Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce va enerveaza?

#71
1.Manelele
2.Colegii mei...manelistii darku
3.babele bagacioase
3.''maturareasa''-diriga-mea
4.limba franceza
5.vaka de info
6.prostii care il vorbesc de rau pe Michael JacksonX-(X-(
7.mama si tata cand ma dau la oparte de la pc
8.cocalarii din carterul meu
9.Olteanu Oana...O DETEST!!!!!!!
10.scarbele care lovesc animalele nevinovate.
11.cei care se iau de gay si lesby.ce aveti ku ei?Fiecare iubeste pe cine vrea10
12.pe B.
13.aglomeratia din autobuze
14.cand bunika-mea se tot uita sa vada ce fac
15.lumea care vorbeste despre mine ca,sa nu adoarma.
16.cand se ia curentuX-(
17.vecinu de la parter
18.Prostia (gen Lazar Alexandra-una din carteru meu)
19.Prietenii falsi
In lok sa spui o minciuna despre mine mai bine taci dracu din gura.Mesaj pentru...se stie ea.
Sunt destule care ma enerveaza...dar nu mai conteaza.

#72
Sunte destule lucruri ce ma enerveaza.Voi spune unele:
1)Oamenii care se cred mult mai importanti ca cei din jur si isi dau sunte de impresii[mai ales o colega de la mine din clasa care tipa ca descreierata,injura daca o calci din greseala pe adidasi,se crede mai tare ca cel mai destept din clasa].

2)Oamenii ce ii judeca pe unii inainte de sa ii cunoasca[aici eu sunt exceptie :-b] si scot vorbe ce nu isi au rostul.

3)Scoala cred ca nimanui nu ii place scoala O.O'


^_^
(~.~)'Ryuu!! a fost aici.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#73
Ce ma everveaza..ar cam multe lucruri de spus =_=
1. Scoala, pt trebuie sa ma trezesc in fiecare dimineata la ora 6:30 [altfel eu ajung la ora 9 la scoala =_= ]
2. Matematica, pt fara ea nu poti trai, si pt geometria nu isi are rostul
3. Maica mea cand ma scoate din sarite, si fiecare cuvant care-l zic, zice sa nu mai comentez..sa zica mersi uneori ca nu o injur.
4. Persoanele false...care se baga in pielea ta, numai sa castige ceva, imi e scarba de asemenea persoane.
5. Internetul cand face fitze ><
6. Faptul ca sunt obligata sa fac lucruri care nu-mi plac
7. Persoanele bagacioase, sa-si tina labele in oala lor
8. Ca trebuie sa dau teza la mate
9. Ca sunt multe lucruri care ma enerveaza
Sincer nu pot sa le spun pe toate....sunt multe lucruri
[Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so1_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so6_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so9_250.gif]

#74
Off topic, and ză reason is below:
Citat:1)Oamenii care se cred mult mai importanti ca cei din jur
2)Oamenii ce ii judeca pe unii inainte de sa ii cunoasca[aici eu sunt exceptie 26]
3)Scoala
1) Trebuie să trăiască şi eu cumva.
2)Cu siguranţă24 Şi e sarcasm '_'
3) In fact I like ză school O: You don't, do you ?

On topic, the things I dislike:
First, oamenii care încearcă să fie altceva decât par şi se exclud din lista celor care au anumite defecte [ vezi că şi tu faci parte din ei, Mariane] , acceptă odată că eşti aşa şi gata! Second, oamenii care nu au un vocabular adecvat şi care nu cunosc cuvâtul numit raţiune, căci doar de aceea avem neuroni.

#75
Urasc o gramada de chestii, ce-i drept... de enervat nu ma enervez chiar asa usor,dar sa vedem-

- Hannah Montana - initial un serial idiotel de care sa razi,apoi un fenomen inexplicabil
- Dubiosii care schimba taberele - una e sa fii neutru, alta e sa lingi cand intr-o parte cand in alta
- Cei care utilizeaza cuvinte a caror inteles nu il inteleg - pentru Dumnezeu,daca vrei sa porti o discutie in termeni decenti, foloseste-i pe cei corecti
- Cei care au idei putine,fixe si stupide[da,sunt valabile toate 3] - in special pentru ca astia sunt de obicei cei care dau din gura aiurea-n tramvai iar cand incerci sa explici ceva ' asta e ideea mea si o sustin'
- Oamenii a caror gura este in plus[aia de vorbesc mult prost si fara rost] - eventual au un debit de 500 cuvinte/minut,nu pricepi nimic dintr-un intreg discurs care se incheie invariabil cu 'acum vezi ca am dreptate?'

: ] Ajunge.
[Daca am sa continui, unii se vor simti jigniti]

#76
Ohoo. Sunt destule lucruri care ma enerveaza:
1) cand sunt criticata- intotdeauna oamenii ma judeca gresit din cauza stilului de imbracaminte/ felul de a`mi aranja parul. Ei, da, sunt scene. Si ce?
2) manelistii/ manelistele- mai ales cand mai si canta pe strada, sunt in stare sa fac o crima daca se iau de mine. Si mai au si uitatura aia de oameni ai pesterii- heloo nu stim in ce secol suntem.
3) cei care imi critica muzica- mama mai ales. " E muzica de pastilati, nu ti se potrivesteeee." Bla- bla- blaaa. Ma caracterizeaza, ma reprezinta si imi da putere in mine.
4) profesorii care nu imi recunosc meritul- frate`, invat la fiecare materie, stiu lectia si sunt okay, deci nu merit 9 cum dau unii idioti .
5) pitipoancele- se cred superioare tuturor si placute de all guyz. Deschideti ochii, fetelooor, se uita la voi pt ca.... [ macar acum dati`va seama, cand am pus puncte puncte ].
6) Romania- este in totalitate o tara deplorabila, demna de dedicatia f**k you Romania . Cred ca numai e nevoie sa argumentez de ce.
7) colegii- all! Am o scoala full de manelisti, pitipoance si nu o mai suport. My luck ca sunt a8a si scap de ea curand.
8) intrebarea fara raspuns- Men, I ask you something because I want an answer, out of Don`t know. Cei mai enervanti sunt si oamenii care nu stiu ce vor. Ei depind intotdeuna de altii, raman in umbra lor si nu stiu sa se ridice.
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#77
momentul razbunarii, si ce razbunare mai buna decat sa spun ce am pe sufet^^?
1. urasc ca atunci cand sunt intr-un mijloc de transport comun sa se trezeasca unii ca nesimtitii sa puna ce muzica le vine tare(mai ales daca sunt manele furios )
2. cand mama imi spune ca sunt prea ocupata si n-am timp: sa scriu, sa vad filme, sa stau pe net si tot asa
3. ca oamenii care nici macar nu ma cunosc sa ma vorbeasca pe la spate(mi s-a intamplat des in ultima vreme datorita unei prietene care a avut tupeul sa-i zica alteia cat de *bip* e cu adevarat24... oricum, well done, you know who 65 )
3. ma enerveaza cand oamenii sunt pesimisti... adica viata e indeajuns de scurta ca sa ne pierdem timpul vaicarindu-ne sau asteptand ca ceva rau sa ni se intample? c'mon... gata cu plansul, the past is the past10
4. ma enerveaza filmele, cartile, anime-urile sau manga-urile cu final tragic sau in care se intampla multe lucruri triste, ca bocitoarea de mine nu se abtine si o dau in batiste si in depressed mood :-|
5. persoanele care ma critica pentru ceea ce imi place(musica, faptul ca imi place sa citesc) Spre exemplu, mi s-a intamplat ca fostii colegi din scoala primara sa-mi spuna tocilara pt ca invatam si ca m-am mutat la un liceu foarte bun(go, L.T.O. dance !)... adica ma scoate din sarite ca pt faptul ca ma critica pt lucrurile care imi plac sau alegerile pe care le fac in viata(so you should feel great if you are your true self and ignore critics^____^)
6. profii si parintii au prea multe asteptari de la copii. Ce naiba? Doar nu suntem robotei >____<
7. viata trece prea repede24 slow down a little... please:pls:

daca as continua lista as innebuni de nervi... asa ca mai bine pun un mare STOP si iau un paracetamol gigantic pentru tot stresul care a revenit doar scriind tot ce am spus mai sus24

#78
Pe mine ma enerveaza:
1. Persoanele care rad de pletosi. Tocmai ce am vazut un coleg de la antrenamente. Toti radeau de el. Saracul, tipa ca un disperat:
- Nu sunt fata! Nu sunt fata! iar ceilalti baieti o tineau pe a lor. Desi baiatul acela nu este amicul meu, si uneori sunt momente in care imi displace ca persoana, mi s-a facut mila, deoarece fiecare are dreptul sa isi faca parul cum vrea. Ca bine zicea Florian Pitis: Nu conteaza cat del ung am parul, important e cat si cum gandesc. ( da, am cam luat-o pe alatur)
2. Manelele. Versuri lalaite, in care se vorbeste despre dusmanii carem or de cati bani au "barosanii". Ceva mai dezgustator nu se poate. Ori "Buzele tali, doua petali, cand le sarut ma intorc peste picioare." Oribil pur si simplu.
3. Telenovelele. Cand eram mica ma uitam. Dar acum ma enerveaza. Uneori, cand bunica mea mai nimereste pe Acasa si sta mai mult de cinci secunde, nu e semn bun. Trebuie sa o conving sa dea altundeva, eu nu traiesc cu telenovele in casa. Sunt prea puerile, cliseice, false... bleah
4. Persoanele care rad de problema mea de vedere.
Am probleme cu vederea (port ochelari) si pana mi se fac ochelarii cu dioptrii marite, ma chinui sa vad la tabla. Din cauza asta, colegii sunt rautaciosi cu mine.
5. Rozul. Cea mai dezgustatoare culoare, care apare peste tot, mai ales purtata de manelisti.
6. Ma enerveaza ca atunci cand ceva sta sa imi iasa bine, pana la urma iese dezastruos.
7. Ma enerveaza sa imi dau seama cat de penibila sunt in ochii altora.
8 . Detest persoanele ce spun ca anime-urile sunt desene de copii mici. Sa se uite si sa vada seinenuri. Mai sunt de copii mici? 19
9. Vulgaritatile din zilele noastre.
Si mai sunt diverse lucruri, dar nu stau sa le insir pe toate.
Cine spune ca n-a avut parte de tristete este un mincinos.
Violenta este ultimul refugiu al incompetentei.
Optimistul e un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa!

#79
Pai ma enerveaza:
-varamea.Sta cu mine,cu bunicamea si bunicamiu(parintii mei snt in Spania).Trebuie mereu sa las de la mine 22 si e o proasta rasfatata.OFF..hahal viata..
- pitzi de la scoala.Mereu vin imbracate cu roz,galben,verde si nu mai stiu ce combinatii,cu pantalonii de li se vede gaura fundului si u ditamai decolteul,chiar daca nu au nimic.WTF..sunt super plate.Mai au si rotile alea de tractor la urechi,rozul ala strident pe la ochi si pe la buze(yack,men,de ce sunt singura rockeritza din scoala:go::deadSmile
-coca.OMG,au chica aia in spate zici ca e...inf.Cica se imbraca de la Armani,Puma d'astea,da stiu eu ca se imbraca din Europa21.
-Bunicamea.Ma bate mai tot timpul la cap.Andreea,de ce nu esti cuminte?De ce i-ai spus lu ala prost?De ce nu iti faci curat prin camera?
WTF!Nu o mai suport..:s:
-sa ma faca cineva de ras intr-un magazin.
-sa-mi spuna cineva ca sunt tarfa.In viata mea am fost cu un baiat si inca mai sunt.
-unele tipe care spun ca sunt emo,isi lasa bretonul pe fata si incep sa boceasca pe acolo.Si ale naibii mai au si 13 ani14.Fetitele astea ar trebui sa se mai uite la google imagini la poze scene girl:eto:
-siclamul.Cine a mai inventat culoarea asta.Doamna noastra de romana(care are 63 de ani) a spus ca siclamul e o culoare pe care o poarta fetitele de 7-9 ani si pe care o mai poarta babele(pe profa de romana am vazut-o doar cu negru,maro,alb si cam atat).
Cam atat,chair daca mai aveam de zis.
Chuu & Ganbatte
Life is unique,take it seriously♥

Life is a game,play it♥

Life is precious,take care of it♥

Life is wealth,guards it♥

Life is happiness,be such as to deserve♥

[Imagine: 75746v3114te48a.gif]
[Imagine: 1587185ltjp3wkjoa.png]

#80
sunt o persoana in general calma [ dar daca cineva ma scoate din sarita atunci explodez 24 ]
ma enerveaza :
- persoanele care spun ca fac ceva si apoi pe ultima suta de metri te lasa balta
- persoanele care se balbie si se panicheaza pentru orice nimic
- persoanele care iau o decizie in locul meu fara sa ma intrebe [ aici ma refer la maicamea 45 ]
- aglomeratia din autobuz [ pentru Dumnezeu! urc la prima statie dupa capat si nu prind niciodata un loc! ]
- verisoaramea mai mica [ nu cred ca trebuie sa explic de ce ... 22 ]
- si maicamea din nou... cica citesc prea mult [ unii parintii isi roaga copii sa citeasa si ea imi face mie morala furios ]

pai... cam atat ... nu cred ca am omis ceva 21
[Imagine: teru.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)