Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce te-a facut astazi sa zambesti ?

1. M-am trezit târziu, pe la 13 şi ceva o.o .
2. Simona şi mersul la cumpărături cu ea. O iubesc mult. x\'D
3. Axxa - e genială, am ieşit cu ea şi am vorbit foarte mult şi am glumit şi ne-am distrat şi de abia aştept să facem asta şi mâine.
4. M-am uitat la un film.
5. Mi-a spus Axxa despre nişte kdrame superbe şi vreau să mă uit la City Hunter.
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













- Dia ÅŸi menage e etajul ei :]]
- Şoarecul ăla scârbos de care Deni zicea că e cârtiţă
- Meri cu gălbenuşul ei - din toţi câţi eram, doar noi două ştiam că denumirea de gălbenuş se referă la un băiat care cândva a purtat un tricou f o a r t e galben : )) -
- Faptul că era plin la Big Mama şi pentru că fetele nu voiau să mâncăm în altă parte - pentru că afară ploua cu găleata şi eram în tricou toate - am rămas să mâncăm acolo.
- Adri: e mai împiedicată decât mine
- Eu, doar sunt genială. =)

Candiboo sau ce nickname are femeia asta acum. T.T In masina mi-a zis ca si-a schimbat nickname-ul vechi in asta, deci, e bine ca mi-a zis ca n-a pus \\\"y\\\" ca nu i-a placut. 15 Anyway, am zambit, am ras, am injurat lumea, am barfit, am mancat cipsuri, am facut misto si am ascultat niste muzica blach (nu manele o.o\\\'\\\', nu s-a prostit Deea sa asculte, inca 4621). Anywayssss!! A fost o zi pe cinste ieri. :]] La zece fara un sfert eram in casa si... am baut un pahar de visinata la ea care m-a ros pe stomac, dar nu ca vinul de cateva zile inainte. Fratee... ce burta avea ala. o.o\\\' Si cum imi punea Dya mana la ochi ca cica \\\"Iti dezvirgineaza privirea\\\". 24 Si cum incepusem eu cu chestiile mele yaoi (logic) si cu \\\"Nu citi Interviu cu un vampire\\\", si incepusem, chiar, sa facem o chestie gen \"Poveste yaoi\", fiecare continua din perspectiva lui (ha, ha, eu spuneam si povestea mea si a iei, iar ea \"Stai, stai\", eu \"108\" apoi \"I know, I know xd\" :]]), si cu povestile mele despre seducatorul Lestat si ce parti mi-au placut (etto... explic ca dracu\\\' TT^TT). Au fost multe faze trasnite si si si si am zambit cand tineam maus-ul pe numele topicului gandindu-ma la ziua de ieri. :]] A fost o zi pe cinste, cum trebuia si era logic. 10 Si eu care incepusem sa o injur pe tarfulica aia de meduza pe strada and stuff. :\\\">
Ea: Parca nu mai injurai.
Eu: Ehh - si am inceut sa spun tampenii *laughs*.
Mai era o chestie cu cica \\\"minorii\\\" din spate, dar p\\\'dracu\\\' daca erau si Dya de acolo \\\"o.o\\\" *au disparut*\\\" :]] Oriiiiiiiicuuuum, nu a fost cea mai the best day \\\'cause fiecare zi e minunata. 15 A meritat sa-mi fac curaj ca s-o strig sa iasa afara. 15 Cred ca muream p\\\'acolo naiba. @_____@
Ea: I miss you...
Eu: Stii ce frica mi-a fost? *in timp ce ne imbratisam*
Ea: De ce ti-a fost frica?
Eu: Eh...
:]]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Acum cateva minute am ascultat melodia Te Amo Mas de Florencia Bertotti.Nu stiu de ce dar mi a ridicat moralul.E foarte frumoasa si are un ritm vioi.Exact ce-mi trebuia Smile
Hm... Tongue Deobicei muzica e cea care are diferite efecte pe mine.Ea ma intristeaza,tot ea ma inveseleste.
[Imagine: tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif]

"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"

1. Am fost afara cu Paul ( insfarsit ) xD Si am mancat la inghetata de am crezut ca nu mai ramane in magazin o.O Am fost in parc, dupa in mall, dupa in alt parc, dupa in alt mall = )) In final, nu am mai avut bani pentru metrou si habar nu aveam cum sa ajungem acasa cu autobuzul asa ca am luat-o pe jos vreo 12 km .__.
2. Am vorbit cu fratimiu la telefon. Yea, I miss him.
3. Am vazut cateva filme tari cu actorul meu preferat.
4. Atat : ))
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


De când n-am mai intrat pe aici...

Dimineaţa asta superbă <3.
~ DnB. Cred că mă apuc iar :]].
~ Visul ăla... mă întreb dacă a fost \'the end\' sau \'to be continued\' o,o.
~ Melodia lu\' Alli.
~ Pookie vine la mare 8.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

Kayla. :]] \"Kayla >3 Kinjiru\" mi-a aratat la web, dupa parada animalelor de plus, pe un caiet. Kawaii! :]] I-am dat un nume unui soricel sau ce animal o mai fi fost de plus de pe acolo. Era mica si draguta, si fiindca ea nu a stiut ce nume sa-i puna, cand i-am propus, a ales dintre doua propuneri de ale mele: Suzy sau Elizabeth. Logic ca Elizabeth. :]] He, he, eu am inceput sa-i spun p\'acolo numele celor trei animale de plus d-ale mele si nah. Oricum, mi-a zis si o chestie draguta, adica mai multe, iar zambetul ei era molipsitor. :\"> Fetito, zambeste si nu mai plange ca-i pacat de tine. ^^ :] *sfatul meu pentru ea 15*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

1. M-am trezit la 1 : ))
2. Am primit de la matusamea un fond de ten 105 Chiar ramasesem fara si nu aveam de gand sa dau bani = )) Alea ieftine sunt foarte proaste, iar acesta e destul de scump. So...lucky me.
3. Face mama chec (again and again)
4. Mi-am luat cateva filme de pe filelist sa ma uit la ele azi.
5. O sa ies pe afara cu cativa prieteni, insa habar nu avem unde vom merge.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


Am dormit ca o vaca pana la unu jumate, am ascultat muzica, a plouat iar cand am iesit afara s-a oprit, m-am plimbat pana in parc si l-am vazut pe Chimie in masina, noi radeam la el si el la noi probabil ca si-a dat seama ca suntem fani de-ai lui, a fost smecher rau, dupaia am fost acasa si am lenevit in continuare si am ascultat Specii si dupaia m-am uitat la interviuri. Super, nu ?
[Imagine: Untitled-3-6.png]

De când n-am mai trecut pe aici :]...

~ M-am văzut cu Răzvan ;x. Mi se făcuse dor de tine, iubireeeee.
~ Am fumat 8! Aleluia, te iubim cu toţii, Andreea.
~ Mi-a arătat Andreea poză cu ea cu JB şi cu Lady GaGa XD.
~ M-am împăcat cu ZuZu. Nu că ar fi ceva bun, dar mă simt mai bine că n-o mai am pe inimă.
~ Dubstep, DnB....nyaaa, iubesc melodiile gen.
~ Ieşirea cu ăştia. Miss this days..
~ Am jucat Gardiana 10. Două ture de cartier...hai genial.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)