Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Centrul de inregistrare personaje

#1
Ati reusit sa va gasiti/faceti o poveste si acum vreti personaje ca sa va incepeti viata virtuala? Bun.
Numai ca vata nu-i atat de simpla si lumea trebuie sa stie ceva-ceva despre personajele voastre. De aceea noi va rugam sa vi le inregistrati printr-un reply la acest topic, pornind de la urmatoarele cerinte obligatorii:


Citat:Numele personajului:
Varsta personajului:
Genul personajului (masculin, feminin...alien? )
Descrierea fizica: (puteti pune si poze)
Descrierea morala:
Istoric:
Numele rpg-ului din care face parte: (asigura-te ca numele personajului tau este pus pe lista rpg-ului intregistrat la centru pt inregistrare pt rpg-uri)
Optional: o mica prezentare a unor eventuale personaje secundare sau episodice pe care le veti folosi in RPG mentionat mai sus.

Sursa: Anime-Empire (by Mithrah)
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
Nume: Protocyclus
Prenume: Saar
Porecla: Eternity
Categorie: Demon
Sex: Masculin
Vârstă: 259 ani impliniti cu infatisare de 17-18 ani umani
Numele RPG-ului din care face parte: Ridicarea

Personalitate:

Personalitatea sa este influentata si de forma pe care o poarta, insa, in general, acestea sunt datele despre personalitatea sa.
In general, o fire plictisita de tot si toate. Misterul este mai putin misterios decat el si deaceea nu se stiu multe lucruri despre el. Deobicei, acesta este calm, pasnic si ajuta persoanele care ii cer ajutorul sau care au nevoie de el. Insa, toate acestea pana se trece de un anumit prag, cand... demoni din iad sunt mai buni la suflet decat este el. In general, se enerveaza greu, iar ca sa il aduci la acel prag de furie... costa mult timp si energie. Insa, ajuns la acel nivel NIMIC nu ii sta in cale.

Scurt istoric:

Despre familia acestuia, intregul clan, nu se stiu multe lucruri, dupa ce au fost izgoniti din cauza faptului ca au acceptat in clanul lor si ingeri. Familia sa a fost amintita in cateva momente istorice cheie, urmand ca, acum, acesta sa-si reprezinte familia intr-unul din momentele cheie ale lupei dintre ingeri is demoni.

Facand parte din grupul de reprezentanti ai ingerilor, care au facut acel pact cu regina demonilor, singurul care a avut aceeasi privire taioasa ca si regina demonilor, acesta are misiunea de a se asigura ca demonii ce au dobandit iadul nu vor veni pe pamant.

Despre el nu se stiu multe. Doar faptul ca poate alterna intre 3 forme/corpuri, ca si restul din familia sa si faptul ca acesta cunoaste multe lucruri rele si/sau ascunse, multe secrete, taine si... datorita faptului ca mama sa era demon iar tatal era inger, acesta poate simtii daca o persoana este inger sau demon. Insa, chiar daca simte asta, nu actioneaza pripit, nu se grabeste sa ia decizii sau sa puna etichete ci doar... este mai atent.

De curand, acesta a facut inconjurul lumii, cautand, pe langa demoni puternici ajunsi pe pamant, pentru a-i raporta ingerilor ce protejeaza pamantul, un loc unde traiesc in comun si ingeri si demoni. De oameni nu prea ii pasa, insta stie ca trebuie ca acestia sa aiba grija ca acestia sa nu vada ingeri sau demoni. In cazul in care vre-unul vede ingeri sau demoni, acel om trebuie sa moara cat mai repede. Insa, datorita parintilor lui, acesta isi poate schimba forma dupa bunul plac, insa cu un consum mai mare de energie. Tot datorita parintilor sai, acesta este imun la o gramada de otraviuri, incantatii, blesteme, binecuvantari, etc.

Are imaginatia bogata, care il ajuta sa dezlege multe mistere care, pentru oricine altcineva, ar fi imposibil de dezlegat. Datorita faptului ca-si poate schimba forma, nimeni nu stie ca el ucide pe cineva, astfel nefiind cautat pentru uciderea acelei persoane. El este, dealtfel, cautat de o gramada de ingeri si demoni care il vor mort.

Dupa cum am spus, se cunosc putine lucruri despre el. Rste timid, cand este cazul, insa a fost vazut de cateva ori inotand in cea mai periculoasa zona din iad: laguna solara. Deasemenea, a avut o ocazie de a ramane singur cu regina iadului si regele ingerilor, urmand ca dupa ceva timp regele ingerilor sa moara. Nimeni nu stie ce au discutat, insa se crede ca el cauta pe cineva anume, pe pamant.

Descriere in forma de om:
Desi nu este muschiulos, desi pare mai mult un slabanog, acesta are forta musculara, stie sa se lupte chiar foarte bine. Stie sa foloseasca arme iar uneori ii apar diferite tatuaje pe corp. Tatuaje reprezentand blesteme si minecuvantari, menite sa ii tina sub control puterea.

Parul saten ce capata o noanta aurie, in anumite momente de expunere la soare, doi ochi albastrii care devin galbeni cand devine demon, ochi reci si singuri ce tanjesc dupa fericire. Parul sau nu este prea lung, dar nici scurt nu este. Firele de par, drepte, dure ca sarma, subtiri si taioasem sunt imprastiate in toate directiile.

Un tricou maro ce poarta cateva semne albe, ce reprezinta iadul si raiul. O jacketa rosie cu negru, ii acopera corpul fragil. Adidasii sai complet negrii au un design neobijnuit, avand in componenta mai multe mecanisme menite sa il ajute sa supravietuiasca in forma de om, mecanisme ce ii permit sa sara foarte mult, sa isi foloseasca picioarele pe post de arme si sa evadeze din situatii limita.

Mainile si picioarele sale ascund o forta iesita din comun, acesta isi facea antrenamenul zilnic, fara acei adidasi speciali, cu picioarele si mainile goale, carand roci (cate o roca ce are cam jumatate din inaltimea sa) de la baza unui munte pana la 300 de metri deasupra, cu o panta de 45 de grade cu denivelari. Deasemenea, ajuns la acea altitudine, acesta incepea sa loveasca acele roci pana le spargea, apoi cobora, sarind si alergand in acelas timp, pentru a o lua de la capat.

Descriere in forma de demon:
Paru-i saten devine alb, din umarul stang iesindu-i o aripa neagra, demonica, iar din cel drept, o aripa alba, angelica, ramasa mostenire de la tatal sau. Imbracat intr-o costumatie neagra cu alb, acesta poate sta intr-o forma superioara putin timp, in care aripile-i devin angelice si emana o lumina rosie, o sabie ce degaja aceeasi lumina rosie, ii apare in mana dreapta, purtand haine ce conbina culorile alba si neagra, rezultand mai multe nuante de gri. Aceasta forma este o forma angelica folosita doar de ingerii gardieni, care trebuia sa-l pazeasca pe regele ingerilor si care au fost prezenti, alaturi de acesta, la decizia exilului pe pamant. Insa forma aceasta este transformata intr-o forma demonica, de ura sa, ajungand ceea ce este.
Deasemenea, datorita parintilor sai, acesta isi poate schimba parti din corp sau intreg corpul, cand nu este in forma demonica 'speciala', avand 'acces' la o gramada de arme.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#3
Nume: Moss.
Prenume: Amaranthq.
Categorie (înger sau demon): demon.
Sex: feminin.
Vârstă (maxim 300 - specificând vârsta omenească): 160/ arata de 16.
Numele RPG-ului din care face parte: Ridicarea

Personalitate: O fire schimbătoare, cu momente în care poate fi liniștită și amabila și momente când explodează/ este în stare sa omoare tot ce e în jurul ei. Adorabila, copilăroasă și cam stângace. In ciuda faptului ca este un demon, aceasta poate fi prietena cu oricine inclusiv cu îngeri. Tacuta cand anumite ganduri o macina dar dușmănoasă și matura atunci când amicii ei sunt în pericol; o prietena de nădejde și o luptatoare profesionista. Nu își arata sentimentele fata de oameni, prefera sa le tina inchise in sine; deviza ei fiind: "Sentimentele te fac slab in fata celorlalti!". Este nonconformistă și uneori poate deveni insistenta.

Scurt istoric: Crescuta de către Regina Demonilor și antrenata pana în focurile iadului alături de alți câțiva demoni, Ama` nu a avut șansa sa isi faca prieteni sau sa vada diferite caractere ale oamenilor. Nu știe care ii sunt părinti, nici dacă are frați sau surori. Isi găsește alinarea in muzica (cantatul la chitara o liniștește) sau pur si simplu stand si privind cerul. A fost trimisa de Regina pe pământ cu un scop precis si secret pe care numai ele doua îl cunosc. Duce o viata relativ normala, genul de om care ar sta toata ziua moțăind. Nu are prieteni, doar un pui de husky pe nume Terro.

Descriere fizică în formă umană: fata palida, lipsita de sentimente sau expresii faciale. Parul lung și negru cu o ușoară tenta spre roșu o face sa arate ca un manechin din ani `80. Înaltă, 1.80 m, feminina cu forme neaccentuate. Obișnuiește sa se îmbrace în haine închise la culoare și skaterii, încercând sa dea impresia unei fete normale. Are ochii de culoare albastra [mai mult spre negru]; poarta ochelari si este des comparata cu o tocilara

Descriere fizică în formă de înger/demon: nu decurge o mare schimbare la forma sa de demon; niște gheare metalice la mâini, un fel de costum format dintr-o fusta neagra (in genul uniformelor scolare doar ca mai scurta), o bluza neagra subtire si o geaca mai lunga, de piele; ochii i se preschimba în roșu aprins iar o flacără își face mereu apariția. Parul își pierde nuanță arămie devenind un negru abisal iar mușchi se conturează mai bine; arătându-i puținele forme.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#4
Nume: Abaddon
Prenume: Elyos
Categorie (înger sau demon): Demon
Sex: Masculin
Vârstă (maxim 300 - specificând vârsta omenească): 280 arata de 17
Numele RPG-ului din care face parte: Ridicarea

Personalitate:
Era tacut,rece fata de toate presoanele,era indiferent si era in stare de orice pentru a-si indeplini scopurile.Era intotdeauna linistit nefiind nevoit sa lupte de multe ori.

Scurt istoric:
A fost nascut intr-o familie de luptatori.Ajungese la fericire inainte de stricarea echilibrului,dar indata ce razboiul incepu',el fusese dat la o parte nefiind si nevroind sa fie un luptator.Familia sa la renegat pentru ca nu participase la razboi,in acelasi timp iubea si ura lumea in care a fost trimis.Nu mai tinea legatura decat cu cativa demoni si ingeri cu care se cunostea de mult,dar ii pierduse si pe acestia la oprirea razboiului si primirea pedepsei.

Descriere fizică în formă umană:
1.80 inaltine,parul verde pana la umeri,ochii lui fiind de culoarea galben inchis.Umbla cu o pereche mare de casti in permanenta.Nu era foarte bine facut,dar in acelasi timp iubea sportul,inbracanduse mai mult lejer.Fata lui era in majoritatea timpului trsita si nepasatoare.

Descriere fizică în formă de înger/demon:
Imbracat intr-o armura albastra,ascutita la coate si in cu o lama mare iesind direct din palma sa.Deasemenea la armura ii erau atasate si niste aripi negre cu o nuanta de rosu,semanand a niste simple aripi de porumbel.Fata era singura care nu se schimbase.
Optional:
Personaj secundar

Numele personajului: Ilhaistro
Varsta personajului: 200 arata de 17
Genul personajului: Masculin
Categorie: Inger
Descrierea fizica: Era destul de facut,parull ii era blond,niste ochi verzi mici si stralucitori. Atat in forma umana cat si transformat era imbracat un un tricou si o simpla pereche de blugi.
Descrierea morala:
E omul petreceri, obisnuinduse foarte repede cu toate lucrurile noi,deasemenea foarte serios intr-o lupta si fara mila.
Istoric:
Nu era cu nimic special fata de multi. Cu multi ani in urma adora luptele salbatice pana cand a fost inchis,eliberat ulterior.
Numele rpg-ului din care face parte: Ridicarea (e personaj secundar,va disparea la sfarsitul episodului acesta)
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#5
Nume: Aamonia
Prenume: Alida
Categorie: demon
Sex: feminin
Vârstă: 200 de ani (18 vârsta umană)
Numele RPG-ului din care face parte: Ridicarea
Personalitate: Feminină, senzuală, inteligentă, cu o inimă de gheaţă. Alida nu este o fată lipsită de apărare, ea este capabilă să jongleze cu probleme foarte dificile, fără a vărsa măcar o lacrimă. Sinceritatea și onestitatea ei nu sunt știrbite de nici un fel de jocuri, lacrimi și alte trucuri tipic feminine. Este realistă şi spune lucrurilor pe nume, în faţă, fără a avea vreo importanţă pentru ea dacă răneşte pe cineva. Nici o femeie nu este mai periculoasă dacă ţi-o faci duşman, decât această fiinţă aparent fragilă. Nu uită nimic, fiind capabilă de răzbunări cumplite. Nu are încredere în nimeni, este sarcastică şi deseori ironică.
Scurt istoric: A învăţat încă de mică să se descurce singură. Ea este rodul iubirii dintre un înger şi un demon, mai exact Regele Îngerilor şi o femeie demon. Mama ei a murit când a născut-o, iar tatăl ei a renegat-o. Alida a fost aspru antrenată de la o vârstă fragedă, fiind o armă secretă puternică a Reginei Demonilor.
Adoră să fie la înălţime, şi nu doar prin faptul că poartă tocuri zilnic, ci prin faptul că pierde nopţile pe acoperişurile celor mai mari clădiri din oraş. Este veşnic în căutare de adrenalină, făcând cele mai nebuneşti lucruri.
Descriere fizică în formă umană: Chipul angelic de un roz pal cu buze frumos conturate, pline, sângerii, cu ochii albaştrii precum topazul, se află în contrast cu părul lung şi drept, de culoarea abanosului. Corpul ei este suplu, cu forme pronunţate, având o înălţime de 1,78 m.
Descriere fizică în formă de înger/demon: Odată transformată, culoarea ochilor prinde o tentă de roşu. Alida, având şi gene de înger, posedă ambele culori de aripi (şi cele negre, şi cele albe). Ea a fost înzestrată cu puterea de a controla aerul şi focul, şi de a prevede viitorul.
[Imagine: 7nION.jpg?1]



#6
Nume: Woodsen

Prenume: Luna

Specie: elf

Sex: feminin

Varsta: 180 (arata de 19)

Numele RPG-ului din care face parte: Cei Alesi

Personalitate: Amuzanta si inteligenta. Isi face prieteni mai greu, insa este o fire simpatica. Este destul de dura si rece cu cei in care nu are incredere.

Scurt istoric: Parintii ei au fost luptatori si au invatat-o sa se apere de mica. A invatat sa lupte cu sabia si cu arcul. Pana la varsta de 40 ani a crescut in lumea muritorilor, dupa care s-a mutat in Taramul Elfilor ( Miodnoc). In lumea oamenilor a dezvoltat o pasiune pentru rock-ul clasic si canta la chitara. Parintii au plecat din Minodnoc pentru a instrui tinara armata de elfi, lasan-o pe Luna sa se descurce ( a fost alegerea ei). Se antreneaza zilnic si a fost una dintre putinii incantati cand a aflat ca este printre Cei Alesi. Poate apela la telechinezie si intra in visele altora. Are cateodata viziuni

Descriere fizica: Este inalta , cu urechi ascutite, piele deschisa la culoare si degete lungi
pic: http://data.whicdn.com/images/24576285/t..._large.jpg
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#7
Nume: Alucard

Prenume: Iulian

Specie: om

Sex: masculin

Varsta: 18 (isi aminteste ultimii 379.5 ani)

Numele RPG-ului din care face parte: Cei Alesi

Personalitate: O persoana pe care cu greu o observi in decor. Prietenii sunt singurele persoane care au incredere in el, restul crezandu-l un nimeni, un nimic, cineva care nu este in stare de nimic.

Scurt istoric: Sufletul sau dainuie de mii de ani, traind sute de vieti, poate chiar mii, prin intermediul calatoriei in timp si prin intermediului unei tehnici de renastere, care ii permite sa isi aminteasca extrem de putine lucruri despre trecut, mai exact, cum se calatoreste in timp, cum poate sa renasca si foarte putine informatii despre una din vietile anterioare. Nimeni nu stie nimic despre el, insa un lucru pe care nimeni nu il banuieste este ca pierdut multe persoane dragi. Atat de mule, incat a ajuns sa incerce sa stea cat mai distant de lumea inconjuratoare, doar sa traiasca, precum un observator. Nimeni nu stie asta, insa el stie ceva despre harta, ceva despre care nimeni nu stie nimic: cum sa o descifreze. O informatie mult prea importanta in acest razboi, insa o informatie care ii este complet inaccesibila. El a fost ultimul ucenic al creatorului hartii, in ultima zii a maestrului, spunandu-i-se cum sa descifreze harta si locatia unui diamant care nu este mentionat in harta. Al saselea diamant, de mult pierdut, care nu este tocmai parte din cele cinci mentionate in harta, el fiind singura persoana care stie macar de existenta celui de-al saselea. Cel de-al saselea diamant are puterea de a-i permite sa-si aminteasca tot ce a stiut vre-odata. O singura problema are, totusi: trebuie sa-si aminteasca totul despre vietile anterioare, pentru ca a fost ultimul ucenic al creatorului hartii, cu extrem de multe vieti inainte de cea actuala, fiindu-i foarte greu cu ajutorul tuturor diamantelor si aproape imposibil fara, a isi aminti ceva despre acea viata. Mai ales ca nu stie ca trebuie sa-si aminteasca ceva dintr-o viata anterioara. Nici macar nu stie ca detine asemenea informatii, care, la momentul potrivit, vor face din sfarsitul luptei de gasire a diamantelor, doar inceputul razboiului de supravietuire. El isi aminteste, totusi, putin din ultimele cateva vieti, in care a trait ca multe alte rase, carora le stie secretele si ale caror puteri le are, la un nivel mult mai mic, in viata actuala. Acesta a trait singur, de pe la 12 ani, cand orasul in care era el, a fost atacat de cateva armate de zombii si aparat de un grup de elfi, un inger vanator, un demon pacifist si un batran maestru ce putea controla energia spirituala a sa si, folosindu-se de energia in surplus, emanata de sufletele creaturilor din zona, le putea folosi puterea o perioada nedeterminata de timp. Deobicei scurta, pana ce creaturile incepeau a isi folosi puterile, nemai emanand atata energie. Vazand in Iulian un potential imens si cateva semne ale vietilor trecute, maestrul i-a propus sa i-se alature, pentru a invata sa-si apere singur orasul. Datorita faptului ca parintii sai erau intr-o situatie financiara mai proasta decat deobicei, acesta a acceptat, din banii castigati din folosirea puterilor sale, o buna parte ajungand la parintii sai. Otata cu trecerea timpului, acesta a inceput sa-si aminteasca din ce in ce mai multe despre ultimele cateva vieti, neputand macar a vrea sa afle informatii si despre alte vieti anterioare, simtind din ce in ce mai multa durere, durere care a culminat cu un asasinat pus la cale de o grupare care vrea sa gaseasca diamantele pentru a putea distruge lumea. In acel asasinat, maestrul si aproape toata echipa a murit, singurii supravietuitori din echipa, printre care si el, ajungand in locatii cheie pentru a se razbuna pe asasini, folosind diamantele pentru salvarea lumii. Dintre toti, doar el si inca o persoana au ajuns "Cei Alesi", insa nemaicunoscandu-se dupa trecerea timpului, care i-a schimbat profund, din toate punctele de vedere, acestia se vor purta ca doi straini, pana va veni timpul potrivit.
Fara foarte mult ajutor de la pastratorii secretelor, acesta nu are nici o sansa sa-si aminteasca. Chiar si cu ajutorul lor, este aproape imposibil ca acesta sa-i aduca aminte ceva. Astfel, singurele lucruri pe care le poate face este sa isi foloseasca puterile compatibile cu actualul sau corp si sa se foloseasca de informatiile despre ultimele cateva vieti, pentru a ramane in viata.

Mai trebuie spus ca acesta a ajuns sa fie ales dintr-o greseala, cand unul dintre asasinii care i-au ucis maestrul, intr-o zi in care cei alesi erau deja alesi, a ales sa atace una dintre persoanele care au ales alesii. Singurul motiv pentru care acesta a fost "ales" a fost faptul ca acel asasin, care ucisese destule persoane foarte bine antrenate, in acea lupta, a decis sa se intoarca din drum la vederea faptului ca Iulian a fost lovit de unul din atacurile sale. Desi Iulian a fost grav ranit, datorita faptului ca acea persoana care a participat la alegera alesilor era un foarte bun medic, acesta si-a revenit in doar cateva luni, in care s-a hranit cu energie pura, oferita de la cativa shamani foarte batrani, energie care este imposibil de gasit fara a avea cunostinte solide despre diamante, cunostinte care sunt inutile fara diamante.

Dupa ce si-a revenit, insa, acesta si-a amintit mai multe lucruri decat ar fi dorit sa-si aminteasca. Mai exact, faptul ca gruparea din care faceau parte asasinii l-a urmarit de-a lungul mai multor vieti, in care au ucis orice persoana de care Iulian se apropia. Aceste informatii au facut ca Iulian sa se schimbe drastic, ajungand sa foloseasca unele dintre cele mai meschine vraji pentru a le multumi celor care l-au "ales".

Acesta poate sa denatureze materia, sa o destabilizeze si sa o reformeze. Deasemenea, mai poate sa foloseasca energiile elementare primare, lumina si intunericul, pentru a mai multe "magii", printre care cateva vraji de teleportare, de invocare si o gramada de "vraji", dintre cele mai meschine, care pot produce chinuri ingrozitoare. Singurul defect al acestor puteri este faptul ca el produce extrem de putina energie si este dependent de energia altora, daca vrea sa poata face pe cineva sa simta chiar si o milionime de secunda, dar perioada suficienta incat persoana respectiva sa creada ca a stat blocat in flacarile iadului timp de ani intregi. Fara ajutorul celorlalti, i-ar lua zeci de ani sa stranga energie cat pentru o milionime de secunda in flacarile iadului. Dar puterile sale nui se opresc aici, fiind bazate, in principal, pe folosirea energiilor elementare primare, dintre care intunericul din sufletul sau dainuie peste luminita de speranta oferita de "cei alesi", luminita care continuie sa fie acolo, undeva, departe, adanc in sufletul sau, dar foarte greu de scos la suprafata. Iar despre intuneric, singurul lucru ce poate face ca acesta sa genereze suficiend intuneric cat pentru o "vraja", este pierderea tuturor prietenilor si cunostintelor si amintirea pierderii prea multor cunostinte din vietile anterioare. Lucru care, de altfel, este aproape imposibil, chiar si cu ajutorul diamantelor, la care acesta este "imun", ca un mijloc de aparare lasat cadou de maestrul care i-a lasat incuiata, in interiorul sufletului sau, amintirea celui de-al saselea diamant, care nu se aseamana in nici un fel cu celelalte cinci, caci acesta nu este "parte" din celelalte cinci, ci este ceva cu totul diferit si mult mai periculos, deasemenea, atat pentru posesor, cat si pentru cu care are legaturi, din punct de vedere temporal. Insa puterea acestui diamant nu este stiuta de nimeni, intrucat tot timpul din jurul acestui diamant a fost sters, odata cu toate informatiile despre acesta. Acum nu sunt decat doua persoane care stiu de al saselea diamant: el si un alt ales, care este, in secret, dealtfel, un pastrator al secretelor de care nimeni nu stie ca este pastrator al secretelor.

Descriere fizica: Este inalt, cu ochii galbeni, piele deschisa la culoare si putin slab.
pic: [Unknown]

Edit: Probabil ca ar trebui sa ma reprofilez pe fic-uri...
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#8
Nume:Bishop

Prenume:Rex

Specie:om

Sex:masculin

Varsta:18

Numele RPG-ului din care face parte: Traieste-ti viata cat esti tanar

Personalitate:Singuratic, ii place sa fie neobservat.Datorita lui Khorag are tendinta de a se referi la el la plural, si de vorbi cu el (deoarece numai el il poate auzi demonul pare a vorbi de unul singur).Nu are incredere in nimeni de aceea nu e prea sociabil fiind mereu rece si morocanos.

Descriere fizica:Inalt(cam 1,85 m), par brunet, tuns scurt, ochi caprui (cand se afla sub influenta lui Khorag irisul isi schimba forma din cea rotunda intr-o forma rombica asemanatoare reptilelor si capata o nuanta rosie sangerie), piele palida, slabanog, intotdeauna cu ochii incercanati.

Scurt istoric: Nascut intr-o familie de conditie medie a urmat o viata obisnuita pana la varsta de 18 ani.Ajuns la liceu a fost luat peste picior de tot restul elevilor.Intro seara intors de la scoala furior dupa o lupta cu un coleg , furios pe lipsa sa de putere si
aorganta celorlalti a auzit pentru prima oara vocea lui Khorag. Acesta i-a povestit despre Infern, explicandu-i ca este un demon cunoscut in antichitate drept "Khorag devoratorul" sau "Khorag, cel cu o mie de guri". Ei bine el nu a crezut nimic din ce spunea vocea din capul lui pe care o considera o plasmuire a mintii sale furioase.Vocea i-a spus sa isi dea jos tricoul si sa se uite la pieptul sau.Tanrul a fost socat sa observe pe piptul sau un tatuaj in asemanator cu craniu de animal cu coarne. Demonul i-a spus ca il poate auzi in capul sau deoarece este ceea ce omanii numesc demonologist si ca are puterea de a deschide portale intre lumea muritorilor si cea a demonilor si ca este dispus sa faca u targ cu el, in schimbul supunerii creaturii intunericului Rex il v-a hranii cu enegia care se gaseste in lumea muritorilor. Tanarul a acceptat conditiile. De atunci Rex poate sa invoce prin niste portaluri cateva capete ale demonului si de a comunica cu ele la nivel telepatic. Parintii si toti ceilalti au fos ingroziti de noile "talente" ale tanarului. Dupa multe sedinte de exorcism au aflat de un institut unde se duc tinerii cu abilitati neobisnuite. Crezand ca asa Rex v-a scapa de "posesia demonului". Si asa a ajuns Rex de voie de nevoie la Institut.

P.S. Khorag are o forma asemanatoare cu Yamata no orochi.
[Imagine: tumblr_mx788wBv4z1t2mzddo1_500.gif]

#9
Nume: nu are

Prenume: Setna

Specie:elf

Sex:feminin

Varsta: nu o stie, presupune ca traieste de sute de ani

Numele RPG-ului din care face parte: Cei alesi

Personalitate: Curioasa, insa pare indiferenta la tot ce se petrece in jur, loiala prietenilor,ii place sa se inconjoare de fiinte receptive de la care are ce invata, respecta natura si viata in general, este profunda, uneori isi complica viata , ii place sa cunoasca cat mai multe lucruri din cat mai multe domenii.

Descriere fizica:1.75 , piele alba insa are tente de albastru , ochii albastru deschis cand este calma, verde inchis cand se simte in pericol si albastru inchis cand este aapsata de ceva, corp delicat.

Scurt istoric: Setna nu isi aminteste nimic despre cine este ea cu adevarat, nu stie decat ca permanent simte dorinta de a fugi , de a cauta ceva. Are la gat un medalion in forma de cruce celtica pe care presupune ca il are de la strabunicul ei. Ea stie ca el traieste si incearca sa ajunga la el, ii poate simti prezenta prin acel medalion.Calatoreste de la tinut la tinut, se intalneste cu tot felul de rase de la care preia o diversitate de invataminte. Are puterea de a vindeca, poate lupta foarte bine cu pumnale si cu sabia, insa prefera sa se catere si sa traga cu arcul. Ii place muzica si poate canta la nai, acest lucru invatandu-l in Grecia, de la un urmas al zeului Orfeu. Intr-o zi pe cand era in padure, s-a intalnit cu o vrajitoare care i-a spus ca trebuie sa o urmeze. A urmat-o pana la coliba ei, insa indata ce a ajuns acolo, a trecut printr-un fel de portal si a ajuns in beciul intunecat al unui castel. Vrajitoarea s-a transformat in Ayeleen , una din capeteniile elfilor si i-a dat o mondea cu inscriptii ciudate , dupa care i-a soptit ca face parte din Cei Alesi. Inainte sa dispara , i-a inmanat o harta. Setna a citit harta si , calatorind zile si nopti, i-a intalnit in sfarsit.
[Imagine: 2zsuvx5.gif]

#10
[Imagine: 0d6bdcad6ac07c022aa5450f6408a.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Centrul de inregistrare RPG Lia 6 5.909 07-04-2013, 08:38 PM
Ultimul răspuns: Costin
  III. Centrul Orasului: Prieteni? Niska 9 5.049 05-08-2012, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Fisa de inregistrare. Niska 0 2.807 29-01-2012, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Niska
  Inregistrare Personaje Miranda. 14 10.408 05-01-2012, 06:51 PM
Ultimul răspuns: Xpt1


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)