Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce va enerveaza?

#91
Aveţi timp : )) ? Menţionez că am scris chestiile enervante nu într-o anumită ordine, ca un top, ci după cum mi-am amintit :

1. Tokio hotel. Trupa respectivă, precum şi următoarea sunt jalnice. Truu, tokio hotel. Am ascultat şi eu câteva melodii, şi nu sunt atât de grozave. Sau ce văd toate fetele la Bill, care are păru mai lung decât mine ? Sau Tom ? Mda, e mişto că are dreaduri, dar zăăău ? În rest arată ca naiba.
2. RBD .
3. Indivizi care zic în gura mare că sunt emo. Dudă, dacă eşti emo păstreaz-o pentru tine, şi nu veni să îmi zici mie cât de mult sânge ţi-a curs aseară, sau că ţi-ai pierdut lama. Mai nou, toate fâţele emo, şi-o pun la gât, pe un lanţ.
4. Cocalarii / Piţipoancele / Maneliştii
5. Persoanele care poartă pantaloni strâmţi : )). Am o manie cu chestia asta : )).
6. Îmi urăsc fratele. Gosh! E cel mai mare tocilar pe care l-am văzut vreodată. Ca să vă conving. Când intră pe net, fratemiu nu intră pe mess sau forumuri sau altceva. Intră pe wikipedia şi caută informaţii despre bătălia de la ... Pentru el, asta e distracţie. Sau caută despre reacţii chimice. Şi lumea mă mai întreabă de ce nu ies pe stradă cu el. E a 10a . Nu vrea să meargă în cluburi, nu vrea să iasă, etc. Vă zic, e neajutorat.
7. Insectele.
8. Tocilarii
9. Persoanele care spun că ascultă rock, şi dacă îi întrebi ce formaţie, îţi zic una de la care ştiu două melodii.
10. Muzica house. Ah. Pe tema asta era şi un banc : )) . Ce face o blonda cu urechea lipită de casă ? Ascultă house. lol. Oricum, nu îmi place sub nici o formă. House sau pop.


Ar mai fi, dar trebuie să plec. Aşa că, au revoir !
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#92
Ei bine, sunt multe dar hai sa insiram cateva39

1. Persoanele bagacioase... folosesc un aer gen "Lasa-ma sa te las" si totusi se baga unde nu le fierbe oala fara sa le intrebe nimeni nimic.
2. Cocalari
3. Pitipoancele [am destule si in clasa]
4. Profa mea de mategrr [nu intrebati]
5. Ficurile Sasusaku [sunt abia la inceput sa ma enerveze]
6. Persoanele ce se cred smechere dar nu sunt deloc si chiar daca ar fi... care`i faza? Hello! Tezirea! Nu sunt bunici pamantului78
7. Lacul roz de la Avon ce l-am cumparat
8. Sobolani24

Cam asta ar fi dar lista continua...

#93
Ar fi ceva, care mai degrabă mă stresează sau îmi strică buna dispoziție.Nervi, nu, nu are rost, pe bune!

1.Cocalari, pițipoance. Și mă bucur că mai sunt oameni care nu îi suportă.În fine, numele lor spune tot.Nu are rost să comentăm.
2.Vremea urâtă.Da, atunci când îți strică toate planurile.
3.Insistențele.Atunci când nu mai înceteazăăăfurios
4.Sms-uri inutile.Gen: aha, :p, mmda, nuj, etc.

Și uite că nu îmi mai trece nimic prin cap.Dar în orice caz sunt mult mai multe.

#94
Ce ma enerveaza, zici? Pai uite:

1. Piti si coca. Ma lovesc de ei tot timpul si unori [uneori mai mereu] as dori o chestie care sa ii omoare numai pe astia.
2. Andreea si prietena sa stupida si grasa. Pai logic ca ma enerveaza, si pe voi v`ar enerva daca le`ati cunoaste 21
3. Reclamele de la tv
4. Aia care clanxoneaza pitipoancele pe strada
5. Chestiile expirate
6. Fitoasele care isi mangaie mereu parul :]]
7. Dentistii
8. Iarna
9. Transpiratia, sau mai bine zis baietii transpirati >.>
10. Caldura extrema

#95
hmmm..."?....ce ma enerveaza..:stress:....pai sa vedem...:yes:
1.manelele
2.prietenii falsi
3.sa fiu certata cu cea mai buna prietena
4.oamenii insistenti
5.sa primesc ceva din mila
6.asa numitii "lingai",nu-mi place sa ma dau bn pe langa o persoana doar pt a primi cv
7.cei....de obicei cele...care comenteaza la tot ce faci....si spun ca nik nu e bine
8.cei care se sinucid...adica hey multi oameni vor acea sansa de a supravietui

sa zicem cam atat...desi ar mai fi multe chestii...dar astea in principal 4[/align]

#96
Salutare
Rasaresc si eu pe zup..din an in an si acum chiar sunt cam "aprinsa", deci cred ca acest topic o sa ma ajute sa ma descarc scriind negru pe alb tot ce ma doare ( nu chiar tot, ar fi extrem de mult71 ).
Pai..
1-ceva ce am vazut chiar acum, certurile, vad ca s-au raspandit si pe site-ul asta care parca ieri era oaza mea de liniste, era locul in care ma puteam relaxa, toata lumea era prietenoasa si imi placea mult. Acum...nici nu pot intra la sectiunea Fan-Fiction ca mi se face pielea de gaina, toata lumea se cearta. Inainte citeam, postam coment-uri, acum daca au ramas vreo trei ficuri pe la care poposesc, si alea incepute de mult timp ca altfel nu le-as sti. Off, nu cred ca ar fi trebuit sa scriu asta, dar cateodata cand ma deranjeaza ceva imi place sa o spun.

2-manelele...o incercare ratata de a copia muzica orientala la care au fost adaugate niste versuri pe care cand le auzi iti vine sa-ti tai venele (nu ca as fi eu emo sau ceva, dar toti se iau de rock , mie de exemplu manelele imi provoaca mai multa greata decat orice alta muzica creata vreodata pe planeta albastra, asa ca,eu spun doar: Rock On!!)

3-fitoasele, fetele de genul :"woa, ce minunata ma cred, m-a facut mama printesa, asa ca respectati-ma" sau , cum am vazut pe un site : "stil, fite si talent, asta e stilul meu recent". Cred ca singurul cuvant care le poate descrie este :Bleah. Daca le-au facut mamele lor printese sa-si pastreze fitele regale acasa, nu sa le afiseze in fata mea.

4-apoi..moartea mea, expresiile de genul : frumi, te pupi, te iube, pup la tine, skumpika, dragutzka (cu ortografia adecvata), s.a.m.d. Sau, de exemplu "shi" in loc de "si" sau "jtiu" in loc de "stiu". Ce naiba, de ce sa mai pui un "h" daca nu are rost? O porcarie. Nici eu nu scriu pe mess cu liniute si folosec "cf" in loc de "ce faci" dar astea sunt abrevieri normale, des intalnite, dar din cate vad unii chiar vor sa arate ca stiu limba romana la perfectie...

5-acum lucruri mai normale21 frigul, cui ii place? Mie una in mod suta la suta sigur nu.

6-sa vad baieti plangand,mi se pare foarte urat. Dupa parerea mea, un baiat ar trebui mereu sa arate ca e totusi cat de putin mai puternic. Nu spun ca le e interzis sa planga, doar ca mie nu-mi place sa vad ca se "maraie" pentru o nota de patru, de exemplu.

7-glumele proaste, care ajung sa se termine dureros.

8-baietii care se cred mari don giovanni ,cum imi place mie sa spun, care se dau in spectacol zicand ca pot agata o fata in doi timpi si trei miscari si pe cand se afla in fata ei stau ca boii la poarta noua asteptam sa inceapa fata discutia...

Mama...cat am mai scris, ar fi foarte multe lucruri enervante de insirat, dar cred ca postul meu a ajuns sa fie printre cele mai lungi de la acest topic, si sincer, nu vreau sa molipsesc pe nimeni cu fobiile mele.
Asa ca...See yapupicpupicpupic
[Imagine: damon-and-elena-mating-dance.gif]
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow
[Imagine: tumblr_mbpavhdSII1qc7rtu.gif]

#97
Uhm, ce mă enervează pe mine? Ei bine...

Adevărul e că mă enervează la culme piţipoancele, care mai nou sunt răspândite peste tot. Am impresia că e invazie.
Apoi, nu pot suporta cocalarii sau tipii cărora le curg balele când văd o tipă cu un tricou decoltat.
Nu suport maneliştii, cuz' sunt foarte aiurea, nu ştiu, nu îi sufăr, poate sunt eu nebună, dar asta este.
Hm, persoanele care pretind că [virgulă] cunosc o anumită persoană, dar de fapt nu o fac. Au spus-o doar aşa, că vezi Doamne, el/ea e prieten/ă cu Guţa.
Prea mult roz. Dăă. Nu pot suporta atâta roz. Îmi creează o senzaţie de "Princess Land",iar asta nu e deloc stilul meu.
Transpiraţia. Da, o urăsc, e oribilă. Adică, doh, şi eu transpir la handball şi când mă dau cu sk8'u, dar măcar eu am auzit de deodorant. Unii chiar nu folosesc şi se simte rău de tot. Mai ales în mijloacele de transport în comun.
Blugii cu talie exagerat de joasă. Da, chiar nu-i suport, efectiv sunt nereuşiţi. De exemplu îmi cade cheia pe jos, mă aplec după ea şi-mi vede lumea curu'. -.-
Facebook, hi5, twitter, whatever, câte ori mai fi. Oke, nu's eu cine ştie ce Einsteinletă, dar nu văd rostul lor. Aşa, doar de distracţie, eh. Mai sunt şi fete normale care utilizează Facebook, hi5, twitter, dar sunt şi multe piţipoance care la descriere spun ce talentate sunt, şi că tocmai de aia sunt bârfite.
Urăsc persoanele care se dau drept altcineva. Spre exemplu cei care iau poze de pe net şi-ţi zic "Asta/Ăsta sunt eu." Nu-i sufăr. Whatever, cum m-a făcut mama aşa sunt. Cui nu convine, asta este.
Fetele care-şi verifică într-una machiajul. Cu alte cuvine piţi....
Expresiile de agăţat folosite de băieţi, sau pur şi simplul pretextul "Poţi să-mi spui te rog frumos cât e ceasul?", şi mai apoi să-ţi ceară numărul de telefon.
Lăudăroşii. Ei bine, dacă eşti aşa de bun precum pretinzi, atunci te va lăuda altcineva, nu e nevoie s-o faci tu.
Pantofii cu toc mult prea înalt. După părerea mea dau un efect atât de ... fals.
Persoanele ce se cred superioare, şi dau răspunsuri de genu' "Aha.". Sunt atât de seci, încât mai bine ar tăcea din gura.
Ciocolata cu stafide. Nu pot s-o sufăr. Să simt stafidele alea în gură. Âh. Nu-mi place.
Apa minerală. Are prea mult acid şi am impresia că mi se umflă stomacul de la ea.
Persoanele care-mi ating mingea de handball şi echipamentul. Nu sufăr lucrul ăsta. Ce naiba, sunt ale mele. Mingea mea, pantalonii mei scurţi albaştri, tricoul meu albastru, stai departe de ele.
Persoanele care-mi ating sk8'ul. Whatever, e al meu. Cumpără-ţi şi tu unul şi apoi mai stăm de vorbă. Nu vi să-l ceri pe al meu, sau să-l iei şi să te urci pe el cât timp nu ştii să mergi. Am aşteptat prea mult un sk8 ca ăsta aşa ca bâşti.
Să îmi "cotrobăie" cineva la mesagerie în telefon. Ok, asta e privat, stai deoparte. E treaba mea.
Rochiţele atât de "şic". Eh, sunt fată, dar nu mă văd jucând handbal sau dându-mă cu sk8'ul într-o rochiţă.
Telefoanele cu touch screen. Eh, am avut şi eu, încă îl am, frumos pus în cutiuţa lui, dar nu îl suport. Mă enervează.
Persoanele care pe mess scriu aÅŸa "Cf u? Eu snt bn. Ms. : *". Ok, nu-mi place.
Aş spune că şi persoanele narcisiste, dar şi eu sunt puţin [mai mult] narcisistă aşa că mă abţin.
Să îmi spună cineva ce să fac. Fac ce vreau eu, nu ce vrei tu. E viaţa mea.

#98
Sunt multe lucruri care mă enervează.Nici eu nu le cunosc pe toate, pentru că uneori mă enervez din cele mai stupide motive, asta descoperindu-mi latura irascibilă.Le voi nota cu puncte, pentru că le voi înşira pe cele care mă enervează cel mai tare (mai sunt multe, dar sunt banalităţi şi cred că toată lumea se enervează din pricina lor -piţipoance, cocalari, Băsescu, mizerie, sărăcie, etc etc).Nu le voi scrie în ordine în funcţie de gradul de nervozitate pe care mi-l aduc, ci în funcţie de cum îmi vin în cap.
•Statusurile cu 'www.' .Mă enervează că uni-şi pun un status, apoi pun 'www.' ca să le apară dom'le albastru statusul că deh, aşa sunt mai jmenari şi mai cuul, că statusul lor iese în evidenţă printr-o culoare, nu prin mesaj.Nu numai faptul că respectivul/respectiva îşi pune status jm3n@r albastru mă enervează, dar în majoritatea cazurilor mă enervează şi persoana.
•Faptul că unii şi mulţi spun 'Aaaah, da' România e urâtăăă, e murdară, plină de cocalari' (asta spunând-o evident un cocalar).Atâta timp cât nu ai cutreierat toată România şi ai stat în fecalele-ţi toată viaţa, nu poţi să spui ceva despre un lucru despre care nu ştii nimic.E ca şi cum aş spune 'Nu-mi plac roşiile !', eu care nu mâncasem roşii niciodată.Asta îmi inspiră numai idioţenie şi imbecilitate şi evident mă enervează.
•Când sunt în weekend sau vacanţe şi cineva/ceva mă trezeşte.Mai mereu mă trezesc nervoasă pentru că ori aud ţipete, ori aud cum latră un câine şi nu mai pot adormi, ori nu mai am aer sub pernă, las spaţiu ca să intre şi o dată cu oxigenul, intră şi lumina solară, care mă trezeşte.O dată trezită nu mai pot adormi, decât foarte rar.Mă scoate din sărite asta.Nu am draperii.Mi-ar plăcea ca într-o zi, să pot dormi atât cât vreau (ca să fiu total odihnită, trebuie să dorm în jur de 12-13-14 ore) şi să am toate condiţiile pe care mi le doresc pentru un somn exemplar (întuneric, linişte totală, căldură cât trebuie şi poate am uitat ceva, dar nu cred).
•Bogătanii care se cred superiori, frumoşi, inteligenţi, cu cele mai bune gusturi în muzică, care cred că au un vocabular academic (pe dracu ! doar dacă folosesc pe ici colo cuvinte pe care unii nu le cunosc şi se duc repejor pă dex online să le caute, nu înseamnă că vai mie, au un limbaj academic) şi tot felul de rahaturi dinăstea.
•Prietenele mele mă enervează.Pentru că au devenit, şi poate erau şi eu nu ştiam deja, tipul de persoane pe care eu pe urăsc.Deodată sunt diferite de mine şi constat că ele sunt total opusul persoanelor care-mi plac.Ştiam asta de mai mult timp, dar am continuat să mă port normal, lăsându-le defectele-n pace.
•Neigina.Asta mă enervează.Aveam un coleg în clasă, care de când a venit căldura, mirosea îngrozitor.Şi aşa a stat vreo 2-3 săptămâni.Mirosind într-una.Mă întrebam ... Oare el nu simte că pute ca dracu ? Mai aveam un specimen dinăsta puturos, tot în clasă, numai că era, la dracu, o fată.Cum frate să fii fată şi să puţi aşa ?! Eww ...
•Pantalonii/blugii cu talie joasă pe fetele plinuţe şi nu numai.Chiar şi pe tipe normale.Şi toţi blugii ăia, cu tot felul de câcaturi pe ei, forme, pete şi etc.Nu mi se pare normal ca tu, fată plinuţă/plină/grasă să porţi pantaloni care-ţi strâng burta şi îţi scot grăsimea afară, asta văzându-se pur şi simplu groaznic.
•Chiloţii tanga.Nu-mi place să văd pe stradă, întâmplător, pantaloni sport subţiri şi evident strâmţi , iar prin ei, o linie aşa, care se termină pe la jumatea curului.Cu ce rezolvi fato dacă ai o aţă-n fund ? Nu înţeleg moda asta, pe bune.
•Fetele plinuţe/pline/grase care-şi etalează grăsimea păn lume.Atâta timp cât eşti cât o vacă, nu-ţi lua fuste albe, pentru că te fac şi mai grasă.Gosh, aveam una în clasă, era grasă şi e de-a binelea şi mereu când ridica mâinile să scrie la tablă, ori să şteargă tablele, ori smth, îi ieşea marea de grăsime ascunsă foarte prost sub hainele strâmte.

Şi cam atât.Nu am chef să mai scriu, deşi mai sunt lucruri majore care mă enervează.Dacă o să mai am chef vreodată, o să scriu un nou post.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#99
Well...ce ma enerveaza:
~Fiul celei mai bune prietene a mamei-este un copilaÅŸ enervant de 5 ani, pentru care trebuie sa fiu uneori
dadaca
~Turta dulce- nu pot s-o sufar pur si simplu
~Manelistii/pitzi si tot ce intra in categoria asta-este clar si de ce
~Cand trebuie sa ţipi la cineva- urasc asta! nu inteleg de ce e nevoie sa tipi ca sa te faci inteles
~Anca-bine nu oricare anca,o fosta colega de clasa care mi`a mancat zilele
~Persoanele care dau ordine- se cred superioare si cred ca au mai multe drepturi
~Prefacuţii cu fiţe- ăstia care dupa ce sunt prefacuţi mai au si fiţe
~Paietele-practic cand bate lumina spre ele chestiile astea ma orbesc
~Prajiturile- o sa credeti ca sunt nebuna dak zic ca nu-mi plac prajiturile..dar asta e nu-mi plac si cu asta basta
~Persoanele care au jucat si ele intr-un film si se cred mari actori
[Imagine: chibik.jpg]

Nu ştiu cu ce să încep. Well, o iau la nimereală, cred.
1. În primul rând urăsc cocalarii şi piţipoancele . De ce ? Pentru că ţara noastră [ deja de tot căcatul ] devine şi mai de căcat cu ajutorul lor. Nu înţeleg de ce trebuie ei să se creadă superiori când, de fapt, sunt exact ca ceilalţi. Sau, cine ştie, poate-s ei diferiţi şi noi nu suntem aşa de deştepţi ca să vedem. Ei bine, mă scot din sărite şi ar trebui rase de pe faţa pământului.
2. Îi urăsc pe oamenii care pleoscăie în timp ce mănâncă. Mi se pare dezgustător şi de fiecare dată când stau la masă cu astfel de persoane, nu mai pot să mănânc nimic.
3. Nu suport oamenii stresanţi. Unele persoane te stresează cu aceeaşi chestie tot timpul şi te saturi până peste cap de întrebările lor repetate. Dacă îi spui nu, el/ea revine mai târziu şi întreabă acelaşi lucru din nou.
4. Plagiatorii sunt, deasemenea, persoane ce mă scot din sărite. Dacă nu au imaginaţie, nu trebuie să fure de la alţii. Poate că persoana ce a scris povestea originală a muncit foarte mult să scrie ficul şi plagiatorul o ia şi o postează pe alt forum fără să-l intereseze. Toată lumea ar trebui să se întrebe cum se simte autorul original când îşi vede lucrarea copiată.
5. Deasemenea, nu pot să sufăr persoanele ce zic că sunt fanii unei formaţii, dar fac asta numai pt că trupa e celebră. Poate e ciudat, dar am văzut mulţi adolescenţi ce poartă tricouri cu Iron Maiden [ e un exemplu ] şi când îi întrebi ce melodie le place, ei nu ştiu. E oarecum tâmpită chestia asta pentru că ei încearcă să fie cul. La fel e şi cu chestia că mulţi au devenit fani Michael Jackson după ce el a murit. Nu pot să sufăr tipul ăsta de persoane.

Nu mai scriu căci mi-e lene. Ăh, e aşa de greu să tastezi din nou 21
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.






Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)