/image...0wings.jpg
Semnul: http://1.1.1.4/bmi/i45.servimg.com/u/f45...dele10.jpg situat pe dosul palmei le la mana dreapta.

#5
Nume:Amaya Naoko porecla Amy sau Kitsune
Varsta: 17 ani
Istorie:Mama o printesa din Costaluna , iar tatal un descendent din familia regala a Angliei. Pana la varsta de 11 ani totul a mers bine insa intr-o zi a aflat de la propria-i mama ca este o mostenitoare a magiei negre la fel ca si ea; astfel mama ei a inceput sa o antreneze pentru a-si controla abilitatile.De ziua ei cand implinea 12 ani oamenii au atacat casa unde locuia deoarece aflasera ca sunt controlori ai pputerii intunericului , asa cum o numeau ei.Parintii nu au dorit sa lupte asa ca si-au folosit puterile si au trimis-o pe Amy departe de casa de unde ea a vazut cum casa luase foc ,iar oamenii erau atat de fericiti pentru moartea parintilor ei. Norocul a facut sa fie gasita crescuta si antrenata in continuare de Mira un fel de vrajitoare daca i s-ar utea spune asa care a fost ucisa cand avea 17 ani. De atunci prefera sa stea in umbra si sa fie distanta rareori raspunzand la intrebarile ce i se pun. Ii este imposibil sa se integreze si mai toti au considerat-o o ciudata. Deseori o poti vedea intr-un loc retras cantand la vioara.
Personalitate: Pritenia i se pare un tabu , iar dusmania si ura cele mai sfinte povete. Singuratica, Inteligenta , obtine mereu ceea ce vrea fiind incapatanata si perseverenta, rece si dura.
Puteri2atacuri ce se bazeaza pe magie neagra) :
-Pasarea de foc negru
-Rafala de respingere
-Scut albastru
-Degajarea de energie
-Ace de energie
-Teleportarea (in locuri unde a mai fost)
-Vartejul petalelor
-Sabia Infernului (apare o sabie)
de asemenea ranile i se vindeca usor ,iar sangele ei poate vindeca pe altii, dar prefera sa nu dezvaluie acest secret.
Insatisare: http://static.zerochan.net/600/35/44/384735.jpg
Cum arata cand lupta: http://m.pimpmyspace.org/pimp/1/47/4760d...551762.jpg
Semnul: http://www.layoutlocator.com/limages/hea...t-3653.jpg situat pe gat in spate , nu se vede datorita parului ei lung
Miranda te rog sa ma anunti la profil cand incepe Rpg. Ms anticipat hug
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#6
Nume: Raven Sword

Varsta: 18 ani

Istorie: A fost crescuta de tatal ei, mama fiind disparuta la 1 an dupa nasterea ei. Nu a mai stiut nimic despre ea, tatal ei refuzand sa o aduca in discutie. La varsta de 15 ani, a inceput sa observe ca nu era un adolescent normal, putand face lucruri de care alti copii nu erau capaili. Tatal ei afland acest lucru , ii povesteste despre lumea in care traiesc defapt, despre putere si abilitati. Ii povesteste pentru prima oara despre mama sa si despre putrerile formidabile ale acesteia. Cand a implinit 17 ani, tatal sau dispare subit, exact ca si mama sa. Raven s-a simtit descurajata si singura. Si-a gasit refugiul in aceasta scoala in care spera sa gaseasca raspunsuri si sa scape de dezamagire.

Personalitate: Foarte capricioasa, iar la prima vedere lumea o considera putin diferita (adica putin ciudata). Dar cand ajung sa o cunoasca mai bine, realizeaza ca este de fapt sociabila, prietenoasa, optimista si destul de haioasa. Isi face prieteni, dar doar dupa ce ii cunoaste foarte bine. Este hotarata, inteligenta, dar uraste sa stea cu nasul in carti. Ii place la nebunie sa desenze, avand zeci de dosare cu schite.

Puteri: -Telechinezie
- Este foarte elastica si rapida ,de aceea este foarte buna in luptele corp la corp
-Poate genera foc din majoritatea celulelor din corp
-Poate apela la forta de constrangere
-Lupta cu arcul si sagetile mamei, care este singura amintire pe care o are ramasa de la ea

Infatisare: http://data.whicdn.com/images/3769256/tu..._large.jpg
Cum arat cand lupta: http://data.whicdn.com/images/8135110/wa..._large.jpg
Simbol: http://data.whicdn.com/images/11904712/h..._large.jpg
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#7
Nume: Rossery Uria, pe scurt: Rosse
Varsta: 18 ani
Istorie: Parintii ei au dat-o afara de la varsta de 6 ani cand au inceput sa-i apara puterile. Putin timp dupa afla ca ea a fost adoptata si adevaratii ei parinti traiesc undeva in lumea vrajitorilor. A fost nevoita sa se descurce singura, a invatat cum sa se apere si sa-si castige painea. Se poate spune ca stie cel mai bine cum arata lumea. La varsta de 8 ani a devenit asasin ajugand sa-si vospseasca parul. Numele de asasin: Daniella Arias.
Timp de sase ani a luat viata multor oameni insa fiind satula a renuntat. Pentru a nu fi descoperita si-a schimbat numele si infatisarea. Scopul ei este sa devina si mai puternca decat este si sa-si gaseasca adevaratii parinti pentru a le cere socoteala. De aceea a venit la aceasta scoala, pentru noi provocari si o crestere a puterilor.
Cu un an in urma a descoperit o sabie destul de speciala, defapt este chiar sabia ei, destinata Rossery in lupta.
Personalitate: este o persoana dura si nu se da inapoi de la provocari. Se avanta cu ochii inchisi si nu tine cont de pericole. Ii place adrenalina, mai ales motoarele. Totusi sub acea masca se ascunde o fata sensibila si plina de rani. Nu a cunoscut dragostea si despre prietenie stie doar un lucru: "prietenii adevarati nu se gasesc la orice colt". A avut o singura prietena insa a fost ucisa in timpul unei misiuni. Uraste persoanele ce se cred superioare si puternice cand defapt nu sunt. Este indrazneata, rebela, dar cand e vorba de ceva serios devine foarte severa.
Putere: Controleaza 4 mari elemente:
* apa
* focul
* aerul
* pamantul.
Reuseste sa combine elementele intre ele si cea mai puternica tehnica pe care o are este unirea elementelor rezultand o lumina pura si orbitoarea, chiar letala numita: "Incendiu de lumina" insa nu o controleaza in totalitate si e periculoasa si pentru ea in aceste circumstante.
Combinari ale puterilor:
apa+aer= gheata [foarmeaza sageti, sabii si este un bun scut]
apa+foc= ceata
aer+foc=vartejul focal
apa+pamant= nisip miscator
Inca lucreaza la 2 tehnici, una cu gheata si alta cu ceata.
Manuieste bine sabia si are o tinta foarte buna. Mereu poarta la ea un pistol. A fost antrenata de un calugar chinez cand era asasin, stie kung fu. Poata canaliza puterile in sabie, mai exact in diamantele specifice puterii.

Insatisare: http://96.0.37.188/phone-wallpapers/mobi...311N60.jpg
cand era asasin: http://4.bp.blogspot.com/_scRUpc5DoY0/TN...bad%20girl
Cum arata cand lupta: http://www.advancedanime.com/displayimag...=full_view
Semnul: apare in poza de mai sus. Este un fel de romb format de cele 4 elemente, iar din mijlocul celor 4 laturi pornesc 4 dungi; in realitate ele sunt numite "cararile infinitului" si se spune ca ele formeaza o cheie ce poate deschide orice poarta insa Rossery refuza sa creada pentru ca nu i sa intamplat. Cand se lupta parul capata o alta nuanta si semnul ii apare pe frunte.
[Imagine: h8v.gif]
 

#8

Hey, scuze ca am ajuns asa de tarziu.

Nume: Aro Yamada

Varsta: 18 ani.

Istorie: S-a nascut in Coreea de Sud, la curtea imparateasca. Avea totul la picioare pana intr-o zi cand mama ei fu ucisa iar tatal care n-o suporta, o abandona. Trista, furioasa, urandul pe tatal care o abandona si pe sora care statea bine mersi, nepasandu-i de ea, se hotara sa se razbune pe asasinul mamei ei si pe tatal care o ranise.

Personalitate: Este o persoana singuratica, aroganta, rece si indiferenta care uraste dragostea si oamenii. Nu a avut prieteni deoarece lumea o consiera o ciudata, o persoana care nu are ce cauta printre ei. Mereu a fost ranita de ignoranta oamenilor pana cand inima ei s-a prefacut in gheata. Cel mai mult ii place sa se plimbe seara, cand este racoare. Intunericul, il considera ca o mama, caci el a fost singurul care o mai veghea.

Putere:
1. Poate vindeca rani
2. Poate sa readuca/dea viata persoanelor/animalelor/obiectelor
3. Poate sa se transforme in animale
4. Poate sa se teleporteze
3. Elementele: aer, fulger, vant, gheata

Infatisare: http://www.google.ro/imgres?q=anime+girl...=128&ty=94


Cum arata cand lupta: http://www.google.ro/imgres?q=anime+girl...,r:5,s:120

Semn: http://www.google.ro/imgres?q=tigru+alb+...9,r:4,s:34

[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#9
Nume: Yuki
Prenume: Haruno (Kuran)
Varsta: 8-14 ani normal, +15 ani shippuden

Puteri!
Jutsuri:
-Sharingan!
-Byakugan!
-Chidori!
-Rasen Shuriken!
-Mekyo Kaiden este o putere ascunsa la fel ca si Lotusul folosit de Rock Lee!
-Kaishaku Soden este o putere ce ajuta la indepartarea inamicului si
arderea lui totodata cu flacari!
-Katori Shinto-ryu este o putere ce ingheata orice lucru care este atins de persoana ce el foloseste. Este o putere care nu poate fi invatata ci este data din nastere! Doar se poate naste cu aceasta putere!

Rang: Gennin, Chuunin, Jounin (AMBU timp de 2 ani dupa care face parte din el ca si cum ar fii inca in acea organizatie)

Story:


Deal cu el: Yuki s-a nascut in satul Konoha la varsta de 14, 15 ani afla ca a fost adoptata si ca ea sa nascut in Regatul Jinno. Un regat frumos, prosper dar nu prea vesel. Este o studenta silitoare o ninja adorata de toti profesori pentru curajul ei cu vise mari de a fi un ninja excelent ca toti ceilalti Hokage. Dar, după ce Itachi i-a ucis familia, Yuki a devenit rece, şi solicită ea însuşi o "răzbunătoare", al cărui scop în viaţă era să il omoare pe Itachi. Din anumite motive obscure, care a făcut toti baietii de la academie se indragosteste de ea.

Yuki a început să folosească Sharinganul său, inca de cand era doar o copila. Ochii ei si puterea pe care o avea a atras simpatia lui Orochimaru fata de ea, care doreşte să preia trupul ei dar doar după ce ea va deveni cu adevărat puternica. Pentru a arăta admiraţia, Orochimaru a lăsat un sigiliu blestemat, după scufundarea fermecător colţii în gâtul lui Yuki, dupa care Kakashi il sigilase, dar ameninta sa declanseze de fiecare data cand Yuki devine suprasolicitata într-o luptă.

După angajarea într-o luptă precară cu Amina, Yuki se simţi inferioara ca ea nu părea să se amelioreze la fel de mult ca Amina. Orochimaru a luat sansa de a trimite Sound 4 ninja pentru a o convinge pe Yuki să părăsească satul frunza să caute mai multă putere de la Orochimaru. Astfel, Yuki a abandonat Konoha (cu toate ca echipa ei nu ii da voie sa plece, Sakura si cu Kazuko se pun in fata lor sa ii opreasca dar nu reusesc ei decid să părăsească în grabă satul) si este in drum spre satul Sunetului.

Yuki are in ea un demon ce a atacat Konoha in urma cu 10 ani inpreuna cu vulpea cu 9 cozii ce este prinsa in corpul lui Naruto acum, mai numit si Kyuubi! Demonul din Yuki este o pisica cu 9 cozii numita Hikary!

Personalitate: Yuki are o personalitate foarte puternica, orice vrea se indeplineste si mereu isi depaseste limitele!

Infatisare: [Imagine: untitledgyu.jpg]

Cum arata cand lupta: [Imagine: tokiki.jpg]

Semn: [Imagine: yukimee.jpg]

[Imagine: tgud.jpg]
[Imagine: 6979849.png] Va astept si pe pagina mea! [Imagine: 7021837.png]

#10
Ei o sa mai realizea inca un personaj... De ce nu-l pun langa primul ? Ca sa se observe mai bine...

Nume: Edward Vown
Varsta: 18 ani
Istorie: A fost abandonat la nastere, a trebuit sa creasca intr-un orfelinat, unde traiul nu ii era prea primitor, din aceasta cauza a fugit la 13 ani. Pana la 18 ani a trebuit sa creasca pe drumuri, iar prin furturi si-a descoperit puterile. Nu este un luptator bun...
Personalitate: Chair daca viata lui a fost grea, el este mereu vesel.
Putere: Poate: teleportare, invizibilitate, vindecare, mobilizare prin lanturi, manuirea sabiei, aer, pamant, citeste gandurile, lupta corp la corp.
Insatisare: [Imagine: wdO0l.jpg]
Cum arata cand lupta: [Imagine: Q5kwl.jpg]
Semnul: [Imagine: 2wMbw.png] ii este precum o bratara pe mana dreapta



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Centrul de inregistrare personaje Lia 10 18.954 07-07-2013, 02:12 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Centrul de inregistrare RPG Lia 6 5.969 07-04-2013, 08:38 PM
Ultimul răspuns: Costin
  Fisa de inregistrare. Niska 0 2.829 29-01-2012, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Niska


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)